Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ehhe çeneme vurdu duygusallık

canım o zaman uygulamaya başla hemen listeleri, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın. bi süre sonra vücudun sinyal verir zaten yanlış giden bi şey olursa.

Aynen öle canım ters bi durumda zaten askıya alırım bi 1 ay denemeyi düşünüyorum zaten ne yıllar geçirdim ben bu halimle 1 ay daha geçirmişim çokmu hayırlısı

Ayrıca duygusal olmak iyidir ben duygusal insanları çok severim çünkü merhametli olurlar

Selamün aleykümm....

nasılsınızz...ben gece geç yattım ama güzel uyudum...sabahta geç kalktım...bugün bende biraz ütü yapmayı planlıyorum...bide yemek yapıcam ama hala karar veremedim ne yapıcağıma....eve hiç bakmıyorum..günlük şöyle bi toplayım süpürüyorum okadar....cuma akşamı umreden teysemler gelicek annemlere geçiceklermi direk oraya gidicem...döndüğümde evimi temiz bulmak için cuma günü dip köşe temizlerim artık....

amin canım tavsiyen içinde teşekkürederim ama zaten vakit okadar kısıtlıki suyu bile anca tüketiyorum yeşilçay içmeye bile fırsatım olmuyo...midem suyla tepeleme doluyo çünkü...

he yaa sağol canım..valla bigün 200gr bigün 100gr ama gülüyo ya o kadarınada razıyım...

Aminnnn....canım....

fıstıkların annesi tonton nursena sen yemeye devam etkii bende seni ençok haftaya sollıyayımmm....

kızınında doğum güünü kutlu olsun...Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah...

hee doğrudur asucum dediğim gibi uzaktan kulak misafiri olunca okadarını anlamışım demekkii...:26:

hadi hayırlı canım kim tutar şimdi seniii.....

esracımm duygusal kuzum benimm...süpersinn maşallah...darısı bizim başımıza inşallah...

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.bence de iyi oldu

bende kalktım bişeyler atıstırdım 1 saat yürüdüm geldim.
duş aldım 1 karnıyarık 2 dilim ekmek 1 kase yogurt yedim birzdan yine yollara düşecegim.

çok sevdiğim bir yengem var oonunda bir hobi bahçesi var..
bahçede ugraşacagız çiçekleri sulayacagız.

benimde blkonda 4 adet dikdörtgen,büyük balkon saksılarından ve içinde sardunyalar vardı.
aksam eşimle bıraktık onları da bahçeye..
topragını havalandırırız gübreleriz bazılarının yerine ei çiçek alırız dedik.

böle işte benmde bugün yapacak birseiyim var mutluyum

akşama grüşürüz

Ayyy ne güzel iddadaşım
Bahçeyle uğraştırmak hem insanı rahatlatır hemde güzel güzel çiçekleri ekip mutlu oluyorsun
Aslında bende çok isterdim bir bahçeyle uğraşmayı ama bakalım belki ilerde nasip olur

Bende şimdi yatak odama giriyorum
Ööö geliyor yatak odasından ama çamaşır yıkandıkca ütülenecekleri yatak odasında istifledim kaç gündür onları aradan çıkartdığım an bitecek ama bana zor geliyor
Neyse kaçışım yok girişeyim baride bir saatte işim biter inşallah bilemedin 1.5 hadi 2 garanti

İnşallah işe yarar kuzum valla bakalım hayırlısı

Banu abla kolay gelsin

Allah gönlüne göre versin iddidaşım.
evet bende cok seviyorum toprakla uğraşmayı..

hahaa 1 saat,1.5saat,2 sat ver Allah ım ver.

en kötü durumda akşama kadar bitirde bari akşam lak lak yaparız

Esracım benden de sana kocaman öpück

Meryemcim tatile gidicekmişsiniz çok güzel olur sizin için...değişiklik başbaşa ikinizede iyi gelecektir...

kolay gelsin cecoş

Nursena kızının doğum günüsü kutlu olsun,...sevgiler...

Esracım;yazdıkların o kadar duygulandırdı ki beni..Gözlerim dolu dolu şu an.
Bir sene içinde kat ettiğin yol çok güzelGüzelden de güzelEn güzel
Karar verdin ve pcos ye rağmen 20 kiloyu devirdin..
Bende uzun yıllardır,ilk genç kızlığımdan beri bu pcos denen illetin tüm sendromlarını birebir yaşayan biri olarak biliyorum senin ne zorluklarla kilo verdiğini.Biliyorum çünki benimde direnen bir vücudum var.Ama bende bırakmayacağım bu işin peşini.Sen bana inanılmaz bir enerji verdin bu yaptıklarınla,başarınla.
Rabbimden dilerim,burada ki herkes inşallah bir gün başarı hikayeleri yazsın sayfalarca..
Seninde Rabbim kalbinden ne geçiyorsa ve ne diliyorsan onu versin inşallah..
Ben burada 90+ grubuyla kendime geldim.Allah hepinizden razı olsun canlar..

