HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ esrammm000:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ elizabeth_bath
heheh sohbet için yemeğe gitmeni beklemiştik fıstık
Oooo esracımm bu ne güzel bi liste 1,5 kilo mu tebriklersen hep böyle ol ama baksana nasıl da gitmiş kilocuklar ohh ohhh
Bu arada listeler için eline sağlık canım
canım önceki hafta kilo alma rekoru kırınca bu hafta böyle oldu
ama bundan sonra dikkat edicem inşallah, her hafta en az 1 kg inşallah...
ay gideyim de evi toparlayayım az. öpüyorum seni canımm
Canım onu ben de duyuyorum ama açıkçası çok da inanmıyorum doğruluğuna. Haftada 4-5 gün kardiyo zaten çok güzel getirilerde bulunacaktır.Elizcim ben de bayrama kadar sporu sıkı tutmayı istiyordum. aslında dünden itibaren 2 gün tempolu yürüyüş, 1 gün dinlenme yapacaktım ama bugün gazi oldum malum. o yüzden bu hafta 1 gün spor 1 gün dinlenme olacak ama sonraki hafta 2 de 1 çıkaracağım sporu. karın bölgesi için de ben biraz kilo verip başlamayı planlıyorum çünkü göbekte yağ çokken karın çalışırsan yağlar kasa dönüşür ve orası hiç incelmez diye bir şehir efsanesi var. o yüzden sıkılaşma egzersizlerini de 75in altına inince uygulayayım diyorum. yani benim program 75e kadar haftada 4-5 gün kardiyo, 75 altı da sıkılaşma egzersizleri eklemek.
çok haklısın sporsuz giden kilo istikrarlı olmuyor, az bi tuzlu yersen hemen geri geliyor malesef.
İhihihi 300 gramla dereceye de girmişim aferin banaHAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch
Bir yemek yiyeyim dedim bildiğin geçmiş olmuş.Eliz esra filiz üçlemesi sohbetin dibine vurmuşlar.Çok da iyi etmişler
Elizcim sizin yiğen pek nazlı çıktı gelmek istemiyor sanırım yeri rahat tabiumarım ablan tez zamandan hayırlısıyla doğumunu yapar.Bir teyze olarak söyleyebilirim ki çok tatlı oluyolar.Bildiğin bütçe ayırır oluyosun ona küçücük şey senin bütün dünyan oluyor resmen
Kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine kıyamamGünaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. umarım herkes iyidir, bugünden itibaren kurban bayramına kadar 8 kg verme hedefimizi uygulamaya koyulabiliriz, onun listesini de yarın falan yaparım artık.
gece boyu idrarla beraber böbreğim ağrıdı hafif hafif. uykumu da alamadım tam. sanırım idrar yolları iltihabı yaşıyorum. bol su içip dinleneyim bugün. güya yürüyecektim ama yarın yaparım artık.
bu arada Elizcim sporum 70 dakika canım. Topik için küçük ama benim için büyük bi rakam, ellerine sağlık şimdiden
didi de seviyorum da onun lighti yok canım ya :) bunları da eşim almış marketten koli koli, indirimliymiş de. mangolu ve normal şeftali olanı var ama ben lightını içiyorum, mecburr :)
Aynurum cücüşüm gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş çokkkkk özledik seni kuzumbol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Kuzum keşke olsaydın burda valla gelirdin ne güzel olurduEsracım bayrama kadar 8 kilo muhteşem bir hedef olmus. Hem ulaşılabilir, hem de güzel sonuçlar doğurur :)
Benim bildirimim şaka gibi ama gerçek
Geçen hafta : 90.2
Bu hafta : 89.9
Cücüşüüm hoşgeldiin
efeemmm hayırlı olsun düğününüz :) Ankarada olsam hep beraber eğlenirdik ne güzel
karye, mehtabb neredesiniz canlar?
