- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydın canlar,
Bundan tam bir yıl önce 99,5 kg ile artık canıma tak edince düzgün beslenmeye ve biraz da olsa spor yapmaya başladım. bu bir yıl içinde tartılmadığım gün belki 30u geçmez. her sabaha bir önceki günün puanını öğrenmek için tartıya koştum. çok yediğimde artı çıktığım da oldu, hiç yemediğimde daha çok artı çıktığım da. ama bu çok yemeleri bir iki günden fazla sürdürmedim hiç. yola çıkarken 44 kg fazlamın hepsinden bu bir yılda kurtulurum sanıyordum. ama kendimin pcos hastası olduğumu hiç hesaba katmıyordum. Bu sabah itibariyle 80.6 kg çıktım. Yani 1 yılda neredeyse 19 kg gitti. Belki kalan 20 küsür kilomu vermek de 1 yılı geçecek. Belki bir yerden sonra hiç kilo veremeyeceğim. 19 kgmı insanlar birkaç ayda da verebiliyor olabilir. Ama ben kendi yolculuğumdan çok memnunum. Bir cesaret doğum kontrol haplarını bırakacağım bu ay daha fazla hormonlarla zarar görmemek için. Zaten siz çoğunuz bu duyguları çok iyi biliyorsunuz. ben bi kez daha hatırlatmak istedim size. 1 yıl önce vücut ölçülerimi almıştım. sizlerle onları paylaşıp susacağım :) Hepinize bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim tabi, iyi ki varsınız kalpleri güzel, kendileri güzel arkadaşlarım.
23 mayıs 2012; 116-101-140-135 99.5 kg bki; 38,9 (göğüs-bel-göbek-basen)
22 mayıs 2013; 105-84-117-118 80.6 kg bki; 31,4 (göğüs-bel-göbek-basen)
Canım bi listeye bağlı kalmak başlangıçta güzel oluyor. zaten sistem oturunca kendin oluşturursun listelerini. gürkan kubilay bana pek güven vermiyor ama sen zaten etüt edersin liste sağlıklı mı değil mi diye. pilav ve makarnayı sınırlamak gerçekten iyi gelecektir sana, öper ve gazaan mübarek olsun derim
Canım benim lütfen moralini bozma. Dün yediğin şeylerin topla kilosu bile 1,5 kg değildir. vücudun başka bir şeye tepki vermiştir. eminim birkaç güne geçecektir. tartıyı da boşver, sağlığın için devam etmek lazım düzgün beslenmeye. sen benden iyi biliyorsun zaten. her şey daha da güzel olacak inşallah.
deme öyle, deme mukaddes
ne balinası yav, gayet güzelsin sen. toparlasın bikaç güne hemen. kızına da başarılar, tam prenses olacak desene :)
Canım benim çok sağol
canım en iyisi tartıyı pek umursamamak, yapamıyoruz o ayrı. tartı nanik yapsa da devam etmek lazım sağlıklı beslenmeye. inşallah çok güzel sonuçlar alacağız. ben de eminim emeklerimizin karşılığını alacağımıza inşallah.
Günaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
artık kontrollu bir güçlendirmeye başlıyorum.
toplam giden kilo, 19.2
Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlarBen ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.
42bedene rahat rahat 40 bedene ise zorlaya zorlaya giriyorum
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.
Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler.en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.
Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.
Artık yeni bir hayatım var.
Her sabah, 6 da kalkiyorum. Gece 11 de yatiyorum.
Ekmek vb. ürünleri artık sadece sabah kalvaltisında yiyorum.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim
bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.
Hepinizi kocaman kozaman öpüyorum.
sevgiler..
Günaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
artık kontrollu bir güçlendirmeye başlıyorum.
toplam giden kilo, 19.2
Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlarBen ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.
42bedene rahat rahat 40 bedene ise zorlaya zorlaya giriyorum
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.
Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler.en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.
Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.
Artık yeni bir hayatım var.
Her sabah, 6 da kalkiyorum. Gece 11 de yatiyorum.
Ekmek vb. ürünleri artık sadece sabah kalvaltisında yiyorum.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim
bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.
Hepinizi kocaman kozaman öpüyorum.
sevgiler..
