Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herklesın kılosunu goremıyorum ama sız de maasallah clutch gıbı guzel rakam vermıssınız cok ımrendım ve tebrık etmek ıstedım ayrıca

canım bunu senın destegın ve yonlendırmen ıle yaptım cok tsk ederım senın dostlugun, arkadasların da hem azmı hem bılgılerı ıle bu yaz herseyın daha da ıyı oılacagını dusunuyorum

cok tsk ederım 80lerden 60lara dusen bırı olarak, darısı bızım de basımıza dıyorum ınsaallah

guncel menum:

menum:

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıl bılıyorsunuz normal ekmegıme donerım yarın. )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su , acık sekersız cay

ara: 4 adet kuru hurma, 500ml ılık su, hem demleme 5 ı bıryerde cay ıle hem de lıptonun form plus cayını karıstırdım bır de cıleklı ahudulu cay ıle aroma vermıs oldum super bır cay oldu bır buyuk kupa ıctım.

yemekten once de 500 ml ılık su

oglen:6 kasık tavuk sote, 5 kasık pılav, bır kucuk kase cacık, 4 kasık domates salatası

ogleden sonra ara: 1 tl su ıcmıs olurum araya kadar. maydonoz yerım 4-5 adet eksı kayısı yerım

aksam ısten cıkmadan yerım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım.n ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor. 5-6 kasık yogurt yerım yanında. domates, salatalık, marul yerım.

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyus yapacagım bır saatten fazla yururum, eve gıdınce brıaz tembellık yapmaya basladıgımı farkettım bu hafta. oyuzden eve gırmeden kendımı yorayım. bır de yarım saat elıptık yaparım ustune.

inşallah canım

canım çok sıkkın moralim yerle bir
ağlamak hatta yerlere atmak istiyorum kendimi :84::84::84::84::84::84::84:
hafta sonu kardeşimin düğünü var
düğün için aldığım elbiseye sığamadım hay aklıma bebelerden dolayı bulduğum ilk fırsatta aldığım elbisenin üzerinden 1 ay geçti bu gün içine sığamadım

bilmiyorum ziron hiç yemedim hangi yöreninki.ben uşaklıyım ,eşim eskişehirli ,trabzonda çalıştım ,antepte okudum ama hiç rastlamadım

herklesın kılosunu goremıyorum ama sız de maasallah clutch gıbı guzel rakam vermıssınız cok ımrendım ve tebrık etmek ıstedım ayrıca

teşekkürederim canımm...çok mutlu oldum şuan....elimden geldiğince uğraşıyorum işte...

aslında herkesin çizelgesi görünüyodu ama bikaç gün önce ne olduysa hepimizinki silindi bizde yeniden yaptık ama daha yapmayan arkadaşımızda çok...neden sende bir çizelge yapmıyorsun....:44:

oh iyi olmuş ama yinede az kaçamak yap canım..sana söylüyorum ben kaçırdım bu gün yine

ay canım ya bozma moralini tüh diyeceğim ama bende aynı moddayım haftasonu eltimin oğlu sözleniyor manisaya nişana gideceğiz ve giyecek bişeyim yokakşamdan beri delireceğim alışverişeçıkacağız yarın eşimle bugün nöbetçi ben evdekilere baktım olmuyo
off hiç sevmiyorum düğün nişan işlerini

bilmiyorum ziron hiç yemedim hangi yöreninki.ben uşaklıyım ,eşim eskişehirli ,trabzonda çalıştım ,antepte okudum ama hiç rastlamadım

ay bi an ne cevap vereceğimi bilemedimm....ablacım biz karadenizliyiz ve tanıdığım bi çok karadenizli yapıyo sanırım bizim bölgenin yemeği ama tam olarak bilmiyorum...:44:

ay bi an ne cevap vereceğimi bilemedimm....ablacım biz karadenizliyiz ve tanıdığım bi çok karadenizli yapıyo sanırım bizim bölgenin yemeği ama tam olarak bilmiyorum...:44:

anladım canım sagol internetten araştıracağım bak yeni bi yemek öğrendim sayende

tamam canım baktım netten ben sosyete mantısı yapıyorum onun kıymasız olanı ...
hayır öğrenmesem çatalayacaktım sanki yeni tariflere ihtiyacım var onuda yemedemi

bugün yine çok kaçırdım yarın tartı günü olmamalıydı
ama yapacak bişi yok an itibari ile toparlanayım artık..
kahvaltı:1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
marul maydonoz domates

ara 1 şeftali
1 çay bardağı süt

akşam(16)
1 kase çorba
1 kase yeşil mercimek
5 tane sarma
1dilim ekmek
3 kaşık yogurt

