- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
senin eşinde mi asker yemek düzen siz oluyooo nöbetler görevlerrr derken
istediğin kiloya gelirsin inşallahhh
eşinlede aynı yerde çalışmak zordur beee
ben 35 yaşındayımm
2 kızım var biri 8 biri 3 yaşında
şuan muğlanın bi içesindeyim
eşim asker türkiye kazan biz kepçe geziyoruzz allah izizn verirse 3 yıl daha burdayız bu sene geldik buraya
tüketiciyim çalışmıyorum hepten ev hanımıyım
ne çok tartılıyonn pili ne çabuk bitiyo senin tartının
süper eksidesin inşallah asuda eksilerle bomba gibim gelir
maşşallah maşşallahhh gitsin gelmesinn
ayrıca sen öle na tatlı dillisin yawww topiğin şirinesi
yemeklrin güzel olmamması bi bakkıma iyi bence istah kapanır en azından
Günaydın arkadaşlar,
Hepinize güzel bir gün, güzel bildirimler diliyorum. Yenam benim kilom AYNI, Asuman abla sporum yok. Simdiden ellerinize sağlık, öperim ikinizi de.
Pomocum sen de bu hafta kilonu bildir, belki Yenam sana süpriz yapar :)
Evdeki 2 bilgisayar ve tablet aynı sorunu yaşıyor. Eşim de anlamadı, sanırım işlemcileri yanmış. Belki bugün götüreceğiz bi ihtimal. Zaten Yarın sabah düğün için antebe gidiyoruz, pazartesi döneceğiz. Benden haberler böyle. Hepinizi öperim, hoşçakalın.
Pomocum selamlar,
Topiğe alışmışsın, kızlar da seni kucaklamış. Üzülüyordum sen geldin ben yazamıyorum diye ama gözüm arkada kalmayacak artık :)
Bizim topik normalde daha canlıdır ama bu aralar durgun. Yolcu, Nursena, Asuman abla topiğin demirbaşları. Bi sıkıntın olursa onlara sorabilirsin. Sen bu forumda başarılı olmasını çok istediğim insanlardan birisin. İnşallah +90 olarak bizler sana iyi geleceğiz. Şimdilik öperim hepinizi.
gunaydın canım
hosgeldın.
ınsaallah pc sorunları hallolur ya ne gıcık olmus hepsı bozulmus.
demek dugun var. ıyı eglenceler ıyı yolculuklar dıyeyım canım
ben bu sabah tartılmadım canım. her sabah tartılırım normalde ama bu sabah gec kaldım tartılmadım.
hımmmmmmmm demek suprız olabılırne yapsam kı bılemedımmmmm:44:
Pomocum sen tartıdaki son gördüğünü yaz bence :)
Nursena hani topiğin şirinesi bendim, Zehrayla aranızı bozarım bak : p
Kurtlar Vadisi gelmiyormuş bu arada, çok sevindim :)
Biz senle tanıştığımızda 95 falandım. Senin günlüğün vardı o zamanlar. Başlangıç 99,5 benim ama. 1 yılda 19 kg gitti. İnşallah yılbaşına kadar da kalanlardan kurtulurum.
Şarjım bitiyor, takayın telefonu. Hepiniz hoşçakalın kuzular.
Başlangıç kilo: 110
geçen hafta kilo: 105,1
bu haftaki kilom: 104,5
bu hafta giden:600 gr
toplam giden : 5,5
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası): bu hafta cızelgeye gırebılme ıhtımalını dusunmedıgım ıcın ayrıca kendı topıgımde sporları boyle yazma ozellıgımız olmadıgı ıcın bu hafta yaptıgım sporları dakıka dakıka not etmedım arkadaslar. Eger alınırsam lısteye, duzgun not alırım. Sıze menumun altında yazıyorum ama tam haftalık not almadım.
Bol spor yapıyorsun maşallah gördüğüm kadarıyla tahminen kaç dk dersen yazayım ben bu hafta listeye seni de
Nursena ve Zehra ve de Zeynep tebrik ederim maşallah hepinize ben ancak geçen haftaki rakamı kaçırmamak için uğraşıyorum bu hafta
Kızım gidince 2 saat uyudum hemen tartılayım ben şimdi
Esracım düğün de iyi eğlenceler canım
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası): tahmını 190 dk
toplam sporhafta içi yapılan tüm sporların toplam dakikası): bu hafta cızelgeye gırebılme ıhtımalını dusunmedıgım ıcın ayrıca kendı topıgımde sporları boyle yazma ozellıgımız olmadıgı ıcın bu hafta yaptıgım sporları dakıka dakıka not etmedım arkadaslar. Eger alınırsam lısteye, duzgun not alırım. Sıze menumun altında yazıyorum ama tam haftalık not almadım.
Sevgili buddy'm yasemin söz sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?