Günaydın canlar,
Nasıl keyifler? Ben yorgun uyandım bugün. sabaha karşı çok sıcak olunca salona kaçmıştım. koltukta da her yerim ağrımış. bu demektir ki yaz gelmiş sahiden :)
birazdan sporumu yapar, ardından öğle yemeğimi hazırlar yerim. peşine duş, hazırlık... bakalım kadın saat söylemek için arayacak daha...
kızlar en bugün selam vermeden direk dalış yaptım sanırım yabancı yok ya ondan. selamun aleyküm
Yenacım kızının sınavları iyi geçer inşallah ve sana da kolaylıklar diliyorum
Bu arada kurtulucaz +90 dan merak etme sen çeke çeke götüreceğiz birbirimizi...şimdi 89 a odaklanalım sadece...
Asuman ablacım hava çok sıcak Dafi abla sende dikkat et bu sıcakta dışarda yürümeyin hemde migreniniz var aman diim...
öğle yemeği bugün mantı ne yapsamki kızlar ekmeğimi getirdim kahvaltımı etsem anam can dayanırmı ki buna???
kızlar burdada az önce bir rüzgar çıktı kasıp kavuruyor ortalığı.bir arkadaşın kızının kınasıda var kınaya gitmem gerekiyor ama bu havada dışarı çıkmakta çok zor geliyor.ama gitmem lazım :44:
Merhabalar herkese
Bugün evdeyim belki öğle namazından sonra eşimle yürürüz biraz
Yemeğim de var rahatım yani
Yenacım kolay gelsin inşallah çok yormazlar seni bugün de dün çalışmayanlar çalışsın siz dinlenin
Esram iş görüşmen gönlüne göre geçsin inşallah
Merhabalar kizlar!!! Ayyy iyiki dün girmeye vaktim olmadi ha... hemen sayfalari biriktirmissiniz, sohbetler etmissiniz masallah :))
Bu arada 3günlük diyet vardi ya ona basladim bugün. O diyet kimin diyetiydi unuttum ama sagolsun :) faydasi oluyor o diyetin :)
Esracim cok guzel kilolar vermissin 1yilda. En azindan saglikli bir sekilde verdin. Ve saglikli yemeye devam ettigin sürece geri almiycagin kesin. Sonucta ac kalinan bir rejim yapmadin.
Is görüsmende insallah istedigin gibi gecer.
Kahve molası verdim bu arada da size bi bakayım dedim,selam verenlerin selamlarını toptan alayım aleykümselam diyerek :)
Az önce anneme gidecek kavanozlar vardı onları yıkadım ayarladım..Evi süpürdüm ama silemedim daha.Açık renkliler vardı onları attım makineye,az önce astım..Şimdide siyahlar var yıkanacak atmaya üşeniyorum..Yoruldum..Daha dünya iş var,bu kadar koşturuyorum zar zor yetiştiriyorum,bu saatte pert oldum:111::111::111:
Akşama da valizleri hazırlacağım inşallah..
Esra iş görüşmen iyi geçer inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..
Selamün aleykümm....
nasılsınızz....ben iyiyim ama nedense bugün acayip şiş hissediyorum kendimi...tartı öncesi olcek işmi şimdi bu...
saat üçte tomografi sonucunu almaya gidicemm...bakalım gerçekten migrenimmi varmışş...
şimdide bu akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara...akşamdan kalan çorbam var...yanına bişey düşünücemm...
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
Asuman ablam ve Zeynepçim yemeğe gitmeden baktım cevap göremedim. içime sinmedi..
2 domates
2 kk peynir az yağlı
1 minik çavdar ekmeğin (halk ekmeğin)160 kcl sanırım
şekersiz çay
yetti de arttı bile nefsime sahip olmalıyım...başka yolu yok maalesef. sizin de söyledikleriniz doğru yenebilirdi belki aynı kaloriyi bulmuştur ama pişmanlık yok en azından teşekkürler...
çok sıcak terden su oldum ben daha yaz başı böyleyse Allahım yardım etsin hepimize...
Yena canım inşallah kızının sınavları güzel geçer sanada kolaylıklar diliyorum kuzum çok yıpratma kendiniSelam yoldaşlar,
Bugün yine çok yorulacağım sergi açılışından dolayı..
Bir de onları toplamak var pofff..
Kızımı bekliyorum ona tost hazırladım peynirli sucuklu domatesli..
2 hafta hergün sınavları var kıyamam yaaa...bugün edebiyat vardı 2.ders. aklım hep ondaydı pek sevmedi edebiyatı bir de fiziği..
Alan seçimini sayısal fen yapacak..Seneye 4 saat fizik görecekler nasıl olacak bilemiyorum...
