Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablanın kızı mı oglu mu olacaktı ?

hımm demek daha gelmedı bebıs. bıze haber oldu mu canım ?

bazen ust uste gelebılıyorlar bazı seyler. senın ıcın de oyle bır donem olabılır nazara da cok ınanırım nazar da olmus olabılır canım. ınsaallah toparlanacaksın hıc merak etme.

evet ızınlıydım ben canım, tartı olmadıgı ıcın. bakalım bu hafta gırebılırmıyım ınsaallah bu hafta ramazan ve bayramın yorgunlugu carptı benı sanırım. cok garıbım cok yorgun halsız uykulu. dun spora gıdemedım bugun ınsaallah toparlanırsam gıdecegım.

ooooooo cok eglencelı bır bayram olmus dugun de tam geleneksel olmus cok severım ben boyle. ama tabıkı herzamankı gıbı cok yogunmussun senın tempon hep boyle ama cok sukur kotu telaşların olmasın ınsaallah.

yorgunluk ve yolculuk odem yapıyor kesınlıkle. kendımden bılıyorum ıkı uc gunde atarsın merak etme. haaa bır de tuvalet sorunun da olmus eeeeeee hepsı bırlesınce tartının fazla cıkması cok normal.

buarada cıftınıze mutluluklar dılıyorum ALLAH senın cocuklarının murvetını de gostersın ınsaallah sana boyle.

aboooooooo bız cocugu bıle bceremedık senın bır de torun mu varrrrrrrr ayyyyy ben bılmıyordummmmmm maasallah ALLAH BAGISLASIN

anneler maalesef bazen cok cocukca davranıyorlar bu tur konular olmasa da ben de annemle cok sıkıntı yasamıs ve yasayan bırıyım teyzelerımın hepsıne agır seyler soylemıs kızıp kızıp. Guya buyuk ya, herkes susar sanıyor ama herkesı kırıp gecırmıs ne geregı varsa. Kırdıysan kızdıysan daha yumusak kelımeler ıle tepkılerını gosterse olmaz resmen tas gıbı laflar soyluyor ayrıca ben teyzelerıme yakınım, o ıse ıstanbulda. Bana bırsye olsa yıne teyzem kosup gelecek boyle de oldu ayrıca bıze cok emeklerı gecmıstır teyzelerımın. Cok da severım hem uzuluyorum hem arada kalıyorum maalesef buyuklerımız buyuk gıbı davranmıyor cogu zaman. Erkekler de de ınat oluyor bırkeresınde ben de cok arada kaldım esım ozur dılemıyor annem ozur dılemıyor derken. Ama yıne de annen buyuk oldugu ıcın hem de anne oldugu ıcın bayramda onun affedıcı olması ve kucak acması gerek dıye dusunuyorum

ben herzaman bukluyprdum da bu bayram ne bızım sehırde ne konyada bırsey bulamadım kendı zevkıme ve gıyıyıme gore. Anlamadım. Sen sanslıymıssın

sagol canım benım. ınsaallah guzel gunler gorecegız hep bırlıkte.

Ay buyume olayı nasıl oluyor ? Etkısı nasıl oluyormus canım ? Bu agustos bana ıyı gelmeyecekmıs gıbı zaten. Bırazdan anlatırım detaylıca.

Olur yapalım 8 kılo. Her ay 4 kılo, super olur ınsaallah verebılırız.

beyaz cayın faydası ne canım ? Tadı nasıl pekı ?

Beya ekmege de pılava da dayanmıssın tebrık ederımmmmmmmmmm

yena ya cok slm soyle bızlerden. ınsaallah eskısı gıbı aramızda olur sohbetını ozluyoruzzz

Kızlarrrrrr gunaydın

cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.

Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa

Dunku menumu de yazayım:

Sabah: 07:00 bır bardak su, bır bardak yarım yaglı sut

08:30 acık sekersız cay, bır pogaca fırında aldım gec kaldıgım ıcın ıse, yarım salatalık

ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay

oglen: Yemekten once ıkı bardak ılık su, 5 kasık nohut, 4 kasık bulgur pılavı, ıkı kucuk acı yesıl bıber

ara: 2 bardak ılık su, bır yesıl cay, 2 yesıl kucuk murdum erık, yarım yesıl elma

ıkı bardak su ısten cıkmadan.

Aksam gıdınce bırsye yemedım ıcmedım malum uyudum. Gunu 3 lt su, 3000-4000 adım ve bu menu ıle kapatmıs oldum yanı.

