Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben dugunumde cok ıyı anladım cunku herseyı bız planladık bız yaptık canımız cıktı anne baba, dunur, gorumce, kardes, arkadas herkesın gorevlerını bız yaptık ya da hatırlattık mılyon kez oyuzden canımız cıkmıstı ıkıncı dugun yapoıypormuıs gıbı eglen valla. benım annem kardesımlerın sunnetınde cok eglendı cok plan yaptı ıyı kı de yapmıs bırının saglık sorunları bırının karıyer merakı derken belkı dugunlerını goremeyecek ıyı kı sunnet dugununde cok eglenmıs benım oglum olsun ben de aynen dusunuyorum valla. her eglenceyı degerlendırmek lazım hayat akıp gıdıyor ve maalesef kısacık. ınsaallah sorunsuz ve cok guzel olacaktır cok guzel bır anı olacaktır hepınız ıcın. sen de bolca eglen oglan anası olmak kolay mı

ınsaallah kısmet tabıkı. bulusmak nasıp olur belkı. ben ıkı esra ıle de gorusmeyı dusunuyorum clutch esra kolay. o sıtanbulda malum benım bır ayagım da ıstanbulda bazen doktor derken bazen de aılemı zıyaret etme derken. obur esracık cok uzak ama nasıp bakalım

kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnn

nasılsınızzzzzzzz

haftasonuna az kaldı. bu hafta nasıl gectı anlamadım haftasonu gelsın de bayramın yorgunlkugunu adam akıllı atabıleyım dıyorum cumartesı teyzemler koyden gelecek belkı ama eger gelmezlerse baya gec saate kadar yatarım baska bır planım yok sımdılık.

menumu yazıp cıkayımmmmmmm

sabah:

08:00 iki ceviz, bir salatalık kadar hırtlak,böke deriz ( kavunun olmamış hali )

09:00 iki bardak su, iki dilim tam bugday ekmegınden sandevıc ( az kasar, az domates ve az yesıl bıber ıle ), acık sekersız cat, uc adet kurutulmus kayısı

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen 12,00: 4 kasık pırınc pılavı, bır adet haslanmıs tavuk bud, uc kasık domates salatası, ıkı catal karpuz

14:30 500 ml ılık su, bır kupa yeşil çay, bir domates

17:00 bir domates, bir ceviz, bir kupa yeşil çay, 10 fındık

cıkarken 500 ml ılık su

acıkmamıstım oyuzden aksam yemegı yemeden spora gıttım.

1,5 saat spor salonu + 40 dk eve yuruyus

1,5 saat spor ( yarım saat kosu bandı, 10 dksı 7,7,5-8 de kosu ), 15 dk bısıklet, 10 dk twıst. gerı kalan surede bolgesel hareketler, agırlık kaldırma ve mekık hareketlerı

sporda 500 ml su ıctım

esım arkadası ıle cay bahcesınden oturuyormus yanlarına ugradım bır maden suyu ıctım, eve geldım 9 bucukta bır salatalık yedım ve gunu kapatmıs oldum.

toplam su 2,5 + 130 dk spor

suyum az olmus farketmemıstım yaaaaaa

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum valla ben yorgunum ama çok mutluyum dün tartı bana baya baya güldü yane p.tesiden buyana çok dikkat ediyorum ama düğünde ne kadar zayıf görünsem kardır dimi ama
Hepinizi öpüyorum kızlar
Bu arada ben yenamı aynurumu meyramı özledim gelsinler artık toplanalım toparlanalım biran önce
Hadi gözün aydın kuzum tatil kesinleşmiş valla tatil olsunda bide eşinle sevdiğinle olsunda neresi olursa olsun kuzum şimdiden iyi tatiller
Çok sağol nevinim bu haftayıda bi atlatırsam inşallah rahatlıcam hayırlısı bakalım seninde işlerinde Allah kolaylıklar versin inşallah biran önce bitirirsin kuzum

Kuzum gözün aydın eşin gelmiş
İşlerindede kolaylıklar sana bitanem badana işi zor iş valla
Canım valla düğün yapıcam dediğimde babam karşı çıktı ne gerek var insanları para toplamaya çağırır gibi dedi ama karşı komşumuz var eşi trafik kazasında vefat etti zehra sakın dinleme kimseyi bak ben eşim sadece oğlumun sünnet düğününü gördü sadece oyüzden yap dedi bende yapıcam inşallah güzel geçer hayırlısı artık

dafi abla dıyeyım benden buyukmussun. ben senden bınlerce kez ozur dılıyorum senı tanımaya ve cok yoruldugun ıcın dınlenmen vs gıbı seyler ıcın yazısırken senı ıncıttım belkı de . su an okadar uzgunum kı. bız bır taneyı bıle beceremedık sana maasallah cocuklar, torunlar dıye bıle yazdım ben bılmıyordum dafi abla. cok cok ozur dılerım benı affet. canını acıttım sorularımla. ama bılerek yapmadım kesınlıkle. asla yapmam. hele kı cocugunun olma ıhtımalı cok dusuk, 26larda erken menopoza gırmıs bırı olarak bu konuda kımsenın canını yakmam. ne dıyım ne soyleyım bılmıyorum keske bılseydım kendıme cok kızıyorum aglayacagım valla nerdeyse.

