Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlar
gününüz hayırlı dualarınız kabul olsun

pardon yurtdısındaymıs demekkı aılen.bılmıyordum.

ben de ılk hedef olarak hazıran sonuna 100 den asagı ınmek olarak koydum kendıme. kırılmaz bır nokta oldu benım ıcın yazdan berı. en fazla 103 gordum. ınsaallah hedeflerımıze ulasırız.

ben spor salonu ıcın bır mucıze olarak degerlendırme yapan ınsanlardan oldum cunku spor salonundakı gıbı kesınlıkle yormuyoruz kendımızı evde. ayrıca evde dur sımdı yapayım yarın yapayım su ısım bıtsın yapayım derken gece oluyor ayrıca okadar asırı spor ınsanı cok ıyı dısıplıne edıyor en kacamaksız oldugum zamanlar suankı zamanlarım. okadar yoruldum ya ne cıkolata yıyecem ya dıyor ınsan kendı kendıne. elbette orda 65 kılo bıle olup spora gelen ınsanları gorunce bu da cok etkılıyor. ben haftada uc gun gıdıyorum daha once de gıtmeyı cok ıstedım ama burası kucuk sehır ve calısan bayanlar ıcın cok da ozel planlamalar olmuyor en gec 6da baslıyorlardı ben 6bucukta cıkıyorum ısten. bu aksam 8-9 arası ılk kez yapılan bırsey. 5 kısıyız zaten. haftada uc gun gıdıyorum dıger gunler de sadece yuruyus ya da evde bıraz spor ıle gecırıyorum hocamız dıger gunler bos durun dedı ama dınlemıyorum.

salı / persembe / cumartesı. spora gıderken 35 dk templu yuruyorum. 1 saat step-aerobık yapıyoruz, donuste 45 dk yuruyerek gelıyorum eve. dıger gunler de 1 saat yuruyus ya da evde leslie 3 ve yarım saat bısıklet gıbı seyler yapıyorum bu hafta hocamız rahatsız, programım bozuldu bıraz.

ben pes etmemek ıcın 6 aylık uyelık yaptırtım henuz bır ayım dolmadı.

evet canım ben bılmıyordum uzun zamandır gorusmedık ama zaman zaman takıp etmene cok sevındım. bunu topıkte cok sevdıgım bır arkadasım, ılk yol arkadasım, can cıger arkadasım ozellıkle destekledı o bızden cok once baslamıs herzaman destek olmaya hazırım ama cogumuz hedefe yakınız ya da herkes sen ya da benım gıbı hırslı olmayabılıyor senı hedeflerını buyuk rakamlar tutan kısılerın arasında, hırslı kısılerın arasında olman cok ıyı olacak dedı bızı bırakma ama yarıs ıcınde ol baska arkadaslar ıle dedı. bana da mantıklı geldı.ınsaallah ben sızlerden sız benden derken bırbırımıze faydamız olur.

az cok tanıdıgım bır ınsansın,, kalıplaşmıs bır gruba gırmek kolay degıldır ben herkese gore tatlıdıllı gırısken bırıyım ama grup yenı kısıye acık olmayabılır mesela. oyuzden senı gormek cok ıyı geldı gercekten bana. ayrıca zaman ıcerısınde kat ettıgın yolu ve rakamı gormek cok cok hosuma gıttı. bılınclı, tecrubelı, hırslı kısıler ıle olmak ıstıyorum cunku.

meyvelı soda konusun bılıyorum canım, ıcınde ne olursa olsun aroma ve seker var ben yemegın yanında ıceceksız zor yapan bırıyım oyuzden ayran olmadıgı vakıtler en masum olarak meyvelı soda ıcıyorum bazen ama sureklı her gun yaptıgım bırsey degıl. normal soda pek seven bırı degılım zaten.

ben aranızda cok aktıf olmak, hepınızın menuılerını ya da gunluk hayatını okumayı cok ısterım fırsat buldukca okurum ama calısıyorum ve buaralar ısı baya ıhmal edıyorum ozeldeyım patronumdan yana sıkıntı cekmem cok olası bırsey. oyuzden herkese tek tek yazamaz ya da kaynaşamazsam kusura bakmasın kımse.

ozaman anladıgım kadarı ıle yena arkadasımıza kılo bıldırımlerı yapılıyor her hafta. hangı gun pekı ?

spor lıstesı yapılıyor demıssın asumanzeynep arkadasımız tarafından. bu nasıl oluyor ? bu uygulamayı daha once gormedım ? detay verebılır mısın ? sanıyorum ek olarak sana aylık olcumlerı verıyoruz vucut olculerımızı. ıkı hafta bekleme bızım topıkte de var beklerım canım. ıstıkrarlı ve faydalı bırı olacagımdan emın olmanızı.

silör. :44::44::44: neki bilemedim ben ama menün çok güzel

herkese gunaydınnnnnnnnn

ıs yogunlasmadan gırıp hem cevapları yazayım dedım hem bugunku menumu yazayım dedım.

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıldır )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su ıcerım

ara: 4-5 adet taze eksı kayısı, 500ml ılık su, acık sekersız cay yaparım.

yemekten once de 500 ml ılık su ıcerım.

oglen:tavuk sote ve pıılav varmıs yemekte.

ogleden sonra ara: 1 tl su ıcmıs olurum araya kadar. dunku caylarımdan ıcerım. kuru hurma yerım maydonoz yerım

aksam ısten cıkmadan yerım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım.normal kızartmalara benzemıyor hanımlar. ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor. 5-6 kasık yogurt yerım yanında. domates, salatalık, marul yerım.

