Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış

Baş ağrısı için ilginç çözüm; ...!

Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür

yolcu sana alıntı yaptım bakk nette buldum

Çok güzel olmuş canım gayet ferah hem de
Ayrı salon şart valla biz de geçen seneden beri salonda oturuyoruz küçük çocuk yok ama yine de toplu tutması zor yeme içme hep salonda olunca

bence gayet güzel olmuşş...halında çok sevimliymiş...ay sorma o dertten bende çok muzdaribim misafir geldiğinde tek oda çok zor oluyoo...

sağol canımcım akşam üzeri bende okudum onu sanırım facede biri paylaşmıştı....ama henüz deneyemedim çünkü komik gelcek ama sol burnum tıkalı istesemde ondan nefes alamıyorum...

bide koltukları değişmişsin sankii....metal ayaklı değillermiydi..bide yüz resimleri vardı...

Dafi kadıncağız nasıl korkmuştur kimbilir yazık
Hava bugün de burda hep kapalıyı yağış yoktu ama bunaltıcıydı böyle havalarda rüzgar vs çok oluyor Allah afetvermesin
korkmuştur mutlaka ama yiğitliğe birşey sürdürmedi gülerek çıktı asansörden

ay ucuz atlatmışsınız. birkaç sene önce bizim dükkanın önünde kaynımın arabanın üstüne kavak devrilmişti. pert etti arabayı

koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh
nursena güle güle kullanın. koltuklar çok güzelde o suratlar insanın gözüne gözüne bakıyor sanki

Çok güzel olmuş canım gayet ferah hem de
Ayrı salon şart valla biz de geçen seneden beri salonda oturuyoruz küçük çocuk yok ama yine de toplu tutması zor yeme içme hep salonda olunca
aynen bide benim küçük cadı ne kadar koruyum desemde koltukların tepesinde illa bişey yiyo kaşla göz arasıı nda yemek yenince kırıntıya karşı hassasım ben eşimde öle hayatta yediğimiz yer illa süpürülecek ekmek falan dökülüyo mutfak ayrıyken hani sabah aburakıyodumda tabi aynı oda olunca olmuyoo
aman nefes falan alıcam diye almanda boğulun nayden sonra sorumlusu ben olurumm :))))))))))))))))
bide koltukları değişmişsin sankii....metal ayaklı değillermiydi..bide yüz resimleri vardı...

yok bu aynısıda sanırım bu katolokta daha parlak ve net yüzlerr öle hoşuma gitmediydi eşim eçti zaten rengini falan gelince hoşuma gitti

Sağlıcakla iyi günlerde kullan çok şık olmuş bende arayış içindeyim mavi bir köşe beğendim temizliği konusunda tereddütlüyüm
İlginç bir bilgi aklımızda kalsın hani kulak tıkanınca tek ayak üstüne zıplayıp dururuz bir an tek deliği tıka tek ayakla zıpla gibi algılamışım çok güldüm sonra

Bende aynı şeyi düşününce dikkatli baktım yüzler belli oluyordu dediğin gibi halı ile şık duruyor sanada büyük geçmiş olsun okudum fırsat bulup yazamamıştım Zeynepciğim dinlenme fırsatı bulduğun her anı değerlendir
Esra ne yapmış okumadım mı gözden mi kaçırdım yoksa işi olduda kutlamaya mı gitti hadi hayırlısı
Herkese iyi geceler sevgiler

ilknurcum sizde çok geçmiş olsun kuzum....

