İnsanlar çok hazırcı canım yapmazlar ama yarın gururla dolaşmasını bilirler
Psikopat da olsan büyüyorlar valla zor ya benim içim cız ediyo bazen kocaman oldular şurada kaç sene daha elimin altında olacaklar ki
Gerçi ellerinden bişey de gelmez kim napsın da :)
ahahaa..
büyüyünce öğrenecek onlar bi kere :)
gelir gelir merak etme....başa gelince mecbur herşey gelir ellerinden....
ben yatayım kızlar iyi deilim az dinlenem öpüldünüz
Selam kızlar,
gece boyu yazmadım ama okudum sizi. Şimdi yatmadan selam vereyim dedim.
Yenam demek yarın şerbetli nin sergisi var, eminim cok guzel geçecektir. Iyi eğlenceler, gerçi cok yorulmussun eğlencesi geçmiş
Millet ne tuhaf ya, birileri sahiplenince hemen sorumluluktan kaçma halleri. Neyse herkes çocuğunda görecektir aynı davranışları zaten, hayatın intikamı en acısı oluyor.
Uykum gelmiş benim biraz. yarın devam edeyim bari
Hepinizi operim canlar, iyi geceler.
Selam kızlar,
gece boyu yazmadım ama okudum sizi. Şimdi yatmadan selam vereyim dedim.
Yenam demek yarın şerbetli nin sergisi var, eminim cok guzel geçecektir. Iyi eğlenceler, gerçi cok yorulmussun eğlencesi geçmiş
Millet ne tuhaf ya, birileri sahiplenince hemen sorumluluktan kaçma halleri. Neyse herkes çocuğunda görecektir aynı davranışları zaten, hayatın intikamı en acısı oluyor.
Uykum gelmiş benim biraz. yarın devam edeyim bari
Hepinizi operim canlar, iyi geceler.
ben geldim cücüşlerimm
iyiyim ama giremedim malesef , çok yoğunum(
herkesi öperim ,Allaha emanet olun
Benimde akşama bi dünya ütüm var cecom :))Kuzuş uyuduktan sonra girişeceğim bende zatenVe fakat bugun kuzey güney var,o saate kadar onu uyutmam,ütüyü hafifletmem,saçlarımı boyamam,kalan çamaşırları katlayıp yerleştirmem ve dahi dizim başladığında keyif yapmam lazım
Bu arada kocayı da bi şekilde uyutup diskalifiye etmeliyim
Tüm bunlar nasıl olucak hiiiiç bilmiyorum ama olsun istiyorum nedensizce :))))
Sana da çoook kolay gelsin canım..
Banu abla valla sırnaşsın bırak bak benim sıpa benden soğudu annenesi sanki onun annesi geçen öle zoruma gitti gel ben seni uyutuyum dedi bir ağladı anlatamam sanki dersin kim aldı kucağına oturdum bende ağladım valla inşallah düzelir ne diyim hayırlısı
Densize bak yaaa.bu ara türedi yine bunlar bana da gelmişlerdi bir iki kere tavırları aynen böyleydi..Bende devlet gönderdi diye dinliyordum ki özelden olduğunu anladım.Sinir oluyorum bu kapıya gelenlere..Açtırana kadar çalıyorlar ya birde kapıyı
Neyse,boşver sen onları
Ay çok sevindim tomurcuğun demek oğlumu oldu,ALLAHIM SAĞLIK SİHHAT versin,hayırlı uğurlu olsun.Kaç aylık doğdu benim oğlan gibi 7 aylık mı doğdu? Clutch canım 80 kiloya inmişsin,süpersin tebrik ediyorum,chickpeas kocana kavuştunmu hayatım,daficim,yenacım,cecocum sizlerde iyisinizdir insaallah
doğumgünü içinnn kızım adına teşekkür ederim bana göre 8 ona göre 9 yaşına girdik 2005 li
herkese iyi akşamlaarrr...
