Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun ablacımm....

güle güle kullan ablacım, darısı buzdolabına inşallah

hadi gözün aydın canım, kavuşmuşsun eşine. bi bakmışsın tartı da 87yi gösterirmiş inşallah
kolay gelsin temizlikte de çocuklarla canım. inşallah kolayca atlatırsın.

bi sıkıntı yok aslında, iyiyiz Allaha şükür. Nevin ailevi bikaç sıkıntıyı biliyor son zamanlarda olan da ondan demiştir. öyle olmasa bile hangimizin iyi hissetmeye ihtiyacı yok ki :) hayat yorucu fazlasıyla..

-----------

bu arada Aynurumuz Asuman ablaya dediği tarih değişmediyse yarın geliyor sanırım, özledim çok ya. yarın arayayım ben onu. sanırım ağustos sonuna da evine geçer ve bize döner tamamen.

hazır girmişken bugün yediklerimi yazayım;

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
20 gr siirt fıstığı
1 kutu lipton ice tea light

ara
1 tane iri hurma
1 tane activia

akşam
7-8 kaşık etli bamya yemeği
2 dilim kepekli ekmek
15 tane üzüm

ara
beyaz çay

günü 1250-1300 kalori civarıyla ve 3 litre suyla kapatıyorum. bugün yine spor yok, koşturmaktan öğle yemeğinde salata da yapamadım kendime. yarın başlarım inşallah.

hayırlı olsun ablacımm....

Teşekkürler Zeynepcim esracım
Aynur bugün yolcu sanırım face de yazmış veda zamanı geldi diye
Esracım iyi gidiyorsun maşallah benim ne yaptığım belli değil valla bugün biraz yürüdüm yokuş aşağı da olsa 45 dk
Yarın da kayınvalideme gideceğiz komşusunun kızının düğünü varmış illa gelin dedi gece de mecbur kalacağız onda
Ben bildirimimi yarın yaparım artık gerçi bi numara yok ama neyse

bu cuma belki Yena da gelir, artık hepimiz toparlanırız yavaştan. bebek adımlarıyla da olsa yol almamız lazım. sen bi başlasan zaten sonunu getirirsin en kısa zamanda, ben eminim.

bi senle ben varız Asuman abla. eşim uyudu kaldı koltukta, ben de karanlıkta takılıyorum öyle :)

asum makineni iyl günlerde kullan kuzum benim için dileğinede amin diyeyim.Aynurumuz facede veda zamanı demiş yolda cücüş geliyor sanırım.bir an önce aramıza dönsünnn

anladım canım...Rabbim gönlüne göre versin herşeyi....

çok sağol canım...ayy inşallahhhhh....

menün gayet güzel görünüyo...

bende evime geçince bi düzene oturtucam inşallah....evde yalnızken kendimi daha güzel kontrol edebiliyorum....ayrıca sizinle olmak moral oluyo bana...düşsemde kalkıyorum...ama sizinle son iki günüm bi daha ne zaman fırsat bulurda gelebilirim bilmiyorum...

ben artık yatmalıyım gözlerim kapanıyo...bir önceki mesajı şimdi tekrar okudumda baya karışık yazmışım uyuklayarak bu kadar olmuş anca...ama esracım sen anlarsın artıkın canım....
hayde hepinize Allah rahatlık versin....

anladım canım merak etme

sana da Allah rahatlık versin canım, inşallah eve dönünce de bi yolunu bulur bizimle olursun

Selamün aleykümm...

günaydınn....

bu sabah erkenciyim eşimi doktora götürcem birazdan...çok acıktım ama kahvaltı için vakit yok belki dışarda yeriz...öğleden sonrada

eltime çaya gitcez...bugün de dolu geçicek yani...bide doktor dönüşü pazara uğrayıp buzluğa atmak için fasülye alıcam fiyatlar güzel

düşmüş biraz başlıyayım artık kışlık hazırlıklarına...ben kendi mahallemde 3 liranın altında fasülye bulamazken burda 1 lira 1,5 lira yarı

fiyatı yani...şimdi fasülyeyi aradan çıkartayım ay başındada melemen ve közlemeleri yaparım diye düşünüyorum..

çok çalışmam lazım çokkkkk.....

bi reklam vardı öyle...neyse kaçayım artık...

maasallah o zaman resımdekı torunlardan bırı mı ?

yas kac buarada ?

cocuk, torun valla maasallah dıyorum maasallah ALLAH bagıslasın hepsını sıze.

nevın sen de bayramda sehır dısındaydın galıba. ev ıslerı bıtmıyor valla haklısın. bayramdan erken dondum dınlenmek ıcın ama ıkı uc gun ev ıslerı ıle gectı resmen. sana da kolay gelsın aynı durumdasın

tsk ederım vucut ramazan, spor, az uyku ve tempo ıle bıtkın dusmus anlasılan. bır gun uyudum ıyıce ve kendıme geldım sukur. sımdı daha ıyıyım.

hayırdır ne oldu canım ? amelıyat olmustun daha once degıl mı ? cok ayakta durdugun ıcın agrıların tekrarladı sanırım. farklı sekılde olsa da son zamanlarda ben de sıkıntı yasadım ınsan cok uzuluyor boyle olunca. aman ne olur dıkkat et kendıne

hımmmm anladım nil. hayırlı olsun.. bırazcık buyuyunce dugun ve mevlut de olur ınsaallah

gozunaydın esın donmus. ınsaallah tamamen ıyılesır ayrıca kendısı de.

boya ve temızlık varmıs kolay gelsın sen anlatınca ben bıle yoruldum valla. bahar temızlıgım halen duruyor bır organızasyın yapamadım o olaya. hayırlısı bakalım.

asuman hayırlı olsun gule gule kullannnnnn

darısı buzdolabına artıkkkkkk

oooooo tatıl kesınlesmıs canım. gozunaydın. ayyyyyy super olacak

maasallah AYNUR donuyor demek. bızden cok slm soylersın ALLAH KABUL ETSIN INSAALLAH.

aynur demısken ben fotograflarına baktım aynurun. eskı halını goremedım kac kılo verdın aynur ? topıkte en fazla kac kılo veren oldu ? mezun olan oldu mu hedefe ulasıp ?

canım yedıklerını bılerek mı azalttın sen ? ama menuler guzel olmus o da bır gercek.

spor demısken aklıma geldı zaten, sen spor ne yapıyorsun ? yanı hem ramazan ve ramazan oncesı, hem kılo vermeye ılk basladıgından berı spor olarak neler yapıyorsun ? benım de aklımdaydı bu soru. sen spor yapamadım dıyınce aklıma geldı sormak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…