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

Canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmış bununla gelmiş geçmiş olsun diyelim ozaman

Daficim iyi günlerde giy aldıklarını canım
Nevincim iradeli yemedi mantıyı
İlknurcum geçmiş olsun hepinize doğum gününü de şimdiden kutlarım nice yaşlara inşallah

çok geçmiş olsun allah şifa versin

Canlarim hepinize ayri ayri tesekkür ediyorummmmmmm
Rabbim hepimize saglikli hayirli uzuuun ömürler versin Coluk cocuk torun sahibi nineler olalim insallahhh
Pastami yaptim kizlar köstebek pastasi yaptim yarin tarti sonrasi hepiciginizi beklerimmm :26::26::26: Gelseniz ne güzel olurduuu

nursena güle güle kullanın. koltuklar çok güzelde o suratlar insanın gözüne gözüne bakıyor sanki

dafi tam bizim mesleğe göre bence bu koltuklarr her gittiğimiz yerde dişik suratlarla karşılaşıyozz onu evede yansıtmış oldukk

taşınan için okadar rahattkiii ayaklar çıkıyo kanepelerrin çok hafif sandığı yok çünki altında yatak gibi oluyo sar götür ayaklardan dolayı silmede problem olmaz temizlikte aman eşya bana haramda bakma sen 10 yılda 9. ev bakalım bu kanepe kaç yıl dayancak 2. takımımı kullanıyom 2 yıl sonra burdan giderken onlar atılcak bunlar gündelik olcak eemekliliğe bi 10 yıl var allah nasip ederse gittiği yere kadar bakcaz bakalım

iii akşmlar kızlaaaarrr

yarın sabah 6 'da doğuma gidiyorum inşalllahh,
9 aydır yolunu gözlediğim paşama kavuşuyorum nasipse
çok duygusallık çöktü üzerime, heyecanda var tabi karnıma ağrılar giriyo
suni sancıyla doğum yapıcam inşallah,
bu arada 2 gün önce yüz üstü düştüm sol kolum kırıldı çok kötüydü
kolum alçıda bu halde doğuma girecem
allah düşmanıma bile vermesin 3 hafta alçılıyım nasıl bakcaz bilmiooom bize 2 tane bakıcı lazım
allah yardımcım olsun..
dualarınızı eksik etmeyin nolurr
hepinize şimdiden çoook çook teşekkürler aallah gönlünüze göre versin

yok zorlamam merak etme...ama açıldığında denicemm...

amma körümgöz olmuşum...hafızada hepten gitmiş zati....

Nurdasimmmm canim benim koltuklarin cooook güzellermis bayildim özellikle rengine
Allah güle güle günlerde kullanmayi nasip etsin cnmcimmm...

bende köşe ye takmıştım ama kendi evim olursa oturma odasına alcam mutlaka
arkadaşın var temizlik zor oluyo diyoo itekleyemiyon tümden itmen lazım oda zor oluyoo canım çıkıyo diyooo temizlerken
ben yatak olmamasından vazgeçtim beğendiğim modelii
gelen gidenim çok oluyo malüm ondan dolaysıylana

canımmm çok geçmiş olsunn.....Rabbim hayırlısyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...merak ettim canım neden suni sancıyla doğuma giriyosun....günün dolduda sancınmı yok...

Canim coook gecmis olsunnnn
Allah kucaginada almayi nasip etsin, bir avazda kurtulursun insallahhh
Mahsuru yoksa neden suni sanciyla yapiyosunki dogumunu? Bende ilk dogumumu suni sanciyla yapmistim ama benim kendiliginde sancim gelmemisti ve 2 hafta gecmisti

rahat olması iyi olmuş zahmeti olmaz bari.
Allah en kısa zamanda şöööyylee gönlüne göre bir ev versin. gönlüne göre döşede birdaha değiştirmek zorunda kalma inşallah. çok zor taşınmak. benimde 10. ev kendi evim. bende çok eşyamı vermek zorunda kaldım. Allah kendime verdi çok şükür gönlüme göre yerleştirdim.

ay canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. Rabbim çabuk kurtarsın sağlıkla al kuzucunu kucağına inşallah

sağol canımcım...bulsam değerlendircem ama şimdilik zor gibi görünüyo çünkü bulduğum fırsatlardada kuzularla yapamadığım işlerimi yapmaya çalışıyorum....

esra akşam yemeğinde annesinde olcaktı ama öncesinde ne yaptı gittimi görüşmeye falan bilmiyoruz geldiğinde öğrencez artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…