- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
canım bu formüller vücuttan su atmaya yönelik. zaten diyetin ilk haftası herkes çok fazla kilo verir vücuttan su attıkça. ödem söktürücü çaylar da çok tehlikeli, biz zaten o ilk ödemi çoktan attık. o yüzden sadece yeşil çay yeter boşver sen bunları.
Valla kuzum koşturmaca bi yandan işler bi yandan yemek derdi müzik derdi felan bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallahgunaydın canım,
hazırlıklar nasıl gıdıyor ?
benım ısler ramazanda cok yogundu, bu hafta da oyle. gelecek hafta sakınım ama. ben kendımı bır toparlayayım da ıs vız gelır valla bana alısıgım da boyle bır salaklık mayışıklık yorgunluk halsızlık adı ne bılmıyorum ama var ustumde bırsey. yenı yenı kendıme gelecegım ınsaallah
sana en yakın benım galıba. ben geleyım dugune3 saate orda olurummmmmmm
Canım slm söle bizden özledik valla yokluğu belli oluyokızlar, esra msj atmıs bana. kusura bakmayın aktıf olamıyorum buaralar dıyor. mısafırlerı varmıs ev mısafır dolu dıyorrrrrr
çok üzüldüm, anneniz keşke bayramda büyüklük gösterseydi. dediğiniz gibi bayram kalabalığı bitince aklı başına gelir. seni de zor durumda bırakmış eşine karşı. bence bi süre aramayın, bu şekilde barıştırırsınız belki. inşallah düzelir.
benim de eşimin kardeşi ona affedilmesi çok güç bir hata yaptı, şimdi anlatmayayım. bir ömür görüşmeyeceğimizi düşünüyorudm ama bayramda arada kardeşi eşimi. o da sordu açıp konuşayım mı diye, konuş dedim. böylece bi adım atılmış oldu. bir ölçüde özür bile sayılabilir gizli kapaklı. senin de eşinin o kapıya gitmesi bir adımmış. keşke değerlendirebilseydi anneniz. ama düzelecektir, ben inanıyorum tüm kalbimle, senin için de dua ediyorum.
dafi abla çok üzüldüm ya... yorulduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar rahatsız olacağın gelmemişti aklıma. sen zaten çok sevilen birisin, kalabalığın çok normal. keşke yorulmasaydın bu kadar. inşallah toparlanırsın ablacım bi an önce.
ablacım evdeki mamaları kaldır dondurucuya. sen bi haftada üstesinden gelirsin, bugün başla istersen ha gayret. gerçi dolunay haftaya bugünmüş. 4 gündür çok az yiyorum tartı milim inmiyor aşağı. bu yüzden de olabilir o rakam.
tatlım ayın 4 evresi var biliyorsun. yeniaydan dolunaya kadar olan iki evrede vücut da doğadaki diğer her şey gibi büyüme eğiliminde oluyor diyorlar. bu dönemde kilo vermek zor, kilo almak çok daha kolaymış. dolunaydan yeniaya kadar olan zamanda da vücut küçülme eğiliminde olur ve daha rahat kilo verilirmiş. şu an ay büyüyor ayın 21ine kadar. biz de çok az kilo vereceğiz muhtemelen.
beyaz çayı sormuşsun canım aslında o yeşil çayın biraz daha az olgunlaşmışı. antioksidan miktarı yeşil çaydan daha zengin, yeşil çay gibi metabolizmayı da çalıştırıyor. dünyada çok az yetiştiği için fiyatı da pahalı. ben doğadanınkini aldım, poşet olanların içinde de eser miktarda vardır muhtemelen pahalı diye. yani içtiğim şeyin çoğu yine yeşil çay. yine de şifa olur diye içiyorum.
canım hemen modunu yükselt. içini ferah tut ve iyi şeyler olacağını düşün. çok yorgunsun o yüzden bu halsizlik. bak bikaç güne enerji toplayacaksın haftasonu gelsin.
