- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bugünkü menüm
kahvaltı:1 yumurta
3dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
sögüş+ yeşillik
saat 14 de ara :1 ç.b. süt
5 erik
1 yeni dünya
12 kiraz
sabah geç kahvaltı ve uyku olunca menüde karışıklık oluyor
akşama kabak yemeği yaptımama eşim yakın bir ilçede festival gidelim diye tutturdu gidersek kesin ekmek arası yerim :18:
henüz daha spor yok bugün büyük ihtimal 1 saat bisiklet olacak .amagidersek festivale epey bi yürüyüş olur
heh sonunda yatak odamı ve banyolarıda bitirdim ama çamaşır suyu kokusundan beynim sulandı sanırsamm...saat geç oldu ama iki kaşık yoğurt yesem ne olur...şimdide küçük kızı sallıyom ayağımda..büyükte çekyatta uyudu gibi...
Selamün aleykümm....hava gene çok sıcak bugün....oturduğum yerde ter atıyorum resmen..bugün başlıyorum temizliğe kısmen başladım hatta....tartımla gene bozuştuk bi günde ne değişiyo anlamıyorum...dün 88,3 göstern tartı bugün 89 gösteriyo...kafamı kızdırıyo....
aynen canım hergün makine açıyorum ve çamaşır yıkadıkça ütüde hiç bitmiyoo...
evet canım haklısında nerden nasıl yardım alcaz onuda bilmiyomki...kapı dışarı çıkmadan nasıl hallolurki...:44:
sağol canım evet anlamıyolar malesef....
imkan varda eşim bırakmıyo canım...iki haftada birmi ben senede bi kereye razıyım...
est.canım yanlış anlamadım tabiki...haklısın aslında....ama hiç birimiz bütün hayatımızı yaşantımızı paylaşmıyoruz burda...işler hiç
bitmez alıştık artık ama insan zaman zaman değişiklik istiyo ben evden dışarı çıktımmı gittiğim tek yer annem...ama k.validelerde
orda ben annemle yarım saat bile vakit geçiremiyorum....büyüklerin beklentileri istekleri hiç bitmiyo...eşimle ilişkimizi bile etkiliyolar
eşim ailesin hiç bizaman hiç bir konuda hayır demez hoşuna gitmese bile hep beni sıkıştırır...hadi evime gelince o konuda kafam
rahat dicem telefonlada yetiyolar sağolsunlar...çocukların bu hali eşimin vurdumduymazlığı...15 te bir de olsa biraz evden çıkıp bir
yerlere gidelim nefes alalım istiyorum ama yapmıyo...ben 7/24 evde çocuklarla temizlikle yemekle vakit geçiriyorum bide her fırsatta
sizleyim...onun haricinde ayda bir kere markete çıkıyorum....anlatamadığım ve anlatamayacağım daha çok şey var...kısacası eşşeğe
semeri tabikide ağır gelmez benim derdim çocukları üzerimden atmak değil...hatta onlarsız yapamam aslaa...anlatığım şeyler
hepimiz yaşadığı şeyler belki ama bak sen eşinle pazara gidiyon alışverişe gidiyon geziyon vs vs...yorucuda olsa bi evden çıkıp hava
almış oluyon...ben geçen hafta dayımlara gittim yaa bir senedir çağırıyolar anca ikna ettim beyimizi....aramızda sıkıntı olmasın diye
o ne derse herşeyi kabul ediyorum susuyorum yoksa herzaman o haklı bağırır çağırır küser surat yapar sırf bunları yaşamamak için
nelere sustuğumu tahmin bile edemessin....evde bile herşeyime karışır onu niye böyle yaptın bu niye böyle..pcde oyun oynarım fırsat
buldukça iki kere görsün onada kızar...dün kimdi hatırlamıyorum susarsam sıkıntılarımı dile getirmessem bizden iyisi yok
demişti yada bunun gibi bişeydi yanlış aktarmış olmayayım...aynen öyle....kısacası beni yoran sadece çocuklar değil ama ben böyle
doldukça ister istemez onların yaramazlıkları huysuzlukları daha çok gözüme batıyo ve hep bağıran sinirli biri olup
çıkıyorum..oyüzden hem çocukların biraz kafa dinlemesi hemde belki ben onların yokluğunda hep susmak zorunda kaldığım şeyleri
eşimle konuşup gerekirse tartışıp halletmek istiyorum....halledemessem bile bi içimdekileri bilsin istiyorum...belki bişeyler dank eder....diğer türlü çocuklar etkileniyo diye konuşamıyoruz bile...büyük kız çok
hassas en ufak bir ses yükselmesinde kii bu gülerek bile konuşuyosak hemen ağlayıp kavga etmenizi istemiyorum diyoo...bilmem
biraz da olsa anlatabildimmi nursenacım...nerden nereye gelmişim...biraz daha konuşursam çocukluğuma inicemm...
