Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bız medya market vardı sanırım ordan alısverıs yaptık sadece canım. ben tartı aldım esım tras makınası. fıyatlar cok ıyıydı baska seylere bakacak kadar zaman yoktu zaten. kent plaza ya henuz gırmedım ama kule sıteye gıttım hatta en ust katında musterımıze yemek yedırmıstık bır ay sonra tekrar koye gıdebılırız sebzeler cıkar alıp getırırız ozaman vakıt olursa kent plazaya da gıdeyım herzaman onunden gecıyor arac ama bız koye gectıgımız ıcın fırsat olmuyor

sen ice tea sevıyorsun. di di denedın mı ? seftalı olan var ya ben onu cok begendım tavsıye ederım canım.

hıc uzulme, esın bence sureklı hareket etsın terlesın ve hareket halınde olsun benım annem de yıllardır aynı durumda hatta doktor demıs kı senın yerınde baskası olsa ıkı bukluk yurur bu kırenclenmeden dolayı ama sen hareketlı bır ıste calıstıgın ıcın ve hareketlı bır ınsan oldugun ıcın maasallah gecıyor bıle gecmeyecek kırenlencmen demıs. benım gecen yıl boynum nasıl agrırdı baya bır kırenclenme var o bolgede. kemıkler de duzlesmıs ama bu yıl baya baya azaldı canım. gecmıs olsun ALLAH sıfasını versın ınsaallah

hadı bakalım az kaldı canım ınsaallah bu haftasonu da gecsın ınsaallah kolay gelsın sana cok cok hem de. ardından da tatılllllll

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar

menulerımı yazdıgım defterım evde kalmıs oyuzden menumu yazamayacagım aksam yazarım. hem bugunu hem dunu artık.

dun ıs cıkısı yıne spora gıttım ama hem kendıme spor ıcın canta aldıgım ıcın gec gıttım salona. hem de salonda gıcık seyler oldu oyuzden keyfım kactı ve sporu bıraktım erken. ama yıne de baya aktıf gecırdım. spora kadar 40 dk yurudum, salondayken yarım saat koşu bandı ( 10 dksı koştum ), 10 dk twıst, eve donus 40 dk.

menumu de aksam yazarım

kılom 98.8

bayrama gıderken 98,5 ıle gıttım dondum 99 gordum ertesı 98.2 derken uc dort gundur ac karnına da tok karnına da 98,8 goruyorum anlamadım nıye.

sporum da

500 dk olmuş.

sımdıden ellerıne saglık hem elızın hem esranın. kolay gelsın arkadaslarımıza

günaydın hayırlı cumalar güzellerrr

umarım herkesler iyidirr

Esram kg 92,5

bayramda +1 vardı onu vermişim geçen hafta ile aynı yani ((

sporum dolu dolu 220 dk

şimdide elinize sağlık hiç tadım yok sabah sabah iş yeri sorunları tonla kendinize iyi bakın kızlarr öptümmm

Kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir ve bol eksili bir cuma olur.Bu arada herkesin cuması mübarek olsun.

Esracım kilom 96,0

Elizcim sporum 250 dk

Bu hafta diyetime ve sporuma çok dikkat ettim.Düzenli beslenip hergün sporumu yapsamda 500 gr gitmiş.Üfff şu sekizleri görmeyi çok istiyorum ama sabırsızlık yapmıyorum FİLİZİM

Ben artık yarından itibaren dönerim aranıza çok özledimm herkesiii

Esram00 süpersin az kaldı sekizlere bende çok istiyorum sekizli rakamları bu vakide gelmem gerekiyordu 80 lere ama olmadı

azimle gelicez kuzum

Kızlar günaydın ;

Bugün işler daha sakin ablamlar da gidiyor yavaşdan dönüyorum sanki

Ben neler yapıyorum ?

Hergün sporumu yapıyorum 30 veya 45 dk lesli ve 4x10 mekik bunları hiç bırakmadım.Sağlıklı ve düzenli besleniyorum.Sebze yoğurt et yiyip akşamlar meyve tüketmiyorum ( filizden öğrendim ) ara öğünlerde akşam genelde süt veya yoğurt yiyorum.Suymu hergün 2,5 lt alkali içiyorum.Sabahları aç karnını alkali su ve kuru kayısı yiyerek yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum.Bol bol bana olmayan pantolonları deniyorum.Bana eskiden tam olan şimdi genişleyen pantolonlarıma pens atıyorum.Saçıma taktım yine uzaması için türlü türlü bakımlar yapıyorum.Okul dönemine az kaldığı için ufaktan ders çalışmaya başladım.Şimdilik böylee

Sizler nasılsınız ? Gerçi geçmişi okucam ama bir yaramazlık yoktur inşallah ?

Günaydınlar,

herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. umarım herkes iyidir, bugünden itibaren kurban bayramına kadar 8 kg verme hedefimizi uygulamaya koyulabiliriz, onun listesini de yarın falan yaparım artık.
gece boyu idrarla beraber böbreğim ağrıdı hafif hafif. uykumu da alamadım tam. sanırım idrar yolları iltihabı yaşıyorum. bol su içip dinleneyim bugün. güya yürüyecektim ama yarın yaparım artık.

bu arada Elizcim sporum 70 dakika canım. Topik için küçük ama benim için büyük bi rakam, ellerine sağlık şimdiden

sen ice tea sevıyorsun. di di denedın mı ? seftalı olan var ya ben onu cok begendım tavsıye ederım canım.

didi de seviyorum da onun lighti yok canım ya :) bunları da eşim almış marketten koli koli, indirimliymiş de. mangolu ve normal şeftali olanı var ama ben lightını içiyorum, mecburr :)

Oyy esramm dikkat et kendine o ağrı pistir yaa olmazsa bi doktora görün kuzumm üşütmüşsün üstün açık falan mı yattın ?

