Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm çok geçmiş olsunn.....Rabbim hayırlısyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...merak ettim canım neden suni sancıyla doğuma giriyosun....günün dolduda sancınmı yok...

sağolun allah razı olsun hepinizdeenn
pıhtılaşmam var canım iğne yapıyorum günlük
38. haftadan sonra bebek ölümleri oluyomuş riske atmıyo dr. jum:)
kendi sancım az olduğu için suni sancı olcak inşallah rabbim kolaylık versin..

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Yarın için Allah yardımcın olsun kolaylıkla ve sağlıkla kavuş inşallah bebeğine dualarımız sizinle tabii

geçmiş olsun allahım bi nefeste kurtarmak nasip etsinn
Nurdasimmmm canim benim koltuklarin cooook güzellermis bayildim özellikle rengine
Allah güle güle günlerde kullanmayi nasip etsin cnmcimmm...
teşşekkürederim daha iysi sizin olsunn
aminn inşallahhh halısı varı evde almadım yeni valla idare edicez artık

iyigeceler koca ıkır cıkır etmeye başladı buralıların meşhur lafıı
iyi geceler
esra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah gelmedin merak ettik

iyigeceler koca ıkır cıkır etmeye başladı buralıların meşhur lafıı
iyi geceler
esra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah gelmedin merak ettik

adam nöbete gitmemiş senin için napsınnn....yapıcak tabii ondannn....hayırlı geceler canımm....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Aslında canım çok sıkkın
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardı Velilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barut nasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye ( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğinde Önce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:

Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diye anam bu cadı tam bir Solcu kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin

Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştu bu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek

Allahım sen bana sabır ver Aminnnnnnnnnnnnn

kızlar istanbul gaziosmanpaşa ve çevresinde oturan var mı aranızda

Ben varım
Yardımcı olabileceğim birşey varsa sevinirim

Ayşede gitmişti bir dönem ona ( xay )
Oda senin dediğin gibi grupça görüştüklerini söylüyordu hatta gürkan kubilay çoğu zaman olmuyormuş yardımcıları ilgileniyormuş demişti
Ya dediğin gibi darphane misali para basıyorlar orada
Tabi insan yinede sanki adamlar birşey yapıyormuş gibi anam keşke benimde gitse okadar diye geçiriyor ister istemez
Neyse dediğin gibi bedava olsun varsın bir ay geç olsun

koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh

Çok güzeller gerçekten canım gülle gülle kullan
Dediğin gibi çocuklu evde temiz bir oda şart inan şu an çat kapı biri gelse bombamı patladı oyuncak kutusunda der kesin hepsini halının üzerine serdi bende yatarken toparım diye umursamıyorum nasılsa ben topladıkca o dağıtıyor bari o uyuduğunda dağılmamak üzere toplarım
Valla bıktım bu dağınıklıktan sırf o yüzden 3 + 1 istiyorum ama bakalım kısmet belki ilerde nasip olur şu anda çok zor

banucum neyseki tatlıya bağlamışsınız.Allah ağzınızın tadını bozmasın

İyi geceler nursenacım
Zeynepcim benim eşim imam hatip canım

ne güzell....eşiminde olma ihtimali vardı ama o sorumluluğu alamam diye istemedi...

ey Allahım hakkaten zamane gençleri işte....anacım bu ergenlik fena moda oldu...biz hiç görmedik bilmedik ergenlik nedir yaww....babamın bir bakışı yeterdi nerde kaldı bukadar laf etcekk...ay babannem gibi konuştum iyimi...

geçen facede biri paylaşmışşş...bizim zamanımızda hiperaktiflik yoktu g...ü kurtlu derlerdi diye....hem alakasız hemde o misal oldu....bilmem anlatabildimmi....:44:

olan sana olmuş....canım üzüldüm yaa....

ay bide o oyuncaklar yokmu bir saattir benimkide babasıyla cebelleşiyo sıkılıyorum toplamaktan toplamak istemiyorum diye ağlıyoo..babasıda kaşınıyosun sonunda bi güzel dayak yiceksin diyo bakalım zafer kimin olcekk....

