esracım geçmiş olsun. hiç rahat vermedi bu diş sana
ama benim kafama birşey takıldı sanki senin dişin meraklandığında stres yaptığında ağrıyor gibi geldi. stresden piskolojik olabilirmi diye düşündüm.
iş içinde hayırlısı neyse o olsun. hayırlıysa beri gelsin. hayırsızsa uzaklaşıp gelmeden geri gitsin.Allah hayırlı kapılar açsın.
Valla ne bileyim galiba ufakken çok fazla özgüven verdik kızımıza :26:
Eşim özellikle hep arkadaş gibi davrandı ona karşı ve daha ufacıkken bile biri ona birşey dediği an hemen eşim atlardı benim kızıma kimse laf söyleyemez yok işte benim kızım istemediği bişeye zorlanamaz diye ( Anneme bile o konuda kızı eleştirdi diye karşı çıkmıştı )
Ona küçücükken bile bana dürüst ol söz kızmayacağım diyip durduk karı koca oda şimdi ona dayanarak fikirlerini birazda burcunun özelliğininde etkisiyle dürüstlüğün af edersiniz ama ...okunu çıkartarak söylüyor ve nasıl bu şekilde söylersin diyincede siz değilmiydiniz her zaman dürüst davran kızmayacağız diyen diyerek karşımıza çıkıyor :26:
Anlıyacağın bizi kendi silahlarımızla vuruyor bir nevi.
Bazen arkadaşlarınada aynı sertlikte davranıyormuş ve kendisini o konuda defalarca uyarmak zorunda kalmıştım geçmişteşu an çok şükür okulda da arkadaşlarıylada sorun yaşamıyor o konuda ama bütün öğretmenleride aynı şeyi söylüyor yaşından çok daha büyük davranıyor kendini çocuk gibi görmüyor diye. Hepsi çok memnun genel anlamda ama hoşuna gitmeyen bir şey olunca inanılmaz surat asıyor diyorlar :44:
Gerçekten nasıl davranacağımı şaşırdım hep Anneciğim gel şunu şöyle yapaım yok işte güzel kızım şöyle yapsakmı falan diye konuşuyorum ve izah ediyorum ilerde bu tavrı yüzünden çok fazla mutsuz olabileceğini falan ama hiç umuru değil şu anda :26:
Belki zamanla düzelir diye ümit ediyorum ama yinede o arada umursamamazlık yapmak istemiyorum o yüzdende bir çare bulmak istiyorum
Dafi abla sorma bu aralar çok bunaldım. Kendimi bıraksam ağır depresyondayım. boşluktan sürekli kendimde hastalık arıyorum, bi yandan da diyorum napıyorsun sen. Dün akşam da eşimle tartıştık. o da benim evde olmamı iyice kabullenmiş durumda, başka şeyler için sıkıştırıyor beni. İsyan etmiyorum, Allaha binlerce şükür olsun bugün için. sürekli dua ediyorum, kuran okumaya çalışıyorum vakit buldukça. lakin çok bunalmış durumdayım. İşte bu diş de hastalık ya da stresten bağışıklık sistemi zayıflayınca zorluyor. ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin, bana da biraz akıl versin de sıkılmayayım bu kadar.
kuzuummmmmm yapma ama böyleeeee
her zaman icin herse icin önce hayirlisi
eskiden bende senin gibiydim hatta önce depresyona sonra panik ataga yakalandim
ama simdi ne zaman kendimi boslukta hissetsem ya da cikmazda hissetsem hemen kendime oyalanacak bise buluyorum
ayrica sen cok sanslisin ben bütün bunlari ilacsiz tedavisiz bir basima , Rabbime siginarak atlattim
senin ailen hep yakininda sacma gelicek belki ama ben vatanimdan ayrildim diyede cok büyük üzüntüler yasadim
eskiden bana polyanna derlerdi sanada tavsiye ederim kuzummmm
topiği yine derdim var topiğine çevirdim :)
ben kaçayım kızlar, sizler de teselli etmek zorunda hissetmeyin. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için. çok öper ve iyi geceler derim
Kuzum iyi geceler
Ama bak uykun yok da sırf tesellilerden kaçmak için gidiyorsan gönül koyarım canım
çok haklısın canım, en azından ailem yanımda. sen de çok zorlanmışsındır oralarda. Allaha şükür geçmiş. Ben de bıraksam kendimi panik atak olacağım, sürekli ölecekmişim gibi geliyor. Ay neyse bunaltmayayım sizi daha fazla. biraz da şımarıklık bunlar işte, kendimi oyalamayı bırak dinlenmeye fırsat bulamayacak kadar işim olsa görürüm ben o depresyonu :) dediğin çok doğru o yüzden canım, kadın milletinin başına ne gelirse boşluktan geliyor. nasıl kodlandıysak doğuştan çalışmaya, üretmeye...
