- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Valla sorma filizim çok zormuş bu işler ya kendi düğünümde anlamamıştım ama şimdi daha iyi anladım herşey kusursuz olsun istiyosun bakalım nasip herşey inşallah sorunsuz atlatırız
Rabbim yazmışsa neden olmasın canım inşallah bi gün hepimiz birbirimizi daha yakından görüp tanırız
Esram içinde rabbim hayırlısını versin onun önünde çok güzel yıllar var bizde sonuna kadar yanında olacaz inşallah
Kusur ne demek kuzum memnun olduk zaman ayırıp bizim için faydalı şeyler paylaşıyosun tşk ederiz şuan zamanım yok ama okucam en kısa zamanda
Çok sağol ablacım rabbim utandırmasın inşallah ne diyim zorlandım ne yalan söleyim
Dafi ablacım çok geçmiş olsun valla senin dizlerin yine iyi dayanıyo ben senin yerinde olsam çoktan yataklara düşmüştüm valla rabbim sana güç kuvvet versin ablacım
Hadi gözün aydın kuzum tatil kesinleşmiş valla tatil olsunda bide eşinle sevdiğinle olsunda neresi olursa olsun kuzum şimdiden iyi tatillerhep o ay yüzünden Asuman abla
Nevincim belki bu haftasonu dinlenirsin biraz. gerçi evi temizlemem lazım diyorsun
kendini çok yorma canım, bi yardımcı bul olmadı...
bizim de izin kesinleşti şükür, akşama rezervasyon yaparız. Ayvalıktan vazgeçtik kafamıza göre otel bulamadığımız için. Küçükkuyuya gideceğiz, Altınoluğa yakınmış. inşallah güzel geçer. iyi gelecek eşimle bana gerçekten.
İnşallah öyle bi şey değildir ablacım. bi daha olmaz umarım, geçmiş olsun.
Çok sağol nevinim bu haftayıda bi atlatırsam inşallah rahatlıcam hayırlısı bakalım seninde işlerinde Allah kolaylıklar versin inşallah biran önce bitirirsin kuzumçok güzel izinde alınmış ya başbaşa olduktan sonra farkedermi canımya Allah bozmasın mutluluklarını hiç bir çiftin...
o ev temizlenecek mecbur...o zaman daha rahat olucak içim..bakıcam haftasonu halledicem bi şekilde...
Zehracım koşuşturmacalar varmış Allah kolaylık versin...her gününüz güzel geçsin...
Nilay seninde varmış telaşları kolay gelsin...
Dafi abla artık dinlen lütfen gelen giden yapsın yesin yaa yeter artıkın
Bulaşıkmakinemi aldım kızlar bekodan 1070 tl ye 4 programlı gri
Beyazlarda daha uygun vardı ama buzdolabımı da değiştirirsem gri alırım diye gri aldım Allah ödemek nasip etsin darısı hemşerime olsun
Şimdi kızlarla dolaşmaya götürecek eşim bizi biraz akşama görüşürüz inşallah
Kuzum gözün aydın eşin gelmişhayırlı olsun cicişlerin ablacım....
eşim geldi...keyfim yerinde...ama o hala rahatsız ve yorgundu uyudu...kızlarda uyudu şimdi bende fırsattan istifade burdayım ama
kimseler yok gene...ne olcak halimiz yaa bende diyet moduna giremiyorumm....şimdilik akşamları bişeyler yemeyi bıraktım ama gündüz
hiç düzenli yiyemiyorum..genelde iki öğün ama çok yiyorum sanırsam....en son anneme gelirken 88,5 tim...eve gidince 90 görmekten
çok korkuyorum....görmemek için uğraşıyorum biraz ama bakalım ne olcek.....
esracımm bir sıkıntınmı var canım yaa...uzun zamandır biriken geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum...yazılan yorumlardanda birşey anlamadım oyüzden...:44:
dafi ablacım hakkaten yaa az sen oturda gençler yapsınlar koştursunlar...çok merak ediyorum sen nezaman dinlenmeye vakit bulcan acabaaa...
nevincim kolay gelsin canım sana.....
off offf burdan eve geçince bizde boya badanaya girişcezz....cam çerçeve tül perde derken mutfağı hiççç saymıyorum...hepisi elden geçicem düşününce bile yoruluyorum.... çocuklarla temizliği bi şekilde hallederimde boya işi nasıl olcak bakalım...
