Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese
Bugün evdeyim belki öğle namazından sonra eşimle yürürüz biraz
Yemeğim de var rahatım yani
Yenacım kolay gelsin inşallah çok yormazlar seni bugün de dün çalışmayanlar çalışsın siz dinlenin
Esram iş görüşmen gönlüne göre geçsin inşallah

kızlar en bugün selam vermeden direk dalış yaptım sanırım yabancı yok ya ondan . selamun aleyküm

Yenacım kızının sınavları iyi geçer inşallah ve sana da kolaylıklar diliyorum

Bu arada kurtulucaz +90 dan merak etme sen çeke çeke götüreceğiz birbirimizi...şimdi 89 a odaklanalım sadece...

Asuman ablacım hava çok sıcak Dafi abla sende dikkat et bu sıcakta dışarda yürümeyin hemde migreniniz var aman diim...

öğle yemeği bugün mantı ne yapsamki kızlar ekmeğimi getirdim kahvaltımı etsem anam can dayanırmı ki buna???

Merhabalar kizlar!!! Ayyy iyiki dün girmeye vaktim olmadi ha... hemen sayfalari biriktirmissiniz, sohbetler etmissiniz masallah :))
Bu arada 3günlük diyet vardi ya ona basladim bugün. O diyet kimin diyetiydi unuttum ama sagolsun :) faydasi oluyor o diyetin :)

Esracim cok guzel kilolar vermissin 1yilda. En azindan saglikli bir sekilde verdin. Ve saglikli yemeye devam ettigin sürece geri almiycagin kesin. Sonucta ac kalinan bir rejim yapmadin.

Is görüsmende insallah istedigin gibi gecer.

Sevindim senin adina nuhan! Darisi bizlerin basina :)
Bu arada eviniz icin hayirli olsun, dügün icinde allahim nazarlardan korusun sizi. 4yil mutsuzdum dedin ya, bundan sonra insallah hep mutlu olursun.
Ve kurdugun gruba istedigim kiloya geldigim an gelmek isterim bende :)

Aleyküm selam nevincim
Mantıdan makul ölçüde ye bana sorarsan akşam ekmek yemezsin dengeler bence hem öğle öğününde yenmesi de avantaj akşama erir gider
Hava sıcak ama kapalı bugün yürüyüm diyorum ben de o yüzden

Kahve molası verdim bu arada da size bi bakayım dedim,selam verenlerin selamlarını toptan alayım aleykümselam diyerek :)
Az önce anneme gidecek kavanozlar vardı onları yıkadım ayarladım..Evi süpürdüm ama silemedim daha.Açık renkliler vardı onları attım makineye,az önce astım..Şimdide siyahlar var yıkanacak atmaya üşeniyorum..Yoruldum..Daha dünya iş var,bu kadar koşturuyorum zar zor yetiştiriyorum,bu saatte pert oldum:111::111::111:
Akşama da valizleri hazırlacağım inşallah..

Zeynepcim tarif için sağolasın..İlk fırsatta deneyeceğim sebzeleri karıştırıp :)

Yena sanada kolay gelsin canım..Zordur sergi işleri..

Nursena kuzunun d.günü kutlu olsun,Rabbim güzel günler göstersin hep..

Nevin benim böyle zamanlarda kahvaltı tarzı şeyler imdadıma yetişiyor.Geçenlerde esra önermişti ton balığı yiyorum diye,o günden sonra bende yemeye başladım,öğle molasında alabilme imkanın varsa ton balıklı sandviç ve ayran iyi gider,tok tutar

Meyra bi ceee deyip kaybolmuşsun :) Mantonun bol gelmesi de ne keyifli bir şeydir yahu :)Kutlarım canım

Esra iş görüşmen iyi geçer inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..

Cecom spor salonuna gidemeyecek oluşuna üzüldüm,çok da iyi gidiyordu sporun ama olsun sen bi şekilde yürüyüşle vs tamamlarsın onuEvde de lesli vs tarzı şeyler iyi sıkılaştırıyormuş duyduğuma göre..

Zehra,asu,kitkurdu,burcu,dafi ve diğer arkadaşlar sizlere de kolay gelsin...

