- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bugünkü menümüde paylaşayım unutmadann....
sahur:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1kaşık çemen
1tatlı k.krem peynir
2 tane kandil simidi...
iftar:
1 porsiyon lahana yemeği
yarım domates
yarım salatalık
150 gram kadarda karpuzz
1 bardak 9 lu çay
suyum şimdilik 1 litre ama yatana kadar 2,5 lt olur...
bide eşim dondurma almışş sanırım yok diyemicem bi ufak ucundan bakıcam....
çokmu yemeye başladım...:44:bana öyle gelmeye başladı...
slm kızlarr ben geldimm çok yoğun aktif günler yaşıyorum çocuklar sıcaklarda evde durmuyo huysuzlanıyoo akşama kadar temizlik ti bulaşıktı parktı derken anca bu satte oturuyorum valla
ayy yaşlanıyomuyum neee :)
parklar kum olduğundan günde 2 posta banyo yapıyoruz parktan geldikçe bu harekete ve su içmeye vermişimdşr diye umuyorumm
kandilde götürdüm helvaları valla
geçmişe dönsemmi acep ammada konuşmuşunuz yaww
Aslında önceden az yiyordun bunlar çok sayılmaz sadece sahurda hem ekmek hem simit fazla olmuş gibi görünüyor simit şu bildiğimiz kandil simidiyse tabii kurabiye gibi olanlardan değilse fazla başka da bir sorun yok bence
dayan yeşil çaya bacım az ödem gider en azındannn ekmekçi baccı ekmeği kesmezsenn çok fena olcek ekmek yemesen erirsinki sen ikizlerle zatennncanım çok sıkkın moralim yerle bir
ağlamak hatta yerlere atmak istiyorum kendimi :84::84::84::84::84::84::84:
hafta sonu kardeşimin düğünü var
düğün için aldığım elbiseye sığamadımhay aklıma bebelerden dolayı bulduğum ilk fırsatta aldığım elbisenin üzerinden 1 ay geçti bu gün içine sığamadım
hoş geldinnbayanlar calısırken dıyet yapmak evdekınden daha zor oluyor. bu yuzden aranızda calısanlar var mı onu da ogrenmek ıstedım bılgı paylasımı,fıkır alısverısı yapabılmek adına ?
ozelde calısan var mı mesela ozellıkle ?
neden kine çokmu yedinnİyi akşamlar
Bu hafta eksi göremeyeceğim ben galiba
Nursena geldi mi kayınvalideler
Yarın eksi var mı sende ben de yok büyük ihtimal
yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm
Aslında çok yemedim bence ama oruç olunca geç saatlerde yedim helva da yedim tabii
Bir de bu hafta yürüyüş nerdeyse yok gibi Kızılay hep karışıktı gerçi pek de fırsatım da olmadı
Haftaya kızların yazılıları sınavları bitmiş olacak ikisi de evde olacaklar ben de bol bol yürürüm inşallah
bi hafta sen bi hafta bennn ne olcek bizim halimiz asu:))))))))
aynur cücüşüm unuttum annenler ümreye gideeklermiş ohh darısıbize inşallah allah nasip edermiki emekliliğede çok var arkadaş
Kız cücüş de gidecek onlarla beraber inşallah
Bize de nasip etsin Rabbim
ayy ne güzel genç gitmek lazım oralara darısı bize sen gittinmi asuuu
Ben de gitmedim malesef canım 3 sene önce eşim gitti ben gidemedim hem çocuklar daha küçüktü hem de maddi durum müsait değildi ama bir daha fırsat çıkarsa kaçırmak istemiyorum
yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm
iyi geceler kızlarrrr ben kaçtımm hayırlı cumalar
ben geldim ama bir nursena bide asuman ablam var
nursena da veda etmiş..asuman ablam sen nasılsın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?