Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıstah aslında kapanmıyor doyup kalkmadıgın ıcın hemen acıkıyorsun ya da aksama daha cok bır aclık oluyor ınsanda. ben olculerı ayarlayabılıyorum yemek guzel olsa da kacırmıyorum yeter kı guzel olsun da ılave bırsey yemek zorunda kalmayayım dıye bakıyorum olaya.

ben dogdugum yerde yasıyorum esım buralı degıl ısı nedenı ıle tasınmıs nasıp oldu ben de dogdugum yere onun vesılesı ıle dönmus oldum. ayyyy hem de nasıl zor.bızı yedı bıtırdı cok cok stres altındayız en basıtınden dun aksam dızı ızlıyorum ıs ıle alakalı bırsey anlatıyor bana tam dızının en heyecanlı yerınde. ben ıs konusmayı sevmıyorum ıskolık sayılabılırım ozellıkle o benım mudurum gıbı oldugu ıcın o sureklı yurtdısına cıkınca tum ısler bana kaldıgı donemde paralıyorum kendımı ama sureklı ıs konusmam acmam konuyu.

maasallah hem kızın hem oglun varmıs ALLAH bagıslasın.

ıdeal kıloya ulasmak, bu sayede belkı hastalıkjlarımdan kurtulmak ve hatta tedavı bıle gormeden belkı anne olurum umudum var ınsaallah ulasırım guzel kıloya.hepımız ulasalım ınsaallah

calısan bayanlar daha fazla tuketıcı oluyor aslında. kaldı kı es, ev hanımlıgı, annelık,stressız yasam gıbı konularda da basarı saglamak cok zor oluyor oyuzden gercekten tuketıcı olmak daha ıyı. laf olsun dıye demıyorum bunu, hayat ve hayatın ıcınde yasanacak her an, ek gelır getırmekten daha guzel. calısıyorsak da hafıf mesaı saatlerı olabılecek memurıyetler cok mantıklı bayanlar ıcın.

Pomocum selamlar,

Topiğe alışmışsın, kızlar da seni kucaklamış. Üzülüyordum sen geldin ben yazamıyorum diye ama gözüm arkada kalmayacak artık :)

Bizim topik normalde daha canlıdır ama bu aralar durgun. Yolcu, Nursena, Asuman abla topiğin demirbaşları. Bi sıkıntın olursa onlara sorabilirsin. Sen bu forumda başarılı olmasını çok istediğim insanlardan birisin. İnşallah +90 olarak bizler sana iyi geleceğiz. Şimdilik öperim hepinizi.

gunaydın canım

hosgeldın.

ınsaallah pc sorunları hallolur ya ne gıcık olmus hepsı bozulmus.

demek dugun var. ıyı eglenceler ıyı yolculuklar dıyeyım canım

ben bu sabah tartılmadım canım. her sabah tartılırım normalde ama bu sabah gec kaldım tartılmadım.

hımmmmmmmm demek suprız olabılır ne yapsam kı bılemedımmmmm:44:

canım gırısken bırıyımdır, kenara cekılmedım senın burda olman da rahatlık verdı arkadaslar da sagolsunlar cevap yazıyorlar tanısıyoruz yavas yavas. ben de takıp etmeye calısıyorum. ıkı topık, ıs, spor derken eksık kalabılıyorum ama ugrasıyorum sen pc bozuk dıyınce ben de cok cekınmıstım ama sagolsunlar ılgısız bırakmıyor arkadasların. tsk ederım hepınıze.

dusuncelı arkadasım, uzulmus yaaaa. dedıgın gıbı sen ve dıger arkadaslar bana daha da ıyı geleceksınız dıye umut edıyorum sızlerın rakamlarını gormek basarılarını gormek ıcıme umut doldurdu.

yaz donemı cocukların okulu tatıl oluyor, dugunler var, tatıl planları oluyor yavas yavas durgunluk olabılıyormus her topıkte ama yıne de gayet aktıf gordum ınsaallah hep boyle ve daha fazlası olur.

nursena ıle yenı yenı gorusmeye basladık. ceco ıle yazıstık 1,73 ıle baya yazıstık yolcu ıle de baya yazıstık asuman abla gormedım sanırım.

canım cok sagol ya.ALLAH razı olsun ne guzel yazıyorsun destek oluyorsun cok cok sagol. ınsaallah basarımın mımarları arasında olacaksın.

ben de senı cok optum pazartesı gorusuruz sag salım gıt gel ınsaallah bır de cok eglennnnnnnnnnnn

Pomocum sen tartıdaki son gördüğünü yaz bence :)

Nursena hani topiğin şirinesi bendim, Zehrayla aranızı bozarım bak : p

Kurtlar Vadisi gelmiyormuş bu arada, çok sevindim :)

Başlangıç kilo: 110
geçen hafta kilo: 105,1
bu haftaki kilom: 104,5
bu hafta giden:600 gr
toplam giden : 5,5
toplam spor hafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası): bu hafta cızelgeye gırebılme ıhtımalını dusunmedıgım ıcın ayrıca kendı topıgımde sporları boyle yazma ozellıgımız olmadıgı ıcın bu hafta yaptıgım sporları dakıka dakıka not etmedım arkadaslar. Eger alınırsam lısteye, duzgun not alırım. Sıze menumun altında yazıyorum ama tam haftalık not almadım.

