- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
geometriyi de sevmiyor esracığım :) Özel hoca bir kaç kez matematik için ders aldırdık..Geçen yıl matematik öğretmeni arkadaşım yardımcı oldu epey SBS için..
dersane dışında eşim nedense karşı özel derse kendi başarmalı isterse çabalarsa yapabilir..İnternet var herşeyin cevabı var falan bıd bıdı ediyor..
ben hem çalışıp hem okudum diyor..Bana diyo tabii bunları kızımın yanın da söylemesine izin vermem :)
Bakalım seneye üstesinden gelemzse elbet yardım gerekli tabii alt yapı çok önemli çünkü...
Çok haklısın daficiğim öyle oluyor hatta oldu bile. :)
Burasıda öyle çok fena,elektrikler kesilmişti ben evden çıkmadan..
Pazartesiye kadar açık olacakmış...Olmadı öyle diyeceğim ben..Yada kaçarım gizlice :)
4-5 kaşık yenilir aslında..süt grubu+ekmek grubu+et grubu +yağ içeriyor ama o miktarla doyulmuyor işte :)
sonradan kahvaltı etmişsin afiyet olsun..Ben de akşam kahvaltı düşünüyorum..
Sanada kolay gelsin badellciğim..
Kötü kadın müzeyyen..
İnşallah sonuçların temiz çıkar zeynepçiğim..
Ben de onu çok seviyorum çok eğlenceli bir türkü..
Zeynepcim tomografinin sonuçları iyi çıkar inşallah..Kolay gelsin canım, iyi haberlerle gel :))
Bende kahve molamı uzunca tuttum ama şimdi iş zamanı..Kuaföre gıcık oldum bende.Burada saçımı kestireceğim güvendiğim bir yer var belediyeye ait,oda saat 6 dan sonra kapatıyormuş.Eşimde 6 da evde oluyor,kalakaldım böyleceKuaför çok da güvenilir yer yok Napıcam bilmem:26:
Neyse..
Canlar,kaçtım ben,hatta uçtummm
Güpgüzel bir gün ve akşam olsun hepimiz için
Selam hatunlar :)
lesliemi yaptım, yemeğimi yedim. şimdi doğru duşa. kadın saat söylemek için aramadı henüz. olmadı akşam üzeri ben arayayım ses çıkmazsa.
sen çoktan gitmişsindir sanırım Dafi abla. umarım kazasız belasız gider gelirsin.
Sağol Asuman abla :)
ben de yemeği anneme yıktım rahatım
çok sağol Gökçe İrem, inşallah hep beraber daha nice kilolar veririz.
Bu arada seni de tebrik etmeli, tatil sonrası süper motive olmuşsun. Sonucunu alacağından eminim ben, maşallah
koşturmaca, koşturmaca, koşturmaca :) neyse birkaç güne rahatlarsın canım. hem kolay gelsin, hem hayırlı yolculuklar sana :)
çok teşekkürler iyi dileklerin için de
İnşallah tomografi sonuçları güzel çıkar canım, haberlerini bekleyeceğim merakla.
Afiyet olsun canım, çok iyi yapmışsın yememekle. birkaç kilo verince ödül olarak yersin. zaten ayda bir çıkar nasılsa.
Ben de çok bunalıyorum iki gündür. dün yürüyünce, bugün de leslie yapınca başım ağrıdı. İnşallah daha sıcak olmaz havalar ya.
---------
Ortalığı toplayıp duşa gireyim. hepiniz hoşçakalın kuzular
Yena canım inşallah kızının sınavları güzel geçer sanada kolaylıklar diliyorum kuzum çok yıpratma kendini
Sağol kuzum sanada kolay gelsin
Kuzum inşallah sonuçların temiz gelir
sağolun kızlarr hepicinize teşekkürediyorum ilginiz için...
sonuçlar temiz kafamda bütün tahtalar yerinde ve sağlammış....
bide evden çıkarken bişeyim yoktu ama dışarısı felaket sıcakkkkk ve güneş bir okadarda rüzgarlı hapşırmaktan başıma ağrı girdi gidip gelene kadar burnum oldu patlıcan gibi....gözlerin kaşınmaktan kan çanağına dönmüş eşim öyle dedii...kafamı buz gibi suya sokmak istiyorum....kısacası bu alerjik durumumdan dolayıda ağrım olurmuş kiii oluyodaa....
çok saçma cümleler kurdum sanırsam ama kafam fena bulanık anca bukadar toplayabildim....şimdi kaçayım biraz yatıp kendime gelmeye çalışayımm....