koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh
Eki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
Eki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
Baş ağrısı için ilginç çözüm; ...!
Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür
yolcu sana alıntı yaptım bakk nette buldum
korkmuştur mutlaka ama yiğitliğe birşey sürdürmediDafi kadıncağız nasıl korkmuştur kimbilir yazık
Hava bugün de burda hep kapalıyı yağış yoktu ama bunaltıcıydı böyle havalarda rüzgar vs çok oluyor Allah afetvermesin
ay ucuz atlatmışsınız. birkaç sene önce bizim dükkanın önünde kaynımın arabanın üstüne kavak devrilmişti. pert etti arabayısağolasın dafi ablacımm...ay bugün bizim buralarda öyleydi..hatta bi bahçeli ev var hemen karşımızda bahçe duvarının kenarına koyuyo eşim arabayı hep..duvardan dışarı sarkan bir dut ağacı var...tam onun altına....bugün hastaneye gittik ya yarım saate gidip geldik ne görelim ağaç kırılmış rüzgardan tam arabanın olduğu yere yatmışş....ucuz kurtarmışız yanii....
ay o dutlarda bir güzell kokuyodu çok düşkün olmadığım halde canım çektii....kara dut hemide...
çamurlu yağmur bekleniyomuş....haberler öyle demiş...hala fena esiyo ama bi okadarda sıcak bunaltıcı bir hava varr.... bi yağsa yağmurda biraz ferahlasak....
nursena güle güle kullanın. koltuklar çok güzelde o suratlar insanın gözüne gözüne bakıyor sankikoltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh
aynen bide benim küçük cadı ne kadar koruyum desemde koltukların tepesinde illa bişey yiyo kaşla göz arasıı nda yemek yenince kırıntıya karşı hassasım ben eşimde öle hayatta yediğimiz yer illa süpürülecek ekmek falan dökülüyo mutfak ayrıyken hani sabah aburakıyodumda tabi aynı oda olunca olmuyooÇok güzel olmuş canım gayet ferah hem de
Ayrı salon şart valla biz de geçen seneden beri salonda oturuyoruz küçük çocuk yok ama yine de toplu tutması zor yeme içme hep salonda olunca
aman nefes falan alıcam diye almanda boğulun nayden sonra sorumlusu ben olurumm :))))))))))))))))bence gayet güzel olmuşş...halında çok sevimliymiş...ay sorma o dertten bende çok muzdaribim misafir geldiğinde tek oda çok zor oluyoo...
sağol canımcım akşam üzeri bende okudum onu sanırım facede biri paylaşmıştı....ama henüz deneyemedim çünkü komik gelcek ama sol burnum tıkalı istesemde ondan nefes alamıyorum...
bide koltukları değişmişsin sankii....metal ayaklı değillermiydi..bide yüz resimleri vardı...
Sağlıcakla iyi günlerde kullan çok şık olmuş bende arayış içindeyim mavi bir köşe beğendim temizliği konusunda tereddütlüyümEki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
İlginç bir bilgi aklımızda kalsın hani kulak tıkanınca tek ayak üstüne zıplayıp dururuz bir an tek deliği tıka tek ayakla zıpla gibi algılamışım çok güldüm sonraBaş ağrısı için ilginç çözüm; ...!
Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür
yolcu sana alıntı yaptım bakk nette buldum
bide koltukları değişmişsin sankii....metal ayaklı değillermiydi..bide yüz resimleri vardı...
Aminnnnnn canım Rabbim hepsini korusun nazarlardan saklasın
Büyüdükce daha bir koca karı oluyorlarama insan nekadar sinirlense bile yüzüne baktıkca resmen yağları eriyor birde gerçekten erise bu yağlar valla trene bakar gibi bakarım kızlara
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsınızBugün annemde diyordu hava bir öyle bir böyle her an hastalık havası var sanki diye
Bu arada şimdiden yeni yaşın kutlu olsunRabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnn
ilknurcum sizde çok geçmiş olsun kuzum....
sudan bende korkar oldum nedense ayy bide deniz çok yoruyo beni yaaa .bekar olcan arkadaşlarla ohh sefa sürcen sahilde ben kızın peşinden koş kumunu temizle öbürü anne ağlar gitme beraber girelim sıcağın altında eziyyet valla
allah korumuşş sarı geme çok güzelleştii.
