Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemincim nasılsın hemşerim yoğun çalışıyorsun Allah kolaylık versin
akşamı hafif atlatırsın inşallah sizin gitmeniz belki aralarında sıcaklığa vesile olur ne iyi yapıyorsunuz

bu gün yediklerim
1 simit 260 cal
1,5 küp şekerli çay 27 cal
1 porsiyon tavuk ciğeri 200 cal
1 kase cacık 130 cal

pazar günü anneme gidip tartılıcam benim tartı bozuk ta bakalım sonuç alabilmişmiyim

ben gıttım o dıyetısyene 6ayda 13kılo verdım her hafta bır lıste verırdı gıt bunu uygula gel derdı adam darpane gıbı 5er 6şar alırdı hastaları odasına karsılıklı 2daıreyı satın almısdı anca yetıodu bos yer yoktu 2daırede sıranı beklemek ıcın....sımdıde 5ayda 13kılo verdım hemde 5kurus odemeden....

tebrık ederım şevk veriosunuz bıze pls hıkayenızı paylasın kac yasındasınız kac kıloyla basladınız neler yaptınız(daha detaylı)ve resımlerle bırlıkte bır lınk beklıoruz

kızlar bugun plates grubumun gezısı vardı cok gusel yerlere gıttık geldım 1saattır gecmısı okuorum ama ne okudugumu anladım nede yorum yapcak halım var elım kolum kalkmıo bıde gezıden 6da gelıp 7dekı tenıs dersıme yetısmeye calısıodum tam otobuse bındım yetısıyım dıe hoca msj attı ders ıptal sevınıyım mı uzuleyım mı bılemedım neyse eve geldım dus aldım sanırım 1saate uyurum pil bitik menumu paylasayım barı yorum yazamadıgım ıcın tekrar kusura bakmayın ama hepsını okudum mesela zeynebın emar sonucunu merak edıorum sonra ankaranın baglarına koptum....

8:30 2tost
gazoz

11:00 kıraz
500ml su

13:00 koffte
ekmek
salatalık
yogurt
500ml su

16:00kahve
kıraz
500ml su

19:00 patlıcan
yogurt
ekmek
500ml su

Son düzenleme:
asucum Allah kabul etsin...

bende unutmadan menümü paylaşayım...

3dilim ekmek...üstelik beyaz ekmek getirmiş eşim ama özlemişim nasıl yedim bende anlamadım...

omlet bikaç çatal....

3 küp peynir...2 zeytin...

1 kaşık bal...

2 parçada karpuzz....

6 bardak su...yatana kadar 2 litreyi geçer...

birazdanda iki kupa yeşilçay içerim....

canım acayip dondurma istiyo...evin karşısında bakkal var sepet salıp istesemmi acep...şeytan dürtüp dürtüp duruyoo...

Akşam 2 kepçe tarhana çorbası 2 dilim tam buğday ekmeği tulum peyniri zeytin yeşillikle kahvaltı yaptım

Senin de Allah kabul etsin orucunu Zeynepcim sen benden az yemişsin epeyce
Ben de karpuz da yedim bir de

hayırlı akşamlar kızlaarr
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım tam yazmaya başladım elektrikler gitti. sonra dışarda bir gümbürtü hemen koşup baktık . üst kata yeni taşınan kadın asansörde kalmış kapıyı kıracak gibi yumrukluyor hemen yöneticiye gittik oda yok evde heleki 8. kattaki abide varmış anahtar. eşim telefonun ışığında 5 kat yukarı çıkıp haber verdi. kadını çıkarttık asansörden. yeni geldi inşallah tekrar gitmez. bu kadarcık esintide gitmezdi aslında kablolar yer altında döşeli. arıza vardı herhalde.
neyse bu arada benim alıntıların hepsi gitmiş.

ilknurcum hepinize geçmişolsun, doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
zenebcim tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim.
banuuu angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
esraa işten haber gelmedimi
oruç olanların oruçlarını Allah kabul etsin

daha vardı ama neydi hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Dafi kadıncağız nasıl korkmuştur kimbilir yazık
Hava bugün de burda hep kapalıyı yağış yoktu ama bunaltıcıydı böyle havalarda rüzgar vs çok oluyor Allah afetvermesin

Son düzenleme:
sağolasın dafi ablacımm...ay bugün bizim buralarda öyleydi..hatta bi bahçeli ev var hemen karşımızda bahçe duvarının kenarına koyuyo eşim arabayı hep..duvardan dışarı sarkan bir dut ağacı var...tam onun altına....bugün hastaneye gittik ya yarım saate gidip geldik ne görelim ağaç kırılmış rüzgardan tam arabanın olduğu yere yatmışş....ucuz kurtarmışız yanii....

ay o dutlarda bir güzell kokuyodu çok düşkün olmadığım halde canım çektii....kara dut hemide...

çamurlu yağmur bekleniyomuş....haberler öyle demiş...hala fena esiyo ama bi okadarda sıcak bunaltıcı bir hava varr.... bi yağsa yağmurda biraz ferahlasak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…