Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlaarr
gününüz hayır olsun
kalkalı iki saati aşkın bir zaman oldu
ama benim uykum gelmeye başladı uyusammı ne

günaydınlar fıstıklarr

yazılının üstünde son bir değişiklik yaptım , şimdi kaçış vakti

okul yoluuu düüzzz giderrr , lalalalalalalalalala

öptüm herkesleriii

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
rüyan çok güzel dafiii ev görmek ev güzelse hayatının gönlüne göre oldunu gösteriri
asker görmekte yükselmeye mevki sahibi olmaya eşinin işi ele ilgili bi rahatlama falan olcaktırr
kar mevsimsiz gördüğün için üzücü bi haber derler hayrola hayır gele anne annem çok yorum yapardı rüya yorumu aklımda bunlar kalmış
her zamanki gibi koşturuyon daficim inşallah hiç üzülmeee gezmediğimiz marmara bölgesi ve karadeniz kaldı bidahaki batıya balıkesir çanakkale garanti ve allah nasip eder görüşürsek uğramak çok isterimmm
ceco

Canım kızlar böyle işte 18 yaşına kadar ilerden ilerden gitmek isterler sonrada hep 1 sene geriden gelmeye çalışırlar yaş ilerledikçe
Benim büyük kızda ben 12 dedikce yok 13 yaşındayım diyip duruyordu bir ara ama inatlaşa inatlaşa sonunda 12.5 a razı geldi

Bu arada kızın Doğum günüsü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri geçirmenizi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Gelin olduğunuda görürsünüz inşallah Aminnnnn
Bazen ben kızımın yanında diyorum yaw daha dün gibiydi doğumu boyumu geçti cadı inşallah gelin olduğunuda görürüm diye hemen atlıyor anne yine mahalledeki yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladın diye
Özellikle parkta bana çok kızıyor hele birde kızkardeşimle birlikteysek hep aramızdaki konuşma anam yavrum düşecek oradan ( yabancı bir çocuk için diyoruz bunu ) anası yokmu bunun nerede laklaka daldı acaba diye kızımda hemen anneeee yine başladınız parklarda oturan yaşlı teyzeler gibi konuşmaya diye

Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine cümlesinden yola çıkar genelde anneler Bazen bende kızıma bu cümleyi söylüyorum odasını toplamak istemediğinde hemen yine içinden Anannem çıktı diyor [/QUOTE]

evet ya zaman çabucak geçiyo allah hayırlı uzun ömür versin bakarsın çocuklarımızın düğününede gider geliriz hıı:))
bende annemin sözlerini çok kullanıyorum memnun deilim ama giderek annemin kopyası oluyorum sanırımmm bende çok offlardım şimdi kızım offlayıp duruyooo

geçen kızı uyuttumm eşimle alışverişe gittik sen dedim bak kardeşinee sen tut netten ıslak kek tarifine 3\4sıvıyağ yazıyomuş beniimkii 3 yada 4 bardak sıvıyağ anlamış daha geçmedik anne bölmelere ne bileyim diyoo sen tut keke 3 bardak yağ koy şişede yağ kalmadı 4 koyacaktım diyoo benimki meraklı biraz neyse genede pişirdim hevesi kırılmasın diye 1 er çatal alduk sonra yok ettim gece çokmu sevdiniz diyo bitirmişiniz hhıı çayla içtik kızım dedim

yaa insan nazara gelirmii anlatamam size dün eşimde bende ayılıp bayıldık resmen eşim uykuyu sevmez ayakta uyuyodum dün dedi ben hele salak gibiydim şimdi bi baş ağrım var okadar gene iyim düne göree çatlıcaktım dün ter basmaları sıkıntılar bunaldım

Günaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
artık kontrollu bir güçlendirmeye başlıyorum.
toplam giden kilo, 19.2

Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlar Ben ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.

42bedene rahat rahat 40 bedene ise zorlaya zorlaya giriyorum
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.

Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler. en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.

Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.

