Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Alemsiniz nursena :) öyle her gördüğünü adama uygulamaya kalkma
Ben de acıktım bana da kahvaltı ama hafifinden sen de az ye bak ben seni geçtim
Hamuru mayaladım ben de bu arada o kabarana kadar bir de kek atsam fırına

yok asu kararlıyım bu hafta yetişicem sana inşallah
bende öğleden sonraa biyere gidicez kek atsam kızlara hazır olur dur bakalım kolay gelsin

Lisedeyken bacak ve omuz olayını haylaz arkek arkadaşlar araların da konuşup muzip muzip gülerler di..

Ev de yiyecek hazırlayıp akşam yemeğini dışarıda yeşil bir yer de yemeyi planladık..
tavuk döner yapacağım ev de :) döner şeklinde İnce ince kesip baharatladım dolapta marine oluyolar şu an :))

Sütleç yaptım bu arada ev halkının yoğun isteği üzerine..öğlen yemeği niyetine yedim bir kase..
ÜZerine yumuşamış çileklerim vardı onları sos yapıp şekil yaptım çok beğendik eşimle ama çocuklar sevmedi :)
İyiki sadece denemelik 3 kaseye ekledim..
Kendileri bilir..isimlerinin baş harfi ve kalple şekil yaptım yine de yaranamadım..

Son düzenleme:

ne üzel ellerine sağlık güzel olur eminim hamarat hatun
ben bi ara nişastayla yapmıştım jöle gibi çilekleri benden başka yiyen olmadıydıı çileğide zaten pazardan geldikmi yerler gerisi yokk bende yumuşayanın üzerine 3 kaşık şeker koyuyom 1 kase reçel oluveriyoo öle yiyolar yena

bizde dışarı gidicez kek ve puaça yaptımm öğle yemeği meyve yedimm akşamada puaça ve kekte 1 er tane yicem kükürtlü suya gidcez az hareket olur

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Malum pazar o yüzden ancak gelebildim
Sabah kahvaltı yerine canımız çorba istedi hem doyurucu hemde hafif diye yaptım çok iyi geldi aç karnına
Biraz ev işleri falan derken bu saati yaptım
Eşim yine uzandı adamcağızın tansiyonu düştü bir ara kendine gelmek için biraz yattı.
Bende şimdi kendime salata yapacağım öğlenlik akşamda bulgur pilavı yanında fish fingers yaparım fırında diye düşünüyorum Çocuklar çok seviyor bari bir istekde onlardan olsun dedik

Ben geldimmmm

Sizi çokk özledimm. Bu hafta çok yoğun geçti. Nasıl geçti anlamadım. Dün de düğün vardı malum. Fotoları ekledım

Bu yaz geçen yaza göre 3.5 kilo fazlayım( Spor da yapmadığım içinm vucudum saldı kendini. Lesli'ye yürüyüş bandına başlıycam. Hem spor yaparsam işte yaşadığım olumsuzlukları da unuturum biraz.

Diyet açısından çok parlak bir hafta değildi. Resmen moral bozukluğumu yemekten çıkarıyorum. Dikkat ediyorum ama yememem gereken şeylerde yedim.Umarım herkes kilocuklarını veriyordur. Malum artık yaz geldi

Bu sabah rumeli hisarında kahvaltı yaptık eşimle, sonra da yürüdük boğazda, boğaz ve güneş çarptı sanırım çok mayıştım. Yarın için patlıcan yemeği yaptım, bu akşam için de balık yiycez, balık çok pahalıydı ama canımız çekti aldık. Eşim bu arada kilo vermeye başladı. 109 kiloda başlamıştı diyetisyene şimdi 106 kilo fakat kadın şişkinlik var demiş. Yağdan daha fazla kilo vermesine rağmen az kilo vermiş toplamda ama sınavları olduğu için işyerinde su içememiş pek.

