yeni kilom 85.800
spor yok malesef
Nursena abla güle güle kullan takımlarını bu arada renkler harikaEki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
Canım hakkında hayırlısı rabbim bi avazda doğurmayı ve kucağına almayı nasip etsin kolun içinde geçmiş olsuniii akşmlar kızlaaaarrr
yarın sabah 6 'da doğuma gidiyorum inşalllahh,
9 aydır yolunu gözlediğim paşama kavuşuyorum nasipse
çok duygusallık çöktü üzerime, heyecanda var tabi karnıma ağrılar giriyo
suni sancıyla doğum yapıcam inşallah,
bu arada 2 gün önce yüz üstü düştüm sol kolum kırıldı çok kötüydü
kolum alçıda bu halde doğuma girecem
allah düşmanıma bile vermesin 3 hafta alçılıyımnasıl bakcaz bilmiooom bize 2 tane bakıcı lazım
allah yardımcım olsun..
dualarınızı eksik etmeyin nolurr
hepinize şimdiden çoook çook teşekkürler aallah gönlünüze göre versin
Banu ablacım ne denirki Allah kolaylıklar versin ben hatırlıyorum ergenlikte bende biraz çektirmiştim aileme ama bi dönem ve geçiyo inşallah sizinde gelip geçer biran önce sende zaten profesyonel yardım almayı düşünüyosun en mantıklısıda bu zatenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında canım çok sıkkın
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardıVelilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barutnasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğindeÖnce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:
Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diyeanam bu cadı tam bir Solcu kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin
Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştubu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek
Allahım sen bana sabır verAminnnnnnnnnnnnn
Ben varım
Yardımcı olabileceğim birşey varsa sevinirim
Ayşede gitmişti bir dönem ona ( xay )
Oda senin dediğin gibi grupça görüştüklerini söylüyordu hatta gürkan kubilay çoğu zaman olmuyormuş yardımcıları ilgileniyormuş demişti
Ya dediğin gibi darphane misali para basıyorlar orada
Tabi insan yinede sanki adamlar birşey yapıyormuş gibi anam keşke benimde gitse okadar diye geçiriyor ister istemez
Neyse dediğin gibi bedava olsun varsın bir ay geç olsun
Çok güzeller gerçekten canım gülle gülle kullan
Dediğin gibi çocuklu evde temiz bir oda şartinan şu an çat kapı biri gelse bombamı patladı oyuncak kutusunda der kesin hepsini halının üzerine serdi bende yatarken toparım diye umursamıyorum nasılsa ben topladıkca o dağıtıyor bari o uyuduğunda dağılmamak üzere toplarım
Valla bıktım bu dağınıklıktan sırf o yüzden 3 + 1 istiyorum ama bakalım kısmet belki ilerde nasip olur şu anda çok zor
İlknurum ailecek uf olmuşsunuz..Çok geçmiş olasun canım.
Ayrıca nice mutlu yaşlara..
Esracığım kadın aramamış ona da sıkıldın sanırım bugün..Herşeyin hayırlısı canım..
İyi dinlenmeler zehracığım...İş dönüşü çocuklarla hasretleşmek çok güzel bir duygu değilmi.??
Kolay gelsin aynurcuğum..
Benim de en büyük korkularımdan biridir asansör de kalmak..
Tek başıma binemiyorum örneğin çok zor da kalmadıkça...
Çok güzeller iyi günler de kullan...Renkler harika..
nurgülcüğüm,Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah...
Ergenlik karın ağrısı yaklaşık 20 yaşına kadar sürüyormuş uzmanların görüşü..13-20 yaş arası gelişme çağı imiş..
Bu konuda bir çok seminere katıldım,dinledim vb.öyle diyo amcalar,teyzeler...
Aslın da teoride herşey yapılabilir gibi ama pratikte olamıyor çoğu zaman...
Benim fikrim profesyonel yardım alman kesinlikle...Sürekli takipte ol hastanelerle ilgili yada okulun rehber öğretmeniyle görüşme ayarla yol göstemesini rica et...
biz ne kadar çocuğumuzu tanısakta karşı görüşün çok faydası oluyor her açıdan...
