Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım yazarım

çok teşekkürler, ben de öperim kocaman

gny arkadaşlar...yine bildirim günleri yazabiliyorum yoğunum şu günlerde...haftaya ist. yolculuğu var eylüle kadar ordayım inş...

bayram öncesi 94.7 gören ben hem aşırı sapıtmalar sonucu hem regl olduğum için durum vahimdi...
ama iki gündür sıkıyorum ve inş kurbana kadar da bahsettiğiniz gibi eşlik edeceğim sizlere inş...şükür ki bu hafta 95.6 sabah tartıldım...

regl sonrası daha iyi olur inş..eylüle kadar 95 altını görürüm inş...

geçen hafta 94.7
bu hafta 95.6

Allah sonumu hayretsin:)

Esra hnm beni 2 hafta izinli yazarmısınız inş eylül sonrası devam edeceğim...herkese iyi tatiller...

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

canım sana da hayırlı cumalar

8 kılo verme hedefı cok ıyı olacak zaten ılk soyledıgınden berı senı desteklıyorum bılıyorsun sımdıden ellerıne saglık emegıne saglık. ıkı lısten olacak baya ugrastıracak sagolasınnnnnn

gecelerı serın oluyor pencere kapı derken akım mı oldu acaba canım ? ya da balkonda falan mı usttun acaba ?

buaralar spor yapıyorsun su az da gelmıs olabılır guzel su ıcıyorsun ama belkı terledıgın ıcın az gelmıstır.

sen bugun ayaklarını sıcak tut, uzan dınlen, uyu bırazcık da. aksama daha ıyı olursun ınsaallah cok gecmıs olsun canımmmm sana enerjı yolluyorummmmm

dıdı ben cok begendım bır kez ıctım ama tabıkı lıght olmadıgı ıcın bır daha ıcmedım. dondurma hevesım gectı gıbı. haftalardır yemedım. oyuzden haftada bır odul olarak dı dı dusunuyorum hem de esımın dedıgı gıbı caykur a gıtsın paramız

ben de her banyodan sonra vazelin sürüp çorap giyiyorum. kışın inşallah kurtulurum, şimdi pek fayda etmiyor ama.

listede de en son 98,9 muşsun canım. izinli olanların bi önceki bildirimi olmadığından fark yazılmıyor ya, yeni listede göremezsin diye buraya yazıyorum.

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

oooooooo aynur hosgeldın sefalar getırdın nasılsın canımmmmmmmm

sureklı senden bahsedıldı emın ol. cok sevenın var cokkkkkkkk. ben zaten ayrıca hayranım sana. gostermelık tesetturlu olan ınsanların yogun oldugu son yıllarda, sen teseturlu bır ınsan olmama ragmen hayatını degıstırecek ve herkesın genc yasta yapmayı dusunmeyecegı bırsey yaptın senı tebrık edıyorum harıkasın manevıyatın daım olsun katlansın ınsaallah ALLAH kabul etsın tum ıbadetlerını ınsaallah

çok sağol canım, muhtemelen anlamadan üşüttüm. inşallah geçer de benim gibi pinpirikli birini daha fazla yüreksiz etmez

haftada bir içilebilir soğuk çaylar, şekerli ama içinde antioksidan var. yani bir dilim pastayı ödül olarak yemektense 100-150 kalorilik içecek daha mantıklı

Filizim çook teşekkür ederim canımmm , sizlerde sürekli aklımdaydınız , bende hepinizi çook seviyorum canlarımm

canım benim ben artık kendim için birşeyler yapmanın vaktinin geldiğini anladım ve yaptım , iyiki yapmışım diyormm , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin oralara gitmeyi , banada tekrarını nasip etsin ,inşAllahhh

Esracım bayrama kadar 8 kilo muhteşem bir hedef olmus. Hem ulaşılabilir, hem de güzel sonuçlar doğurur :)
Benim bildirimim şaka gibi ama gerçek
Geçen hafta : 90.2
Bu hafta : 89.9

Cücüşüüm hoşgeldiin

efeemmm hayırlı olsun düğününüz :) Ankarada olsam hep beraber eğlenirdik ne güzel

karye, mehtabb neredesiniz canlar?

hımmmm vazelın guzelmıs ben de deneyım. kışın ınsaallah kılocuklardan da nasırlardan da kurtulacaksın canım az kaldı.

hımmmm dogrudur canım. gıdıs kılom ıle aynıyım dıye dusunuyorum ben de. dedım ya bır hafta on gundur tartı bır garıp. tok karnına ve ac karnına ınsan aynı kıloda cıkar mı sasırdım valla vucut kendıne gelmeye calısıyor anlasılan senın de dedıgın gıbı. bır de domdom ay yapıyor sanırım boyle

hımmmm anladım canım. gecer ınsaallah merak etme. sana enerjı de yolladım. ben bugun ıyıyım. bır gun uyudum ya oyle manyak gıbı aksamdan sabaha kadar kendıme geldım anlasılan haftasonu teyzemler gelecek gıbı gunduz oturmaya. uc gorumcem ılk kez toplu sekılde bız de kalmaya gelecekler konyadan. telaslıyım gercı bana yuklerı olmaz benden cok kucukler. ayrıca calısıyorum dıye utuyu bıle yapıyorlar valla kuzular. ben spora gıderım yıne. onlar abılerı ıle aksam yer. arada bos verdıgım gunler, onların bılmedıgı guzel yemeklerımden yaparım onlara. haftasonu gezdırırım falan. boyle agırlarım dıyorum bakalım ınsaallah. sımdıye kadar ıkı kez falan ancak geldıler zaten boyle. bır de buyuk gorumcem bana cok baktı ayagım kırıkken sagolasın. hakkını odeyemem. oyuzden hem kendı duzenımı bozmadan hem de onlar ıle guzel ılgılenmek ıstıyorum

bence de cok mantıklı hem katı hem bır suru katkı maddelı pasta yerıne. soguk asıtlı bır ıcecek ıcmek daha mantıklı sanki.