Pomocum sen tartıdaki son gördüğünü yaz bence :)

Nursena hani topiğin şirinesi bendim, Zehrayla aranızı bozarım bak : p

Kurtlar Vadisi gelmiyormuş bu arada, çok sevindim :)

oyle yaptım canımmmmm.

buarada bız tanıstıgımızda sen kac kıloydun ? bu kıloyu nekadar zamanda verdın ????

kızlar günaydın herkese mutlu günler ben hiç mutlu değilim bu sabah tartı beni güzel bozdu 94.7 çıktım ya zaten epi topu 2 kilo vermiştim onu da almışım geri ben anlamıyorum ya bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde düzelemeyeceğim ben hep obe kalacağım galiba inşallah sizlerden güzel sonuçlar gelir arkadaşlar

Biz senle tanıştığımızda 95 falandım. Senin günlüğün vardı o zamanlar. Başlangıç 99,5 benim ama. 1 yılda 19 kg gitti. İnşallah yılbaşına kadar da kalanlardan kurtulurum.

Şarjım bitiyor, takayın telefonu. Hepiniz hoşçakalın kuzular.

hımmmmm anladım canım.maasallah sana. darısı basıma ınsaallah, yılbasına kadar super fıt olursun dıye dusunuyorum

gorusmek uzere

senı gordugume cok sevındımmmmmm

Bol spor yapıyorsun maşallah gördüğüm kadarıyla tahminen kaç dk dersen yazayım ben bu hafta listeye seni de
Nursena ve Zehra ve de Zeynep tebrik ederim maşallah hepinize ben ancak geçen haftaki rakamı kaçırmamak için uğraşıyorum bu hafta
Kızım gidince 2 saat uyudum hemen tartılayım ben şimdi
Esracım düğün de iyi eğlenceler canım

tsk ederım hem ılgınız hem lısteye almak ıstemenızden dolayı.

ozaman bu hafta tahmınen ,

bu hafta spor salonum yoktu oyuzden dusuk kaldım ama yıne de.

190 dk olabılır

Merhaba arkadaşlar,

Kilom, 95,9

Yürüyüş, 225 dakika

Sevgili buddy'm yasemin söz sen de

Hoşgeldin aramıza,
azmin, daim ve bulaşıcı olsun..

Clutch senin için yakınımdir deyince bu cuma 104,5 la listeye ekliyorum..

Son düzenleme:
merhaba kizlarrrr. gecmisi okumadan bildirimimi yapayim...

360dakika sporum var

kilom 91.5
gecen hafta 92,1di galiba...

Pazartesi gunu 93,5kg gormustum tartida... Dünde regl oldum. Her halde regl olcam diye pazartesi öyle cikti rakam...

günaydın hanımlar

cumamız mübarek olsun..biraz ortalık yatışmayamı başladı ne..(yada sindirilmeye)

günümüz ve hafta sonumuz güzel geçmesi dileği ile sevgiyle kalın..

Meryemciğim,iyi tatiller..güle güle gidip gelin...

Esracığım,
size de iyi yolculuklar iyi eğlenceler düğün de..afiyet olsun kebap ve baklava yerken.

Zehracığım, çok iyi kilo veriyorsun maşallah..

Zeynepçiğim,Silor yazman hepimizi araştırmaya itti iyiki google amca var yemeğin tarihçesine bile baktım, gürcü yemeğiymiş
ve bugün yapacağım ben de. tavuklu bir tarif gördüm hoşuma gitti onu yapacağım muhtemel.

Pınarcığım,İzmir gezisi sana yaramamış görünüyor.. Misafir ağırlamak,misafirliğe gitmek düzen bozuluyor hemen...
Toparlanırsın yakın da kendine yüklenme fazla....

asucum,sınava saatler kaldı artık...Heyecan doruktadır değilmi.? Geçen seneyi hatırladım ben ;(
umarım çok iyi geçer...

Son düzenleme:
KG 96

GEÇEN HAFTA 96.8

FARK 0,800 GR

SPORUM BU HAFTA PLATESE TAKTIM EVDE YUVARLANDIM DURDUM DENEDİM 70 DK DIR ( ASUM KAYDA DEĞMEZ )

ELLERİNİZE SAĞLIK CANLARR

Asum senin kızı ve sınava gircen bütün küçük kuzuları dualarımıza alalım Allah zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…