Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
bugün evden çıkmadım hiç ama yeğenler olunca yoğun geçiyor gün
yarın yürürüz eşimle inşallah

kızlar ya bu bilgisayarın formattan beridir neti kafayı yedi....bağlantı var erişim yok diyo...3 dakka hat oluyo beş dakka erişim yok

diyo...anlayanınız varmı neden böyle oluyo acaba...bi yazı gönderene kadar iflahım sökülüyo...gönder diyom hat gitmiş kalıyo öyle

sayfa iptal olmadan yazdıklarımı kopyalıyom yeniden yazmıyayım diye...başta düşünememiştim böyle yapmayı aynı şeyleri kaç kere

yazdım kaçkere gittii....

heh sonunda yatak odamı ve banyolarıda bitirdim ama çamaşır suyu kokusundan beynim sulandı sanırsamm...saat geç oldu ama iki kaşık yoğurt yesem ne olur...şimdide küçük kızı sallıyom ayağımda..büyükte çekyatta uyudu gibi...

ve festivale gidildi.yeni geldik...
spor yok ama yerine avare avarede olsa 3 saatlik yürüyüş oldu..

akşam yemeğimde:çeyrek kokoreç+1ayran+1dondurma

oh ne güzel misler gibi gülegüle geç kirlen inşallah

Vallahi allahin yardimcin olsun canim... Bence sen esini ikna et de cocuklar ananelerinde kalmak istiyorlar arada diye. Cocuklari sal basina ne bileyim

Taksimdeki olay cok uzucu... protesto etmek icin firsat bulup iyice buyuttuler... Sonucta agaclari kesmiyorlar sadece kaydiriyorlar... Oyle birseyi yapmak baska ulkelerde cok dahice bir fikir oluyor. Ama turkiye'de yapilmaya kalkinca böyle oluyor... Hayirlisi bakalim...

Hayirli olsun! Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah!
Sende ben gibi iki dogumu yasamissin :)
Olsun yeterki bebis saglikli olsun.

Bu arada bugün cooook yoruldum yaaaa... Sabah turkiye saati ile saat 11de ciktik evden aksam 19da geldik eve... Almanya'ya alisverise gittik yaklasik 1bucuk saat suruyor arabayla isvicre'den orasi. Almanya'da et falan daha ucuz ondan ayda bir kere oraya gidiyoruz. Aylik alisverisimizi yaptik. Gelince eve birde onlari yerlestir anca tr saati ile saat 22de totosum yer gördü... :)
Ama seviyorum ya, cunku dolaplar dop dolu oluyor geldiginde :)
2kutu form cayi aldim birde :)

oh ne güzel misler gibi gülegüle geç kirlen inşallah

sağol canım...evet mis gibi oldu..

Vallahi allahin yardimcin olsun canim... Bence sen esini ikna et de cocuklar ananelerinde kalmak istiyorlar arada diye. Cocuklari sal basina ne bileyim

sağol canım...bakalım artık zaman ne göstericek...büyük kaynımın 5 tane çocuğu var ve hepsi peşpeşe oldu oda eltimin her hamileliğinde diğer çocukları anneanneye babanneye falan bıraktı....kaynanam eşime sende bırakırsın falan diyodu oda ben abim gibi değilim hiç heveslenmesin kimse dedi bi kere sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyo...laf edicekler sonra biliyo..bak biz istedik bırakmadın bikaçgün ama karın isteyince nasılda bırakıyon deyine....ay ne dedikoducu oldum yaa...tamam sustum hemen dövmeyinn..

ve festivale gidildi.yeni geldik...
spor yok ama yerine avare avarede olsa 3 saatlik yürüyüş oldu..

akşam yemeğimde:çeyrek kokoreç+1ayran+1dondurma

kokoreçççç...

http://......./c25MCx]

Arkadaşlar sizi eşimle tanıştırayım.

Oğlumun kaleminden beşiktaş forması giymiş babasının resmi..

Topa ve kaleye dikkatt.
Bir de eller nasıl.? İnek memesi gibi..

Canım bol bol emzir ordan baya gider ondan sonrada ufak ufak başlarsın nasılsa sende sağlıklı beslenmeye emin ol çok çok güzel gidecektir gelenler

Topa ve kaleye dikkatt.

