merhaba kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti umarım herkes iyidir..
benim düğünle birleşti kaynımın kızı gelin oldu ee bende kına yengesi oldum
cuma akşamı vardık kayın validelere yemek yedik eltimlere geçtik gece 2 ye kadar sarma sardık misafirlere hazır olsun diye cumartesi yine öğleye kadar orada hazırlık sonra kuaföre gittim.akşama yemek vardı aşçı hazırlamıştı zaten..yinede ayak üstü işler bize kaldı.gece kına gecesi ve yenge olarak yapılması gerekenler gerçi ben damada yaktım erkek tarafının yengesi geline yaktı..sonra damak kaldırma yaptılar damat evinde saklanır gelin arar bulurmuş tef çala çala gittik oğlan evine ..eve döndüğümüzde yine saat 3 tü.pazar sabah 7 de kalktım duş alıp yine kuaför yollarına öğle 12 de gelin çıktı yavrum prensesler gibi allahım mutlu mesut etsin inşallah..
saat 1 de salon düğünü vardı ..akşam baklava tavuk götürdüm kardeşi ile beraber..canım ya bırakıp çıkıp gitmek çok zormuş...
dün yani pazartesi izin almıştık işten öğleyin çıktık yola eve geldiğimizde akşamın 7 siydi..direk attım kendimi yatağa 8,30 a kadar uyumuşum kalktım yemek yedik çocukları banyo yaptırıp tekrar yattım ..sabahta mesai vardı evim berbat dağınık çamaşırlar yığıldı..ama su kesik yarında nöbetim var 24 saat sabahtan perşembe sabahına kadar..
bugün sabah tartıldım gerçi çoık fena ödem vardı yorgunluk ve yolculuktan sanırım 110 çıktım
bakalım sabaha kaç çıkacağım birde bende normalde hiç olmaz ama dışarı gidince tuvalet sıkıntısı oluyor..
neyse işte benim 5 günlük yaşadıklarım bunlar.çok fazla kaçamağım olmadı ama düzenli de yiyemedim ...
Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet
hava çok sıcakk bütün gün dışardaydım...kafama güneş geçmiş çok başım ağrıyo sersem gibiyim şimdi...ama çok şükür bir sürü işim
vardı hepsini hallettim sayılır..kuzularımada cicişler aldım lwcden....fiyatlar güzeldi...bide sezon sonu indirimi var şimdi kısa kollu
tşörtler falan 5 tl 7 tl...bolca harcıyacak param olsa seneye yaz giyeceklerini bile şimdiden alır stok yapardım...büyük kıza hırka ve 2kot
pantolon aldım küçük kızımada uzun kollu penyelerden aldım 2 tane...eşime pantolon aldım...bende bi tane eteği çok beğendim ama
sadece 40 bedeni kalmıştı alamadım...sabah erken saatte doktor kontrolüm vardı tahlil ister diye kahvaltı yapmadan çıkmıştım
ama gerek duymadı..kahvaltıyı dışarda yaptım kardeşimle...sonrada gezmeye ıkeaya gittik...buyakayada gireriz diye düşünmüştük ama
artık çok yorgun düşmüştük döndük eve...benden haberler böyle....yarın kocam gelcek inşallahh ama vakit geçmiyo gibii...bu
koşturmacada bide böyle hissediyorumm...özledim keratayı...uzun zamandır böyle ayrı kalmamıştık...
slm kızlar ben geldiiim
yogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:
cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emi
şimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler
bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndüm
diyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo
efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimi
bide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
KIZLAR GÜNAYDIN
Ben geldim ama hemen gidicem bayram dönüşü işler yogun size vakit ayıramıyorum kusura bakmayın lütfen hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
Canım geçmiş olsun inşallah biran önce şu kilolardan kurtuluruz hastalıklarda peşimizi bırakır
Esram kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah bidahaki sene kutlamanızı bebişinle yaparsınız
Ayvalık konusunda benimde pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla güzel bi yermiş
Evet canım bu pazar düğünümüz var kısmetse hayırlısı bakalım
Kuzum şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah
Benim sıpada genel anestezi oldu kuzum inşallah kolay atlatırsınız ilk 2 gün biraz zorlanırsın oda idrar yaparken yanma oluyo o yüzden sonra daha rahat geçer ben sünnet külotu almadım bezliydi çünkü seninkide öle bu karton bardaklar varya onlardan al tam pipisi bardağın ortasında kalacak şekilde koy bezini öle bağla o şekilde beze temas etmiyo ve acı duymuyo bide ameliyattan çıkınca bi yarım saat hiç susmadan ağlayacak korkma aneztezinin etkisiymiş benim bildiklerim bunlar kuzum inşallah yardımcı olmuşumdur Allah yardımcın olsun
1.73 selam
düğününüz hayırlı olsun, ne güzel vakit geçirmişsin. ben de istiyorum düğün ya :)
HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73
AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000:122:
AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg
sorma canım yaa bayram çok yoğundu.üç gün bir dakika boş kalmadı evim. dizlerim çok kötü ağrıdı. ağrıdan duramadım. gece inegöle gidip ilaç aldık. merdivenlerde kaldım yukarıya çıkamadım. arabayla arka kapıya çıkıp öyle girdim eve. biraz istirahat edince ağrılarım gitti çok şükür.o kadar çok gelen giden olduki. herkes yemediği halde yaptığım 4 tepsi tatlıdan 1 yudum kalmadı artı hazır baklava aldık oda bitti.gece gündüz fuldü. balkon hiç boşalmadı. 2 gün hep yemekli misafir vardı kaç sofra kurup kaldırdım hatırlamıyorum.insanların hatırımı sayıp gelmeleri çok hoşuma gitti ama çok yoruldum. dizlerim iflas etti.ablacım selam
iyiyim ben, sen nasılsın? bayram çok yormuştur seni, dinlenebildin mi
bu arada benim de butonlar çalışıyor. bi yenile istersen sayfayı...
