Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nerelerdesiniz? in cin top oynuyor topikte :)

biz gitik geldik annemlere. eşimle kardeşim bayıldı poğaçaya. ısırırlarken nasıl dağıldığını gördüm zaten ağızlarında, çok sevindim ya. yarın ben de yiyeceğim 1 tane. baya güzel yoğurmuştum var kuvvetimle, ondan güzel oldu sanırım

sabah 9 gibi yola çıkacağız. yarın gözükmem ben. hepinize güzel bir pazar günü diliyorum şimdiden.

beklenen resimleri attım kızceler
masallah cnm kizlarin birbirinden güzellll insallahhh hayatlari boyunca basarili olurlar cnm
ben geldim ben geldimmmmmm
ellerine saglik esracim bende ilk firsatta denerim ama misafirim falan geldiginde

Son düzenleme:
masallah cnm kizlarin birbirinden güzellll insallahhh hayatlari boyunca basarili olurlar cnm

ben geldim ben geldimmmmmm
ellerine saglik esracim bende ilk firsatta denerim ama misafirim falan geldiginde

evet canım kesinlikle kalabalıkta yapmak daha iyi. bi de bunun artanı bence rahatlıkla derin dondurucuya atılabilir. mayalı poğaçalara bir şey olmuyor çünkü dondurucuda. öyle acıktım ki, annem zorla sarma yedirmeye kalktı yemedim. kardeşim de poğaçayı ilk ısırdığında "bu nasıl poğaça la börek gibi" dedi. bu kadar tahriğe rağmen yemedim, kendimle gurur duyuyorum.

Son düzenleme:

seninle bende gurur duydum esram kendimdende tiskindim
ben ne pisbogazim yaaa az önce 3-5 derken lahana sarmalarini götürdüm bide ne ise yariycaksa üstüne form cayi ictim komigim ben yaaa :18:

Son düzenleme:

seninle guru duydum esram kendimdende tiskindim
ben ne pisbogazim yaaa az önce 3-5 derken lahana sarmalarini götürdüm bide ne ise yariycaksa üstüne form cayi ictim komigim ben yaaa :18:

İlknurcum yemesen daha iyiydi ama olmuş bi kere. bir an önce diyete başla ve bunları telafi etmeye çalış canım :)

seni buna iten neydi, bozdum bi kere ne olacak düşüncesidir bence. işte burada hata ediyoruz hepimiz. bu kaçamaklar da diyetin parçası, 5 tane yerine 3 tane yemek bile kar. bozdum diye devamını getirmemek lazım. sen de şu andan itibaren kendini durdur canımın içi. bu hafta da kilo verecek kadar dikkat et, yoksa haftayı gözden çıkarırsan ipin ucu kaçar.

ayrıca kendine öyle şeyler deme, değilsin sen pisboğaz. bir sürü kilo verdin, devamını da getirebilecek güçtesin. ben de senle gurur duyuyorum o yüzden canım.

Ay cok tesekkür ederim esram cok sagol kuzum yaaaaa
Dedigin gibi ipin ucu bi kacinca durdurmak gercekten cok zor oluyor :18::18::18:
Ama dedigin gibi eski ciddiyetime yarin dönmem lazim
Bugün gelen arkadasimla kucaklastigimda sen ne kadar citir olmussun böyle diyinceki hazzimi anlatamam
Yaza 85i görmek sart oldu

Hayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10€ indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

çok güzelmiş güle güle giy canım.

ben babetle pek rahat edemiyorum. genelde ortopedik olmuyor türkiyedeki babetler. bi polaris üretiyor 5 noktalı mıydı neydi. nine west falan dünyanın parasını vermiştim bi tanesine ama ayaklarımı mahvetmişti. rahat gibi dursada çok rahatsız bir model aslında bu babetler. umarım sen rahat edersin canım.

