Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracıgım senın dedıgın ıkı aylık yarısı yapalım mı ? hem bu sekılde hepımız kurban bayramına kadar hızlanırız malum cogu kısının yasadıgı yere kasım da kar kış gelır kısın kılo vermek daha zorlasıyor terleme azalıyor su ıcme azalıyor hareket ımkanı kısıtlanıyor bu ıkı ayı en ıyı sekılde degerlendırmemız lazım ve bırbırımızın motıvasyonu bızı daha da hızlandırır dıye dusunuyorum

benım tartı hareketlenmıyor bu hafta. nıye olabılır acaba ? yemekler ıyı, spor da ıyı. aksamları ana yemek yemıyorum az mı kalorı oluyor vucut aclık / kıtlık sınyalı yakarmıs kendını korumaya gecermıs acaba oyle bırsey mı oldu ? ya da dolunay mı carptı acaba benı

hımmmm anladım canım. farklı sporlar yapmıssın cok guzel olmus ben de bahara dogru yuzme salonu cok ıstıyorum burda bır tane var ama acılıs kapanıs saatlerı uymuyor ayrıca su an sadece cocuklar ıcınmıs. hem yuzme ogrenırım hem ıyıce sıkılasırım son sıkılasmayı o sekılde yaparım dıye dusunuyorum ama su an sartlar zor gorunuyor senın gıbı farklı sporlar yapmak ve vucudumu sasırtmam lazım. malum vucut alısıyor yaptıgı spora. şuan ıcın sıkıntı yok ama kar yagınca nasıl olacak bılmıyorum ben maalesef evde verımlı spor yapamayanlardaım elıptık bısıklet aldım ama sıkılıyorum ya da usenıyorum kar olunca salona gıdemem gıdıs gelıs sorun olur bana. dusme korkum da eklenınce kısın salona gıdemem ben.

platesı zaten cok ıdeal bır kılodayken yapmak cok ıyı olur dıyorlar sen 75 de yapacaksın super fıkır bence. esneklık, sıkılasma super olacak

canım o zaman yarınki kilo bildirimleriyle 2 aylık-8 haftalık yarış yapalım. yarın kilo bildirimi yapan herkesi dahil edelim yarışa. ben bi toparlansak devamının geleceğine inanıyorum.

canım senin kilo vermenin bu hafta yavaşlaması nomal çünkü vücut sistemi değişti, uzun zamandır vermediğin hızda kilo verdin yakın geçmişte, ve sporla kas kütlen artıyor muhtemelen, eh bi de dolunay var tabi

ben yarın hareket olacağını düşünüyorum, olmadı haftaya yine hızlanacaksındır. ayrıca sen iki hafta önce 99,2ydin, bugünlerde 98,2 isen iki haftada 1 kg çok normal bayramı sayarsak. ramazanın son haftası zaten metabolizma iyice yavaşlamıştı falan, o yüzden her şey yolundadır merak etme. bayram sonrası hafta için sabit olmayı hepimiz konuşmuştuk zaten metabolizma şaşıracağı için.

oooo olcu de almıssın bır de ben bcerebılsem bunu. ben de bayan hocanın yenıden baslamasını beklıyorum tum olculerımı aldırmak ıcın. ben beceremedım cunku.

hadı beraber olsun yarısımız. dıger arkadaslar da katılır hem. ben kendımden memnunum ramazanı cok ıyı gecırdım ama bu hafta oynamadı hırs yaptım ıyıce oyuzden. benım ıcın de aynen cok onemlı bu ıkı ay. cunku kış benım ıcın sorun. kıştan once verebıldıgım kadar vermek ıstıyorum.

oooooo tatıl ıcın de guzel planlar yapılmıs. duygu da tatılde. o da aynen senın dedıgın gıbı tatıl yapıyor ınsaallah ıkınız de karsılıgını cok ıyı alırsınız canım.

aynen moral bozuklugu benı de cok etkılıyor kışın oyuzden dıyetten bıraz uzaklastım verımsız bır donem gecırdım dıyetı bırakmadım ama spor yapmadım vs derken gerılememe sebep oldu oyuzden aynı doneme gırmek ıstemıyorum

ok canım aynen boyle yapalım. aynen bır ıkı kısı derken bence bu hırs herkesı de sarar. maasallah sayı olarak az da sayılmayız gercı tatılde olanlar var ama bence enazından 10 kısı cıkar rahat bu yarısa. oyuzden cok keyıflı olur

hımmmm kas kutlesı de etkılıyordur degıl mı ben onu tumden unutmustum kastan kaybetmedıgımden emın olmak ıcın yenı tartı aldım dıyetısyenlerdekı kadar profesyonel degıldır elbet ama yag, su ve kas olcumu yapıyor tartılırken. aaaaa dogru degıl mı kılo vermedım vermedım ramazanda bır verdım sımdı vucut kendını dınlendırıyor belkı de.

ok anlastık kafaya takmadan yola devam ve ıkı ayda 90 a ınmek hedefım ınsaalllahhhhhhhhhhhhhh

KADINLAR KULÜBÜ FORUM GİRİŞ
← Önceki KonuSonraki Konu →
Zayıflatan tarçın diyeti
KADINLARKULUBU 14 AĞUSTOS 2013 0
Zayıflatan tarçın diyeti
Tarçın diyeti hakkında merak edilenleri, Diyetisyen Deniz Berksoy açıkladı.

