Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar azimlii candaşlarım nasılsınız.... sbah bulantılardan uyuyamadım bu arada kilomda 90 oldu 8 napalım hayırlısı ...

Selamün aleykümm....

günaydınnn.....nasılsınızz....ben fenayım yaa nefes alamıyorum...hava çok basık ve bunaltıcı bugün sık fısfıs kullanmam gerekicek gibi

oyüzden oruçta tutamıcam....şimdilik nefes alırken ıslık çalıyorum bi sonraki aşama kapı gıcırtısıı....bugün biraz temizlik

yapıcam...akşamada bi arkadaşta sohbet var ona gidicez ordan anneme geçicem...yoğun bi gün olucak...hala fırsat bulupta

tartılamadım çok şiş hissediyorum tartılasımda yok ama mecbur...çarşamba günü tartım gülmüştü bana sonrada hiç tartılmadım ama

niyeyse bugün korkuyorumm...kuzum ayağımda uyusunda tartılıcam inşallah....hepinize hayırlı cumalar diliyorumm...

Günaydın, hayırlı cumalar

Benim artılarımın sadece 500gramı gitmiş..Haftabaşı edindiğim ağırlığım devam ediyor.. ilk defa bu şekil de beslenmeme rağmen ekslimemem düşündürücü hakkatten...
Regl olamama bu kadarmı etkiliyormuş.:26:
Üzerin de durmamaya çalışıyorum ama umarım önemli bir durum yoktur..

yeni kilom 85.800
spor yok malesef

nursenacığım geçen hafta olan kilonuda yazarmısın lütfen..

--

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bilidirmli bi gün diliyorum alıntılarıma cvp verip kaçıcam hemen patronum yurt dışındaydı bugün geldi o gelmeden işlerimi halledeyim öpüldünüz
Nursena abla güle güle kullan takımlarını bu arada renkler harika
Canım hakkında hayırlısı rabbim bi avazda doğurmayı ve kucağına almayı nasip etsin kolun içinde geçmiş olsun
Banu ablacım ne denirki Allah kolaylıklar versin ben hatırlıyorum ergenlikte bende biraz çektirmiştim aileme ama bi dönem ve geçiyo inşallah sizinde gelip geçer biran önce sende zaten profesyonel yardım almayı düşünüyosun en mantıklısıda bu zaten

Sağol yenam aynen öle valla oğlumla geçirdiğim 10dk bile hiçbirşeye değişmem o bambaşka bi duygu rabbim herkese tattırsın...Amiiinnnn

günaydınlar azimlii candaşlarım nasılsınız.... sbah bulantılardan uyuyamadım bu arada kilomda 90 oldu 8 napalım hayırlısı ...

Geçmiş olsun..
16-18 hafta dan sonra geçiyor ama o süre de epey zorlu..

Son düzenleme:
Asucuğum,

Sende ki listeyi eklermisin kontrol amaçlı..

Yenam sıkma canını bencede regl olmamandan kaynaklı bi durumdur ama bu kadar kafanı kurcalıyosa bu durum bi doktora görünsen iyi olur canım

Bu arada kilo bildirimide yapayım yenam;

GEÇEN HAFTA : 94,2
BU HAFTA :94,00
GİDEN : 200

SPOR : YOK

Valla bişey yok gibi ama kilo almaktansa 200gr bile olsa vermeye razıyım valla hayırlısı

Yenam şimdiden eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et kolay gelsin

Bakalım bir iki hafta daha bekleyeceğim olmadı gideyim yine..

Sana da kolay gelsin canım...

Böyle düsünmene cok sevindim cnmmm
Benim bi türk kurs ögretmenim vardi önce SEN önemlisin derdi Sende kendinin kiymetini bil
iyi geceler cnm , Allah rahatlik versinnn

çok teşekkürler İlknurcum, mesajlarınızı okuyunca iyi hissetim. İyi ki varsınız hepiniz :)

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım :) sen benden önce 30 oldun ehehehhe

Aslında sorunum bu Asuman abla. Evde çok sıkılıyorum, annemlerde de annem sürekli hasta. bir eksiği yok Allaha şükür ama onu öyle görünce bunalıyorum. Komşu edinecek kadar güvenemiyorum kendime, ben öyle tahammül sınırları yüksek biri değilim kalp kırmak istemiyorum daha fazla. birkaç arkadaşım var ayda yılda bir görüştüğüm onlar da çalışıyor, denk gelemiyoruz çoğu zaman. eşim diyor git gez dolaş alışveriş yap, öyle şeylerden mutlu olan biri de değilim. neyse ki sizle konuşunca rahatladım, iyi uyandım bugün. sizin enerjinizden çalmamışımdır inşallah :)

çok sağol desteğin için, yakın olsak valla görüşürüdük ne güzel. şımarırdım hem ben sana :) gerçi ikimiz de 100 kilo olurduk tekrardan iki ayda evet

Canım ortada gerçek bi sorun olmayınca sizi sıkmayayım dedim ama daha çok üzdüm
çok sağolun hepiniz, dert ortağım oldunuz (olmayan dert )

bugün çok daha iyiyim sayenizde

Evet canım, evle annem arasında bunalıyorum. en yakın arkadaşım istanbulun uzak bi semtinde, şehirlerarası yol gibi. telefonda da işte olduğu kadar dertleşebiliyor insan. Çok sağol duaların için, iyi ki varsınız gerçekten, bu kadar candan olmasanız ne yapardım bilmem.