Esracığım,iş görüşmen olumlu geçer inşallah..
Yeni hayatın da sağlık ve huzur diliyorum..Herşey gönlünce olsun..
Sağol kuzum sanada kolay gelsinKahve molası verdim bu arada da size bi bakayım dedim,selam verenlerin selamlarını toptan alayım aleykümselam diyerek :)
Az önce anneme gidecek kavanozlar vardı onları yıkadım ayarladım..Evi süpürdüm ama silemedim daha.Açık renkliler vardı onları attım makineye,az önce astım..Şimdide siyahlar var yıkanacak atmaya üşeniyorum..Yoruldum..Daha dünya iş var,bu kadar koşturuyorum zar zor yetiştiriyorum,bu saatte pert oldum:111::111::111:
Zeynepcim tarif için sağolasın..İlk fırsatta deneyeceğim sebzeleri karıştırıp :)
Yena sanada kolay gelsin canım..Zordur sergi işleri..
Nursena kuzunun d.günü kutlu olsun,Rabbim güzel günler göstersin hep..
Nevin benim böyle zamanlarda kahvaltı tarzı şeyler imdadıma yetişiyor.Geçenlerde esra önermişti ton balığı yiyorum diye,o günden sonra bende yemeye başladım,öğle molasında alabilme imkanın varsa ton balıklı sandviç ve ayran iyi gider,tok tutar
Meyra bi ceee deyip kaybolmuşsun :) Mantonun bol gelmesi de ne keyifli bir şeydir yahu :)Kutlarım canım
Cecom spor salonuna gidemeyecek oluşuna üzüldüm,çok da iyi gidiyordu sporun ama olsun sen bi şekilde yürüyüşle vs tamamlarsın onuEvde de lesli vs tarzı şeyler iyi sıkılaştırıyormuş duyduğuma göre..
Zehra,asu,kitkurdu,burcu,dafi ve diğer arkadaşlar sizlere de kolay gelsin...
Unuttuğum bişi varsa affola :))
Kuzum inşallah sonuçların temiz gelirSelamün aleykümm....
nasılsınızz....ben iyiyim ama nedense bugün acayip şiş hissediyorum kendimi...tartı öncesi olcek işmi şimdi bu...
saat üçte tomografi sonucunu almaya gidicemm...bakalım gerçekten migrenimmi varmışş...
şimdide bu akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara...akşamdan kalan çorbam var...yanına bişey düşünücemm...
çok sevindim canım...herşey gönlünce olsun....Rabbim mutluluğunu daim etsin.....
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
ay biri mantımı dedi ne....bende istiyommm.... 85 olunca yicem diyodum ama olamadım gitti....
nasılsa öğle yemeğiymiş canım ufak porsiyon ye bence...akşamada hafif yersin dengelenir...
Kızlaaarrrrrrrrrr bu küçük kızım beni kopartıyor
Deminden beri elinde tablet birşeyler söyleyip aç diyor anlayamadım gitti ve en sonunda dikkatli dinleyince kulaklarıma inanamadım resmen Ankaranın bağlarını istiyor 2.5 yaşındaki cadı
Tableti halının üzerine koydu ve 3.cü kes Ankaranın bağlarını dinliyor kendide tekrarlıyor bir yandanda ayakta dikilip şarkıcının oynamasını taklit ediyor arada da bana fırça atıyor anne gülme diye
Yeminle biz bu kızdan çok çekeceğiz daha şimdiden böyle
çok sağol canım
sen de çok yorulmazsın umarım bugün. kolay gelsin şimdiden.
fizik çok soyut bir ders, geometri gibi. aslında bir sevse sürekli onu çalışır. umarım sever en kısa zamanda fıstık :) olmadı özel hocayla falan götürür başlarda. biz yeğenlerde çok faydasını görmüştük fizik konusunda.
sana kolay gelsin yenacım
bilirim o telaşları bende çok kermeslere katılırdım. böyle uğraşlarda genelde yük bir iki kişinin omuzunda giderkimsininde hep ismi olur ama cismini bir türlü göremezsin
herşey bittiğinde başarı yine onlarındır.
