Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım, çocukla ne mümkün değil mi vakit bulmak.

ben s3ün minisine bakıyorum canım. hem daha küçük kadınlar için daha uygun, hem de fiyatı biraz daha makul :)
sağol canım ilgin için

Canım aramıza hoşgeldin
Bende meryem gibi seni hatırlayanlardanım
İnşalalh bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada ben banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim, istanbuldayım ve evhanımıyım
Benimde 1.5 hatta neredeyse dolu dolu 2 sene olucak KKya dadanalı
Merak etme iki güne kalmaz sende yabancı hissetmezsin kendini

klasik anne lafı, bil de yapma

sorma ya bizde taktik yapacak irade olsa şişko olmazdık

Merhabalar
Bugün de arkadaşımla yürüdüm 1 saat
Şimdi de yemek telaşı kabağı ve patlıcanı tost makinesinde kızarttım yoğurtla yerim
Bir de tavuklu patates yaptım pilav yapmayacağım kızlar da kaç gündür yediler pilav bugün yemesinler

Afiyet olsun ablacım. Pilav dedin canım tavuklu pilav çekti

79u gördüğüm gün az yapayım ben de bari

selamun aleyküm kızlaarr
benim dışarda biraz işlerim vardı hem onları hallettim hem biraz yürüyüp geldim

karadenizle alakası yok asu bütün erkeklerde var sanırım illa o anda kendi dedikleri olca sonrasıda buuu oluyooo:))))))))))))))))))Eki Görüntüle 722548
Eki Görüntüle 722549
süpermiş nursanaaa

sen kendinle gurur duymalısın canım ben seninle gurur duyuyorum

aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsun

Yemeğimiziyedik çayımızı içiyoruz nedense uykum geldi eşime çıkıp yürüyüm dedim göndermedi öğlen yürüdüm diye
Herkeseler nerde acaba:44:

Teşekkür ederiim :)
Kardeşine selamlaar :)
Yemek yememek kolay da spor bana çok zor geliyor.

Benim de annem şey der "Biz spor yapmadığımız için şişman değiliz , şişman olduğumuz için spor yapmıyoruz." Aynen öyle :)

Benim hala omlet tadı ağzımdan gitmedi nasılsa. Meyve yedim. 8 erik 8 kayısı 1 kase kiraz 3 ara öğünümü de yemiş oldum. dayanamıyorum meyveye (neye dayanabiliyorsam)

2 saat sonra 1 kase çorba içerim belki salata da yerim. sonra yeşilçay içerim.

Gitsin kilolar heyooo :)

Emine ablanın geldiği süper oldu. Ben kimseye ad yaş sormamıştım :)
1.73 - Emine, 40
chickpeas - Aynur, 29, ing öğretmeni
clutch - Esra
efem - Zehra, 28, muhasebeci
mmery - meryem, 27.
ceco34 - banu, 33

Hoşgeldin emine ben de asuman yaşım 39
14 ve 16 yaşlarında iki kızım var

Son düzenleme:

Vallahi benim mecburen içime siniyor :) Gerçi 7yilda ögrendi Cok guzel yapiyor artik. Ilk 2yil biraz kötüydü. Butun hafta butun gün okulda olunca ev islerini mecburen beraber yapiyoruz :)

Pasif jimnastikte nedir acaba? ilk defa duyuyorum...

Hosgeldin aramiza Emine. Ben 24yasindayim agustos 5te 25 olucam :) 7yillik evliyim. 3bucuk yasinda bir cadim var. Birde 4yasinda Romeo diye oglum var (köpegim). Esimi tanidiktan 6ay sonra kilo almaya basladim ve toplamda 1yilda 25kilo aldim ondan sonrada yavas yavas 15kilo aldim... 2012 sonunda basladim rejime. ve 112'den 90a kadar dusmustumki. Nisan ayinda türkiyeye gittim ve 93,5kg olarak geri geldim. Burdada tekrar rejime basliyamayip 95kg ye kadar ciktim. neyseki simdi tekrar 93,5kg. Insallah'ta bundan sonra hep eksilerde olucam.
Ha birde ismim Gökçe kizimin ismide Irem :)
Tekrar hosgeldin aramiza :)

slm yeni gelen arkadaşalrım hoşgeldinniz
ben nursena yaş 35 yolun yarısı 2 cadı kızım var biri 3 biri 8 yaşındaa
kilo verme konusunda başarısızım onun içindirki 5 yıldır bu topikteyip alıp veriyom ama burdaki arkadaşlıklarımızı çok sevfiğimden gidemiyom +90 candır :))yoldaştır gurbette sırdaşımdır

kursa gittim öğleden sonraa pike bitirdim allaha şükür kırk yamaya devam artık büyük iş yapmıcam yoruyo valla

bugün diyet bence güzeldi kursata su kesikti almayada üşendim pikeyi bitirem diye 1 lt daha içerim inşallah yatana kadar
iyi akşamlar

Son düzenleme:

olsun cücüüüşümm gidecek o içindeki extra kişi , sen bu kadar genç yaşında işin bilincine varmışsın ya , bu zaten yolun yarısı demek
benimde yeğenim var , 10.sınıf malesef çok kilolu , ben kilo verince bi gaza geldi biraz verdi sonra tekrar geri aldı , şuan 100 kilo boyu 1.65 ama hiç şikayetçi değil bu durumdan , aahh aahhh

canım yaa ben zorlukla veriyom ,bir daha bu sıkıntıya girmek istemiyorum , vereceğim ve bir daha almayacağım sende kendini o şekilde şartla , vereceğim almayacağım diyerek

ben bunu hep söylüyorum ama HİÇ BİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERDİĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİR !!!!

Nursenaaaaaammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…