Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrnursena şimdi aklıma geldi bak
ben akşam seni rüyamda gördüm. ( nerden estiyse ) eşinle birlikte bizim köye gelmişsin banuda var yanınızda
her taraf bembeyaz kar. ben yokmuşum kardeşimler sizi misafir etmeye çalışıyorlar. sonra ben geldim. sen eşinle evin her tarafını gezip çok beğendiğinizi kalmak istediğinizi söylüyorsunuz ama çok neşelisiniz. banu çok memnun görünmüyor kalmak istemiyor nedense
ben koşturup duruyorum. sizi kalsın istiyorum
öyle birşeydi işte
Nursena abla havalardandır yorgunluğun bende sürekli yorgun hissediyorum kendimi ayrıca senin bıcırık 8 bitmiş 9dan gün almaya başlamış ama biten yaş sölendiği için 8slm kızlarrr çokk yorgun ve hasta olcam heralde nası kollarım bacakalrım ağrıyo anlatamam dün deniz kenarı çok rüzgarlıydı o rüzgarı yedik sonrada kükürtlü suya gittik o zaten doğal sıcak su çarpt havada ço sıcak ve nemlii baş ağrısı mahfetti benii kayınvalidelerin eli kulağında geleceğinide duydum pöff bişey yapasum gelmedi valla canımı sıkıyolar bazı sebeplerden dolayıda iştee napcan çekcen mecbuuurrrrr
yemeğimizi yedik eşim göreve gitti utfak kaldı süpürülecek sonra hoop burdayım inşallahh
evett yolcuu yiter yaa yiterr demii başlamam lazım artık cıvıttım iyce
eşime dedimki ben artık kadılar kulübüne girmicem nası olsa iradesizim zayıflayamıyom milletide meşgul ediyom adam ne dese beğenirsin mecbur gircen geçen yaz nası miğden falan yoktuu saldın gene kat kat olmaya başladınn
gerçekleri söyleyince acı bi yutkunma oldu yaneee
culucch eee bak gene senin kapıya gelenler söylemiş el yani bana eşim dedii buyur burdan yak:
doğumgünü içinnn kızım adına teşekkür ederim bana göre 8 ona göre 9 yaşına girdik 2005 li
Kuzum senin adına çok sevindim ne güzel kıyafetler bol gelmeye başlamış inşallah bolluktan giyemicek hale gelirlerselam millet:)
napıyonuz bakem?:)
kısada olsa yine bi dolanıyım dedim bi size.........
bugun ara ara baktım sayfalara hızlıca, bi kaç alıntı yaptım, atladıklarım oldu tabiki, istemeden önemli şeyleri atladım ise aff ola kızlar.
amaaaan ben bugun sabah5te rgl oldum
bugun oyuzden çok gergın bi gun geçirdim, karın ağrısıda bi yandan......
yarına inşaallah daha rahat olurum artık......
bugunun gerginliğinin imdadına en çok içtiğim melisa çayım yetişti.........
rahatlattı baya beni.....
bugun burdan annemin bi tanıdığı oturmaya geldi bize, onla oturduk işte ve derken akşam oldu......
ben birde ada çayı içsem iyi olcak, hafif hafif boğazım ağrıyo çunku bugun, annem bende içerim dedi, kalkıp yapıyım şimdi bari......
aaaa kızlar birde ne farkettim dun dışardayken, geçen sene yazın giydiğim pardesumun bu sene bana baya genışlediğini hissettim:))))
yani 4parmak daraltmam lazım, yoksa baskasının pardesusunu giymiş gibi oluyorum:)))
tabi geçen seneye göre yaklaşık 7kg fark var arada, ne kadar değişme oluyomuş 7kilo ile bile yaaaaa
şöyle pardesumu karşıya doğru asıldım bosbol:)))
böyle yapınca aklıma direk dafi abla geldi, onunda böyle bi fotosu var çunku albumunde:)))
benim pardesu zaten duğmeleri yandan ayarlanabilir modelden, bi ara duğmelerini zevkle biraz içeri alarak daraltıcam pardesumu:))))
ben şu adaçayımı demleyim bakıyım bi şimdi:)
sizleri çok seviyorum......
iyiki varsınız......................................