bacağın için de bu hafta bekle istersen, belki bi yere çarpmışsındır, bi şey ısırmıştır. geçer bikaç güne. hafta sonu geçmezse git bence doktora.
keşke yakın olsa ankara, koşa koşa gelirdim bizim damatın sünnet düğününe
bu arada benim bebek yok ortada ama beşiğini kerttim bile senin oğlanla
sen benim yerime de eğlen canımm fırsat bulabilirsen
çok üzüldüm, anneniz keşke bayramda büyüklük gösterseydi. dediğiniz gibi bayram kalabalığı bitince aklı başına gelir. seni de zor durumda bırakmış eşine karşı. bence bi süre aramayın, bu şekilde barıştırırsınız belki. inşallah düzelir.
benim de eşimin kardeşi ona affedilmesi çok güç bir hata yaptı, şimdi anlatmayayım. bir ömür görüşmeyeceğimizi düşünüyorudm ama bayramda arada kardeşi eşimi. o da sordu açıp konuşayım mı diye, konuş dedim. böylece bi adım atılmış oldu. bir ölçüde özür bile sayılabilir gizli kapaklı. senin de eşinin o kapıya gitmesi bir adımmış. keşke değerlendirebilseydi anneniz. ama düzelecektir, ben inanıyorum tüm kalbimle, senin için de dua ediyorum.
dafi abla çok üzüldüm ya... yorulduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar rahatsız olacağın gelmemişti aklıma. sen zaten çok sevilen birisin, kalabalığın çok normal. keşke yorulmasaydın bu kadar. inşallah toparlanırsın ablacım bi an önce.
ablacım evdeki mamaları kaldır dondurucuya. sen bi haftada üstesinden gelirsin, bugün başla istersen ha gayret. gerçi dolunay haftaya bugünmüş. 4 gündür çok az yiyorum tartı milim inmiyor aşağı. bu yüzden de olabilir o rakam.
tatlım ayın 4 evresi var biliyorsun. yeniaydan dolunaya kadar olan iki evrede vücut da doğadaki diğer her şey gibi büyüme eğiliminde oluyor diyorlar. bu dönemde kilo vermek zor, kilo almak çok daha kolaymış. dolunaydan yeniaya kadar olan zamanda da vücut küçülme eğiliminde olur ve daha rahat kilo verilirmiş. şu an ay büyüyor ayın 21ine kadar. biz de çok az kilo vereceğiz muhtemelen.
beyaz çayı sormuşsun canım aslında o yeşil çayın biraz daha az olgunlaşmışı. antioksidan miktarı yeşil çaydan daha zengin, yeşil çay gibi metabolizmayı da çalıştırıyor. dünyada çok az yetiştiği için fiyatı da pahalı. ben doğadanınkini aldım, poşet olanların içinde de eser miktarda vardır muhtemelen pahalı diye. yani içtiğim şeyin çoğu yine yeşil çay. yine de şifa olur diye içiyorum.
canım hemen modunu yükselt. içini ferah tut ve iyi şeyler olacağını düşün. çok yorgunsun o yüzden bu halsizlik. bak bikaç güne enerji toplayacaksın haftasonu gelsin.
bacağın için de bu hafta bekle istersen, belki bi yere çarpmışsındır, bi şey ısırmıştır. geçer bikaç güne. hafta sonu geçmezse git bence doktora.
Valla kuzum koşturmaca bi yandan işler bi yandan yemek derdi müzik derdi felan bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
Canım beklerim valla keşke gelsen hepinizi beklerim keske gelebilseniz nasıl sevinirim valla
Canım slm söle bizden özledik valla yokluğu belli oluyo
Canım benimmm ah şu uzaklık yokmu zaten
Kert kuzum kert ben memnunum valla senin gibi dünür bulmuşum daha ne isterim sen seneye doğursan tamam işte aralarında 3 yaş olur oda bişey değil
bende çocukta torunda ganimetaboooooooo bız cocugu bıle bceremedık senın bır de torun mu varrrrrrrr ayyyyy ben bılmıyordummmmmm maasallah ALLAH BAGISLASIN
geçmiş olsun canım.Kızlarrrrrr gunaydın
cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.
Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa
HOŞGELDİNNNN kayıplar tekekr teker çıkıyor ortaya.oğluşunun sünneti hayırlı olsun Nilaycım Allah damatlığınıda göstersin.
canım hadi hayırlısı biraz zor oluyo ama geçiyo küçükken daha çabuk atlatıyorlar...
bez bağlama 2-3 gün inşallah sorunsuz atlatırsınız
hımmmm bır sunnet dugunu daha var anlasılan. kolay gelsın ALLAH sana da efeme de dugunlerını de gormeyı nasıp etsın ınsaallah
Hayırlı günler
Zehracım kolay gelsin düğün hazırlıklarında canım öpüyorum seni de minik prensi de
Nilcee size de şimdiden geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah
Ben de hep artılardayım hala. Hem diyete tam adapte olamıyorum hem regl hem de bu ay mevzusu yüzünden kesin
canım bende bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. ameliyattan sonra ilk defa bu kadar kötü oldu. resmen kaldım. yürüyemedimdafi abla çok üzüldüm ya... yorulduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar rahatsız olacağın gelmemişti aklıma. sen zaten çok sevilen birisin, kalabalığın çok normal. keşke yorulmasaydın bu kadar. inşallah toparlanırsın ablacım bi an önce.
canım evde kendi kendime kalabilsem gönderirim ben onlarıda şu anda hiç düzenim yok.herşey ayak üstü oluyor.su, yeşil çay hiç içemiyorum. diyet diye birşey kalmadı.ablacım evdeki mamaları kaldır dondurucuya. sen bi haftada üstesinden gelirsin, bugün başla istersen ha gayret. gerçi dolunay haftaya bugünmüş. 4 gündür çok az yiyorum tartı milim inmiyor aşağı. bu yüzden de olabilir o rakam.
:
canım bende bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. ameliyattan sonra ilk defa bu kadar kötü oldu. resmen kaldım. yürüyemedim
ama biraz dinlenince geçti çok şükür. şimdi çok yormazsam fena değil. dayımın torunu gördü bayramda '' abla sanırım tekrar yırtmışsın.tekrar ameliyat gerekebilir.istersen bizim hastahaneye bir gel gösterelim'' dedi.baya korktum.
'
canım evde kendi kendime kalabilsem gönderirim ben onlarıda şu anda hiç düzenim yok.herşey ayak üstü oluyor.su, yeşil çay hiç içemiyorum. diyet diye birşey kalmadı.
Valla sorma filizim çok zormuş bu işler ya kendi düğünümde anlamamıştım ama şimdi daha iyi anladım herşey kusursuz olsun istiyosun bakalım nasip herşey inşallah sorunsuz atlatırızcanımmm yaaaaa kıyamam hem ıs hem hazırlıklar valla zor olur bılmezmıyım en son kendı dugumunde canım cıktı boyle. herseyı tek basıma yapıyordum hem de ızın yok falan. ALLAH yardımcın olsun canım.
valla cok guzel olurdu nasıp belkı ılerde cocuklarımızın dugunlerıne gelırız ınsaallah
evet bıcır bıcır bellı olmaz mı hıc. ben onu kontrol edıyorum hem beslenme hem moral olarak mesajlar ıle. bana emanet merak etmeyın :))))) yenı bır hayat ıcın esrayı tamamen yenıleyecegız ınsaallah gencecık cok guzel bır hayatı olsun ınsaallah bundan sonra. yenı bır sayfa acıyor
Kusur ne demek kuzum memnun olduk zaman ayırıp bizim için faydalı şeyler paylaşıyosun tşk ederiz şuan zamanım yok ama okucam en kısa zamandakızlar yazılar cok uzun oldu ama gordugum seylerı sızınle paylasmak hem fıkır almak hem bılgılendırmek ıstedım kusura bakmayın baya uzun. okuması zorrrrrrr
Çok sağol ablacım rabbim utandırmasın inşallah ne diyim zorlandım ne yalan söleyimHayırlı günler
Zehracım kolay gelsin düğün hazırlıklarında canım öpüyorum seni de minik prensi de
Ben de hep artılardayım hala. Hem diyete tam adapte olamıyorum hem regl hem de bu ay mevzusu yüzünden kesin
selamun aleyküm kızlar bugün yine yoğun bir gün.
