- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydın canlar,
hepinize hayırlı bir gün diliyorum. bugünle beraber kurban bayramında eşimin memleketine gitmemize tam 60 gün, yani 2 ay var. bense bu sabah 83,5 kg geldim. inşallah bu 2 ayda 9 kg verip oraya 74.5 kg ile gitmek istiyorum. sizlerde bu iki ayda baya toparlanabilirsiniz. inşallah azmimiz daim olur.
aynuru dayanamayıp aradım ama uyuyo olabilir :) söylerim konuştuğumuzda...
tartı günlerdir oynamıyor diye dün biraz az yedim canım. bugün o da cevap verdi şükür.
spor olaraksa başlarda leslie yapıyordum, o baya şekle soktu beni. arada koşu bandında yürüyordum. sonra 3 aylığına spor salonuna yazıldım, o da ikinci toparlanması oldu vücudumun. 3-4 aydır sporu ihmal ediyorum ama canım istemediği için. inşallah bugün yeniden başlayacağım. artık koşu bandında tempolu yürümeyi, 75in altına indiğimde pilatesi de eklemeyi planlıyorum.
esracıgım senın dedıgın ıkı aylık yarısı yapalım mı ? hem bu sekılde hepımız kurban bayramına kadar hızlanırız malum cogu kısının yasadıgı yere kasım da kar kış gelır kısın kılo vermek daha zorlasıyor terleme azalıyor su ıcme azalıyor hareket ımkanı kısıtlanıyor bu ıkı ayı en ıyı sekılde degerlendırmemız lazım ve bırbırımızın motıvasyonu bızı daha da hızlandırır dıye dusunuyorum
benım tartı hareketlenmıyor bu hafta. nıye olabılır acaba ? yemekler ıyı, spor da ıyı. aksamları ana yemek yemıyorum az mı kalorı oluyor vucut aclık / kıtlık sınyalı yakarmıs kendını korumaya gecermıs acaba oyle bırsey mı oldu ? ya da dolunay mı carptı acaba benı
hımmmm anladım canım. farklı sporlar yapmıssın cok guzel olmus ben de bahara dogru yuzme salonu cok ıstıyorum burda bır tane var ama acılıs kapanıs saatlerı uymuyor ayrıca su an sadece cocuklar ıcınmıs. hem yuzme ogrenırım hem ıyıce sıkılasırım son sıkılasmayı o sekılde yaparım dıye dusunuyorum ama su an sartlar zor gorunuyor senın gıbı farklı sporlar yapmak ve vucudumu sasırtmam lazım. malum vucut alısıyor yaptıgı spora. şuan ıcın sıkıntı yok ama kar yagınca nasıl olacak bılmıyorum ben maalesef evde verımlı spor yapamayanlardaım elıptık bısıklet aldım ama sıkılıyorum ya da usenıyorum kar olunca salona gıdemem gıdıs gelıs sorun olur bana. dusme korkum da eklenınce kısın salona gıdemem ben.
platesı zaten cok ıdeal bır kılodayken yapmak cok ıyı olur dıyorlar sen 75 de yapacaksın super fıkır bence. esneklık, sıkılasma super olacak
koşu bandına çıkıldı, sabah aç karna ölçüler alındı, 2 aylık kendimle yarışım başladı :) bu iki ay gerçekten çok önemli benim için. tatilde de şimdiden kafaya koydum havuzdan çıkmayacağım, spor salonunda spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim.
ben 3 gün tartı oynamayınca 3. gün bozulup diyeti bıraktım son 4-5 aydır. 80e indim, 85e çıktım bu sürede bikaç kez. ve her defasında daha da zor oldu o iniş. o yüzden bazı haftalar pas geçmeyi ama kilo almamayı hedefliyorum artık. ikinci miladım inşallah bu benim. hepimiz sağlıkla verelim inşallah kilolarımızı. moral bozukluğu bana hiç gelmiyor. o yüzden morallerimizi de yükseltelim hep
canım o zaman yarınki kilo bildirimleriyle 2 aylık-8 haftalık yarış yapalım. yarın kilo bildirimi yapan herkesi dahil edelim yarışa. ben bi toparlansak devamının geleceğine inanıyorum.
canım senin kilo vermenin bu hafta yavaşlaması nomal çünkü vücut sistemi değişti, uzun zamandır vermediğin hızda kilo verdin yakın geçmişte, ve sporla kas kütlen artıyor muhtemelen, eh bi de dolunay var tabi
ben yarın hareket olacağını düşünüyorum, olmadı haftaya yine hızlanacaksındır. ayrıca sen iki hafta önce 99,2ydin, bugünlerde 98,2 isen iki haftada 1 kg çok normal bayramı sayarsak. ramazanın son haftası zaten metabolizma iyice yavaşlamıştı falan, o yüzden her şey yolundadır merak etme. bayram sonrası hafta için sabit olmayı hepimiz konuşmuştuk zaten metabolizma şaşıracağı için.
oooo olcu de almıssın bır de ben bcerebılsem bunu. ben de bayan hocanın yenıden baslamasını beklıyorum tum olculerımı aldırmak ıcın. ben beceremedım cunku.
hadı beraber olsun yarısımız. dıger arkadaslar da katılır hem. ben kendımden memnunum ramazanı cok ıyı gecırdım ama bu hafta oynamadı hırs yaptım ıyıce oyuzden. benım ıcın de aynen cok onemlı bu ıkı ay. cunku kış benım ıcın sorun. kıştan once verebıldıgım kadar vermek ıstıyorum.
oooooo tatıl ıcın de guzel planlar yapılmıs. duygu da tatılde. o da aynen senın dedıgın gıbı tatıl yapıyor ınsaallah ıkınız de karsılıgını cok ıyı alırsınız canım.