Valla bilmiyorum banu abla ozaman çok canım sıkılmıştı ama 2 gündür şükür yanaşıyo yanıma ben gelince beni görünce seviniyo bakalım inşallah değişirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildimbağlantıda sorun oluştu biraz evvel
Anam akşam pazarı daha uygun olur dedik bu hafta akşam üzere gittik ve baya uyguna aldım sebzelerimi
Tabi bol bol salatalık malzeme aldım
Aslında Bezelye insülin direnci olanlara pek tavsiye edilmez ama hazır taze tazeyken yarın için bezelyede aldım akşamlık yemeğiminde adı kondu ya şimdiden pişmiş gibi rahatladım
Ben çok fazla yemem zaten salata ve yoğurda yoğunluk veririm nasılsa
Bir tek eşime biraz uyuz oldum bu akşam kusura bakma ama ay başına kadar spor salonuna gidemiyeceksin dedi bu ay biraz fazla açıldı bende spor salonuna arabayla gidip geliyorum diye ( minibüslede olsa aşağı yukarı zaten aynı ücret tutacak diye arabayla gidiyorum ) ay başına kadar evde sporunu yap 1.5 hafta kalan para ancak mutfak masrafına dedi
Neyse artık mecbur evde yapacağım sporumu Ay başındada bir 10 gün daha giderim sonrada bir ay donduracağım mecbur sonuçta 15 gün gidemiyeceğim döndüğümde de büyük kız olmadığından ufaklığa bakacak kimse yok RAmazandada zaten kapalıymış spor salonu Artık o dönemi iyi değerlendirip her gün dışarı atmam lazım kendimi hem ufaklık ablası yokken sıkılmasın hemde bana spor olsun diye
Benimki şimdilik oyun konsoluna daldı bende hazır o arada biraz daha bakayım sizlere dedimondan sonra ütü başına
Allahtan fazla yok ama yinede sevmiyorummmmmm
Birikmesin bari hazır yatak odasınıda toparlamışkenAnam kendi kendime dağıtmayacağım diyorum ama sonra aceleyle çıkıncada tuttuğumu çekip bütün hepsini kendim bozuyorum
Canım hiç üzülme dediğin gibi devamlı Ananneyi görüyor
Benim büyük kızım 2 - 3 yaşlarındayken bir yaz Anannesine paso Anne diyordubanada Banu ki topu topu senede bir ay görüyor Anannesini Anam ilk günler bana Banu demesi hoşuma gitmişti ama sonra dediğin gibi oturup ağlamıştım bu çocuk beni sevmiyor Annesi olarak görmüyor diye sonra kendi kendine vazgeçmişti
Ufaklıkta bir kaç ay önce aynı şekilde bana Banu eşimede Cemal demeye başlamıştıtabi büyükten tecrübeli olunca pek umursamadık oda vazgeçti Aslında çocuklar bizden duyduklarını uyguluyorlar biz anne dedikce onlarda Anne demeleri gerektiğini sanıyor herhalde Bİr ara benim ufaklık babasına kocam bile diyordu oda babasına beni yaklaştırmayınca ama o benim kocam seninde baban demiştim bu sefer inat etti hayır o benim kocam senin baban diye
Şimdi hala bile bazen alışverişteyken ben eşime Ceco diye seslenince oda birşey istediğinde Cecooooooo diye sesleniyor
Günden güne huy değiştiriyor sıpalar
Merak etme bence bir kaç güne vazgeçer
Valla ben genelde o tip kapıya gelenlere ya kafadan kapıyı açmıyorum kapı arkasından kusura bakmayın müsait değilim diyorum yada hiç birşekilde işim olmayacağını söyleyip kapatıyorum
Esra yine iyi fazla tepki vermemiş ben olsam kesin kalaylardım eğer o şekilde konuşsaydıHangi kurumdan da geldiğini öğrendiysem hiç üşenmeden orayı arayıp birde orayı kalaylardım siz bu şekildemi müşteri kazanacağınızı sanıyorsunuz diye
Çok şükür canım iyiyimİstediğim gibi patır patır gitmesede kilolar sağ şeritten ufak ufak yol almaya devam ediyorum
Tomurcuğun şükür doğdu kuzusu, ilk günlerde küvezdeymiş ama Meryemin demesi çıkmış şükür küvezden
İnşallah oda kendini toparlayı bir an önce aramıza dönerde kuzucuğun gelişimini bizde buradan takip ederiz
Sende pek sık uğrayamıyorsun ama fırsat buldukca gelde seninde iyi haberlerini alalım canım
Canım kızlar böyle işte18 yaşına kadar ilerden ilerden gitmek isterler sonrada hep 1 sene geriden gelmeye çalışırlar yaş ilerledikçe
Benim büyük kızda ben 12 dedikce yok 13 yaşındayım diyip duruyordu bir ara ama inatlaşa inatlaşa sonunda 12.5 a razı geldi
Bu arada kızın Doğum günüsü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri geçirmenizi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Gelin olduğunuda görürsünüz inşallahAminnnnn
