canım ne dersin, bi 5-10 kg verelim bi gün beraber alışverişe gidelim. optimum da olur, sana yakın bi yer de olur. ama önce kilo verelim olur mu :)
Geçen hafta 84.3
Bu hafta 83.8
Giden500gr
Sporum 350dk yürüyüş
yeni gelin olduğumda 3 buçuk sene oturdum sultançiftliğinde şimdiki adı ile sultangazi....niyekii...
Eki Görüntüle 719094 Eki Görüntüle 719097 oda küçük olduğundan biraz sıkışık oldu ama bunlarıda amerikan mutfakta heba edemem inşallah burdan taşınınca bunları günlük kullancaz şimdilik misafir odasıı
rahatladım yaw biri geldmi rezi oluyodum tv salon ve mutfak bir olunca hep burda oturuyoz eşim evdeyse yatak odasna hapsediyodum adamı yada dışarı en azından şimdi toplu bi odam var gelen oldumu açıvercem çocuklu kadının ayrı salonu olması şartmış
Bence ertelemeyin...sembolik bişeyde olsa alın ve oturup kahve için starbucks da en kalorili olanından..Köpüklü köpüklü ohhh..
( diyete taş koyma operasyonu kıskanç fesat ve şişko yena...)
Şaka bir yana çok iyi gelecektir ikinize..
10 kilodan sonra daha ciddi alışveriler de buluşmak dileğiyle vedalaşırsınız :)
Asucum tebrikler kilo vermişsin ..
Sağol canım darısı beraberce çok çok kilolara
Aslında ne verdiğimi tam bilmiyorum gece sahur için 1 de yemek yedim dünyanın sıvısını aldım az önce de tartıldım doğrudur inşallah
Yarın sabah bakayım ne çıkacağım
O zaman daha fazla vermişsindir..
Bugün de oruçlumusun.?
İnşallah öyledir canım bugün de niyetliyim hafta sonu ara vereceğim Pazartesi yine tutarım inşallah regl olana kadar biraz tutayım borçlarım var
Asucuuummmmmmmmmmmm
Canim ben kilo bildirimimi simdi yapmak istiyorum yarin arada kaynayabilirSabahtan alisveris isim var sonrada mutfaktan cikamam büyük ihtimal
Gecen Hafta : 94.9
Bu Hafta : 93.5
Giden : 1.400
Spor : 180 dk
Yenacım çok doğru diyorsun benim sorunum sadece pazar izin olması ee eşlerde evde oluyor malum ama yaz geldi bizim işler azalır erken çıkmaya başlarız diye umuyorum..o zaman inşallah gidicez fotoda çekinip size nispette yaparız ohhhBence ertelemeyin...sembolik bişeyde olsa alın ve oturup kahve için starbucks da en kalorili olanından..Köpüklü köpüklü ohhh..
kuzum oruçluydun ya bu hafta, ondandır. bi de dolunay yüzünden olabilir hakikaten. lütfen sıkma canını. haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin bence.
Canım bence de kesinlikle dolunaydan, sakın bırakma sen. inşallah haftaya bu haftayla beraber emeklerinizin karşılığını göreceksiniz sen de, Yenam da, Zeynebim de.
Ben de ona şükrediyorum canım, en azından depresyondayım deyip kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Allaha şükürler olsun bugünümüz için.
canım ne dersin, bi 5-10 kg verelim bi gün beraber alışverişe gidelim. optimum da olur, sana yakın bi yer de olur. ama önce kilo verelim olur mu :)
Allah kabul etsin...
Yenam geçen haftaki listemiz canım kolay gelsin
kızlar bende size katılıp kilomu vermek istiyorum ama evde tartım yok işten de 9 da çıkıyorum anca pazar günü anneme gidip tartılıcam
Âmin inşallah canım
Bence ertelemeyin...sembolik bişeyde olsa alın ve oturup kahve için starbucks da en kalorili olanından..Köpüklü köpüklü ohhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?