- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
günayyydınnnnnnnnnnn kızlarrrr hayırlı cumalllrrrr
hacı yatmaz asu nursena gene sahalarda:))))))))))))
uyumadınmu asuu
bende eşimi yolladım görümcekimi bekliyomm
yarım saati kalmış
kahvaltımızı hazırlıyamm
tartı çok şükür güldüüüü sonundaaa
yena yeni kilom
83,900
asu sporum 150 dakika cık
günaydın güzeller hayırlı cumalar
geçen hafta kilom:114
bu hafta kilom:113
giden ve birdaha gelmemesi temenni edilen: 1 kilo
spor:485 dak.
Allah kolaylık versin....misafirlerinde gelmiştir sanırım..ayrıca o koşturmaya çoktaannnn gitmiştir o helvalar....
aslında kasıtlı az değildi su kesiyodu yiyemiyodum....simitte hazır satılan kandil simidi...ben tam kalkıyodum sofradan eşim sen çok severdin bak bitiyo ye accık bişey olmaz dedi..bende böyle bişey bekliyomuşum gibi atladım hemen...ne pis boğaz oldum hee....ama inşallah eksideyim bu haftaa...
bende eskişehirliyim,ama antalyada oturuyorum..
bende özelde çalışıyorum ve evde hazırladığım kaplarla çantamda taşıyorum çünkü iş yerindeki yemekler hem çok yağlı oluyor hemde diyete uymayan yemekler mide problemim de cabası kahvaltıyı bir türlü kurtarıyoruz da öğle maalesef olmuyor.
dayan yeşil çaya bacım az ödem gider en azındannn ekmekçi baccı ekmeği kesmezsenn çok fena olcek ekmek yemesen erirsinki sen ikizlerle zatennn
anam bayılırım ikiizlere öp pıtırcıkları
hoş geldinn
ilk önce
bence evde daha zor yawww
2 çocuk devamlı mutfakta buluyom kendimi yapmasam hazır gıdalr alıyolar bisküvi kek
evde yapsan dayanamıyon okula gidiyo sabah erken canı istemiyo ona kurabiye puça yapıyorum birinde yemesen birinde atıyorum ağzıma valla bence çalışmak iydir
ne demiş atalarımız çalışan demir paslanmazzz
heee bu arada günler oturmaları bahsetmedim bileee sen düşün gerisini
neden kine çokmu yedinn
müjde kayınvalidemler sonra geleceklermiş
görümcem geliyoo tekk kısır va tatlı çikolata canavarıı sipariş ler verildi bile inşallah cozutmam onlaa
yarı eksi olabilirdi helvalardan önce ama dikkat ettim baya yedimde az yedim nası bahaneyse işte:))
ya karpuza dayanamadım bugün sıcaktı çok soğuk soğuk yedim vala
bakalım ne dicek tartı yürüyüşte yaptım bakalım az da olsa
merhaba hosbulduk yenı tanıstık.
ben kendımle ılgılı yazmıstım ama tekrar tanısmak adına yenı bır fıkrım geldı zaten.
kendımı yenıden tanıtayım zamanınız olursa sızler de benzerını yapabılırsınız ben de sızlerı ve ımkanlarınızı hayatınızı yanı tanımıs olurum
30 yasına gırecegım 12 hazıranda
5yıllık evlıyım
ozelde calısıyorum hatta esımle aynı ıs aynı departman yanyana masa
ıhracat sorumlusuyum
cocugum yok
erken menopoz / romatızma /ınsulın dırencı hastalıklarım belırgın
engel olarak mesaı saatlerı, kucuk sehır / ızınsız calısmak (yıllık ızın bıle yapamıyoruz ) /daha once kırılmıs platınlı sol ayak
agustos sonunda bılınclenmeye basladım amakasıma kadar ancak 8 kılo verebıldım kısın ıs yogunlugum felakettı 10 a kadar calıstım yerı geldı masamdan kalkamaz duruma geldım. bır de tırnak operasyonu ve agır grıp derken onlar da ıkı ay hareketsız bıraktı bende. duzenım bozuluyordu tam nısan ayında.sukur ıslerım sakınlestı mayıs ayında, kendım de gıdısatın ıyı olmadıgını ıyıce anladım cunku kılo almaya baslıyordum
110 ıle basladım su an 104,5 kıloyum en fazla 103 gordum
aklımdakıler bunlar.
ev konusunda da kadın evde rahatsa akraba olayı yogun degılse yanı ben mesela calısmıyor olsam rahat olurum gun falan olmaz burda akraba tanıdık yok gıbı. cocuk desenız zaten dedıgınız gıbı duzenı cok etkılıyor yanı cocuksuz bır kadın ve dedıgım sartlara sahıp olsa spor ve beslenme anlamında cok cok sanslı olur benım ımkanıma gore. calısan demır paslanmaz ama bız masada oturmaktan yaglanıyoruz ıste valla.
