Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın hayırlı cumalar

sabah sabah ıcım acıldı maasallah ne guzel kılolar vermıssınız

devamı hep gelsın ınsaallah

günaydın güzeller hayırlı cumalar

geçen hafta kilom:114

bu hafta kilom:113

giden ve birdaha gelmemesi temenni edilen : 1 kilo

spor:485 dak.

gunaydın hayırlı cumalar

1 kılo gercekten cok guzel rakam. uzun zamandır yakalayamadım bunu. gecen yaz 1,7 / 1,5 verıyordum ılk haftalar. takılıp kaldıgım kıştan berı en ıyı gordugum rakam bu aykı 700 ve 600 gr lar. bu hafta yogun spor yapamadım kurs kapalı olunca cok motıve olamadım bu hafta beklemıyorum ama ınsaallah ben de kendımden gelecek hafta ıcın bu 1 kıloyu beklıyorum sızınkını gorunce cok heveslendım ozellıkle.

tebrık ederım, basarılarınızı devamını dılıyorum

nekadar surede verdınız acaba bu kıloyu ?

pomogranate nursena aşağıda görüyoeum sizi..sizlere ve sonradan gelecek herkese çok güzel bir gün dilerim ben çıkıyorum kızlar büyük oğlum okula gitti küçük uyuyor .kocişim nöbetten gelir birazdan kahvaltı hazırlayayım..görüşürüz inşallah

benım mesaı saatım 7 bucuk baslıyor aksam 6bucuk. cıddı ogle aram yok. tablot yemegı de hem cok yaglı hem eksık menu oluyor ıscıler 1 ekmek yıyerek ancak doyuyor oyle bır menu ıste. o yok bu yok seklınde.

ogle yemegı ıcın ek corba / salata getırıyorum ya da bazen yemek. ama ozellıkle aksamları erken yıyebılmek adına ek yemek getırmek daha zahmetlı oluyor eger evde yemegı dusunsem evde olmam 7 yı buluyor zaten. hazır yemegım olsa ısıtsam yesem bıle en erken 7 bucuk. ben de bır suredır ısyerınde yıyorum elektrılı ısıtıcı aldım kendıme.

merhaba hosbulduk yenı tanıstık.

ben kendımle ılgılı yazmıstım ama tekrar tanısmak adına yenı bır fıkrım geldı zaten.

kendımı yenıden tanıtayım zamanınız olursa sızler de benzerını yapabılırsınız ben de sızlerı ve ımkanlarınızı hayatınızı yanı tanımıs olurum

30 yasına gırecegım 12 hazıranda
5yıllık evlıyım
ozelde calısıyorum hatta esımle aynı ıs aynı departman yanyana masa
ıhracat sorumlusuyum
cocugum yok
erken menopoz / romatızma /ınsulın dırencı hastalıklarım belırgın
engel olarak mesaı saatlerı, kucuk sehır / ızınsız calısmak (yıllık ızın bıle yapamıyoruz ) /daha once kırılmıs platınlı sol ayak
agustos sonunda bılınclenmeye basladım amakasıma kadar ancak 8 kılo verebıldım kısın ıs yogunlugum felakettı 10 a kadar calıstım yerı geldı masamdan kalkamaz duruma geldım. bır de tırnak operasyonu ve agır grıp derken onlar da ıkı ay hareketsız bıraktı bende. duzenım bozuluyordu tam nısan ayında.sukur ıslerım sakınlestı mayıs ayında, kendım de gıdısatın ıyı olmadıgını ıyıce anladım cunku kılo almaya baslıyordum
110 ıle basladım su an 104,5 kıloyum en fazla 103 gordum

aklımdakıler bunlar.

ev konusunda da kadın evde rahatsa akraba olayı yogun degılse yanı ben mesela calısmıyor olsam rahat olurum gun falan olmaz burda akraba tanıdık yok gıbı. cocuk desenız zaten dedıgınız gıbı duzenı cok etkılıyor yanı cocuksuz bır kadın ve dedıgım sartlara sahıp olsa spor ve beslenme anlamında cok cok sanslı olur benım ımkanıma gore. calısan demır paslanmaz ama bız masada oturmaktan yaglanıyoruz ıste valla.

herkese gunaydın

hayırlı cumalar

bugun bıldırım gununuzmus oyuzden herkese basarılar dılıyorum canı gonulden. ben de dunku menumu guncelleyım.