Ben de kızımı götürmüştüm söyledimiştim hatta kaygılarından dolayı.. ikimizide çok iyi geldi 15-20 dakika görüşme..
Sanada geçmiş olsun üzülmemeye çalış düzelecek elbet Allah başka keder vermesin ama özellikle anneler çok yıpranıyor...
Çok sevdiğim bir pedagog var...Diyor ki;çocuk ev de anneyi anne olarak babayı baba olarak görmeli..
Baba evin reisi,güçlü,koruyan,gözeten,otoriter..Anne,sarıp sarmalayan,her koşulda seven vb. olmalı..
İyi geceler esracığım...
Senin teselliye ihtiyacın yok şu an..Olsaydı teselli ederdim tabii..
Arkadaşlık niçin vardır..
:)) Yapacağım nasipse ..
günaydınlar azimlii candaşlarım nasılsınız.... sbah bulantılardan uyuyamadım bu arada kilomda 90 oldu8 napalım hayırlısı ...
Yenam sıkma canını bencede regl olmamandan kaynaklı bi durumdur ama bu kadar kafanı kurcalıyosa bu durum bi doktora görünsen iyi olur canımGünaydın, hayırlı cumalar
Benim artılarımın sadece 500gramı gitmiş..Haftabaşı edindiğim ağırlığım devam ediyor.. ilk defa bu şekil de beslenmeme rağmen ekslimemem düşündürücü hakkatten...
Regl olamama bu kadarmı etkiliyormuş.:26:
Üzerin de durmamaya çalışıyorum ama umarım önemli bir durum yoktur..
nursenacığım geçen hafta olan kilonuda yazarmısın lütfen..
--
Yenam sıkma canını bencede regl olmamandan kaynaklı bi durumdur ama bu kadar kafanı kurcalıyosa bu durum bi doktora görünsen iyi olur canım
Bu arada kilo bildirimide yapayım yenam;
GEÇEN HAFTA : 94,2
BU HAFTA :94,00
GİDEN : 200
SPOR : YOK
Valla bişey yok gibi ama kilo almaktansa 200gr bile olsa vermeye razıyım valla hayırlısı
Yenam şimdiden eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et kolay gelsin
Böyle düsünmene cok sevindim cnmmm
Benim bi türk kurs ögretmenim vardi önce SEN önemlisin derdiSende kendinin kiymetini bil
iyi geceler cnm , Allah rahatlik versinnn
Canım esram sen çok akıllı ve olgunsun canım nasıl davranacağını bilirsin zaten zaman zaman hepimiz de oluyor böyle sıkıntılar
Ah yakın olsak sıkılmaya fırsatın olmazdı sık sık görüşürdük
Aslında haklısın sıkılmakta sanki anneler ve ev dışında pek fazla bir yere gitmiyorsun hafta sonu gideceğiniz piknik iyi gelecek sana eminim ben
Şaka yapıyorsun değilmi.?? Ne demek utanmak..
Çoğu zaman sıkıntımız olmadan dertleniyoruz hepimiz..Duygusal ve hassas insanlarız sonuçta...
Bak ben de üzüldüm şimdi böyle düşündüğün için.
esra culch cumm çok evde tıkandın bence bu ara arkadaşlarınla falan buluş iyi gelir yaa annen ve eşin arasında debelenip duruyon bu ara ondanda sıkıntılandın sen ayrıca bize dert yanmıcanda kime yancan karşılıksız arkadaşız canımcım sabır ettin şu mübarek gün allahım dualarımızı kabul ederde gönlüne göre bi iş olur
facede bi yazı okudum
derdini anlatığın insanlar yüzde 20 si umursamıyormuş
yüzde 80 ide dert sahibi olduna seviiniyomuş
Günaydın, hayırlı cumalar
Benim artılarımın sadece 500gramı gitmiş..Haftabaşı edindiğim ağırlığım devam ediyor.. ilk defa bu şekil de beslenmeme rağmen ekslimemem düşündürücü hakkatten...
Regl olamama bu kadarmı etkiliyormuş.:26:
Üzerin de durmamaya çalışıyorum ama umarım önemli bir durum yoktur..
