Bulaşıkmakinemi aldım kızlar bekodan 1070 tl ye 4 programlı gri
Beyazlarda daha uygun vardı ama buzdolabımı da değiştirirsem gri alırım diye gri aldım Allah ödemek nasip etsin darısı hemşerime olsun
Şimdi kızlarla dolaşmaya götürecek eşim bizi biraz akşama görüşürüz inşallah
Beyazlarda daha uygun vardı ama buzdolabımı da değiştirirsem gri alırım diye gri aldım Allah ödemek nasip etsin darısı hemşerime olsun
hayırlı olsun cicişlerin ablacım....
eşim geldi...keyfim yerinde...ama o hala rahatsız ve yorgundu uyudu...kızlarda uyudu şimdi bende fırsattan istifade burdayım ama
kimseler yok gene...ne olcak halimiz yaa bende diyet moduna giremiyorumm....şimdilik akşamları bişeyler yemeyi bıraktım ama gündüz
hiç düzenli yiyemiyorum..genelde iki öğün ama çok yiyorum sanırsam....en son anneme gelirken 88,5 tim...eve gidince 90 görmekten
çok korkuyorum....görmemek için uğraşıyorum biraz ama bakalım ne olcek.....
esracımm bir sıkıntınmı var canım yaa...uzun zamandır biriken geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum...yazılan yorumlardanda birşey anlamadım oyüzden...:44:
dafi ablacım hakkaten yaa az sen oturda gençler yapsınlar koştursunlar...çok merak ediyorum sen nezaman dinlenmeye vakit bulcan acabaaa...
nevincim kolay gelsin canım sana.....
off offf burdan eve geçince bizde boya badanaya girişcezz....cam çerçeve tül perde derken mutfağı hiççç saymıyorum...hepisi elden geçicem düşününce bile yoruluyorum.... çocuklarla temizliği bi şekilde hallederimde boya işi nasıl olcak bakalım...
hayırlı olsun ablacımm....
Teşekkürler Zeynepcim esracımgüle güle kullan ablacım, darısı buzdolabına inşallah
hadi gözün aydın canım, kavuşmuşsun eşine. bi bakmışsın tartı da 87yi gösterirmiş inşallah
kolay gelsin temizlikte de çocuklarla canım. inşallah kolayca atlatırsın.
bi sıkıntı yok aslında, iyiyiz Allaha şükür. Nevin ailevi bikaç sıkıntıyı biliyor son zamanlarda olan da ondan demiştir. öyle olmasa bile hangimizin iyi hissetmeye ihtiyacı yok ki :) hayat yorucu fazlasıyla..
-----------
bu arada Aynurumuz Asuman ablaya dediği tarih değişmediyse yarın geliyor sanırım, özledim çok ya. yarın arayayım ben onu. sanırım ağustos sonuna da evine geçer ve bize döner tamamen.
hazır girmişken bugün yediklerimi yazayım;
kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
20 gr siirt fıstığı
1 kutu lipton ice tea light
ara
1 tane iri hurma
1 tane activia
akşam
7-8 kaşık etli bamya yemeği
2 dilim kepekli ekmek
15 tane üzüm
ara
beyaz çay
günü 1250-1300 kalori civarıyla ve 3 litre suyla kapatıyorum. bugün yine spor yok, koşturmaktan öğle yemeğinde salata da yapamadım kendime. yarın başlarım inşallah.
Teşekkürler Zeynepcim esracım
Aynur bugün yolcu sanırım face de yazmış veda zamanı geldi diye
Esracım iyi gidiyorsun maşallah benim ne yaptığım belli değil valla bugün biraz yürüdüm yokuş aşağı da olsa 45 dk
Yarın da kayınvalideme gideceğiz komşusunun kızının düğünü varmış illa gelin dedi gece de mecbur kalacağız onda
Ben bildirimimi yarın yaparım artık gerçi bi numara yok ama neyse
asum makineni iyl günlerde kullan kuzum benim için dileğinede amin diyeyim.Aynurumuz facede veda zamanı demiş yolda cücüş geliyor sanırım.bir an önce aramıza dönsünnn
güle güle kullan ablacım, darısı buzdolabına inşallah
hadi gözün aydın canım, kavuşmuşsun eşine. bi bakmışsın tartı da 87yi gösterirmiş inşallah
bi sıkıntı yok aslında, iyiyiz Allaha şükür. Nevin ailevi bikaç sıkıntıyı biliyor son zamanlarda olan da ondan demiştir. öyle olmasa bile hangimizin iyi hissetmeye ihtiyacı yok ki :) hayat yorucu fazlasıyla..
-----------
bu arada Aynurumuz Asuman ablaya dediği tarih değişmediyse yarın geliyor sanırım, özledim çok ya. yarın arayayım ben onu. sanırım ağustos sonuna da evine geçer ve bize döner tamamen.
kahvaltı;
1 tane domates
yeşil çay
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
20 gr siirt fıstığı
ara
1 tane iri hurma
1 tane activia
akşam
2 dilim kepekli ekmek
15 tane üzüm
ara
beyaz çay
günü 1250-1300 kalori civarıyla ve 3 litre suyla kapatıyorum. bugün yine spor yok, koşturmaktan öğle yemeğinde salata da yapamadım kendime. yarın başlarım inşallah.
ben artık yatmalıyım gözlerim kapanıyo...bir önceki mesajı şimdi tekrar okudumda baya karışık yazmışım uyuklayarak bu kadar olmuş anca...ama esracım sen anlarsın artıkın canım....
