Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun oğluna canım kötü düşmüş Allah beterinden korusun

Olmadı öyle yapalım Yenam, haftaya konuşalım biz bunu Nevincimle :)

ama hayatta kalorili bi şey içmem ben
asla kalori neyim biz yaparmıyız öyle şeyler.benim handikapım yazın dondurma ya oda dolapta duruyor kaç gündür yimedim bilem

ehhehe ramazandan önce diye adını koyduk o zaman :))
Allahtan bir şey olmazsa canım adını koyduk İnşallahhh..

İçmeyeceğinizi biliyorum :)
sadece kandırmaya çalışıyorum.. nuriye alço :))

kendimi sınıfın gıcık, inek, en ön sırada oturan öğrencisi gibi hissettim

ki lisede çok gıcık olmasam da tam da buydum ben ya
bende en arkada oturan kişi oldum boy ve cüsseden dolayı.tembelmiydim hayır gıcıkmıydım evet

Asuman ablam dişimde kırılsa yerdim diyorsun yani canımya...

çok geçmiş olsun...

herkese merhabalar hayırlı cumalar....neredeyse bu haftada bildirim yapmayı unutuyordum neredeyse ama neyse evden çıkmadan son anda aklıma geldi.....ben geçen hafta 90 800 bu hafta 90 500 Allahtan kilo almamışım....bu aralar pek iştahım yok havalar ısındıkça iştahda azalıyor sanırım inşallah dahada azalırda seksenleri görürüm en kısa zamanda...neyse daha fazla uzatmayayım kilo veren herkesi tebrik ediyorum Allaha emanet olun.....listeyi hazırlayan arkadaşların şimdiden ellerine sağlık....

kızmayacağınızı bildiğim için yazayım bari, düşündüm valla şimdi kızlar olsa bunu kaşıklar bitirirdik diye
İnşallah rabbim sanada önce güzel bi iş sonrada nurtopu gibi bebiş verir sana sonra dersin bi boş zamanım olsada kendime zaman ayısam dersin (şimdi bedduamı ettim yoksa duamı belli değil ha)
Ayrıca niye kızalım kuzum Allahın bildiğini kuldanmı esirgicez
İşerinde kolay gelsin
Canım gelmiş geçmiş olsun ay Allahtan ucuz atlatmış

selamun aleyküm kızlaarr
cumanız mübarek olsun
ben akşam sarımsaklı yoğurt yedim bugün gözümü açamıyorum. sabah namazı bir gözüm açık biri kapalı kılıp yattım. eşimi geçirirkende tek tabanca gibi bakıyordum küt hemen yatağa girdim. uyanıp uyanıp uyudum kalkıp tartıya çıkayım bari ümitsiz vakayım ama korkunun ecele faydası yok zaten dolunayda geldi vermek zor birde saçma sapan yedim bu hafta bakalım tartı ne diycek.

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.

canım geçmiş olsun bedicanına Allah beterinden saklasın. annenin yanında olması iyi olmuş hasret bitmiş hiçolmasa

yenaa sen aynen devam et önümüzdeki hafta eksi olucaksın

esraaa kadından haber yokmu daha

Son düzenleme:
Hastanedeyim kizlar annem ameliyat oldu bugun taburcuyuz cok sukur yorgunum bende kac gundur gece gunduz yanindaydim, eve gidip bi dus alsam 2 saat uyusam keske

Selam kızlarrrrrrrrrr

Ben dışarı çıkıyorum kardeşim geldi parka gidiyoruz acil bildirim yapayım
Öğleden sonra gelirim

Kilom 96.2

Kusura bakmayın kaçtım

canım benim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
umarım en kısa zamanda geçer.
dişleri için canını sıkma bence düzelecektir. bir yakınımın oğlu düşmüş ve ön iki dişi kırılmıştı. hatta kırılmasını şöyle anlatayım
dişleri tamamen etten ayrılmış. annesinin ilk yaptığı dişleri yerine yerleştirmek olmuştu. kaynadılar tekrar kemiğe sıkıntı kalmadı. umarım oğlunun sıkıntısı da sorunsuz, dişleri çekilmeden hemen atlatılır düzeyde olsun.

kilo : 87.6
geçen hafta : 87.5
fark + 1oo gr

spor : 140 dk.

Hastanedeyim kizlar annem ameliyat oldu bugun taburcuyuz cok sukur yorgunum bende kac gundur gece gunduz yanindaydim, eve gidip bi dus alsam 2 saat uyusam keske
geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
kilo bildirimi geçen hafta 98.7 (umarım doğru hatırlıyorumdur ) bugün 98.4 spor 240 dakika resmen gramla gidiyor üzülüyorum ama bırakmıyorum
Herkese hayırlı cumalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…