- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
hem sızlere alısmak hem sadece menu paylasan bırı olmamak adına yavas yavas ve oızellıklefırsat buldukca menu ve sporlarınıza bakıyorum sızın menunuze baktım ve ınanın gozume fazla gelmedı gayet guzle bır menu olmus.kahvaltıyı kacta yaptınız bılmıyorum gecse, ogle yapmamısınızdır ama ogle menunuz bıle yok. oyuzden gercekten fazla gorunmuyor. sadece tavsıye olarak mercımegı kasık hesabı az tutabılırdınız ve tatlı tabıkı cısss. yapacagımız kacamaklar ya da ogunlerın dolulugu olarak erken saatlerdekı menulerde bunları yapmak daha dogruymus. yakabılmek adına.
spor konusunda da harıkasınız bence mukemmel. oyuzden fazla gorunenlerı cok rahat tolere edebıelceksınız gıbı gelıyor.
her cuma gunu mu tartı gunu ?
bu spor lıstesı nasıl bırsey oluyor onu da cok merak ettım ?
canım ben defter tuttum günlük ne yediğimi ne spor yaptıgımı kaç bardak su içtiğimi yazıyorum haftalık toplam kaç dakika spor yaptığını yazıyorsunkızlar kilo ve spor listesi yapıyorlar sağolsunlar
diyetisyen listem kızlar
kahvaltı 3 dilim ekmek
1 kk peynir+1yumurta veya 2 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık biber söğüş serbest
çay şekersiz serbest
ar(10-11)2 porsiyon meyve
1ç.b.süt
öğle(12-13)1 kase çorba
8 kaşık sebze
2 dilim eklmek
1 kase yogurt
yağsız salata serbest
ara(15-16) 2 porsiyon meyve +1ç.b.süt veya 1 s.b. ayran
akşam18-19)3 köfte kadar et
1 kase çorba
8 y.k.sebze
1 s.b. yogurt
yağsız salata serbest
ara(21)2 porsiyon meyve+1ç.b.süt veya 1 s.b.ayran
hımmmm anladım ben de kendıme defter tutuyorum. ama bu sporolayını tam anlamadım gercekten. kusura bakmayın.
yanı mesela gunluk yaptıgımız sporu yazıyoruz buraya, sonra haftalık ne yapıldıgını o arkadas yayınlıyor mu ?
menu tam bır dıyetısyen menusu. benımkıne benzer ben de sut ve peynır fazla. erken menopoz ve d vıtamını eksıklıgımden dolayı sut urunlerının olcusu fazla bende.
bayanlar calısırken dıyet yapmak evdekınden daha zor oluyor. bu yuzden aranızda calısanlar var mı onu da ogrenmek ıstedım bılgı paylasımı,fıkır alısverısı yapabılmek adına ?
ozelde calısan var mı mesela ozellıkle ?
hımmmm anladım ben de kendıme defter tutuyorum. ama bu sporolayını tam anlamadım gercekten. kusura bakmayın.
yanı mesela gunluk yaptıgımız sporu yazıyoruz buraya, sonra haftalık ne yapıldıgını o arkadas yayınlıyor mu ?
menu tam bır dıyetısyen menusu. benımkıne benzer ben de sut ve peynır fazla. erken menopoz ve d vıtamını eksıklıgımden dolayı sut urunlerının olcusu fazla bende.
Cuma günü kilonla beraber hafta boyunca yaptığın sporun toplam dakikasını da bildiriyorsun canım
yok canım çekinme sakın anlatayım şimdi.günlük ne yaptığımıı yazıyorum ama yarın sabah kilo bilrimi ile mesela
geçen hafta kilo:
bu haftaki kilom:
giden:
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası):.......dakika
umarım anlatabilmişimdir
hayatım ben hemşireyim..çok zor oluyor mesela..sabah kahvaltımı yapıyorum öğlen hastane yemeklerinden uygun olanlardan ..ama benim özellikle gece nöbetlerim zor oluyor.genelde yanımda yogurt süt meyve götüryorum ..ama yinede arkadaşlara uyup kaçamaklarınm oluyor.ahhhh beni zaten bu nöbetler mahvetti ahhh
yok canım çekinme sakın anlatayım şimdi.günlük ne yaptığımıı yazıyorum ama yarın sabah kilo bilrimi ile mesela
geçen hafta kilo:
bu haftaki kilom:
giden:
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası):.......dakika
umarım anlatabilmişimdir
Cuma günü kilonla beraber hafta boyunca yaptığın sporun toplam dakikasını da bildiriyorsun canım
Emine de yazmış zaten sağolsun
canım benim spor kadar diyetime dikkat etsem süper olacak.sabah müge anlı seyrederken biniyorum bisikletime akşamlarıda dizi seyrederken.biz pek akşamları dışarı çıkmıyoruz malum çocukların okulları var.birde zaten nöbetler olunca evden çıkmak istemiyorum...
