Kuzum inşallah istediğin gibi bi yer olur hakkında hayırlısı inşallah dualarım seninle
selam verenlerin selamınıda toptan alayım
ve aleykümselam verahmetullahi veberakatüh
kızlar bugün biraz geç kalktım. her zaman sabahın köründe hortlarken bugün uyuyasım geldi
neyseki kahvaltıdan sonra hemen işlere koyuldum. kuru dolmamı yaptım şimdi pişti altını kapattım.kuru fasulyem pişti. mercimekli bükmemide yaptım şimdi çıkarttım fırından iki tepsi oldu. çanak köftem hazır sadece on dk. fırınlanacak, sebzeli kuzu hazır sadece fırınlanacak, çorbanın köftelerinide yuvarlayıp hazırladım, karpuzu kesip ağzını sitreçleyip attım dolaba
birazcık ara verincede size bakayım dedim. şimdi kalkıp yoğurtlu salataları hazırlarım.
yemekler pek birbirine uyumlu değil ama açık büfe gibi herkes sevdiğini yesin dedim.
nursena kıscenin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
esracım hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin
yenaaaa cısssss sakın uyma şeytana
bu hafta bende hiç umutlu değilim hiç düzenli yemedim suyuda çok ihmal ettim.eksi beklemiyorumda artı çıkmasam bari.
Esracım,o duygu öyle bir geçti ki bana anlatamam..İyi ki paylaştın hislerini,başarını..Dediğin gibi burası gerçekten de ana kucağı gibi..Benim bu sayfayı sevmemde ki en önemli şeyde bu duygu zaten.Samimiyet..Geçen yazda ara sıra gelip burayı okuyordum keşke o zaman katılsaymışım aranıza..Şimdi inanıyorum 10 kilo belki daha da fazla eksik olurdu kilom.Bende uzun yıllar 75/80 arası bir kiloda kaldım.3 sene öncesine kadar da öyleydim.Öyle istiyorum ki yeniden öyle olmayı.Giyinme kabininden eşime seslenip bu olmadı bir küçük bedeni var mı diye sormayı yeniden.
Şimdi annemlere gideceğim ya memlekete,korkuyorum buradan kopmaktan,uzun süre aranızda olamayacağım çünki..Beni unutmayın olar mı :))))
İş görüşmen içinde Rabbim hayırlı olan tarafa çevirsin inşallah canım..Hakkında hayırlısı olsun..
Bende sabahtan beri çamaşır yıkayıp asıp kurutup katlıyorum,dünya kadar ütüm var :))Akşamüstü kuaföre gitmeliyim saçlarımı kestirmek için ve akşama evde boyamalıyım bi güzel :))Gençken saçlarım simsiyahken hiç böyle dertlerim yoktu :))
Yarında valizlerle uğraşırım.Off hiç sevmem bu toparlanma ve yerleşme işlerini de..
Bi iş görüşmesi için aradılar demin. eşime çok yakın yine, hayırlısıysa olur inşallah.
Gidip kendime pantolon alayım, üst var ama alta giyecek doğru düzgün hiçbir şeyim yok. umarım bulurum bi şeyler.
Banu abla valla sırnaşsın bırak bak benim sıpa benden soğudu annenesi sanki onun annesi geçen öle zoruma gitti gel ben seni uyutuyum dedi bir ağladı anlatamam sanki dersin kim aldı kucağına oturdum bende ağladım valla inşallah düzelir ne diyim hayırlısıÇok sağ ol canım
Yarısı bitti sayılırküçük cadıyla ancak bukadar oluyor bugün nereden estiyse bir sırnaşıklık var üzerinde sorma gitsin devamlı dibimde istekleri zaten bitmiyor
Bir ara çamaşırları ayırmak için önüme döktümde anında üzerine çıkıp ben kayıyorum diyip üzerinden kayıp durduçamaşırlar iyice buruştu mecbur hepsini ütüleyeceğim
Allahtan çok fazla değilde akşam hallederim dedim
İnşallah canım zaten ütüyü geceye bıraktım bilereken azından eşim o zaman ne diye hala yatmıyorsun demez kendi gidip yatar bende sizlere yazarken bir yandan ütümüde yaparım
Bir iki saate kadar kızkardeşime gidiceğimnormalde gündüz çıkıyorduk pazara ama geçen hafta herşeyi akşam pazarından yarı yarıya aldım diyince dur bu hafta bari akşam çıkalımda iki çeşit fazla alsam kardır dedim
Akşam yemeğini 7de onlarda yiyeceğiz sonra hemen pazara çıkarız9 gibi en geç evde olurum
Canım sakın pes etme aynen devamne güzel işte başlamış bol gelmeye inşallah daha fazlası da gider
[/QUOTE]
selam verenlerin selamınıda toptan alayım
ve aleykümselam verahmetullahi veberakatüh
kızlar bugün biraz geç kalktım. her zaman sabahın köründe hortlarken bugün uyuyasım geldi
neyseki kahvaltıdan sonra hemen işlere koyuldum. kuru dolmamı yaptım şimdi pişti altını kapattım.kuru fasulyem pişti. mercimekli bükmemide yaptım şimdi çıkarttım fırından iki tepsi oldu. çanak köftem hazır sadece on dk. fırınlanacak, sebzeli kuzu hazır sadece fırınlanacak, çorbanın köftelerinide yuvarlayıp hazırladım, karpuzu kesip ağzını sitreçleyip attım dolaba
birazcık ara verincede size bakayım dedim. şimdi kalkıp yoğurtlu salataları hazırlarım.