bugün sabah neredeyse 400 kcal lik bi kahvaltı yaptım... bu tabi saat 11 gibi oluyo2 öğün yemeye alışmışım... azıcık temizlik yaptım... 30 dakika plates... sonra derse oturdum... bi baktım saat 5.30 olmuş... çok da acıkmışım... açıkçası üşendim yemek yapmaya... keşke benm de buzluğumda dondurulmuş ev yemekleri olsaydı ...gittim ben de köfte ekmek yedim ... yedikten sonra da pişman oldum... pişmanlıktan ve yediğim şeyden karnıma ağrılar girdi... keşke meyve yeseydim arada dedim... yemek alışkanlığımı düzeltebilsem zaten kilo verebilirim inanıyorum ama önce bunu halletmem lazım... ama yarın söz sebze yemeği yapıp yiyecem ... ne yapsam diye kara kara düşünüyorum şimdiden...
bugün nette gezinirken yağ yakma hesap makinesi diye birşeye denk geldim... neredeyse her türlü aktiviteyi barındırıyor içinde... çok hoşuma gittiher gün 1 saat normal tempoda yürürsen haftada 1523kcal yakıyormuşsun (diyetsiz) muazzam birşey bu... diyetle birleşince haftalık 2,5 kilo demek... belki bakmak isteyenler olur paylaşayım dedim... google a aratınca ilk sayfada...
Bugün aldığım pantolonla giyeceğim gömleğin fotosunu ekledim albüme. ne dengesiz vücudum var benim ya. üst beden 42, alt beden 46.
sizce nasıl olmuş canlar?
Artık mecburen yapıyorum. Annem yapacak olursa da beni çağırıyor, izleyip öğreneyim diye :)
Valla ben genelde o tip kapıya gelenlere ya kafadan kapıyı açmıyorum kapı arkasından kusura bakmayın müsait değilim diyorum yada hiç birşekilde işim olmayacağını söyleyip kapatıyorum
Esra yine iyi fazla tepki vermemiş ben olsam kesin kalaylardım eğer o şekilde konuşsaydıHangi kurumdan da geldiğini öğrendiysem hiç üşenmeden orayı arayıp birde orayı kalaylardım siz bu şekildemi müşteri kazanacağınızı sanıyorsunuz diye
Bence gayet güzel olmuş canımkendine haksızlık ediyorsun heee senin tipin armut tabir edilenden az alt çalışsan eminim hiç birşeycik kalmayacak benim kızkardeşimde aynı senin gibi üst 36 - 38 ama alt 42 ne yaparsam yapayım totoşum gitmiyor diyor ki bütün gün sokakta hatta bugün baktımda teni bronzlaşmış len dedim sen gizli gizli terasta güneşleniyormusun bana haber vermeden yada tatilemi kaçıyorsunuz görüşmediğim günlerde diye yok valla sokaklarda gezmekten yanmışım bende bugün fark ettim diyor okadar çok geziyor
nursena şimdi aklıma geldi bak
ben akşam seni rüyamda gördüm. ( nerden estiyse ) eşinle birlikte bizim köye gelmişsin banuda var yanınızda
her taraf bembeyaz kar. ben yokmuşum kardeşimler sizi misafir etmeye çalışıyorlar. sonra ben geldim. sen eşinle evin her tarafını gezip çok beğendiğinizi kalmak istediğinizi söylüyorsunuz ama çok neşelisiniz. banu çok memnun görünmüyor kalmak istemiyor nedense
ben koşturup duruyorum. sizi kalsın istiyorum
öyle birşeydi işte
buyur gel canımAnammm hayırdır inşallah
Rüyalar tersine çıkar diyeceğim ama bu sefer nursena memnun kalmamış gibi olucak
Allah biliyor ya bu sene Akçaya gidip gitmeyeceğimiz kesin değil ama eğer gidersem bayramdan sonra hep aklıma senlede buluşma olasılığımız olurmu acaba diye vardı
Tabi kesin birşey olmayınca sana hiç demedimama olursa gerçekten seni ve yaşadığın yeri o güzel bahçeni falan görmek isterim
buyur gel canım
inşallah gelirsin
akçaya nerden gidiyorsun
nasip olur inşallah bursada konaklarsınızAblacığım nasip olursa gerçekten çok isterim
Kısmet tabi
Valla geçen sene gittiğimizde yalova üzerinden edremit balıkesir falan gittik hatta dönüşte Çanakkale üzerinden döneriz diye düşünürken maalesef yoğunluk var o tarafta diye yine aynı yerden döndük karadan :26:
Aslında bu sene Çanakkale üzerinden gidip birde Şehitliğe uğramak istiyorum ama işte nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?