dunku menum:

sabah

07:00
ac karnına balık yagı bır adet
ıkı bardak ılık su

07:30 ıse gelınce kahvaltı
bır bardak süt
ıkı avuc buyuklugunde yufka ekmek ( koyden geldı ıkı uc gundur yufka yedım,ama sık yasanan bırsey degıl bılıyorsunuz normal ekmegıme donerım yarın. )
ekmegın ıcınde 2kk koy peynırı, yarım domates, ceyrekten az maydonoz var. cok az bır yag ıle dısını kızarttım.
4 adet marul
bır salatalık

500 ml ılık su , acık sekersız cay

ara: 4 adet kuru hurma, 500ml ılık su, hem demleme 5 ı bıryerde cay ıle hem de lıptonun form plus cayını karıstırdım bır de cıleklı ahudulu cay ıle aroma vermıs oldum super bır cay oldu bır buyuk kupa ıctım.

yemekten once de 500 ml ılık su

oglen:6 kasık tavuk sote, 5 kasık pılav, bır kucuk kase cacık, 4 kasık domates salatası

ogleden sonra ara: 1 tl ılık su. ceyrek maydonoz, 4 adet eksı kayısı

yemekten once 500 ml ılık su

18:00 aksam ısten cıkmadan yedım yemegımı. cok az bır yag ıle tefal activry de kızartma gıbı yemek yaptım. ıkı kabak, 3 adet kırmızı bıber, bır patates, bır soganı beraber kızarttım ama kullandıgım yag tatlı kasıgı kadar oluyor.

10 kasık sulu yogurt, bır domates, bır salatalık, 5 kasık yemek

ıs cıkısı 6 bucukta yuruyuse basladım 1 saat yurudum ve toplam adımım 10000 oldu. 420 kalorı yaktım

dızımı ızledım dınlendım ev ıslerımı hallettım 12 ye gelırken baktım uykum yok henuz.1 saat hareket yaptım mekık, bacak hareketlerı,kursta ogrendıklerım. dus aldım uyudum drken 1,5 olmus cok uykum var bugun .

ha eklemeyı unuttum normalde cumartesılerı calısan bırıyım tum gun. ama yıl sonuna kadar ızınlıyım. acıl ısler olmadıkca cumartesılerı gelmıyorum. kendı yasamımla ılgılı yazdıgım seylere eklemek adına.

ekleme yapayım normalde cumartesılerı calısıyordum ama bır aydır ızınlıyım cok sukur evdeyım cumartesılerı.

bır de ılac ıle regl oluyorum onu yazmayı unutmusum / ıkı kez de tup bebek gordum 2 yıl once.

evlendıgımde 85 kıloydum masa bası ıs, erken menopoz,ılaclar, tup bebek,duzensız beslenme,hareketsızık,ayak kırılınca 6 ay hareketsız kalmak derken bu kıloya cıktım

sıze de ıyı gunler,, gorusuruz ınsaallah. kolay gelsın

Selamün aleykümm..hayırlı cumalar....

biz hazırlandık bi çamlıca yapıp gelcez...eşim nasıl olduda izin verdi bilmiyom ama çok sevindirik oldum....tartım dün daha eksi gösterirken bugün nanik yaptı...ama pilinin bitiyo olmasından şüpheleniyorum..

geçen hafta:88,3

bu hafta:87

dün 86,5 kadar görmüştüm...neyse hayırlısı buda gayet iyi bence....

est.canım..

nekadar surede verdınız acaba bu kıloyu ?

eylülden beri canım...bebişim sütten kesildi hemen diyete ve spora başladım....buzamana kadarda 18 kilo gitti inşallah daha fazlasıda gidicekk...

nursenacım afferim kız bizee....

asu bildirim yapmamış uyanınca biraz daha eksi görmeyi planlıyo sanırsam....

emine abla sanada...

esracımm nerelerdesinnn....yokluğun çok belli oluyoo...yaptırmadınızmı pc yi halaa...

dafi ablada yok ortalarda kandil günü bi selam verip kayboldu gene...

neyse amma konuştum sabah sabah kaçıyom şimdi çocukları giydireyim....öpüldünüz...

asagı yukarı aynı zamanlarda dıyet seruvenımız baslamıs ama maasallah sız super kılo vermıssınız cok ımrendım darısı basıma ınsaallah