sagolasın canım. ALLAH razı olsun. yenı tanıstık ama ben de sana cok ısındım.

sen en dogru olan seyı yaptın. ALLAH tekrarını nasıp etsın bızlere de ınsaallah nasıp etsın. ben senı, burda tanıdıgım cogu kısıyı esıme bıle anlatıyorum. yok ızmırlı yok adanalı dıyıp durur sızın cevrenız ve senın kafa dıyorum. yok acıkmıs yok mayo gıymıs. kadın mayo da gıyıyor kaza oruclarını da tutuyor dıyorum senı de anlattım aynı sekılde. kendı manevıyatımı sorguluyorum bu ınsanları tanımaya baslayalı dedım. kuru kuru bır goruntu sadece bızımkı dıyorum.

defterımı buldum. dunku menumu yazayım oyuzden.

sabah:

ıkı bardak ılık su
fırından aldıgım pgaca ( gec kaldım yıne servıse )
bır domates
bır böke ( kavunun olmamıs kucuk halıdır )
acık sekersız cay

ara yapmadım musterı geldı esım musterı ıle ben de aılesı ıle ılgılendım. oglene kadar 1 lt oldu suyum.

oglen yemegını 2ye gelırken yedık mısafırler gıdınce. yemekten once mısafırler ıle beraber bır armut ve bır murdum erıgı yedım.

ogleden aksama kadar da 1 lt oldu su.

oglen yemegı: 4 kasık etsız turlu, uc kasık domates salatası, ıkı dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek. bır cay bardagı ayran

4 gıbı. acık sekersız cay, bır muz, ıkı cevız

ısten cıkmadan 500 ml ılık su

ıs cıkısı spora gıttım yıne. sporda 500 ml su.

toplam suyum. 3 lt oldu. menulerım de bukadar. aksam yemek yemedım. eve gelınce 9 da haslanmıs mısır yedım sadece. cay bahcesınden gecıyordum burnuma koktu aldım hemen. cok severım de

görümcelerinin kardeşin gibi davranması ne kadar hoş. evlilik ve eşinin akraba çevresiyle sorun yaşayanları duydukça, gördükçe, okudukça evlilikten soğuyorum valla böyle güzel şeyleri okumak çok iyi geliyor bana :)
sana da değişiklik olur onların gelmesi, ne güzel :)

elız hosgeldınnnnnn nasılsın ablan nasıl bebıs nezaman dogacak yaaaaaaaaa

ooo super kılo vermıssın. tebrıkler. baska yerde duzen zor ama sen sanslısın anlasılan cok sevındım.

elız benım esım bazı acılardan egrcekten zor bır adamdır domatesın kabugunu soymadan yemege koy dıye bıle karısan bırıdır ama aılesı egrcekten cok ıyıdır tam saf nadır kalmıs koylu ınsanlardanlar. kotuluk dedıkodu bılmezler benı cok severler onlara ısındım ben de hemen. ve oz aıle gıbı maddı manevı cok destek olurum maasallah guzel ılıskımız vardır az gorusuyoruz bızım ızın olmuyor malum ama yıne de aramız ıyıdır ılk defa ucu beraber gelecek tek olmadıkları daha ıyı. ben calısırken gunduz evde sıkılmazlar kucuk gorumcem zaten buraya yabancı degıl ıkı yıl bızımle kaldı o. o gezdırır. kaynanam bana bır sarılır gorsen benım annem bana oyle sarılmadı. ALLAH bozmasın nazardan korusun. bu ıs sans ısı canım. ınsaallah benım sansım sende de olsun bunu dıyeyım dıleyeyım senın ıcın.

elız hosgeldınnnnnn nasılsın ablan nasıl bebıs nezaman dogacak yaaaaaaaaa

ooo super kılo vermıssın. tebrıkler. baska yerde duzen zor ama sen sanslısın anlasılan cok sevındım.

Valla canım 39+1 olduk. Artık 40. haftanın içindeyiz ara ara sancılanıyo ama yalancı doğum sancısı, bebek doğuma hazırlıyo kendini gibi yorumlar geliyor sürekli doktor ve hemşirelerden :) Daha da bekleyecek heralde nazlı bebek ya

Ya düzen kuramıyorum canım hiç. Spor zaten hak getire. E yediklerimi de ankaradaki gibi düzenleyemiyorum ister istemez. Ankarama kavuşayım, o zaman çok daha iyi olacak sonuçlarım. 300 gram yerine 3 kilo verebileceğim inşallah iki haftada :)

ramazanda yemeklerım daha duzenlıydı. corbam hep oluyordu pırınc hıc tuketmedım ama duzen oturmadım henuz. zaman bıulamadım bulgur pılavı yaapacaktım her hafta. yanımda onu getırecektım pırınc yemeyeyım dıye. corbayı da yapamadım canım sıkılıyor bıraz. ekmek yemıyorum hatta aksam da yemedıgımı dusunursek aldıgım karbonhıdrat fazla olmuıypr da ınsulın dırencım oldugu ıcın pırıncten uzak durmam lazım yukseltırmıs acıktırırmıs kılo vermeyı de zorlastırırmıs oyuzden pırıncten oldukca uzak durmak ıstıyorum tıpkı ramazandakı gıbı. ama yapamadım bır turlu. sabahları az daha erken kalkmam lazım bu hafta bırden fazla pogaca aldım unlu urun sonucta. tuketmemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…