- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
hosgeldin diyeyim :)
biraz daha bilgi verir misin hakkında?
hosgeldin :)
canım vallahi bir türlü tam toparlanamıyorum anlayamadım gitti...
İnşallah daha iyi olucam artık. Teşekkürler iyi dileklerin için.
tahmin etmiştim canım. özellikle iki kez kontrol ettim hatta senin sporunu kaçırdım mı acaba diye :)
bu hafta gel otur zirveye. zirve her zaman senin :)
hosgeldin aramıza :),
30 kilo verebildiğim zamanları görmek dilegiyle :)
coook tesekkürler canım :)
selam canım :)
yok canım hala dogum gerceklesmedi ama haftaya olur artık insallah. biz biraz erken geldik sanırım.
bilemiyorum.
insanın kendi düzeni bambaska
Nursenacım cok gecmis olsun sana da
merhaba kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti umarım herkes iyidir..
benim düğünle birleşti kaynımın kızı gelin oldu ee bende kına yengesi oldum
cuma akşamı vardık kayın validelere yemek yedik eltimlere geçtik gece 2 ye kadar sarma sardık misafirlere hazır olsun diye cumartesi yine öğleye kadar orada hazırlık sonra kuaföre gittim.akşama yemek vardı aşçı hazırlamıştı zaten..yinede ayak üstü işler bize kaldı.gece kına gecesi ve yenge olarak yapılması gerekenler gerçi ben damada yaktım erkek tarafının yengesi geline yaktı..sonra damak kaldırma yaptılar damat evinde saklanır gelin arar bulurmuş tef çala çala gittik oğlan evine ..eve döndüğümüzde yine saat 3 tü.pazar sabah 7 de kalktım duş alıp yine kuaför yollarına öğle 12 de gelin çıktı yavrum prensesler gibi allahım mutlu mesut etsin inşallah..
saat 1 de salon düğünü vardı ..akşam baklava tavuk götürdüm kardeşi ile beraber..canım ya bırakıp çıkıp gitmek çok zormuş...
dün yani pazartesi izin almıştık işten öğleyin çıktık yola eve geldiğimizde akşamın 7 siydi..direk attım kendimi yatağa 8,30 a kadar uyumuşum kalktım yemek yedik çocukları banyo yaptırıp tekrar yattım ..sabahta mesai vardı evim berbat dağınık çamaşırlar yığıldı..ama su kesik yarında nöbetim var 24 saat sabahtan perşembe sabahına kadar..
bugün sabah tartıldım gerçi çoık fena ödem vardı yorgunluk ve yolculuktan sanırım 110 çıktım
bakalım sabaha kaç çıkacağım birde bende normalde hiç olmaz ama dışarı gidince tuvalet sıkıntısı oluyor..
neyse işte benim 5 günlük yaşadıklarım bunlar.çok fazla kaçamağım olmadı ama düzenli de yiyemedim ...
ooooooo cok eglencelı bır bayram olmus dugun de tam geleneksel olmus cok severım ben boyle. ama tabıkı herzamankı gıbı cok yogunmussun senın tempon hep boyle ama cok sukur kotu telaşların olmasın ınsaallah.
yorgunluk ve yolculuk odem yapıyor kesınlıkle. kendımden bılıyorum ıkı uc gunde atarsın merak etme. haaa bır de tuvalet sorunun da olmus eeeeeee hepsı bırlesınce tartının fazla cıkması cok normal.
selamun aleyküm kızlar. gecenin bu saatinde ancak girebildim. torunlardan bana sıra gelmiyor.birisi pc başında birisinde netbuk
sorma canım yaa bayram çok yoğundu.üç gün bir dakika boş kalmadı evim. dizlerim çok kötü ağrıdı. ağrıdan duramadım. gece inegöle gidip ilaç aldık. merdivenlerde kaldım yukarıya çıkamadım. arabayla arka kapıya çıkıp öyle girdim eve. biraz istirahat edince ağrılarım gitti çok şükür.o kadar çok gelen giden olduki. herkes yemediği halde yaptığım 4 tepsi tatlıdan 1 yudum kalmadı artı hazır baklava aldık oda bitti.gece gündüz fuldü. balkon hiç boşalmadı. 2 gün hep yemekli misafir vardı kaç sofra kurup kaldırdım hatırlamıyorum.insanların hatırımı sayıp gelmeleri çok hoşuma gitti ama çok yoruldum. dizlerim iflas etti.
