Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti umarım herkes iyidir..
benim düğünle birleşti kaynımın kızı gelin oldu ee bende kına yengesi oldum
cuma akşamı vardık kayın validelere yemek yedik eltimlere geçtik gece 2 ye kadar sarma sardık misafirlere hazır olsun diye cumartesi yine öğleye kadar orada hazırlık sonra kuaföre gittim.akşama yemek vardı aşçı hazırlamıştı zaten..yinede ayak üstü işler bize kaldı.gece kına gecesi ve yenge olarak yapılması gerekenler gerçi ben damada yaktım erkek tarafının yengesi geline yaktı..sonra damak kaldırma yaptılar damat evinde saklanır gelin arar bulurmuş tef çala çala gittik oğlan evine ..eve döndüğümüzde yine saat 3 tü.pazar sabah 7 de kalktım duş alıp yine kuaför yollarına öğle 12 de gelin çıktı yavrum prensesler gibi allahım mutlu mesut etsin inşallah..
saat 1 de salon düğünü vardı ..akşam baklava tavuk götürdüm kardeşi ile beraber..canım ya bırakıp çıkıp gitmek çok zormuş...
dün yani pazartesi izin almıştık işten öğleyin çıktık yola eve geldiğimizde akşamın 7 siydi..direk attım kendimi yatağa 8,30 a kadar uyumuşum kalktım yemek yedik çocukları banyo yaptırıp tekrar yattım ..sabahta mesai vardı evim berbat dağınık çamaşırlar yığıldı..ama su kesik yarında nöbetim var 24 saat sabahtan perşembe sabahına kadar..
bugün sabah tartıldım gerçi çoık fena ödem vardı yorgunluk ve yolculuktan sanırım 110 çıktım
bakalım sabaha kaç çıkacağım birde bende normalde hiç olmaz ama dışarı gidince tuvalet sıkıntısı oluyor..
neyse işte benim 5 günlük yaşadıklarım bunlar.çok fazla kaçamağım olmadı ama düzenli de yiyemedim ...

hoşgeldin ablacım.....Rabbim yeni çiftinizin mutluluğunu daim etsin...

küçük cadımı anca uyuttum bende çok yorgunum ve uykum var...yatmadan size bir bakayım dedim ama kimsecikler yok...

herkese hayırlı geceler...

Simdi ankaradayiz haftaya ayvlik sarimsklidsyiz ben seviyorum tabi muglaya göre az denizi soğuk sizin icin ideal en azindan ist yakin denk gelsek gorusurduk ne guzel kimet

Nursenacım biz en erken 3 eylülde orada olacağız. cundada da bikaç yer beğendim de, izin belli olunca rezervasyon yaparım artık. o da bu hafta belli olacak sanırım. keşke görüşebilsek ya, senin küçüğü de yerdim hazır bulmuşken

------

iyi geceler kızlar,

annemdeydik yeni geldik. daha şimdi beyaz çayımı içiyorum. sonra da yatarım sanırım. bu hafta az yesem de gitmiyor kilolar, hakikaten ay yüzünden sanırım. dolunay olsaydı da kurtulsaydık :)

yediklerimi yazayım ben;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
15 tane üzüm
yeşil çay

öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
50 gram ton balığı
1 kutu lipton ice tea light

ara
1 tane armut
1 fincan sütle kahve

akşam
7-8 kaşık etli patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
beyaz çay

bugünü de 1350 kalori civarı kapatıyorum. suyumu 3,5 litre civarı içtim. spor yok, inşallah başlayacağım en kısa zamanda. bugün kendimle gurur duydum yalnız, kepek ekmeği aldım gittim anneme. normalde patlıcanla ya pirinç pilavı ya da beyaz ekmek yeridm seviyorum diye.

benden haberler böyle kızlar. Zeyneple Eliz de aramızda artık. haa bu arada bugün Yenamla konuştum, daha iyiydi. inşallah en kısa zamanda dönecek aramıza.

ay bende lcw dan aldım kurban bayramı için dedim eşim yok artık dedi..ama şimdi giyecekleri çokk o zaman üzerine bi gömlek olur çok güzel tişörtler vardı bende 9.90 7.90 aldımhep.. kendimede güzel kıyafetler buluyorum hele kütahya ve eskişehirdekiler süper...

