masallah cnm kizlarin birbirinden güzellll insallahhh hayatlari boyunca basarili olurlar cnmbeklenen resimleri attım kızceler
ben geldim ben geldimmmmmmKızlar nerelerdesiniz? in cin top oynuyor topikte :)
biz gitik geldik annemlere. eşimle kardeşim bayıldı poğaçaya. ısırırlarken nasıl dağıldığını gördüm zaten ağızlarında, çok sevindim ya. yarın ben de yiyeceğim 1 tane. baya güzel yoğurmuştum var kuvvetimle, ondan güzel oldu sanırım
sabah 9 gibi yola çıkacağız. yarın gözükmem ben. hepinize güzel bir pazar günü diliyorum şimdiden.
masallah cnm kizlarin birbirinden güzellll insallahhh hayatlari boyunca basarili olurlar cnm
ben geldim ben geldimmmmmm
ellerine saglik esracim bende ilk firsatta denerim ama misafirim falan geldiginde
evet canım kesinlikle kalabalıkta yapmak daha iyi. bi de bunun artanı bence rahatlıkla derin dondurucuya atılabilir. mayalı poğaçalara bir şey olmuyor çünkü dondurucuda. öyle acıktım ki, annem zorla sarma yedirmeye kalktı yemedim. kardeşim de poğaçayı ilk ısırdığında "bu nasıl poğaça la börek gibi" dedi. bu kadar tahriğe rağmen yemedim, kendimle gurur duyuyorum.
seninle guru duydum esram kendimdende tiskindim
ben ne pisbogazim yaaa az önce 3-5 derken lahana sarmalarini götürdüm bide ne ise yariycaksa üstüne form cayi ictim komigim ben yaaa:18:
İlknurcum yemesen daha iyiydi ama olmuş bi kere. bir an önce diyete başla ve bunları telafi etmeye çalış canım :)
seni buna iten neydi, bozdum bi kere ne olacak düşüncesidir bence. işte burada hata ediyoruz hepimiz. bu kaçamaklar da diyetin parçası, 5 tane yerine 3 tane yemek bile kar. bozdum diye devamını getirmemek lazım. sen de şu andan itibaren kendini durdur canımın içi. bu hafta da kilo verecek kadar dikkat et, yoksa haftayı gözden çıkarırsan ipin ucu kaçar.
ayrıca kendine öyle şeyler deme, değilsin sen pisboğaz. bir sürü kilo verdin, devamını da getirebilecek güçtesin. ben de senle gurur duyuyorum o yüzden canım.
Hayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10 indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
çok güzelmiş güle güle giy canım.
ben babetle pek rahat edemiyorum. genelde ortopedik olmuyor türkiyedeki babetler. bi polaris üretiyor 5 noktalı mıydı neydi. nine west falan dünyanın parasını vermiştim bi tanesine ama ayaklarımı mahvetmişti. rahat gibi dursada çok rahatsız bir model aslında bu babetler. umarım sen rahat edersin canım.
Çıtır İlknur'um benin, daha da çıtır olacaz inşallah
Asuman ablam çok öpüyor, çok seviyorum seni
iyi geceler size canlar
Kızlar nerelerdesiniz? in cin top oynuyor topikte :)
biz gitik geldik annemlere. eşimle kardeşim bayıldı poğaçaya. ısırırlarken nasıl dağıldığını gördüm zaten ağızlarında, çok sevindim ya. yarın ben de yiyeceğim 1 tane. baya güzel yoğurmuştum var kuvvetimle, ondan güzel oldu sanırım
sabah 9 gibi yola çıkacağız. yarın gözükmem ben. hepinize güzel bir pazar günü diliyorum şimdiden.
Ellerine sağlık esram hem de tebrik ederim seni yemeden gelmişsin
Ben diyarın kardeşime gideceğim yeğenimi özledim yakışıklı kuzumu görmeye gideceğim ben de yapayım sabah o poğaçalardan da yesin kuzum yumuşakyumuşak
Dolaptan çıkarayım hemen bir tane soda geçen sefer de dolapta diye yapamamıştım :)
İlknurcum iyi günlerde giy babetini canım çok güzel renk de benim sevdiğim renklerden
Ben de aldım bu sene siyah babet çok rahat ama tam babet değil gibi yanları biraz daha yüksek önü de az daha geniş hem de yumuşak bişey pek rahat ondan
Dolmaları yemeseydin keşke ama olana çare yok tabiiyarından tezi yok toparla bu iki günü canım cuma yine eksibekliyorum ben senden
Hayırlı sabahlar
Siftah benden olsun:)
Pazar sabahı sizi rüyamda görmedim tabii
Camiye usta gelecekmiş eşim erken kalktı gitti ben de uyandım nasıl da acıkmışım
Çamaşır attım yıkanıyor bir de poğaça hamuru mayalasam çok iyiolacak da az daha uzanayım diyorum daha açılamadım
İnşallah günümüz güzel geçer
Günaydın Asuman ablam
ben de eşimi beklerken size bakayım dedim, öpüyorum kocaman kocaman seni
herkese mutlu pazarlar
hepsi çok güzeller canım
kızlar çok tatlı , eee anaları afet ossun o kadarr
teşekkür ederim kızlarr allah sizede evlat veririnşallah tez zamandaNursenacım çok güzel görünüyor her şey, Allah nice nice mutluluklarını göstersin inşallah.
bravoo tebrik ediyorummmm valla süper azimlisinnnKızlar nerelerdesiniz? in cin top oynuyor topikte :)
kaptın sen işşii çıtır olcan çıtırrrevet canım kesinlikle kalabalıkta yapmak daha iyi. bi de bunun artanı bence rahatlıkla derin dondurucuya atılabilir. mayalı poğaçalara bir şey olmuyor çünkü dondurucuda. öyle acıktım ki, annem zorla sarma yedirmeye kalktı yemedim. kardeşim de poğaçayı ilk ısırdığında "bu nasıl poğaça la börek gibi" dedi. bu kadar tahriğe rağmen yemedim, kendimle gurur duyuyorum.
bende pek rahat edemiyorum küçük ayaklılara daha çok yakışıyo babbet benim ayaklar 40 numra bide yayılıyo giyince çocuk havuzu gibim oluyolarHayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10€ indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
Hayırlı sabahlar
Siftah benden olsun:)
Pazar sabahı sizi rüyamda görmedim tabii
Camiye usta gelecekmiş eşim erken kalktı gitti ben de uyandım nasıl da acıkmışım
Çamaşır attım yıkanıyor bir de poğaça hamuru mayalasam çok iyiolacak da az daha uzanayım diyorum daha açılamadım
İnşallah günümüz güzel geçer
ohh erkencisinn asuNursena da gelmiş :)
Günaydın nursena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?