Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelir gelir merak etme....başa gelince mecbur herşey gelir ellerinden....

Selam kızlar,
gece boyu yazmadım ama okudum sizi. Şimdi yatmadan selam vereyim dedim.

Yenam demek yarın şerbetli nin sergisi var, eminim cok guzel geçecektir. Iyi eğlenceler, gerçi cok yorulmussun eğlencesi geçmiş

Millet ne tuhaf ya, birileri sahiplenince hemen sorumluluktan kaçma halleri. Neyse herkes çocuğunda görecektir aynı davranışları zaten, hayatın intikamı en acısı oluyor.

Uykum gelmiş benim biraz. yarın devam edeyim bari

Hepinizi operim canlar, iyi geceler.

nursena şimdi aklıma geldi bak
ben akşam seni rüyamda gördüm. ( nerden estiyse ) eşinle birlikte bizim köye gelmişsin banuda var yanınızda

her taraf bembeyaz kar. ben yokmuşum kardeşimler sizi misafir etmeye çalışıyorlar. sonra ben geldim. sen eşinle evin her tarafını gezip çok beğendiğinizi kalmak istediğinizi söylüyorsunuz ama çok neşelisiniz. banu çok memnun görünmüyor kalmak istemiyor nedense
ben koşturup duruyorum. sizi kalsın istiyorum
öyle birşeydi işte

ben geldim cücüşlerimm

iyiyim ama giremedim malesef , çok yoğunum (

herkesi öperim ,Allaha emanet olun

Son düzenleme:
ben yatayım kızlar iyi deilim az dinlenem öpüldünüz

İyi geceler..

Aynen öyle Esracığım...Lafa gelince car car ötüyorlar ve hepsi 38-40 bedenler..

İyi geceler..

ben yatayım kızlar iyi deilim az dinlenem öpüldünüz

iyi geceler canım yat dinlen....

iyi geceler canım..

ben geldim cücüşlerimm

iyiyim ama giremedim malesef , çok yoğunum (

herkesi öperim ,Allaha emanet olun

hoşgeldin..güle güle canımm...

kızlar bende kaçıyom küçük kızı uyuttum sırada büyük var onuda uyutup bende yatmak istiyorum artıkk....

öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

İyi geceler arkadaşlarım benim...

Ben de odama çekiliyorum artık.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim bağlantıda sorun oluştu biraz evvel

Anam akşam pazarı daha uygun olur dedik bu hafta akşam üzere gittik ve baya uyguna aldım sebzelerimi
Tabi bol bol salatalık malzeme aldım
Aslında Bezelye insülin direnci olanlara pek tavsiye edilmez ama hazır taze tazeyken yarın için bezelyede aldım akşamlık yemeğiminde adı kondu ya şimdiden pişmiş gibi rahatladım
Ben çok fazla yemem zaten salata ve yoğurda yoğunluk veririm nasılsa

Bir tek eşime biraz uyuz oldum bu akşam kusura bakma ama ay başına kadar spor salonuna gidemiyeceksin dedi bu ay biraz fazla açıldı bende spor salonuna arabayla gidip geliyorum diye ( minibüslede olsa aşağı yukarı zaten aynı ücret tutacak diye arabayla gidiyorum ) ay başına kadar evde sporunu yap 1.5 hafta kalan para ancak mutfak masrafına dedi
Neyse artık mecbur evde yapacağım sporumu Ay başındada bir 10 gün daha giderim sonrada bir ay donduracağım mecbur sonuçta 15 gün gidemiyeceğim döndüğümde de büyük kız olmadığından ufaklığa bakacak kimse yok RAmazandada zaten kapalıymış spor salonu Artık o dönemi iyi değerlendirip her gün dışarı atmam lazım kendimi hem ufaklık ablası yokken sıkılmasın hemde bana spor olsun diye

Benimki şimdilik oyun konsoluna daldı bende hazır o arada biraz daha bakayım sizlere dedim ondan sonra ütü başına
Allahtan fazla yok ama yinede sevmiyorummmmmm
Birikmesin bari hazır yatak odasınıda toparlamışken Anam kendi kendime dağıtmayacağım diyorum ama sonra aceleyle çıkıncada tuttuğumu çekip bütün hepsini kendim bozuyorum