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili hayırlı bi cuma diliyorum
Ben bugün mutluyum sabahtan iş yerindekiler bile diyo keyfin yerinde diye nasıl olmasın dedim tartı bana kahkaha atıyo resmen
Neyse kızlar hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
Canım bende özelde çalışıyorum bizim aşçımız var yemek yapan tabi yinede gönlüne göre yemek bulmak zor sürekli makarna ve pilav yeniyo ama ben artık salataya ağırlık verdim sabah kahvaltımıda yanımda getiriyorum ama fazla zorlandığım söylenemez insan yeterki istesin hepsini yapabilir bence

Nursena ablacım Allah kolaylık versin sana valla sıcakta zor yani hemde 2 çocukla ama bunun faydasını tartıda görmüşsün ne güzel

Zeynep kuzum maşallah senide tebrik ederim öpüyorum seni iyi gezmeler

Evet gelelim kiloma

YENAM KİLOM 91,3

ASUMAN ABLA SPOR 300DK.

Yenam Asuman ablacım şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık

Bu arada yenam esram ve aynurum pek gözükmüyolar :26::26:

Esranın blg.bozuktu :44::44:

Aynur cücüşü pasaport işleriyle uğraşıyo sanırsam :44::44:

Yenamda işlerden ugrayamadı galiba :44::44:

Kızlar öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

merhaba

cok guzel kılo vermıssınız sanırım oyle anladım.sızın adınıza cok sevındım kılo veren kısılerı gormek ınsanı sadece kamcılıyor cok da mutlu edıyor neler yasadıgını bıldıgımız ıcın.

bızım de ahcı var ama guzel degıl yemeklerı. menemen sevmeyen yoktur dunyada ama ıgrenc oluyor menemenı bıle. bır de cesıt olmuyor mesela sadece az kuru fasulye ve az pılav alabılıyorum corba yok salata yok yogurt yok gıbı mesela.

ben de uzun zamandır yanımda ek malzemeye yıyecek getırıyorum artık. yapacak bırsey yok. ogle yemegı cok guzel olan kısılerın rahatlıgına ımrenıyor ıste ınsan sadece.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum
Şu hayırlı günde Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunar inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı cumalar

Canım bende her ay boyatıyorum bazen biraz geçiyor ama seviyorum o ilk boyanmış halini birde tabi diplere tahammülüm yok
Çok fazla beyazım yok ama yinede o bir kaç kıl beni rahatsız ediyor

Unutmadan şu bildirimimi de yapayım

Geçen hafta; 96.2 kg
Bu hafta; 96.4 kg

Gelen; + 200 gr bunada şükür sonuçta regl olmak üzereyim

Sporum; sadece 80 dakika oda yürüyüş malum spora gidemedim

İnşallah Almanyaya gitmeden yapacağım son bildirimde haftaya 95i görürüm artık Her 10 kiloda bir bir kaç hafta takılıyorum nedense dirençimi kırmam lazım

Son düzenleme:
senin eşinde mi asker yemek düzen siz oluyooo nöbetler görevlerrr derken
istediğin kiloya gelirsin inşallahhh
eşinlede aynı yerde çalışmak zordur beee

ben 35 yaşındayımm
2 kızım var biri 8 biri 3 yaşında
şuan muğlanın bi içesindeyim
eşim asker türkiye kazan biz kepçe geziyoruzz allah izizn verirse 3 yıl daha burdayız bu sene geldik buraya
tüketiciyim çalışmıyorum hepten ev hanımıyım
ne çok tartılıyonn pili ne çabuk bitiyo senin tartının
süper eksidesin inşallah asuda eksilerle bomba gibim gelir
maşşallah maşşallahhh gitsin gelmesinn

ayrıca sen öle na tatlı dillisin yawww topiğin şirinesi

yemeklrin güzel olmamması bi bakkıma iyi bence istah kapanır en azından

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize güzel bir gün, güzel bildirimler diliyorum. Yenam benim kilom AYNI, Asuman abla sporum yok. Simdiden ellerinize sağlık, öperim ikinizi de.

Pomocum sen de bu hafta kilonu bildir, belki Yenam sana süpriz yapar :)

Evdeki 2 bilgisayar ve tablet aynı sorunu yaşıyor. Eşim de anlamadı, sanırım işlemcileri yanmış. Belki bugün götüreceğiz bi ihtimal. Zaten Yarın sabah düğün için antebe gidiyoruz, pazartesi döneceğiz. Benden haberler böyle. Hepinizi öperim, hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…