Bu hafta bağlı olduğum taşeron firma bizle tek tek konuşma yaptı, insan kaynaklarından sorumlu kadın adaşım ve de şişmandaşım(benden baya kilolu ama çok alımlı bir kadın) bir kadın. Yaşadığım tüm olumsuzlukları anlattım ben de. Diğer arkadaşlar da baya baya sorunlarını anlatmışlar, hatta herkes iş arıyo haberiniz olsun demişler, onlar benden 6 ay önce girmişler işe, kadın da biz herkesin iş aradığının farkındayız, eleman bulamıyoruz demiş. Ee elinizdeki elemanı kaçırtırsanız olacağı bu, resmen kendimizi çalıştığımız firmaya bağlı hissetmiyoruz, taşeronuz tamam ama iş yaptığımız firma çok fazla ayrımcılık yapıyor bu da motivasyonu etkiliyor, ben iş aramay tam gaz devam ediyorum

9:30 peynır
ekmek
domates
11:00 karpuz
13:00 çig köfte
lavaş
ayran
yeşillik
15:00 buzlu dondurma
18:00 dolma
yogurt
ekmek
20:00 karpuz

Benim yarindan itibaren muhakkak rejime tekrardan baslamam lazim... Yada en azindan sadece saglikli seyleri yemeyle basliyabilirim diye dusunuyorum...

Bakalim normalde esim aksamlari pc basinda oluyor. Bu aksam senin yaninda durcam dedi, cunku canim SIKIldigi zaman affedersiniz ama öküz gibi yiyorum mubarek :S

herkese hayırlı geceler...

bugün hiçbişey yapamadan geçti gitti evle ilgili tabi...

annemin ve babamın hadiyelerini aldım bugün geçmiş anneler günü ve gelecek babalar günü için..tabi kendimi boş geçermiyim ince uzun bir tunik aldım.yürüyüşte giymek için...herşey tamam da birde düzenli yürümeye başlasam iyi olucak...pek kimseler uğramamış...

herkesi öptüm...çok sıcak

iyi akşamlar kızlar.sabah çıktım bi girdim eve annemgile yolluk yaptım tekrar çıktım yarım saat önce girdim eve duş alıncak ütü yapılcak insan gezmekten yorulurmu yoruldum inanınn.beslenmemde saçma sapandı ha kaçamak yok ama öğün saatleri ayarsız oldu bu hafta r..l de oldum şişim ama - 2 görmek istiyorum çok çalışmam lazım çokkkkk

İyi geceler
Bugün kızkardeşime gittik kekim de poğaçam da başarılıydı şükür ben 1 poğaça yedim ama sabah kekin sadece tadına baktım onun dışında iyiydi günüm 40 dk kadar da yürüdük o arada da Aynur cücüşüyle konuştuk maşallah yazıları gibi hiperaktif :)
Nursena senin menü de aynıymış afiyet olsun size de
Kardeşim de mercimek köftesi sütlaç yapmıştı fırın sütlaçtan 2 kaşık mercimek köftesinden 3 tane yedim

Selamn Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bu saatte kadar derslerle uğraştım yok sınavlara hazırlanmıyorum benim unutkan kızım hocanın yarın bütün sene içinde yaptıkları görsel dersindeki faaliyetlere bakacakmış ve bizim safinaz bir kaç tane eksik varmış öğretmen notunu kırmasın diye bugüne bırakmış
Eşşek sıpası ne diye kaç gündür söylemedin diye söylendim ama pazar yaparım diye düşündüm diyor birde utanmadan
Hadiiii oturduk akşam üzere bir başladık yok halı resmi, yok maske falan derken ancak bu saate kadar onlarla uğraştık
Maske pek olacak gibi değil ama olsun en azından gösterir tam olmamış olsada
Hee birde Kız kulesinin resimini yaptı cadı pekte güzel oldu oradan kesin 100 alır
Bu son eğer bir daha son ana bırakırsan ne yardım ederim nede senin yapmana müsaade ederim dedim sonuçta herşeyi zamanında yapması gerek sorumluluk sahibi olabilmek adına

Uzun zamandır bende yapmamıştım ya ona çaktırmadım ama çok hoşuma gitti arada bende resim yapayım bari kızlarla

Kızlar bu arada bugün benim küçük cadı nasıl becerdiyse TV ünitesinin köşesine çarpıp kaşını açtı
Allahtan çok çabuk ağlamayı kesiyor ve şükür gözüne birşey olmadı
Biraz buz koyup kanı durdurduk ve şükür çok ufak bir yara
Eşim takıntılıdır yaralar konusunda ve eğer iz kalırsa estetik yaptırırız diyerek beni ağlayacakken kahkaha attırdı
Büyük kızda bir ara dudağını patlattığında aynısını söylemişti hatta hala dudağında çok çok ufak bir iz var diye 18 yaşına girmesini bekliyor kızım asla istemem diyor oda sen kız çocuğusun olmaz öyle diyor
Ufaklığın cildi daha çok taze olduğundan iz kalmaz sanırım zaten ufaklık 10 dakika sonra unuttu bile