Canım hiç üzülme dediğin gibi devamlı Ananneyi görüyor
Benim büyük kızım 2 - 3 yaşlarındayken bir yaz Anannesine paso Anne diyordu banada Banu ki topu topu senede bir ay görüyor Anannesini Anam ilk günler bana Banu demesi hoşuma gitmişti ama sonra dediğin gibi oturup ağlamıştım bu çocuk beni sevmiyor Annesi olarak görmüyor diye sonra kendi kendine vazgeçmişti

Ufaklıkta bir kaç ay önce aynı şekilde bana Banu eşimede Cemal demeye başlamıştı tabi büyükten tecrübeli olunca pek umursamadık oda vazgeçti Aslında çocuklar bizden duyduklarını uyguluyorlar biz anne dedikce onlarda Anne demeleri gerektiğini sanıyor herhalde Bİr ara benim ufaklık babasına kocam bile diyordu oda babasına beni yaklaştırmayınca ama o benim kocam seninde baban demiştim bu sefer inat etti hayır o benim kocam senin baban diye
Şimdi hala bile bazen alışverişteyken ben eşime Ceco diye seslenince oda birşey istediğinde Cecooooooo diye sesleniyor
Günden güne huy değiştiriyor sıpalar
Merak etme bence bir kaç güne vazgeçer

Valla ben genelde o tip kapıya gelenlere ya kafadan kapıyı açmıyorum kapı arkasından kusura bakmayın müsait değilim diyorum yada hiç birşekilde işim olmayacağını söyleyip kapatıyorum
Esra yine iyi fazla tepki vermemiş ben olsam kesin kalaylardım eğer o şekilde konuşsaydı Hangi kurumdan da geldiğini öğrendiysem hiç üşenmeden orayı arayıp birde orayı kalaylardım siz bu şekildemi müşteri kazanacağınızı sanıyorsunuz diye

Çok şükür canım iyiyim İstediğim gibi patır patır gitmesede kilolar sağ şeritten ufak ufak yol almaya devam ediyorum
Tomurcuğun şükür doğdu kuzusu, ilk günlerde küvezdeymiş ama Meryemin demesi çıkmış şükür küvezden
İnşallah oda kendini toparlayı bir an önce aramıza dönerde kuzucuğun gelişimini bizde buradan takip ederiz

Sende pek sık uğrayamıyorsun ama fırsat buldukca gelde seninde iyi haberlerini alalım canım

doğumgünü içinnn kızım adına teşekkür ederim bana göre 8 ona göre 9 yaşına girdik 2005 li

Canım kızlar böyle işte 18 yaşına kadar ilerden ilerden gitmek isterler sonrada hep 1 sene geriden gelmeye çalışırlar yaş ilerledikçe
Benim büyük kızda ben 12 dedikce yok 13 yaşındayım diyip duruyordu bir ara ama inatlaşa inatlaşa sonunda 12.5 a razı geldi

Bu arada kızın Doğum günüsü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri geçirmenizi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Gelin olduğunuda görürsünüz inşallah Aminnnnn
Bazen ben kızımın yanında diyorum yaw daha dün gibiydi doğumu boyumu geçti cadı inşallah gelin olduğunuda görürüm diye hemen atlıyor anne yine mahalledeki yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladın diye
Özellikle parkta bana çok kızıyor hele birde kızkardeşimle birlikteysek hep aramızdaki konuşma anam yavrum düşecek oradan ( yabancı bir çocuk için diyoruz bunu ) anası yokmu bunun nerede laklaka daldı acaba diye kızımda hemen anneeee yine başladınız parklarda oturan yaşlı teyzeler gibi konuşmaya diye

CAnım bende baktım şimdi o siteye
Gerçektende güzelmiş eğer o hesaba göre haftada 400 dakika spor yaparsam diyet olmadan bile bir sene içince 77i görürmüşüm
Tabi diyetle birleştirirsem çok daha aşağıları görürüm
Bakalım doğru çıkacakmı

Bugün aldığım pantolonla giyeceğim gömleğin fotosunu ekledim albüme. ne dengesiz vücudum var benim ya. üst beden 42, alt beden 46.

sizce nasıl olmuş canlar?

