ben kaçayım canlarımm , bi çimeyim temiz , cici kız olayımmm))
öperim herkesi ,Allaha emanet olunnn
Canım aramıza hoşgeldin
Bende meryem gibi seni hatırlayanlardanım
İnşalalh bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada ben banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim, istanbuldayım ve evhanımıyım
Benimde 1.5 hatta neredeyse dolu dolu 2 sene olucak KKya dadanalı
Merak etme iki güne kalmaz sende yabancı hissetmezsin kendini
Hayırlı sabahlar
Tam yatayım derken taktik sırası bana gelmiş görüverdim:)
De ben kadar taktiksiz kadın yok herhalde 18. Senemdeki taktiğim susmak sustun mu mutlusun huzurlusun adam haksızda olsa susup dinlenmeye çalışıyorum sonra zaten aklın yolu bir benim demek istediğim yere geliyo kendisi yoksa ben desem inadına tersine gidecek adam benim ki azcık Karadenizli olunca böyle oluyo demek:)
Neyse ben azcık uzanacağım
ay sen 100 yaşındasın ya Yenam
hiçbir şeye geç kalmadın canım. lütfen kızma kendine sözler verip tutamadım diye. bundan sonra kendine dikkat edersin, sağlığın için yaparsın bunu. merak etme hayat senin kaç kilo vereceğini söyleyip veremediğinin çetenesini tutan bir yarış değil. kimseyi ilgilendiren bir şey değil bu. sen hazır hissettiğinde, kendin için başladın. boşver her şeyi, geleceğe bak kuzum benim :)
evet bende çok seviyorum tarifelerini sayfasını
bence evliliğin 10 cı yılları daha güzel geçiyoo kimin neye kızıca nası davrancağı ne tepki vereceği anlaşıldığı için daha rahatmı yaşyosun didişmeden nediirr
sanırım 20. yıldan sonrada tekrar didişme başlıyoo menepoz ve antropoz dönemlerinde:))))))))))))
kızlar merhaba ben 1.73 adımı dogum yılım 1973-boyum 1,73 oldugu için böyle koydum.22 yıllık ebe-hemşireyim.13 yıllık evliyim.12 ve 9 yaşında 2 oğlum var.kilo maceram doğuştan başladı...ilk diyet maceramda 20 yıl önce 100 kilodan 80 kiloya..1yıl sonra hastalık sonucu 77 kiloya inişim oldu.95 kilo ile evlendim.hamileliklerimde 12 kilo alıp doğum sonrası hemen verdim ..sonra farkettiğimde 120 kilodan 95 daha sonra 118 kilodan 92 ye düşüşlerim oldu geçen kışın 2011 -2012 yılında 92 ile kışı bitirip bu kışa 98 ile başladım ve vermeye çalıştıkça aldım enson 118 e çıktım ..116,300 ile 17/05/2013 te diyetisyene gittim..10 gün sonunda 115,200 .ama 2 defa spor yapabildim ve bel rahatsızlığı geçirip çok dikkat edemedim.aslında başka gruplara takılmışılğım çok oldu ben ilk 2009 falan tanıştım kk ile
neyse zamanla tanışırız..gerçi sizler uzun zamandır birbirlerinizi çok iyi tanıyorsunuz..kendimi biraz yabancıgibi hissedeceğim ama diyetisayenimin dedigi gibi kilo vermem 1 yıl korumam ömür boyu olacagı için hep burada olmam lazım ayrıldımmı ölürüm
ay inşallah ablammm
regl bahane aslında, tamamen annemin sarmalarını fazla kaçırdım. yediğim zararlı bi o vardı. o da ödem yaptı sanırım. yarından umutluyum :))
sen de düzgün besleniyorsun ablacım, yürüyüşleri de ihmal etmiyorsun. Artı görmeyeceğinden eminim ben de.
bugün Yena hiç uğramadı değil mi bu arada? iyidir inşallah.
Emine hoşgeldin
Aslında sana abla demeliyim ama içimden böle demek geldi birden bende kendimi tanıtayım (kıskandım) adım Zehra 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve muhasebeci olarak çalışıyorum inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez burda azmin daim gazan mübarek olsun canım
Bacilarr cok yorgunum bugun200 dakika sporum var oldum bittim delide su ictim sanirim 3 litre
menum
9:00 peynir
Ekmek
Domat salat
11:00 kahve
13:00menemen
Ekmek
Ayran
15:00 erik
17:00 tavuklu salata
Yenam beni beğenerek geliyor(inek şaban sırıtışı oluyor bu yüzümdeki :))
duş alırsam üşürüm ama ılık bi duş fena olmazz ,aayyyy noldu bana çok üşengeç oldum haaa))
800 gram artıdayım canım. ondan kurtulmam lazım. çok sıkıldım artık, hele kendini bilmez insanlardan saçma sapan laflar duymak istemiyorum hiç.
kuzenimin yeni bebeği oldu, kavitasyona gidiyormuş göbeği için. kendisi doktor, işe yarayacağından emin konuştu. bizde de şu meşhur relax-spin tone masaj aleti var, o da benzer etkiyi yapar dedi. ona falan başlıcam şu regl bitsin de. yani çok pis gaza geldim :)
ben kaçayım canlarımm , bi çimeyim temiz , cici kız olayımmm))
öperim herkesi ,Allaha emanet olunnn
Ben de taktik falan hiç bilmem...Çok düz insan oldum tüm ilişkilerim de..
Bu durum özellikle çalışma hayatın da beni üzmeye sebep olmuştur...
haketmdeği hal de sırf yağcılık,yalakalık yaptığı için daha farklı pozisyonda çalışan insanlar olmuştur maalesef...