GÜNAYDIN KIZLARRRR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum filizim gibi 2 gündür çok yogunum bugünde öle bakalım hayırlısı artık hepinizzi öpüyorum
Kuzum cicilerini güle güle kullansınlar bebişlerin
Eşinlede başka ayrılık göstermesin inşallah rabbim
Ablacım şimdiden hayırlı olsun makinen rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin
1.73 selam

düğününüz hayırlı olsun, ne güzel vakit geçirmişsin. ben de istiyorum düğün ya :)
Kuzum gel bu hafta ankaraya bak düğün hazır seni bekliyo
hadi hayırlısı olsun allahım damatlıklarını sağlıklı mutlu günlerini göstersin herzaman inşallah
Sağolasın emine ablacım inşallah sizinde yeni gençlerinize rabbim mutluluklar nasip etsin rabbim ağızlarının tadını bozmasın inşallah
kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm
Ablacım sıkma canını olan olmuş bundan sonra önümüze bakıcaz ben inanıyorum sana önümüzdeki bayrama kadar toparlarsın sen kendini
oooooo maasallah canım. kolay gelsın buarada. hem de guzelce eglen dugununuzde oldu mu
İnşallah kuzum hayırlısıyla bi atlatabilsek bakalım

Canım rabbim bugün sana bana yasemin ablaya tüm çalışanlarımıza kolaylıklar versin inşallah

gunaydın canım,

hazırlıklar nasıl gıdıyor ?

benım ısler ramazanda cok yogundu, bu hafta da oyle. gelecek hafta sakınım ama. ben kendımı bır toparlayayım da ıs vız gelır valla bana alısıgım da boyle bır salaklık mayışıklık yorgunluk halsızlık adı ne bılmıyorum ama var ustumde bırsey. yenı yenı kendıme gelecegım ınsaallah

sana en yakın benım galıba. ben geleyım dugune 3 saate orda olurummmmmmm

canım son kısmı yenı gordum sagolasın ve kocaman bır amınnnnnnnnnnnnnnnn dıyorummmmmmmm:13:

kızlar, esra msj atmıs bana. kusura bakmayın aktıf olamıyorum buaralar dıyor. mısafırlerı varmıs ev mısafır dolu dıyorrrrrr

kızlar ben kactımmmmmmm

clutch esracıgım gelınce bana msj atar mısın ? senınle az konusalım karsılıklı. sormak ıstedıklerım var hem canım.

ben sımdı gıdeyım cay, kahve kendıme geleyım, ardından da ıslere koyulayım opuyorum hepınızııııııı

çok üzüldüm, anneniz keşke bayramda büyüklük gösterseydi. dediğiniz gibi bayram kalabalığı bitince aklı başına gelir. seni de zor durumda bırakmış eşine karşı. bence bi süre aramayın, bu şekilde barıştırırsınız belki. inşallah düzelir.

benim de eşimin kardeşi ona affedilmesi çok güç bir hata yaptı, şimdi anlatmayayım. bir ömür görüşmeyeceğimizi düşünüyorudm ama bayramda arada kardeşi eşimi. o da sordu açıp konuşayım mı diye, konuş dedim. böylece bi adım atılmış oldu. bir ölçüde özür bile sayılabilir gizli kapaklı. senin de eşinin o kapıya gitmesi bir adımmış. keşke değerlendirebilseydi anneniz. ama düzelecektir, ben inanıyorum tüm kalbimle, senin için de dua ediyorum.

dafi abla çok üzüldüm ya... yorulduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar rahatsız olacağın gelmemişti aklıma. sen zaten çok sevilen birisin, kalabalığın çok normal. keşke yorulmasaydın bu kadar. inşallah toparlanırsın ablacım bi an önce.

kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm

ablacım evdeki mamaları kaldır dondurucuya. sen bi haftada üstesinden gelirsin, bugün başla istersen ha gayret. gerçi dolunay haftaya bugünmüş. 4 gündür çok az yiyorum tartı milim inmiyor aşağı. bu yüzden de olabilir o rakam.

tatlım ayın 4 evresi var biliyorsun. yeniaydan dolunaya kadar olan iki evrede vücut da doğadaki diğer her şey gibi büyüme eğiliminde oluyor diyorlar. bu dönemde kilo vermek zor, kilo almak çok daha kolaymış. dolunaydan yeniaya kadar olan zamanda da vücut küçülme eğiliminde olur ve daha rahat kilo verilirmiş. şu an ay büyüyor ayın 21ine kadar. biz de çok az kilo vereceğiz muhtemelen.