benim yazlık yakın gidip geliyoruz herzaman. eylülde almanyadan misafirim gelecek o zaman uzun kalırız herhalde. afyonda devre tatilimiz var orayada gidemedik.
nursena ben daha önce sarımsaklıya gittim. güzel denizi plajı var ama çok sivrisinek vardı. şimdi nasıl bilmiyorum. sivrilerden hiç rahat edememiştik. ayvalık, sarımsaklı, dikiliye gittim. yine en çok sarımsaklıyı sevdim sivriler hariç
elizcim sanada geçmiş olsun
canım Allah kolaylık versin senin işinde çok zor
bu arada eşimle annem barışmadı.1. Gün eşim nöbetteydi ya 2. Gün sabah nöbetten çıktı memlekete gitmeden anneme uğradık ablam gelmiş o kalmıştı kapıyı o açtı beni içeri aldı annem eşimi içeri almamasını istemiş gelmesin içeri koymam demiş.onun haberi yoktu noldu dedi tartıştılarmı dedimki boşver öyle istiyorsa öyle olsun dedim çıkınca dışarı eşime banyo da imiş annem dedim..çıktım..ama içim içimi yiyor..en çok biz ilgileniyoruz hastalığında sağlığında.dün gelince aramadım geldik diye bugün mesai çıkışı da uğramadım.çok kızdım kapıdan çevirdi beni..güya eşimi cezalandırıyor ama arada ben bitiyorum..yarın başına bi iş gelse biz koşcaz yine...
ay bende lcw dan aldım kurban bayramı için dedim eşim yok artık dedi..ama şimdi giyecekleri çokk o zaman üzerine bi gömlek olur çok güzel tişörtler vardı bende 9.90 7.90 aldımhep.. Kendimede güzel kıyafetler buluyorum hele kütahya ve eskişehirdekiler süper...
sağol canım tüm iyi dileklerin için, sen de çok kıymetlisin. Inşallah güzel günler göreceğiz hep beraber.bu hafta tartı böyle davranacak çoğumuza çünkü ramazanda yavaşlayan metabolizma yavaş yavaş kendine gelecek. Bi de şu ara ay büyüdüğü için dolunaya kadar yavaş gitmesi çok normal :)) (dafi ablanın kulakları çınlasın)bu cuma az toparlansın topik de olmadı 8 kg yarışması yapalım kurban bayramına kadar, 8 hafta var çünkü. Ne güzel olur hepimiz 8 kg atsak o zamana kadar :) inşallah şaşırtırız herkesi bayramda, böyle olurlartatlım şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz, allah büyük düğününü de göstersin. Bu hafta topiğimizin paşaları damat oluyor desene, çifter çifter biz de seni özledik, süper kilolar verdin geçen ay kutlayamadın bile. Telaşın bitsin de dön zehracım düğününüz çok güzel geçer inşallah. çok eğlen, çok mutlu ol telaştan fırsat bulamasan da :)bol bol foto isteriz
nursenacım biz en erken 3 eylülde orada olacağız. Cundada da bikaç yer beğendim de, izin belli olunca rezervasyon yaparım artık. O da bu hafta belli olacak sanırım. Keşke görüşebilsek ya, senin küçüğü de yerdim hazır bulmuşken
------
iyi geceler kızlar,
annemdeydik yeni geldik. Daha şimdi beyaz çayımı içiyorum. Sonra da yatarım sanırım. Bu hafta az yesem de gitmiyor kilolar, hakikaten ay yüzünden sanırım. Dolunay olsaydı da kurtulsaydık :)
yediklerimi yazayım ben;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
15 tane üzüm
yeşil çay
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
50 gram ton balığı
1 kutu lipton ice tea light
ara
1 tane armut
1 fincan sütle kahve
akşam
7-8 kaşık etli patlıcan yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara
beyaz çay
bugünü de 1350 kalori civarı kapatıyorum. Suyumu 3,5 litre civarı içtim. Spor yok, inşallah başlayacağım en kısa zamanda. Bugün kendimle gurur duydum yalnız, kepek ekmeği aldım gittim anneme. Normalde patlıcanla ya pirinç pilavı ya da beyaz ekmek yeridm seviyorum diye.