Bazen ben kızımın yanında diyorum yaw daha dün gibiydi doğumu boyumu geçti cadı inşallah gelin olduğunuda görürüm diye hemen atlıyor anne yine mahalledeki yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladın diye
Özellikle parkta bana çok kızıyorhele birde kızkardeşimle birlikteysek hep aramızdaki konuşma anam yavrum düşecek oradan ( yabancı bir çocuk için diyoruz bunu ) anası yokmu bunun nerede laklaka daldı acaba diye kızımda hemen anneeee yine başladınız parklarda oturan yaşlı teyzeler gibi konuşmaya diye
CAnım bende baktım şimdi o siteye
Gerçektende güzelmiş eğer o hesaba göre haftada 400 dakika spor yaparsam diyet olmadan bile bir sene içince 77i görürmüşüm
Tabi diyetle birleştirirsem çok daha aşağıları görürüm
Bakalım doğru çıkacakmı
Bence gayet güzel olmuş canımkendine haksızlık ediyorsun heee senin tipin armut tabir edilenden az alt çalışsan eminim hiç birşeycik kalmayacak benim kızkardeşimde aynı senin gibi üst 36 - 38 ama alt 42 ne yaparsam yapayım totoşum gitmiyor diyor ki bütün gün sokakta hatta bugün baktımda teni bronzlaşmış len dedim sen gizli gizli terasta güneşleniyormusun bana haber vermeden yada tatilemi kaçıyorsunuz görüşmediğim günlerde diye yok valla sokaklarda gezmekten yanmışım bende bugün fark ettim diyor okadar çok geziyor
Ben yine mahalledeki Teyzelerin moduna geçip annemin çok sık kullandığı ve büyük ihtimal senin anneninde söylediği bir cümleyi söylim
Yaptığın banaysa öğrendiğin kendinecümlesinden yola çıkar genelde anneler Bazen bende kızıma bu cümleyi söylüyorum odasını toplamak istemediğinde hemen yine içinden Anannem çıktı diyor
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
rüyan çok güzel dafiii ev görmek ev güzelse hayatının gönlüne göre oldunu gösteriri
asker görmekte yükselmeye mevki sahibi olmaya eşinin işi ele ilgili bi rahatlama falan olcaktırr
kar mevsimsiz gördüğün için üzücü bi haber derler hayrola hayır gele anne annem çok yorum yapardı rüya yorumu aklımda bunlar kalmış
her zamanki gibi koşturuyon daficim inşallah hiç üzülmeee gezmediğimiz marmara bölgesi ve karadeniz kaldı bidahaki batıya balıkesir çanakkale garanti ve allah nasip eder görüşürsek uğramak çok isterimmm
ceco
Canım kızlar böyle işte18 yaşına kadar ilerden ilerden gitmek isterler sonrada hep 1 sene geriden gelmeye çalışırlar yaş ilerledikçe
Benim büyük kızda ben 12 dedikce yok 13 yaşındayım diyip duruyordu bir ara ama inatlaşa inatlaşa sonunda 12.5 a razı geldi
Bu arada kızın Doğum günüsü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri geçirmenizi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Gelin olduğunuda görürsünüz inşallahAminnnnn
Bazen ben kızımın yanında diyorum yaw daha dün gibiydi doğumu boyumu geçti cadı inşallah gelin olduğunuda görürüm diye hemen atlıyor anne yine mahalledeki yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladın diye
Özellikle parkta bana çok kızıyorhele birde kızkardeşimle birlikteysek hep aramızdaki konuşma anam yavrum düşecek oradan ( yabancı bir çocuk için diyoruz bunu ) anası yokmu bunun nerede laklaka daldı acaba diye kızımda hemen anneeee yine başladınız parklarda oturan yaşlı teyzeler gibi konuşmaya diye
Yaptığın banaysa öğrendiğin kendinecümlesinden yola çıkar genelde anneler Bazen bende kızıma bu cümleyi söylüyorum odasını toplamak istemediğinde hemen yine içinden Anannem çıktı diyor
Günaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
artık kontrollu bir güçlendirmeye başlıyorum.
toplam giden kilo, 19.2
Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlarBen ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.
42bedene rahat rahat 40 bedene ise zorlaya zorlaya giriyorum
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.
Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler.en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.
Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.
Artık yeni bir hayatım var.
Her sabah, 6 da kalkiyorum. Gece 11 de yatiyorum.