Banucum onla gecmis olsun
Neyseki tatliya baglamissiniz henüz benimkilerde kücük ama özellikle oglumla daha simdiden baya baya tartismalarimiz oluyor Ben de senin gibi bunun ergenlik günlerini düsünemiyorum bile
Sende üzme kendini dicem ama olan herzamanki gibi annelere oluyor arada kalmak gibi zor bisey yok insallah cadi daha büyük problemlerle gelmez cnm kendide üzülmez sizide üzmez

Asucuuummmmmmmmmmmm
Canim ben kilo bildirimimi simdi yapmak istiyorum yarin arada kaynayabilir Sabahtan alisveris isim var sonrada mutfaktan cikamam büyük ihtimal
Gecen Hafta : 94.9
Bu Hafta : 93.5
Giden : 1.400
Spor : 180 dk

Son düzenleme:

Sorma canım yaa dediğin gibi bir bakış yeterdi
Anamızın izni olmadan ergenliğe bire giremedik Hatun bir güzel pataklardı bizi delendirdiğimizde sonrada oturup ağlardık niye anamızı üzdük ay af etse bari diye bizimki ana baba dellenmiş yada fenalık geçirmiş demiyorda yarın okula gidemiyeceğim gitar kursuna göndermeyecekler diye ağlıyor

Hayır benim bir tek kafama takılan birşey oldu hani daha evvelde bahsetmiştim belki hatırlarsınız kız daha evvel bana sinirlenmişti bir ağda mevzusu yüzünden o zaman ellerinin üzerini yolmuştu hani bugün yine aynısını yapmış babasından hırsını alamadığı için oturmuş bu seferde bileğinin biraz yukarsını her iki kolununda çimdikleyip durmuş ve baya bir kızartmış ve şişirmiş belli etmemeye çalışıyorum ama gerçekten huy edinecek diye çok korkuyorum

Kızlar ne olur bir akıl verin o konuda ne yapabilirim :26: şu anda özel psikoloğa yada çocuk pedagoguna gidecek maddi durumumda yok
Belediyenin varmış ücretsiz olan onuda daha evvel aradığımda hep randevularımız dolu diyip duruyorlardı
Düşündükçe içim acıyor neden bu kız bukadar kendine kolaylıkla zarar verebiliyor sinirlendiğinde.
Bİrde ilerisinide düşünüyorum Allah korusun bugün ben onun kahrını çekerim belki ama yarın öbür gün alışkanlık haline gelirse her canı sıkıldığında kendine zar verir diye korkuyorum. Hele evlendikten sonra kvye sinirlendikce neler olur düşünmek bile istemiyorum.

Acaba benmi bir yerde hata yaptımda böyle oldu diye akşamdan beri kendimi suçluyorum
Allahım ne olur yardım et diye dua ediyorum paso

İyi geceler canlar,

Nasıl keyifler, umarım iyisinizdir. Benim 20lik diş yine coştu, akşamdan beri öyle ağrıyor ki kulak ve boğaza vuruyor yine. sanırım çektirmeden kurtulamıcam ben bundan

Kadın da aramadı daha, bakalım belki yarın arar.

Pazar günü pikniğe götüreceği mozaik pastadan bozma çikolata toplarını yaptım bugün. içinde neler yok ki, 400 gr petibör bisküvi ve çikolata, 250 gram nutella, 200 ml krema. yaparken bi ara parmağımı yaladım, ondan bile çok pişmanım

Aslında daha belli değil Yasemin abla. Kadın aramadı hala. yarın da arar mı bilmem, gidip alışveriş falan da yaptım ama hayırlısı artık.

İnşallah arkadaşının doğum gününde eğlenirsiniz ve aralarının düzelmesine vesile olursunuz. Ben de seni öptüm ablacım

Aldıklarını güle güle kullan Dafi abla. akşam akşam iyi heyecan olmuş asansör macerası da.

Kadın daha aramadı, yarın arar mı ki acaba :26:

esra yok ortalarda ne yaptı acaba aradılarmı iş için....:44:

aramadılarrr

Zeynebim dişim ağrıyor ya, senle ben bence topiğin mızmızıyız

koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh

çok hoş olmuşlar gerçekten, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Nursena

Nurgülcüm Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin oğluna. Kolun için de geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle. Çok güçlü ol tamam mı, dua et hep. İnşallah her şey çok güzel olur sizin için.