pomogranate nursena aşağıda görüyoeum sizi..sizlere ve sonradan gelecek herkese çok güzel bir gün dilerim ben çıkıyorum kızlar büyük oğlum okula gitti küçük uyuyor .kocişim nöbetten gelir birazdan kahvaltı hazırlayayım..görüşürüz inşallah
tsk ederım anlayısınız ıcın. yenı olunca ınsan yanlıs anlasılmaktan cekınıyor. bılmıs bılmıs gorunmek ıstemem kaldı kı okadar da uzman sayılmam.amacım zaten paylasmak, yardımlasmak ıcındı. bunun boyle anlasılmasına sevındım.
hımmmmmm sızın gercekten cok zormus. benım maasallahım vardır cok rahat gecer. sızın gıbı kılo vermıs bırı zaten bunları bılıyordur aslında bu zamana kadar. ve spor yapmıyorsa sebebı asırı agrıdır. dusunemedıgımı farkettım kusura bakmayın
nekadar surede verdınız acaba bu kıloyu ?
Selamün aleykümm..hayırlı cumalar....
biz hazırlandık bi çamlıca yapıp gelcez...eşim nasıl olduda izin verdi bilmiyom ama çok sevindirik oldum....tartım dün daha eksi gösterirken bugün nanik yaptı...ama pilinin bitiyo olmasından şüpheleniyorum..
geçen hafta:88,3
bu hafta:87
dün 86,5 kadar görmüştüm...neyse hayırlısı buda gayet iyi bence....
est.canım..
eylülden beri canım...bebişim sütten kesildi hemen diyete ve spora başladım....buzamana kadarda 18 kilo gitti inşallah daha fazlasıda gidicekk...
nursenacım afferim kız bizee....
asu bildirim yapmamış uyanınca biraz daha eksi görmeyi planlıyo sanırsam....
emine abla sanada...
esracımm nerelerdesinnn....yokluğun çok belli oluyoo...yaptırmadınızmı pc yi halaa...
dafi ablada yok ortalarda kandil günü bi selam verip kayboldu gene...
neyse amma konuştum sabah sabah kaçıyom şimdi çocukları giydireyim....öpüldünüz...
Canım bende özelde çalışıyorum bizim aşçımız var yemek yapan tabi yinede gönlüne göre yemek bulmak zor sürekli makarna ve pilav yeniyo ama ben artık salataya ağırlık verdim sabah kahvaltımıda yanımda getiriyorum ama fazla zorlandığım söylenemez insan yeterki istesin hepsini yapabilir bencebayanlar calısırken dıyet yapmak evdekınden daha zor oluyor. bu yuzden aranızda calısanlar var mı onu da ogrenmek ıstedım bılgı paylasımı,fıkır alısverısı yapabılmek adına ?
ozelde calısan var mı mesela ozellıkle ?
slm kızlarr ben geldimm çok yoğun aktif günler yaşıyorum çocuklar sıcaklarda evde durmuyo huysuzlanıyoo akşama kadar temizlik ti bulaşıktı parktı derken anca bu satte oturuyorum valla
ayy yaşlanıyomuyum neee :)
parklar kum olduğundan günde 2 posta banyo yapıyoruz parktan geldikçe bu harekete ve su içmeye vermişimdşr diye umuyorumm
kandilde götürdüm helvaları valla
geçmişe dönsemmi acep ammada konuşmuşunuz yaww
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili hayırlı bi cuma diliyorum
Ben bugün mutluyum sabahtan iş yerindekiler bile diyo keyfin yerinde diye nasıl olmasın dedim tartı bana kahkaha atıyo resmen
Neyse kızlar hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
Canım bende özelde çalışıyorum bizim aşçımız var yemek yapan tabi yinede gönlüne göre yemek bulmak zor sürekli makarna ve pilav yeniyo ama ben artık salataya ağırlık verdim sabah kahvaltımıda yanımda getiriyorum ama fazla zorlandığım söylenemez insan yeterki istesin hepsini yapabilir bence
Nursena ablacım Allah kolaylık versin sana valla sıcakta zor yani hemde 2 çocukla ama bunun faydasını tartıda görmüşsün ne güzel
Zeynep kuzum maşallah senide tebrik ederim öpüyorum seni iyi gezmeler
teşekkür ederim..bizde ırsı erken beyazlıyor saçlar ama benmkiler inanılmaz bembeyaz saçlarımın dibi..