yemekler pek birbirine uyumlu değil ama açık büfe gibi herkes sevdiğini yesin dedim.
nursena kıscenin doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
esracım hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin
yenaaaa cısssss sakın uyma şeytana
bu hafta bende hiç umutlu değilim hiç düzenli yemedim suyuda çok ihmal ettim.eksi beklemiyorumda artı çıkmasam bari.
Esracım,o duygu öyle bir geçti ki bana anlatamam..İyi ki paylaştın hislerini,başarını..Dediğin gibi burası gerçekten de ana kucağı gibi..Benim bu sayfayı sevmemde ki en önemli şeyde bu duygu zaten.Samimiyet..Geçen yazda ara sıra gelip burayı okuyordum keşke o zaman katılsaymışım aranıza..Şimdi inanıyorum 10 kilo belki daha da fazla eksik olurdu kilom.Bende uzun yıllar 75/80 arası bir kiloda kaldım.3 sene öncesine kadar da öyleydim.Öyle istiyorum ki yeniden öyle olmayı.Giyinme kabininden eşime seslenip bu olmadı bir küçük bedeni var mı diye sormayı yeniden.
Şimdi annemlere gideceğim ya memlekete,korkuyorum buradan kopmaktan,uzun süre aranızda olamayacağım çünki..Beni unutmayın olar mı :))))
İş görüşmen içinde Rabbim hayırlı olan tarafa çevirsin inşallah canım..Hakkında hayırlısı olsun..
Bende sabahtan beri çamaşır yıkayıp asıp kurutup katlıyorum,dünya kadar ütüm var :))Akşamüstü kuaföre gitmeliyim saçlarımı kestirmek için ve akşama evde boyamalıyım bi güzel :))Gençken saçlarım simsiyahken hiç böyle dertlerim yoktu :))
Yarında valizlerle uğraşırım.Off hiç sevmem bu toparlanma ve yerleşme işlerini de..
Selamlarrr
Foruma login oldum ama yazmaya fırsatım olmadı. Çok kalabalık burası, sizleri merak ettim. Okumaya çalışıyorum ama okuyamadım henüz yazdıklarınızı
@Esra iş görüşmen çok iyi geçer umarım
@Yena 4.15 kilo ödemdir, bu hafta bol su spor halledersin sen
hayırlısı olur inşallah
Selamlarrr
Foruma login oldum ama yazmaya fırsatım olmadı. Çok kalabalık burası, sizleri merak ettim. Okumaya çalışıyorum ama okuyamadım henüz yazdıklarınızı
@Esra iş görüşmen çok iyi geçer umarım
@Yena 4.15 kilo ödemdir, bu hafta bol su spor halledersin sen
Esracım kader seni yaklaştıracak bana inşallah....hadi hakkında hayırlısı...Bi iş görüşmesi için aradılar demin. eşime çok yakın yine, hayırlısıysa olur inşallah.
Gidip kendime pantolon alayım, üst var ama alta giyecek doğru düzgün hiçbir şeyim yok. umarım bulurum bi şeyler.
demin kapı çaldı, açtım. kızın biri gelmiş dünya sağlık merkezi diye bir yerden. evin hanımıyla görüşebilir miyim dedi, benim deyince inanamadı. daha küçük gösteriyorsunuz dedi, 15 gösteriyorum eşofmanlarla zaarsağlık taraması yapıyoruz, bi sorununuz var mı dedi. saymaya başladı, kiloya geldi dedim o biraz var. kız yüzüme baka baka biraz mı, baya var dedi ya. üstte çok yok ama alt tarafın maşallahı var diyor. bu saçma sapan şeyler sormaya başladı, yok yağ ölçümü falan yaptırdınız mı, kaç kilo verdiniz falan. benim aklım başıma geldi tabi, bi kimlik görebilir miyim dedim. meğerse özel merkezmiş, kızın dallamalığından anlamalıydım tabi. ilgilenmiyorum deyince bozuldu. Nedir bu insanlardaki kendini bilmezlik ya. neyse günü mahvetmeye değmez densizin biri yüzünden. Sağlığı bile pazarlamaya kalkıyor insanlar ya...