Ekmek vb. ürünleri artık sadece sabah kalvaltisında yiyorum.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim
bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.
Hepinizi kocaman kozaman öpüyorum.
sevgiler..
Hayatında herşeyin yolunda gitmesine sevindim nuhancımGünaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
toplam giden kilo, 19.2
Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlarBen ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.
Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler.en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.
Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim
bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.
sevgiler..
evet ya zaman çabucak geçiyo allah hayırlı uzun ömür versin bakarsın çocuklarımızın düğününede gider geliriz hıı:))
bende annemin sözlerini çok kullanıyorum memnun deilim ama giderek annemin kopyası oluyorum sanırımmm bende çok offlardım şimdi kızım offlayıp duruyooo
geçen kızı uyuttumm eşimle alışverişe gittik sen dedim bak kardeşinee sen tut netten ıslak kek tarifine 3\4sıvıyağ yazıyomuş beniimkii 3 yada 4 bardak sıvıyağ anlamış daha geçmedik anne bölmelere ne bileyim diyoo sen tut keke 3 bardak yağ koy şişede yağ kalmadı 4 koyacaktım diyoo benimki meraklı biraz neyse genede pişirdim hevesi kırılmasın diye 1 er çatal alduk sonra yok ettim gece çokmu sevdiniz diyo bitirmişiniz hhıı çayla içtik kızım dedim
Günaydın,
toplam giden kilo, 19.2
sevgiler..
Günaydın,
toplam giden kilo, 19.2
sevgiler..
Günaydın canlar,
Nasıl keyifler? Ben yorgun uyandım bugün. sabaha karşı çok sıcak olunca salona kaçmıştım. koltukta da her yerim ağrımış. bu demektir ki yaz gelmiş sahiden :)
birazdan sporumu yapar, ardından öğle yemeğimi hazırlar yerim. peşine duş, hazırlık... bakalım kadın saat söylemek için arayacak daha...
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah öpüyorum
nursenacım güzel yorum yapmışsın vakitsiz kar ı saymayalımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
rüyan çok güzel dafiii ev görmek ev güzelse hayatının gönlüne göre oldunu gösteriri
asker görmekte yükselmeye mevki sahibi olmaya eşinin işi ele ilgili bi rahatlama falan olcaktırr
kar mevsimsiz gördüğün için üzücü bi haber derler hayrola hayır gele anne annem çok yorum yapardı rüya yorumu aklımda bunlar kalmış
her zamanki gibi koşturuyon daficim inşallah hiç üzülmeee gezmediğimiz marmara bölgesi ve karadeniz kaldı bidahaki batıya balıkesir çanakkale garanti ve allah nasip eder görüşürsek uğramak çok isterimmm
canım Allah gönlüne göre versin inşallahGünaydın canlar,
Nasıl keyifler? Ben yorgun uyandım bugün. sabaha karşı çok sıcak olunca salona kaçmıştım. koltukta da her yerim ağrımış. bu demektir ki yaz gelmiş sahiden :)
birazdan sporumu yapar, ardından öğle yemeğimi hazırlar yerim. peşine duş, hazırlık... bakalım kadın saat söylemek için arayacak daha...
günaydın Esram inşallah iş görüşmesi gölüne göre geçer...
Günaydın,
toplam giden kilo, 19.2
sevgiler..
Selam yoldaşlar,
Bugün yine çok yorulacağım sergi açılışından dolayı..
Bir de onları toplamak var pofff..
Kızımı bekliyorum ona tost hazırladım peynirli sucuklu domatesli..
2 hafta hergün sınavları var kıyamam yaaa...bugün edebiyat vardı 2.ders. aklım hep ondaydı pek sevmedi edebiyatı bir de fiziği..
Alan seçimini sayısal fen yapacak..Seneye 4 saat fizik görecekler nasıl olacak bilemiyorum...
Esracığım,iş görüşmen olumlu geçer inşallah..
sana kolay gelsin yenacımSelam yoldaşlar,
Bugün yine çok yorulacağım sergi açılışından dolayı..
Bir de onları toplamak var pofff..
Kızımı bekliyorum ona tost hazırladım peynirli sucuklu domatesli..
2 hafta hergün sınavları var kıyamam yaaa...bugün edebiyat vardı 2.ders. aklım hep ondaydı pek sevmedi edebiyatı bir de fiziği..
Alan seçimini sayısal fen yapacak..Seneye 4 saat fizik görecekler nasıl olacak bilemiyorum...
Esracığım,iş görüşmen olumlu geçer inşallah..
Yeni hayatın da sağlık ve huzur diliyorum..Herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?