Haklsısın Esracığım..Zaten gerçekten yarış olarak görseydim sanırım şimdi 30 kiloydum özellikle ben ve nursena..
Bu aralar iyiyim en azından kendime kızmıyorum..
Sen de güne iyi başlamışsın umarım tüm günlerin böyle olur...
Ben de istiyorum o minicik sarmalardan..
Teşekkür ederiim :)
Kardeşine selamlaar :)
Yemek yememek kolay da spor bana çok zor geliyor.
Benim de annem şey der "Biz spor yapmadığımız için şişman değiliz , şişman olduğumuz için spor yapmıyoruz." Aynen öyle :)
Anca gelebildim..Kaç kez kalktım bir yazdırmadılar..
Aynurcum çokmu soğuk sizin oralar..
Merak etme gider onlar...hem sen mens dönemindesin ++ olman çok normal..
İyi geceler...
nasıl istersen öyle de aslında bana kk da emoş derler
maşşallah sağlıkla büyüsün inşallahevladın
baksana en büyük ben varım herhalde hem yaş hem cüsse..Emine ablanın geldiği süper oldu. Ben kimseye ad yaş sormamıştım :)
1.73 - Emine, 40
chickpeas - Aynur, 29, ing öğretmeni
clutch - Esra
efem - Zehra, 28, muhasebeci
mmery - meryem, 27.
ceco34 - banu, 33
ben 30 olmak üzereyim ya, yaşlıyım diye yazmamışım zaar :)))
ahhh canımcımm teşekkürederimmküçülüp cep boyutuna gelmeyi planlıyorum zaten
ay o kilo verme başarısı senin köpeeen olsun be nursenam, senin ballığın şekerliğin yeter
sen hırs yapsan canına okursun herkesin, yap da meydan er görsün :)
şişirir Asuman ablam erik, ama yarın eksi olarak döner o şişlik sana. bağırsaklara çok yarıyor malum
sanırım ben bu hafta sabit kalsam yetecek. hem regl, hem de pikniğin 800 gram gibi bi artısı var. cumaya kadar onları atsam süper olacak.
valla canımı tost istettiniz yarın sabah menüm benimde tost olsunnn yavru kuşlarYağsız tost olur çok da güzel olur
Kahvaltıda ben de tost yiyeceğim yarın inşallah
kız bu anan heç üşenmiyomu yaprak sarmaya hoş memleketten dolayı sizin oralar tokat amasya tarafı hiç üşenmez zilede görev yaprken kadınlar koca tencere sararlardı yeşilmercimekle sobadada pişirirlerdi güzünede gelde yeme anam köy yoğurduyla vururdum kaloriye oldummu 96 kilo orda:))))ay inşallah ablammm
regl bahane aslında, tamamen annemin sarmalarını fazla kaçırdım. yediğim zararlı bi o vardı. o da ödem yaptı sanırım. yarından umutluyum :))
sen de düzgün besleniyorsun ablacım, yürüyüşleri de ihmal etmiyorsun. Artı görmeyeceğinden eminim ben de.
bugün Yena hiç uğramadı değil mi bu arada? iyidir inşallah.
canım olmadığın birisi gibi davrandığında mutlu olabilecek biri değilsin sen. umarım bu yollara başvurmadığın halde de hakettiğini alırsın.
hep güzel başlasın günlerimiz inşallah
ya sorma Yenam, olsa da yedirsem size de. çerez gibi löp löp yuttum ne kadar yediğimi bilmeden. inşallah kısmet olur seni ağırlarım da annem bize yapar :)
Hosgeldin aramiza Emine. Ben 24yasindayim agustos 5te 25 olucam :) 7yillik evliyim. 3bucuk yasinda bir cadim var. Birde 4yasinda Romeo diye oglum var (köpegim). Esimi tanidiktan 6ay sonra kilo almaya basladim ve toplamda 1yilda 25kilo aldim ondan sonrada yavas yavas 15kilo aldim... 2012 sonunda basladim rejime. ve 112'den 90a kadar dusmustumki. Nisan ayinda türkiyeye gittim ve 93,5kg olarak geri geldim. Burdada tekrar rejime basliyamayip 95kg ye kadar ciktim. neyseki simdi tekrar 93,5kg. Insallah'ta bundan sonra hep eksilerde olucam.
Ha birde ismim Gökçe kizimin ismide Irem :)
Tekrar hosgeldin aramiza :)
Emine ablanın geldiği süper oldu. Ben kimseye ad yaş sormamıştım :)
1.73 - Emine, 40
chickpeas - Aynur, 29, ing öğretmeni
clutch - Esra
efem - Zehra, 28, muhasebeci
mmery - meryem, 27.
ceco34 - banu, 33
merhaba meryem maşşallah baya ara vermişin ikisi arasında ben 3 yıl zor dayandım
inşallah zamanla tanışırız
baksana en büyük ben varım herhalde hem yaş hem cüsse..
yani boy desen bende, kilo desen bende, yaş desen bendevarmı bana yan bakan...
slm yeni gelen arkadaşalrım hoşgeldinniz
ben nursena yaş 35 yolun yarısı 2 cadı kızım var biri 3 biri 8 yaşındaa
kilo verme konusunda başarısızım onun içindirki 5 yıldır bu topikteyip alıp veriyom ama burdaki arkadaşlıklarımızı çok sevfiğimden gidemiyom +90 candır :))yoldaştır gurbette sırdaşımdır
kursa gittim öğleden sonraa pike bitirdim allaha şükür kırk yamaya devam artık büyük iş yapmıcam yoruyo valla
bugün diyet bence güzeldi kursata su kesikti almayada üşendim pikeyi bitirem diye 1 lt daha içerim inşallah yatana kadar
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?