Nursenam ben açmadım, şu hazır yufkaları satılıyor ya markette, haşlıyorsun yine. ondan alıp yaptım. ben de çok severim ama çok yiyemiyorum tabi. iki dilim yedim kahvaltıda. akşam belki 1 dilim daha yerim. önceden olsa günde 10 dilimden fazla yerdim gider gelir, boşuna 100 kg olmamışım.
benim kayınvalidenin il çapında derecesi var su böreğinde. annem desen o kadar güzel yapıyor yine ama ben açmayı bilmiyorum. bu hazır yufkayla da güzel oldu gerçi, eşim koyduğum dilimlerin hepsini yedi. Sanırım Ankarada da Aslı Börek çok iyi yaparmış su böreğini, İstanbulda da öyle :) gerçi annem beğenmiyor kalın yapıyorlar diye. biz de her toplu misafir geleceği zaman ya yapılır ya sipariş edilir.
Bu arada kayınvalideler hep öyle kuzum ya, gelinler yorulsun sıkılsın bunalsın tabi, onlar da zamanında bunalmıştı ya. kendi kızlarına gelince kıyamıyorlar, kızları da kendileri gibi kayınvalidelere düşsün inşallah diyorum ben de :)
dün kardeşim de taksimdeymiş, otele sığınmışlar. olay siyasi olarak yorumlanıp görmezden geliniyor ama bu sefer ki gerçekten çok saçma bi icraat. yazık güzelim parka ya, asırlık ağaçları kesiyorlar alışveriş merkezi için. geri adım da atılmaz artık, ben de çok üzülüyorum insanların bu kadar umursanmamasına.
canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana
selamünaleyküümmm
teyzoşlar biiz geldik geçen hafta cuma günü bebişimi kucağıma aldım
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi
sonra yalvar yakar sezercik olduk iki doğumuda yaşadım yani kırık kolla(
neyseki buna şükür..
şimdi dünyalar tatlısı oğluşum var çok akıllı maşallah...
bende toparlandım artık inşallah en yakın zamanda aranızdayım...
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
hepicinizi kocaman öpüyoorumm..
TOMURCUK DOĞUM YAPTIMI BU ARADA???
oh ne güzel misler gibi gülegüle geç kirlen inşallah
Vallahi allahin yardimcin olsun canim... Bence sen esini ikna et de cocuklar ananelerinde kalmak istiyorlar arada diye. Cocuklari sal basinane bileyim
ve festivale gidildi.yeni geldik...
spor yok ama yerine avare avarede olsa 3 saatlik yürüyüş oldu..
akşam yemeğimde:çeyrek kokoreç+1ayran+1dondurma
allah razı olsuun canım sağolsın
Ayy inşallah hep böyle olur bazısı sonradan değişiyomuş ,paşam doğmadan önce anneyi bi güzel helak etti
zaten artık akıllı uslu büyüsün
Aayy iyi ya sewindim şimdi iyise sorun yok o zaman
Kilolara gelince 17 kilo aldım
Daha tartılmaya cesaretim yok:18: şu kolumdaki alçıdan falan kurtulayım da
coşmadan hemen aranızdayım, diyet yapmasamda dikkat ederim en azından
http://......./c25MCx]
Arkadaşlar sizi eşimle tanıştırayım.
Oğlumun kaleminden beşiktaş forması giymiş babasının resmi..
Topa ve kaleye dikkatt.
Bir de eller nasıl.? İnek memesi gibi..
Topa ve kaleye dikkatt.
allah razı olsuun canım sağolsın
Ayy inşallah hep böyle olur bazısı sonradan değişiyomuş ,paşam doğmadan önce anneyi bi güzel helak etti
zaten artık akıllı uslu büyüsün
Aayy iyi ya sewindim şimdi iyise sorun yok o zaman
Kilolara gelince 17 kilo aldım
Daha tartılmaya cesaretim yok:18: şu kolumdaki alçıdan falan kurtulayım da
coşmadan hemen aranızdayım, diyet yapmasamda dikkat ederim en azından
oh sonunda küçük kızımı ikinci defa uyuttum ve bende kaçıyorum namaz kılıcam daha...
yenacım asucum bi siz görünüyosunuz aşağıda Allaha emanet olun hayırlı geceler....
Topa ve kaleye dikkatt.
Çok ama çok yorgunum...sabahın köründen beri sürekli hareket halindeyim..
Misafirlerim erken geldi dediğim gibi..Kahvaltı ettik sonrasın da öğleden sonra için birşeyler hazırladık..
ben çok erken kalkıp bir kaç çeşit birşeyler hazırlamıştım ama yine de yapmam gereken vardı..
Çocuklar olunca onların istekleri bitmedi...Zaten kızım ve arkadaşı odaya girip kapıyı da kapattılar,bizi duymadılar bile...
OĞlum arkadaşıyla bız de odaya girmek istiyoruz benim odam orası diye diye gerginlik yarattı...
Meyvesuyu döktü,kek döküp üstüne bastı,kekli çoraplarla dolaştı vb.
Sırf bu durumdan dolayı bile 3+1 evimin olmasını çok istiyorum...Çok şükür küçük müçük kendimize ait bir evimiz var ( her nekadar hala ödemesi bitmediyse de ) sonuçta bizim evimiz...
Umarım sizin gününüz güzel geçmiştir...
-----
zeynepçiğim evini güle güle kirletNeden öyle temenni de bulunulur bilmiyorum
dün gece ben son mesajımı yazdıktan sonra çıktım. demiştim ya film izliyoruz diye ona devam ettim..O gizli üye başkasıdır ben değildim yani
-----
Ben de hazırlanıp uyuyacağım inşallah..
İyi geceler,tatlı rüyalar,mutlu pazarlar diliyorum güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?