Bende sağlıklı huzurlu nice yıllar diliyorum annesi o 9 olmuştur biz bilmiyoruz benim kızımda 9 oldu herkese 12 diyormuş büyümeye çok meraklı zamane kızlarıslm kızlarrr çokk yorgun ve hasta olcam heralde nası kollarım bacakalrım ağrıyo anlatamam dün deniz kenarı çok rüzgarlıydı o rüzgarı yedik sonrada kükürtlü suya gittik o zaten doğal sıcak su çarpt havada ço sıcak ve nemlii baş ağrısı mahfetti benii kayınvalidelerin eli kulağında geleceğinide duydum pöff bişey yapasum gelmedi valla canımı sıkıyolar bazı sebeplerden dolayıda iştee napcan çekcen mecbuuurrrrr
yemeğimizi yedik eşim göreve gitti utfak kaldı süpürülecek sonra hoop burdayım inşallahh
evett yolcuu yiter yaa yiterr demii başlamam lazım artık cıvıttım iyce
eşime dedimki ben artık kadılar kulübüne girmicem nası olsa iradesizim zayıflayamıyom milletide meşgul ediyom adam ne dese beğenirsin mecbur gircen geçen yaz nası miğden falan yoktuu saldın gene kat kat olmaya başladınn
gerçekleri söyleyince acı bi yutkunma oldu yaneee
culucch eee bak gene senin kapıya gelenler söylemiş el yani bana eşim dedii buyur burdan yak:
doğumgünü içinnn kızım adına teşekkür ederim bana göre 8 ona göre 9 yaşına girdik 2005 li
Bende görmek istiyorum bu beden makbul zaten canımcım Lopez ölçüsü değil miBugün aldığım pantolonla giyeceğim gömleğin fotosunu ekledim albüme. ne dengesiz vücudum var benim ya. üst beden 42, alt beden 46.
sizce nasıl olmuş canlar?
kayınvalidenler mi geliyor
mecbur be Nursena katlancaz bunlara. ama bugün mağazaları gezerken and içtim, ben de mango kızı olacam ömrümün bi zamanında
ay ne güzel pardesunun geniş gelmesi Meyracım. tam gaz devam orada da. yediklerine dikkat et de emeklerin boşa gitmesin olur mu
Çok yoruldum ve geldim eve. tabi daha sezon ortası, her şey ateş pahası. mecbur c&a ya gittim. 46 beden klasik siyah bir pantolon aldım. evdeki 46 beden olmuyor hala, sanırım kalıbı yüzünden 44 gibi düşünmek lazım onu. c&a da iki ayrı kalıp 46 denedim, ikisi de oldu. Ara öğün yapıp çıkmıştım çok acıktım dönene kadar. Evde yemek yoktu tabi. Önceden dondurucuya attığım fazla pişmiş yemeklerden çözdürdüm de yedim. Gözümün önü ışıdı karnım doyunca :)
Ben de çok istiyorum canım ya, görüşmek kısmet olur belki işim oralarda olursa.
Ya ben de kapıyı açmadım, nasıl ısrarla çalıyor. kim o dedim de öyle açtım genç kızı görünce. sağlık ocağından ebe, hemşire falan sandım. evden çıktım baktım köşede bekliyor, tanıyamadı bu sefer de eşofmanla görmeyince :) pis pis baktım geçtim, keşke sen de şişko ol inşallah deseydim
İyi gelecektir oğluna da, sana da. Sen de annene emanet edip yürüyüşler yaparsın belki
Ben ilk kez rastladım. bi de hazır cevap ve gıcık. neyse geçti gitti :)
Evet canım düştüm 80e ama çok yavaş oldu :)
Sen birden ortadan kaybolunca korktum acaba eşiyle mi bi problem oldu diye ama şükür sadece net yokmuş. Oğlun sizle mi artık?
Bunu ben de deneyeyim bi ara. patlıcanlar güzel oluyo mu komşuuu
Yiycen mi o fincan kekten bakayım. çok ayıp, off canım çekti leynn.
Dafi abla kavitasyon falan satmaya uğraşıyorlar. acaba insanları böyle rencide ederek daha çok satacakları fikrine nerden kapıldılar... bi de spor ve sağlıklı beslenmeden başkasına meyletmez ki aklı olan insan. bu işin formülü basit.
