Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O yemeğe kabakta olur değilmi zeynep ben öyle yapıyorum da :))

tabikide konur canımcım ama kabağım yoktu oyüzden koymadım benn...

bide kabaklı bi yemek yapcağım zaman öğleye denk getirmeye çalışıyorum eşim hiç sevmez kendilerinide...

Bugün o kadar yoruldum ki..Bacaklarım,ayaklarım sızım sızım sızlıyor..
Sergiyi hazırladık yarın için.yaklaşık 4,5 saat boyunca eğil kalk yukarı uzan koli taşı derken şaftım kaydı valla..

Çok güzel faaliyetlerimiz var...Öğretmenimizin ve yavrularımızın eline sağlık..

Yediklerime gelince,

Sabah;
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates,salatalık,biber

Evi toparlayıp yemek yapıp çıkmışım evden iyiki.. saat 17:00 ye kadar su dahil ağzıma hiç birşey girmedi okulda ki yoğunluktan.. eve geldiğim de açlıktan ellerim titriyordu..

Akşam;
Tavuklu bezelye
6 kaşık pilav
5 kaşık yoğurt
semizotu salatası
Sonrasında Türk kahvesi

Ara;
10 çilek
2 kayısı
1 çay bardağı süt

2 kupa yeşilçay

35 dakika yürüyüş

Son düzenleme:

sağol canımda bişey dicem sana denk gelemedik bi türlü soramadım...hani dedim ya sana sen yemeye devam et ben geççem seniii diye içime oturdu sonra acep üzdümmü seni diye....:26:üzmedim dimii...

Nursena,

prensesin yaşgünü kutlu mutlu olsun.
.KAç yaşına girdi.?

yenacım süper gidiyosun bu menü paylaşma işi çok iyi oluyo...

10 gündür falan bende menü paylaşıyorum faydasını gördüm ama bazen pazar yapamayınca biraz saçma sapan besleniyorum öğünlerim şaşıyo falan oyüzden yazmak zor geliyodu şimdiye kadar...ama artık saçmada olsa yazıcamm...

sağol canımda bişey dicem sana denk gelemedik bi türlü soramadım...hani dedim ya sana sen yemeye devam et ben geççem seniii diye içime oturdu sonra acep üzdümmü seni diye....:26:üzmedim dimii...

Allam yareppim hepimiz nekadar hassasız yaw.
Bu başlıkta çoğumuz böyleyiz..

ben de bugün 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık tavuklu patatesli bezelye biraz da bulgur pilavı yedim salata ve ayran eşliğinde
sonrasında türk kahvesiyle azcık lokum yedim
meyve de saymadım valla erik kayısı yenidünya ortaya karışık işte:)
yenacım barışın sergisimi var çok güzel çalışmalar yapıyorlar anneler gününde benim yeğenimin de vardı sergisi 3 yaşında ama çok güzel çalışmalar yapmışlar
ben de bugün 1 saat civarı yürüdüm normalde 45 dk da yürürdüm de hem kızım yanımdaydı hem de çok sıcaktı

ayy yokk be sonuçta birbirimizin iyliği için söylüyoruzz haklısın söylediklerinde
Nursena,

prensesin yaşgünü kutlu mutlu olsun.
.KAç yaşına girdi.?

bana göre 8 ona göre 9 teyzesi teşekkür ederimm daha dün bura tanıştımızda 5 yaşın daydı:))

Allam yareppim hepimiz nekadar hassasız yaw.
Bu başlıkta çoğumuz böyleyiz..

yenacım genelde böyleyimdir aslında bilmeden üzerim diye kolayına kimseye şaka bile yapmam aslında burda biraz biraz açıldım gibi ama sonra pişman oluyorumm...

nursena kızın 8 yaşını doldurdu 9 dan gün almaya başladı yani ikiniz de haklısınızama biten yaş söylenir :)

zeynepçiğim ev hali sonuçta her gün masa donatçaz diye birşey yok..
Allah ne verdiyse karnımızı doyuruyoruz...