1-1.5 ayda boyatmasam hemen diplerim belli oluyor
hahhaha napayım tek derdim bu olsun:)
evet nursena şikayet ederek söylüyor ama ben seviniyorum okudukça
senin eşinde mi asker yemek düzen siz oluyooo nöbetler görevlerrr derkenpomogranate nursena aşağıda görüyoeum sizi..sizlere ve sonradan gelecek herkese çok güzel bir gün dilerim ben çıkıyorum kızlar büyük oğlum okula gitti küçük uyuyor .kocişim nöbetten gelir birazdan kahvaltı hazırlayayım..görüşürüz inşallah
istediğin kiloya gelirsin inşallahhhmerhaba hosbulduk yenı tanıstık.
ben kendımle ılgılı yazmıstım ama tekrar tanısmak adına yenı bır fıkrım geldı zaten.
kendımı yenıden tanıtayım zamanınız olursa sızler de benzerını yapabılırsınız ben de sızlerı ve ımkanlarınızı hayatınızı yanı tanımıs olurum
30 yasına gırecegım 12 hazıranda
5yıllık evlıyım
ozelde calısıyorum hatta esımle aynı ıs aynı departman yanyana masa
ıhracat sorumlusuyum
cocugum yok
erken menopoz / romatızma /ınsulın dırencı hastalıklarım belırgın
engel olarak mesaı saatlerı, kucuk sehır / ızınsız calısmak (yıllık ızın bıle yapamıyoruz ) /daha once kırılmıs platınlı sol ayak
agustos sonunda bılınclenmeye basladım amakasıma kadar ancak 8 kılo verebıldım kısın ıs yogunlugum felakettı 10 a kadar calıstım yerı geldı masamdan kalkamaz duruma geldım. bır de tırnak operasyonu ve agır grıp derken onlar da ıkı ay hareketsız bıraktı bende. duzenım bozuluyordu tam nısan ayında.sukur ıslerım sakınlestı mayıs ayında, kendım de gıdısatın ıyı olmadıgını ıyıce anladım cunku kılo almaya baslıyordum
110 ıle basladım su an 104,5 kıloyum en fazla 103 gordum
aklımdakıler bunlar.
ev konusunda da kadın evde rahatsa akraba olayı yogun degılse yanı ben mesela calısmıyor olsam rahat olurum gun falan olmaz burda akraba tanıdık yok gıbı. cocuk desenız zaten dedıgınız gıbı duzenı cok etkılıyor yanı cocuksuz bır kadın ve dedıgım sartlara sahıp olsa spor ve beslenme anlamında cok cok sanslı olur benım ımkanıma gore. calısan demır paslanmaz ama bız masada oturmaktan yaglanıyoruz ıste valla.
ne çok tartılıyonn pili ne çabuk bitiyo senin tartınınSelamün aleykümm..hayırlı cumalar....
biz hazırlandık bi çamlıca yapıp gelcez...eşim nasıl olduda izin verdi bilmiyom ama çok sevindirik oldum....tartım dün daha eksi gösterirken bugün nanik yaptı...ama pilinin bitiyo olmasından şüpheleniyorum..
geçen hafta:88,3
bu hafta:87
dün 86,5 kadar görmüştüm...neyse hayırlısı buda gayet iyi bence....
est.canım..
eylülden beri canım...bebişim sütten kesildi hemen diyete ve spora başladım....buzamana kadarda 18 kilo gitti inşallah daha fazlasıda gidicekk...
nursenacım afferim kız bizee....
asu bildirim yapmamış uyanınca biraz daha eksi görmeyi planlıyo sanırsam....
emine abla sanada...
esracımm nerelerdesinnn....yokluğun çok belli oluyoo...yaptırmadınızmı pc yi halaa...
dafi ablada yok ortalarda kandil günü bi selam verip kayboldu gene...
neyse amma konuştum sabah sabah kaçıyom şimdi çocukları giydireyim....öpüldünüz...
maşşallah maşşallahhh gitsin gelmesinnKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili hayırlı bi cuma diliyorum
Ben bugün mutluyum sabahtan iş yerindekiler bile diyo keyfin yerinde diye nasıl olmasın dedim tartı bana kahkaha atıyo resmen
Neyse kızlar hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
Canım bende özelde çalışıyorum bizim aşçımız var yemek yapan tabi yinede gönlüne göre yemek bulmak zor sürekli makarna ve pilav yeniyo ama ben artık salataya ağırlık verdim sabah kahvaltımıda yanımda getiriyorum ama fazla zorlandığım söylenemez insan yeterki istesin hepsini yapabilir bence
Nursena ablacım Allah kolaylık versin sana valla sıcakta zor yani hemde 2 çocukla ama bunun faydasını tartıda görmüşsün ne güzel
Zeynep kuzum maşallah senide tebrik ederim öpüyorum seni iyi gezmeler
merhaba
cok guzel kılo vermıssınız sanırım oyle anladım.sızın adınıza cok sevındım kılo veren kısılerı gormek ınsanı sadece kamcılıyor cok da mutlu edıyor neler yasadıgını bıldıgımız ıcın.
bızım de ahcı var ama guzel degıl yemeklerı. menemen sevmeyen yoktur dunyada ama ıgrenc oluyor menemenı bıle. bır de cesıt olmuyor mesela sadece az kuru fasulye ve az pılav alabılıyorum corba yok salata yok yogurt yok gıbı mesela.
ben de uzun zamandır yanımda ek malzemeye yıyecek getırıyorum artık. yapacak bırsey yok. ogle yemegı cok guzel olan kısılerın rahatlıgına ımrenıyor ıste ınsan sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?