kızlar bende size katılıp kilomu vermek istiyorum ama evde tartım yok işten de 9 da çıkıyorum anca pazar günü anneme gidip tartılıcam
Yenacım çok doğru diyorsun benim sorunum sadece pazar izin olması ee eşlerde evde oluyor malum ama yaz geldi bizim işler azalır erken çıkmaya başlarız diye umuyorum..o zaman inşallah gidicez fotoda çekinip size nispette yaparız ohhh
yok canım bırakmadım bırakma lüksümmü var Allah aşkına...aman deyim depresyon filan yokkk beni biliyorsun kuzum nelere dayanıyoruz sallamıyacağız bu hayatı fazla...
gidelim alışverişe zaten ben dünden bayılıyorumda beden sorunum olmasadaha zevkli olacak o zaman İnşallah ramazandan önce gerçekleştirelim bu buluşmayı
merhabalar,
öncelikle kilo veren ve sabit kalanları kutlarım.
ben sabit kaldım bu hafta,
spor sa 240 dk
asu eline sağlık...
Olmadı öyle yapalım Yenam, haftaya konuşalım biz bunu Nevincimle :)
ama hayatta kalorili bi şey içmem ben
Katıl tabii canım hemen bir tartı al kendine bence cuma günleri öğlene kadr kilonu bildirirsen listeye girersin tabii diğer günlerde bizimle paylaşımda bulunman da şart
İçmeyeceğinizi biliyorum :)
sadece kandırmaya çalışıyorum.. nuriye alço :))
Seninki ödemdir bence canım şöyle ödem attırıcı adet söktürücü otur neyim mi içsen ki diyorumİyi yine almamışsın benim gibi
İçmeyeceğinizi biliyorum :)
sadece kandırmaya çalışıyorum nuriye alço :))
Seninki ödemdir bence canım şöyle ödem attırıcı adet söktürücü otur neyim mi içsen ki diyorum
Nuriye alço
Ben de kanmam ki sana kalorili içecek yerine bişeyler yemeyi tercih ederim hem karnım doyar
kendimi sınıfın gıcık, inek, en ön sırada oturan öğrencisi gibi hissettim
ki lisede çok gıcık olmasam da tam da buydum ben ya
Seninki ödemdir bence canım şöyle ödem attırıcı adet söktürücü otur neyim mi içsen ki diyorum
Nuriye alço
Ben de kanmam ki sana kalorili içecek yerine bişeyler yemeyi tercih ederim hem karnım doyar
Sağol yenam valla burdan çıkıp çalışmaya başlıyorum en geç yarım saat sonra bura aklıma geliyo acaba diyorum yine hangi sohbetin belini kırıyolar hemen bakıyorum ben sizleri çok seviyom yaffffBakalım bir iki hafta daha bekleyeceğim olmadı gideyim yine..
Sana da kolay gelsin canım...
çok teşekkürler İlknurcum, mesajlarınızı okuyunca iyi hissetim. İyi ki varsınız hepiniz :)
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım :) sen benden önce 30 oldun ehehehhe
Aslında sorunum bu Asuman abla. Evde çok sıkılıyorum, annemlerde de annem sürekli hasta. bir eksiği yok Allaha şükür ama onu öyle görünce bunalıyorum. Komşu edinecek kadar güvenemiyorum kendime, ben öyle tahammül sınırları yüksek biri değilim kalp kırmak istemiyorum daha fazla. birkaç arkadaşım var ayda yılda bir görüştüğüm onlar da çalışıyor, denk gelemiyoruz çoğu zaman. eşim diyor git gez dolaş alışveriş yap, öyle şeylerden mutlu olan biri de değilim. neyse ki sizle konuşunca rahatladım, iyi uyandım bugün. sizin enerjinizden çalmamışımdır inşallah :)
çok sağol desteğin için, yakın olsak valla görüşürüdük ne güzel. şımarırdım hem ben sana :) gerçi ikimiz de 100 kilo olurduk tekrardan iki ayda evet
Canım ortada gerçek bi sorun olmayınca sizi sıkmayayım dedim ama daha çok üzdüm
çok sağolun hepiniz, dert ortağım oldunuz (olmayan dert)
bugün çok daha iyiyim sayenizde
Evet canım, evle annem arasında bunalıyorum. en yakın arkadaşım istanbulun uzak bi semtinde, şehirlerarası yol gibi. telefonda da işte olduğu kadar dertleşebiliyor insan. Çok sağol duaların için, iyi ki varsınız gerçekten, bu kadar candan olmasanız ne yapardım bilmem.
