Ben geldim kimsecikler yokk
Bugün yarım saat yürüdüm koşu bandında, haziran sonuna aldığım kiloyu atmak istiyorum, yediklerim de fena değil ama gene bi 200 kalori az alsam daha iyi olur
Esraa yaş mevzusu mu açılmış, 30um ben valla çok da memnunum, bugün 90lı 89lu kızlarla oturuyoduk, onların ilk işleri, benim yaşımı duyunca gözleri pörtledi30 göstermiyomuşum, valla moralim bozuldu, bu kızlar ne ara mezun olmuş da çalışmaya başlamış anacım
Babam çorbayı bitirmiş(
Ben de kendime şunları yaptım :
Salata (1 domates, 1 salatalık, 2 yaprak marul, 1çk tuz)
Tost (2 dilim tam bug ekmeği, 1 dilim kaşar )
annem yağsız tost mu olur dedi ama kanmaaam
Allah ım ne salağım ya, bu açlıkla açtım survivor izliyorum. adamlar nusreti getirmiş, resmen şölen masası kuruluyor
Ay güzelim sen sadece 1cimdik tuz at, birde yag falan koycagina salatana, limon suyu koyabilirsin çok güzel oluyor :)
Aynen bende ya survivor izliyorum... Canim hepsinden cekiyor suanneyseki 21de yemem gereken ara ögünümü unutmusum agzimin salyalari akmaktan hemen gittim 1portakal aldim dolaptan höplettim :)
Esoşş izleme cücüüm izlemee)
Asuş tebrik ederim kuzum , bizde eşimle tv yi kapatıp kitap okuyoz, ama buaralar zaten beynim 1.000.000 o yüzden okuyamıyom
ayy azcık yazılı okuyayım bariiii((
yaaa hem boğazlarım ağrıyo , hem reglim saçım kirli , banyo yapsam üşürüm , yıkamayada üşeniyom , kocam 1 saati aşkındır ablasıla konuşuyo ,oyyhh sıkıldım haaaa .....
yediler bitti
eşim de tutturdu bi tanecik fıstık ye nolur diye. dedim yemicem, yarın tartı düşmezse o fıstıktan bilicem. yemedim
geç olmadan duşunu al da saçını kurut cücüşüm. daha geçe kalırsa daha çok üşürsün.
Yenam beni beğenerek geliyor(inek şaban sırıtışı oluyor bu yüzümdeki :))
bitanecik yeseydin annem bee, göz hakkıdır kızzz)
bende çok yorgun bitkinim buaralar , yemekten sonra yürüyüşe çıktık , eşim illede tatlı alalım dedi ,istemiyom dedim, ama aldı , bende azıcık çok azıcık yedim , pişman değilim , tartı oncacık şeydende artı gösterirse alır atarım aşşaaaa
800 gram artıdayım canım. ondan kurtulmam lazım. çok sıkıldım artık, hele kendini bilmez insanlardan saçma sapan laflar duymak istemiyorum hiç.
kuzenimin yeni bebeği oldu, kavitasyona gidiyormuş göbeği için. kendisi doktor, işe yarayacağından emin konuştu. bizde de şu meşhur relax-spin tone masaj aleti var, o da benzer etkiyi yapar dedi. ona falan başlıcam şu regl bitsin de. yani çok pis gaza geldim :)
O yediğim omleti (1 yumurta 2 yk yulaf ezmesi) hala sindiremedim. Hala çok tokum. Canım hiçbir şey çekmiyor. Çok ilginç gerçekten .
Söyleyeyim dedim siz de yersiniz kahvaltınızda bütün gün took :)
hoşgeldin arkadasım senin ismini hep asagıda görüyordum tanıstıgıma memnun oldum.
ben de meryem 27 yasındayım 3 senelik evli ve kpss magduruyum.
sanırım bu gidişle ev hanımı olarak kalcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?