--
Merhabalar güzeller,
bildirime geldi sıra
Yenam;
geçen hafta; 81,3 kg
bu hafta; 80,5 kg
fark 800 gram
Asuman ablam;
bu hafta sporum 150 dakika
ikinizin de elleri dert görmesin inşallah. iyi ki varsınız canlarım, sağolun
Eki Görüntüle 719458
Eki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında canım çok sıkkın
Bugün büyük kızın okulda gitar gösterisi vardıVelilerde katılacakmış ama bizim cadı bizi istemedi
Neymiş biz olunca heycanlanıyormuş çalamıyormuş :26:
Üzüldüm ama tamam kızım madem öyle gelmeyiz dedim ve gönderdim. Akşam 6da başladı gösteri ve eşim işten gelirken daha bitmemiştir diye bir uğramış okula yolunun üzeri diye.
Bizim cadıda babasını kapıda görünce herkesin içinde eliyle küserim diye birşeyler yapmış ( hani resmini çekerse diye ) sonrada eliyle git git yapmış babasına :26::26::26:
Eşim bir geldi barutnasıl bizi istemezde bir evladımızı izleyemiyecekmiyiz falan diye söylendi durdu. Ben okadar sıkıntı içinde sırf o istiyor diye ona bir kaç ay arayla dünya para verip gitar alıyorum o bana milletin içinde hareket yapıyor diye bağırdı durdu. O an onu oradan çıkarıp zorla eve getirmeyi düşünmüş ama zor tutmuş kendini
Tabi banada saydırdı sen bu çocuğun başını boş bıraktın çok fazla yüz verdin istemesede okula gidecektin işte gelsin gitarlarının hepsini kırmazsam falan diye bağırdı durdu
Hatta geldiğinde karışmayacaksın dövüceğim falan dedi birde bana bağırdı yeminle araya girersen senide döverim diye( yapacağından değil ya ama işte sinirlerim boşaldı benimde ) Şimdiye kadar bir kere bir fiske bile vurmadı şükür ama o an korktum acıkcası
Tamam bende bizi istemedi diye üzüldüm ama bu kadar tepki bana göre fazlaydı :26:
Sonuçta şu anda ergenlikte ve en tehlikeli dönem
İçimden hep dua ettim eşim sonradan onu almaya gittiğindeÖnce derin bir sessizlik oldu tabi büyük kızın hiç umuru değil birşey varmış babası konuşmuyormuş falan diye ondan sonra başladılar tartışmaya
Eşim tabi o ana kadar biraz sakinlediği için sırf soruyor kızım biz sana ne yaptık, niye bizi istemedin, biz kızımızla gurur duymak istiyoruz sen neden böyle yapıyorsun diye ama bizim ergen gerisi başladı bağrınmaya işte alakası yok, işte heycanlandığım için istemedim yok efendim sen bana ilk göz ağrım diyorsun ama bana sesini yükseltiyorsun falan diye tartıştılar durdular
Tabi tartışma uzadıkca uzadı öyleki en sonunda benim ellerim uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum 15e fırlamış ) sonrada aniden üzüntüden 9a düşünce ben iyice leyla oldum :26:
Sırf istediklerin olunca iki gün bize karşı iyisin sonra hep surat asıyorsun dedi eşim ve sırf ona ders vermek için madem sen bizi üzüyorsun o zaman gitar kursu bitti gitmiyorsun dedi tabi bizim cadı baştan umursamadı ( ağlamayı bile yediremiyor kendine ) eşim üzerine yarın okula da gitmek yok diyince daha beter kıyamet koptu
Ben yattığım yerden ağzımı bile açamadım ve cadı yarım saat ağladıktan sonra gelip tekrar söylendi okuldan beni uzak tutamazsınız diyeanam bu cadı tam bir Solcu kesinlikle hakkını arıyor ve kim olursa olsun menfaat içinde olsa yağcılık yapmayı bilmiyor kime çektiyse artık diyeceğim ama eşime çekmediği kesin
