Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zehracığım,işin yok heralde nettesin.?

Çalıştığın yer nasıl senin,işletmemi,yoksa büromu.?

Kimse yok şu an..Ben de haftalık temizlik yapacağım kaytarıyorum. bir elim de kahve bir elim de klavye
Artık yemeği de ocağa koyayım da öyle başlayayım..yeşil mercimek pişireceğim..
Oğlum dışında hepimizin çok severek yediğimiz yemek...
Aslın da çekincem var baklagil şişirir diye...azıcıkta olsa yarın eksi görmeyi çok istiyorum yahut bugün gördüğüm artı gitsin..

Bu sabah dafi buralardaydı sanırım vakitsizlikten yazamadı ama egedenizi merak ediyorum..

merhabalar arkadaşlarrrrrrr mesajlarınızı okumaya anca fırsatım oldu pazartesiden beri müfettişler okulda çok yoruluyorum ve gelir gelmez uyuyorum bu yüzden.. çok şükür iyi atlattık teftişi teşekkür etti çalışmalarımı görünce

Evlilik tecrübelerini paylaşan bana fikirler veren herkeslere tşk ediormmmm hepsini değerlendircem anladım ki bozulan psikolojisi güzellikle yaklaşarak alttan alarak düzelmiyormuş. bi bağırdmmmmm yeterrrr ben de insanım kaldıramıyorum dedimm sonra adam düzeldi deneye yanıla öğrencez artıkk

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ben geldim ama ayakta uyuyorum
Karga kahvaltısını etmeden uyanınca çok normal tabi
Öğlene doğru kızın okuluna bir arkadaşının annesiyle görüşmeye gittim. Bu sene benim büyük cadıda dershaneye yazılmak istiyormuş ve ille o arkadaşıyla bir olsun istiyor. Gittim konuştum annesiyle fiyatını öğrenince bir oldum
Yahu ne kadar pahalıymış bu dershaneler tabi kaçarımız yok mecbur vereceğiz
Kadına baştan 2 000 demişler sonradan 1 850 düşmüşler ve kredi kartına 12 taksit yapmışlar
Galiba benim ikinci tatil hayalim suya düştü okadar masrafın üzerine adamı birda akçaya sürüklersem kesin o soğuk sularda boğar beni Şimdi Annemde duyunca başlar ne gerek var okuyacak çocuk öylede okur demeye birde onu dinle
Ayyyyy ayyyyyyyyy valla yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

Büyüdükçe dertleride büyüyormuş gerçekten
Ki yinede iyi günlerin bunlar diyor annem

Yenam geçmiş olsun merak edip bakayım dedim sevindim tek seferde halolmasına.
inşallah sonuçlarda iyi çıkar canım

Zehracığım,işin yok heralde nettesin.?

Çalıştığın yer nasıl senin,işletmemi,yoksa büromu.?

Yenam kusura bakma görmedim benim net sürekli açık kuzum işim rahatladıkça arda girip bakıyorum işte

Benim iş yerim 3 katlı ilk 2 kat imalathane 3.kat idare ve muhasebe kuzum yani bi işletme canım

Bugün yürüyüşe çıkamadım akşamüstü fırsat bulabilirsem yürürüm artık
Akşam için kızlara pizza yaptım eşimle bana da Menemen düşünüyorum şimdilik
Ceco gazanız mübarek olsun tam 5 senedir dersaneye taksit ödüyoruz ve daha itecek gibi görünmüyor hatta büyüyerek ilerliyor malesef
Üniversite hazırlık kursları 3000 lira civarı minumum
Büyük kız başlayacak seneye 11. Sınıf olacak ondan sonra da küçüğün KPSS vs derken sonu yok

Ben bu hafta 3 haneli rakamlara geçmiş bulunmaktayım. Ve bu durum beni strese soktu. Yakındaki ameliyatım var sonrasında dengeli beslenmeyi öğrenmeye ihtiyacım var. Zamanında zayıflama ilacı kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Doğru beslenmeyi öğrenerek ve bunu sporla destekleyerek sağlığımıza yeniden dönebiliriz diye düşünüyorum. 3 sene kadar önce Weight watcher a başladım. Birkaç ay devam ettim. Fiyatı tuzlu olsada işe yaramıştı orada öğrendiklerimi yaparak 3 sene boyunca hiç kilo almadım ancak şuan çok stresli bir dönemde olduğum için herşeyi boşverdim. Ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Artık toparlanmanın zamanı geldi. Haydi sağlığımıza kavuşmaya kızlar beni de alın aranıza.

Valla canım altından nasıl kalkacağız bilmiyorum :44: Baya bir zorlayacak bizi çünkü eşimin daha evvel çektiği hala devam eden birde kredisi var
Neyse Rabbim büyük bir şekilde bir çaresi bulunur elbet Kredi kartlarından birini ödemiştik iptal ederiz diyorduk herhalde hayal olucak ancak takside bağlayıp ufak ufak öderiz artık mecbur
Valla daha bir 5 sene daha devam edecek heralde bizimkide anamm birinden kurtulduk derken bu seferde ufaklık bir kaç sene rahat ettikten sonra başlayacak

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz merak etme Bu arada anladığım kadarıyla 3lü hanelere daha çok yeni geciş yapmışsın aman diyeyim bir an önce 2li hanelere dön ki daha büyük bir zevkle beslenmene ve sporuna asılabilesin