Son sayfaya bakmadan yollayayım bunları, merak etmişsiniz canlarım. malesef bir haber yok daha

Banucum ne denir ki. yanlış bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek de istemem. Ama evde bir otorite figürü bulunmalı. Sen de eşin de bunu sağlamaya çalışıyorsunuz zaten. Senle neyse de babasıyla bu kadar zıtlaşması pek normal değil sanki. Çocuklar genelde anne babayı taklit eder bu konularda, sen eşine şaka olarak da takılıyorsan o da bundan cesaret alıyor olabilir. Gerçekten çok zor çocuk yetiştirmek ya, biz neler göreceğiz bakalım. Allah yardımcın olsun arkadaşım, geçer bu zamanları ama geçene kadar sana da zorluk olacak biraz işte

esracım geçmiş olsun. hiç rahat vermedi bu diş sana
ama benim kafama birşey takıldı sanki senin dişin meraklandığında stres yaptığında ağrıyor gibi geldi. stresden piskolojik olabilirmi diye düşündüm.
iş içinde hayırlısı neyse o olsun. hayırlıysa beri gelsin. hayırsızsa uzaklaşıp gelmeden geri gitsin.Allah hayırlı kapılar açsın.

Bende sali günü benim kücük cadiyla olan macerami anlatayim hemencecik
Sali günü burada okullar kapaliydi bizde napsak napsak yürüye yürüye carsiya gidelim dedik havada güzeldi oglum gelmek istemedi babanesine gitti bizde cadiyla beraber gittik Normalde yarim saat falan ama yorulmasin diye 45 dk da ancak gittik
Giderken kizim dedim kulaklarini deldirelimmi diye sordum önce istemedi sonra tamam ama önce sen deldir sonra ben deldiricem dedi Tamam dedim kabul ettim aslinda benimkiler delik ama 2.yide epeydir istiyordum neyse carsiya vardik gönlü olsun diye bebekler bisiler baya bi alisveris yaptik Türk kuyumcu sanarak girdigim kuyumcu alman cikti yinede derdimizi anlattik Önce ben oturdum cabucak tabancayla deldirdim sira benim cadiya gelince kiyameti kopardi Istemiyorum anne eve gidelim diye tutturdu kadinda zorlayamayiz dedi sonra yine gel tamam mi dedi benim cadiya Anlayacaginiz cadininkilere niyetlendik benimkiler delindi eve gelince esime anlattigimdada gülmekten yerlere yatti

Valla ne bileyim galiba ufakken çok fazla özgüven verdik kızımıza :26:
Eşim özellikle hep arkadaş gibi davrandı ona karşı ve daha ufacıkken bile biri ona birşey dediği an hemen eşim atlardı benim kızıma kimse laf söyleyemez yok işte benim kızım istemediği bişeye zorlanamaz diye ( Anneme bile o konuda kızı eleştirdi diye karşı çıkmıştı )
Ona küçücükken bile bana dürüst ol söz kızmayacağım diyip durduk karı koca oda şimdi ona dayanarak fikirlerini birazda burcunun özelliğininde etkisiyle dürüstlüğün af edersiniz ama ...okunu çıkartarak söylüyor ve nasıl bu şekilde söylersin diyincede siz değilmiydiniz her zaman dürüst davran kızmayacağız diyen diyerek karşımıza çıkıyor :26:
Anlıyacağın bizi kendi silahlarımızla vuruyor bir nevi.

Bazen arkadaşlarınada aynı sertlikte davranıyormuş ve kendisini o konuda defalarca uyarmak zorunda kalmıştım geçmişte şu an çok şükür okulda da arkadaşlarıylada sorun yaşamıyor o konuda ama bütün öğretmenleride aynı şeyi söylüyor yaşından çok daha büyük davranıyor kendini çocuk gibi görmüyor diye. Hepsi çok memnun genel anlamda ama hoşuna gitmeyen bir şey olunca inanılmaz surat asıyor diyorlar :44:
Gerçekten nasıl davranacağımı şaşırdım hep Anneciğim gel şunu şöyle yapaım yok işte güzel kızım şöyle yapsakmı falan diye konuşuyorum ve izah ediyorum ilerde bu tavrı yüzünden çok fazla mutsuz olabileceğini falan ama hiç umuru değil şu anda :26:

Belki zamanla düzelir diye ümit ediyorum ama yinede o arada umursamamazlık yapmak istemiyorum o yüzdende bir çare bulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…