Sonunda eşim dayanamadı ve yine onunla uzun uzun konuştubu şekilde kendininde üzüleceğin bizide üzeceğini falan izah etti Onlar barıştı şimdi hiç birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama benden rahat bir 5 sene daha gitti
Ayyyy Çocuğun mu var derdin var
Şu ergenliği bir atlatsak diyeceğim ama biri çıkınca bu seferde diğeri girecek
Allahım sen bana sabır verAminnnnnnnnnnnnn
Ben varım
Yardımcı olabileceğim birşey varsa sevinirim
Ayşede gitmişti bir dönem ona ( xay )
Oda senin dediğin gibi grupça görüştüklerini söylüyordu hatta gürkan kubilay çoğu zaman olmuyormuş yardımcıları ilgileniyormuş demişti
Ya dediğin gibi darphane misali para basıyorlar orada
Tabi insan yinede sanki adamlar birşey yapıyormuş gibi anam keşke benimde gitse okadar diye geçiriyor ister istemez
Neyse dediğin gibi bedava olsun varsın bir ay geç olsun
Çok güzeller gerçekten canım gülle gülle kullan
Dediğin gibi çocuklu evde temiz bir oda şartinan şu an çat kapı biri gelse bombamı patladı oyuncak kutusunda der kesin hepsini halının üzerine serdi bende yatarken toparım diye umursamıyorum nasılsa ben topladıkca o dağıtıyor bari o uyuduğunda dağılmamak üzere toplarım
Valla bıktım bu dağınıklıktan sırf o yüzden 3 + 1 istiyorum ama bakalım kısmet belki ilerde nasip olur şu anda çok zor
Yenam geçen haftaki listemiz canım kolay gelsinNo Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88.9 87.8 -1.1
2. badell 99.1 98.6 -0.5
3. nursena 84.4 85.5 +1.1
4. dalokaysmom 97 96.8 -0.4
5. nothinggg 98.9 97.8 -1.1
6. İlknur83 97.7 97.9 +0.2
7. mmery 98.1 97.5 -0.6
8. YENA 96.5 96.5 aynı
9. clutch 81.7 81.3 -0.4
10. nevzamansız 99 99 aynı
11. kitkurdu 99 98.7 -0.3
12. asumanzeynep 84.2 84.3 +0.1
13. burcu8181 105 104.8 -0.2
14. bahaaaaar 91.3 90.8 -0.5
15. ayşe_c52 116.7 117 +0.3
16. efeeeem 95 94.2 -0.8
17. eriny 102 102 aynı
18. gokce-iremim - 92.7 -
19. ceco34 96.8 97.8 +1
20. asuhan - 97.2 -
21. pınar110 94 94 aynı
22. dafi 89 87.5 -1.5
niye böyle oluyo anlamadım kaçamak falanda yok....
geçen hafta 87,8 di sanırsam
bu hafta 88 ki çarşamba günü 87 görmüştüm bir günde ne değiştikii....:26:
spor yok..
ay çok moralim bozuldu yaa....
yenacım ellerine sağlık şimdiden...
kuzu uyudu bende yatayım ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum....bi sürü işim var...ama fırsat buldukça gelirimm...
günaydın herkese, selamun aleyküm...
Yenacım kilom aynı 99 üzüldüm evet bu hafta emek vermiştim regl de bitti ama umrumda değil ben yoluma edicem Allahın izniyle.
Asuman ablacım sporum 135 dk.
dün akşam yemek yedik biraz geç olmuştu çay demledim biraz dinlendin az uzanalaım dedik eşimde bende sızmışız resmen.9da uyudum 6 da uyandım resmen...diyorum sanırım kilom ondan eksilmedi.yeyip yatmış olduk...kendimi avutuyorum Yada dolunaydandır o
Esracım kuzum neden bunaldın demicem evde olduğum 8-9 aylık bir sürecin, ailemden uzaklık ,işi bulamama ve bi sürü sorun yüzünden 20 kg almış biriyim seni ayakta alkışlamak istiyorum sen aslında harikasın hem evdesin tek başına hemde diyettesin (ben konuya bu açıdan baktım sadece şuanda mazur gör beni 99 kg lık bir hatun olarak)... alışveriş te ben senle gelmeye talip olabilirmiyim?
ama burdan sana yakın tek bildiğim optimum avm... öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?