Benden haberler böyle kızlar. Zeyneple eliz de aramızda artık. Haa bu arada bugün yenamla konuştum, daha iyiydi. Inşallah en kısa zamanda dönecek aramıza.
Kuzum cicilerini güle güle kullansınlar bebişlerinhava çok sıcakk bütün gün dışardaydım...kafama güneş geçmiş çok başım ağrıyo sersem gibiyim şimdi...ama çok şükür bir sürü işim
vardı hepsini hallettim sayılır..kuzularımada cicişler aldım lwcden....fiyatlar güzeldi...bide sezon sonu indirimi var şimdi kısa kollu
tşörtler falan 5 tl 7 tl...bolca harcıyacak param olsa seneye yaz giyeceklerini bile şimdiden alır stok yapardım...büyük kıza hırka ve 2kot
pantolon aldım küçük kızımada uzun kollu penyelerden aldım 2 tane...eşime pantolon aldım...bende bi tane eteği çok beğendim ama
sadece 40 bedeni kalmıştı alamadım...sabah erken saatte doktor kontrolüm vardı tahlil ister diye kahvaltı yapmadan çıkmıştım
ama gerek duymadı..kahvaltıyı dışarda yaptım kardeşimle...sonrada gezmeye ıkeaya gittik...buyakayada gireriz diye düşünmüştük ama
artık çok yorgun düşmüştük döndük eve...benden haberler böyle....yarın kocam gelcek inşallahh ama vakit geçmiyo gibii...bu
koşturmacada bide böyle hissediyorumm...özledim keratayı...uzun zamandır böyle ayrı kalmamıştık...
Ablacım şimdiden hayırlı olsun makinen rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsinİyi akşamlar
Bugün yoğurdum epey peşpeşe 2 arkadaş geldi oturduk akşama kadar sonra eşim geldi açım diye hemen yemek yap ye çay vs derken oturdum şimdi duş alıp rahatlamam lazım da üşeniyorum valla :))
Tartıyla aram bozuk diyete tam anlamıyla başlayamıyorum onla bunla uğraş derken kafa da kalmıyor
Yarın bulaşık makinemi alacağım inşallah bekodan ekonomik olarak işime o gelecek galiba tanıdık olduğu için artık nasip iyi çıkar inşallah
Kuzum gel bu hafta ankaraya bak düğün hazır seni bekliyo1.73 selam
düğününüz hayırlı olsun, ne güzel vakit geçirmişsin. ben de istiyorum düğün ya :)
Sağolasın emine ablacım inşallah sizinde yeni gençlerinize rabbim mutluluklar nasip etsin rabbim ağızlarının tadını bozmasın inşallahhadi hayırlısı olsun allahım damatlıklarını sağlıklı mutlu günlerini göstersin herzaman inşallah
Ablacım sıkma canını olan olmuş bundan sonra önümüze bakıcaz ben inanıyorum sana önümüzdeki bayrama kadar toparlarsın sen kendinikızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm
İnşallah kuzum hayırlısıyla bi atlatabilsek bakalımoooooo maasallah canım. kolay gelsın buarada. hem de guzelce eglen dugununuzde oldu mu
Kızlarrrrrr gunaydın
cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.
Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa
GÜNAYDIN KIZLARRRR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum filizim gibi 2 gündür çok yogunum bugünde öle bakalım hayırlısı artık hepinizzi öpüyorum
Kuzum cicilerini güle güle kullansınlar bebişlerin
Eşinlede başka ayrılık göstermesin inşallah rabbim
Ablacım şimdiden hayırlı olsun makinen rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin
Kuzum gel bu hafta ankaraya bak düğün hazır seni bekliyo
Sağolasın emine ablacım inşallah sizinde yeni gençlerinize rabbim mutluluklar nasip etsin rabbim ağızlarının tadını bozmasın inşallah
Ablacım sıkma canını olan olmuş bundan sonra önümüze bakıcaz ben inanıyorum sana önümüzdeki bayrama kadar toparlarsın sen kendini
İnşallah kuzum hayırlısıyla bi atlatabilsek bakalım
Canım rabbim bugün sana bana yasemin ablaya tüm çalışanlarımıza kolaylıklar versin inşallah
GÜNAYDIN KIZLARRRR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum filizim gibi 2 gündür çok yogunum bugünde öle bakalım hayırlısı artık hepinizzi öpüyorum
Kuzum cicilerini güle güle kullansınlar bebişlerin
Eşinlede başka ayrılık göstermesin inşallah rabbim
Ablacım şimdiden hayırlı olsun makinen rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin
Sağolasın emine ablacım inşallah sizinde yeni gençlerinize rabbim mutluluklar nasip etsin rabbim ağızlarının tadını bozmasın inşallah
Ablacım sıkma canını olan olmuş bundan sonra önümüze bakıcaz ben inanıyorum sana önümüzdeki bayrama kadar toparlarsın sen kendini
İnşallah kuzum hayırlısıyla bi atlatabilsek bakalım
Canım rabbim bugün sana bana yasemin ablaya tüm çalışanlarımıza kolaylıklar versin inşallah
bu arada eşimle annem barışmadı.1. gün eşim nöbetteydi ya 2. gün sabah nöbetten çıktı memlekete gitmeden anneme uğradık ablam gelmiş o kalmıştı kapıyı o açtı beni içeri aldı annem eşimi içeri almamasını istemiş gelmesin içeri koymam demiş.onun haberi yoktu noldu dedi tartıştılarmı dedimki boşver öyle istiyorsa öyle olsun dedim çıkınca dışarı eşime banyo da imiş annem dedim..çıktım..ama içim içimi yiyor..en çok biz ilgileniyoruz hastalığında sağlığında.dün gelince aramadım geldik diye bugün mesai çıkışı da uğramadım.çok kızdım kapıdan çevirdi beni..güya eşimi cezalandırıyor ama arada ben bitiyorum..yarın başına bi iş gelse biz koşcaz yine...
selamun aleyküm kızlar. gecenin bu saatinde ancak girebildim. torunlardan bana sıra gelmiyor.birisi pc başında birisinde netbuk
sorma canım yaa bayram çok yoğundu.üç gün bir dakika boş kalmadı evim. dizlerim çok kötü ağrıdı. ağrıdan duramadım. gece inegöle gidip ilaç aldık. merdivenlerde kaldım yukarıya çıkamadım. arabayla arka kapıya çıkıp öyle girdim eve. biraz istirahat edince ağrılarım gitti çok şükür.o kadar çok gelen giden olduki. herkes yemediği halde yaptığım 4 tepsi tatlıdan 1 yudum kalmadı artı hazır baklava aldık oda bitti.gece gündüz fuldü. balkon hiç boşalmadı. 2 gün hep yemekli misafir vardı kaç sofra kurup kaldırdım hatırlamıyorum.insanların hatırımı sayıp gelmeleri çok hoşuma gitti ama çok yoruldum. dizlerim iflas etti.
benim yazlık yakın gidip geliyoruz herzaman. eylülde almanyadan misafirim gelecek o zaman uzun kalırız herhalde. afyonda devre tatilimiz var orayada gidemedik.
nursena ben daha önce sarımsaklıya gittim. güzel denizi plajı var ama çok sivrisinek vardı. şimdi nasıl bilmiyorum. sivrilerden hiç rahat edememiştik. ayvalık, sarımsaklı, dikiliye gittim. yine en çok sarımsaklıyı sevdim sivriler hariç
elizcim sanada geçmiş olsun
canım Allah kolaylık versin senin işinde çok zor
kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm
sagol canım benım. ınsaallah guzel gunler gorecegız hep bırlıkte.
Ay buyume olayı nasıl oluyor ? Etkısı nasıl oluyormus canım ? Bu agustos bana ıyı gelmeyecekmıs gıbı zaten. Bırazdan anlatırım detaylıca.
Olur yapalım 8 kılo. Her ay 4 kılo, super olur ınsaallah verebılırız.
Kızlarrrrrr gunaydın
cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.
Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa
kızlarrrr aktardan aldıgınız kıraz sapı mısır puskulu ve yesıl cayı bı bardaga koyup ustune kaynar su ekleyın . 5 dk demlendıkten sonra suzup için :) kilo verdiriyor ödem söktürüyor göbek gidiyor .. ancak günde 1 bardak en fazla 2 bardak içilicek. 15 günden sonra 1 hafta ara verilicek tekrar başlanılıcak :) benm 1 hafta olmadı daha 2 kilo verdım.
bunu yazmıs forumda bırı ? deneyelım mı ? fıkrınız nedır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?