Kızlar konusunda da çok haklısın, kız çocuğunun asiliği çok sesli oluyor. erkekler yapıyor ediyor kimse anlamıyor. dün annemin bi komşusunun çocuğunun bıçaklandığını duydum. çocuk daha 15-16 yaşında. küçükken o kadar mülayim bir çocuktu ki... sanırım suçu da yokmuş olayda, serserinin biri niye selam vermiyorsun diye yapmış. ama yine de bulunuyor işte o ortamda bi şekilde. Allah korusun gerçekten onları kötü ortamlardan arkadaşlardan.
canım regl olamama gerçekten çok etkiliyor. inşallah şöyle bi 10 kg attığında kalkar o sorun ortadan.
bi de Dafi ablanın dediği dolunay daha gerçekleşmedi, yarın sanırım. öncesindeki iki hafta kilo vermek zor, sonrasındaki iki hafta daha kolaymış. bence de doğruluğu var bu tespitin. inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar verirsin.
Zeynep kuzum sıkma canını esranın dediği gibi oructanda olabilir haftaya iyi bi rakamla gelirsin eminimniye böyle oluyo anlamadım kaçamak falanda yok....
geçen hafta 87,8 di sanırsam
bu hafta 88 ki çarşamba günü 87 görmüştüm bir günde ne değiştikii....:26:
spor yok..
ay çok moralim bozuldu yaa....
yenacım ellerine sağlık şimdiden...
kuzu uyudu bende yatayım ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum....bi sürü işim var...ama fırsat buldukça gelirimm...
Allah kabul etsin asuman abla...İnşallah öyledir canım bugün de niyetliyim hafta sonu ara vereceğim Pazartesi yine tutarım inşallah regl olana kadar biraz tutayım borçlarım var
Selamm kizlar bende araniza katilmak istiyorum..
25 yasinda 1senelik evliyim. Sisko bir gelindim , kilo alarak ta devam ettim 12kilo aldim dugunden sonra(
Suan 92 kiloyum 1.72 boy umarim sizlerle bende kilo verebilirim..
Desteklerinizi esirgememeniz dilegiyle...
Esracım ben de üzüldüm çöpe gidene kurtarılamaz mıydı acaba ya da öyle yenmezmi ki ben yerdim bi şekilde kesin :) taştan yumuşaksa her türlü gideri var:)
Neyse üzülme vardır bi hayır diyelim tekrar dene bakalım
Öğretmenlerin gözdesi ama...
kızım da en önde oturuyo biliyomusun :))
Ayol herkes te pek bilinçli
Soğan suyunu içmeye çalışacağım..Esramın yoğun isteği üzerine :)
Asuman ablacım Allah kabul etsin orucunu. bence daha da azsındır o kilodan.
Bu arada benim mozaik toplarının hamuru bildiğin taşa dönmüş buzdolabında. tereyağ ve süt erittim kıvamı açılsın diye o bile işleyemedi içine. attım valla Allah affetsin. gittim yeni malzeme aldım. o son iki paket çikolatayı koymayacaktım ben ona. neyse yeniden yapayım ben onu. içim sızladı ya. sağlık olsun tabi.
Esram aslında konuyu çok uzatmak istemediğin için bişey yazmıcaktım ama sen okadar güçlüve zeki birisinki inan bazen yazdıkların karşısında hayranlıkla bakıp kalıyorum evde olmak çok zor bi durum ben yaklaşık 2 sene kaldım hamilelik ve doğum için ama artık son zamanlar aklımdan şüpe etmeye başlamıştım inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun ve rahatlarsın kuzum hadi çık gel ankaraya asuman ablayla beraber seni misafir edelim burda amma uzun oldu Allahtan bişey yazmıcaktım ha
Esram sen getir ben yiriiiiimmmmmm(açlıktan gözü dönmüş gaci)
sohbet süper de benim çook işim var :) öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?