Bir de ben genelde çok çeşit yapmam..Pilavı özellikle çocukların sevmediği yemek varsa mecburen pişiririm..
Kızım bezelyeyi ağzına koymaz mesela..Bezelye yaparken 1 patates ekliyorum pilavın üzerine patates ve tavuklarından alıp yiyor..
Oğlum da ablasından gördüğü için karışık yiyor ama bezelyeleri yiyor şükür.:)

ayy yokk be sonuçta birbirimizin iyliği için söylüyoruzz haklısın söylediklerinde

bana göre 8 ona göre 9 teyzesi teşekkür ederimm daha dün bura tanıştımızda 5 yaşın daydı:))

Kızım da 14 yaşında ama 15 diyo :))

Ya evet bire başlayacağı zaman winks çanta istiyodu demiii. bak onu hatırladım :)
İnşallah evliliklerini de göreceğiz..Yada daha erken bir tarih üniversiteye başlamalarını duyuralım burda..

Evet asucum barışoğlanın sergisi..Ama veliler çok tembel çoğu ev hanımı ve çoğu kaçtı işim var diye...
19 veliden sadece 3 kişiydik..Çok kızdım ben. yarın salona sokmamak lazım :))

Son düzenleme:

haklısın canım...bende çok çeşit yapmam zaten pilav makarnayıda dediğin gibi çocukların yemediği yemek varsa ozaman yapıyorum

bende...bi bulgur pilavını haftada bir yapıyorum....benimkide büyüdükçe seçmeye başladı küçükken her sebzeyi yerdi şimdi ıspanak

pırasa bezelye taze fasulye karnıbahar falan yemiyo....bunlar aklımda kalanlar....bende sebzeleri minik doğrayıp mücver yapıyorum krep zannedip

yiyoo...sebzelere böyle çözüm getirdim...bazen yumurtalı yapıyorum kanmıyo ona...babası yiyo hepisinii..

nursena kızın 8 yaşını doldurdu 9 dan gün almaya başladı yani ikiniz de haklısınızama biten yaş söylenir :)
ölee benim cadı boyluya millete 4 de gidiyom ben diyomuşş
ayy ben hep küçük kalsın istiyom sanırım piskopat bi anne olucam heralde ben yaa
yenacım genelde böyleyimdir aslında bilmeden üzerim diye kolayına kimseye şaka bile yapmam aslında burda biraz biraz açıldım gibi ama sonra pişman oluyorumm...
bende öleydimde şimdi gülerek sokuyom espiriye vuruyom kaynanamın eltisi sen lafını söylüyn ne güzel gülerek alınmıyolar diyoo ama ben öle direk ve emir kipiyle konuşulmasını sevmediğimden karşımdakinede yapamam

eee ben orda olsam kesin hastanelik olurdum o menüyle...şununda tadına bakayım bununda derkenn.....

yeni gelin nasıl ablasıyla ilk kezmi görüşüyolar evlendikten sonraa..

yeni gelin iyi canım
düğünden sonra bir kere gitti kardeşine
zaten düğününe sadece kardeşi katılmıştı başka katılan olmadı.
kardeşinin eşide biraz farklı birisi ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
bugün 8 çift davet ettim yedisi geldi sadece kardeşi gelemedi. özür diledi müsait değilmişiz dedi.

iyi be yaa...

valla üzüldüydüm...

yeni yaşı hayırlı olsun kuzucunun...

İnsanlar çok hazırcı canım yapmazlar ama yarın gururla dolaşmasını bilirler

Psikopat da olsan büyüyorlar valla zor ya benim içim cız ediyo bazen kocaman oldular şurada kaç sene daha elimin altında olacaklar ki
Gerçi ellerinden bişey de gelmez kim napsın da :)

evet ya ne ağladıydıı hatta sen bulamazsan yollayım demiştin allah razı olsun

bence o velilere salona deilde laf sokmak lazımm

Allah daha iyi etsin....mutlulukları daim olsun...

enişte beyden izin çıkmadı demekkii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…