Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum inşallah istediğin gibi bi yer olur hakkında hayırlısı inşallah dualarım seninle

çok sağol canım, hayırlısı inşallah :)

Çok sağol Dafi abla, inşallah olur hayırlıysa.

Bu arada akşam ziyafet var sende, ellerine sağlık şimdiden. çok güzel geçer geceniz inşallah.

çok sevindim gerçekten böyle hissetmene. geç olsun ama güç olmasın bu arada :)

biz seni unutmayız canım, geldiğinde eminim verecek kilolarımız olacak yine bi sürü :) sen de diyet için bi şeyler yapmak istersen küçük bi deftere her gün yediklerini yazabilirsin. çok işe yarıyor bence. kendini kontrol eidp yazmamak için yemeyesi geliyor insanın. inşallah bi sürü kilolar verip dönersin. şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi tatiller size :)

bu arada ne kadar kalacaksın annenlerde?

Son düzenleme:
Banu abla valla sırnaşsın bırak bak benim sıpa benden soğudu annenesi sanki onun annesi geçen öle zoruma gitti gel ben seni uyutuyum dedi bir ağladı anlatamam sanki dersin kim aldı kucağına oturdum bende ağladım valla inşallah düzelir ne diyim hayırlısı
[/QUOTE]
Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin ne güzel ya bende çok severim böle kalabalık aile yemeklerini ama senin gibi bi yengemiz tyzemiz halamız yok malesef

Kuzum sanada kolay gelsin valiz toplamak neysede boşaltmak sıkıcı ama ailenin yanına gidiyosun oyüzden keyifle toplarsın
Ayrıca biz hep burdayız ve kader arkadaşlarımızı unutmayız canım sen güle güle git gel ve aynen kaldığın yerden devam et buraya

Selamlarrr

Foruma login oldum ama yazmaya fırsatım olmadı. Çok kalabalık burası, sizleri merak ettim. Okumaya çalışıyorum ama okuyamadım henüz yazdıklarınızı

@Esra iş görüşmen çok iyi geçer umarım

@Yena 4.15 kilo ödemdir, bu hafta bol su spor halledersin sen

Özlem hoşgeldin canım asılsın nasıl gidiyo işlerin

demin kapı çaldı, açtım. kızın biri gelmiş dünya sağlık merkezi diye bir yerden. evin hanımıyla görüşebilir miyim dedi, benim deyince inanamadı. daha küçük gösteriyorsunuz dedi, 15 gösteriyorum eşofmanlarla zaar sağlık taraması yapıyoruz, bi sorununuz var mı dedi. saymaya başladı, kiloya geldi dedim o biraz var. kız yüzüme baka baka biraz mı, baya var dedi ya. üstte çok yok ama alt tarafın maşallahı var diyor. bu saçma sapan şeyler sormaya başladı, yok yağ ölçümü falan yaptırdınız mı, kaç kilo verdiniz falan. benim aklım başıma geldi tabi, bi kimlik görebilir miyim dedim. meğerse özel merkezmiş, kızın dallamalığından anlamalıydım tabi. ilgilenmiyorum deyince bozuldu. Nedir bu insanlardaki kendini bilmezlik ya. neyse günü mahvetmeye değmez densizin biri yüzünden. Sağlığı bile pazarlamaya kalkıyor insanlar ya...

hayırlısı olur inşallah

çok teşekkürler

sağol canım, sana da kolaylık işlerde. düğünden foto isteriz unutma

Esracım kader seni yaklaştıracak bana inşallah....hadi hakkında hayırlısı...

töbe töbe...açma kız kapıyı evde tekken...benim kv yeni evlendiğim zaman arardı kızım apartmana satıcılar giriyormuş sakın kapıyı açma emi diye.böyükşehire geldim diye sabi gözüyle gördü kadın beni o geldi aklıma şimdi...
deseydinya keşke sende kilo alırın inşallah öyle kapatsaydın kapıyı

Uzun kalacağım canım,en az 1 ay kalırız biz oğluşla..Daha fazla da olabilir,eşime kalsa yazı orada geçirtecek bize :)))Kuzuş orada çok mutlu oluyor temiz hava bol gıda yemyeşil rahat bir ortam vs diye..Defter fikride iyi oluyor dediğin gibi,denemek lazım

