iyi geceler kızlar,
çok yorgunum, henüz geçmişe bakamadım. bir arkadaşımızın taksimde yaralandığını duyduktan sonra önce onu ziyaret ettik peşine biz de kendimizi attık acıbadem meydanına. insanlar sadece ciddiye alınmak ve bu kadar gaddarca muamele görmemek istiyor. Barodan bildirilenlere göre 10larca yaralı var, binlerce kişi göz altında. öyle fotoğraflar paylaşılıyor ki yürek dayanmıyor. bi tane genç tazyikli sudan korunmak için ağaçlara yaslanınca testislerini kaybetmiş. gözü çıkanlar, yaralananlar... hastanelerde plastik cerrah ve doktor eksiği var. gerçekten bu halk bu kadar nefret edilecek ne yaptı anlamıyorum. 1 mayısta terör sempatizanları gibi etrafı yakıp yıktıkları da yok, hepsi eğitimli pırıl pırıl insanlar.
neyse durumlar böyle, umarım yarın biraz daha toparlanır herkes. ben de şimdi yatacağım, yatmadan sizlerle paylaşayım dedim sıkıntımı. hepinize şimdiden mutlu pazarlar...
bu konular hepimizi çok üzüyor canım
benim düşüncem bu tepki sandıkta verilmeliydi.
kimse yanlış anlamasın ne o taraf ne bu taraftayım ben...
olan yine milletimize oluyor,polis bizim ağaç bizim atılan kaldırım taşları bizim kırılan camlar bizim............
çok üzücü çooookkkkkkkkkkk
allahım yardım etsin ..en az zararla çıkalım şu zor günlerden inşallah...
selamünaleyküümmm
teyzoşlar biiz geldik geçen hafta cuma günü bebişimi kucağıma aldım
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi
sonra yalvar yakar sezercik olduk iki doğumuda yaşadım yani kırık kolla(
neyseki buna şükür..
şimdi dünyalar tatlısı oğluşum var çok akıllı maşallah...
bende toparlandım artık inşallah en yakın zamanda aranızdayım...
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
hepicinizi kocaman öpüyoorumm..
TOMURCUK DOĞUM YAPTIMI BU ARADA???
Esra kuzum eline sağlık benimde haftaya pazar misafirlerim gelcek ev görmeye yapabilirmiyim acaba bide bana değişik bi tarif varsa verirmisiniz valla düşünüp kaldım şimdi :26::26:
Birde kızlar dafi ablanın poğaçası 1 gün bekleyince daha iyi oluyodu sanırım dimi kimde varsa bana bi yollasa
http://......./c25MCx]
Arkadaşlar sizi eşimle tanıştırayım.
Oğlumun kaleminden beşiktaş forması giymiş babasının resmi..
Topa ve kaleye dikkatt.
Bir de eller nasıl.? İnek memesi gibi..
Çok ama çok yorgunum...sabahın köründen beri sürekli hareket halindeyim..
Misafirlerim erken geldi dediğim gibi..Kahvaltı ettik sonrasın da öğleden sonra için birşeyler hazırladık..
ben çok erken kalkıp bir kaç çeşit birşeyler hazırlamıştım ama yine de yapmam gereken vardı..
Çocuklar olunca onların istekleri bitmedi...Zaten kızım ve arkadaşı odaya girip kapıyı da kapattılar,bizi duymadılar bile...
OĞlum arkadaşıyla bız de odaya girmek istiyoruz benim odam orası diye diye gerginlik yarattı...
Meyvesuyu döktü,kek döküp üstüne bastı,kekli çoraplarla dolaştı vb.
Sırf bu durumdan dolayı bile 3+1 evimin olmasını çok istiyorum...Çok şükür küçük müçük kendimize ait bir evimiz var ( her nekadar hala ödemesi bitmediyse de ) sonuçta bizim evimiz...
