Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzelmiş görümcelerinle ilişkin
misafir keşke böyle olsa hep, evi gibi benimsese her şeyi. ben çok seviyorum o durumu. sen de güzel vakit geçirirsin umarım canım.

Elizcim evlilik biraz kader kısmet işi. inşallah senin karşına çok mutlu olacağın bir aile çıkar. ama tersi bile olsa eşinle birbirini sevmen yetiyor mutlu olmaya. o yüzden gözünü korkutma şimdiden :)

hımmm anladım canım. hayırlısı olsun nasılsa gelecek bebıs enınde sonunda haftaya dogabılır ozaman

cok haklısın evden dısarı cıktık mı hersey daha zorlasıyor ama yıne de almadın hatta verıyorsun bu cok guzel. sanırım 2-3 hafta daha orda olursunuz eylul ortasında evde olursun ınsaallah ozaman daha ıyı olacak

Rabbim hepimizi bir şeylerle sınıyor canım bu bir gerçek. Benim en büyük duam, Rabbim eşimden sınamasın canım. Ailesinden sınasa bi nebze daha rahat. Evin içindeki huzursuzluk hiçbir şeye benzemez sanırım.
Senin eşinle aynı yerde çalışıyor olmana rağmen ne güzel sorunlarınız olmuyo. Maşallah canım :) Eşinin ailesi de ne kadar güzel insanlarmış.. Darısı hepimizin başına inşallah :)

gorumcemler dıyınce aklıma ne geldı. ben de bomba gıbı bır haber vardı ama unuttum sabah yazmayı.

esım yıllardır aılesını emeklı yapmaya calısıyor evlenmden once taksıtler odemıs, toplu odemıs, evlendıgımızden berı de yanı 5 yıldır oduyoruz her ay. hem bu odeme bıttı artık cok sukur. az degıl 400 tlye yakın oduyorduk hem de ınsaallah bır ay ıcınde emeklı maaslarını almaya baslayacaklar. hem kendılerı rahat edecek her ay ellerıne duzenlı para gececek ınek sat, bugday sat parasını beklemeyecekler hem gorumcenım tum masrafı onlara kalacak. benım kardesım ıcın odedıgım aylık taksıt de bıttı kredı cekmıstık yanı kızlar toplam da artık 1,000 tl kadar yakın rahat edecegız. hatta kardesım ekım de kredı cekıp bızım cektıgımız kredıyı bıze odeyecek tekrar. bır araba parası 10,000 kadar ancak bırıkmıs oldu bu vesıle ıle aslında ıkı yılda. hem kardesımın aıolemın ısını gormus olduk hem de bırıkım yapmıs gıbı olduk kardesım bıze odeyecek. bır kac ay daha gecsın hersey netlessın de katılım bankalarından kredı cektırmeyı dusunuyorum esıme. ev alalım taksıt odeyelım yavastan dıyorum ınsaallah bakalım hayırlısı

siz ailelerinizi bunlatmamışsınız, inşallah bundan sonrası da sizin gönlünüze göre olur. hayırlısıyla ev sahibi olursunuz inşallah.

sagolasın canım. evet guzel olacak bızler ıcın de.

yok cok ıyılerdır sagolsunlar. oyuzden rahat kafam. sadece cocuklar asırı yaramaz. benım ev nadır cocuklu mısafır gordu. herseyı kaldırmam gerekecek. bıblo vs heryer dolu benım. cok severım cok sevdıgımı bıldıgı ıcın esım de yurtdısından gelırken alır hep boyle. kaldırmam lazım bır suru seyı.

sana katılıyorum esracıgım. elız kendı de denemıs es ıle sınanma. tamam ıyı bır aılesı olursa cok guzel olur ama onemlı olan es be canım. esımın aılesı ıle olmuyor evlılık sonucta. aılesı ıle superım de esımle supermıyım dıye sorsan evet dıyemem. oyuzden once esım tam kafa dengı olsun de. sadık durust bır ınsan olsun de. ınsaallah aılesı de ıyı olursa bak ıste ozaman hayat mukemmel olur. hakkında guzel yazılar yazılsın ınsaallah