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin ne güzel ya bende çok severim böle kalabalık aile yemeklerini ama senin gibi bi yengemiz tyzemiz halamız yok malesef

Kuzum sanada kolay gelsin valiz toplamak neysede boşaltmak sıkıcı ama ailenin yanına gidiyosun oyüzden keyifle toplarsın
Ayrıca biz hep burdayız ve kader arkadaşlarımızı unutmayız canım sen güle güle git gel ve aynen kaldığın yerden devam et buraya [/QUOTE]

Zehracım sağol canım..Ailemin ve en yakın dostumun yanına gidiyorum mutluyum :)En yakın dostum,25 yıllık dostumda orada oturuyor,biz gidince hiç ayrılmayız ondan da..Üstelik onun kızı benimde süt kızım :)böyle bir durumumuz da var yani,kuzuşumun süt kardeşi can dostumun kızı :))Sende kuzuş için üzülme,ne olursa olsun kimse annenin yerini tutamaz hele biraz daha büyüsün anne anne diye ayrılmaz senin peşinden.

Densize bak yaaa.bu ara türedi yine bunlar bana da gelmişlerdi bir iki kere tavırları aynen böyleydi..Bende devlet gönderdi diye dinliyordum ki özelden olduğunu anladım.Sinir oluyorum bu kapıya gelenlere..Açtırana kadar çalıyorlar ya birde kapıyı
Neyse,boşver sen onları

Son düzenleme:
1 simit, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 biber 1 kabak dolması evet karbonhidrat zehirlenmesi geçireceğim.

1 SİMİT 450 KALORİYMİŞ! Evet bugün 3 saat spor yapacagım : 856 kalori.

Evet, yaptıktan sonra görüşürüz :)

Merhabalar
İşleri kolaylaşdım geldim
Kızımla okulundan gelirken yürüdük yokuş aşağı da olsa bugün de yürüyüşümü yapmış oldum hiç olmazsa
Sonra eve girmeden market işlerimi hallettim yemeklerimi yaptım çamaşırlar yıkanıyor bundan sonra fazla iş yapmam artık
Esram görüşmen iyi geçer inşallah kapıya gelen bayanı da takma onlar anlamazlar bizi gıcık onlar
Dafi döktürmüşsün maşallah ellerine sağlık mercimekli bükmeyi nasıl yapıyorsun merak ettim

ütüm bitti sonunda...ama ne olur hergün çamaşır yıkıyom paso ütü çıkıyo...

daha yemek yapmadım ama karar verdim enazından....fırında patlıcanlı pattisli yemek yapcam hepisini doğrayıp poşete dolduruyom bi güzel oluyoki...heh ondan yapcem işte...ama yoğurdum bittii...neyse yatmadan evvel süt içerim bende...

ya canım ne istiyo biliyonuzmuu....gecenin sessizliğinde balkon keyfi yapmak...kendimle uzun zamandır başbaşa kalmadımmm...he tabi çayda olcekk...ay bide biri bi güzel masaj yapsaaa...ohh değmen keyfime sonraa...omuzlarımın biraz dayağa ihtiyacı var sanırsamm...

sağol canım, hayırlısı..

Kız sen benim kilomda fıstık gibi olursun, boyun uzun. al tabi o yüzden.

öylemi dersin...:44:senin boyun kaçkii..

dafii ablacımm...ellerine sağlıkk..iştahım kabardı okuyuncaa...yemeğe sanamı gelsem acepp...

Ay çok sevindim tomurcuğun demek oğlumu oldu,ALLAHIM SAĞLIK SİHHAT versin,hayırlı uğurlu olsun.Kaç aylık doğdu benim oğlan gibi 7 aylık mı doğdu? Clutch canım 80 kiloya inmişsin,süpersin tebrik ediyorum,chickpeas kocana kavuştunmu hayatım,daficim,yenacım,cecocum sizlerde iyisinizdir insaallah

Zehracım sağol canım..Ailemin ve en yakın dostumun yanına gidiyorum mutluyum :)En yakın dostum,25 yıllık dostumda orada oturuyor,biz gidince hiç ayrılmayız ondan da..Üstelik onun kızı benimde süt kızım :)böyle bir durumumuz da var yani,kuzuşumun süt kardeşi can dostumun kızı :))Sende kuzuş için üzülme,ne olursa olsun kimse annenin yerini tutamaz hele biraz daha büyüsün anne anne diye ayrılmaz senin peşinden.