beyaz çayı sormuşsun canım aslında o yeşil çayın biraz daha az olgunlaşmışı. antioksidan miktarı yeşil çaydan daha zengin, yeşil çay gibi metabolizmayı da çalıştırıyor. dünyada çok az yetiştiği için fiyatı da pahalı. ben doğadanınkini aldım, poşet olanların içinde de eser miktarda vardır muhtemelen pahalı diye. yani içtiğim şeyin çoğu yine yeşil çay. yine de şifa olur diye içiyorum.

canım hemen modunu yükselt. içini ferah tut ve iyi şeyler olacağını düşün. çok yorgunsun o yüzden bu halsizlik. bak bikaç güne enerji toplayacaksın haftasonu gelsin.

bacağın için de bu hafta bekle istersen, belki bi yere çarpmışsındır, bi şey ısırmıştır. geçer bikaç güne. hafta sonu geçmezse git bence doktora.

Kuzum gel bu hafta ankaraya bak düğün hazır seni bekliyo

keşke yakın olsa ankara, koşa koşa gelirdim bizim damatın sünnet düğününe
bu arada benim bebek yok ortada ama beşiğini kerttim bile senin oğlanla

sen benim yerime de eğlen canımm fırsat bulabilirsen

kızlarrrr aktardan aldıgınız kıraz sapı mısır puskulu ve yesıl cayı bı bardaga koyup ustune kaynar su ekleyın . 5 dk demlendıkten sonra suzup için :) kilo verdiriyor ödem söktürüyor göbek gidiyor .. ancak günde 1 bardak en fazla 2 bardak içilicek. 15 günden sonra 1 hafta ara verilicek tekrar başlanılıcak :) benm 1 hafta olmadı daha 2 kilo verdım.

bunu yazmıs forumda bırı ? deneyelım mı ? fıkrınız nedır ?

bunu da forumda okudum. benım kemım erımesı var malum.

Kemik erimesini önlemek için bu yiyecekleri tüketin, işte kemik erimesini karşı yenecek 10 besinler ;
Kayısı
Yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum içerir.
Süt
Kalsiyum, protein, B2-A-E-D vitaminleri, folik asit, fosfor ve demir kaynağıdır. Kalsiyum, D vitamini ve fosfor ile birlikte kemikleri ve dişleri güçlendirmek için çalışır. Bunların eksikliği kemikleri eritir.
Soğan
Sarımsakla birlikte enfeksiyonlarla mücadele eder. Kükürt bileşimleri atardamarların zarar görmesini önler. Soğan kemik erimesini de önlüyor.
Marul
Sütten bile daha fazla kalsiyum içerdiği söyleniyor.
Brokoli
Mineral ve demir eksikliğini gideren brokoli, adeta bir vitamin deposu. A, E ve C vitaminleri bakımından zengin olduğu ve çok miktarda kalsiyum içerdiği için kemik erimesine bire bir. Demir, selen, bakır ve potasyum kaynağı olan brokoli içerdiği flavonoidler bakımından bağışıklık sistemini güçlendiren bir özelliğe sahip. Antibiyotik özelliğe de sahip olan brokoli bu yönüyle prostat enfeksiyonuna karşı çok etkin.
Kuru Erik
Fenolik bileşikler ve bor elementi bakımından zengindir. Bor elementi kemik sağlığını koruyan, kemik erimesine karşı koruyucu özelliktedir. Günlük 100 gram kuru erik tüketiminin, günlük bor gereksinimini karşılayabileceği belirtiliyor.
Üzüm Çekirdeği Özütü
Flavonoit tipi bileşenler açısından zengin olup oksidatif hasarı önleyici özelliğinin yanında, kemik erimesine neden olan proteolitik enzimleri de azaltıcı etkisi vardır.
Nar Özütü
İçeriğindeki flavonoit yapısında bileşenler nedeniyle üzüm çekirdeği gibi etki gösterir.
Portakal gibi Narenciye Meyveleri
C vitamini ve flavonoit yapısındaki bileşenler sebebiyle kemik sağlığı açısından önemlidir
Elma
Kemik erimesini azaltıcı etkisi vardır.
Kemik erimesine karşı doğal bir çözüm ; Yoğurt Nane
Yıllarca yoğun kemik erimesi tedavisi görürken, devlet bunun ilaçlarını vermeme kararı aldı biz emeklilere.
Bu arada ben yoğurdu çok çok sevdiğim için ve rejim olsun diye her akşam yemek yerine bir kase yoğurt yemeye başladım.
Ancak öylece yemek değil; içine bir avuçta çok sevdiğim naneden ve biraz da z.yağı ile pul biber koyarak ve içine bir de peksimet doğrayarak.
Geçen sene kemik ölçümü için verilen tarihte dispansere gidip tahlil ve mr’ larımın çekiminden sonra doktor, kemik erimesinin sızıntıya dönüştüğü yani hızlı erimenin neredeyse durur gibi olduğunu söyledi ve bana ne kullandığımı sordu, ben de hiçbir şey sadece bol naneyle karışık yoğurtyediğimi söyledim;
Doktor:” – Nane ile yoğurdun birleşmesiyle doping yapmışsınız…” dedi.
Şimdiyse, her kadın hastaya “Kür olarak haftanın her günü böyle yoğurt yiyeceksiniz ilaç gibi…” diye tembih ediyormuş.
Benden söylemesi. Denemekten zarar gelmez. Ancak unutmamalı ki yoğurdun içinde mutlaka bolca kuru nane olacak…
Sağlıklı bir yaşam dileklerimle.