Artık yeni bir hayatım var.
Her sabah, 6 da kalkiyorum. Gece 11 de yatiyorum.
Ekmek vb. ürünleri artık sadece sabah kalvaltisında yiyorum.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim

bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.

Hepinizi kocaman kozaman öpüyorum.
sevgiler..

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum ben bugün evime gidiyorum ha hay kocişimi özledim valla
Nursena abla havalardandır yorgunluğun bende sürekli yorgun hissediyorum kendimi ayrıca senin bıcırık 8 bitmiş 9dan gün almaya başlamış ama biten yaş sölendiği için 8
Ayrıca sen benim eşimin sölediklerini duysan aman çok canımı acıtıyodu önceden ama artık takmıyorum doğrusu
Kuzum senin adına çok sevindim ne güzel kıyafetler bol gelmeye başlamış inşallah bolluktan giyemicek hale gelirler
Valla bilmiyorum banu abla ozaman çok canım sıkılmıştı ama 2 gündür şükür yanaşıyo yanıma ben gelince beni görünce seviniyo bakalım inşallah değişir

evet ya zaman çabucak geçiyo allah hayırlı uzun ömür versin bakarsın çocuklarımızın düğününede gider geliriz hıı:))
bende annemin sözlerini çok kullanıyorum memnun deilim ama giderek annemin kopyası oluyorum sanırımmm bende çok offlardım şimdi kızım offlayıp duruyooo

geçen kızı uyuttumm eşimle alışverişe gittik sen dedim bak kardeşinee sen tut netten ıslak kek tarifine 3\4sıvıyağ yazıyomuş beniimkii 3 yada 4 bardak sıvıyağ anlamış daha geçmedik anne bölmelere ne bileyim diyoo sen tut keke 3 bardak yağ koy şişede yağ kalmadı 4 koyacaktım diyoo benimki meraklı biraz neyse genede pişirdim hevesi kırılmasın diye 1 er çatal alduk sonra yok ettim gece çokmu sevdiniz diyo bitirmişiniz hhıı çayla içtik kızım dedim[/QUOTE]
Ha hay çok güldüm ya ne bilsin annesi yavrum bölmelere geçmemişler daha

Nuhan abla hayırlı olsun zayıflaman, evin ve düğün için aldığınız karar senin adına çok sevindim herşey gönlüne göre olsun

Hayatında herşeyin yolunda gitmesine sevindim nuhancım
Allah Mesut etsin herşey gönlünce olsun inşallah

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabaha karşı yatınca ancak bu saatlerde uyandım ama olsun sonuçta ütülerimde bitti ya önemli değil
Uyanır uyanmaz balkona çıktım biraz hava almaya ( her gün mutlaka balkonda bir 5 dakika derin derin nefes alırım metabolizmayı hızlandırdığını duyduğumdan beri ) dün gece serdiğim çamaşırlarda kurumuştu birazdan toplarım diye düşünürken birden yağmur bastırdı ve ben öyle böyle değil felaket hızlı bir şekilde çamaşırları topladım çamaşırların bitmesiyle yağmurunda bitmesi bir oldu neyse o işte aradan çıktı bari o bahaneyle

Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayacağım inşallah önce şu az limonlu ılık suyumu içeyimde

anammm yavrum yaa olsa bir bardak daha yağ ekleyecekmiş demek
Eminim sizin keki bitirdiğinizi sanıp ne mutlu olmuştur
Valla bende bekarken hep kendi kendime ben büyüğünce evladıma bunu yapmıyacağım dediğim herşeyi yapar oldum tabi baya bir frenliyorum kendimi çünkü aynı şeyi kızımında benim için düşünmesini istemem
Benim kızda aynı kalk şu çantanı kaldır bile diyince offfff yapar kız oflamasana dediğimde de oflamadım sadece nefes verdim der
Gerçekten insan ne ekerse onu biçermiş buna şimdi çok daha fazla inanıyorum ( sonuçta bizleri örnek alıyorlar ) o yüzden artık çok daha dikkatli yapmaya çalışıyorum herşeyi örnek alıyorlar bari onlar bazı şeyleri daha düzenli yapsınlar diye

