Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende size katılıp kilomu vermek istiyorum ama evde tartım yok işten de 9 da çıkıyorum anca pazar günü anneme gidip tartılıcam

Tabiiki çok memnun oluruz..Düzenli paylaşım ve bildirim şartı ile..

Bim de varsa tartı hemen al indirimdeydi geçen hafta..

ehhehe ramazandan önce diye adını koyduk o zaman :))

Olmadı öyle yapalım Yenam, haftaya konuşalım biz bunu Nevincimle :)

ama hayatta kalorili bi şey içmem ben

İçmeyeceğinizi biliyorum :)
sadece kandırmaya çalışıyorum.. nuriye alço :))

Son düzenleme:
Katıl tabii canım hemen bir tartı al kendine bence cuma günleri öğlene kadr kilonu bildirirsen listeye girersin tabii diğer günlerde bizimle paylaşımda bulunman da şart

genelde yazıyorum yediklerimi geçen hafta 2 kg verdim herşeyi yazmaya çalışıyorum en yakın zamanda bir tartı alıcam benim tartım vardı bozuldu bende attım

Asuman ablacım Allah kabul etsin orucunu. bence daha da azsındır o kilodan.

Bu arada benim mozaik toplarının hamuru bildiğin taşa dönmüş buzdolabında. tereyağ ve süt erittim kıvamı açılsın diye o bile işleyemedi içine. attım valla Allah affetsin. gittim yeni malzeme aldım. o son iki paket çikolatayı koymayacaktım ben ona. neyse yeniden yapayım ben onu. içim sızladı ya. sağlık olsun tabi.

İyi yine almamışsın benim gibi
Seninki ödemdir bence canım şöyle ödem attırıcı adet söktürücü otur neyim mi içsen ki diyorum
İçmeyeceğinizi biliyorum :)
sadece kandırmaya çalışıyorum nuriye alço :))

Nuriye alço
Ben de kanmam ki sana kalorili içecek yerine bişeyler yemeyi tercih ederim hem karnım doyar

aynı kafadayız Asuman abla, aylardır içtiğim en kalorili içecek ayran. o da tok tutuyor diye içiyorum. yoksa içeceği kalori verilirmiymiş yav

Esracım ben de üzüldüm çöpe gidene kurtarılamaz mıydı acaba ya da öyle yenmezmi ki ben yerdim bi şekilde kesin :) taştan yumuşaksa her türlü gideri var:)
Neyse üzülme vardır bi hayır diyelim tekrar dene bakalım

kendimi sınıfın gıcık, inek, en ön sırada oturan öğrencisi gibi hissettim

ki lisede çok gıcık olmasam da tam da buydum ben ya

Öğretmenlerin gözdesi ama...
kızım da en önde oturuyo biliyomusun :))

Ayol herkes te pek bilinçli

Soğan suyunu içmeye çalışacağım..Esramın yoğun isteği üzerine :)

herkese merhabaaa;

kaçak geldi hanımmmm :)))

nasılsınız tontişler

beni sormayın karışık kuruşuk gidiyor çok şükür. zamana bıraktık bazı şeyleri
bekliyoruz bakalım neler getirecek zaman!

Bakalım bir iki hafta daha bekleyeceğim olmadı gideyim yine..

Sana da kolay gelsin canım...
Sağol yenam valla burdan çıkıp çalışmaya başlıyorum en geç yarım saat sonra bura aklıma geliyo acaba diyorum yine hangi sohbetin belini kırıyolar hemen bakıyorum ben sizleri çok seviyom yaffff

Esram aslında konuyu çok uzatmak istemediğin için bişey yazmıcaktım ama sen okadar güçlüve zeki birisinki inan bazen yazdıkların karşısında hayranlıkla bakıp kalıyorum evde olmak çok zor bi durum ben yaklaşık 2 sene kaldım hamilelik ve doğum için ama artık son zamanlar aklımdan şüpe etmeye başlamıştım inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun ve rahatlarsın kuzum hadi çık gel ankaraya asuman ablayla beraber seni misafir edelim burda amma uzun oldu Allahtan bişey yazmıcaktım ha
Zeynep kuzum sıkma canını esranın dediği gibi oructanda olabilir haftaya iyi bi rakamla gelirsin eminim
İnşallah öyledir canım bugün de niyetliyim hafta sonu ara vereceğim Pazartesi yine tutarım inşallah regl olana kadar biraz tutayım borçlarım var
Allah kabul etsin asuman abla...

Hoşgeldin
Burda herkese yer var canım

Asuman abla bıçakla keseyim de süt ve tereyağ içine işlesin derken sıçradı bi sürü mutfak battı. ısıtsam mı dedim ama mümkünatı yoktu. az yedim zaten bi tatlı kaşığı kadar ara öğün niyetine. ama ben de üzüldüm valla, taştan yumuşak değildi ne yazık ki.

tekrar denicem şimdi. bisküvileri kırıyorum. annemin nazarı değdi ama anam bu ne bomba bi şey oldu diye ( hiç beceriksizliğimi kabul etmem :))

Öğretmenlerin gözdesi ama...
kızım da en önde oturuyo biliyomusun :))

Ayol herkes te pek bilinçli

Soğan suyunu içmeye çalışacağım..Esramın yoğun isteği üzerine :)

ay evet öğretmenler pek severdi gerçekten. edebi metinler dersi bi tane benim 5 düşmüştü de bütün sınıf sinir olmuştu :)

kızın çok iyi yolda, benden de çok gıcık olsunlar ona inşallah ( başarılı olsun anlamında )

dene sen bi onu canım, şifa niyetine inşallah. yalnız bebiş gelmesin sonra, hamile kalan bir sürü hatun var onunla. hayır Nursenaya iş çıkaracaksın durup dururken sonra

Esram sen getir ben yiriiiiimmmmmm (açlıktan gözü dönmüş gaci)

canım benim çok sağol :) utandım valla, çok teşekkür ederim. Geçen senle konuşunca demiştin ya ben de o kadar zamandan sonra işe girdim diye, inşallah ben de girerim senin gibi. gerçekten uğraşının olmaması zor bi durum. neyse ki senin beklemenin sonunda nur topu gibi bir efen oldu :) inşallah benim de güzel şeylerim olur. çok sağol desteğin için canım tekrardan.

Herkese hayırlı cumalar;

Oğlan da annemde benim yanımdalar,hiç sormayın dün işe gelmedim.Salı akşamı benim oğlan balkonda düşmüş ağzı mermere çarpmış,üst dudak alt dudak patlamış,çene zedelenmiş,üst 2 diş sallanıyo,doktorlardaydık 2 gündür uyumadım,çok şükür iyi,10 gün sıvı ve püre şeklinde yemekler yiyecek ,emzik vermeyin dediler dünden beri vermiyorum ama çok huysuz, neyse bu vesileyle ondanda kurtulcaz inşallah.10 gün sonra kontrol edicekler,dişler yerine yerleşmezse çekiceklermiş offfffff

ben en son 88,5 kg'dım,bu gün sabah 89,6 kg çıktım.2 ayda bir adet oluyorum çok şişim ,şeker ilacına başladım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…