- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Selamün aleyküm....
ben geldimmm....
ablacım hani yufka açıp sacda az çevirip rulo sarıp minik minik dilimliyolar ve satıyolar...bölge böle ismi değişiyo biz silör deriz.siron ziron vs vs...onu en basit haliyle tepsiye dizip sıcak suyla ıslatıp 10 dakka fırınlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun yiyosun....ama kıymalı soslar salçalı soslar falanda yapılıyo...öyle işte...bilmem anlatabildimmi....
Ve aleyküm selam ablacım hoşgeldin özlettin kendini...nasıl oldu hastanız....
evet ablam ya sabah 5 te yattım 9 da uyandım baktım kuzularda uyuyo 12 ye kadar uyu uyan modunda geçirdim...şimdi fena başım ağrıyo daha aptallaştım sankii..akşam telaşeden ilaçlarımıda içmeyi unuttum....
canım sana yeni topiğinde başarılar dilerim burda senin kilo oranına yakın arkadaşlarımız olduğu için burası sana çok iyi gelcek sen tatlı dilinle burdada kendini sevdirceksin eminim,hedefine ulaşmaya yakın biri olarak burdaki arkadaşlarıma ve sana başarılar dilerimm.
canım bunu senın destegın ve yonlendırmen ıle yaptım cok tsk ederım senın dostlugun, arkadasların da hem azmı hem bılgılerı ıle bu yaz herseyın daha da ıyı oılacagını dusunuyorum
cok tsk ederım 80lerden 60lara dusen bırı olarak, darısı bızım de basımıza dıyorum ınsaallah
Selamün aleyküm....
ben geldimmm....
ablacım hani yufka açıp sacda az çevirip rulo sarıp minik minik dilimliyolar ve satıyolar...bölge böle ismi değişiyo biz silör deriz.siron ziron vs vs...onu en basit haliyle tepsiye dizip sıcak suyla ıslatıp 10 dakka fırınlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun yiyosun....ama kıymalı soslar salçalı soslar falanda yapılıyo...öyle işte...bilmem anlatabildimmi....
Ve aleyküm selam ablacım hoşgeldin özlettin kendini...nasıl oldu hastanız....
evet ablam ya sabah 5 te yattım 9 da uyandım baktım kuzularda uyuyo 12 ye kadar uyu uyan modunda geçirdim...şimdi fena başım ağrıyo daha aptallaştım sankii..akşam telaşeden ilaçlarımıda içmeyi unuttum....
herklesın kılosunu goremıyorum ama sız de maasallah clutch gıbı guzel rakam vermıssınız cok ımrendım ve tebrık etmek ıstedım ayrıca
günaydın millet:)
bizim piknik işi yattıDDD
pikniği evde yapcaz
dün hava durumu bugün için sadece hava çok bulutlu demişti, bugünde hava çok bulutlu ama artı birde rüzgar var dışarda.
rüzgar olunca iş değişti, aramızda 2bebek 5çocuk var, 2de üşütmesi olan yetişkin olunca kaldı piknik.
heveslenmiştim ben amaaaaaa:26::26:
geçenki güzel geçmişti çünkü.
bu pikniğe komşulardan ayrı biri daha vardı gelicek, o başka semtte oturuyo, o hadi bana gelin olmazsa demiş, oraya gitcez artık.
daha kahvaltı yapmadım, geç kalktım, malum gece 3te uyudum, neyse birazdan yapıcam kahvaltımı.
en çokta canım çay istiyo şuan.......
canım çok sıkkın moralim yerle bir
ağlamak hatta yerlere atmak istiyorum kendimi :84::84::84::84::84::84::84:
hafta sonu kardeşimin düğünü var
düğün için aldığım elbiseye sığamadımhay aklıma bebelerden dolayı bulduğum ilk fırsatta aldığım elbisenin üzerinden 1 ay geçti bu gün içine sığamadım
bilmiyorum ziron hiç yemedim hangi yöreninki.ben uşaklıyım ,eşim eskişehirli ,trabzonda çalıştım ,antepte okudum ama hiç rastlamadım
ay bi an ne cevap vereceğimi bilemedimm....ablacım biz karadenizliyiz ve tanıdığım bi çok karadenizli yapıyo sanırım bizim bölgenin yemeği ama tam olarak bilmiyorum...:44:
anladım canım sagol internetten araştıracağım bak yeni bi yemek öğrendim sayende
tamam canım baktım netten ben sosyete mantısı yapıyorum onun kıymasız olanı ...
hayır öğrenmesem çatalayacaktım sanki yeni tariflere ihtiyacım var onuda yemedemi
bugün yine çok kaçırdım yarın tartı günü olmamalıydı
ama yapacak bişi yok an itibari ile toparlanayım artık..
kahvaltı:1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
marul maydonoz domates
ara 1 şeftali
1 çay bardağı süt
akşam(16)
1 kase çorba
1 kase yeşil mercimek
5 tane sarma
1dilim ekmek
3 kaşık yogurt
1 tane lokma tatlısı
ve günüm bitti artıkın belki gece 1 çay bardağı süt olur
sporuma gelince süper yine 1 saat bisiklet ve gecede 90 dak. bisiklet ve egzersiz olacak inşallah
reca ederim ni demekk...
herşeyden yicez ama accık yicez ablam...kızma kendine yanii...
harika gidiyosun ablacım ama akşam yemeği erken olmamışmı...bide geç yatıyosan zorlanabilirsin....spor konusuna gelince maşallah diyorum
başkada bişey diyemiyorum...şu adeti atlatayım inşallah bende platese başlıcam tekrardann..
reca ederim ni demekk...
herşeyden yicez ama accık yicez ablam...kızma kendine yanii...
harika gidiyosun ablacım ama akşam yemeği erken olmamışmı...bide geç yatıyosan zorlanabilirsin....spor konusuna gelince maşallah diyorum
başkada bişey diyemiyorum...şu adeti atlatayım inşallah bende platese başlıcam tekrardann..
bugün yine çok kaçırdım yarın tartı günü olmamalıydı
ama yapacak bişi yok an itibari ile toparlanayım artık..
kahvaltı:1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
marul maydonoz domates
ara 1 şeftali
1 çay bardağı süt
akşam(16)
1 kase çorba
1 kase yeşil mercimek
5 tane sarma
1dilim ekmek
3 kaşık yogurt
1 tane lokma tatlısı
ve günüm bitti artıkın belki gece 1 çay bardağı süt olur
sporuma gelince süper yine 1 saat bisiklet ve gecede 90 dak. bisiklet ve egzersiz olacak inşallah
teşekkürederim canımm...çok mutlu oldum şuan.... elimden geldiğince uğraşıyorum işte...
aslında herkesin çizelgesi görünüyodu ama bikaç gün önce ne olduysa hepimizinki silindi bizde yeniden yaptık ama daha yapmayan arkadaşımızda çok...neden sende bir çizelge yapmıyorsun....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?