Not:yena,pes etmek yok canım.Pes etmeyeceğiz,ara sıra pas geçeriz ama asla pes etmek yok :)))Bend sık sık demoralize oluyorum ama sizlerin sayesinde azmim büyüyor.Ne olur üzülme artık..

kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum giremiyorum ama diyet ve spora devam hergün kendime kesin 45 dakika ayırıyorum yürüyüş için bugün kendimde fark gördüm tişörtüm ve kotum bol geldi ayyy çok sevindim inşallah zayıflarım

22 Mayıs 2013
6.00- 8 çatal karışık kızartma, 1 dilim beyaz ekmek
10.30- Kepekli sandwich (2 ince dilim beyaz peynir, 2 ince dilim domates, zeytin ezmesi, 1 yaprak marul)
12.50'de dolmuştan bir durak geç indim. geri dolmuşla döncektim . vazgeçtim 20 dk yokuş yukarı yürüdüm. (95 kalori yakmışım şurdan hesapladım : Kalori Hesaplama )
Eve geldim 1 litre su :)

Şaşırtma bizide kendinide +çıkabiliriz ama bırakmadan devam ederek eksiliriz bildiğin gibi dondurma yemişin afiyet olsun esir kampı değil kaçaksız olmaz bizim diyet maceramız tül çorap gibi kaçaklarla devam edecek olmadı yeni çorap ama hep yola devam yaşımız gitmeden şöyle rahat alışveriş yapıp renkli kıyafetler şık takımlar elbiseler giymemiz lazım
Yazarken duygulanmışsın o duygu çoğumuza işledi duygulandık bizim kilo serencam(macera)ımız kendimiz için yaptığımız en önemli şey neredeyse umarım bebeğini de kucağına alır çıtır anne olarak huzurla devam edersin ayyy ne duygusalız
Ölçüler çok güzel kumsaati arkadaşım uzun vadede verince sağlıklı olmuştur geri gelmez hayırlısıyla bebek haberinide bekliyoruz

esracımm duygusal kuzum benimm...süpersinn maşallah...darısı bizim başımıza inşallah...

sağol canım. senin kat ettiğin yol benimkinden az değil ki, maşallah

ütüde de kolaylıklar sana, çabucak bitsin inşallah :))

Canım benim, senin yazdıklarını okuyunca bi daha duygulandım ben bu kadar geçeceğini tahmin etmezdim o duygunun :)
Ben eminim senin de yavaş yavaş da olsa kendini çok iyi hissedeceğin kilolara ineceğine. çünkü o istek içinde var, çok belli. her gün yeniden başlamak çok önemli, burası ana kucağı gibi. dün deli gibi yiyerek "suç" işlesen de herkes seni bağrına basıp yeniden başlaman için cesaretlendiriyor.

Burada öyle bir dostluk var ki biraz tökezlediğinde kendine sığanacak bir liman buluyorsun. Ben bu topiğe gelmeden günlüğüm vardı ve sağolsun Aynur gelip sürekli cesaretlendirirdi beni. o o zamanlar 85 kgdı, ben de o günleri görecek miyim derdim. sonra onun sayesinde burasıyla tanıştım ve burda ibret alacak bir sürü "gerçek" başarı hikayesiyle karşılaştım. hepimiz birbirimizin dert ortağı olduk, yol aldık bir sürü. inşallah bir ömür kaybetmeyiz birbirimizi.

çok sağol canım :) inşallah daha verecek kilolarım var. eşim de haklı olarak incelmemi istiyor, adam tanıdığından beri şişkoyum :) kısmette varsa gelir inşallah zamanında.

Kum saati de ne kum saati :) off geçen sene o kadar kötüydüm ki ben spor yaparken kalbim duracak diye ödüm kopardı. şimdi şükrü iyiyim tabi o zamanlara göre.

tekrardan sağol yüreklendirici sözlerin için :)

Bi iş görüşmesi için aradılar demin. eşime çok yakın yine, hayırlısıysa olur inşallah.

Gidip kendime pantolon alayım, üst var ama alta giyecek doğru düzgün hiçbir şeyim yok. umarım bulurum bi şeyler.

hadi hayırlısı canım...inşallah busefer gönlüne göre bişeydir...

al bakalım yeni cicişler kendine...bi geleyim senin kilona bende alcem işteee....