Bu bayrama 8 kg hedefi yeni bişey sanırım ama bence süper olmuş o zaman ben bayrama 88 mi olurum

Ice tea ben de çok seviyorum hatta ölüyorum ama diyetteyken hiç içmedim burda kendisini zor buluyorum kaldı ki lightını bulmam imkansız .İçebilirmiyim ki ? Mangoya bayılırım mımmm

canım sağol, üşüttüm gerçekten sanırım. ince ince sızlıyor. bugün dinleneyim bakalım, bi de bol su iyi gelir inşallah.

evet dün konuşmuştuk, hepimiz verebiliriz bence, 8 hafta var çünkü. süper olur hepimiz için bu durumda bayram :))

canım ben evde var diye içiyorum, kimse içmeyecek yoksa. ama içmemek daha iyi, tatlandırıcı da zararlı sonuçta. ama haftada 1 kutu ödül niyetine içebilirsin bence.

Ayağına çorap giy esracım bu sıcakta zorlanırsın ama iyi gelir.Geçmezse de doktor unutma

Bu 8 kg olayı hepimize iyi gelicek motive olucağız bence süper olmuş

Tmm esracım ben arada ödül niyetine içerim ondan bir kutucuk

ayaklarımda koşu bandından hatıra nasırlar var diye zaten çorapsız gezmiyorum hiç :))

ahh ahh ben tombikken ne güzel ayaklarım vardı pamuk gibi. şimdi kilo vercem diye altı nasır oldu hep
neyse zayıflayalım da nasırları da hallederiz inşallah.

selam millet
ben geldim ama şimdi yine gidicem işlerim var çünkü.

esracım beni bu hafta dahil olmak üzere 2hafta izinli yazarmısın listede?
annemler olduğu için düzenli takip edemicem tartımı.
bu arada çok geçmiş olsun canım, belki iltihaptan ziyade vücudun/böbreklerin çok efordan dolayı susuz kalmıştır canım, seninde dediğin gibi bol suda iç canım benim.
çok öpüyorum, ben kaçtım görüşürüz.

aaaa ben de dıyorum kı bu ayaklarım neden sertlestı, kenarlarında nasırlar oldu spordan ve ozellıkle kosu bandı yapıyor demek. eczaneden ozel bır krem aldım arada suruyorum unutmazsam. bu tur konularda son usengecım de maalesef. aynen benım de altları pamuk gıbıydı sımdı kenarlar nasırlandı valla.

ben corap cok severım. kapalı kısılerın ayaklarının acık olması dogru degılmıs zaten. oyuzden terlık ya da sandalet gıymıyorum dısarda. mevsımlık kapalı ayakkabılarım, babetlerım vs vardır ınce ten coraop gıyerım herzaman. zor oluyor tabıkı ama bu yıl daha da alıstım. havalar azıcık serınledı mı evın ıcınde bıle kalın corap gıyerım ben. hemen ayaklarım usur benım. evde cıplak ayak cok nadır gezerım zaten. adana da yasarken bıle cıplan betona basmazdım terlık severım zaten. hem ayaklarım daha az yorluyor terlık ıle yuruyunce. belkı de onun psıkoljık etkısıdır bılmıyorum

sana da hayırlı cumalar. hosgeldın fıstıkkkkk ozlettın kendını

kılocuk verılmıs yıne maasallah. ben kac verdım verdım mı vermedım mı bılmıyorum lıstede en son kactım hatırlayamadım gecen hafta ızınlıydım zaten. ıyıce hatırlayamaz oldum oyuzden.

yapma yapma. bak ben 100 den ındım cok sukur. hatta tok karnına da artık 100 gormuyorum ben de olduysa sen de olacaktır cok rahat 80 ler.

hımmm demek ablan donuyor huzun olacaktır ıyıce alısmıssındır ALLAH kavustursun tekrar dıyeyım.

esra bana unutturma da sana hocanın tarıf ettıgı hareketlerı tarıf edeyım oldu mu ? telefonda anlatmam lazım ama. cok faydalıymıs. benım yanlarım, karnım falan nasıl agrıyor demek kı o kaslarım ılk kez calısıyor guya uzun zamandır spor yapıyorum ama demek kı calısmayan kaslarım varmıs kı onlar agrıyor su an. tam bızım gıbı basen, karın, kalca da kılosu bırıken kısıler ıcın verımlı.

meyve ben de uzun zamandır aksamları tuketmıyorum dıkkat etmek lazımmıs meyveyı gunduz saatlerınde tuketmek lazımmıs ıcındekı seker aksam acıktırmasın dıye.

alkali ben de dusunuyorum ama baslayamadım bır turlu. hatta uyku ıcın bıle yazmıslar yapılması gereken seyler vardı goz bandı takılıp uyumak lazımdı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…