Sağol Asuman abla, inşallah hayırlısıysa olur
ya ben de hazır cevap diye geçinirim, kıza haddini bildirmedim ona sıkıldım aslında. ama zayıf karnımdan vurdu beni, biraz mı demesi hala kulaklarım da
Oğluşum adına teşekkür ederim Meyracığım en sevdiğim bölüme geçmişin daraltma tebrikler darısı hepimizin başına sen söyleyince düşündüm gerçektende 7 az görünüyor yolum çok uzun diye ama o bile ne kadar önemliki kıyafeti daraltmak gerekiyorselam millet:)
napıyonuz bakem?:)
kısada olsa yine bi dolanıyım dedim bi size.........
bugun ara ara baktım sayfalara hızlıca, bi kaç alıntı yaptım, atladıklarım oldu tabiki, istemeden önemli şeyleri atladım ise aff ola kızlar.
amaaaan ben bugun sabah5te rgl oldum
bugun oyuzden çok gergın bi gun geçirdim, karın ağrısıda bi yandan......
yarına inşaallah daha rahat olurum artık......
bugunun gerginliğinin imdadına en çok içtiğim melisa çayım yetişti.........
rahatlattı baya beni.....
bugun burdan annemin bi tanıdığı oturmaya geldi bize, onla oturduk işte ve derken akşam oldu......
ben birde ada çayı içsem iyi olcak, hafif hafif boğazım ağrıyo çunku bugun, annem bende içerim dedi, kalkıp yapıyım şimdi bari......
aaaa kızlar birde ne farkettim dun dışardayken, geçen sene yazın giydiğim pardesumun bu sene bana baya genışlediğini hissettim:))))
yani 4parmak daraltmam lazım, yoksa baskasının pardesusunu giymiş gibi oluyorum:)))
tabi geçen seneye göre yaklaşık 7kg fark var arada, ne kadar değişme oluyomuş 7kilo ile bile yaaaaa
şöyle pardesumu karşıya doğru asıldım bosbol:)))
böyle yapınca aklıma direk dafi abla geldi, onunda böyle bi fotosu var çunku albumunde:)))
benim pardesu zaten duğmeleri yandan ayarlanabilir modelden, bi ara duğmelerini zevkle biraz içeri alarak daraltıcam pardesumu:))))
ben şu adaçayımı demleyim bakıyım bi şimdi:)
sizleri çok seviyorum......
iyiki varsınız......................................
Biz tembel alıştırıyoruz bizde anlatılır kayınpeder gelinden su istemiş vermeyince oğluda aman baba kalk iç bir bardakta bana ver demişSen her işini kendin yapıyorsun maşallah
Sen her işini kendin yapıyorsun maşallah
Artık mecburen yapıyorum. Annem yapacak olursa da beni çağırıyor, izleyip öğreneyim diye :)
kızlar herkes muhabbete daldı bende sizinle muhabbet ederim dedim ama tenhalardayız
yoğunluğum yokay o yoğunlukta bizide unutmazmışş ablamm...
ben neyi kaçırdığımın farkında değilim ama kaçırmışım birşeyleri nefes alamıyorumİyi akşamlar
Bugün meyveyi fazla kaçırdım ben galiba
ben neyi kaçırdığımın farkında değilim ama kaçırmışım birşeyleri nefes alamıyorum
ben neyi kaçırdığımın farkında değilim ama kaçırmışım birşeyleri nefes alamıyorum
yarın üç öğün yoğurtlu salata yerim artıkOlacak o kadar güzel yemeklerin içinde artık yarın telafi edeceksin mecburen:)
gel yenam geelll dün bide benim büyük kızın doğum günüsüydüüü yaş pastasından da yedik,
bastık kaloriye bastık kaloriye yaneee
benim tartıı çok fena baktı bana sabah itibariylee 86 gösteriyoduu off offfff haziran 15 +5 olcek benim sanursam cumarteside gösteri var kızın hilton oteline yapılacak mış bakalım ton ton balerin annesi balina nursena:))))))))))))))))) dicekler iymii
teşekkür ederim canım
Yenacım dur sakın yapma bende tartıldım ve artı idim bu sabah ama artık tartıda umrumda değil...dün akşam bende dondurma yedim eşimin zoruyla sonra ağlayacaktım nerdeyse sabahtan dolmuştum zati.