Unuttuğum bişi varsa affola :))

Son düzenleme:
Nevincim ben sana ye dedim ama sonrasında pişmanlık duyarım diyorsan sen bilirsin yine de
Ben aklıma takılacağına mideme girsin mantığıyla konuştum tabii herşey için geçerli değil bu bir de miktar çok önemlisen bilirsin ne yapacağını zaten canım

Selamün aleykümm....

nasılsınızz....ben iyiyim ama nedense bugün acayip şiş hissediyorum kendimi...tartı öncesi olcek işmi şimdi bu...

saat üçte tomografi sonucunu almaya gidicemm...bakalım gerçekten migrenimmi varmışş...

şimdide bu akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum kara kara...akşamdan kalan çorbam var...yanına bişey düşünücemm...

çok sevindim canım...herşey gönlünce olsun....Rabbim mutluluğunu daim etsin.....

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...

ay biri mantımı dedi ne....bende istiyommm....85 olunca yicem diyodum ama olamadım gitti....

nasılsa öğle yemeğiymiş canım ufak porsiyon ye bence...akşamada hafif yersin dengelenir...

Son düzenleme:
bende kaçayım biraz ortalık toplayıp çocukları hazırlıyacağım tabi önce küçük yamyamı bi uyutayımda dışarda mızlanmasın sonra...

öptüm sizi...

asucum..

Asuman ablam ve Zeynepçim yemeğe gitmeden baktım cevap göremedim. içime sinmedi..

2 domates
2 kk peynir az yağlı
1 minik çavdar ekmeğin (halk ekmeğin)160 kcl sanırım
şekersiz çay

yetti de arttı bile nefsime sahip olmalıyım...başka yolu yok maalesef. sizin de söyledikleriniz doğru yenebilirdi belki aynı kaloriyi bulmuştur ama pişmanlık yok en azından teşekkürler...

çok sıcak terden su oldum ben daha yaz başı böyleyse Allahım yardım etsin hepimize...

Zeynepcim tomografinin sonuçları iyi çıkar inşallah..Kolay gelsin canım, iyi haberlerle gel :))

Bende kahve molamı uzunca tuttum ama şimdi iş zamanı..Kuaföre gıcık oldum bende.Burada saçımı kestireceğim güvendiğim bir yer var belediyeye ait,oda saat 6 dan sonra kapatıyormuş.Eşimde 6 da evde oluyor,kalakaldım böylece Kuaför çok da güvenilir yer yokNapıcam bilmem:26:
Neyse..
Canlar,kaçtım ben,hatta uçtummm

Güpgüzel bir gün ve akşam olsun hepimiz için

Son düzenleme:
Selam hatunlar :)

lesliemi yaptım, yemeğimi yedim. şimdi doğru duşa. kadın saat söylemek için aramadı henüz. olmadı akşam üzeri ben arayayım ses çıkmazsa.

sen çoktan gitmişsindir sanırım Dafi abla. umarım kazasız belasız gider gelirsin.

Sağol Asuman abla :)

ben de yemeği anneme yıktım rahatım

çok sağol Gökçe İrem, inşallah hep beraber daha nice kilolar veririz.

Bu arada seni de tebrik etmeli, tatil sonrası süper motive olmuşsun. Sonucunu alacağından eminim ben, maşallah

koşturmaca, koşturmaca, koşturmaca :) neyse birkaç güne rahatlarsın canım. hem kolay gelsin, hem hayırlı yolculuklar sana :)

çok teşekkürler iyi dileklerin için de

İnşallah tomografi sonuçları güzel çıkar canım, haberlerini bekleyeceğim merakla.

Afiyet olsun canım, çok iyi yapmışsın yememekle. birkaç kilo verince ödül olarak yersin. zaten ayda bir çıkar nasılsa.

Ben de çok bunalıyorum iki gündür. dün yürüyünce, bugün de leslie yapınca başım ağrıdı. İnşallah daha sıcak olmaz havalar ya.

