Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle ya, geçen görüşmeye gittiği adam da bana tabi ofisin sorumluluğunu 92 doğumlu birine vermek yerine size vermeyi tercih ederim dedi. iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım

Allahtan göstermiyoruz hakikaten.

Babam çorbayı bitirmiş (
Ben de kendime şunları yaptım :
Salata (1 domates, 1 salatalık, 2 yaprak marul, 1çk tuz)
Tost (2 dilim tam bug ekmeği, 1 dilim kaşar )

annem yağsız tost mu olur dedi ama kanmaaam

Ay güzelim sen sadece 1cimdik tuz at, birde yag falan koycagina salatana, limon suyu koyabilirsin çok güzel oluyor :)

Allah ım ne salağım ya, bu açlıkla açtım survivor izliyorum. adamlar nusreti getirmiş, resmen şölen masası kuruluyor

Aynen bende ya survivor izliyorum... Canim hepsinden cekiyor suan neyseki 21de yemem gereken ara ögünümü unutmusum agzimin salyalari akmaktan hemen gittim 1portakal aldim dolaptan höplettim :)

benim ara öğün hakkım da bitti. bugün mahsus az yedim ki tartı gülsün diye ama telef oldum. eşim de havuzdan geldi nasıl acıktıysa karşımda kuru yemiş yiyor. şu gece bir biteydi.

Menüm

kahvalti: 1meyveli yogurt

ara: Dünden kalan yesil mercimek (1ufak kase)

öglen: peynirli tost

ara: 1yogurt
9u bir arada çay

aksam: 2dilim pizza (ay sonu oldugundan evde hic birsey kalmadi, annemlere gittik ordada bu vardi)

ara: 1portakal

ha birde yaklasik 3litre su

Esoşş izleme cücüüm izlemee )

Asuş tebrik ederim kuzum , bizde eşimle tv yi kapatıp kitap okuyoz, ama buaralar zaten beynim 1.000.000 o yüzden okuyamıyom

ayy azcık yazılı okuyayım bariiii ((

Bacilarr cok yorgunum bugun200 dakika sporum var oldum bittim delide su ictim sanirim 3 litre
menum
9:00 peynir
Ekmek
Domat salat

11:00 kahve

13:00menemen
Ekmek
Ayran

15:00 erik

17:00 tavuklu salata

Esoşş izleme cücüüm izlemee )

Asuş tebrik ederim kuzum , bizde eşimle tv yi kapatıp kitap okuyoz, ama buaralar zaten beynim 1.000.000 o yüzden okuyamıyom

ayy azcık yazılı okuyayım bariiii ((

yediler bitti

eşim de tutturdu bi tanecik fıstık ye nolur diye. dedim yemicem, yarın tartı düşmezse o fıstıktan bilicem. yemedim

yaaa hem boğazlarım ağrıyo , hem reglim saçım kirli , banyo yapsam üşürüm , yıkamayada üşeniyom , kocam 1 saati aşkındır ablasıla konuşuyo ,oyyhh sıkıldım haaaa .....

yediler bitti

eşim de tutturdu bi tanecik fıstık ye nolur diye. dedim yemicem, yarın tartı düşmezse o fıstıktan bilicem. yemedim

bitanecik yeseydin annem bee, göz hakkıdır kızzz )

bende çok yorgun bitkinim buaralar , yemekten sonra yürüyüşe çıktık , eşim illede tatlı alalım dedi ,istemiyom dedim, ama aldı , bende azıcık çok azıcık yedim , pişman değilim , tartı oncacık şeydende artı gösterirse alır atarım aşşaaaa

800 gram artıdayım canım. ondan kurtulmam lazım. çok sıkıldım artık, hele kendini bilmez insanlardan saçma sapan laflar duymak istemiyorum hiç.

kuzenimin yeni bebeği oldu, kavitasyona gidiyormuş göbeği için. kendisi doktor, işe yarayacağından emin konuştu. bizde de şu meşhur relax-spin tone masaj aleti var, o da benzer etkiyi yapar dedi. ona falan başlıcam şu regl bitsin de. yani çok pis gaza geldim :)

gsm şirketi eşimin konuşmasını kesio bir müddet sonra , bizimki halen konuşmaya devam ediyooo :))
o değilde radyasondan gitcek haa bu

Son düzenleme:

kurtulursun bebeemm sıkıntı etme , pozitif düşün evrene olumlu mesaj yollaa

insanların ağzı torba değilki annem büzecen , bırak milleti önüne bak , bu kadar başardın gerisi gelecek
benim gideceğim kavitasyon değil bebeem , elektrikli bişiy , ufak ufak akım veriyo kaslara , bugün gidemedim hava şartlarından dolayı ama perşembe yada cuma giderim inşAllahhh )

gazın daim olsun LPGli Esoşummm benimmm

ben kaçayım canlarımm , bi çimeyim temiz , cici kız olayımmm ))

öperim herkesi ,Allaha emanet olunnn

Son düzenleme:
O yediğim omleti (1 yumurta 2 yk yulaf ezmesi) hala sindiremedim. Hala çok tokum. Canım hiçbir şey çekmiyor. Çok ilginç gerçekten .

Söyleyeyim dedim siz de yersiniz kahvaltınızda bütün gün took :)

denemek lazım :44:yulaf ezmesi alınmalı yarın

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadasım senin ismini hep asagıda görüyordum tanıstıgıma memnun oldum.
ben de meryem 27 yasındayım 3 senelik evli ve kpss magduruyum.
sanırım bu gidişle ev hanımı olarak kalcem

hoşbuldum sagol isim hafızam kötüdür yazıp çalışmam lazım:126:
evet sıksık uğrardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…