çocuklarla yeniden okuyoruz demii yenaa anne olmak böyle iştee hoş büyüyünce muhtemelen beğenmiceklerde(
allah hayırlı evlat versin
geçmiş olsunnnn
millet 30 zunda evleniiyoo boyunca çocukların var maşşallah dertmi ediyon yaşı allah uzun ömür versin
tembel karıı kahvaltı olunca çokk ekmek yiyom ben yaaaa
bende köfte patates yapıcam valla salatayla
Kadın hala aramadı, yarın program çok yoğun saati daha sonra haber vereyim demişti. of temizlik yapacaktım ben bugün ya, yemek bile yapmadım. Bunda da vardır bir hayır tabi, Mevlam görelim neyler...
Ah canım o babalar :) ben de fizik ve geometriyi hiç sevmezdim. o yüzden tmyi seçmiştim. geometriyi sınavda yetecek kadar dersane hocamın (Allah rahmet eylesin) çabasıyla yapmıştım. Hocam çok iyiydi ve aynı zamanda babamın da hocası olduğu için ayrıca çok sever, ilgilenirdi benimle. bir şekilde üstesinden geldim.
şimdi şartlar çok zorlu canım, babalarımızın zamanındaki gibi birazcık kafası çalışıp emek verenlerin okuma hakkı elde edebilmesi neredeyse imkansız. ama sen ne yapar ne eder gerekeni yaparsın zaten, dünya tatlısı anne
hoşgeldin canım, özledik valla seni. geçmiş olsun bu arada hepinize, inşallah bi an önce toparlanırsınız.
Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah
Canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmış bununla gelmiş geçmiş olsun diyelim ozaman
Zeynebim geçmiş olsun canım , ciddi bişey çıkmamasına sevindimm
İlknurcum doğum günün kutlu olsun canım şimdiden , herşey gönlünce olsunn
bende bezgin bekir gibi dolanıyom ortalıkta , azcık kestirecem ,sonrasında yazılı okumaya başlicam :26::26::26:
Daficim iyi günlerde giy aldıklarını canım
Nevincim iradeli yemedi mantıyı
İlknurcum geçmiş olsun hepinize doğum gününü de şimdiden kutlarım nice yaşlara inşallah
çok geçmiş olsun allah şifa versin
hayırlı akşamlar kızlaarr
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım tam yazmaya başladım elektrikler gitti. sonra dışarda bir gümbürtü hemen koşup baktık . üst kata yeni taşınan kadın asansörde kalmışkapıyı kıracak gibi yumrukluyor hemen yöneticiye gittik oda yok evde heleki 8. kattaki abide varmış anahtar. eşim telefonun ışığında 5 kat yukarı çıkıp haber verdi. kadını çıkarttık asansörden. yeni geldi inşallah tekrar gitmez. bu kadarcık esintide gitmezdi aslında kablolar yer altında döşeli. arıza vardı herhalde.
neyse bu arada benim alıntıların hepsi gitmiş.
ilknurcum hepinize geçmişolsun, doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin.
zenebcim tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim.
