- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bu gün yediklerim
1 simit 260 cal
1,5 küp şekerli çay 27 cal
1 porsiyon tavuk ciğeri 200 cal
1 kase cacık 130 cal
pazar günü anneme gidip tartılıcam benim tartı bozuk ta bakalım sonuç alabilmişmiyim
Tüm gün sadece bunları yediysen çok az olmuş
Anammmmmmmmmm Starda 3 + 1 Programının tekrarı var ve Gürkan Kubilay 160 kilodan tam 60 kiloya düşürdüğü hastasıyla gelmiş
Kadın resmen afet olmuş hemde günde 6 öğün yiyerek
İnanılmazzzzzzzzzzzzzz birşey yaaaaaaa
Günaydın,
Tam 6ay... Büyük serüvenim bugün sona eriyor....Bu sabah 73,2 ile uyandım. Hedefim olana 73 e ulaştım..
artık kontrollu bir güçlendirmeye başlıyorum.
toplam giden kilo, 19.2
Bu arada nikah tarihimiz netleştirdik. Kurban bayramının bitimindeki haftasonu olarak düşünüyoruz. Buğun nikah dairesine gidip gün alma işlemlerine başılacağız.
Sanırım, nikaha kadar 68 kiloya inerim. Şimdide gelin olabilecek kadar gayet iyi görüyorum. 5-6 yaş gençleştigimi söylüyorlarBen ise kendimi 20 yaş gençleşmiş ve güzelleşmiş hissediyorum. 68'e inersem zayıf insanlar grubunda olacağım.
42bedene rahat rahat 40 bedene ise zorlaya zorlaya giriyorum
hafta sonu 74.4 kiloydum ve geçtimiz hafta sonu çekilmiş bir fotografımı facebookta var. Merak edenler bakabilir.
Buarada küçük bir ev için (1+1) peşinat yatırdık. Evimizi ağustosta teslim edecekler.en çokta buna seviniyorum. Tabi ev çok küçük olunca evle işi hazırda evlenirken ayırmaya karar verdik ve küçük birde kiralik ofis ariyoruz.
Ben mutluğumu sizlerle paşlaşmak istedim. Son 4 yılımı gerçekten şişko, umutsuz ve mutsuz geçirmiştim. Allah herkeze daimi mutluluk nasip etsin. İnsanların bilerek yada bilmeyerek yaptıklari her türlü kötülükten herkescikleri korusun.
Artık yeni bir hayatım var.
Her sabah, 6 da kalkiyorum. Gece 11 de yatiyorum.
Ekmek vb. ürünleri artık sadece sabah kalvaltisında yiyorum.
ve yemek yemek için değil vucudumun ihtiyacı olan gıdayı zamanında ve doğru olarak tüketiyorum.
Hafdada 5 gün step yapıyorum. Artik evimde teşiklati bile kurdum. Step ögretecek, adım sayacak kadar bile artık profesyonelim
bir süre sonra, önce 68'e ineyim, sonra.......kk da zayıfladım kilomu koruyacağım ve yeniden kilo almiyacağim başlıklı bir topik açmak istiyorum. Benimle oraya gelmek isteyenler olur ise memun olurum.
Hepinizi kocaman kozaman öpüyorum.
sevgiler..
kızlar istanbul gaziosmanpaşa ve çevresinde oturan var mı aranızda
Senin de Allah kabul etsin orucunu Zeynepcim sen benden az yemişsin epeyceasucum Allah kabul etsin...
bende unutmadan menümü paylaşayım...
3dilim ekmek...üstelik beyaz ekmek getirmiş eşim ama özlemişim nasıl yedim bende anlamadım...
omlet bikaç çatal....
3 küp peynir...2 zeytin...
1 kaşık bal...
2 parçada karpuzz....
6 bardak su...yatana kadar 2 litreyi geçer...
birazdanda iki kupa yeşilçay içerim....
canım acayip dondurma istiyo...evin karşısında bakkal var sepet salıp istesemmi acep... şeytan dürtüp dürtüp duruyoo...
Senin de Allah kabul etsin orucunu Zeynepcim sen benden az yemişsin epeyce
Ben de karpuz da yedim bir de
Gülşen Yatcaz Kalkcaz Davul Zurna Versiyon - YouTubeiyi akşamlarr kızlarrr
koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?