Çıtır İlknur'um benin, daha da çıtır olacaz inşallah

Asuman ablam çok öpüyor, çok seviyorum seni

iyi geceler size canlar

Bakalim cnm insallah rahat ederim ilk defa bu kadar acik renk bi ayakkabi aldim hayirlisi bakalim
Amin tatlisim aminnnnnnnnnnn
iyi geceler sana tatli rüyalaaarrrrr

Ellerine sağlık esram hem de tebrik ederim seni yemeden gelmişsin
Ben diyarın kardeşime gideceğim yeğenimi özledim yakışıklı kuzumu görmeye gideceğim ben de yapayım sabah o poğaçalardan da yesin kuzum yumuşakyumuşak
Dolaptan çıkarayım hemen bir tane soda geçen sefer de dolapta diye yapamamıştım :)
İlknurcum iyi günlerde giy babetini canım çok güzel renk de benim sevdiğim renklerden
Ben de aldım bu sene siyah babet çok rahat ama tam babet değil gibi yanları biraz daha yüksek önü de az daha geniş hem de yumuşak bişey pek rahat ondan
Dolmaları yemeseydin keşke ama olana çare yok tabiiyarından tezi yok toparla bu iki günü canım cuma yine eksibekliyorum ben senden

Tesekkür ederim asummm daha güzelleri sizin olsunnn
arkasi lastikli oldugundan rahat gibi ama dedigin gibi önden biraz dar bakalim uzun yürüyüslerde giymem bende
yidim valla asum yidiiiimmmm :18:
ama yarin toparlaniyorum en acilindennnn sözzzzzzzzz
bende yatiyorum canlar hepinize Allah rahatlik versin öptüm sizi en kokulusundan

Hayırlı sabahlar
Siftah benden olsun:)
Pazar sabahı sizi rüyamda görmedim tabii
Camiye usta gelecekmiş eşim erken kalktı gitti ben de uyandım nasıl da acıkmışım
Çamaşır attım yıkanıyor bir de poğaça hamuru mayalasam çok iyiolacak da az daha uzanayım diyorum daha açılamadım
İnşallah günümüz güzel geçer

Günaydın Asuman ablam
ben de eşimi beklerken size bakayım dedim, öpüyorum kocaman kocaman seni

herkese mutlu pazarlar

Günaydın Asuman ablam
ben de eşimi beklerken size bakayım dedim, öpüyorum kocaman kocaman seni

herkese mutlu pazarlar

Günaydın canım
Senin eşin de hep bekletiyor seni benimki gibi bazen diyorum iyi ki bayan olmamışsın yoksa hiç hazırlanıp çıkamazdın
Ben hep 5 dk da hazırlanıp kapıya dikiliyorum genelde

hepsi çok güzeller canım

kızlar çok tatlı , eee anaları afet ossun o kadarr

Nursenacım çok güzel görünüyor her şey, Allah nice nice mutluluklarını göstersin inşallah.
teşekkür ederim kızlarr allah sizede evlat veririnşallah tez zamanda
bravoo tebrik ediyorummmm valla süper azimlisinnn
kaptın sen işşii çıtır olcan çıtırrr
Hayatimin ilk babetlerini aldim kizlar
Yalniz ben bu fiyattan almadim burda 10€ indirimde bunlarrr
Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bende pek rahat edemiyorum küçük ayaklılara daha çok yakışıyo babbet benim ayaklar 40 numra bide yayılıyo giyince çocuk havuzu gibim oluyolar

Nursena da gelmiş :)
Günaydın nursena
ohh erkencisinn asu
valla ben dün akşam kaçırdım tatlılarıı yemğe gittimiz yerde kaldık arkadaşlar vardı self servis olunca yemekte çok deil balık ızgara yedimde üzerinee tatlıları kızım almış 1 tabak dayanamadım esrayıda okuyuncaa utandım valla derhal başlamalıyım yeter artık dün otelde hep yabancı turistti allahım yaa alman lar nası iri ve yemeklere ne kadar özenip giyinip iniyolar tatilde bile
yiyecekleri haricinde almıyolar
bol salata alıyolar tabaklarına ekmek hiç yok zaten
spor yapıyolar devamlı kiloluları bile vücutları ne kadar diri sallanan hiç bi yanları yok
spor hayatlarında olunca sıkı vücutlu oluyolar tabe
bide animasyon gösterisini izledik ispanyol gösteri yaptılar anam kadınlar bacağı bi atıyo adamın omzunda gelince eşime diyomki dur atayım bi bacamı anam dur ben daha gencim canımı çıkarır sın diyo:)))))))))))
işte öle bi, akşamdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…