Sağolsın kuzum siyah bi abiyem var onu giyinicem merak etmeyin sırf sizin için çekinicem foto koyunca haber veririm canım
heyecanla bekliyorum canım :)Sağolsın kuzum siyah bi abiyem var onu giyinicem merak etmeyin sırf sizin için çekinicem foto koyunca haber veririm canım
kızlar listeler için ellerinize sağlık...
artık toparlanma vakti geldiii inşaAllah...
tatil fotolarında kendimi görünce nasıl bozuldum resmen bi devim ben yawAllahtan eşimle yalnızdık beraber fotomuz yok pek uff çok bozuldum bi daha silkelendim...
bayrama kadar malum benim kilom çok olduğundan hedefim 89,999 bile olsa 80 li bişey olsa...
Esracım spor çok oldu tatilde ama yemede çok oldu...reglde gelmedi iğne batırsam patlıcak gibiyim...
Aynurum gelmiş hoşgelmiş...
Esracım geçmiş olsun sana..üşütüyoruz yazın daha çok...böbrek değilde belki idrar yolu sorunudur ama en iyisi doktorra gitmek canım...
Asuman ablacım unutmuşum makinan hayırlı olsun..güle güle yıka bulaşıklarını...
işler açıldı ben işyeindeyim hala...geç çıkınca eve geç varınca yapamıyorum ki bişi off...sağlık olsun...:
tatil fotolarında kendimi görünce nasıl bozuldum resmen bi devim ben yawAllahtan eşimle yalnızdık beraber fotomuz yok pek uff çok bozuldum bi daha silkelendim...
bayrama kadar malum benim kilom çok olduğundan hedefim 89,999 bile olsa 80 li bişey olsa...
Esracım spor çok oldu tatilde ama yemede çok oldu...reglde gelmedi iğne batırsam patlıcak gibiyim...
Esracım geçmiş olsun sana..üşütüyoruz yazın daha çok...böbrek değilde belki idrar yolu sorunudur ama en iyisi doktorra gitmek canım...
işler açıldı ben işyeindeyim hala...geç çıkınca eve geç varınca yapamıyorum ki bişi off...sağlık olsun...:
Böyle seylere benzetme esraam :)
esracım bana azminden ufak bir parça gönderebilir misin?
Sakiiiinn kim demiş dev diye ??? Daha neler ayrıca sen en başta olumlu düşün bitanem .Kilo bu verilmicek bişey değil.Hepimiz burda onu yapmaya çalışıyoruz yaaunutma stresde kilo yapıyor yeterki iste sen o zaman çok güzel kilolar vereceksin
evettt görücez inşallah...saol canım...Allah hepimize kolaylık versin...heyecanla bekliyorum canım :)
ah o fotolar yok mu :) benim için de silkelenme vakti geldi çoktan.
inşallah bayrama kadar ben de 70leri ucundan da olsa 79.999 bile olsa görebilirim
Allah kolaylık versin iş yerinde de
Sakiiiinn kim demiş dev diye ??? Daha neler ayrıca sen en başta olumlu düşün bitanem .Kilo bu verilmicek bişey değil.Hepimiz burda onu yapmaya çalışıyoruz yaaunutma stresde kilo yapıyor yeterki iste sen o zaman çok güzel kilolar vereceksin
elizcim clutch esracım ellerinize sağlık
annemler yoldalar gelmeleri yakın çok geçmişe bakamadım malesef
yarından itibaren giremeyebilirim ama cuma bildirimimi yaparım zannımca
inş hayırlısıyla atlatırız şu sünnet işini
esracım bizi bu şekilde düşünmen bile çok büyük bi incelik
atladıklarım varsa affetsinler hepinizi öpüyorum kocaman efemm cnm inş sende düğünü güzel bi şekilde atlatırsın bol bol eğlenirsiniz inşallahhaydin nilay kaçar
sporcularımızı ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik edip darısı başıma diyorum...
kızlar ayrılık vakti geldi ben toparlanıyorum ve eve geçiyorum....bi daha ne zaman sizinle olabilirim bilmiyorum...yarışmanıza katılamıcam ama kurbana kadar bende elimden geleni yapıcam inş...dua edin bir sonraki görüşmemizde bende eksi haberleri vereyim size...şuan kaç kiloyum onu bile bilmiyorum....ama toparlancam inşallah...hepiniziöpüyorum Allaha emanet olun....