Kuzum inşallah istediğin gibi bi yer olur hakkında hayırlısı inşallah dualarım seninle

Banu abla kolay gelsin

Çok sağ ol canım
Yarısı bitti sayılır küçük cadıyla ancak bukadar oluyor bugün nereden estiyse bir sırnaşıklık var üzerinde sorma gitsin devamlı dibimde istekleri zaten bitmiyor
Bir ara çamaşırları ayırmak için önüme döktümde anında üzerine çıkıp ben kayıyorum diyip üzerinden kayıp durdu çamaşırlar iyice buruştu mecbur hepsini ütüleyeceğim
Allahtan çok fazla değilde akşam hallederim dedim

Allah gönlüne göre versin iddidaşım.
evet bende cok seviyorum toprakla uğraşmayı..

hahaa 1 saat,1.5saat,2 sat ver Allah ım ver.

en kötü durumda akşama kadar bitirde bari akşam lak lak yaparız

İnşallah canım zaten ütüyü geceye bıraktım bilerek en azından eşim o zaman ne diye hala yatmıyorsun demez kendi gidip yatar bende sizlere yazarken bir yandan ütümüde yaparım
Bir iki saate kadar kızkardeşime gidiceğim normalde gündüz çıkıyorduk pazara ama geçen hafta herşeyi akşam pazarından yarı yarıya aldım diyince dur bu hafta bari akşam çıkalımda iki çeşit fazla alsam kardır dedim
Akşam yemeğini 7de onlarda yiyeceğiz sonra hemen pazara çıkarız 9 gibi en geç evde olurum

Canım sakın pes etme aynen devam ne güzel işte başlamış bol gelmeye inşallah daha fazlası da gider

selam verenlerin selamınıda toptan alayım
ve aleykümselam verahmetullahi veberakatüh
kızlar bugün biraz geç kalktım. her zaman sabahın köründe hortlarken bugün uyuyasım geldi
neyseki kahvaltıdan sonra hemen işlere koyuldum. kuru dolmamı yaptım şimdi pişti altını kapattım.kuru fasulyem pişti. mercimekli bükmemide yaptım şimdi çıkarttım fırından iki tepsi oldu. çanak köftem hazır sadece on dk. fırınlanacak, sebzeli kuzu hazır sadece fırınlanacak, çorbanın köftelerinide yuvarlayıp hazırladım, karpuzu kesip ağzını sitreçleyip attım dolaba
birazcık ara verincede size bakayım dedim. şimdi kalkıp yoğurtlu salataları hazırlarım.
yemekler pek birbirine uyumlu değil ama açık büfe gibi herkes sevdiğini yesin dedim.

nursena kıscenin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin

esracım hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

yenaaaa cısssss sakın uyma şeytana
bu hafta bende hiç umutlu değilim hiç düzenli yemedim suyuda çok ihmal ettim.eksi beklemiyorumda artı çıkmasam bari.

[/QUOTE]

Esracım,o duygu öyle bir geçti ki bana anlatamam..İyi ki paylaştın hislerini,başarını..Dediğin gibi burası gerçekten de ana kucağı gibi..Benim bu sayfayı sevmemde ki en önemli şeyde bu duygu zaten.Samimiyet..Geçen yazda ara sıra gelip burayı okuyordum keşke o zaman katılsaymışım aranıza..Şimdi inanıyorum 10 kilo belki daha da fazla eksik olurdu kilom.Bende uzun yıllar 75/80 arası bir kiloda kaldım.3 sene öncesine kadar da öyleydim.Öyle istiyorum ki yeniden öyle olmayı.Giyinme kabininden eşime seslenip bu olmadı bir küçük bedeni var mı diye sormayı yeniden.
Şimdi annemlere gideceğim ya memlekete,korkuyorum buradan kopmaktan,uzun süre aranızda olamayacağım çünki..Beni unutmayın olar mı :))))
İş görüşmen içinde Rabbim hayırlı olan tarafa çevirsin inşallah canım..Hakkında hayırlısı olsun..

Bende sabahtan beri çamaşır yıkayıp asıp kurutup katlıyorum,dünya kadar ütüm var :))Akşamüstü kuaföre gitmeliyim saçlarımı kestirmek için ve akşama evde boyamalıyım bi güzel :))Gençken saçlarım simsiyahken hiç böyle dertlerim yoktu :))
Yarında valizlerle uğraşırım.Off hiç sevmem bu toparlanma ve yerleşme işlerini de..

Benimde akşama bi dünya ütüm var cecom :))Kuzuş uyuduktan sonra girişeceğim bende zatenVe fakat bugun kuzey güney var,o saate kadar onu uyutmam,ütüyü hafifletmem,saçlarımı boyamam,kalan çamaşırları katlayıp yerleştirmem ve dahi dizim başladığında keyif yapmam lazım
Bu arada kocayı da bi şekilde uyutup diskalifiye etmeliyim
Tüm bunlar nasıl olucak hiiiiç bilmiyorum ama olsun istiyorum nedensizce :))))

Sana da çoook kolay gelsin canım..

[/QUOTE]

Daficim kolay gelsin canım..Eminim hepside çok güzel olmuştur,afiyetle yensin içilsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…