akşam misafirlerim vardı sabah onları yolcu ettim. bu günde arkadaşım aradı. kızları damatarı evlerine döneceklermiş. gitmeden bizide görmek istemişler. buyurun gelin dedim. köydeki evi merak ediyorlarmış. tamam dedim. şimdi onları bekliyorum birlikte köye gidicez.torunlarda deniz istiyorlar kısmet olursa yarında kumlaya gideriz. hafta sonu bursada düğün var düğüne geliriz.trafik yoğun yani
bende çocukta torunda ganimetmilletin bir iki tane benimkiler sayısız
geçmiş olsun canım.
Hayırlı günler
merhabalar...
Yasemin ablacım dinlendim sayılır işte 3 günde 1300 km yol yaptık ama idare ediyoruz..iyi geldi..şimdi sıra evimi kırklamada...
Esracım tatile gidicekmişsiniz çok sevindim..oh ne güzel gelicek sana da...
Filiz ve Dafi abla geçmiş olsun o kadar ayakta kalınca vücut bitkin düşer tabiki...
ben de işe adapte olamıyorum..sabah tartıldım aynı kilom geçen cuma ile ama 1-2 güne regl olucamonunda etkisiyle kilo almamışım ama ramazan öncesine geri döndüm razamanın son haftası voleyi vurdum sanırım..yeni başlangıç yaptım ne yapalım mecbur...
spora başlayamadım akşamlarıda evde işlerim oluyor hafta sonuna kadar düzenleme yapıcam dolap içleri filan sonra temizlik inşallah regl çok ağır geçmezse..
benden haberler böyle...öptüm herkesi...
canım bende bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. ameliyattan sonra ilk defa bu kadar kötü oldu. resmen kaldım. yürüyemedim
ama biraz dinlenince geçti çok şükür. şimdi çok yormazsam fena değil. dayımın torunu gördü bayramda '' abla sanırım tekrar yırtmışsın.tekrar ameliyat gerekebilir.istersen bizim hastahaneye bir gel gösterelim'' dedi.baya korktum.
'
canım evde kendi kendime kalabilsem gönderirim ben onlarıda şu anda hiç düzenim yok.herşey ayak üstü oluyor.su, yeşil çay hiç içemiyorum. diyet diye birşey kalmadı.
çok güzel izinde alınmış ya başbaşa olduktan sonra farkedermi canımya Allah bozmasın mutluluklarını hiç bir çiftin...hep o ay yüzünden Asuman abla
Nevincim belki bu haftasonu dinlenirsin biraz. gerçi evi temizlemem lazım diyorsun
kendini çok yorma canım, bi yardımcı bul olmadı...
bizim de izin kesinleşti şükür, akşama rezervasyon yaparız. Ayvalıktan vazgeçtik kafamıza göre otel bulamadığımız için. Küçükkuyuya gideceğiz, Altınoluğa yakınmış. inşallah güzel geçer. iyi gelecek eşimle bana gerçekten.
İnşallah öyle bi şey değildir ablacım. bi daha olmaz umarım, geçmiş olsun.
ay bende lcw dan aldım kurban bayramı için dedim eşim yok artık dedi..ama şimdi giyecekleri çokk o zaman üzerine bi gömlek olur çok güzel tişörtler vardı bende 9.90 7.90 aldımhep.. kendimede güzel kıyafetler buluyorum hele kütahya ve eskişehirdekiler süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?