Canım yazını görünce nasıl sevindim anlatamam
Senin adına çok sevindim darısı bizlerinde başına
Bende bu sabah kendi kendime yaa bu kızcağızlada kaç zamandır görüşemedik acaba ne yapıyor arasammı diye düşünüyordum Kalplerimiz birmiş
Gerçekten süper bir yol aldın ve kuğu gibi bir gelin olacağına adım gibi eminiim
İnşallah görürüz o hallerinide
Eeee yolu sen bitirdiğine göre hemen o topiği açıp bana linkini atıyorsun sonrada bana koçluk yapıyorsun hiiiiiiiiiiiçççç kusura bakma yok öyle tek başına fıstık gibi dolanmak bende fıstık olacağım bendeeeeeeeeeeee

Herşey gönlüne göre olur inşallah canım
Kocaman öpüyorum

Allah mesut etsin...

Günaydın canlar,

Nasıl keyifler? Ben yorgun uyandım bugün. sabaha karşı çok sıcak olunca salona kaçmıştım. koltukta da her yerim ağrımış. bu demektir ki yaz gelmiş sahiden :)

birazdan sporumu yapar, ardından öğle yemeğimi hazırlar yerim. peşine duş, hazırlık... bakalım kadın saat söylemek için arayacak daha...

Canım hakkında hayırlısı olur inşallah öpüyorum

nursenacım güzel yorum yapmışsın vakitsiz kar ı saymayalım rüya nasıl yorarsan öyle çıkar derler. bu rüyamın kopuk yerleri vardı. tam seçemiyorum. aslında rüyalarım genelde açık ve nettir. nasıl görürsem aynen gördüğüm gibi çıkar. çok nadir şaşar. birkaç defa yordurmak istemiştim. güzel tabir eden birisi sen rüyalarına yorum yaptırmaya çalışma rüyaların tam gördüğün gibi demişti. gerçekten gördüğüm rüya % 98 aynen çıkar.
inşallah yolunuz buralarada düşer. ben senin oralara çok gittim.fethiyede 15 gün kaldım.yüzme öğrenmeye çalıştığım zamanlardı sarı germede boğulma tehlikesi atlattım ortacayada gittim

canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Son düzenleme:
Selam yoldaşlar,

Bugün yine çok yorulacağım sergi açılışından dolayı..
Bir de onları toplamak var pofff..

Kızımı bekliyorum ona tost hazırladım peynirli sucuklu domatesli..
2 hafta hergün sınavları var kıyamam yaaa...bugün edebiyat vardı 2.ders. aklım hep ondaydı pek sevmedi edebiyatı bir de fiziği..
Alan seçimini sayısal fen yapacak..Seneye 4 saat fizik görecekler nasıl olacak bilemiyorum...

Esracığım
,iş görüşmen olumlu geçer inşallah..

Yeni hayatın da sağlık ve huzur diliyorum..Herşey gönlünce olsun..

çok sağol canım

sen de çok yorulmazsın umarım bugün. kolay gelsin şimdiden.

fizik çok soyut bir ders, geometri gibi. aslında bir sevse sürekli onu çalışır. umarım sever en kısa zamanda fıstık :) olmadı özel hocayla falan götürür başlarda. biz yeğenlerde çok faydasını görmüştük fizik konusunda.

sana kolay gelsin yenacım
bilirim o telaşları bende çok kermeslere katılırdım. böyle uğraşlarda genelde yük bir iki kişinin omuzunda gider kimsininde hep ismi olur ama cismini bir türlü göremezsin

herşey bittiğinde başarı yine onlarındır.

kızlar burdada az önce bir rüzgar çıktı kasıp kavuruyor ortalığı.bir arkadaşın kızının kınasıda var kınaya gitmem gerekiyor ama bu havada dışarı çıkmakta çok zor geliyor.ama gitmem lazım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…