Göbek eriten yiyeceklerin başında bazı meyveler gelir. Bunlardan biri olan muz zayıflatıcı ve yağ yakıcı etkisi vardır. İçerdiği potasyum mineraline sayesinde zayıflamaya yardımcı olur. Potasyum, metabolizmayı hızlandırıyor ve vücutta ödem tutulmasını engelliyor. Ancak muzu aşırı derecede fazla tüketmemeyi dikkat edin.
Kırmızı renkli meyve ve sebzelerin temel özelliği içerisinde bol miktarda antioksidan barındırmasıdır. Antioksidanlar bakımından bir hayli zengin olan çileğin yaşlanmayı geciktiren bir besin maddesi olarak tüketilmesinde fayda vardır. Çilek diğer yandan yoğurtla birlikte tüketilirse hem öğün atlamak ve tokluk hissi oluşması için işe yaramakta hem de yan karın bölgesi yağlarının erimesine yardımcı olmaktadır. Kas güçlendirici bir gıda olarak spor yapanlarca ve vücut geliştirme sporu ile uğraşan kişiler tarafından tüketilmelidir. Çilekte size zayıflarken yardım edebilecek meyvelerden biri. Antioksidanlar bakımından zengin olan çilek kalp krizi riskine karşı korur ve yaşlanmayı da geciktirir. Kan dolaşımını hızlandırması ve dokulara kan yoluyla daha fazla oksijen ulaşmasını sağlar. Demir açısından da zengindir.
Göbek yağlarını yakmak için yoğurt da vazgeçilemeyecek yiyeceklerin başında gelir. Yoğurt fazla kilolara neden olan toksinleri atmamıza yardımcı olur. İçerdiği kalsiyum ve potasyum metabolizma hızınızı yüzde 15 kadar hızlandırır. Ayrıca yoğurt, sindirimi kolaylaştırır, midede ki bakterileri yok eder. Ancak kesinlikle yemekten yarım saat önce yada sonra tüketilmelidir. Yemekle aynı anda tüketilen yoğurt yemeklerin besin değerlerini yok edebilir.
Yeşil çay yağların bağırsaklardan emilimine engel olduğu için yağlı ve kalorili yiyeceklerin vüctta yağ depolamasına mani olmaktadır. Diğer yandan günde 3 fincan yeşil çay içen kişilerde hem metabolizma hızı artmakta ve bu sayede ortalama ayda 1 kilo zayıflama sağlanmakta hem de bölgesel yağları yakıcı etki yapmaktadır. Yeşil çayın gereğinden fazla tüketilmesi bazı sakıncalar doğurabilmektedir.
Elma, birçok faydasının yanında, göbek yağının daha hızlı eritilmesine de katkıda bulunuyor. Brezilya’da yapılan bir deneyde, diyet yapan iki gruptan, her gün üç elma yeme zorunluluğu olanların, diğer gruba oranla daha çok miktarda göbek yağı yaktığı ortaya çıkmış.

canım bu formüller vücuttan su atmaya yönelik. zaten diyetin ilk haftası herkes çok fazla kilo verir vücuttan su attıkça. ödem söktürücü çaylar da çok tehlikeli, biz zaten o ilk ödemi çoktan attık. o yüzden sadece yeşil çay yeter boşver sen bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…