Çok şükür bugünümüze, Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum. inşallah daha da iyi olacağız zamanla.
ben kaçayım kızlar, sizler de teselli etmek zorunda hissetmeyin. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için. çok öper ve iyi geceler derim
uykum yok da utanıyorum valla böyle sizleri teselli etmek zorunda bırakınca. Allah şükür bir sıkıntım yok ama niye böyleyim anlamıyorum. dönemseldir inşallah da geçer en kısa zamanda. neyse çok sağol ablacım, valla iyi ki varsınız gada taşı gibi :)
Bende cikayim artik
Burnum tikanmadan uyumaliyim insallah gece bogazlarimdan uyuyabilirim
Yarin görüsürüz kizlar insallah herkes güzel kilolar vermistir öpüyorum , Allah rahatlik versiiinnnn
slm kizlar nasilsinizzz ???
biz coluk cocuk grip olduk :2::2::2: iki gündür yatak dösek yatiyorum
bogazlarim cok fena burnumda tikaniyo dogal olarak sinüzitimde basladi
internetimizdede sorun vardi sükür düzeldi gecmisi okuyamiycam sanirim umarim hersey yolundadir
öpüldünüzzzzzzz:2::2::2:
Kadın hala aramadı, yarın program çok yoğun saati daha sonra haber vereyim demişti. of temizlik yapacaktım ben bugün ya, yemek bile yapmadım. Bunda da vardır bir hayır tabi, Mevlam görelim neyler...
Ah canım o babalar :) ben de fizik ve geometriyi hiç sevmezdim. o yüzden tmyi seçmiştim. geometriyi sınavda yetecek kadar dersane hocamın (Allah rahmet eylesin) çabasıyla yapmıştım. Hocam çok iyiydi ve aynı zamanda babamın da hocası olduğu için ayrıca çok sever, ilgilenirdi benimle. bir şekilde üstesinden geldim.
şimdi şartlar çok zorlu canım, babalarımızın zamanındaki gibi birazcık kafası çalışıp emek verenlerin okuma hakkı elde edebilmesi neredeyse imkansız. ama sen ne yapar ne eder gerekeni yaparsın zaten, dünya tatlısı anne
Neyse kızlar ben kaçar mesai bitti gidem oğlumu görem özledim sıpamı hepinizi öpüüyorum yarına kadar iyi bakın kendinize bayyyyy
Zeynebim geçmiş olsun canım , ciddi bişey çıkmamasına sevindimm
İlknurcum doğum günün kutlu olsun canım şimdiden , herşey gönlünce olsunn
bende bezgin bekir gibi dolanıyom ortalıkta , azcık kestirecem ,sonrasında yazılı okumaya başlicam :26::26::26:
hayırlı akşamlar kızlaarr
geçmişi okudum alıntılarımı yaptım tam yazmaya başladım elektrikler gitti. sonra dışarda bir gümbürtü hemen koşup baktık . üst kata yeni taşınan kadın asansörde kalmışkapıyı kıracak gibi yumrukluyor hemen yöneticiye gittik oda yok evde heleki 8. kattaki abide varmış anahtar. eşim telefonun ışığında 5 kat yukarı çıkıp haber verdi. kadını çıkarttık asansörden. yeni geldi inşallah tekrar gitmez. bu kadarcık esintide gitmezdi aslında kablolar yer altında döşeli. arıza vardı herhalde.
neyse bu arada benim alıntıların hepsi gitmiş.
koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh
Eki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
iii akşmlar kızlaaaarrr
yarın sabah 6 'da doğuma gidiyorum inşalllahh,
9 aydır yolunu gözlediğim paşama kavuşuyorum nasipse
çok duygusallık çöktü üzerime, heyecanda var tabi karnıma ağrılar giriyo
suni sancıyla doğum yapıcam inşallah,
bu arada 2 gün önce yüz üstü düştüm sol kolum kırıldı çok kötüydü
kolum alçıda bu halde doğuma girecem
allah düşmanıma bile vermesin 3 hafta alçılıyımnasıl bakcaz bilmiooom bize 2 tane bakıcı lazım
allah yardımcım olsun..
dualarınızı eksik etmeyin nolurr
hepinize şimdiden çoook çook teşekkürler aallah gönlünüze göre versin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında canım çok sıkkın
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardıVelilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barutnasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğindeÖnce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:
Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diyeanam bu cadı tam bir Solcu kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin
Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştubu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek
Allahım sen bana sabır verAminnnnnnnnnnnnn
Banucum ne denir ki. yanlış bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek de istemem. Ama evde bir otorite figürü bulunmalı. Sen de eşin de bunu sağlamaya çalışıyorsunuz zaten. Senle neyse de babasıyla bu kadar zıtlaşması pek normal değil sanki. Çocuklar genelde anne babayı taklit eder bu konularda, sen eşine şaka olarak da takılıyorsan o da bundan cesaret alıyor olabilir. Gerçekten çok zor çocuk yetiştirmek ya, biz neler göreceğiz bakalım. Allah yardımcın olsun arkadaşım, geçer bu zamanları ama geçene kadar sana da zorluk olacak biraz işte
Yenacım yoruldun mu bugün de
Yarın kilo listesini yapacaksın değil mi bildirimler başladı:)
uykum yok da utanıyorum valla böyle sizleri teselli etmek zorunda bırakınca. Allah şükür bir sıkıntım yok ama niye böyleyim anlamıyorum. dönemseldir inşallah da geçer en kısa zamanda. neyse çok sağol ablacım, valla iyi ki varsınız gada taşı gibi :)
Sorma canım yaa dediğin gibi bir bakış yeterdi
Anamızın izni olmadan ergenliğe bire giremedikHatun bir güzel pataklardı bizi delendirdiğimizde sonrada oturup ağlardık niye anamızı üzdük ay af etse bari diye bizimki ana baba dellenmiş yada fenalık geçirmiş demiyorda yarın okula gidemiyeceğim gitar kursuna göndermeyecekler diye ağlıyor
Hayır benim bir tek kafama takılan birşey oldu hani daha evvelde bahsetmiştim belki hatırlarsınız kız daha evvel bana sinirlenmişti bir ağda mevzusu yüzündeno zaman ellerinin üzerini yolmuştu hani bugün yine aynısını yapmış babasından hırsını alamadığı için oturmuş bu seferde bileğinin biraz yukarsını her iki kolununda çimdikleyip durmuş ve baya bir kızartmış ve şişirmiş belli etmemeye çalışıyorum ama gerçekten huy edinecek diye çok korkuyorum
Kızlar ne olur bir akıl verin o konuda ne yapabilirim :26: şu anda özel psikoloğa yada çocuk pedagoguna gidecek maddi durumumda yok
Belediyenin varmış ücretsiz olan onuda daha evvel aradığımda hep randevularımız dolu diyip duruyorlardı
Düşündükçe içim acıyorneden bu kız bukadar kendine kolaylıkla zarar verebiliyor sinirlendiğinde.
Bİrde ilerisinide düşünüyorum Allah korusun bugün ben onun kahrını çekerim belki ama yarın öbür gün alışkanlık haline gelirse her canı sıkıldığında kendine zar verir diye korkuyorum. Hele evlendikten sonra kvye sinirlendikce neler olur düşünmek bile istemiyorum.
Acaba benmi bir yerde hata yaptımda böyle oldu diye akşamdan beri kendimi suçluyorum
Allahım ne olur yardım et diye dua ediyorum paso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?