Zehracığım,işin yok heralde nettesin.?
Çalıştığın yer nasıl senin,işletmemi,yoksa büromu.?
Bugün yürüyüşe çıkamadım akşamüstü fırsat bulabilirsem yürürüm artık
Akşam için kızlara pizza yaptım eşimle bana da Menemen düşünüyorum şimdilik
Ceco gazanız mübarek olsun tam 5 senedir dersaneye taksit ödüyoruz ve daha itecek gibi görünmüyor hatta büyüyerek ilerliyor malesef
Üniversite hazırlık kursları 3000 lira civarı minumum
Büyük kız başlayacak seneye 11. Sınıf olacak ondan sonra da küçüğün KPSS vs derken sonu yok
Ben bu hafta 3 haneli rakamlara geçmiş bulunmaktayım. Ve bu durum beni strese soktu. Yakındaki ameliyatım var sonrasında dengeli beslenmeyi öğrenmeye ihtiyacım var. Zamanında zayıflama ilacı kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Doğru beslenmeyi öğrenerek ve bunu sporla destekleyerek sağlığımıza yeniden dönebiliriz diye düşünüyorum. 3 sene kadar önce Weight watcher a başladım. Birkaç ay devam ettim. Fiyatı tuzlu olsada işe yaramıştı orada öğrendiklerimi yaparak 3 sene boyunca hiç kilo almadım ancak şuan çok stresli bir dönemde olduğum için herşeyi boşverdim. Ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Artık toparlanmanın zamanı geldi. Haydi sağlığımıza kavuşmaya kızlarbeni de alın aranıza.
İyi günlerde kullan canım telefonunu
aynen cnm herseyin hayirlisi iyi düsün iyi olsun
telefonunuda güle güle kullan bebisim merak ettim simdi nasi bisi aldin
Aminnnnn inşallah kuzum bende görürüm o günleri tekrardan
Bu arada telefonun gelmiş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan zayıflamış fotolarını çek gönder bize
Ben de sütlü şekersiz severim nesacefiyi ama türk kahvesini tek şekerli içiyorum,şekersiz denedim ııh olmadı...
Çok sevindim telefonuna iyi günler de zayıf günler de kullan canım...
İş için de hayırlısı olsun..İçine sinmesi lazım sonuçta..
Bu arada ZEYNEP NERDESİİİİİNNNN ?
Ben bu hafta 3 haneli rakamlara geçmiş bulunmaktayım. Ve bu durum beni strese soktu. Yakındaki ameliyatım var sonrasında dengeli beslenmeyi öğrenmeye ihtiyacım var. Zamanında zayıflama ilacı kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Doğru beslenmeyi öğrenerek ve bunu sporla destekleyerek sağlığımıza yeniden dönebiliriz diye düşünüyorum. 3 sene kadar önce Weight watcher a başladım. Birkaç ay devam ettim. Fiyatı tuzlu olsada işe yaramıştı orada öğrendiklerimi yaparak 3 sene boyunca hiç kilo almadım ancak şuan çok stresli bir dönemde olduğum için herşeyi boşverdim. Ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Artık toparlanmanın zamanı geldi. Haydi sağlığımıza kavuşmaya kızlarbeni de alın aranıza.
canııımmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
İnanılmaz ama gerçek ; Bugün sabah 6da uyandımmmmmmmmmm
Kızım benim telefonu sabah uyanmak için alarm olarak kurup yanına alırdı ama dün ne ara yaptıysa babasının cebinide kurmuş
Tam rüya görürken baktım fondan bir müzik sesi meğer alarm sesine uyanıyormuşum
Hemen kalktım önce bir koca bardak su içtim sonrada kendime su kaynattım ılık limonlu suyum için
Tabi su ılınana kadar dün gece dağınık bıraktığımız salonumuda topladım
Sizlere bir selam vereyim dedim
İnşallah yarın hepimiz eksileri görürüz
Biraz kendime geleyimde kahvaltımı yapacağım
Oyyyy ya çıkarmak gerçekten benim içinde ölüm :26:
Eskiden sinirseldi en ufak sıkıntıda kusardım ( ilk hamileliğimden bir müddet alışkanlık kalmıştı herhalde ) ondan sonra daha beter elim ayağım boşalır ağlardım
Çok şükür sinirsel kısmını kendimi kasa kasa atlattıkartık sinirlensemde kusma durumum olmuyor şükür.
Ya canım eminim yapmışsındır ama migrende tamamen karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenmek gerekiyor diye biliyorum ben ( tvde duymuştum )
İnşallah bir an önce geçer be güzelim valla çekilecek dert değil diyor etrafımda migreni olanlar
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn
jienekoloğa gideceğini biliyordum canım o yüzden sormuştum doktor ne dedi diye. daha belli olmamış bugün kan verecekmişsin şimdiden geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun migren zor iş. eşim bu kadar kötü olduğunda acile gidiyoruz serum takılıyor maalesef...
Esracım bebek işleri sıraya bakmaz canım Allah aratmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...
günaydın kızlar...güzel bir gün olsun inşallah...akaşam düğün var ve ben hala karar veremedim eşim evde yoktu yoksa foto çekinip size fikir danışacaktım tek başıma beceremedim....
Günaydın canım,
çok haklısın sıra ve bebek konusunda :) biz liste verelim de dualarına eklerler belki arkadaşlar yine de
keşke ekleseydin, merak ettim şimdi
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
ne güzel sonuçlarını alabilmek .tebrik ederim allah banada hepimizede göstersin inşallah
çok geçmiş olsun bilirim igne yaptırıp karanlık sesiz serin yerde yatıp uyumayınca geçmez
Günaydın kızlar :)))
Ben çok mutluyum sonunda düz 80i gördüm bugün :) en son 15 martta görmüştüm, sonra ibre yukarı çıkmıştı sürekli. yarın inşallah kurtulucam şu lanetli 80lerden. bu arada dolunaya kesinllikle inanamaya başladım. teste devam
Eki Görüntüle 724188
geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.
bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)
geçen görüştüğüm kadın aradı ikinci görüşme için, kabul etmediğimi söyledim. inşallah hayırlısı böyledir.
bu arada telefonum geldi, çok sevdim :) fotoları artık ondan çekip eklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?