- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
hoşbuldum canım, çok sağol:))
çok sağol, sanada kolay gelsin işleriiiin......
ve aleyküm selam.....
teşekkürler, sende selam et benden.....
hımmmm:))
iyi olmuş canım, yalnız reeal normale göre biraz daha pahalıdır bi çok şeyde.....
heleki praktikerr bölümü çok pahalı bence.
yeni açılan kent plazadan haberin varmı?
gerçi kent plazada genelde çok pahalı
orada bir mağaza benim çok hoşuma gitti, ipekkyolu diye bi mağaza....
herşey tek tek seçilmiş.....
birgün oraya takı için özel olarak gitmeyi düşünüyorum.....
takılar şahaneydi, gerçi oradaki çoğu şey şahaneydi bence.
eh o zaman kolay gelsin sana:)
bugünkü menümü yazayım bari, yine kimseler yok. ama bu yaz biter hepiniz vay benim kilolarım diye dönersiniz buraya da ben küçücük kalmış olurum o zaman
kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay
öğle;
yoğurtlu şehriye mercimek çorbası (100 gr yoğurt, 25 gr yeşil mercimek, 10 gr şehriye, 5 gr tereyağ, tuz-nane)
2 tane salatalık
15 tane üzüm
1 kutu lipton ice tea light
ara;
1 tane iri hurma
1 tane activia
akşam;
7-8 kaşık etli bamya yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 çatal pilav (eşimin zoruyla)
15 tane üzüm
1 bardak meşrubat soda karışımı
ara;
beyaz çay
toplamda 3 litreden fazla su içtim. 40 dakikada 3.2 km yürüdüm koşu bandında. toplamda yediklerimden 1300 kalori aldım, sporla da 320 kalori yakmışım. benden havadisler böyle. hepinize iyi geceler canlar
ben geldiimmm ama kimsecikler yokk...neyse...benim bugünüm uzun yorucu ve güzel geçti....sabah doktara gittik röntgen falan çektirdik çok fazla kireçlenmesi varmış tedaviside yok dedi ilaç verdi ağrılar için ve bikaç egzersiz....sonra eltime çaya gittik güzel geçtii...dönüşte pazara uğradık 40 kilo fasülye 10 kilo domates aldımm... akşam namazından beri onlarla uğraşıyoz maaa aile....şimdi pişiyolar ama bi 10 kilosunu sabah yapıcaz yorulduk artıkkk.....bende havadisler böylee....
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkesler nereye kayboldu +90 topiği dönün yuvanıza artık :84::84::84:
Esramın dediği gibi siz kışın düşersiniz buraya ama neyse bakmayın bana hepinizi çok özledik artık ondan böle yapıyoz
Ben çok yorgunum kızlar artık şu düğünü bi atlatsam ne kadar rahatlıcam 1 ay sonrada tatile gidiyom inşallah biraz dinlenirim oralarda öpüldünüz hepiniz
Kuzum maşallah valla daha benimde yapılacak bakalım hayırlısı ne zaman yapılacaksa kolay gelsin canım
Esramm alıntın uçmuş anlamadım menün süper valla hadi bakalım böle devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bayrama kadar çok öpüyorum kuzum
Esram00 süpersin az kaldı sekizlere bende çok istiyorum sekizli rakamları bu vakide gelmem gerekiyordu 80 lere ama olmadı
azimle gelicez kuzum
sen ice tea sevıyorsun. di di denedın mı ? seftalı olan var ya ben onu cok begendım tavsıye ederım canım.
Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. umarım herkes iyidir, bugünden itibaren kurban bayramına kadar 8 kg verme hedefimizi uygulamaya koyulabiliriz, onun listesini de yarın falan yaparım artık.
gece boyu idrarla beraber böbreğim ağrıdı hafif hafif. uykumu da alamadım tam. sanırım idrar yolları iltihabı yaşıyorum. bol su içip dinleneyim bugün. güya yürüyecektim ama yarın yaparım artık.
bu arada Elizcim sporum 70 dakika canım. Topik için küçük ama benim için büyük bi rakam, ellerine sağlık şimdiden
didi de seviyorum da onun lighti yok canım ya :) bunları da eşim almış marketten koli koli, indirimliymiş de. mangolu ve normal şeftali olanı var ama ben lightını içiyorum, mecburr :)
Oyy esramm dikkat et kendine o ağrı pistir yaa olmazsa bi doktora görün kuzumm üşütmüşsün üstün açık falan mı yattın ?
Bu bayrama 8 kg hedefi yeni bişey sanırım ama bence süper olmuş o zaman ben bayrama 88 mi olurum
Ice tea ben de çok seviyorum hatta ölüyorum ama diyetteyken hiç içmedim burda kendisini zor buluyorum kaldı ki lightını bulmam imkansız .İçebilirmiyim ki ? Mangoya bayılırım mımmm
canım sağol, üşüttüm gerçekten sanırım. ince ince sızlıyor. bugün dinleneyim bakalım, bi de bol su iyi gelir inşallah.
evet dün konuşmuştuk, hepimiz verebiliriz bence, 8 hafta var çünkü. süper olur hepimiz için bu durumda bayram :))
canım ben evde var diye içiyorum, kimse içmeyecek yoksa. ama içmemek daha iyi, tatlandırıcı da zararlı sonuçta. ama haftada 1 kutu ödül niyetine içebilirsin bence.
Ayağına çorap giy esracım bu sıcakta zorlanırsın ama iyi gelir.Geçmezse de doktor unutma
Bu 8 kg olayı hepimize iyi gelicek motive olucağız bence süper olmuş
Tmm esracım ben arada ödül niyetine içerim ondan bir kutucuk
ayaklarımda koşu bandından hatıra nasırlar var diye zaten çorapsız gezmiyorum hiç :))
ahh ahh ben tombikken ne güzel ayaklarım vardı pamuk gibi. şimdi kilo vercem diye altı nasır oldu hep
neyse zayıflayalım da nasırları da hallederiz inşallah.
Kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir ve bol eksili bir cuma olur.Bu arada herkesin cuması mübarek olsun.
Esracım kilom 96,0
Elizcim sporum 250 dk
Bu hafta diyetime ve sporuma çok dikkat ettim.Düzenli beslenip hergün sporumu yapsamda 500 gr gitmiş.Üfff şu sekizleri görmeyi çok istiyorum ama sabırsızlık yapmıyorum FİLİZİM
Ben artık yarından itibaren dönerim aranıza çok özledimm herkesiii
Kızlar günaydın ;
Bugün işler daha sakin ablamlar da gidiyor yavaşdan dönüyorum sanki
Ben neler yapıyorum ?
Hergün sporumu yapıyorum 30 veya 45 dk lesli ve 4x10 mekik bunları hiç bırakmadım.Sağlıklı ve düzenli besleniyorum.Sebze yoğurt et yiyip akşamlar meyve tüketmiyorum ( filizden öğrendim ) ara öğünlerde akşam genelde süt veya yoğurt yiyorum.Suymu hergün 2,5 lt alkali içiyorum.Sabahları aç karnını alkali su ve kuru kayısı yiyerek yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum.Bol bol bana olmayan pantolonları deniyorum.Bana eskiden tam olan şimdi genişleyen pantolonlarıma pens atıyorum.Saçıma taktım yine uzaması için türlü türlü bakımlar yapıyorum.Okul dönemine az kaldığı için ufaktan ders çalışmaya başladım.Şimdilik böylee
Sizler nasılsınız ? Gerçi geçmişi okucam ama bir yaramazlık yoktur inşallah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?