Valla kuzum hafta sonu nerde spor yapmak mümkünmü iş güç birazda gezme diyince bazı şeyler yerine gelmiyo malesef ama bu şekilde hafta içini geçirirsem o bile yetecek bana inşallah
Ayrıca S3 ü komşumuzun kızı kullanıyo yeni aldı ve çok memnun canım
Kuzum bi teknoloji özürlüsü olarak nerden değiştiğini bilmiyorum desem daha doğrusu boş zamanım olursa anca buraya bişeyler yazıp çıkıyorum onun dışında pek karıştıramıyorum malesef kuzum
Emine hoşgeldin
Aslında sana abla demeliyim ama içimden böle demek geldi birden bende kendimi tanıtayım (kıskandım) adım Zehra 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve muhasebeci olarak çalışıyorum inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez burda azmin daim gazan mübarek olsun canım
kızlar merhaba ben 1.73 adımı dogum yılım 1973-boyum 1,73 oldugu için böyle koydum.22 yıllık ebe-hemşireyim.13 yıllık evliyim.12 ve 9 yaşında 2 oğlum var.kilo maceram doğuştan başladı...ilk diyet maceramda 20 yıl önce 100 kilodan 80 kiloya..1yıl sonra hastalık sonucu 77 kiloya inişim oldu.95 kilo ile evlendim.hamileliklerimde 12 kilo alıp doğum sonrası hemen verdim ..sonra farkettiğimde 120 kilodan 95 daha sonra 118 kilodan 92 ye düşüşlerim oldu geçen kışın 2011 -2012 yılında 92 ile kışı bitirip bu kışa 98 ile başladım ve vermeye çalıştıkça aldım enson 118 e çıktım ..116,300 ile 17/05/2013 te diyetisyene gittim..10 gün sonunda 115,200 .ama 2 defa spor yapabildim ve bel rahatsızlığı geçirip çok dikkat edemedim.aslında başka gruplara takılmışılğım çok oldu ben ilk 2009 falan tanıştım kk ile
neyse zamanla tanışırız..gerçi sizler uzun zamandır birbirlerinizi çok iyi tanıyorsunuz..kendimi biraz yabancıgibi hissedeceğim ama diyetisayenimin dedigi gibi kilo vermem 1 yıl korumam ömür boyu olacagı için hep burada olmam lazım ayrıldımmı ölürüm
kız biz ona bu taktikleri yap demios.bil ona göre davran bil de yapma diosss:))
aslında haklısın deneme yanılma yoluyla kendi kocasına en uygununu bulur..
ama anneminde dediği gibi sen taktik yapmazsan sana yaparlar
hoşgeldin arkadasım senin ismini hep asagıda görüyordum tanıstıgıma memnun oldum.
ben de meryem 27 yasındayım 3 senelik evli ve kpss magduruyum.
sanırım bu gidişle ev hanımı olarak kalcem
Bengisuuuu sana kocaman maaşallah diyorum.
çok veremesen de bu bilinçle bu yaşta ne güzel..
benm senden 1 yas büyük kardeşim var ama hala cocuk bizim gözümüzde..
demek değilmiş ama:)) senin her yazısında onu haturlıyorum.
sen ekmeği ve karbonhidratı azaltıp,aburcubur şekerli seylerden kaç ve hergün 45 dk yürü farkı 1 ayda görürsün hem boyun uzun hem de çok gençsin henüz.
Merhabalar
Bugün de arkadaşımla yürüdüm 1 saat
Şimdi de yemek telaşı kabağı ve patlıcanı tost makinesinde kızarttım yoğurtla yerim
Bir de tavuklu patates yaptım pilav yapmayacağım kızlar da kaç gündür yediler pilav bugün yemesinler
karadenizle alakası yok asu bütün erkeklerde var sanırım illa o anda kendi dedikleri olca sonrasıda buuu oluyooo:))))))))))))))))))Eki Görüntüle 722548
Eki Görüntüle 722549
sen kendinle gurur duymalısın canım ben seninle gurur duyuyorumİnşallah Dafi ablacım, ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
bu arada ne güzel eski kıyafetlerin bile bol gelmesi. ben kilo alırken o umutsuzlukla dağıtmışım hepsini, zaten hepsi hazır giyim şeylerdi modası gelip geçen. şöyle üniversite başındayken giydiğim bi kıyafet olsa elimde süper bir hedef olurdu aslında, başarınca da yaşayacağın tatmin de süper olurdu tabi. ben senin yerinde olsam kendimle gurur duyardım yani :)
aramıza hoşgeldin canım azmin daim olsunkızlar merhaba ben 1.73 adımı dogum yılım 1973-boyum 1,73 oldugu için böyle koydum.22 yıllık ebe-hemşireyim.13 yıllık evliyim.12 ve 9 yaşında 2 oğlum var.kilo maceram doğuştan başladı...ilk diyet maceramda 20 yıl önce 100 kilodan 80 kiloya..1yıl sonra hastalık sonucu 77 kiloya inişim oldu.95 kilo ile evlendim.hamileliklerimde 12 kilo alıp doğum sonrası hemen verdim ..sonra farkettiğimde 120 kilodan 95 daha sonra 118 kilodan 92 ye düşüşlerim oldu geçen kışın 2011 -2012 yılında 92 ile kışı bitirip bu kışa 98 ile başladım ve vermeye çalıştıkça aldım enson 118 e çıktım ..116,300 ile 17/05/2013 te diyetisyene gittim..10 gün sonunda 115,200 .ama 2 defa spor yapabildim ve bel rahatsızlığı geçirip çok dikkat edemedim.aslında başka gruplara takılmışılğım çok oldu ben ilk 2009 falan tanıştım kk ile
neyse zamanla tanışırız..gerçi sizler uzun zamandır birbirlerinizi çok iyi tanıyorsunuz..kendimi biraz yabancıgibi hissedeceğim ama diyetisayenimin dedigi gibi kilo vermem 1 yıl korumam ömür boyu olacagı için hep burada olmam lazım ayrıldımmı ölürüm
Bengisuuuu sana kocaman maaşallah diyorum.