sonra yürüyüşe gittik 45 dk yürüdük...artık o bu şu miktar hesap kafamı çok karıştırdım bişey de yapamadım. kaloriyi takip edicem ve de spor yapıcam başka yolu yok canım. eh tabi bizde çoluk çocuk yok ama bizim başka yolumuz yok canım ya sonunda üzülen yine biz. hadi gel şu +90 kabusundan kurtulalım.. sonrası kendiliğinden gelecek eminim
Canım moralini bozma regl öncesindeysen yada suyu eksik içtiysen olabilir
Stres bile şişiriyor biliyorsun
İnşallah eksileride görürsün cuma günü
Günaydın canlar,
Bundan tam bir yıl önce 99,5 kg ile artık canıma tak edince düzgün beslenmeye ve biraz da olsa spor yapmaya başladım. bu bir yıl içinde tartılmadığım gün belki 30u geçmez. her sabaha bir önceki günün puanını öğrenmek için tartıya koştum. çok yediğimde artı çıktığım da oldu, hiç yemediğimde daha çok artı çıktığım da. ama bu çok yemeleri bir iki günden fazla sürdürmedim hiç. yola çıkarken 44 kg fazlamın hepsinden bu bir yılda kurtulurum sanıyordum. ama kendimin pcos hastası olduğumu hiç hesaba katmıyordum. Bu sabah itibariyle 80.6 kg çıktım. Yani 1 yılda neredeyse 19 kg gitti. Belki kalan 20 küsür kilomu vermek de 1 yılı geçecek. Belki bir yerden sonra hiç kilo veremeyeceğim. 19 kgmı insanlar birkaç ayda da verebiliyor olabilir. Ama ben kendi yolculuğumdan çok memnunum. Bir cesaret doğum kontrol haplarını bırakacağım bu ay daha fazla hormonlarla zarar görmemek için. Zaten siz çoğunuz bu duyguları çok iyi biliyorsunuz. ben bi kez daha hatırlatmak istedim size. 1 yıl önce vücut ölçülerimi almıştım. sizlerle onları paylaşıp susacağım :) Hepinize bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim tabi, iyi ki varsınız kalpleri güzel, kendileri güzel arkadaşlarım.
23 mayıs 2012; 116-101-140-135 99.5 kg bki; 38,9 (göğüs-bel-göbek-basen)
22 mayıs 2013; 105-84-117-118 80.6 kg bki; 31,4 (göğüs-bel-göbek-basen)
Canım benim lütfen moralini bozma. Dün yediğin şeylerin topla kilosu bile 1,5 kg değildir. vücudun başka bir şeye tepki vermiştir. eminim birkaç güne geçecektir. tartıyı da boşver, sağlığın için devam etmek lazım düzgün beslenmeye. sen benden iyi biliyorsun zaten. her şey daha da güzel olacak inşallah.
.
Selamlarrr
Foruma login oldum ama yazmaya fırsatım olmadı. Çok kalabalık burası, sizleri merak ettim. Okumaya çalışıyorum ama okuyamadım henüz yazdıklarınızı
@Esra iş görüşmen çok iyi geçer umarım
@Yena 4.15 kilo ödemdir, bu hafta bol su spor halledersin sen
demin kapı çaldı, açtım. kızın biri gelmiş dünya sağlık merkezi diye bir yerden. evin hanımıyla görüşebilir miyim dedi, benim deyince inanamadı. daha küçük gösteriyorsunuz dedi, 15 gösteriyorum eşofmanlarla zaarsağlık taraması yapıyoruz, bi sorununuz var mı dedi. saymaya başladı, kiloya geldi dedim o biraz var. kız yüzüme baka baka biraz mı, baya var dedi ya. üstte çok yok ama alt tarafın maşallahı var diyor. bu saçma sapan şeyler sormaya başladı, yok yağ ölçümü falan yaptırdınız mı, kaç kilo verdiniz falan. benim aklım başıma geldi tabi, bi kimlik görebilir miyim dedim. meğerse özel merkezmiş, kızın dallamalığından anlamalıydım tabi. ilgilenmiyorum deyince bozuldu. Nedir bu insanlardaki kendini bilmezlik ya. neyse günü mahvetmeye değmez densizin biri yüzünden. Sağlığı bile pazarlamaya kalkıyor insanlar ya...
ütüm bitti sonunda...ama ne olur hergün çamaşır yıkıyom paso ütü çıkıyo...
daha yemek yapmadım ama karar verdim enazından....fırında patlıcanlı pattisli yemek yapcam hepisini doğrayıp poşete dolduruyom bi güzel oluyoki... heh ondan yapcem işte...ama yoğurdum bittii...neyse yatmadan evvel süt içerim bende...
ya canım ne istiyo biliyonuzmuu....gecenin sessizliğinde balkon keyfi yapmak...kendimle uzun zamandır başbaşa kalmadımmm...he tabi çayda olcekk...ay bide biri bi güzel masaj yapsaaa...ohh değmen keyfime sonraa... omuzlarımın biraz dayağa ihtiyacı var sanırsamm...
öylemi dersin...:44:senin boyun kaçkii..
dafii ablacımm...ellerine sağlıkk..iştahım kabardı okuyuncaa...yemeğe sanamı gelsem acepp...
