Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında önceden az yiyordun bunlar çok sayılmaz sadece sahurda hem ekmek hem simit fazla olmuş gibi görünüyor simit şu bildiğimiz kandil simidiyse tabii kurabiye gibi olanlardan değilse fazla başka da bir sorun yok bence

slm kızlarr ben geldimm çok yoğun aktif günler yaşıyorum çocuklar sıcaklarda evde durmuyo huysuzlanıyoo akşama kadar temizlik ti bulaşıktı parktı derken anca bu satte oturuyorum valla
ayy yaşlanıyomuyum neee :)
parklar kum olduğundan günde 2 posta banyo yapıyoruz parktan geldikçe bu harekete ve su içmeye vermişimdşr diye umuyorumm
kandilde götürdüm helvaları valla
geçmişe dönsemmi acep ammada konuşmuşunuz yaww

Allah kolaylık versin....misafirlerinde gelmiştir sanırım..ayrıca o koşturmaya çoktaannnn gitmiştir o helvalar....

aslında kasıtlı az değildi su kesiyodu yiyemiyodum....simitte hazır satılan kandil simidi...ben tam kalkıyodum sofradan eşim sen çok severdin bak bitiyo ye accık bişey olmaz dedi..bende böyle bişey bekliyomuşum gibi atladım hemen...ne pis boğaz oldum hee....ama inşallah eksideyim bu haftaa...

dayan yeşil çaya bacım az ödem gider en azındannn ekmekçi baccı ekmeği kesmezsenn çok fena olcek ekmek yemesen erirsinki sen ikizlerle zatennn
anam bayılırım ikiizlere öp pıtırcıkları
hoş geldinn
ilk önce
bence evde daha zor yawww
2 çocuk devamlı mutfakta buluyom kendimi yapmasam hazır gıdalr alıyolar bisküvi kek
evde yapsan dayanamıyon okula gidiyo sabah erken canı istemiyo ona kurabiye puça yapıyorum birinde yemesen birinde atıyorum ağzıma valla bence çalışmak iydir
ne demiş atalarımız çalışan demir paslanmazzz
heee bu arada günler oturmaları bahsetmedim bileee sen düşün gerisini

İyi akşamlar
Bu hafta eksi göremeyeceğim ben galiba
neden kine çokmu yedinn
Nursena geldi mi kayınvalideler
Yarın eksi var mı sende ben de yok büyük ihtimal

müjde kayınvalidemler sonra geleceklermiş

görümcem geliyoo tekk kısır va tatlı çikolata canavarıı sipariş ler verildi bile inşallah cozutmam onlaa

yarı eksi olabilirdi helvalardan önce ama dikkat ettim baya yedimde az yedim nası bahaneyse işte:))
ya karpuza dayanamadım bugün sıcaktı çok soğuk soğuk yedim vala

bakalım ne dicek tartı yürüyüşte yaptım bakalım az da olsa

Aslında çok yemedim bence ama oruç olunca geç saatlerde yedim helva da yedim tabii
Bir de bu hafta yürüyüş nerdeyse yok gibi Kızılay hep karışıktı gerçi pek de fırsatım da olmadı
Haftaya kızların yazılıları sınavları bitmiş olacak ikisi de evde olacaklar ben de bol bol yürürüm inşallah

yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm

bi hafta sen bi hafta bennn ne olcek bizim halimiz asu:))))))))

aynur cücüşüm unuttum annenler ümreye gideeklermiş ohh darısıbize inşallah allah nasip edermiki emekliliğede çok var arkadaş

yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm

silor muu...benmde kv yapar aman amann bir yapar ki...
tereyağ ı yakıp döker üzerine

kız zaten Adanalıyız böle kalorili yiceklerden sanslıyız derken gürcü kvmden çıkan yemeğe sasırmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…