Densize bak yaaa.bu ara türedi yine bunlar bana da gelmişlerdi bir iki kere tavırları aynen böyleydi..Bende devlet gönderdi diye dinliyordum ki özelden olduğunu anladım.Sinir oluyorum bu kapıya gelenlere..Açtırana kadar çalıyorlar ya birde kapıyı
Neyse,boşver sen onları[/QUOTE]

Ne güzel işte canım zaten bu hayatta 1 tane gerçek dostun olacak arkadaş (ama gerçekten dost) bebişime önce çok üzüldüm ama şimdi birazda onu anlamaya çalışıyorum bebem ne yapsın sürekli ananesinin yüzünü görüyo beni gördüğü 2 saat neyse bakalım inşallah düzelir canımmm

kızlar çok sağolun hepinize kapım açık buralara yolunuz düşerde misafirim olmazsanız darılırım

cacık, yoğurtlu göbek salata, köz biber salatamıda yaptım. sitreçleyip attım dolaba.

şimdi biraz daha dinleneyim ikindiyi kılınca kalkar sebze yemeklerimi,pilavı, çorbamı hazırlarım tamam

asucum mercimeği haşlayıp süzüyorum. soğanı doğrayıp biraz öldürüyorum sonra mercimeğide ekleyip biraz tuz ve karabiber ekleyip karıştırıyorum. soğumaya bırakıyorum. bir kaba un, su, tuz, koyup, içine 1 çay bardağı zeytinyağı,
yarım bardak sirke, bir yumurta birisininde beyazını koyuyorum ( sarısı üstüne) sonra hamuru bezelere ayırıp açıyorum. açtığım yufkanın her yerine yağda incelttiğim haşhaş sürüyorum. sonra her katını haşhaş sürerek bohça gibi katlıyorum. bir yufka daha açıp içine haşhaş sürüp katladığım yufkayı koyup , onun üzerine açılmış yufkayı katlayarak iki kat bohça yapıp dolaba atıyorum. sonra aynı işlemi kalan hamura yapıyorum. hamur bitince ilk dolaba attığımı çıkartıp tekrar açıyorum. sonra kare kare kesip, mercimeği içine koyup yuvarlıyorum. tepsiye koyup üzerine yumurta sarısı sürüp fırına atıyorum. biraz uğraşmalı ama süper bir tat. içindeki mercimeğide söylemesem kıyma zannediyorlar

esracım sana satacak birşeyleri vardır o kızında bahane aramıştır.bakma sen o dengesize

bedii sağol canım hoşgeldin demiştim ama görmedin herhalde. oğluşun nasıl büyüdümü. uzaktamı yine

Kuzuşu uyuttum,bir makinede beyazları yıkadım onları asmadan size bi bakayım dedim :)

Daficim hiç yemedim ama senin bu mercimekli bükme beni benden aldı bide yiyip tadını bilsem acep ne halde olacağım

Zeynepcim patlıcanlı pattis nasıl oluyor :)) Eminim harika oluyordur,tarif istiyorum sendenBende eskiden poşette tavuklu pattis çok yapardım

Ayyyy benim kesin karnım acıktı

Akşama da benim patlıcan yemeğim var ağzınıza layık :)) Yanına bulgur pilavı ve cacık..Ohh yemede yanında yat bir menü

Benim hala çooook işim kalkıp onları yetiştirmeliyim,uçtuuuum beeeen

Çok ama çooook güzel bi akşam olsun hepimiz için

Kuzuşu uyuttum,bir makinede beyazları yıkadım onları asmadan size bi bakayım dedim :)

Daficim hiç yemedim ama senin bu mercimekli bükme beni benden aldı bide yiyip tadını bilsem acep ne halde olacağım

Zeynepcim patlıcanlı pattis nasıl oluyor :)) Eminim harika oluyordur,tarif istiyorum sendenBende eskiden poşette tavuklu pattis çok yapardım

Ayyyy benim kesin karnım acıktı

Akşama da patlıcan yemeğim var ağzınıza layık :)) Yanına bulgur pilavı ve cacık..Ohh yemede yanında yat bir menü

Benim hala çooook işim kalkıp onları yetiştirmeliyim,uçtuuuum beeeen

Çok ama çooook güzel bi akşam olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…