kızlar burdada az önce bir rüzgar çıktı kasıp kavuruyor ortalığı.bir arkadaşın kızının kınasıda var kınaya gitmem gerekiyor ama bu havada dışarı çıkmakta çok zor geliyor.ama gitmem lazım :44:
Merhabalar herkese
Bugün evdeyim belki öğle namazından sonra eşimle yürürüz biraz
Yemeğim de var rahatım yani
Yenacım kolay gelsin inşallah çok yormazlar seni bugün de dün çalışmayanlar çalışsın siz dinlenin
Esram iş görüşmen gönlüne göre geçsin inşallah
kızlar en bugün selam vermeden direk dalış yaptım sanırım yabancı yok ya ondan. selamun aleyküm
Yenacım kızının sınavları iyi geçer inşallah ve sana da kolaylıklar diliyorum
Bu arada kurtulucaz +90 dan merak etme sen çeke çeke götüreceğiz birbirimizi...şimdi 89 a odaklanalım sadece...
Asuman ablacım hava çok sıcak Dafi abla sende dikkat et bu sıcakta dışarda yürümeyin hemde migreniniz var aman diim...
öğle yemeği bugün mantı ne yapsamki kızlar ekmeğimi getirdim kahvaltımı etsem anam can dayanırmı ki buna???
Kahve molası verdim bu arada da size bi bakayım dedim,selam verenlerin selamlarını toptan alayım aleykümselam diyerek :)
Zeynepcim tarif için sağolasın..İlk fırsatta deneyeceğim sebzeleri karıştırıp :)
Yena sanada kolay gelsin canım..Zordur sergi işleri..
Nursena kuzunun d.günü kutlu olsun,Rabbim güzel günler göstersin hep..
Nevin benim böyle zamanlarda kahvaltı tarzı şeyler imdadıma yetişiyor.Geçenlerde esra önermişti ton balığı yiyorum diye,o günden sonra bende yemeye başladım,öğle molasında alabilme imkanın varsa ton balıklı sandviç ve ayran iyi gider,tok tutar
Meyra bi ceee deyip kaybolmuşsun :) Mantonun bol gelmesi de ne keyifli bir şeydir yahu :)Kutlarım canım
Cecom spor salonuna gidemeyecek oluşuna üzüldüm,çok da iyi gidiyordu sporun ama olsun sen bi şekilde yürüyüşle vs tamamlarsın onuEvde de lesli vs tarzı şeyler iyi sıkılaştırıyormuş duyduğuma göre..
Zehra,asu,kitkurdu,burcu,dafi ve diğer arkadaşlar sizlere de kolay gelsin...
Unuttuğum bişi varsa affola :))
Nevincim ben sana ye dedim ama sonrasında pişmanlık duyarım diyorsan sen bilirsin yine de
Ben aklıma takılacağına mideme girsin mantığıyla konuştum tabii herşey için geçerli değil bu bir de miktar çok önemlisen bilirsin ne yapacağını zaten canım
Selamün aleykümm....
çok sevindim canım...herşey gönlünce olsun....Rabbim mutluluğunu daim etsin.....
Kızlaaarrrrrrrrrr bu küçük kızım beni kopartıyor
Deminden beri elinde tablet birşeyler söyleyip aç diyor anlayamadım gitti ve en sonunda dikkatli dinleyince kulaklarıma inanamadım resmen Ankaranın bağlarını istiyor 2.5 yaşındaki cadı
Tableti halının üzerine koydu ve 3.cü kes Ankaranın bağlarını dinliyor kendide tekrarlıyor bir yandanda ayakta dikilip şarkıcının oynamasını taklit ediyor arada da bana fırça atıyor anne gülme diye
Yeminle biz bu kızdan çok çekeceğiz daha şimdiden böyle
slm kizlar nasilsinizzz ???
biz coluk cocuk grip olduk :2::2::2: iki gündür yatak dösek yatiyorum
bogazlarim cok fena burnumda tikaniyo dogal olarak sinüzitimde basladi
internetimizdede sorun vardi sükür düzeldi gecmisi okuyamiycam sanirim umarim hersey yolundadir
öpüldünüzzzzzzz:2::2::2:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Allahım ya yerim ben onu şimdikiler böle çok tatlı oluyo ya rabbim korusun onları
slm kizlar nasilsinizzz ???
biz coluk cocuk grip olduk :2::2::2: iki gündür yatak dösek yatiyorum
bogazlarim cok fena burnumda tikaniyo dogal olarak sinüzitimde basladi
internetimizdede sorun vardi sükür düzeldi gecmisi okuyamiycam sanirim umarim hersey yolundadir
öpüldünüzzzzzzz:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?