Hoşgeldin meryemcim
Şükür iyiyim ben sen nasılsın
hoşbuldum ablacım iyiyim şükür..
bugün saçlarımı boyattım kendime çeki düzen vereyim dedim pazartesi tatile gidiyoruzzz
gelince banyo yaptım,bir yasin okudum ferahladım..
şimdi daha iyiyim.
hava da serin gidiyor bu ara.ben kavrulan sıcaklar duasına cıkıcam.
önümüzdeki hafta Marmaris de hava sıcak olur insallah
Oo tatil zamanı geldi demek ne güzel
Saçlarını da güle güle kullan en kısa zamanda benim de boyatmam lazım beyazlar çok çarpıyor gözüme
Ankara da epey serin bu ara ama o taraflar sıcaktır merak etme sen nursena ne diyor baksana yanıyorlar oradakiler
30 dak leslie yaptım off şıpır şıpır terledim..
herşey sabah tarıda 1 gram eksik çıkayım diye
ben çıkıyorum kızlar dış alıp yatacağım iyi geceler inşallah sabah kilolar gitmiş olarak uyanırız
silor muu...benmde kv yapar aman amann bir yapar ki...
tereyağ ı yakıp döker üzerine
kız zaten Adanalıyız böle kalorili yiceklerden sanslıyız derken gürcü kvmden çıkan yemeğe sasırmıstım
yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm
Haftaya ikimiz de ekside olalım inşallah
benim kv de yemek konusunda maşallahı var...gerçi son zamanlarda tahtı biz gelinlere bırakıyo galibaa...ama ona rağmen süper yanii...kimse eline su dökemez...
bende tereyağlı yapıyodum normalde ama şimdi sadece sarımsaklı yoğurt döküyom...zaten hamur yicem bari yağsız olsun deyine..gerçi çok yemediydimkii....
evet yaa silormuş....ben niye silör dedim bilmiyom....
yaa bende eksi istiyomm...niye ikinizmişşş...hıhhh...
Sen zaten eksidesin ya ben ondan öyle dedim di
Hepimizin emekleri boşa gitmesin kilolar gitsin inşallah
valla yaww adana yemekleri yapmıyom ben valla artık adam da bende çok yiyoruz tava falan çok yapardımm havada çok sıcak olunca hafif şeyler yediriyom valla bende yırtıyomm aradasilor muu...benmde kv yapar aman amann bir yapar ki...
tereyağ ı yakıp döker üzerine
kız zaten Adanalıyız böle kalorili yiceklerden sanslıyız derken gürcü kvmden çıkan yemeğe sasırmıstım
hoşbuldum ablacım iyiyim şükür..
bugün saçlarımı boyattım kendime çeki düzen vereyim dedim pazartesi tatile gidiyoruzzz
gelince banyo yaptım,bir yasin okudum ferahladım..
şimdi daha iyiyim.
hava da serin gidiyor bu ara.ben kavrulan sıcaklar duasına cıkıcam.
önümüzdeki hafta Marmaris de hava sıcak olur insallah
yok be ablacım...sana öyle gelmiş....
bak 1mart
kilo:92
bel:98
basen:120
göğüs:107
nisan yok ölçmemişim....
1 mayıs
kilo:87,7
bel:96
basen:118
göğüs:103
1 haziran
kilo:88,3
bel 96
basen:118
göğüs:103
dört ay gibi bir sürede 3 aşağı 2 yukarı 4 aşağı 2 yukarı yerimde saymış gibiyim...normal şartlarda hedefim 1 haziranda 85 i görmüş olmaktıkiiii bu en kötü ihtimalle diye düşünüyodum ama zor gidiyoo...
uyucaktım ama uyuyamadım tv ye haberlere daldım kaldım :))))))))
uyucaktım ama uyuyamadım tv ye haberlere daldım kaldım :))))))))
Ah ah bilmezmiyim zorgittiğini
Beni de görüyorsun işte zaman zaman gevşesem de genelde ipin ucunu bırakmıyorum ama hep 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum şükür yine canım
he yaa bende öyle kuzularda uyuyo..ama hiç yatasım yok...kocamla kardeşimle oturuyoz....özlemişim böyle sessiz oturmayı...yarında çok işim var
oysaki...nasipse sabah kardeşimle bi çamlıcaya çıkcazz...ordan sahilede ineriz sanırım....öğleden sonrada temizlik ve misafirler için hazırlığa
başlıcam yaprak sarcam bide dafi ablanın poğaçasını yapıcam yarındann...
aynen ablacım yaa....gram gram da olsa yeterki gitsin razıyım...hiç ipin ucunu kaçırma şansım yok zaten anında artı oluyorum....iyiki varsınız...siz olmasanız asla zayıflayamazdımm...ben 99 u bile hayal edemiyodum şimdi 87 ler inanamıyorum bazen....sizi çok seviyorumm....
insan verdikçe daha fazlasını istiyooo ben 95 ken diyet yapmazken çok kafaya takmazdım nefes nefese olurdum şimdi çok şükür görüntüm iyi sayılır boy falan olunca orantılı sayılırım ama hala kendimi tombalak yusyuvarlak bişeymişim dünyanın en şişko insanıymuşum gibim hissediyom
çamaşır asayım geleyim
ayy konunu sonuna çamaşır asayım lafı olmamış okuyunca amma güldüm kendime:))))))))))))
insan verdikçe daha fazlasını istiyooo ben 95 ken diyet yapmazken çok kafaya takmazdım nefes nefese olurdum şimdi çok şükür görüntüm iyi sayılır boy falan olunca orantılı sayılırım ama hala kendimi tombalak yusyuvarlak bişeymişim dünyanın en şişko insanıymuşum gibim hissediyom
çamaşır asayım geleyim
ayy konunu sonuna çamaşır asayım lafı olmamış okuyunca amma güldüm kendime:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?