Son düzenleme:
selam kızlarrr ben gelebildim şükür...

dün sabah kalktım canım birseyler yapmak istedi.ha gayret meryem dedim.
istanbulda arkadaşım var ya benim onu aradım hafta içi çalıstıgından evde yatıyormus.
dedim geleyimde gezelim inanmadı hıhı gel falan yaptı.
neyse onu kapadım eşimi aradım ben istanbula gidiyorum diye.
gidebilirmisin falan dedi dedim navigasyonumu hazırlarım o söyler ben giderim.
sanırım hoşuna gitti bu atağım adam ben birseyler yapmak istedigimde seviniyor hiç engellemiyor
(bu pazarda çalısacaktı zaten ii oldu evde yalnız kalmadım)
istanbula kadar gitmesi kolayda bakırköy ü bulmak beni zorlayabilirdi.

ama deli cesareti işte atladım micrama gittim vallahi...
arkadasımla bulusup bakırköy pazarına gittik...
inanamazsınız 10tlye ciciler aldım kendime.

akşam ataköy marina da takıldık
eve yorgun argın gittik kafamı koyar koymaz uyumuşum

sabah erken kalktık tesadüfen ama ii oldu..
biz de Özlemler gibi rumelihisarına kahvaltıya gitmeye niyetlendik ama sonra ben yolları karıstırdım
karsıya gecince..üsküdarda sahil de yapalım dedik ama çok kalabalıktı en son çamlıca tepesine cıkmaya karar verdik

ay yazarken bile yoruldum..öğle güzel seler yedim ki hiç anlatmayayım

sonra kadıköyde gezdik çünkü yeniden karsıya gecmek istemedim..arkadasımı metrobüse bindirdim gönderdim
ben de geri Gölcüge döndüm...ilkkez tek basıma bu kadar yol yaptım

ay benden haberler bu kadar daha ne olsun demi:))
geldim hemen banyo yaptım salata hazırladım yedim 2 saattir de koltukta sızmışım

sizleri merak ettim hem de özledim

sanatkar iddiadaşım hoşgeldin nasılsın bakalımmm..
waw ın topicinde yazdıklarına baktım anamm alamanyalardan neler getircen acaba
alaman çikolatası

bundan sonra resimlerini beklıyorum 4 gözle

küçük cadına geçmiş olsun cok

Süpersin canım yaa ne güzel uzun yolda yapmışsın
Gerçekten haftasonunu iyi değerlendirmişsin
Ben miskin gibi evdeydim herifimde tansiyonu düşünce gezelim diyemedim bile
Neyse nasılsa önümüzdeki haftasonu ay başı adamın tansiyonuda düşmez nasılsa

Çok sağ ol canım şükür gözüne deng gelmedi köşe

Sorma iddadaşım ben aslında çok severim resim yapmasını hatta bir ara bu Trtde bonus kafalı ressam vardı ya yabancı o çıktıkca tual istiyorum diye eşimin başının etini yerdim
Bİr ara niyetlendim resim kursuna gitmeyi ama sonra kız okula başladı o sene ve hayal oldu kurs
Şimdi ancak ufaklık okula başlayınca olur inşallah olmadı anam emekli olunca kızı ona kakalar ismek kurslarına yazılırım
Öğrenmeyi ve üretmeyi seviyorum

Bakalım eğer güzel birşeyler yapmaya fırsatım olursa sizlerede gösteririm tabiki

Yok kız alamanyadan çikoleta getirmemeye çalışıyorum iki senedir anneme bile tembihlemiştim geçen sene sadece vereceğim bir kaç yere yetecek kadar getir diye yoksa dayanamam yerim diye korkuyordum şimdi dolapta olsa umurum olmazda bu seferde çocuklar kaşınıyor yesekmi diye o yüzden onlarada yok alırsamda saklarım göz önünde olunca ufaklık gidip gidip alır yoksa
Genelde abur cubur olarak sadece ay başında alışverişe gidince izin veriyorum bir kaç şey almalarına ama bu sefer ufak cadı yemek yemiyor gidip gelip dolaptan birşeyler alıp ama anneciğim çok canım çekti diyor

İkramlık bir iki tane alırım olur biter ne şeytanı göreyim ne selavat getireyim dimi ama

Asuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…