canım bende çok varis var malum meslek hastalığı dr gittim kalp damarcı kesin ameliyat ama bu kilo ile ben seni yapmam olmanıda tavsiye etmem dedi.diyetisyene gitiim yaş 40 iken 50 çıkardı ölçümler.ve 41 kilo yağ varmış 78-80 oolmalıymışım en fazlaama öncelik hedefi 99 diye belirledi diyetisyenim.6 -8 ay süre verdi birde verdikten sonra 1 yıl koruma ve takip olcacak dedi yoksa hiçbir işe yaramaz boşuna gelme dedi...bakalım 17 haziranda kontraole gidecegim..
karısmak gıbı olmasın da regl cok mu agrılı gecıyro sızın.eger oyle degılse regl donemınde x 2 olarak kılo vermenız mumkun. ben bunu yapan cok arkadas gordum.metabolızma daha ıyı calısıyormus ama cok agrılı gecırıyorsanız tabıkı yogun spor olmak zor olacaktır.
umarım ısınıze karısıyor gıbı gorunmedım.
canım bisiklet benim 15 yıllık falan sürekli kullanmadım allah var ama yaptığım zamanlar fayda gördüm .hemde yağlar keşke kas olsa ona bile razıyım.birde benim dengeli spor aleti diye bir alet var her eve lazımdan almıştım ama çok ses yapıyor başımı ağrıtıyor oda iyi.birde twister var birde kemer ,birde plates topu,birde dambıl,birde lastiklerhımm anladım ablacım Rabbim şifalar versin....bendede şu detaylı basküller varya kilo yağ su kas ölçen onlardan var şimdi bilmiyorum ama 92
kilo iken falan yüzde 51 yağ var demişti enson yüzde 48 i hatırlıyorum ama o sırada kaç kiloydum bilmiyorum...gerçi ne kadar doğru diyo onuda
bilmiyom ama öyle işte...bide bişey sorcam bende bisiklet almak istiyodum bi tanıdık tavsiye etmiyorum dedi sebebi ise basendeki yağları kasa
çeviriyo ve sen basenim gitcek diye beklerken biraz daha şekilli ve kas olarak daha kalıcı olmasını sağlıyo dedi ve vazgeçtim gibi almaktan
madem okadar sık ve çok kullanıyosun sen ne dersin öylemi....:44:
est.canım sakın öyle düşünme tabiki düşüncelerini söyliceksin ...paylaşıcaksınki birbirimize destek olabilelim....
evet canım ağrılı ve uzun sürüyo...hareketlerimi çok fazla kısıtlıyo...ben o dönemlerde mümkün olduğunca evden çıkmamayı tercih ediyorum..
canım bisiklet benim 15 yıllık falan sürekli kullanmadım allah var ama yaptığım zamanlar fayda gördüm .hemde yağlar keşke kas olsa ona bile razıyım.birde benim dengeli spor aleti diye bir alet var her eve lazımdan almıştım ama çok ses yapıyor başımı ağrıtıyor oda iyi.birde twister var birde kemer ,birde plates topu,birde dambıl,birde lastikler
yani bir spor salonu kadar alet edavat var ama azim olmayınca bi işe yaramıyo...geçen kış sadece kk da bulunan leslie hareketleri ile gayet güzel vermiştim..ne yaparsan yap düzenli yap.bencede hiç bir alet alma inan YAPMAZSAN BİR İŞE YARAMIYOR,YAPARSANDA OLDUĞUN YERDE ZIPLAMAK BİLE İŞE YARIYOR
bilmiyorum ziron hiç yemedim hangi yöreninki.ben uşaklıyım ,eşim eskişehirli ,trabzonda çalıştım ,antepte okudum ama hiç rastlamadım
bayanlar calısırken dıyet yapmak evdekınden daha zor oluyor. bu yuzden aranızda calısanlar var mı onu da ogrenmek ıstedım bılgı paylasımı,fıkır alısverısı yapabılmek adına ?
ozelde calısan var mı mesela ozellıkle ?
haklısın ablacım....bi dönem sadece lastikle pilates yaptım....çok çok faydasını gördüm nasipse haftaya tekrar başlamak niyetim inşallah tembellik etmem....
canım bend ebru şallının sitesindeki linklerden birşey anlamadım lastikli nasıl oluyorkine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?