Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena geçen hafta 85.500 müşümm tüüü banaaa
ev temizlenecek toptan işim çok hoşcakalın şimdilik hayırlı cumalar

canım ne dersin, bi 5-10 kg verelim bi gün beraber alışverişe gidelim. optimum da olur, sana yakın bi yer de olur. ama önce kilo verelim olur mu :)

Bence ertelemeyin...sembolik bişeyde olsa alın ve oturup kahve için starbucks da en kalorili olanından.. Köpüklü köpüklü ohhh..
( diyete taş koyma operasyonu kıskanç fesat ve şişko yena...)
Şaka bir yana çok iyi gelecektir ikinize..

10 kilodan sonra daha ciddi alışveriler de buluşmak dileğiyle vedalaşırsınız :)

Geçen hafta 84.3
Bu hafta 83.8
Giden500gr
Sporum 350dk yürüyüş

Asucum tebrikler kilo vermişsin ..

selam kızlarrr

cumamız hayırlı olsun hepimize

bildirim yapıp kaçıcam sonra inşallah gelirim ama geçmişi okudum..

geçen hafta 97.8

bu hafta 97

fark : 0.800 gr cık

sporum 140 dk yürüyüş

Yenam asumanım elinize sağlık

yedi içti kaçtı modu oluyor ama kusura bakmayınnn

koltukların güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah

Sağol canım darısı beraberce çok çok kilolara
Aslında ne verdiğimi tam bilmiyorum gece sahur için 1 de yemek yedim dünyanın sıvısını aldım az önce de tartıldım doğrudur inşallah
Yarın sabah bakayım ne çıkacağım

O zaman daha fazla vermişsindir..
Bugün de oruçlumusun.?

Hayırlı cumalar herkese
Güzel güzel bildirimler görürüz inşallah
Selamsız sabahsız dalmışım bugün lafa :)

Selamm kizlar bende araniza katilmak istiyorum..
25 yasinda 1senelik evliyim. Sisko bir gelindim , kilo alarak ta devam ettim 12kilo aldim dugunden sonra (
Suan 92 kiloyum 1.72 boy umarim sizlerle bende kilo verebilirim..

Desteklerinizi esirgememeniz dilegiyle...

Yenacım çok doğru diyorsun benim sorunum sadece pazar izin olması ee eşlerde evde oluyor malum ama yaz geldi bizim işler azalır erken çıkmaya başlarız diye umuyorum..o zaman inşallah gidicez fotoda çekinip size nispette yaparız ohhh

yok canım bırakmadım bırakma lüksümmü var Allah aşkına...aman deyim depresyon filan yokkk beni biliyorsun kuzum nelere dayanıyoruz sallamıyacağız bu hayatı fazla...

gidelim alışverişe zaten ben dünden bayılıyorumda beden sorunum olmasa daha zevkli olacak o zaman İnşallah ramazandan önce gerçekleştirelim bu buluşmayı

kızlar bende size katılıp kilomu vermek istiyorum ama evde tartım yok işten de 9 da çıkıyorum anca pazar günü anneme gidip tartılıcam

Katıl tabii canım hemen bir tartı al kendine bence cuma günleri öğlene kadr kilonu bildirirsen listeye girersin tabii diğer günlerde bizimle paylaşımda bulunman da şart

merhabalar,
öncelikle kilo veren ve sabit kalanları kutlarım.

ben sabit kaldım bu hafta,

spor sa 240 dk

asu eline sağlık...

Olmadı öyle yapalım Yenam, haftaya konuşalım biz bunu Nevincimle :)

ama hayatta kalorili bi şey içmem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…