benim yazlık yakın gidip geliyoruz herzaman. eylülde almanyadan misafirim gelecek o zaman uzun kalırız herhalde. afyonda devre tatilimiz var orayada gidemedik.Tesekurederim insallah daha zayif oluruz yeni yasimizda
Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet
Vall ben deilde esimi kAn tutu o bayidi
Yok demedi o hala bilgisayara cok bakinca coccuğumuz olmzmis düsünceinde
Kisir yapiyomus
Bende diyom kisir deilde oglsn cocuğu olmuyo sanirim pc den
Valla acisada 2cocuk ban bakiyo npcsn mecccbuuuurrr yani
SUyla ugrasmiyom pek
Tesekurederim daha iysi. Sana olsun
Tesekurederim dafi sen ne zaman tatile gidiyon yazliga gitcektiniz sanirim
Tesekurederim
canım Allah kolaylık versin senin işinde çok zorbu arada eşimle annem barışmadı.1. gün eşim nöbetteydi ya 2. gün sabah nöbetten çıktı memlekete gitmeden anneme uğradık ablam gelmiş o kalmıştı kapıyı o açtı beni içeri aldı annem eşimi içeri almamasını istemiş gelmesin içeri koymam demiş.onun haberi yoktu noldu dedi tartıştılarmı dedimki boşver öyle istiyorsa öyle olsun dedim çıkınca dışarı eşime banyo da imiş annem dedim..çıktım..ama içim içimi yiyor..en çok biz ilgileniyoruz hastalığında sağlığında.dün gelince aramadım geldik diye bugün mesai çıkışı da uğramadım.çok kızdım kapıdan çevirdi beni..güya eşimi cezalandırıyor ama arada ben bitiyorum..yarın başına bi iş gelse biz koşcaz yine...
KIZLAR GÜNAYDIN
Ben geldim ama hemen gidicem bayram dönüşü işler yogun size vakit ayıramıyorum kusura bakmayın lütfen hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
Canım geçmiş olsun inşallah biran önce şu kilolardan kurtuluruz hastalıklarda peşimizi bırakır
Esram kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin inşallah bidahaki sene kutlamanızı bebişinle yaparsınız
Ayvalık konusunda benimde pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla güzel bi yermiş
Evet canım bu pazar düğünümüz var kısmetse hayırlısı bakalım
Kuzum şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah
Benim sıpada genel anestezi oldu kuzum inşallah kolay atlatırsınız ilk 2 gün biraz zorlanırsın oda idrar yaparken yanma oluyo o yüzden sonra daha rahat geçer ben sünnet külotu almadım bezliydi çünkü seninkide öle bu karton bardaklar varya onlardan al tam pipisi bardağın ortasında kalacak şekilde koy bezini öle bağla o şekilde beze temas etmiyo ve acı duymuyo bide ameliyattan çıkınca bi yarım saat hiç susmadan ağlayacak korkma aneztezinin etkisiymiş benim bildiklerim bunlar kuzum inşallah yardımcı olmuşumdur Allah yardımcın olsun
slm kızlar ben geldiiim
yogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:
cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emi
şimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler
bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndüm
diyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo
efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimi
bide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
Tesekurederim insallah daha zayif oluruz yeni yasimizda
Vall ben deilde esimi kAn tutu o bayidi
Yok demedi o hala bilgisayara cok bakinca coccuğumuz olmzmis düsünceinde
Kisir yapiyomus
Bende diyom kisir deilde oglsn cocuğu olmuyo sanirim pc den
Valla acisada 2cocuk ban bakiyo npcsn mecccbuuuurrr yani
SUyla ugrasmiyom pek
Tesekurederim daha iysi. Sana olsun
Tesekurederim dafi sen ne zaman tatile gidiyon yazliga gitcektiniz sanirim
Tesekurederim
teşekkürederim cnm. inşallah birlikte verebiliriz.
aminn ablacım....
anamm desene ozaman bizim üçüncülerde kız olcekk....ama bence sakıncası yok kızları daha çok seviyom benn..
filizcim teşekkür ederim canım senin mesajıda alıntılamıştım ama nasıl becerdiysem silinmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?