Canım ne mutlu size bu şekilde ailenize destek olabiliyosunuz rabbim bunların karşılığını verecektir emin olgorumcemler dıyınce aklıma ne geldı. ben de bomba gıbı bır haber vardı ama unuttum sabah yazmayı.
esım yıllardır aılesını emeklı yapmaya calısıyor evlenmden once taksıtler odemıs, toplu odemıs, evlendıgımızden berı de yanı 5 yıldır oduyoruz her ay. hem bu odeme bıttı artık cok sukur. az degıl 400 tlye yakın oduyorduk hem de ınsaallah bır ay ıcınde emeklı maaslarını almaya baslayacaklar. hem kendılerı rahat edecek her ay ellerıne duzenlı para gececek ınek sat, bugday sat parasını beklemeyecekler hem gorumcenım tum masrafı onlara kalacak. benım kardesım ıcın odedıgım aylık taksıt de bıttı kredı cekmıstık yanı kızlar toplam da artık 1,000 tl kadar yakın rahat edecegız. hatta kardesım ekım de kredı cekıp bızım cektıgımız kredıyı bıze odeyecek tekrar. bır araba parası 10,000 kadar ancak bırıkmıs oldu bu vesıle ıle aslında ıkı yılda. hem kardesımın aıolemın ısını gormus olduk hem de bırıkım yapmıs gıbı olduk kardesım bıze odeyecek. bır kac ay daha gecsın hersey netlessın de katılım bankalarından kredı cektırmeyı dusunuyorum esıme. ev alalım taksıt odeyelım yavastan dıyorum ınsaallah bakalım hayırlısı
Kızlar tebrik ederimHAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch
Canım ayrıca yazmışsın çok teşekkür ederim düşünmen bile çok güzelZehracım, Nilaycım aslında siz de zirveye ortaksınız. Zehracım 3 haftada 1,7 kg vermiş, Nilay da 2 haftada 2,3 kg vermiş ama geçen hafta izinli oldukları için düşemedim bu kiloları eski kilolarından... olsun, sizleri de kutluyoruz;
harikasınız Efemmm, Nilceee
İyiyim elizim sağol iş güç sen nasılsın napıyosunefeeemmm canım nasılsın?
hayırlı olsun sünnetiniz :) düğününüz çook güzel olur umarım :)
İyiyim elizim sağol iş güç sen nasılsın napıyosun
Sünnet için teşekkür ederim keşke sende burda olsaydın gelirdin
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]500 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeeeemmm[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilceeee[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothing[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ..................pomogranate:119:
Haftanın spor ikincisi ...................esraamm00:119:
Haftanın spor üçüncüleri ...............efeeeemmm & Nilceeee:119:
Efeeemmmm sünnet düğünü mü var ? Ne zaman yapıyonuz canım ? Hazırlıklar falan ne durumda ?
Allah kolaylık versin canım.Sen kendine de bak tabi ne giyinecen ? Bak fotograf çekil ve mutlaka paylaş merak ederim seniEvet canım yapıyoruz bakalım rabbim anlımızın akıyla çıkmak nasip eder inşallah pazar günü yapıcaz bakalım
Hazırlıkla çoğu gitti azı kaldı yarın bi temizlik yapıcam bide kendimi hazırlamak kalıyo geriye bakalım artık
Sen napıyosun nasılsın yoğunluk bitmeye başlamış yavaş yavaş sevindim senin adına biraz kendine vakit ayırırsın hiç olmazsa iyi gelir sana kuzum
Böyle seylere benzetme esraam :)Ellerine sağlık Elizcim
harikasınız kızlar, tebrik ederim sizleri de
Nevincim süper bi rakamla girmişsin listeye
hemen toparlanmışsın güzel guzum benim
ay bu sıralama ne güzel olmuş rengarenk, macaron gibi
Ohh iyi tutturmusum :)Tebrikler kızlarr Elizim ellerine sağlık pembe de en sevdiğim renktir
Allah kolaylık versin canım.Sen kendine de bak tabi ne giyinecen ? Bak fotograf çekil ve mutlaka paylaş merak ederim seni
Evet artık daha sakin enazından ev öyle ben yine gömülürüm laptopa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?