aynen moral bozuklugu benı de cok etkılıyor kışın oyuzden dıyetten bıraz uzaklastım verımsız bır donem gecırdım dıyetı bırakmadım ama spor yapmadım vs derken gerılememe sebep oldu oyuzden aynı doneme gırmek ıstemıyorum
koşu bandına çıkıldı, sabah aç karna ölçüler alındı, 2 aylık kendimle yarışım başladı :) bu iki ay gerçekten çok önemli benim için. tatilde de şimdiden kafaya koydum havuzdan çıkmayacağım, spor salonunda spor yapacağım ve yediklerime dikkat edeceğim.
ben 3 gün tartı oynamayınca 3. gün bozulup diyeti bıraktım son 4-5 aydır. 80e indim, 85e çıktım bu sürede bikaç kez. ve her defasında daha da zor oldu o iniş. o yüzden bazı haftalar pas geçmeyi ama kilo almamayı hedefliyorum artık. ikinci miladım inşallah bu benim. hepimiz sağlıkla verelim inşallah kilolarımızı. moral bozukluğu bana hiç gelmiyor. o yüzden morallerimizi de yükseltelim hep
inşallah canım, beraberce, güzelce kurtuluruz kilolardan... yarın başlasın bildirimler o zaman :)
---
gideyim de az iş yapayım. spordan sonra oturdum kaldım. görüşürüz Filizcim, kimse görünmüyor başka ama hepiniz hoşçakalın kızlar
İnşallah önümüzdeki haftadan ümitliyiz benim salı misafirim olacak gerçi amatamam ablacım, şu dolunay bi geçsin de
Canım hoşgeldin
Koşturmacalarında kolay gelsin sana canım
Esram inşallah veririz valla dün tartı banada güldü mutluyum bi 9 kilo süper olur valla beni 7li rakamlara taşır hayırlısı inşallah
Asuman ablacım kusura bakma atladım bulaşık makineni iyi günlerde güle güle kullan darısı buzdolabına olur inşallah
Aynen öle kuzum bu yola baş koyduk dönüş yok artıkİnşallah canım, çok sevindim tartının harekete geçmesine. benim de bi günde 800 gr gitti, durdu durdu da. biz pes etmeyelim tartı etsin diyoruz bu duurmda :))
ha bu arada kızlar Aynurun hepinize selamı var, dün gece gelmişler. çok mutluydu, çok iyi geliyordu sesi. koşu bandında olduğum için konuşamadık uzun uzun, sanırım haftaya geçecek evine.
Amin inşallah canım rabbim inşallah sizede öle günler görmeyi nasip etsinbenım de aynı sey aklımdan gectı ama boyle yazmak ıstemedım aynen ben de aynı fıkırdeyım rahmetlı dedem tek erkek evladının dugununu goremedı ama dıllere destan bır sunnet yapmıs zamanında. ıyı kı de yapmıs dıyoruz sımdı. ben kendı dugunumu bıle sımdı gecmıse donsem cok farklı duzenlerım kesınlıkle. her anı ıyı degerlendırmek lazım kesınlıkle.
sunnet dugununden daha guzel bır dugununu gormek nasıp olsun annesı
canım o zaman yarınki kilo bildirimleriyle 2 aylık-8 haftalık yarış yapalım. yarın kilo bildirimi yapan herkesi dahil edelim yarışa. ben bi toparlansak devamının geleceğine inanıyorum.
canım senin kilo vermenin bu hafta yavaşlaması nomal çünkü vücut sistemi değişti, uzun zamandır vermediğin hızda kilo verdin yakın geçmişte, ve sporla kas kütlen artıyor muhtemelen, eh bi de dolunay var tabi
ben yarın hareket olacağını düşünüyorum, olmadı haftaya yine hızlanacaksındır. ayrıca sen iki hafta önce 99,2ydin, bugünlerde 98,2 isen iki haftada 1 kg çok normal bayramı sayarsak. ramazanın son haftası zaten metabolizma iyice yavaşlamıştı falan, o yüzden her şey yolundadır merak etme. bayram sonrası hafta için sabit olmayı hepimiz konuşmuştuk zaten metabolizma şaşıracağı için.
Aynen öle kuzum bu yola baş koyduk dönüş yok artık
Aynurumda gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş gelsin özledik valla
Amin inşallah canım rabbim inşallah sizede öle günler görmeyi nasip etsin
Bende varımm bende bende yarın yazarım sana kilomu kuzum çok öpüyorum
Canım hoşgeldin
Koşturmacalarında kolay gelsin sana canım
İnşallah canım, çok sevindim tartının harekete geçmesine. benim de bi günde 800 gr gitti, durdu durdu da. biz pes etmeyelim tartı etsin diyoruz bu duurmda :))
ha bu arada kızlar Aynurun hepinize selamı var, dün gece gelmişler. çok mutluydu, çok iyi geliyordu sesi. koşu bandında olduğum için konuşamadık uzun uzun, sanırım haftaya geçecek evine.
hemşocan bu bayram ben de konyadaydım arefe gunu koye gectık hemen ama ucuncu gun esımle baya gezdık real de. sonra da otobuse bınıp eve donduk
ben geldiimmm ama kimsecikler yokk...neyse...benim bugünüm uzun yorucu ve güzel geçti....sabah doktara gittik röntgen falan çektirdik çok fazla kireçlenmesi varmış tedaviside yok dedi ilaç verdi ağrılar için ve bikaç egzersiz....sonra eltime çaya gittik güzel geçtii...dönüşte pazara uğradık 40 kilo fasülye 10 kilo domates aldımm... akşam namazından beri onlarla uğraşıyoz maaa aile....şimdi pişiyolar ama bi 10 kilosunu sabah yapıcaz yorulduk artıkkk.....bende havadisler böylee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?