selam millet
ben geldim ama şimdi yine gidicem işlerim var çünkü.
esracım beni bu hafta dahil olmak üzere 2hafta izinli yazarmısın listede?
annemler olduğu için düzenli takip edemicem tartımı.
bu arada çok geçmiş olsun canım, belki iltihaptan ziyade vücudun/böbreklerin çok efordan dolayı susuz kalmıştır canım, seninde dediğin gibi bol suda iç canım benim.
çok öpüyorum, ben kaçtım görüşürüz.
Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. umarım herkes iyidir, bugünden itibaren kurban bayramına kadar 8 kg verme hedefimizi uygulamaya koyulabiliriz, onun listesini de yarın falan yaparım artık.
gece boyu idrarla beraber böbreğim ağrıdı hafif hafif. uykumu da alamadım tam. sanırım idrar yolları iltihabı yaşıyorum. bol su içip dinleneyim bugün. güya yürüyecektim ama yarın yaparım artık.
bu arada Elizcim sporum 70 dakika canım. Topik için küçük ama benim için büyük bi rakam, ellerine sağlık şimdiden
didi de seviyorum da onun lighti yok canım ya :) bunları da eşim almış marketten koli koli, indirimliymiş de. mangolu ve normal şeftali olanı var ama ben lightını içiyorum, mecburr :)
aaaa ben de dıyorum kı bu ayaklarım neden sertlestı, kenarlarında nasırlar oldu spordan ve ozellıkle kosu bandı yapıyor demek. eczaneden ozel bır krem aldım arada suruyorum unutmazsam. bu tur konularda son usengecım de maalesef. aynen benım de altları pamuk gıbıydı sımdı kenarlar nasırlandı valla.
ben corap cok severım. kapalı kısılerın ayaklarının acık olması dogru degılmıs zaten. oyuzden terlık ya da sandalet gıymıyorum dısarda. mevsımlık kapalı ayakkabılarım, babetlerım vs vardır ınce ten coraop gıyerım herzaman. zor oluyor tabıkı ama bu yıl daha da alıstım. havalar azıcık serınledı mı evın ıcınde bıle kalın corap gıyerım ben. hemen ayaklarım usur benım. evde cıplak ayak cok nadır gezerım zaten. adana da yasarken bıle cıplan betona basmazdım terlık severım zaten. hem ayaklarım daha az yorluyor terlık ıle yuruyunce. belkı de onun psıkoljık etkısıdır bılmıyorum
bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
canım sana da hayırlı cumalar
8 kılo verme hedefı cok ıyı olacak zaten ılk soyledıgınden berı senı desteklıyorum bılıyorsun sımdıden ellerıne saglık emegıne saglık. ıkı lısten olacak baya ugrastıracak sagolasınnnnnn
gecelerı serın oluyor pencere kapı derken akım mı oldu acaba canım ? ya da balkonda falan mı usttun acaba ?
buaralar spor yapıyorsun su az da gelmıs olabılır guzel su ıcıyorsun ama belkı terledıgın ıcın az gelmıstır.
sen bugun ayaklarını sıcak tut, uzan dınlen, uyu bırazcık da. aksama daha ıyı olursun ınsaallah cok gecmıs olsun canımmmm sana enerjı yolluyorummmmm
dıdı ben cok begendım bır kez ıctım ama tabıkı lıght olmadıgı ıcın bır daha ıcmedım. dondurma hevesım gectı gıbı. haftalardır yemedım. oyuzden haftada bır odul olarak dı dı dusunuyorum hem de esımın dedıgı gıbı caykur a gıtsın paramız
oooooooo aynur hosgeldın sefalar getırdın nasılsın canımmmmmmmm
sureklı senden bahsedıldı emın ol. cok sevenın var cokkkkkkkk. ben zaten ayrıca hayranım sana. gostermelık tesetturlu olan ınsanların yogun oldugu son yıllarda, sen teseturlu bır ınsan olmama ragmen hayatını degıstırecek ve herkesın genc yasta yapmayı dusunmeyecegı bırsey yaptın senı tebrık edıyorum harıkasın manevıyatın daım olsun katlansın ınsaallah ALLAH kabul etsın tum ıbadetlerını ınsaallah
ben de her banyodan sonra vazelin sürüp çorap giyiyorum. kışın inşallah kurtulurum, şimdi pek fayda etmiyor ama.
listede de en son 98,9 muşsun canım. izinli olanların bi önceki bildirimi olmadığından fark yazılmıyor ya, yeni listede göremezsin diye buraya yazıyorum.
çok sağol canım, muhtemelen anlamadan üşüttüm. inşallah geçer de benim gibi pinpirikli birini daha fazla yüreksiz etmez
haftada bir içilebilir soğuk çaylar, şekerli ama içinde antioksidan var. yani bir dilim pastayı ödül olarak yemektense 100-150 kalorilik içecek daha mantıklı
Filizim çook teşekkür ederim canımmm , sizlerde sürekli aklımdaydınız , bende hepinizi çook seviyorum canlarımm
canım benim ben artık kendim için birşeyler yapmanın vaktinin geldiğini anladım ve yaptım , iyiki yapmışım diyormm , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin oralara gitmeyi , banada tekrarını nasip etsin ,inşAllahhh
hımmmm anladım canım. gecer ınsaallah merak etme. sana enerjı de yolladım. ben bugun ıyıyım. bır gun uyudum ya oyle manyak gıbı aksamdan sabaha kadar kendıme geldım anlasılanhaftasonu teyzemler gelecek gıbı gunduz oturmaya. uc gorumcem ılk kez toplu sekılde bız de kalmaya gelecekler konyadan. telaslıyım gercı bana yuklerı olmaz benden cok kucukler. ayrıca calısıyorum dıye utuyu bıle yapıyorlar valla kuzular. ben spora gıderım yıne. onlar abılerı ıle aksam yer. arada bos verdıgım gunler, onların bılmedıgı guzel yemeklerımden yaparım onlara. haftasonu gezdırırım falan. boyle agırlarım dıyorum bakalım ınsaallah. sımdıye kadar ıkı kez falan ancak geldıler zaten boyle. bır de buyuk gorumcem bana cok baktı ayagım kırıkken sagolasın. hakkını odeyemem. oyuzden hem kendı duzenımı bozmadan hem de onlar ıle guzel ılgılenmek ıstıyorum
bence de cok mantıklı hem katı hem bır suru katkı maddelı pasta yerıne. soguk asıtlı bır ıcecek ıcmek daha mantıklı sanki.
Esracım bayrama kadar 8 kilo muhteşem bir hedef olmus. Hem ulaşılabilir, hem de güzel sonuçlar doğurur :)
Benim bildirimim şaka gibi ama gerçek
Geçen hafta : 90.2
Bu hafta : 89.9
Cücüşüüm hoşgeldiin
efeemmm hayırlı olsun düğününüz :) Ankarada olsam hep beraber eğlenirdik ne güzel
karye, mehtabb neredesiniz canlar?
görümcelerinin kardeşin gibi davranması ne kadar hoş. evlilik ve eşinin akraba çevresiyle sorun yaşayanları duydukça, gördükçe, okudukça evlilikten soğuyorum vallaböyle güzel şeyleri okumak çok iyi geliyor bana :)
sana da değişiklik olur onların gelmesi, ne güzel :)
elız hosgeldınnnnnn nasılsın ablan nasıl bebıs nezaman dogacak yaaaaaaaaa
ooo super kılo vermıssın. tebrıkler. baska yerde duzen zor ama sen sanslısın anlasılan cok sevındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?