Öncelikle belirtmeyilim ki ben iktidar partisine hem yerel seçimde hem referandum da oy verdim. bu gösterilere katılan birçok insan tanıyorum ayrıca bu şekilde oy kullanan. başlangıçta olayların siyasi hiçbir yanı yoktu. orada ağaçların kesilmesini istemeyen bir grup greenpeace üyesi çadırlarında nöbet tutuyorlardı. bu insanlar çadırlarda uyurken cuma sabahı 5te çadırlar yakılmaya başlandı, içlerindeki özel eşyaları almalarına müsaade edilmeden. oradaki insanlara zülm edilmeye başlandı biber gazı ve tazyikli sularla. bunu duyan akşam iş çıkışı oraya gitti, içlerinde her partiden, her takımdan insanlar var. akpye oy veren bir sürü insan var. bu insanlara inanılmaz şekilde biber gazı atılmaya başlandı, yüzleri dağılan insanlar var içlerinde. plastik mermiyle gözlerini kaybedenler var. ve diyorsunuz ya kaldırım taşları bizim diye, taksim esnafı sakladı biber gazından bu insanları. kimsenin bir şeye zarar verdiği yok yani. insanlara haşere gibi gaz sıkıldı. o gün orada olan insanlarda dün şiddetli ishal ve kusma başlamıştı. yol kenarlarındaki evsiz havyan cesetlerini görmeniz lazım, onların ciğerleri kaldıramıyor bu kadar kimyasalı. camlar bizim, kaldırımlar bizim, ama orada halay çeken insana sıkılan biber gazının bedeli olan 21 trilyon da bizim. polis bizim, polisin zulmettiği insanlara kapılarını açan esnaf bizim, o zulmedilen insanlar da bizim.
bence aşağıdaki fotoğraflar her şeyi anlatıyor, oraya giden insanların duyarlılığını da. şimdiden hepinizden özür dilerim, gerçekten çoğunuz için gereksiz bir bilgi paylaşımı olabilir bu. ama ana akım medya vergi cezalarından korktuğu için bir çok şeyi yayınlayamıyor. İstanbulda benim gördüğüm kadarıyla genel durum bu. hepinizi seviyorum.
Eki Görüntüle 726191 Eki Görüntüle 726192 Eki Görüntüle 726194
Greenpeace üyelerinin işi tamamen oyun bir kere. Ağaçlar kesilmeyecekti. İnsanlar okumuyor, bilmiyor, kendi uyduruyor kendi inanıyor. İBB 'nin videoları var Taksim Düzenlenme Projesi bu, ağaçlar kesilmiyor yer değişiyor ki hepsi de değişmiyor.
Propaganda amaçlı polis resimlerde farklı gösteriyor , burdan buyrun:
http://www.aktifhaber.com/sosyal-medyada-gezi-parki-provokasyonu-797147h.htm
Neyse ki bugün etrafı temizleyip dağıldılar. Çünkü yarın okula nasıl gideceğm diye korkuyordum.
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin cnm , hayirli evlat olur insallahhhhselamünaleyküümmm
teyzoşlar biiz geldik geçen hafta cuma günü bebişimi kucağıma aldım
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi
sonra yalvar yakar sezercik olduk iki doğumuda yaşadım yani kırık kolla(
neyseki buna şükür..
şimdi dünyalar tatlısı oğluşum var çok akıllı maşallah...
bende toparlandım artık inşallah en yakın zamanda aranızdayım...
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
hepicinizi kocaman öpüyoorumm..
TOMURCUK DOĞUM YAPTIMI BU ARADA???
http://......./c25MCx]
Topa ve kaleye dikkatt.
Yenam memnun oldum tanıştığıma ya yerim ben bunları hayal dünyaları ne kadar geniş maşallah barışahttp://......./c25MCx]
Topa ve kaleye dikkatt.
Esram ülkemizde böle şeylerin olması gerçekten çok üzücü hakkımızda hayırlısı inşallah kimilerinin gözü açılmıştırÖncelikle belirtmeyilim ki ben iktidar partisine hem yerel seçimde hem referandum da oy verdim. bu gösterilere katılan birçok insan tanıyorum ayrıca bu şekilde oy kullanan. başlangıçta olayların siyasi hiçbir yanı yoktu. orada ağaçların kesilmesini istemeyen bir grup greenpeace üyesi çadırlarında nöbet tutuyorlardı. bu insanlar çadırlarda uyurken cuma sabahı 5te çadırlar yakılmaya başlandı, içlerindeki özel eşyaları almalarına müsaade edilmeden. oradaki insanlara zülm edilmeye başlandı biber gazı ve tazyikli sularla. bunu duyan akşam iş çıkışı oraya gitti, içlerinde her partiden, her takımdan insanlar var. akpye oy veren bir sürü insan var. bu insanlara inanılmaz şekilde biber gazı atılmaya başlandı, yüzleri dağılan insanlar var içlerinde. plastik mermiyle gözlerini kaybedenler var. ve diyorsunuz ya kaldırım taşları bizim diye, taksim esnafı sakladı biber gazından bu insanları. kimsenin bir şeye zarar verdiği yok yani. insanlara haşere gibi gaz sıkıldı. o gün orada olan insanlarda dün şiddetli ishal ve kusma başlamıştı. yol kenarlarındaki evsiz havyan cesetlerini görmeniz lazım, onların ciğerleri kaldıramıyor bu kadar kimyasalı. camlar bizim, kaldırımlar bizim, ama orada halay çeken insana sıkılan biber gazının bedeli olan 21 trilyon da bizim. polis bizim, polisin zulmettiği insanlara kapılarını açan esnaf bizim, o zulmedilen insanlar da bizim.