Haklısın canım sanırım. Dediğim gibi insanı eşiyle sınamasın Rabbim. O çok daha zor olmalı :)
Bakma ben o sorumluluğu kendimde görmediğim için dışardan laf atıyorum evliliğe

Amin canım. İnşallah artık haftaya gelir :)
Evet çok şükür almadım canım. Yok ama ben eylül ortasına kadar kalamayacağım çünkü 1 eylülde sınavım var. ankarada olmam gerekiyor. belki gider gelirim ama ankaraya da uğrayacağım o sırada sınavım için.

siz ailelerinizi bunlatmamışsınız, inşallah bundan sonrası da sizin gönlünüze göre olur. hayırlısıyla ev sahibi olursunuz inşallah.

zor oluyor be esracıgım tabıkı. cocuklugumuzdan berı aılelerımızın reısı olduk ıkımız de maddı manevı konularda. ıkı kısılık aıle hıssedemıyorsun oyuzden once paralar, sonra da bebıs derken ınsaallah onumuzdekı yıllarda artık bır aıle olabılelım esımle dıye nıyetlenıyorum dua edıyorum. karsılık beklemeden cok ıyılık yaptık yapıyoruz herkese. odulu hayırlı saglıklı bır evlat olsun esımle her gecen gun daha ıyı anlasayım tek duam bunlar. cok sıkıntı cektım cok konuda yıllardır. yenı yenı bıraz huzurluyum ıyıyım. saglık kılo psıkolojı hersey cok yıprandı 30 dan sonra genclıgımı yasamaya kendımı bılmaya calısıyorum bundan sonra daha ıyı olsun ınsaallah canım. sagolasın. daha ıyılerını daha guzel haberlerı senden hepınızden alalım ınsaallah

Maşallah canım ne kadar güzel. İnşallah evinize sahip olursunuz hayırlı bir zamanda.
Aileye yük olmamak, aksine yardımcı olmak ne kadar güzel :)
Amin canım inşallah.
Hayırlısını yaşayalım inşallah her birimiz :)

Filiz de yazmış aslında benzer şeyler. eşinin ailesiyle ilişkin bazen de eşinle ilişkine bağlı oluyor. Eşin seni fazla korur kollarsa ailesi uzak davranabiliyor. ya da eşinle çok sıkı fıkı değilsen ailesi sahip çıkmak adına yakın davranıyor falan. malesef her şey düzgün gitmiyor hayatın her yerinde olduğu gibi evliliklerde de. önemli olan ne istediğini bilmek ve istemekten korkmamak. sen iyi niyetle her şeyin iyi olmasını iste canım. ne demişler; "vermek" istemeseydi "istemek" vermezdi...

Canım benim ya. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir çocuğunuz olur.
Sen duanı esirgeme inşallah. Yaptığınız her iyiliğin bir mükafatı olacaktır inşallah.
kızlar cenem dustu sohbet de cok guzel olunca. ben kacayım ısler var opuyorum sızııııııııı
Kolay gelsin canım çok öptüm :)

Ne kadar güzel söylemişsin. Vermek istemeseydi, istemek vermezdi...
Gözlerim doldu bir an okuduğumda. sıkıntı hayatın kendisinde, bunu sadece evliliğe adletmemek lazım çok haklısın.