banuuu angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları
esraa işten haber gelmedimi
oruç olanların oruçlarını Allah kabul etsin
daha vardı ama neydi hatırlamıyorum
nursena güle güle kullanın. koltuklar çok güzelde o suratlar insanın gözüne gözüne bakıyor sanki
aynen bide benim küçük cadı ne kadar koruyum desemde koltukların tepesinde illa bişey yiyo kaşla göz arasıı nda yemek yenince kırıntıya karşı hassasım ben eşimde öle hayatta yediğimiz yer illa süpürülecek ekmek falan dökülüyo mutfak ayrıyken hani sabah aburakıyodumda tabi aynı oda olunca olmuyoo
aman nefes falan alıcam diye almanda boğulun nayden sonra sorumlusu ben olurumm :))))))))))))))))
Eki Görüntüle 719156 yok bu aynısıda sanırım bu katolokta daha parlak ve net yüzlerr öle hoşuma gitmediydi eşim eçti zaten rengini falan gelince hoşuma gitti
Sağlıcakla iyi günlerde kullan çok şık olmuş bende arayış içindeyim mavi bir köşe beğendim temizliği konusunda tereddütlüyüm
İlginç bir bilgi aklımızda kalsın hani kulak tıkanınca tek ayak üstüne zıplayıp dururuz bir an tek deliği tıka tek ayakla zıpla gibi algılamışım çok güldüm sonra
Bende aynı şeyi düşününce dikkatli baktım yüzler belli oluyordu dediğin gibi halı ile şık duruyor sanada büyük geçmiş olsun okudum fırsat bulup yazamamıştım Zeynepciğim dinlenme fırsatı bulduğun her anı değerlendir
Esra ne yapmış okumadım mı gözden mi kaçırdım yoksa işi olduda kutlamaya mı gitti hadi hayırlısı
Herkese iyi geceler sevgiler
iii akşmlar kızlaaaarrr
yarın sabah 6 'da doğuma gidiyorum inşalllahh,
9 aydır yolunu gözlediğim paşama kavuşuyorum nasipse
çok duygusallık çöktü üzerime, heyecanda var tabi karnıma ağrılar giriyo
suni sancıyla doğum yapıcam inşallah,
bu arada 2 gün önce yüz üstü düştüm sol kolum kırıldı çok kötüydü
kolum alçıda bu halde doğuma girecem
allah düşmanıma bile vermesin 3 hafta alçılıyımnasıl bakcaz bilmiooom bize 2 tane bakıcı lazım
allah yardımcım olsun..
dualarınızı eksik etmeyin nolurr
hepinize şimdiden çoook çook teşekkürler aallah gönlünüze göre versin
iii akşmlar kızlaaaarrr
allah düşmanıma bile vermesin 3 hafta alçılıyımnasıl bakcaz bilmiooom bize 2 tane bakıcı lazım
allah yardımcım olsun..
rahat olması iyi olmuş zahmeti olmaz bari.dafi tam bizim mesleğe göre bence bu koltuklarr her gittiğimiz yerde dişik suratlarla karşılaşıyozz onu evede yansıtmış oldukk
taşınan için okadar rahattkiii ayaklar çıkıyo kanepelerrin çok hafif sandığı yok çünki altında yatak gibi oluyo sar götür ayaklardan dolayı silmede problem olmaz temizlikte aman eşya bana haramda bakma sen 10 yılda 9. ev bakalım bu kanepe kaç yıl dayancak 2. takımımı kullanıyom 2 yıl sonra burdan giderken onlar atılcak bunlar gündelik olcak eemekliliğe bi 10 yıl var allah nasip ederse gittiği yere kadar bakcaz bakalım
ay canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. Rabbim çabuk kurtarsın sağlıkla al kuzucunu kucağına inşallahiii akşmlar kızlaaaarrr
allah yardımcım olsun..
Sağlıcakla iyi günlerde kullan çok şık olmuş bende arayış içindeyim mavi bir köşe beğendim temizliği konusunda tereddütlüyüm
İlginç bir bilgi aklımızda kalsın hani kulak tıkanınca tek ayak üstüne zıplayıp dururuz bir an tek deliği tıka tek ayakla zıpla gibi algılamışım çok güldüm sonra
Bende aynı şeyi düşününce dikkatli baktım yüzler belli oluyordu dediğin gibi halı ile şık duruyor sanada büyük geçmiş olsun okudum fırsat bulup yazamamıştım Zeynepciğim dinlenme fırsatı bulduğun her anı değerlendir
Esra ne yapmış okumadım mı gözden mi kaçırdım yoksa işi olduda kutlamaya mı gitti hadi hayırlısı
Herkese iyi geceler sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?