bence aşağıdaki fotoğraflar her şeyi anlatıyor, oraya giden insanların duyarlılığını da. şimdiden hepinizden özür dilerim, gerçekten çoğunuz için gereksiz bir bilgi paylaşımı olabilir bu. ama ana akım medya vergi cezalarından korktuğu için bir çok şeyi yayınlayamıyor. İstanbulda benim gördüğüm kadarıyla genel durum bu. hepinizi seviyorum.
Eki Görüntüle 726191 Eki Görüntüle 726192 Eki Görüntüle 726194
Kuzum menüm kabaca belli oldu ama daha hafta sonuna kadar değişim gösterebilir sizede sıralıyım bi bakıncanım gözün aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Ebrunun da doğumu gerçekleşti, rüzgar gibi hızlı bir rüzgar bebeği oldu :)
Zehracım benim misafirlere yaptığım bingo birkaç şey var, şehriyeli tavuklu salata çok hafif ve güzel oluyor, tafirini nette bulabilirsim. fırın sütlaç, sütlü irmik tatlısı, hiç yağsız elmalı cevizli kek (dondurmayla ikram ediyorum nefis oluyor), cevizli kuru pasta, yine cevizli lorlu milföy böreği istediğinin tarifini yazabilirim sana.
poğaça ertesi gün de çok güzel oluyor evet, ama bizde daha fazla kalmadığından bilemiyorum sonraki günlerdeki hallerini :)
çok tatlı olmuş, ellere bayıldım gerçekten :)
Bak sen anarşik Barışa
canım erkek çocukları genelde öyle oluyor, ablaların peşini bırakmıyorlar. oysa kendi kendine çok daha güzel vakit geçirebilir ama o odaya girse sanki o da o kadar büyümüş olacak hemen :) umarım kısmet olur 3+1 ev. gerçi ilerde hepsi yuvadan uçup gidince bu sefer o büyük gelecek
mesele ağaçların kesilmesi, yer değiştirmesi değil ki. orada derdini anlatmaya, bir şeyler talep etmeye çalışan insanlara yapılan muamele. İnsanlar sandığının aksine okuyor. Bence sen de anayasanın temel hak ve özgürlükler kısmını okumalısın ve biraz da haber kaynağını değiştirmelisin, avukat bir ablan olarak sana tavsiye.
Ben iktidar partisine oy vermedim, özün de dikta rejimi barındıran bir partiye oy vermeyeceğim de..Muhafazakar partiye oy vermememin inancımla şüphe uyandırılması beni çok öfkelendiriyor..namazımı kılar orucumu tutarım yaptığım ibadeti bangır bangır söylemem tek farkım budur,Allahla benim aramda çünkü..aslında benim değerli oyuma layık bir parti de yok güzel ülkem de maalesef...
Konu ağaç kesmek ot biçmek değil aslın da.. insanlar bir şekil de memnuniyetsizliğini dile getiriyorlarsa oy alsan da almasan da halkının isteklerine demokratik bir şekil de,medenice kulak vermelisin..
1-2 kişinini propagandasına dayanarak zorbalık uygulanmamalı...KÜrt- türk düşmanlığından sonra sivil-polis düşmanlığı yaratıldı bile...:46
---
Dün akşam gündoğdu meydanına indik biz de, canlı görmek istedik neler oluyor...Çoluk çocuk,genç yaşlı,ellerin de türk bayraklarıyla sadece yürüdü millet..Taaki basmane tarafından devreye polis girip ortalığı kızıştırıncaya kadar.. ondan sonra başladı arbade...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?