Ben aç karnına 92 tok karnına 94 kiloyum 3 gün oldu diyete başlayalı 1 kilo vermişim

Diyet

kahvaltı
istediğin kadar domates salatalık
2 zeytin
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
1 adet haslanmış yahut yağda (çok az yağ) yumurta
1 dilim kepekli yahut buğday ekmeği
2 fincan çay şeker yerine agave şurubu katıyorum

---------------------------------------

Öğlen

küçük pasta tabaklarını bilirsiniz ben o tabaklardan kullanıyorum
öğlen yediğime çok önem vermiyorum sadece tabak boyutum sabit ve ekmek 1 dilimi geçmeyecek şekilde besleniyorum.
-------------------------------------------

Akşam

Akşam yemek saati çok önemli 19 dan sonra asla yemek yemiyorum
yağsız tavuk gögüsü ister haşlama ister ızgara göbek marul ile salatasını yapıyorum yağsız.

Et yağsız yine ızgara yahut haşlama et

ve mutlaka tabak boyutunuza dikkat edin küçük pasta tabaklarını kullanın :)

ben 3 günde 1 kilo verdim yeni başlaldım ama ömrüm hep diyetlerle geçti ilk kez saldım sigarayı bırakıyorum diye sigarayı bıraktım şubat ayında mayıs ayında 70 kilodan 93 e geldim
--------------------------

ilerleyen günlerde bende yazarım kilolarımı...

İyi günlerde kullan canım telefonunu

aynen cnm herseyin hayirlisi iyi düsün iyi olsun
telefonunuda güle güle kullan bebisim merak ettim simdi nasi bisi aldin

Aminnnnn inşallah kuzum bende görürüm o günleri tekrardan
Bu arada telefonun gelmiş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan zayıflamış fotolarını çek gönder bize

hepiniz çok sağolun canlarım, daha güzeli sizlerin olsun inşallah.

Ben de neskafeyi sütlü seviyorum, türk kahvesini de tek şekerli Yenam. şimdi birileri çok bilmişlik yapmadan böyle de kilo verildiğini de belirteyim

İlknurcum telefonum şöyle bi şey;

Bu arada ZEYNEP NERDESİİİİİNNNN ?

ben bugün onu arayacaktım ama eşim evde. yarın ararım artık dönmezse :)

Son düzenleme:
Esracım telefonu güle güle güzel günlerde kullan canım ayrıca 80,0 kg hayal oldu benim için senin adına çok sevindim..bu arada iş için de sıkmam canını içine sinmedikten sonra değmez eziyet olur...

Yenacım
sonuçlarında iyi çıkıcak inşallah sorunsuz...bende hafta başı gördüğüm eksiyi kaybettim artılardayım

Birazdan çıkarım bende düğün için hazırlanırım.hala karar vermiş değilim 2 seçeneğe eledim dün akşam..kilolu olmak ne zormuş yaw yakıştıramıyorum hiç birşeyi kendime giysemde mutsuz rahatsız oluyorum...

hepinize sevgiler...

Sende hoşgeldin ozaman aramıza inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez

merhaba kızlar bende dün aksam kararlaştırdığım üzere enginarımı pişirdim
azlık kışlıklarımı çıkardım.
gecen yazdn 4-5kg az da olsam baya farkedior elbiselerim de.

e buna sevineyim bari:)))

simdide eşofmanlarımı giyip sahile koşacağım.deniz havası eşliğinde yürümek iyi gelecek

selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim

esracım telefonunu güle güle kullan canım.

yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.

Günaydın canım,

çok haklısın sıra ve bebek konusunda :) biz liste verelim de dualarına eklerler belki arkadaşlar yine de

keşke ekleseydin, merak ettim şimdi

ne güzel sonuçlarını alabilmek .tebrik ederim allah banada hepimizede göstersin inşallah

çok geçmiş olsun bilirim igne yaptırıp karanlık sesiz serin yerde yatıp uyumayınca geçmez

kizlar tskler sali gunu tenisde topa vururken boynumdan cart die bi ses geldi ne yaptiysam bole kotu oldum ewlndikden snra azaldi bnm migren ayda2 tutuyo unv haftada3 tutardi allh hepimizi kurtarsin bu dertten simdi yine cikip tenise gitcem korkuorum nux etcek die hava cok sicak oda etkilio
cluth kilona cok sewindim sanki ben vermis gibi cunku bnm hedef kilom80-85 darisi bzlerin basina

ben geldim canlarımmm

okuldan çıktım , pasife gittim , çok yorgundum ama yapacak bişi yok mecbur gidecektim yoksa memlekete gidene kadar bitiremicem seansı , elektrik yüklemdim , kıpraşa kıpraşa bi hal olduummm

eve geldim , kabak patlıcan , patatesten oluşan türlü yaptım , patatesleri herifime iteleyecemmm
akşama arkadaşlar oturmaya çağırıyor , ooff çok yorgun argın bi halde gitmekt istemiyom , gelemem sanırım dedim , sen bi dinlen haber verirsin dedi , neyse bakcaz artıkın )

wuhhuuuuuuuuuuuuu bebeeeeemm harikasınn , yarına gelsin 79larrrr

iş için hayırlısı olsun be annem , telefonunda hayırlı olsun , güle güle kullan , hiç kıskanmadımkiiii :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…