Herkese merhaba;

Kızlar kaç gündür giremiyorum öyle yoğunum ki anlatamam.Bayramdan beri toparlayamadım .Öyle ki kendimi yatağa zor atıyorum.İşler çok sıkı geç çıkıyorum.Üstüne evde de misafir olunca hiç vakit kalmıyor bana.Bu dönemde hepinizi çok özledim.Şimdi işteyim geçmişi okuyamadım.Haftasonu rahatlarım herhalde.

Ben diyetime ve sporuma dikkat ediyorum.Bayramdan sonra toparladım bile denir hani O baklavalardan sonra şarttı
Aslında menülerim çok güzel sizinle paylaşabilsem keşke.Ama haftasonundan itibaren yine buralardayım.

Aklımda merak ettiklerim var ama tek tek sormuyayım şimdi atladıklarım olmasın.Geçmiş yapınca sorarım.Görüşürüz...

herkeslere selamlar canlarım.....
sizleri özledim......

geçmiş baya birikmiş, şöyle yüzeyden okudum geçmişi, atladığım mühim şeyler oldu ise af ola şimdiden.......

işte arifeden kvlere gittik, bayramın 3.günü akşamda eve döndük.
annemlerde 2.günü akşam geldiler bize:)
çok özlemiştim annemleri......
neyse hemen bayramın ertesi günüde eşimle birde konyadakileri dolaştık bayram ziyareti diye, öğlen çıktık akşamı buldu.....
annemler 2hafta kadar konyadalar, işte biraz bende kalırlar, birazda eş dost akrabada özlüyo çağırıyo ara arada oraları bi dolanıyolar, ama ikamet yerleri benim:)))
annemler olunca ben pek gelemeyebilirim kkya haberiniz ola canlarım, ama misafirlerim gidince yine buradayım tabi:)
sizleri çok seviyorum......

güya bayramda eşimle birlikte 1kaç foto çekip paylaşcaktım sizinle niyetimde, ama bu bayram öyle koşturmalı geçtiki foto çekmeye hiç vakit olmadı. sağlık olsun bakalım.

bu arada yenamda hiç yazmamış bayramdan sonra......
öpüyorum yenam

Günaydın canlar,
hepinize hayırlı bir gün diliyorum. bugünle beraber kurban bayramında eşimin memleketine gitmemize tam 60 gün, yani 2 ay var. bense bu sabah 83,5 kg geldim. inşallah bu 2 ayda 9 kg verip oraya 74.5 kg ile gitmek istiyorum. sizlerde bu iki ayda baya toparlanabilirsiniz. inşallah azmimiz daim olur.

aynuru dayanamayıp aradım ama uyuyo olabilir :) söylerim konuştuğumuzda...

tartı günlerdir oynamıyor diye dün biraz az yedim canım. bugün o da cevap verdi şükür.
spor olaraksa başlarda leslie yapıyordum, o baya şekle soktu beni. arada koşu bandında yürüyordum. sonra 3 aylığına spor salonuna yazıldım, o da ikinci toparlanması oldu vücudumun. 3-4 aydır sporu ihmal ediyorum ama canım istemediği için. inşallah bugün yeniden başlayacağım. artık koşu bandında tempolu yürümeyi, 75in altına indiğimde pilatesi de eklemeyi planlıyorum.

HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000 :122:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg

Spor birincimiz ...... meyra__ :119::119:
Spor ikincimiz ...... nothinggg
Spor üçüncümüz ...... esrammm00

kızlar hepinizi tooooptan tebrik ediyorum:)

bu arada he heee birinci olmuşum isporda ben:)

esracım, elizcim; ellerinize yüreklerinize sağlık, çok teşekkürler emekleriniz için......
ikinizide öpüyorum ayrı ayrı

Kuzum cicilerini güle güle kullan hatta bayramda güle güle kullanmışsındır sen zaten

teşekkür ederim canım:)

Asum benim bulaşık makinemde bozuk

sanada çok geçmiş olsun ablacım.....

aynen bende seni çok seviyorum balım:)

aynen benim bayramımda acayip koşturmalı yoğun geçti......

demek tatlı afacan sünnet olcaaak:)
maşaallah
çok çok kolay gelsin canım o zaman sana......
kolayca olurda biter inşaallah tatlım sünnet......
kocaman öpüyorum ikinizide, sonra yine görüşürüüüüüz

kızlar diyet açısından ben oldukca kötüyüm köy ekmeği, cevizli lokum derken lokum gibi olduk belki inanmıycaksınız ama bu sabah 92.5 i gördüm

ahhhh ablaaaammm aynen bende aynen.......
bayramda yeşilçayımıda hiç içemedim zaten koşturmadan.....