Diyet çılgınlıklarına eklenen yeni bir diyet seçeneği de “Tarçın Diyeti” oldu. Ünlü isimlerden Demet Akalın ve Gülben Ergen’in uyguladığı bu diyet, fit görünüme kavuşmak isteyenler için ideal olacağa benziyor. Tarçın diyeti hakkında merak edilenleri, Diyetisyen Deniz Berksoy’dan öğrendik.

Tarçının en önemli özelliği kan şekerini ve kolesterolü düşürmesidir. Tarçının içeriğinde bulunan sinnamaldehit, bu özelliği göstermektedir. Tarçınla ilgili yapılan birçok araştırma vardır. Bu araştırmalar tarçının özellikle tip-2 diyabet hastalarında kan şekeri kontrolünü sağladığını, kan kolesterol ve trigliserid seviyelerinde düşme sağladığını, iyi huylu kolesterolü yükselttiğini ve kilo kontrolünü sağlamada etkili olduğunu göstermiştir.

Örneğin; 15 normal kilolu ve 15 obez birey üzerinde yapılan araştırmada, bir gruba sade kahvaltılık gevrek verilmiş, diğer grubun gevreğine ise 6 gr (bir tatlı kaşığı kadar) tarçın ilave edilmiş. Kahvaltıdan önce ve sonra her iki grubun da kanındaki glikoz değeri ölçülmüş. Sonuçta tarçınlı gevrek yiyenlerin kan şekeri değeri, diğerlerine kıyasla %24 oranında düşüş göstermiş.

Yapılan başka bir araştırmada da, her gün 1 gr tarçın kullanan kişilerin kan şekerinde %20 oranında düşüş ile birlikte kilo değerlerinin dengeli gittiği görülmüş.

Tarçın suyu tüketin

Tarçın 0,5-1 gr kabuk parçalandıktan sonra kaynatılmış sıcak su içerisinde 15 dakika demlenerek içilebilir. Günde 3-5 defa içilmesi yeterlidir. Su dahil tüm içeceklerinizde çubuk veya toz tarçını kullanabilirsiniz.

Her bitkide olduğu gibi tarçınında fazlası zararlıdır. Fazla tüketildiğinde vücutta alerjik reaksiyonlar oluşturduğu görülmüştür.Tarçın, önerilen miktarlarda tüketildiğinde iştahınızı kontrol altına alır ve fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur.

inşallah canım, beraberce, güzelce kurtuluruz kilolardan... yarın başlasın bildirimler o zaman :)

---

gideyim de az iş yapayım. spordan sonra oturdum kaldım. görüşürüz Filizcim, kimse görünmüyor başka ama hepiniz hoşçakalın kızlar

benı de bılıyorsun gecen yıl bu aylar ılk kez basladım cok acemıydım ıyı gıdıyordum ama kışa dogru kılo verememek, ardından asırı ıs yogunlugunun stresı ve spor yapmayı bırakmak vs derken kotuye gıttım benım ıcın de bu yaz ıkıncı mılad senın gıbı aynı sekılde. ve ınsaallah bu kez tam gaz devam edecegım 70 ler gormeden hıc pes etmemem lazım dıyorum kendıme sureklı. hedefım 70 degıl ama en kotu ıhtımal 70 e kadar bu gazla devam etmelıyım bır duraklama ve yenıden baslama surecı daha ıstemıyorum

ınsaallah canımmmmmmm yarın baslayalım

ben de cıkıyorum canım, bazı ıslerım var halledeyım ıyı oldu konusmak tsk ederım opuyorum senıııııııııı. kolay gelsın

tamam ablacım, şu dolunay bi geçsin de
İnşallah önümüzdeki haftadan ümitliyiz benim salı misafirim olacak gerçi ama

Estağfirullah canım sağolasın daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Daha gelmedi makinem bekliyoruz hala kayınvalideme gitmek için hava da aşırı sıcak çamaşır asarken piştim resmen

Aynen öle kuzum bu yola baş koyduk dönüş yok artık
Aynurumda gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş gelsin özledik valla
Amin inşallah canım rabbim inşallah sizede öle günler görmeyi nasip etsin