Canım valla düğün yapıcam dediğimde babam karşı çıktı ne gerek var insanları para toplamaya çağırır gibi dedi ama karşı komşumuz var eşi trafik kazasında vefat etti zehra sakın dinleme kimseyi bak ben eşim sadece oğlumun sünnet düğününü gördü sadece oyüzden yap dedi bende yapıcam inşallah güzel geçer hayırlısı artıkvalla ben dugunumde cok ıyı anladım cunku herseyı bız planladık bız yaptık canımız cıktı anne baba, dunur, gorumce, kardes, arkadas herkesın gorevlerını bız yaptık ya da hatırlattık mılyon kez oyuzden canımız cıkmıstı ıkıncı dugun yapoıypormuıs gıbı eglen valla. benım annem kardesımlerın sunnetınde cok eglendı cok plan yaptı ıyı kı de yapmıs bırının saglık sorunları bırının karıyer merakı derken belkı dugunlerını goremeyecek ıyı kı sunnet dugununde cok eglenmıs benım oglum olsun ben de aynen dusunuyorum valla. her eglenceyı degerlendırmek lazım hayat akıp gıdıyor ve maalesef kısacık. ınsaallah sorunsuz ve cok guzel olacaktır cok guzel bır anı olacaktır hepınız ıcın. sen de bolca eglen oglan anası olmak kolay mı
ınsaallah kısmet tabıkı. bulusmak nasıp olur belkı. ben ıkı esra ıle de gorusmeyı dusunuyorum clutch esra kolay. o sıtanbulda malum benım bır ayagım da ıstanbulda bazen doktor derken bazen de aılemı zıyaret etme derken. obur esracık cok uzak ama nasıp bakalım
maasallah AYNUR donuyor demek. bızden cok slm soylersın ALLAH KABUL ETSIN INSAALLAH.
aynur demısken ben fotograflarına baktım aynurun. eskı halını goremedım kac kılo verdın aynur ? topıkte en fazla kac kılo veren oldu ? mezun olan oldu mu hedefe ulasıp ?
canım yedıklerını bılerek mı azalttın sen ? ama menuler guzel olmus o da bır gercek.
spor demısken aklıma geldı zaten, sen spor ne yapıyorsun ? yanı hem ramazan ve ramazan oncesı, hem kılo vermeye ılk basladıgından berı spor olarak neler yapıyorsun ? benım de aklımdaydı bu soru. sen spor yapamadım dıyınce aklıma geldı sormak.
HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73
AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000:122:
AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg
Spor birincimiz ...... meyra__:119::119:
Spor ikincimiz ...... nothinggg
Spor üçüncümüz ...... esrammm00
Kuzum cicilerini güle güle kullan hatta bayramda güle güle kullanmışsındır sen zaten
Asum benim bulaşık makinemde bozuk
slm kızlar ben geldiiim
yogun bir bayram haftasından sonra burdayım amma velakin bu c.tesi de afacanı sünnet ettiriyoruz :18:
cuma gunu annem babam felen gelcek yine bende bi yogunluk olcak az girersem beni affedin emi
şimdi sünnet için gelen giden olcak temizlik vs beni bekler
bayramda biraz kaçırmıstım ama dün baya sıkıladıgım için aynı kiloma döndüm
diyetimi elden bırakmıyorum inş bu sunnet olayında da almam kilo
efeeem seni gördüm aşağıda bizim oğlan genel anestezi olcak seninkide öyleydi dimi
bide sünnet sonrası nasıl geçti sünnet külodu alayımmı az bi bilgi ver hele kuzumm :18:
bu arada hepinizi çok özledim gerçekten meyramm iki esramm yena dafi nothing elizz sayamadıgım herkesi çok özledim
sizi çok seviyorum ben yahu
kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm
Kızlarrrrrr gunaydın
cok garıp bır gune uyanmıs oldum valla. Dun spor etkılemedı tutulmadım dıyordum ama oglene dogru heryerım agrımaya basladı meger tutulmusum normalde etkılenmezdım de pazartesı gunu hoca degısık bırcok hareket yaptırdı ılk kez yaptıgım ıcın tutuldum ıste. Ogleden sonra mıde agrısı geldı aksama kadar. Halsızlık, uyku. Aksı gıbı nasıl dıkkatlı ıncelemem ve yetıstırmem gereken evraklar vardı. Kotu gectı yanı gunum. Spordan falan herseyden vazgectım, eve bıle yurumek zor geldı servısten ınınce zorla yurudum eve. Ustumu cıkarır cıkarmaz uyudum 2-3 saat uyuyayım dedım canım da bırsey yemek ıstemıyordu aksam olarak. Uykuya gomuldum dırekt. Valla uyandıgımda saat 4tu. Sonra tekrar uyudum 6 ya kadar. Ramazanda cok az uyudum, sureklı spor, yolculuk, bayram yorgunlugu, dınlenemeden ıse baslamak, ne bılıyım baska seyler de mı var bılmıyorum ama cok fena oldum dun. Halen tam kendıme gelemedım. Ha bır de dun bacagımda kocaman arı, bocek sokması gıbı topaklık oldu bocek vs gormedım sureklı ofısın ıcındeydım yag bezesı gıbı. Agrı da yapıyor ustelık. Gecmezse, pazartesı doktora gıdecegım.
Benden haberler boyleee. Herkes ıyıdır ınsaallah. Kızlar bana bır dua ve enerjı yollayın lutfen. Bır garıbım vallllllaaaaa
Bulaşıkmakinemi aldım kızlar bekodan 1070 tl ye 4 programlı gri
Beyazlarda daha uygun vardı ama buzdolabımı da değiştirirsem gri alırım diye gri aldım Allah ödemek nasip etsin darısı hemşerime olsun
Şimdi kızlarla dolaşmaya götürecek eşim bizi biraz akşama görüşürüz inşallah
Hayırlı günler
Bugün kayınvalideme gideceğiz büyük ihtimal kalacağız
Benim kilom aynı esracım. Sporum da kaydetti değmez haftaya inşallah diyoruz her zamanki gibi hem ay da dolunay olacak :)
Canım hoşgeldinherkeslere selamlar canlarım.....
sizleri özledim......
geçmiş baya birikmiş, şöyle yüzeyden okudum geçmişi, atladığım mühim şeyler oldu ise af ola şimdiden.......
işte arifeden kvlere gittik, bayramın 3.günü akşamda eve döndük.
annemlerde 2.günü akşam geldiler bize:)
çok özlemiştim annemleri......
neyse hemen bayramın ertesi günüde eşimle birde konyadakileri dolaştık bayram ziyareti diye, öğlen çıktık akşamı buldu.....
annemler 2hafta kadar konyadalar, işte biraz bende kalırlar, birazda eş dost akrabada özlüyo çağırıyo ara arada oraları bi dolanıyolar, ama ikamet yerleri benim:)))
annemler olunca ben pek gelemeyebilirim kkya haberiniz ola canlarım, ama misafirlerim gidince yine buradayım tabi:)
sizleri çok seviyorum......
güya bayramda eşimle birlikte 1kaç foto çekip paylaşcaktım sizinle niyetimde, ama bu bayram öyle koşturmalı geçtiki foto çekmeye hiç vakit olmadı. sağlık olsun bakalım.
bu arada yenamda hiç yazmamış bayramdan sonra......
