Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena canım inşallah kızının sınavları güzel geçer sanada kolaylıklar diliyorum kuzum çok yıpratma kendini

Sağol kuzum sanada kolay gelsin

Kuzum inşallah sonuçların temiz gelir

sağolun kızlarr hepicinize teşekkürediyorum ilginiz için...

sonuçlar temiz kafamda bütün tahtalar yerinde ve sağlammış....sinüzitim var ama bukadar sürekli olmasına sebep sinüzit değildir ya uyku sıkıntın vardır ya gözlerin de bi sıkıntı yada dişlerinde bi sorun vardır ondan uzun süreli ağrın oluyodur dedi...ilaç verdi bende güldüm..tabiki uyku problemim var ondandır ozaman dedim...bebişi anlatınca oda onayladı....zaten yanımdaydı gördü...

bide evden çıkarken bişeyim yoktu ama dışarısı felaket sıcakkkkk ve güneş bir okadarda rüzgarlı hapşırmaktan başıma ağrı girdi gidip gelene kadar burnum oldu patlıcan gibi....gözlerin kaşınmaktan kan çanağına dönmüş eşim öyle dedii...kafamı buz gibi suya sokmak istiyorum....kısacası bu alerjik durumumdan dolayıda ağrım olurmuş kiii oluyodaa....

çok saçma cümleler kurdum sanırsam ama kafam fena bulanık anca bukadar toplayabildim....şimdi kaçayım biraz yatıp kendime gelmeye çalışayımm....

sudan bende korkar oldum nedense ayy bide deniz çok yoruyo beni yaaa .bekar olcan arkadaşlarla ohh sefa sürcen sahilde ben kızın peşinden koş kumunu temizle öbürü anne ağlar gitme beraber girelim sıcağın altında eziyyet valla
allah korumuşş sarı geme çok güzelleştii.
çocuklarla yeniden okuyoruz demii yenaa anne olmak böyle iştee hoş büyüyünce muhtemelen beğenmiceklerde(
allah hayırlı evlat versin

geçmiş olsunnnn
millet 30 zunda evleniiyoo boyunca çocukların var maşşallah dertmi ediyon yaşı allah uzun ömür versin
tembel karıı kahvaltı olunca çokk ekmek yiyom ben yaaaa

bende köfte patates yapıcam valla salatayla

Kadın hala aramadı, yarın program çok yoğun saati daha sonra haber vereyim demişti. of temizlik yapacaktım ben bugün ya, yemek bile yapmadım. Bunda da vardır bir hayır tabi, Mevlam görelim neyler...

Ah canım o babalar :) ben de fizik ve geometriyi hiç sevmezdim. o yüzden tmyi seçmiştim. geometriyi sınavda yetecek kadar dersane hocamın (Allah rahmet eylesin) çabasıyla yapmıştım. Hocam çok iyiydi ve aynı zamanda babamın da hocası olduğu için ayrıca çok sever, ilgilenirdi benimle. bir şekilde üstesinden geldim.

şimdi şartlar çok zorlu canım, babalarımızın zamanındaki gibi birazcık kafası çalışıp emek verenlerin okuma hakkı elde edebilmesi neredeyse imkansız. ama sen ne yapar ne eder gerekeni yaparsın zaten, dünya tatlısı anne

hoşgeldin canım, özledik valla seni. geçmiş olsun bu arada hepinize, inşallah bi an önce toparlanırsınız.

Son düzenleme:

çok sevindim canım, hadi gözün aydın. kızlar biraz daha büyüsün çok rahat edeceksin inşallah.

analdık anladık meraklanma geçmiş olsunn temiz çıkmış ne güzell uykusuzluktan oluyo ağrıların dinlenmiyoki vücut

Zeynepcim geçmiş olsun çocuklar büyüyünce anca rahatlayacaksın demek ki
Nursena bikerem yemeklerim var ben 2 gündür kahvaltı yapmayınca özledim kahvaltıyı ondan yemek yerine kahvaltı yaparım dedimtembel değilim işte
Yatıp hiç kalkmayasım var hiç Halim yok valla ama tembel değilim:))))

maşallah hamarat insan heryerde belli ediyor kendini allah güç kuvvet versin

öyle olcek galiba asucum....ay hakkaten yaa bende özledim kahvaltıyıı....akşama bendemi öyle yapsamm...:44:

analdık anladık meraklanma geçmiş olsunn temiz çıkmış ne güzell uykusuzluktan oluyo ağrıların dinlenmiyoki vücut

he yaa öyleymiş...sağol....

çok sevindim canım, hadi gözün aydın. kızlar biraz daha büyüsün çok rahat edeceksin inşallah.

sağol canım...ay baksana büyüyüncede başka sıkıntılar başlıyokiii.....anne olduktan sonra başağrısı kronikleşiyo demekkii...

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

Canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmış bununla gelmiş geçmiş olsun diyelim ozaman

Neyse kızlar ben kaçar mesai bitti gidem oğlumu görem özledim sıpamı hepinizi öpüüyorum yarına kadar iyi bakın kendinize bayyyyy

Zeynebim geçmiş olsun canım , ciddi bişey çıkmamasına sevindimm

İlknurcum doğum günün kutlu olsun canım şimdiden , herşey gönlünce olsunn

bende bezgin bekir gibi dolanıyom ortalıkta , azcık kestirecem ,sonrasında yazılı okumaya başlicam :26::26::26:

ve aleyküm selam sağol canım
gittim geldim bile çarşıya yakındı gittiğim yer çarşıya uğradım. kendime günlük iki tane penye aldım. yarım saat yürüdüm geldim.
sende mantıyı yemişsindir sanırım. bildirim öncesi iyi olmadı ama nefsin istediğinide birazcık vermek gerekiyor bazen. makul saatte makul ölçüde

Son düzenleme:

Daficim iyi günlerde giy aldıklarını canım
Nevincim iradeli yemedi mantıyı
İlknurcum geçmiş olsun hepinize doğum gününü de şimdiden kutlarım nice yaşlara inşallah

selam kızlarrr hayırlı akşamlar

Esracım iş görüşmen sanırım yarına kalmış ,inşallah hayırlısı olsun büyüklerimiz derler ya;hayırlısı ise olsun hayırsız ise beri gitsin..

İlknurcum doğum günün kutlu olsun ailenle huzurlu nice yıllar dilerim hiç üzülme her yaşın tadı ayrı anı yaşa

Zeynepcim geçmiş olsun bak uykusuzluk demiş doktor migren en kötüsü bulabildiğin fırsatlarda dinlen kuzum,gerçi senin vakit sıkıntın

var ama bebişler büyüyünce rahat edersin inşallah..

aklımda kalanları yazdım unuttuklarım varsa affola

en yakın arkadaşın doğum günü bugün eşiylede limoni sürpriz yapıp oraya gidicez pasta v.s eşimi bekliyrum inşallah hasarsız atlatırım.

öptüm hepinizi

sevgiyle kalınn

sağol ablacım....

sağol cücüşüm...biliyodum bişey çıkmıcanı az çok vucudumü tanıyorum artık...ama başağrım uzun süre devam edince başta eşim olmak üzre etrafımdaki herkes illada doktora git diye çok baskı yaptıydı...neyse en azından artık bi sıkıntım olmadığını biliyoruz....içimiz rahat yanii..

öncelikle azminden dolayı seni tebrik ediyorum
inşallah çok güzel veçok mutlu bir gelin olursun .Allah bir ömür mutlu etsin evin de hayırlı olsun güle güle otur

inşallah bende senin gibi zayıfladığımı yazarım buraya yada haykırırım ben dayanamam

çok geçmiş olsun allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…