çok geçmişler olsun canım.......

ayrıca genç ve diri kalmak için ya hayy ismi diye okumuştum galiba, dolayısıyla insana enerjide veriyo galiba bu isim, ve aynı zamanda da bu ismi şerif şifada veriyodu galiba, çekerim dersen canım......
ne tesadüftürki şuan bende çekiyordum içimden 5-10dkdır ya hayy diye diye.....
bugün kendimi biraz enerjisi düşük hissettiğimden çekiyodum.....
ben bu ismi çekerken genelde en az 400çekerim kendimce işte......
öpüyorum hemşocanımı:)

ablacım makineciğin hayırlı olsun:)
güle güle kullan inşaallah....
çok sevindim makinene kavuştuğuna.
öpüyorum

canlar tünaydınnnn işler çok yoğun fazla yazamıyorum ama hep aklımdasınız;

ama akşamları cepten okuyorum geçmişi ( hiç eksik kalırmıyım )

diyet ve spor iyi fazla kaçamak yok ama gramla gidiyorum hayırlısı elbet eriycek bu yağlar:18::18:

hepinizi öptüm kuzularrrr

Hayırlı günler
Bugün kayınvalideme gideceğiz büyük ihtimal kalacağız
Benim kilom aynı esracım. Sporum da kaydetti değmez haftaya inşallah diyoruz her zamanki gibi hem ay da dolunay olacak :)

Canım hoşgeldin
Koşturmacalarında kolay gelsin sana canım
Esram inşallah veririz valla dün tartı banada güldü mutluyum bi 9 kilo süper olur valla beni 7li rakamlara taşır hayırlısı inşallah
Hayırlı günler
Bugün kayınvalideme gideceğiz büyük ihtimal kalacağız
Benim kilom aynı esracım. Sporum da kaydetti değmez haftaya inşallah diyoruz her zamanki gibi hem ay da dolunay olacak :)
Asuman ablacım kusura bakma atladım bulaşık makineni iyi günlerde güle güle kullan darısı buzdolabına olur inşallah

İnşallah canım, çok sevindim tartının harekete geçmesine. benim de bi günde 800 gr gitti, durdu durdu da. biz pes etmeyelim tartı etsin diyoruz bu duurmda :))

ha bu arada kızlar Aynurun hepinize selamı var, dün gece gelmişler. çok mutluydu, çok iyi geliyordu sesi. koşu bandında olduğum için konuşamadık uzun uzun, sanırım haftaya geçecek evine.

benım de aynı sey aklımdan gectı ama boyle yazmak ıstemedım aynen ben de aynı fıkırdeyım rahmetlı dedem tek erkek evladının dugununu goremedı ama dıllere destan bır sunnet yapmıs zamanında. ıyı kı de yapmıs dıyoruz sımdı. ben kendı dugunumu bıle sımdı gecmıse donsem cok farklı duzenlerım kesınlıkle. her anı ıyı degerlendırmek lazım kesınlıkle.

sunnet dugununden daha guzel bır dugununu gormek nasıp olsun annesı

cok sagol canım bılmıyordum bunu. ben de alıskanlık etmeye calısayım ferahlatır tabıkı. sana da ıyı gelır ınsallah

hemşocan bu bayram ben de konyadaydım arefe gunu koye gectık hemen ama ucuncu gun esımle baya gezdık real de. sonra da otobuse bınıp eve donduk

merak etme ben senden haber verdım selamını da souledım durumunu da anlattım ınsaallah yogunluk gecsın de tam gaz yıne burda olursun menulerını kendı defterıne not etmeye, kendını kontrol etmeye calıs bu sekılde.

tartıya da cok sevındım ben toparlanamadım bayram sonrası. halbukı az yıyporum eeeee spor da var ama bakalım nıyeyse oynamıyor

oooooo maasallah bır gunde 800 gr ha. senın metabolızman guzel calısıyor demek kı esracıgım. spor yapamadım dıyordun ama azıcık menulere dıkkat edınce pat dıye vermıssın bır de duzenlı spor yapsan haftada 1,5 kılo garantı demek kı senın canım..

ooooo hosgelmıs aynur, aleykum selam. yakında buraya da ugrar.

hımmmmm kosu bandına cıkılmıs tebrıklerrrrrrrrr

koşu bandına çıkıldı, sabah aç karna ölçüler alındı, 2 aylık kendimle yarışım başladı :) bu iki ay gerçekten çok önemli benim için. tatilde de şimdiden kafaya koydum havuzdan çıkmayacağım, spor salonunda spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim.

ben 3 gün tartı oynamayınca 3. gün bozulup diyeti bıraktım son 4-5 aydır. 80e indim, 85e çıktım bu sürede bikaç kez. ve her defasında daha da zor oldu o iniş. o yüzden bazı haftalar pas geçmeyi ama kilo almamayı hedefliyorum artık. ikinci miladım inşallah bu benim. hepimiz sağlıkla verelim inşallah kilolarımızı. moral bozukluğu bana hiç gelmiyor. o yüzden morallerimizi de yükseltelim hep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…