hayde hepinize Allah rahatlık versin....
selamun aleyküm kızlar bugün yine yoğun bir gün.
akşam misafirlerim vardı sabah onları yolcu ettim. bu günde arkadaşım aradı. kızları damatarı evlerine döneceklermiş. gitmeden bizide görmek istemişler. buyurun gelin dedim. köydeki evi merak ediyorlarmış. tamam dedim. şimdi onları bekliyorum birlikte köye gidicez.torunlarda deniz istiyorlar kısmet olursa yarında kumlaya gideriz. hafta sonu bursada düğün var düğüne geliriz.trafik yoğun yani
bende çocukta torunda ganimetmilletin bir iki tane benimkiler sayısız
geçmiş olsun canım.
merhabalar...
Yasemin ablacım dinlendim sayılır işte 3 günde 1300 km yol yaptık ama idare ediyoruz..iyi geldi..şimdi sıra evimi kırklamada...
Esracım tatile gidicekmişsiniz çok sevindim..oh ne güzel gelicek sana da...
Filiz ve Dafi abla geçmiş olsun o kadar ayakta kalınca vücut bitkin düşer tabiki...
ben de işe adapte olamıyorum..sabah tartıldım aynı kilom geçen cuma ile ama 1-2 güne regl olucamonunda etkisiyle kilo almamışım ama ramazan öncesine geri döndüm razamanın son haftası voleyi vurdum sanırım..yeni başlangıç yaptım ne yapalım mecbur...
spora başlayamadım akşamlarıda evde işlerim oluyor hafta sonuna kadar düzenleme yapıcam dolap içleri filan sonra temizlik inşallah regl çok ağır geçmezse..
benden haberler böyle...öptüm herkesi...
canım bende bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. ameliyattan sonra ilk defa bu kadar kötü oldu. resmen kaldım. yürüyemedim
ama biraz dinlenince geçti çok şükür. şimdi çok yormazsam fena değil. dayımın torunu gördü bayramda '' abla sanırım tekrar yırtmışsın.tekrar ameliyat gerekebilir.istersen bizim hastahaneye bir gel gösterelim'' dedi.baya korktum.
'
canım evde kendi kendime kalabilsem gönderirim ben onlarıda şu anda hiç düzenim yok.herşey ayak üstü oluyor.su, yeşil çay hiç içemiyorum. diyet diye birşey kalmadı.
hoşbuldumm ablacım Amiiiiiiiiiiiiin inşallahhee karabatak gibi çıkıyoruz yavaş yavaş inşallah ramazan dönüşü hep beraber sıkılıycaz bu işi
Amiiin inşallah gün yaklaşıyo valla heyecan korku bi arada inş dediğin gibi sıkıntısız geçer gider
sağol cnm Amiiiiiiiiiin bizimki için henüz düğün değil ama sünnet yaptırcaz biraz büyüyünce mevlüt okutur düğün yaparız diye düşünüyoruz bakalım
Amiiin ablacım sağolasın geçip gider inş hayırlısıyla:18:
hayırlı olsun cicişlerin ablacım....
eşim geldi...keyfim yerinde...ama o hala rahatsız ve yorgundu uyudu...kızlarda uyudu şimdi bende fırsattan istifade burdayım ama
kimseler yok gene...ne olcak halimiz yaa bende diyet moduna giremiyorumm....şimdilik akşamları bişeyler yemeyi bıraktım ama gündüz
hiç düzenli yiyemiyorum..genelde iki öğün ama çok yiyorum sanırsam....en son anneme gelirken 88,5 tim...eve gidince 90 görmekten
çok korkuyorum....görmemek için uğraşıyorum biraz ama bakalım ne olcek.....
esracımm bir sıkıntınmı var canım yaa...uzun zamandır biriken geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum...yazılan yorumlardanda birşey anlamadım oyüzden...:44:
dafi ablacım hakkaten yaa az sen oturda gençler yapsınlar koştursunlar...çok merak ediyorum sen nezaman dinlenmeye vakit bulcan acabaaa...
nevincim kolay gelsin canım sana.....
off offf burdan eve geçince bizde boya badanaya girişcezz....cam çerçeve tül perde derken mutfağı hiççç saymıyorum...hepisi elden geçicem düşününce bile yoruluyorum.... çocuklarla temizliği bi şekilde hallederimde boya işi nasıl olcak bakalım...
hep o ay yüzünden Asuman abla
Nevincim belki bu haftasonu dinlenirsin biraz. gerçi evi temizlemem lazım diyorsun
kendini çok yorma canım, bi yardımcı bul olmadı...
bizim de izin kesinleşti şükür, akşama rezervasyon yaparız. Ayvalıktan vazgeçtik kafamıza göre otel bulamadığımız için. Küçükkuyuya gideceğiz, Altınoluğa yakınmış. inşallah güzel geçer. iyi gelecek eşimle bana gerçekten.
İnşallah öyle bi şey değildir ablacım. bi daha olmaz umarım, geçmiş olsun.
güle güle kullan ablacım, darısı buzdolabına inşallah
-----------
kahvaltı;
1 tane domates
yeşil çay
öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
20 gr siirt fıstığı
ara
1 tane iri hurma
1 tane activia
akşam
2 dilim kepekli ekmek
15 tane üzüm
ara
beyaz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?