Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi abla sorma bu aralar çok bunaldım. Kendimi bıraksam ağır depresyondayım. boşluktan sürekli kendimde hastalık arıyorum, bi yandan da diyorum napıyorsun sen. Dün akşam da eşimle tartıştık. o da benim evde olmamı iyice kabullenmiş durumda, başka şeyler için sıkıştırıyor beni. İsyan etmiyorum, Allaha binlerce şükür olsun bugün için. sürekli dua ediyorum, kuran okumaya çalışıyorum vakit buldukça. lakin çok bunalmış durumdayım. İşte bu diş de hastalık ya da stresten bağışıklık sistemi zayıflayınca zorluyor. ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin, bana da biraz akıl versin de sıkılmayayım bu kadar.

Kendini suçlama canım, hele ona karşı kesinlikle kendine güveninden ödün verme. o şu an her şeyi çok iyi bildiğini sanıyor ergenlik nedeniyle. sen de boş bulunur, bi kere bile ben nerede hata yaptım da böyle oldun dersen hemen senin yüzündenmiş gibi algılar her şeyi. zamanla düzeleceğine inanıyorum ben de. ama bence profesyonel bir yardım almalısın, çünkü biz de sen de doğruyu bilemeyebiliriz. internet üzerinden en azından senin nasıl davranabileceğinle ilgili danışabileceğin siteler vardır bence. biraz araştır istersen.

topiği yine derdim var topiğine çevirdim :)

ben kaçayım kızlar, sizler de teselli etmek zorunda hissetmeyin. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için. çok öper ve iyi geceler derim

kuzuummmmmm yapma ama böyleeeee
her zaman icin herse icin önce hayirlisi
eskiden bende senin gibiydim hatta önce depresyona sonra panik ataga yakalandim
ama simdi ne zaman kendimi boslukta hissetsem ya da cikmazda hissetsem hemen kendime oyalanacak bise buluyorum
ayrica sen cok sanslisin ben bütün bunlari ilacsiz tedavisiz bir basima , Rabbime siginarak atlattim
senin ailen hep yakininda sacma gelicek belki ama ben vatanimdan ayrildim diyede cok büyük üzüntüler yasadim
eskiden bana polyanna derlerdi sanada tavsiye ederim kuzummmm

çok haklısın canım, en azından ailem yanımda. sen de çok zorlanmışsındır oralarda. Allaha şükür geçmiş. Ben de bıraksam kendimi panik atak olacağım, sürekli ölecekmişim gibi geliyor. Ay neyse bunaltmayayım sizi daha fazla. biraz da şımarıklık bunlar işte, kendimi oyalamayı bırak dinlenmeye fırsat bulamayacak kadar işim olsa görürüm ben o depresyonu :) dediğin çok doğru o yüzden canım, kadın milletinin başına ne gelirse boşluktan geliyor. nasıl kodlandıysak doğuştan çalışmaya, üretmeye...

Çok şükür bugünümüze, Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum. inşallah daha da iyi olacağız zamanla.

ben kaçayım kızlar, sizler de teselli etmek zorunda hissetmeyin. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için. çok öper ve iyi geceler derim

Kuzum iyi geceler
Ama bak uykun yok da sırf tesellilerden kaçmak için gidiyorsan gönül koyarım canım

Kuzum iyi geceler
Ama bak uykun yok da sırf tesellilerden kaçmak için gidiyorsan gönül koyarım canım

uykum yok da utanıyorum valla böyle sizleri teselli etmek zorunda bırakınca. Allah şükür bir sıkıntım yok ama niye böyleyim anlamıyorum. dönemseldir inşallah da geçer en kısa zamanda. neyse çok sağol ablacım, valla iyi ki varsınız gada taşı gibi :)

Böyle düsünmene cok sevindim cnmmm
Benim bi türk kurs ögretmenim vardi önce SEN önemlisin derdi Sende kendinin kiymetini bil
iyi geceler cnm , Allah rahatlik versinnn

Canım esram sen çok akıllı ve olgunsun canım nasıl davranacağını bilirsin zaten zaman zaman hepimiz de oluyor böyle sıkıntılar
Ah yakın olsak sıkılmaya fırsatın olmazdı sık sık görüşürdük
Aslında haklısın sıkılmakta sanki anneler ve ev dışında pek fazla bir yere gitmiyorsun hafta sonu gideceğiniz piknik iyi gelecek sana eminim ben

Bende cikayim artik
Burnum tikanmadan uyumaliyim insallah gece bogazlarimdan uyuyabilirim
Yarin görüsürüz kizlar insallah herkes güzel kilolar vermistir öpüyorum , Allah rahatlik versiiinnnn

İlknurum ailecek uf olmuşsunuz..Çok geçmiş olasun canım.

Ayrıca nice mutlu yaşlara..

Esracığım kadın aramamış ona da sıkıldın sanırım bugün..Herşeyin hayırlısı canım..

Neyse kızlar ben kaçar mesai bitti gidem oğlumu görem özledim sıpamı hepinizi öpüüyorum yarına kadar iyi bakın kendinize bayyyyy

İyi dinlenmeler zehracığım...İş dönüşü çocuklarla hasretleşmek çok güzel bir duygu değilmi.??

Kolay gelsin aynurcuğum..

Benim de en büyük korkularımdan biridir asansör de kalmak..
Tek başıma binemiyorum örneğin çok zor da kalmadıkça...

koltuklar geldiii çok hoş olduular allah iyi günlerde kullanmak nasip eder inşallahh

Çok güzeller iyi günler de kullan...Renkler harika..

nurgülcüğüm,Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah...