Bence gayet güzel olmuş canım kendine haksızlık ediyorsun heee senin tipin armut tabir edilenden az alt çalışsan eminim hiç birşeycik kalmayacak benim kızkardeşimde aynı senin gibi üst 36 - 38 ama alt 42 ne yaparsam yapayım totoşum gitmiyor diyor ki bütün gün sokakta hatta bugün baktımda teni bronzlaşmış len dedim sen gizli gizli terasta güneşleniyormusun bana haber vermeden yada tatilemi kaçıyorsunuz görüşmediğim günlerde diye yok valla sokaklarda gezmekten yanmışım bende bugün fark ettim diyor okadar çok geziyor

Artık mecburen yapıyorum. Annem yapacak olursa da beni çağırıyor, izleyip öğreneyim diye :)

Ben yine mahalledeki Teyzelerin moduna geçip annemin çok sık kullandığı ve büyük ihtimal senin anneninde söylediği bir cümleyi söylim

Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine cümlesinden yola çıkar genelde anneler Bazen bende kızıma bu cümleyi söylüyorum odasını toplamak istemediğinde hemen yine içinden Anannem çıktı diyor

Zeynepcim aynurcum sizlere de iyi geceler
Yenam da odasına çekildi
Bana da müsaade
Herkese Allah rahatlık versin

Banucum sağol yüreklendirici sözlerin için. evet artık bu vücut tipi benim için genetik, alt beden çok zor eriyecek belli. ama ben elimden geldiğince şekle girsin diye uğraşacağım. elbiseler falan komik oluyor yoksa.

Bu arada ben de baktım netten kurumun telefon numarasına ama yoktu. olsaydı hakikaten okuyacaktım canlarına. bi ara aklıma hırsız mıdır acaba diye geldi. gerçekten hiçbir sağlık kurumuna yakışmayacak bir mahalle ağzı vardı çünkü kızcağızda. eğer bi daha olursa iyice öğrenip şikayet ederim ben de kuruma. ayıp geçrekten böyle davranışlar.

------------

ay uyuyacağım dedim kocam lavaboya gidince size kaçtım. Hepinize iyi geceler dünya tatlıları tekrardan

Anammm hayırdır inşallah
Rüyalar tersine çıkar diyeceğim ama bu sefer nursena memnun kalmamış gibi olucak
Allah biliyor ya bu sene Akçaya gidip gitmeyeceğimiz kesin değil ama eğer gidersem bayramdan sonra hep aklıma senlede buluşma olasılığımız olurmu acaba diye vardı
Tabi kesin birşey olmayınca sana hiç demedim ama olursa gerçekten seni ve yaşadığın yeri o güzel bahçeni falan görmek isterim

buyur gel canım
inşallah gelirsin
akçaya nerden gidiyorsun

buyur gel canım
inşallah gelirsin
akçaya nerden gidiyorsun

Ablacığım nasip olursa gerçekten çok isterim
Kısmet tabi
Valla geçen sene gittiğimizde yalova üzerinden edremit balıkesir falan gittik hatta dönüşte Çanakkale üzerinden döneriz diye düşünürken maalesef yoğunluk var o tarafta diye yine aynı yerden döndük karadan :26:
Aslında bu sene Çanakkale üzerinden gidip birde Şehitliğe uğramak istiyorum ama işte nasip

nasip olur inşallah bursada konaklarsınız

Anammmmmmmmmm Starda 3 + 1 Programının tekrarı var ve Gürkan Kubilay 160 kilodan tam 60 kiloya düşürdüğü hastasıyla gelmiş
Kadın resmen afet olmuş hemde günde 6 öğün yiyerek
İnanılmazzzzzzzzzzzzzz birşey yaaaaaaa

çok yorgun vee 12 gibi geç bir saatte geldik eve.
market alısverişlerimi yerlestirdim buzdolabımı sildim.
geçmişi okudum ay bu saat oldu..

sizleri öpeyim,topici toparlayıp kapatıp yatayım dedim.

öptüm yanaklardan kocaman

bu arada bugün 40dk yürüyüş ve bahçede 2-3 saat calıstım.
çiçeklerin topraklarını değiştik..
biber-domates fidesi ektik hatta asmadan yaprak topladım.
taze yaprak sarmasına bayılırım.koca 1 tencere sarmak istiyorum ama ya kendimi tutamazsam:18::18::18:

bu arada akşam enginar dolması yaptık yengemle..yanına fırın patates ve semizotu salatası.
anlıyacagınız menü mükemmeldi ben için.

enginarı bu yıl ilk kez yedim.ne annem ne kv pişirmedi hiç.
ama benm hayatımın lezzetiymiş aradığım tatmış

soymasınıda ögrendim yarında ben pişicem. tam 7 tane enginar aldım
4ünü yarın gerisini önümüzdeki hafta yaparım...ay ne çok enginar dedim hahhahahha

neyse acıktım sanırım en iyisi hemmmennn uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…