---------

Ortalığı toplayıp duşa gireyim. hepiniz hoşçakalın kuzular

Son düzenleme:
Kızlaaarrrrrrrrrr bu küçük kızım beni kopartıyor

Deminden beri elinde tablet birşeyler söyleyip aç diyor anlayamadım gitti ve en sonunda dikkatli dinleyince kulaklarıma inanamadım resmen Ankaranın bağlarını istiyor 2.5 yaşındaki cadı

Tableti halının üzerine koydu ve 3.cü kes Ankaranın bağlarını dinliyor kendide tekrarlıyor bir yandanda ayakta dikilip şarkıcının oynamasını taklit ediyor arada da bana fırça atıyor anne gülme diye

Yeminle biz bu kızdan çok çekeceğiz daha şimdiden böyle

Yena canım inşallah kızının sınavları güzel geçer sanada kolaylıklar diliyorum kuzum çok yıpratma kendini
Sağol kuzum sanada kolay gelsin
Kuzum inşallah sonuçların temiz gelir

Allahım ya yerim ben onu şimdikiler böle çok tatlı oluyo ya rabbim korusun onları

geometriyi de sevmiyor esracığım :) Özel hoca bir kaç kez matematik için ders aldırdık..Geçen yıl matematik öğretmeni arkadaşım yardımcı oldu epey SBS için..
dersane dışında eşim nedense karşı özel derse kendi başarmalı isterse çabalarsa yapabilir..İnternet var herşeyin cevabı var falan bıd bıdı ediyor..
ben hem çalışıp hem okudum diyor..Bana diyo tabii bunları kızımın yanın da söylemesine izin vermem :)

Bakalım seneye üstesinden gelemzse elbet yardım gerekli tabii alt yapı çok önemli çünkü...

Çok haklısın daficiğim öyle oluyor hatta oldu bile. :)

Burasıda öyle çok fena,elektrikler kesilmişti ben evden çıkmadan..

Pazartesiye kadar açık olacakmış...Olmadı öyle diyeceğim ben..Yada kaçarım gizlice :)

4-5 kaşık yenilir aslında..süt grubu+ekmek grubu+et grubu +yağ içeriyor ama o miktarla doyulmuyor işte :)

sonradan kahvaltı etmişsin afiyet olsun..Ben de akşam kahvaltı düşünüyorum..

Sanada kolay gelsin badellciğim..

Kötü kadın müzeyyen..

İnşallah sonuçların temiz çıkar zeynepçiğim..

Ben de onu çok seviyorum çok eğlenceli bir türkü..

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsinizzz ???
biz coluk cocuk grip olduk :2::2::2: iki gündür yatak dösek yatiyorum
bogazlarim cok fena burnumda tikaniyo dogal olarak sinüzitimde basladi
internetimizdede sorun vardi sükür düzeldi gecmisi okuyamiycam sanirim umarim hersey yolundadir
öpüldünüzzzzzzz:2::2::2:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sagol tatlim
üst üste soguk soguk bisiler yiyip ictim cok pismanim
üstelik yarin dogum günüm aksama pasta yapicam kendi aramizda kutlariz muhtemelen ama hasta hasta yeni yasima girmek hicte iyi olmayacakkk
bugün 20li rakamlarin son günü yarin bildiginiz 30 oluyorum yaslandim mi ne

Son düzenleme:
Allahım ya yerim ben onu şimdikiler böle çok tatlı oluyo ya rabbim korusun onları

Aminnnnnn canım Rabbim hepsini korusun nazarlardan saklasın
Büyüdükce daha bir koca karı oluyorlar ama insan nekadar sinirlense bile yüzüne baktıkca resmen yağları eriyor birde gerçekten erise bu yağlar valla trene bakar gibi bakarım kızlara

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsınız Bugün annemde diyordu hava bir öyle bir böyle her an hastalık havası var sanki diye

Bu arada şimdiden yeni yaşın kutlu olsun Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Yürüdüm geldim yoruldum ama azcık uzanayım kendime gelirim
Nevincim iyi yapmışsın yememişsin sonra pişman olacakmışsın çünkü miktarı ayarlamak zor olurdu tabii
Akşam yemeğim var ama ben de kahvaltı yapayım diyorum çayla oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…