Ergenlik karın ağrısı yaklaşık 20 yaşına kadar sürüyormuş uzmanların görüşü..13-20 yaş arası gelişme çağı imiş..
Bu konuda bir çok seminere katıldım,dinledim vb.öyle diyo amcalar,teyzeler...
Aslın da teoride herşey yapılabilir gibi ama pratikte olamıyor çoğu zaman...

Benim fikrim profesyonel yardım alman kesinlikle...Sürekli takipte ol hastanelerle ilgili yada okulun rehber öğretmeniyle görüşme ayarla yol göstemesini rica et...
biz ne kadar çocuğumuzu tanısakta karşı görüşün çok faydası oluyor her açıdan...

Ben de kızımı götürmüştüm söyledimiştim hatta kaygılarından dolayı.. ikimizide çok iyi geldi 15-20 dakika görüşme..

Sanada geçmiş olsun üzülmemeye çalış düzelecek elbet Allah başka keder vermesin ama özellikle anneler çok yıpranıyor...

Çok sevdiğim bir pedagog var...Diyor ki;çocuk ev de anneyi anne olarak babayı baba olarak görmeli..
Baba evin reisi,güçlü,koruyan,gözeten,otoriter..Anne,sarıp sarmalayan,her koşulda seven vb. olmalı..

İyi geceler esracığım...
Senin teselliye ihtiyacın yok şu an..Olsaydı teselli ederdim tabii..
Arkadaşlık niçin vardır..

Yenacım yoruldun mu bugün de
Yarın kilo listesini yapacaksın değil mi bildirimler başladı:)

:)) Yapacağım nasipse ..

Şaka yapıyorsun değilmi.?? Ne demek utanmak..
Çoğu zaman sıkıntımız olmadan dertleniyoruz hepimiz..Duygusal ve hassas insanlarız sonuçta...
Bak ben de üzüldüm şimdi böyle düşündüğün için.

Neyse inşallah daha iyi olur ama uygun ve iyi bir pedagog bulmak şart oldu maalese
Ben biraz uyumaya çalışayım yoksa yarın yine ruh gibi olucağım zaten ağlamaktan içim dışıma çıktı

Sizlerinde kafasını şişirdim ne olur hakkınızı helal edin
Eğer paylaşmasaydım patlardım herhalde

Rabbim evimize huzur ve sağlık versin
Sizlere Allah rahatlık versin

Allaha emanet ol

Benim artılarım hala duruyor Bir türlü anlam veremiyorum...
umarım şevkimi kıracak şekilde uzun sürmez..

Yediklerim,

Sabah;
1 peynirli tost
1 yumurta
zeytin
domates,salatalık

Öğlen;
6 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
4-5 kaşık yoğurt
2,5 dilim ekmek

Akşam;
Sabah öğünün aynısı

Ara;
9 çilek
3 kayısı

2 kupa yeşilçay
1 kahve

Son düzenleme:

ay canım yaa çok üzüldümm....kızlar demişler zaten yardım almalısın diye....ama bunu zaten sende düşünüyosundur....

dediğin gibi maddi imkanda yok nerde nasıl olacak bende bilemedim....:26:bu yardım konusunda benim kendime hayrım yokki sana

olsun bacım yaa keşke elimden bişey gelseydii......Allah yardımcın olsun canım....son bi not unutma annesin

ve annelerin evlatları için ettikleri dua da bedduada yerine ulaşır...oyüzden bol bol hayır dua et kızlarına...hem şuanki halleri hemde

gelecekleri için....eminim yapıyosundur ama hatırlatma ihtiyacı duydum nedensiz yere kusuruma bakma olurmu...

kardeşim geldi tiyatro için turneye çıktıydı....yarında almanyaya gidicek...çamaşırllarını falan getirdi ikinci makine yıkanıyo bitsin diye

bekliyom kuzu uyudu ama ben hala ayaktayım...

uykum varr burdada kimsecikler yok ben kapatıyorum bu geceyidee...

alıntılar kaybolduu anna ne oldu şimdiki
neyse aklımda kalanı yazam

banuu çok üzülerek okudum el bebek gül bebek büyütüyoruz şu çocukların yaptıkları karşısında susup kalıoruz malesef
ama geçecek inşallah büyüyüncede çok üzülcektir eminimm

ben bazen eşimle konuşurken sesimi yükseltsem sinirlensem bişeye benim kızda hemen çemkiriyoo sonra eee sende söyleniyon babama diyoo çocuklar aynamız malesefff

helede minik kardeş gelince anlamsız saçma hareketler yapmaya başladı benimki sessiz kız gitti yerine cadı kız geldii kıskançlıktanda yapıyo sanırım

bide bazen onun çocuk oldunu unutuyorum sanırım bendede suç var

bence okul unda rehber öğretmenle gizli konuşabilirsin

allah kolaylık versin spordu rejimdi derken kızınla uzaklaşmış olabilirsin birlikte bişeyler falan yap ona yakın oldunu dertleşebilceni falan hissetir anlatır dökülür0 belki o zaman

esra culch cumm çok evde tıkandın bence bu ara arkadaşlarınla falan buluş iyi gelir yaa annen ve eşin arasında debelenip duruyon bu ara ondanda sıkıntılandın sen ayrıca bize dert yanmıcanda kime yancan karşılıksız arkadaşız canımcım sabır ettin şu mübarek gün allahım dualarımızı kabul ederde gönlüne göre bi iş olur

facede bi yazı okudum
derdini anlatığın insanlar yüzde 20 si umursamıyormuş
yüzde 80 ide dert sahibi olduna seviiniyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…