canım hadi hayırlısı biraz zor oluyo ama geçiyo küçükken daha çabuk atlatıyorlar...
bez bağlama 2-3 gün inşallah sorunsuz atlatırsınız

hadi hayırlısı olsun allahım damatlıklarını sağlıklı mutlu günlerini göstersin herzaman inşallah

HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73

vay be 3. olmuşum gerçi durum kötü ama olsun arada listede olmak güzel oluyor

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000 :122:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg

süpersiniz kızlar ..bence bu hafta kötü olsada haftaya toparlanacağız..ramazanı yinede kötü geçirmedik yaniiii

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum bulaşık mak.çamaşır mak. dolu ama sular yok...evşin her tarafını süpürüm ,toz aldım mutfağı toparlayıp yatayım yarın nöbet var gelemem herkese iyi günler ..öpüyorum kader arkadaşlarım...aslında yarın niyetleneyim istiyordum ama yoğun olacak perşembe cuma olmak istiyorum nasip olursa.bakalım..

bu arada eşimle annem barışmadı.1. gün eşim nöbetteydi ya 2. gün sabah nöbetten çıktı memlekete gitmeden anneme uğradık ablam gelmiş o kalmıştı kapıyı o açtı beni içeri aldı annem eşimi içeri almamasını istemiş gelmesin içeri koymam demiş.onun haberi yoktu noldu dedi tartıştılarmı dedimki boşver öyle istiyorsa öyle olsun dedim çıkınca dışarı eşime banyo da imiş annem dedim..çıktım..ama içim içimi yiyor..en çok biz ilgileniyoruz hastalığında sağlığında.dün gelince aramadım geldik diye bugün mesai çıkışı da uğramadım.çok kızdım kapıdan çevirdi beni..güya eşimi cezalandırıyor ama arada ben bitiyorum..yarın başına bi iş gelse biz koşcaz yine...

selamun aleyküm kızlar. gecenin bu saatinde ancak girebildim. torunlardan bana sıra gelmiyor.birisi pc başında birisinde netbuk
ablacım selam

iyiyim ben, sen nasılsın? bayram çok yormuştur seni, dinlenebildin mi

bu arada benim de butonlar çalışıyor. bi yenile istersen sayfayı...
sorma canım yaa bayram çok yoğundu.üç gün bir dakika boş kalmadı evim. dizlerim çok kötü ağrıdı. ağrıdan duramadım. gece inegöle gidip ilaç aldık. merdivenlerde kaldım yukarıya çıkamadım. arabayla arka kapıya çıkıp öyle girdim eve. biraz istirahat edince ağrılarım gitti çok şükür.o kadar çok gelen giden olduki. herkes yemediği halde yaptığım 4 tepsi tatlıdan 1 yudum kalmadı artı hazır baklava aldık oda bitti.gece gündüz fuldü. balkon hiç boşalmadı. 2 gün hep yemekli misafir vardı kaç sofra kurup kaldırdım hatırlamıyorum.insanların hatırımı sayıp gelmeleri çok hoşuma gitti ama çok yoruldum. dizlerim iflas etti.

benim yazlık yakın gidip geliyoruz herzaman. eylülde almanyadan misafirim gelecek o zaman uzun kalırız herhalde. afyonda devre tatilimiz var orayada gidemedik.
nursena ben daha önce sarımsaklıya gittim. güzel denizi plajı var ama çok sivrisinek vardı. şimdi nasıl bilmiyorum. sivrilerden hiç rahat edememiştik. ayvalık, sarımsaklı, dikiliye gittim. yine en çok sarımsaklıyı sevdim sivriler hariç

elizcim sanada geçmiş olsun

canım Allah kolaylık versin senin işinde çok zor

Son düzenleme:
kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm

oooooo maasallah canım. kolay gelsın buarada. hem de guzelce eglen dugununuzde oldu mu

hımmmm bır sunnet dugunu daha var anlasılan. kolay gelsın ALLAH sana da efeme de dugunlerını de gormeyı nasıp etsın ınsaallah

haklısın ya, cocuklar ve ev olunca hasta olsak bıle ugrasıyoruz kendımızı dusunemıyoruz maalesef. aman darbeden, sudan falan koru enazından

rıca ederım canım, bazen gozumuzden kacıyor mesjlar bazen de sıstemde bırseyler oluyor onemlı degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…