Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar listeler için ellerinize sağlık...

artık toparlanma vakti geldiii inşaAllah...

tatil fotolarında kendimi görünce nasıl bozuldum resmen bi devim ben yaw Allahtan eşimle yalnızdık beraber fotomuz yok pek uff çok bozuldum bi daha silkelendim...

bayrama kadar malum benim kilom çok olduğundan hedefim 89,999 bile olsa 80 li bişey olsa...

Esracım spor çok oldu tatilde ama yemede çok oldu...reglde gelmedi iğne batırsam patlıcak gibiyim...

Aynurum gelmiş hoşgelmiş...

Esracım geçmiş olsun sana..üşütüyoruz yazın daha çok...böbrek değilde belki idrar yolu sorunudur ama en iyisi doktorra gitmek canım...

Asuman ablacım unutmuşum makinan hayırlı olsun..güle güle yıka bulaşıklarını...

işler açıldı ben işyeindeyim hala...geç çıkınca eve geç varınca yapamıyorum ki bişi off...sağlık olsun...:

Sağolsın kuzum siyah bi abiyem var onu giyinicem merak etmeyin sırf sizin için çekinicem foto koyunca haber veririm canım
heyecanla bekliyorum canım :)

ah o fotolar yok mu :) benim için de silkelenme vakti geldi çoktan.
inşallah bayrama kadar ben de 70leri ucundan da olsa 79.999 bile olsa görebilirim
Allah kolaylık versin iş yerinde de

Sakiiiinn kim demiş dev diye ??? Daha neler ayrıca sen en başta olumlu düşün bitanem .Kilo bu verilmicek bişey değil.Hepimiz burda onu yapmaya çalışıyoruz yaa unutma stresde kilo yapıyor yeterki iste sen o zaman çok güzel kilolar vereceksin

Böyle seylere benzetme esraam :)

tamam tamam

kuzum kırılacak o direnç, azcık daha gayret. haftaya senden çok güzel bi rakam bekliyorum. hakkıyla yaparsan 10 kiloyu rahat verirsin 2 ayda. Ebruyla olan zamanlarımızı hatırla, istiyorsan yine takımlar kuralım

esracım bana azminden ufak bir parça gönderebilir misin?

ben bunu hiç üstüme alınmıyorum

evet yaa, kilo verilebilen bi şey. Esranın da dediği gibi verecez biz bu kiloları Nevincim

elizcim clutch esracım ellerinize sağlık
annemler yoldalar gelmeleri yakın çok geçmişe bakamadım malesef
yarından itibaren giremeyebilirim ama cuma bildirimimi yaparım zannımca
inş hayırlısıyla atlatırız şu sünnet işini

esracım bizi bu şekilde düşünmen bile çok büyük bi incelik

atladıklarım varsa affetsinler hepinizi öpüyorum kocaman efemm cnm inş sende düğünü güzel bi şekilde atlatırsın bol bol eğlenirsiniz inşallah haydin nilay kaçar

heyecanla bekliyorum canım :)

ah o fotolar yok mu :) benim için de silkelenme vakti geldi çoktan.
inşallah bayrama kadar ben de 70leri ucundan da olsa 79.999 bile olsa görebilirim
Allah kolaylık versin iş yerinde de
evettt görücez inşallah...saol canım...Allah hepimize kolaylık versin...

inşallahh her zamankinden fazla inanmaya başladım ben buna nedense...

senin azminden bende istiyorum...olumlu düşünüyorum...teşekkürler...

ben yavaştan üretimi kolaçan edeyim...yine görüşürüz kızlar...

Allah kolaylık versin Nilaycım, inşallah kolayca atlatırsınız. Cumaya gelemezsen izinli yazarım seni.. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

Zehracım bi daha giremezsin sanırım haftaya kadar, bunu da göremesin belki... düğününüz hayırlı uğurlu olsun kuzum. çok eğlen, çok mutlu ol inşallah. öpüyorum kuzunla seni

sporcularımızı ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik edip darısı başıma diyorum...

kızlar ayrılık vakti geldi ben toparlanıyorum ve eve geçiyorum....bi daha ne zaman sizinle olabilirim bilmiyorum...yarışmanıza katılamıcam ama kurbana kadar bende elimden geleni yapıcam inş...dua edin bir sonraki görüşmemizde bende eksi haberleri vereyim size...şuan kaç kiloyum onu bile bilmiyorum....ama toparlancam inşallah...hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun....

ya Zeynepcim şu net sorunu inşallah çözülür bi an önce. valla bi şey demeyim diyorum ama olmuyor böyle, inşallah çözülür diyorum sadece... kendine, kızlara dikkat et canım. biz seni seviyoruz görüşemesek de, tam gaz devam. kurbana kadar görüşürüz inşallah

bu arada Yenam gece uğrarım inşallah diye yazmıştı mesajda, Asuman ablam da gelir sanırım. inşallah eski günlerimize döneceğiz artık

ben de kaçayım, eşim gelmek üzeredir. akşam dışarda yiyeceğiz evin hanımı hastayım diye naz yaptığından
gece gelirim inşallah, görüşürüz

off ben çok kötüyüm ya toplanamıyorum bir türlü öküz gibi yiyorum hiç doymuyorum
yediklerimi tekrar yazmam lazım o zaman daha iyi oluyorum..sporda yok offff

esracım bana azminden ufak bir parça gönderebilir misin?

Canım eliz hangimize dedi ben de bilmiyorum ama sen de üstüne alından iyi edersin verdiğin kiloyu unuttun sanırım

Ben kendimle alakalı olarak ancak şunu söyleyebilirim ki ; bu topik olmasaydı ben asla kilo veremezdim yine bozmuştum diyetimi cipsler çikolatalar tatlılar ekmekler almış yürüyodu.Oyüzden benim azmim sizlersiniz ve iyi ki varsınız

Aynen böyle işte çok güzel eksilerini göreceğiz inşallah

Afiyet olsun esracım ve romantik bi yemek olsun inşallah tadını çıkarın

off ben çok kötüyüm ya toplanamıyorum bir türlü öküz gibi yiyorum hiç doymuyorum
yediklerimi tekrar yazmam lazım o zaman daha iyi oluyorum..sporda yok offff

Bizim kızlara bugün bişey olmuşş canım sen nerden çıkardın şimdi öküzü.Allah iyiliğini versin emi

Bayramdan sonra bendede öyle olmuştu bir de canım herşeyi çekiyordu ama baktım tartının gidişatı beni mutsuz ediyor dedim o mutsuz olsun ve eski günlerime döndüm.Senden de aynı performansı bekliyorum en kıza sürede.menünü paylaş bizimle o zman daha az yersin canım

hoş geldin bebeğim maşşallah allahım banada nasip etsin her isteyenede

ne güzel hem birikim yapmışsın hem dua almışsın

rabbim dualarınızı kabul ve makbul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…