1 tane lokma tatlısı

ve günüm bitti artıkın belki gece 1 çay bardağı süt olur

sporuma gelince süper yine 1 saat bisiklet ve gecede 90 dak. bisiklet ve egzersiz olacak inşallah

anladım canım sagol internetten araştıracağım bak yeni bi yemek öğrendim sayende

reca ederim ni demekk...
tamam canım baktım netten ben sosyete mantısı yapıyorum onun kıymasız olanı ...
hayır öğrenmesem çatalayacaktım sanki yeni tariflere ihtiyacım var onuda yemedemi

herşeyden yicez ama accık yicez ablam...kızma kendine yanii...

harika gidiyosun ablacım ama akşam yemeği erken olmamışmı...bide geç yatıyosan zorlanabilirsin....spor konusuna gelince maşallah diyorum

başkada bişey diyemiyorum...şu adeti atlatayım inşallah bende platese başlıcam tekrardann..

biz çocukları parka çıkarıyoruz şimdi...gelince görüşürüz artıkın eyi bakın kendinize...

canım benim spor kadar diyetime dikkat etsem süper olacak.sabah müge anlı seyrederken biniyorum bisikletime akşamlarıda dizi seyrederken.biz pek akşamları dışarı çıkmıyoruz malum çocukların okulları var.birde zaten nöbetler olunca evden çıkmak istemiyorum...
canım bende çok varis var malum meslek hastalığı dr gittim kalp damarcı kesin ameliyat ama bu kilo ile ben seni yapmam olmanıda tavsiye etmem dedi.diyetisyene gitiim yaş 40 iken 50 çıkardı ölçümler.ve 41 kilo yağ varmış 78-80 oolmalıymışım en fazlaama öncelik hedefi 99 diye belirledi diyetisyenim.6 -8 ay süre verdi birde verdikten sonra 1 yıl koruma ve takip olcacak dedi yoksa hiçbir işe yaramaz boşuna gelme dedi...bakalım 17 haziranda kontraole gidecegim..

karısmak gıbı olmasın da regl cok mu agrılı gecıyro sızın.eger oyle degılse regl donemınde x 2 olarak kılo vermenız mumkun. ben bunu yapan cok arkadas gordum.metabolızma daha ıyı calısıyormus ama cok agrılı gecırıyorsanız tabıkı yogun spor olmak zor olacaktır.

umarım ısınıze karısıyor gıbı gorunmedım.

hem sızlere alısmak hem sadece menu paylasan bırı olmamak adına yavas yavas ve oızellıklefırsat buldukca menu ve sporlarınıza bakıyorum sızın menunuze baktım ve ınanın gozume fazla gelmedı gayet guzle bır menu olmus.kahvaltıyı kacta yaptınız bılmıyorum gecse, ogle yapmamısınızdır ama ogle menunuz bıle yok. oyuzden gercekten fazla gorunmuyor. sadece tavsıye olarak mercımegı kasık hesabı az tutabılırdınız ve tatlı tabıkı cısss. yapacagımız kacamaklar ya da ogunlerın dolulugu olarak erken saatlerdekı menulerde bunları yapmak daha dogruymus. yakabılmek adına.

spor konusunda da harıkasınız bence mukemmel. oyuzden fazla gorunenlerı cok rahat tolere edebıelceksınız gıbı gelıyor.

her cuma gunu mu tartı gunu ?

bu spor lıstesı nasıl bırsey oluyor onu da cok merak ettım ?

ben de basarınızı gorunce cok mutlu oldum. kendı adıma motıvasyonumu da cok olumlu etkıledı. basarılarınızın devamını dılıyorum.

ben cızelgeyı cok severım sureklı ugrasırım ama kısın yogun ıs temposu yuzunden duzenım bozulunca bır bıraktım bır daha guncellemez oldum ama bugun aksam yenı bır baslangıxc yapayım hem de kılom sızlerın de aklında kalır bu sekılde. yazdıgım ılk mesaja gerek kalmaz yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…