Ay çok sevindim tomurcuğun demek oğlumu oldu,ALLAHIM SAĞLIK SİHHAT versin,hayırlı uğurlu olsun.Kaç aylık doğdu benim oğlan gibi 7 aylık mı doğdu? Clutch canım 80 kiloya inmişsin,süpersin tebrik ediyorum,chickpeas kocana kavuştunmu hayatım,daficim,yenacım,cecocum sizlerde iyisinizdir insaallah
selam millet:)
napıyonuz bakem?:)
kısada olsa yine bi dolanıyım dedim bi size.........
bugun ara ara baktım sayfalara hızlıca, bi kaç alıntı yaptım, atladıklarım oldu tabiki, istemeden önemli şeyleri atladım ise aff ola kızlar.
amaaaan ben bugun sabah5te rgl oldum
bugun oyuzden çok gergın bi gun geçirdim, karın ağrısıda bi yandan......
yarına inşaallah daha rahat olurum artık......
bugunun gerginliğinin imdadına en çok içtiğim melisa çayım yetişti.........
rahatlattı baya beni.....
bugun burdan annemin bi tanıdığı oturmaya geldi bize, onla oturduk işte ve derken akşam oldu......
ben birde ada çayı içsem iyi olcak, hafif hafif boğazım ağrıyo çunku bugun, annem bende içerim dedi, kalkıp yapıyım şimdi bari......
aaaa kızlar birde ne farkettim dun dışardayken, geçen sene yazın giydiğim pardesumun bu sene bana baya genışlediğini hissettim:))))
yani 4parmak daraltmam lazım, yoksa baskasının pardesusunu giymiş gibi oluyorum:)))
tabi geçen seneye göre yaklaşık 7kg fark var arada, ne kadar değişme oluyomuş 7kilo ile bile yaaaaa
şöyle pardesumu karşıya doğru asıldım bosbol:)))
böyle yapınca aklıma direk dafi abla geldi, onunda böyle bi fotosu var çunku albumunde:)))
benim pardesu zaten duğmeleri yandan ayarlanabilir modelden, bi ara duğmelerini zevkle biraz içeri alarak daraltıcam pardesumu:))))
ben şu adaçayımı demleyim bakıyım bi şimdi:)
sizleri çok seviyorum......
iyiki varsınız......................................
Sen her işini kendin yapıyorsun maşallah
yoğunluğum yokverdim çaylarını erkekler salonda kızlar oturma odasında gülüş cümbüş eyleniyorlar bende çekinmesinler diye girmiyorum yanlarına geldim sizinle sohbet etmeye
he anam geliceklermişş aslında başkası olsa surat yapar ama ben yapamıyom işte neyse allah sabır versinde çar çabuk gelip gitsinler bu sefer eşimde pek memnun deil gelmelerinden ama napcan meccbuurr anamız babamız atamız katlancazkayınvalidenler mi geliyor
mecbur be Nursena katlancaz bunlara. ama bugün mağazaları gezerken and içtim, ben de mango kızı olacam ömrümün bi zamanında
teşekkür ederim aminn canımcımmgeçmiş olsun canım, benim ayaklarım bacaklarımda ağrıyo bugun......
KVler içinde; dediğin gibi bazen sabretmek zorundayız hayatta, imtihana geldik işte canım, rabbim kazananlardan eylesn inşaallah hepimizi, kvler guzelce gelır giderler inşaallah canım.....
bu arada kızının doğum gunu galiba, doğum gunu kutlu olsuuuuun.......
öpuyorum.
.
evet ya büyümek isitiyoo biran öncee ve bu arda çok çemkiriyo bana anlamadımm neden yapıyooBende sağlıklı huzurlu nice yıllar diliyorum annesi o 9 olmuştur biz bilmiyoruz benim kızımda 9 oldu herkese 12 diyormuş büyümeye çok meraklı zamane kızları
Bende görmek istiyorum bu beden makbul zaten canımcım Lopez ölçüsü değil mi
bravoo diyorum süper gidiyosun 2 çocukla iysin iysin maşşallahbu arada bugünkü menüm...
2 kepçe çorba
8kaşık pattisli patlıcanlı yemek....
bir adet fincan kek...
ve şuan iki kupa yeşil çay içiyorum...
şimdiye kadar 8 bardak su içtim...yatana kadar 12 ye falan tamamlarım...
ama patlıyorum çok fenayım sadece çorba yesem yeterdi açgözlülüğümün cezasını çekiyorumm....
yaww bu miğde göbek beni sinir ediyoo üst beden geniş olunca helede küçük iilçelerde büyükbeden bulmak o kadan zor kiii anca sinir oluyomKendine haksızlık etme nursenacığım...Gayet iyi görünüyorsun..İltifat olarak söylemiyorum ciddiyim...
Tabiiki 60 lı kilolar da olman çok daha iyi olurdu ama şu an ki durumun da dile getirdiğin gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?