Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende sağlıklı huzurlu nice yıllar diliyorum annesi o 9 olmuştur biz bilmiyoruz benim kızımda 9 oldu herkese 12 diyormuş büyümeye çok meraklı zamane kızları
Bugün aldığım pantolonla giyeceğim gömleğin fotosunu ekledim albüme. ne dengesiz vücudum var benim ya. üst beden 42, alt beden 46.

sizce nasıl olmuş canlar?
Bende görmek istiyorum bu beden makbul zaten canımcım Lopez ölçüsü değil mi

mango kızı ne yaww...:44:

yidim bileeee...beklediğimden daha güzel olmuştu ama misafire yapmam ben olsam bereketsiz...6 fincanlık ölçü zaten....eşimle büyük kız iki tane yediler..küçük kızla ben birer tane ve bittiiii....sana kalmadı yaniii...

ımm patlıcanlar haşlanmış gibi oluyo...poşette olduğu için sulanıyo...hepisi sebze haşlaması oluyo....eşim amma sağlıklı yemek yapmışsın dedi..

ama sen öyle sevmessen malzemeyi tepsiye yayıp accık salçalı su döküp suyunu çekene kadar pişirsin hatta birazda kızartırsın daha lezetli olur....

Oğluşum adına teşekkür ederim Meyracığım en sevdiğim bölüme geçmişin daraltma tebrikler darısı hepimizin başına sen söyleyince düşündüm gerçektende 7 az görünüyor yolum çok uzun diye ama o bile ne kadar önemliki kıyafeti daraltmak gerekiyor

Sen her işini kendin yapıyorsun maşallah
Biz tembel alıştırıyoruz bizde anlatılır kayınpeder gelinden su istemiş vermeyince oğluda aman baba kalk iç bir bardakta bana ver demiş
biz karı koca çocuklara hizmet ediyoruz şimdi büyüdüklerinde dellenirim dayanamam

kızlar herkes muhabbete daldı bende sizinle muhabbet ederim dedim ama tenhalardayız

ay o yoğunlukta bizide unutmazmışş ablamm...
yoğunluğum yok verdim çaylarını erkekler salonda kızlar oturma odasında gülüş cümbüş eyleniyorlar bende çekinmesinler diye girmiyorum yanlarına geldim sizinle sohbet etmeye

ben neyi kaçırdığımın farkında değilim ama kaçırmışım birşeyleri nefes alamıyorum

eee ben orda olsam kesin hastanelik olurdum o menüyle...şununda tadına bakayım bununda derkenn.....

yeni gelin nasıl ablasıyla ilk kezmi görüşüyolar evlendikten sonraa..

bu arada bugünkü menüm...

2 kepçe çorba

8kaşık pattisli patlıcanlı yemek....

bir adet fincan kek...

ve şuan iki kupa yeşil çay içiyorum...

şimdiye kadar 8 bardak su içtim...yatana kadar 12 ye falan tamamlarım...

ama patlıyorum çok fenayım sadece çorba yesem yeterdi açgözlülüğümün cezasını çekiyorumm....

Kendine haksızlık etme nursenacığım...Gayet iyi görünüyorsun..İltifat olarak söylemiyorum ciddiyim...
Tabiiki 60 lı kilolar da olman çok daha iyi olurdu ama şu an ki durumun da dile getirdiğin gibi değil...

Ahh nevinciğim ne çektik 90 lardan...Şöyle 80 leri ucundan görebilecekmiyim bilemiyorum...
Bazen çok umutsuz oluyorum...Bir de çok büyütüyorum gözüm de...
Sanırım çok yoruldum ve yıllardır yaşadığım hayal kırıklığı,başarısızlık bu konuda güvenimi kaybetmeme sabeb oldu...
Neysee...Yazılanları okumak bana çok ii geldi...

Canım moralini bozma regl öncesindeysen yada suyu eksik içtiysen olabilir
Stres bile şişiriyor biliyorsun
İnşallah eksileride görürsün cuma günü

Banucuğum yaklaşık 3 ay olacak regl olmuyorum..Onun şişkinliği,rahatsızlığı dayanılmaz oluyor bazen

Harikasın esracığım...1 yıl deyip küçümseme lütfen büyük bir başarı..Kendinle gurur duy canım..Ben seninle gurur duyuyorum ve hep destekleyeceğim..
Ayda 1 kilo bile versek sene de 12 kilo yapar...Asıl önemli olan kilomuzu korumak...

Bu arada sabah tartıldığım da hakikaten çok üzüldüm...Çok kilo verdim ya sanırım plato evresindeyim :))
İçimde bir his bu sefer direnecek bünyem diye geçiyor..

ÖZlemciğim

GÖrselliğe verilen önemden artık çok sıkıldım ben...Herşeyin 36 bedene kıyaslanılması hiç adil değil...
KEşke geri zekalı deyip suratına kapatsaydın kapıyı ama yapmazdın sen..Ben de yapamam gerçi...

O yemeğe kabakta olur değilmi zeynep ben öyle yapıyorum da :))

canım seni merak ettik epey..birden yok olunca önemli bişeymi oldu diye düşünmeden edemedik..
bebişin nasıl.? Büyümüştür artık değilmi.?

yeniden hoşgeldin..

meyracığım nice 7 kilolara inşallah....

Sen her işini kendin yapıyorsun maşallah

Asum, aynen bizim kızlar gibi değilmi :)

yoğunluğum yok verdim çaylarını erkekler salonda kızlar oturma odasında gülüş cümbüş eyleniyorlar bende çekinmesinler diye girmiyorum yanlarına geldim sizinle sohbet etmeye

seni anlayışıl dafican seni..

Son düzenleme:
kayınvalidenler mi geliyor

mecbur be Nursena katlancaz bunlara. ama bugün mağazaları gezerken and içtim, ben de mango kızı olacam ömrümün bi zamanında

he anam geliceklermişş aslında başkası olsa surat yapar ama ben yapamıyom işte neyse allah sabır versinde çar çabuk gelip gitsinler bu sefer eşimde pek memnun deil gelmelerinden ama napcan meccbuurr anamız babamız atamız katlancaz

inşallah mango kızı oluruzz

teşekkür ederim aminn canımcımm

evet ya büyümek isitiyoo biran öncee ve bu arda çok çemkiriyo bana anlamadımm neden yapıyoo

bravoo diyorum süper gidiyosun 2 çocukla iysin iysin maşşallah

nursenacım bence de kendine haksızlık ediyorsun canım tamam azcık kilo aldık göbek felan çıktı ama şükür idare edecek gibiyiz sonuçta gelenleri göndermek için uğraşıyoruz yani
yenacım aynı bizim kızlar gibi maşallah ama hayalimdeki kızım gibi:)
bu yaz kızları daha çok çalıştıracağım inşallah kendim için bişey istiyorsam ne olayım

yaww bu miğde göbek beni sinir ediyoo üst beden geniş olunca helede küçük iilçelerde büyükbeden bulmak o kadan zor kiii anca sinir oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…