Canlarım ben ankaraya gittiğim zaman bir spor programı yapmayı düşünüyorum kendime.
Spor konusunda da istikrarlı olalım mı kurban bayramına kadar? çünkü istedigimiz kadar az yiyelim, spor olmadan olmuyor bu iş. yavaşlıyor.
Kendimce şöyle yapmayı düşünüyorum.
Sabahları 3 mil yürüyüş(Leslie ile), akşamları da her gün başka bir bölgeyi çalıştıracak egzersizler yarım saat kadar. Yani pazartesi kol, salı göbek, çarşamba bacak, perşembe popo... gibi. Karın egzersizlerini iki gün yapıp, diğerlerini birer gün yapıp, bir gün de mola günü vermeyi düşünüyorum.
Bence böyle iyi sonuç elde edebilirim diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Elizcim ben de bayrama kadar sporu sıkı tutmayı istiyordum. aslında dünden itibaren 2 gün tempolu yürüyüş, 1 gün dinlenme yapacaktım ama bugün gazi oldum malum. o yüzden bu hafta 1 gün spor 1 gün dinlenme olacak ama sonraki hafta 2 de 1 çıkaracağım sporu. karın bölgesi için de ben biraz kilo verip başlamayı planlıyorum çünkü göbekte yağ çokken karın çalışırsan yağlar kasa dönüşür ve orası hiç incelmez diye bir şehir efsanesi var. o yüzden sıkılaşma egzersizlerini de 75in altına inince uygulayayım diyorum. yani benim program 75e kadar haftada 4-5 gün kardiyo, 75 altı da sıkılaşma egzersizleri eklemek.

çok haklısın sporsuz giden kilo istikrarlı olmuyor, az bi tuzlu yersen hemen geri geliyor malesef.

kızlar listeyi yayınlayacağım; birkaç eksik bildirim var ama onlar geçen haftalarda da yapmamışlardı. bi Dafi ablam görünmüyor, onun da misafirleri olacaktı sanırım. İzinli yazdım onu o yüzden. bu hafta soru işaretli olanlar haftaya da bildirim yapmazlarsa listeden çıkarmam gerekecek...

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ayşe_c52[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]NURGU66[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]95,6[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]karye[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ esrammm000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ elizabeth_bath

Son düzenleme:

Aaa bende bişey olmadı koşu bandım yok yaa belki ondan bir de yeni sayılırım hala.Krem sürüp pamulu çorap giyindiğinde faydasını görüceksin.Ama gece yatarken yap esracım çok iyi geliyor.

Hoşbuldummm Filizimm ben de sizi özledim biliyosun zaten :) Senin sabrına azmine hayranım,eline su bile dökemem.Ama aklıma geliyorsun en çok tartıya sinirlendiğimde Kurban bayramında sekizleri görmüş olacağız inşallh yeni ciciler de alırız millet görür zayıfladığımızı hahaha

Aynen canım yaa dayanamam ben bi ara kaçarım ki zaten kayıtlarımı orda yaptırıcam sınavlarada orda gidicem bana bu kış bol bol abla yolu gözüküyor

O hareketleri merak ettim akşam müsait olursan arıyım seni hem kaç zamandır konuşamadık haftasonuda misafirlerin varmış akşam iyi ben ararım akşam seni :) spor şart malum :) alkali su ben faydasını bayram sonrasında gördüm canım sanki daha kolay gitti artılarım neyse yinede devam edelim sende başla bir lt suyuna karbonat koy karıştırıp iç.Eminim sana faydalı olur.Tadı biraz deniz suyuna benziyor ama alışıyosun

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin Aynurcum ;

Seni tekrar burda görmek gerçekten çok güzel.Az bi vakit geçirmiş olsakta sen umredeyken haberlerini aldık hatta sen girip yazdın foto ekledin.Rabbim kabul etsin inşallah ve bizlerede nasip etsin inş.Oraların maneviyatını yaşamak apayrı bişey olsa gerek.Heleki yaşımız gençken.Bende gitmeyi çok istiyorum ama öyle bi imkanım olsa önce annem ve babamı gönderirim.Hayırlısı diyelim.Bundan sonra bol bol konuşuruz artık

Bir yemek yiyeyim dedim bildiğin geçmiş olmuş.Eliz esra filiz üçlemesi sohbetin dibine vurmuşlar.Çok da iyi etmişler

Elizcim sizin yiğen pek nazlı çıktı gelmek istemiyor sanırım yeri rahat tabi umarım ablan tez zamandan hayırlısıyla doğumunu yapar.Bir teyze olarak söyleyebilirim ki çok tatlı oluyolar.Bildiğin bütçe ayırır oluyosun ona küçücük şey senin bütün dünyan oluyor resmen

heheh sohbet için yemeğe gitmeni beklemiştik fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…