öpüyorum yenam
Esram inşallah veririz valla dün tartı banada güldü mutluyum bi 9 kilo süper olur valla beni 7li rakamlara taşır hayırlısı inşallahGünaydın canlar,
hepinize hayırlı bir gün diliyorum. bugünle beraber kurban bayramında eşimin memleketine gitmemize tam 60 gün, yani 2 ay var. bense bu sabah 83,5 kg geldim. inşallah bu 2 ayda 9 kg verip oraya 74.5 kg ile gitmek istiyorum. sizlerde bu iki ayda baya toparlanabilirsiniz. inşallah azmimiz daim olur.
aynuru dayanamayıp aradım ama uyuyo olabilir :) söylerim konuştuğumuzda...
tartı günlerdir oynamıyor diye dün biraz az yedim canım. bugün o da cevap verdi şükür.
spor olaraksa başlarda leslie yapıyordum, o baya şekle soktu beni. arada koşu bandında yürüyordum. sonra 3 aylığına spor salonuna yazıldım, o da ikinci toparlanması oldu vücudumun. 3-4 aydır sporu ihmal ediyorum ama canım istemediği için. inşallah bugün yeniden başlayacağım. artık koşu bandında tempolu yürümeyi, 75in altına indiğimde pilatesi de eklemeyi planlıyorum.
Asuman ablacım kusura bakma atladım bulaşık makineni iyi günlerde güle güle kullan darısı buzdolabına olur inşallahHayırlı günler
Bugün kayınvalideme gideceğiz büyük ihtimal kalacağız
Benim kilom aynı esracım. Sporum da kaydetti değmez haftaya inşallah diyoruz her zamanki gibi hem ay da dolunay olacak :)
Canım hoşgeldin
Koşturmacalarında kolay gelsin sana canım
Esram inşallah veririz valla dün tartı banada güldü mutluyum bi 9 kilo süper olur valla beni 7li rakamlara taşır hayırlısı inşallah
Asuman ablacım kusura bakma atladım bulaşık makineni iyi günlerde güle güle kullan darısı buzdolabına olur inşallah
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum valla ben yorgunum ama çok mutluyum dün tartı bana baya baya güldü yane p.tesiden buyana çok dikkat ediyorum ama düğünde ne kadar zayıf görünsem kardır dimi ama
Hepinizi öpüyorum kızlar
Bu arada ben yenamı aynurumu meyramı özledim gelsinler artık toplanalım toparlanalım biran önce
Hadi gözün aydın kuzum tatil kesinleşmiş valla tatil olsunda bide eşinle sevdiğinle olsunda neresi olursa olsun kuzum şimdiden iyi tatiller
Çok sağol nevinim bu haftayıda bi atlatırsam inşallah rahatlıcam hayırlısı bakalım seninde işlerinde Allah kolaylıklar versin inşallah biran önce bitirirsin kuzum
Kuzum gözün aydın eşin gelmiş
İşlerindede kolaylıklar sana bitanem badana işi zor iş valla
Canım valla düğün yapıcam dediğimde babam karşı çıktı ne gerek var insanları para toplamaya çağırır gibi dedi ama karşı komşumuz var eşi trafik kazasında vefat etti zehra sakın dinleme kimseyi bak ben eşim sadece oğlumun sünnet düğününü gördü sadece oyüzden yap dedi bende yapıcam inşallah güzel geçer hayırlısı artık
teşekkür ederim canım:)
sanada çok geçmiş olsun ablacım.....
aynen bende seni çok seviyorum balım:)
aynen benim bayramımda acayip koşturmalı yoğun geçti......
demek tatlı afacan sünnet olcaaak:)
maşaallah
çok çok kolay gelsin canım o zaman sana......
kolayca olurda biter inşaallah tatlım sünnet......
kocaman öpüyorum ikinizide, sonra yine görüşürüüüüüz
ahhhh ablaaaammm aynen bende aynen.......
bayramda yeşilçayımıda hiç içemedim zaten koşturmadan.....