Kızlar konusunda da çok haklısın, kız çocuğunun asiliği çok sesli oluyor. erkekler yapıyor ediyor kimse anlamıyor. dün annemin bi komşusunun çocuğunun bıçaklandığını duydum. çocuk daha 15-16 yaşında. küçükken o kadar mülayim bir çocuktu ki... sanırım suçu da yokmuş olayda, serserinin biri niye selam vermiyorsun diye yapmış. ama yine de bulunuyor işte o ortamda bi şekilde. Allah korusun gerçekten onları kötü ortamlardan arkadaşlardan.

canım regl olamama gerçekten çok etkiliyor. inşallah şöyle bi 10 kg attığında kalkar o sorun ortadan.
bi de Dafi ablanın dediği dolunay daha gerçekleşmedi, yarın sanırım. öncesindeki iki hafta kilo vermek zor, sonrasındaki iki hafta daha kolaymış. bence de doğruluğu var bu tespitin. inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar verirsin.

Merhabalar güzeller,

bildirime geldi sıra

Yenam;

geçen hafta; 81,3 kg
bu hafta; 80,5 kg
fark 800 gram

Asuman ablam;

bu hafta sporum 150 dakika

ikinizin de elleri dert görmesin inşallah. iyi ki varsınız canlarım, sağolun

niye böyle oluyo anlamadım kaçamak falanda yok....

geçen hafta 87,8 di sanırsam

bu hafta 88 ki çarşamba günü 87 görmüştüm bir günde ne değiştikii....:26:

spor yok..

ay çok moralim bozuldu yaa....

yenacım ellerine sağlık şimdiden...

kuzu uyudu bende yatayım ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum....bi sürü işim var...ama fırsat buldukça gelirimm...

Güle güle kullan canim! Renkleri falan cok muthis bayildim! Iyi günlerde eskit insallah :)

Ay banucum allah yardimcin olsun... Ergenlik dönemi cook zor olur... Suanki gencler hep oyle, kendilerini yaslarina göre daha olgun sandiklarindan kaynaklaniyor... Insallah bir sekilde anlasirsiniz :)
Psikologa falan gitseniz iyi olur, tekrar sor bakalim belediyenin psikologuna belki sansa bos yer vardir...

Bu arada kilom 93,5
spor yok

Dünkü basladigim diyet yalan oldu... Masallah dün yeme krizi tuttu... bir sürü ciss yedim :S

günaydın herkese, selamun aleyküm...

Yenacım kilom aynı 99 üzüldüm evet bu hafta emek vermiştim regl de bitti ama umrumda değil ben yoluma edicem Allahın izniyle.

Asuman ablacım sporum 135 dk.

dün akşam yemek yedik biraz geç olmuştu çay demledim biraz dinlendin az uzanalaım dedik eşimde bende sızmışız resmen.9da uyudum 6 da uyandım resmen...diyorum sanırım kilom ondan eksilmedi.yeyip yatmış olduk...kendimi avutuyorum Yada dolunaydandır o

İlknurcum çok geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun:119: verdiğin kilolarda gözümden kaçmadı maşallah

Zeynepçim sana da çok geçmiş olsun. sende de migren var zannımca öldürmez güldürmez. eşim çok uyuduğu için sabah ağrıyordu mesela...

Nurgül çok üzücü canım çok geçmiş olsun sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah...

Cecoş üzülme tatlımya her ergenin yaşadığı durumlar ama kendine zarar vermesi düşündürücü üstüne gitmen gereken bir konu...umarım herşey tatlıya bağlanır bugün...

Esracım
kuzum neden bunaldın demicem evde olduğum 8-9 aylık bir sürecin, ailemden uzaklık ,işi bulamama ve bi sürü sorun yüzünden 20 kg almış biriyim seni ayakta alkışlamak istiyorum sen aslında harikasın hem evdesin tek başına hemde diyettesin (ben konuya bu açıdan baktım sadece şuanda mazur gör beni 99 kg lık bir hatun olarak)... alışveriş te ben senle gelmeye talip olabilirmiyim?
ama burdan sana yakın tek bildiğim optimum avm... öptüm seni

Yenam geçen haftaki listemiz canım kolay gelsin

kuzum oruçluydun ya bu hafta, ondandır. bi de dolunay yüzünden olabilir hakikaten. lütfen sıkma canını. haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin bence.

Canım bence de kesinlikle dolunaydan, sakın bırakma sen. inşallah haftaya bu haftayla beraber emeklerinizin karşılığını göreceksiniz sen de, Yenam da, Zeynebim de.

Ben de ona şükrediyorum canım, en azından depresyondayım deyip kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Allaha şükürler olsun bugünümüz için.

canım ne dersin, bi 5-10 kg verelim bi gün beraber alışverişe gidelim. optimum da olur, sana yakın bi yer de olur. ama önce kilo verelim olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…