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyus yapacagım bır saatten fazla yururum, eve gıdınce brıaz tembellık yapmaya basladıgımı farkettım bu hafta. oyuzden eve gırmeden kendımı yorayım. bır de yarım saat elıptık yaparım ustune.

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bigün diliyorum hepinizi öpüyorum kızlar sizleri çoooookkkk seviyorum

bacılarrr günaydınnn:) nassınız sabah kahvaltımı yazayım önce 3 dilim ekmek 4 küp peynir ve 10 gr sarelle fix kahvaltımız hele bi geçmişi okuyayım:)

Sagol sut bilgisi icin. Onu muzaffer kushan rejimim bitince yaparim. :) Su an 2haftalik bir liste yapiyorum o bitince dedigin gibi yaparim sagol canim :)

Ben tüm diger arkadaslar gibi bebis haberi vericeksin sandim :)
Ama olsun ümre haberide coook guzel coook sevindim senin adina. Darisi isteyenlerin basina.

kizlar merabalar nasilsiniz ? ben merye ayy cok zor kilo vermek deyilmi : sende aynen benim kizimin yasindasin ayni kilodasin siz kilo vermeye cabaliyorsunuz ama benim kizin hic umrunda deyil ben halimden memnunum diyor napacaz peki

Vallahi benimde bir arkadasim var yaklasik 130kilo civarinda (kendiside kilosunu tam olarak bilmiyor) KIz halinden coook memnun! Vede üstelik ben kendime kiyafet dogru duruz bulamazken, o nasil oluyorsa öyle güzel seyler buluyor ki, kilosu göze batmiyor. O yüzden bence takmayin kafaniza kizinizin sorununu eger gercekten memnunsa halinden sorun yok demektir :)

Wc'ye cikamamisin ya ondandir kilo verememe olayin... Form caylari iciyormusun? onlar cok guzel cikartiyor wc'ye :)

kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah sağlık huzurve tabiki kilolardan kurtulmak nasip olsun eh merak eden yok ama hala 92 kilodayım şımardım ama yeniden diyete devam esen kalın yüzünü bile bilmedigim arkadaşlaım

aleykum selam canim. Nerelerdeydin?
Afferim yeniden diyete devam ediyorsan super!
:) insallah en kisa zaman 70leri goruruz hepimiz :)

günaydın millet:)

bizim piknik işi yattıDDD
pikniği evde yapcaz
dün hava durumu bugün için sadece hava çok bulutlu demişti, bugünde hava çok bulutlu ama artı birde rüzgar var dışarda.
rüzgar olunca iş değişti, aramızda 2bebek 5çocuk var, 2de üşütmesi olan yetişkin olunca kaldı piknik.
heveslenmiştim ben amaaaaaa:26::26:
geçenki güzel geçmişti çünkü.
bu pikniğe komşulardan ayrı biri daha vardı gelicek, o başka semtte oturuyo, o hadi bana gelin olmazsa demiş, oraya gitcez artık.

daha kahvaltı yapmadım, geç kalktım, malum gece 3te uyudum, neyse birazdan yapıcam kahvaltımı.
en çokta canım çay istiyo şuan.......

Selamün aleyküm....

ben geldimmm....

silör. :44::44::44: neki bilemedim ben ama menün çok güzel

ablacım hani yufka açıp sacda az çevirip rulo sarıp minik minik dilimliyolar ve satıyolar...bölge böle ismi değişiyo biz silör deriz.siron ziron vs vs...onu en basit haliyle tepsiye dizip sıcak suyla ıslatıp 10 dakka fırınlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun yiyosun....ama kıymalı soslar salçalı soslar falanda yapılıyo...öyle işte...bilmem anlatabildimmi....

selamun aleyküm kızlar
gününüz hayırlı dualarınız kabul olsun

Ve aleyküm selam ablacım hoşgeldin özlettin kendini...nasıl oldu hastanız....

Hayırlı günler herkese
Gece geç yattınızgaliba bugünkimselerde ses yok

evet ablam ya sabah 5 te yattım 9 da uyandım baktım kuzularda uyuyo 12 ye kadar uyu uyan modunda geçirdim...şimdi fena başım ağrıyo daha aptallaştım sankii..akşam telaşeden ilaçlarımıda içmeyi unuttum....

neyse kızlar ben kaçıyım, 2de çıkcaz çünkü ancak olur, ancak hazırlanırım.
herkesleri öpüyoruuuum
görüşürüz

ve aleyküm selaaaam.....

sende hoşgeldin bacım:)

neyse kızlar ben kaçıyım, 2de çıkcaz çünkü ancak olur, ancak hazırlanırım.
herkesleri öpüyoruuuum
görüşürüz

hoşbuldum canımm...sende güle güle git mamişleri çok kaçırmadan gel malum yarın tartı var ama bi dakka piknik iptal oldu dememişmiydin nere gidiyon sen şimdi bakem....:44:

canım sana yeni topiğinde başarılar dilerim burda senin kilo oranına yakın arkadaşlarımız olduğu için burası sana çok iyi gelcek sen tatlı dilinle burdada kendini sevdirceksin eminim,hedefine ulaşmaya yakın biri olarak burdaki arkadaşlarıma ve sana başarılar dilerimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…