Bende varımm bende bende yarın yazarım sana kilomu kuzum çok öpüyorum

Canım hoşgeldin
Koşturmacalarında kolay gelsin sana canım

hoşbuldum canım, çok sağol:))
çok sağol, sanada kolay gelsin işleriiiin......

ve aleyküm selam.....
teşekkürler, sende selam et benden.....

hemşocan bu bayram ben de konyadaydım arefe gunu koye gectık hemen ama ucuncu gun esımle baya gezdık real de. sonra da otobuse bınıp eve donduk

hımmmm:))
iyi olmuş canım, yalnız reeal normale göre biraz daha pahalıdır bi çok şeyde.....
heleki praktikerr bölümü çok pahalı bence.
yeni açılan kent plazadan haberin varmı?
gerçi kent plazada genelde çok pahalı
orada bir mağaza benim çok hoşuma gitti, ipekkyolu diye bi mağaza....
herşey tek tek seçilmiş.....
birgün oraya takı için özel olarak gitmeyi düşünüyorum.....
takılar şahaneydi, gerçi oradaki çoğu şey şahaneydi bence.

eh o zaman kolay gelsin sana:)

bugünkü menümü yazayım bari, yine kimseler yok. ama bu yaz biter hepiniz vay benim kilolarım diye dönersiniz buraya da ben küçücük kalmış olurum o zaman

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle;
yoğurtlu şehriye mercimek çorbası (100 gr yoğurt, 25 gr yeşil mercimek, 10 gr şehriye, 5 gr tereyağ, tuz-nane)
2 tane salatalık
15 tane üzüm
1 kutu lipton ice tea light

ara;
1 tane iri hurma
1 tane activia

akşam;
7-8 kaşık etli bamya yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 çatal pilav (eşimin zoruyla)
15 tane üzüm
1 bardak meşrubat soda karışımı

ara;
beyaz çay

toplamda 3 litreden fazla su içtim. 40 dakikada 3.2 km yürüdüm koşu bandında. toplamda yediklerimden 1300 kalori aldım, sporla da 320 kalori yakmışım. benden havadisler böyle. hepinize iyi geceler canlar

ben geldiimmm ama kimsecikler yokk...neyse...benim bugünüm uzun yorucu ve güzel geçti....sabah doktara gittik röntgen falan çektirdik çok fazla kireçlenmesi varmış tedaviside yok dedi ilaç verdi ağrılar için ve bikaç egzersiz....sonra eltime çaya gittik güzel geçtii...dönüşte pazara uğradık 40 kilo fasülye 10 kilo domates aldımm...akşam namazından beri onlarla uğraşıyoz maaa aile....şimdi pişiyolar ama bi 10 kilosunu sabah yapıcaz yorulduk artıkkk.....bende havadisler böylee....

günaydın kızlar benim afacan sağolsun erkenden hortladı benım uykumu açtı şimdi kendi mışıl mışıl uyuyo

tartıdan da yüzüm güldü hemencik bildirim yapayım didim :)

Kilo bildirimi : 97.3
Spor bildirimi : 240 dk

sanırım yogun tempo beni iyi zayıflatmıs önümüzdeki haftada gelen gidenle yogun olurum inş dvm ı gelir

geçmişe az biraz baktım meyramı gördüm sağol kuzum iyi dileklerin için
özlettin kendini denkleşemedik şu sünnet merasimi bitsin bol bol görüşürük
he gerçi seninde annenler gelmiş aynı zamana denk gelir belki
bol bol güzel vakit geçirin ana kız öpüyorum seni kocamaan kocaman

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkesler nereye kayboldu +90 topiği dönün yuvanıza artık :84::84::84:
Esramın dediği gibi siz kışın düşersiniz buraya ama neyse bakmayın bana hepinizi çok özledik artık ondan böle yapıyoz
Ben çok yorgunum kızlar artık şu düğünü bi atlatsam ne kadar rahatlıcam 1 ay sonrada tatile gidiyom inşallah biraz dinlenirim oralarda öpüldünüz hepiniz

Kuzum maşallah valla daha benimde yapılacak bakalım hayırlısı ne zaman yapılacaksa kolay gelsin canım

Esramm alıntın uçmuş anlamadım menün süper valla hadi bakalım böle devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bayrama kadar çok öpüyorum kuzum

Evet gelelim kiloma valla dünle arada bi fark yok ama sonuçtan mutluyum doğrusu

Esram;

Kilom : 86,4

Elizim ;

Spor : 240 dk

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık hakkınızı helal edin öpüyorum

günaydınnn...

Esracım kilom 99 ayn ı yine ama regl olmam lazımdı dün bugün ödemde varsa gitmiştir az...

Sporum 180 dk

şimdilik kaçtım görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…