çok veremesen de bu bilinçle bu yaşta ne güzel..
benm senden 1 yas büyük kardeşim var ama hala cocuk bizim gözümüzde..
demek değilmiş ama:)) senin her yazısında onu haturlıyorum.
sen ekmeği ve karbonhidratı azaltıp,aburcubur şekerli seylerden kaç ve hergün 45 dk yürü farkı 1 ayda görürsün hem boyun uzun hem de çok gençsin henüz.
sen kendinle gurur duymalısın canım ben seninle gurur duyuyorum
Yemeğimiziyedik çayımızı içiyoruz nedense uykum geldi eşime çıkıp yürüyüm dedim göndermedi öğlen yürüdüm diye
Herkeseler nerde acaba:44:
Emine ablanın geldiği süper oldu. Ben kimseye ad yaş sormamıştım :)
1.73 - Emine, 40
chickpeas - Aynur, 29, ing öğretmeni
clutch - Esra
efem - Zehra, 28, muhasebeci
mmery - meryem, 27.
ceco34 - banu, 33
ben 30 olmak üzereyim ya, yaşlıyım diye yazmamışım zaar :)))
çok zorda olursan hastalık falan tamamda temizlik yapmasın mümkünse eşim ben kendim temizledimmi rahat eden bi tipim hayatta el sürmez zaten çok nadir biri aniden gelcekse yetiştiremedimse üsten üsten evi süpürüverir ada nadir yane
sabaj kahvaltı süpriziyle uyanmak isterdim amma aaddamın mesleği gereği evde pek bulunamadığından pek mümkün olmadı emeklilikte inşallah :))
cücüşler bende pasif jimnastiğe başlicam , karar verdim , 1 ay gidecem 12 seans , her seans 45 dakika sürüyo , spor yapamıyom bari pasifini yapayım diyorumbugün gideyim diyordum az önce hava gümbür gümbürdü , şakır şakır yağmur yağıyordu , şimdi biraz açtı ama güvenemiyom , bugünlük erteleyebilirim
kızlar merhaba ben 1.73 adımı dogum yılım 1973-boyum 1,73 oldugu için böyle koydum.22 yıllık ebe-hemşireyim.13 yıllık evliyim.12 ve 9 yaşında 2 oğlum var.kilo maceram doğuştan başladı...ilk diyet maceramda 20 yıl önce 100 kilodan 80 kiloya..1yıl sonra hastalık sonucu 77 kiloya inişim oldu.95 kilo ile evlendim.hamileliklerimde 12 kilo alıp doğum sonrası hemen verdim ..sonra farkettiğimde 120 kilodan 95 daha sonra 118 kilodan 92 ye düşüşlerim oldu geçen kışın 2011 -2012 yılında 92 ile kışı bitirip bu kışa 98 ile başladım ve vermeye çalıştıkça aldım enson 118 e çıktım ..116,300 ile 17/05/2013 te diyetisyene gittim..10 gün sonunda 115,200 .ama 2 defa spor yapabildim ve bel rahatsızlığı geçirip çok dikkat edemedim.aslında başka gruplara takılmışılğım çok oldu ben ilk 2009 falan tanıştım kk ile
ablam mıcanın sağolsun
1 cümle kurmuşsun ama agzı kulaklarında deyimi gerçek oldu bende.
İradesizlikte dünya markasıyım abla isveç diyeti yapan var 1200 kalorilik yapan var ben hala(
bir de kilocukları yazmışsın. halbuki içimde bir kişi daha yaşıyor
Ben de siz güveniyorum :)))) İNŞALLAH veririz.
süpersin ya önemli olan sürdürebilmek zaten ...ben koca cüssemden azcık yağ ayrılınca kendimi manken zannediyorum ..sonra tartıya çıkmaz aynaya bakmaz oluyorum dikkat et kilo alma diyenlere kızıyorum.kendim verdim nasıl olsa yine veririm mantığı ile çok mantıksızca bi iş yapıp öküz gibi yiyerek yine geldiğim noktaya geliyorum....
slm yeni gelen arkadaşalrım hoşgeldinniz
ben nursena yaş 35 yolun yarısı 2 cadı kızım var biri 3 biri 8 yaşındaa
kilo verme konusunda başarısızım onun içindirki 5 yıldır bu topikteyip alıp veriyom ama burdaki arkadaşlıklarımızı çok sevfiğimden gidemiyom +90 candır :))yoldaştır gurbette sırdaşımdır
kursa gittim öğleden sonraa pike bitirdim allaha şükür kırk yamaya devam artık büyük iş yapmıcam yoruyo valla
bugün diyet bence güzeldi kursata su kesikti almayada üşendim pikeyi bitirem diye 1 lt daha içerim inşallah yatana kadar
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?