çok geçmişler olsun canım.......
ayrıca genç ve diri kalmak için ya hayy ismi diye okumuştum galiba, dolayısıyla insana enerjide veriyo galiba bu isim, ve aynı zamanda da bu ismi şerif şifada veriyodu galiba, çekerim dersen canım......
ne tesadüftürki şuan bende çekiyordum içimden 5-10dkdır ya hayy diye diye.....
bugün kendimi biraz enerjisi düşük hissettiğimden çekiyodum.....
ben bu ismi çekerken genelde en az 400çekerim kendimce işte......
öpüyorum hemşocanımı:)
ablacım makineciğin hayırlı olsun:)
güle güle kullan inşaallah....
çok sevindim makinene kavuştuğuna.
öpüyorum
herkeslere selamlar canlarım.....
sizleri özledim......
geçmiş baya birikmiş, şöyle yüzeyden okudum geçmişi, atladığım mühim şeyler oldu ise af ola şimdiden.......
işte arifeden kvlere gittik, bayramın 3.günü akşamda eve döndük.
annemlerde 2.günü akşam geldiler bize:)
çok özlemiştim annemleri......
neyse hemen bayramın ertesi günüde eşimle birde konyadakileri dolaştık bayram ziyareti diye, öğlen çıktık akşamı buldu.....
annemler 2hafta kadar konyadalar, işte biraz bende kalırlar, birazda eş dost akrabada özlüyo çağırıyo ara arada oraları bi dolanıyolar, ama ikamet yerleri benim:)))
annemler olunca ben pek gelemeyebilirim kkya haberiniz ola canlarım, ama misafirlerim gidince yine buradayım tabi:)
sizleri çok seviyorum......
güya bayramda eşimle birlikte 1kaç foto çekip paylaşcaktım sizinle niyetimde, ama bu bayram öyle koşturmalı geçtiki foto çekmeye hiç vakit olmadı. sağlık olsun bakalım.
bu arada yenamda hiç yazmamış bayramdan sonra......
öpüyorum yenam
Herkese merhaba;
Kızlar kaç gündür giremiyorum öyle yoğunum ki anlatamam.Bayramdan beri toparlayamadım .Öyle ki kendimi yatağa zor atıyorum.İşler çok sıkı geç çıkıyorum.Üstüne evde de misafir olunca hiç vakit kalmıyor bana.Bu dönemde hepinizi çok özledim.Şimdi işteyim geçmişi okuyamadım.Haftasonu rahatlarım herhalde.
Ben diyetime ve sporuma dikkat ediyorum.Bayramdan sonra toparladım bile denir haniO baklavalardan sonra şarttı
Aslında menülerim çok güzel sizinle paylaşabilsem keşke.Ama haftasonundan itibaren yine buralardayım.
Aklımda merak ettiklerim var ama tek tek sormuyayım şimdi atladıklarım olmasın.Geçmiş yapınca sorarım.Görüşürüz...
İnşallah canım, çok sevindim tartının harekete geçmesine. benim de bi günde 800 gr gitti, durdu durdu da. biz pes etmeyelim tartı etsin diyoruz bu duurmda :))
ha bu arada kızlar Aynurun hepinize selamı var, dün gece gelmişler. çok mutluydu, çok iyi geliyordu sesi. koşu bandında olduğum için konuşamadık uzun uzun, sanırım haftaya geçecek evine.
oooooo maasallah bır gunde 800 gr ha. senın metabolızman guzel calısıyor demek kı esracıgım. spor yapamadım dıyordun ama azıcık menulere dıkkat edınce pat dıye vermıssın bır de duzenlı spor yapsan haftada 1,5 kılo garantı demek kı senın canım..
ooooo hosgelmıs aynur, aleykum selam. yakında buraya da ugrar.
hımmmmm kosu bandına cıkılmıs tebrıklerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?