Maşallah kuzuya pek güzel olmuş resmi

Canım hoşgeldin.tekrar geçmiş olsun..
Güle güle sağlıcakla büyüt bebeğini.

oh sonunda küçük kızımı ikinci defa uyuttum ve bende kaçıyorum namaz kılıcam daha...

yenacım asucum bi siz görünüyosunuz aşağıda Allaha emanet olun hayırlı geceler....

Çok ama çok yorgunum...sabahın köründen beri sürekli hareket halindeyim..
Misafirlerim erken geldi dediğim gibi..Kahvaltı ettik sonrasın da öğleden sonra için birşeyler hazırladık..
ben çok erken kalkıp bir kaç çeşit birşeyler hazırlamıştım ama yine de yapmam gereken vardı..
Çocuklar olunca onların istekleri bitmedi...Zaten kızım ve arkadaşı odaya girip kapıyı da kapattılar,bizi duymadılar bile...
OĞlum arkadaşıyla bız de odaya girmek istiyoruz benim odam orası diye diye gerginlik yarattı...
Meyvesuyu döktü,kek döküp üstüne bastı,kekli çoraplarla dolaştı vb.

Sırf bu durumdan dolayı bile 3+1 evimin olmasını çok istiyorum...Çok şükür küçük müçük kendimize ait bir evimiz var ( her nekadar hala ödemesi bitmediyse de ) sonuçta bizim evimiz...

Umarım sizin gününüz güzel geçmiştir...

-----

zeynepçiğim evini güle güle kirlet Neden öyle temenni de bulunulur bilmiyorum
dün gece ben son mesajımı yazdıktan sonra çıktım. demiştim ya film izliyoruz diye ona devam ettim..O gizli üye başkasıdır ben değildim yani

-----

Ben de hazırlanıp uyuyacağım inşallah..
İyi geceler,tatlı rüyalar,mutlu pazarlar diliyorum güzeller...

oh sonunda küçük kızımı ikinci defa uyuttum ve bende kaçıyorum namaz kılıcam daha...

yenacım asucum bi siz görünüyosunuz aşağıda Allaha emanet olun hayırlı geceler....

İYi geceler,Allah kabul etsin...

hala tv karşısındayım , izledikçe ruhum darlanıyor , çok üzülüyorumm :26::26::26::26:

iyi geceler kızlar,

çok yorgunum, henüz geçmişe bakamadım. bir arkadaşımızın taksimde yaralandığını duyduktan sonra önce onu ziyaret ettik peşine biz de kendimizi attık acıbadem meydanına. insanlar sadece ciddiye alınmak ve bu kadar gaddarca muamele görmemek istiyor. Barodan bildirilenlere göre 10larca yaralı var, binlerce kişi göz altında. öyle fotoğraflar paylaşılıyor ki yürek dayanmıyor. bi tane genç tazyikli sudan korunmak için ağaçlara yaslanınca testislerini kaybetmiş. gözü çıkanlar, yaralananlar... hastanelerde plastik cerrah ve doktor eksiği var. gerçekten bu halk bu kadar nefret edilecek ne yaptı anlamıyorum. 1 mayısta terör sempatizanları gibi etrafı yakıp yıktıkları da yok, hepsi eğitimli pırıl pırıl insanlar.

neyse durumlar böyle, umarım yarın biraz daha toparlanır herkes. ben de şimdi yatacağım, yatmadan sizlerle paylaşayım dedim sıkıntımı. hepinize şimdiden mutlu pazarlar...

Topa ve kaleye dikkatt.

ellerine sağlık pek güzel olmuş......şimdi biz istesek böyle resim yapamayız.onların gözüyle görmek hayal güçleriyle yapmak imkansız

ooo yogun bir misafir maratonu olmuş...
3+1 evim çocukların yatak odası ve oturma odası onlara ait .sürekli salonda otururuz .gerçi ev ne kadar geniş olursa o kadar dagınıklık oluyo .
güle güle kirlen zaten kirlenecek ya mecbuuuurrrrrrr hiç olmazsa güzelliklerle mutlu anlar yaşayarak geçsin kirlenme süreci diye herhalde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…