çok sağol canım, hayırlısı inşallah :)
Çok sağol Dafi abla, inşallah olur hayırlıysa.
Bu arada akşam ziyafet var sende, ellerine sağlık şimdiden. çok güzel geçer geceniz inşallah.
çok sevindim gerçekten böyle hissetmene. geç olsun ama güç olmasın bu arada :)
biz seni unutmayız canım, geldiğinde eminim verecek kilolarımız olacak yine bi sürü :) sen de diyet için bi şeyler yapmak istersen küçük bi deftere her gün yediklerini yazabilirsin. çok işe yarıyor bence. kendini kontrol eidp yazmamak için yemeyesi geliyor insanın. inşallah bi sürü kilolar verip dönersin. şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi tatiller size :)
bu arada ne kadar kalacaksın annenlerde?
Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin ne güzel ya bende çok severim böle kalabalık aile yemeklerini ama senin gibi bi yengemiz tyzemiz halamız yok malesefBanu abla valla sırnaşsın bırak bak benim sıpa benden soğudu annenesi sanki onun annesi geçen öle zoruma gitti gel ben seni uyutuyum dedi bir ağladı anlatamam sanki dersin kim aldı kucağına oturdum bende ağladım valla inşallah düzelir ne diyim hayırlısı
demin kapı çaldı, açtım. kızın biri gelmiş dünya sağlık merkezi diye bir yerden. evin hanımıyla görüşebilir miyim dedi, benim deyince inanamadı. daha küçük gösteriyorsunuz dedi, 15 gösteriyorum eşofmanlarla zaarsağlık taraması yapıyoruz, bi sorununuz var mı dedi. saymaya başladı, kiloya geldi dedim o biraz var. kız yüzüme baka baka biraz mı, baya var dedi ya. üstte çok yok ama alt tarafın maşallahı var diyor. bu saçma sapan şeyler sormaya başladı, yok yağ ölçümü falan yaptırdınız mı, kaç kilo verdiniz falan. benim aklım başıma geldi tabi, bi kimlik görebilir miyim dedim. meğerse özel merkezmiş, kızın dallamalığından anlamalıydım tabi. ilgilenmiyorum deyince bozuldu. Nedir bu insanlardaki kendini bilmezlik ya. neyse günü mahvetmeye değmez densizin biri yüzünden. Sağlığı bile pazarlamaya kalkıyor insanlar ya...
sağol canım, hayırlısı..
Kız sen benim kilomda fıstık gibi olursun, boyun uzun. al tabi o yüzden.
Uzun kalacağım canım,en az 1 ay kalırız biz oğluşla..Daha fazla da olabilir,eşime kalsa yazı orada geçirtecek bize :)))Kuzuş orada çok mutlu oluyor temiz hava bol gıda yemyeşil rahat bir ortam vs diye..Defter fikride iyi oluyor dediğin gibi,denemek lazım
Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin ne güzel ya bende çok severim böle kalabalık aile yemeklerini ama senin gibi bi yengemiz tyzemiz halamız yok malesef
Kuzum sanada kolay gelsin valiz toplamak neysede boşaltmak sıkıcı ama ailenin yanına gidiyosun oyüzden keyifle toplarsın
Ayrıca biz hep burdayız ve kader arkadaşlarımızı unutmayız canım sen güle güle git gel ve aynen kaldığın yerden devam et buraya
Merhabalar
İşleri kolaylaşdım geldim
Kızımla okulundan gelirken yürüdük yokuş aşağı da olsa bugün de yürüyüşümü yapmış oldum hiç olmazsa
Sonra eve girmeden market işlerimi hallettim yemeklerimi yaptım çamaşırlar yıkanıyor bundan sonra fazla iş yapmam artık
Esram görüşmen iyi geçer inşallah kapıya gelen bayanı da takma onlar anlamazlar bizi gıcık onlar
Dafi döktürmüşsün maşallah ellerine sağlık mercimekli bükmeyi nasıl yapıyorsun merak ettim
bu ara listeleri asu yapıyor canımYenacım haftaya listeye benide ekleyebilirmisin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?