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar
menulerımı yazdıgım defterım evde kalmıs oyuzden menumu yazamayacagım aksam yazarım. hem bugunu hem dunu artık.
dun ıs cıkısı yıne spora gıttım ama hem kendıme spor ıcın canta aldıgım ıcın gec gıttım salona. hem de salonda gıcık seyler oldu oyuzden keyfım kactı ve sporu bıraktım erken. ama yıne de baya aktıf gecırdım. spora kadar 40 dk yurudum, salondayken yarım saat koşu bandı ( 10 dksı koştum ), 10 dk twıst, eve donus 40 dk.
menumu de aksam yazarım
kılom 98.8
bayrama gıderken 98,5 ıle gıttım dondum 99 gordum ertesı 98.2 derken uc dort gundur ac karnına da tok karnına da 98,8 goruyorum anlamadım nıye.
sporum da
500 dk olmuş.
sımdıden ellerıne saglık hem elızın hem esranın. kolay gelsın arkadaslarımıza
esracım bana azminden ufak bir parça gönderebilir misin?
tamam tamam
kuzum kırılacak o direnç, azcık daha gayret. haftaya senden çok güzel bi rakam bekliyorum. hakkıyla yaparsan 10 kiloyu rahat verirsin 2 ayda. Ebruyla olan zamanlarımızı hatırla, istiyorsan yine takımlar kuralım
ben bunu hiç üstüme alınmıyorum
evettt görücez inşallah...saol canım...Allah hepimize kolaylık versin...
inşallahh her zamankinden fazla inanmaya başladım ben buna nedense...
senin azminden bende istiyorum...olumlu düşünüyorum...teşekkürler...
ben yavaştan üretimi kolaçan edeyim...yine görüşürüz kızlar...
bu arada Yenam gece uğrarım inşallah diye yazmıştı mesajda, Asuman ablam da gelir sanırım. inşallah eski günlerimize döneceğiz artık
ben de kaçayım, eşim gelmek üzeredir. akşam dışarda yiyeceğiz evin hanımı hastayım diye naz yaptığından
gece gelirim inşallah, görüşürüz
off ben çok kötüyüm ya toplanamıyorum bir türlü öküz gibi yiyorum hiç doymuyorum
yediklerimi tekrar yazmam lazım o zaman daha iyi oluyorum..sporda yok offff
Filizim çook teşekkür ederim canımmm , sizlerde sürekli aklımdaydınız , bende hepinizi çook seviyorum canlarımm
canım benim ben artık kendim için birşeyler yapmanın vaktinin geldiğini anladım ve yaptım , iyiki yapmışım diyormm , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin oralara gitmeyi , banada tekrarını nasip etsin ,inşAllahhh
gorumcemler dıyınce aklıma ne geldı. ben de bomba gıbı bır haber vardı ama unuttum sabah yazmayı.
esım yıllardır aılesını emeklı yapmaya calısıyor evlenmden once taksıtler odemıs, toplu odemıs, evlendıgımızden berı de yanı 5 yıldır oduyoruz her ay. hem bu odeme bıttı artık cok sukur. az degıl 400 tlye yakın oduyorduk hem de ınsaallah bır ay ıcınde emeklı maaslarını almaya baslayacaklar. hem kendılerı rahat edecek her ay ellerıne duzenlı para gececek ınek sat, bugday sat parasını beklemeyecekler hem gorumcenım tum masrafı onlara kalacak. benım kardesım ıcın odedıgım aylık taksıt de bıttı kredı cekmıstık yanı kızlar toplam da artık 1,000 tl kadar yakın rahat edecegız. hatta kardesım ekım de kredı cekıp bızım cektıgımız kredıyı bıze odeyecek tekrar. bır araba parası 10,000 kadar ancak bırıkmıs oldu bu vesıle ıle aslında ıkı yılda. hem kardesımın aıolemın ısını gormus olduk hem de bırıkım yapmıs gıbı olduk kardesım bıze odeyecek. bır kac ay daha gecsın hersey netlessın de katılım bankalarından kredı cektırmeyı dusunuyorum esıme. ev alalım taksıt odeyelım yavastan dıyorum ınsaallah bakalım hayırlısı
zor oluyor be esracıgım tabıkı. cocuklugumuzdan berı aılelerımızın reısı olduk ıkımız de maddı manevı konularda. ıkı kısılık aıle hıssedemıyorsun oyuzden once paralar, sonra da bebıs derken ınsaallah onumuzdekı yıllarda artık bır aıle olabılelım esımle dıye nıyetlenıyorum dua edıyorum. karsılık beklemeden cok ıyılık yaptık yapıyoruz herkese. odulu hayırlı saglıklı bır evlat olsun esımle her gecen gun daha ıyı anlasayım tek duam bunlar. cok sıkıntı cektım cok konuda yıllardır. yenı yenı bıraz huzurluyum ıyıyım. saglık kılo psıkolojı hersey cok yıprandı 30 dan sonra genclıgımı yasamaya kendımı bılmaya calısıyorum bundan sonra daha ıyı olsun ınsaallah canım. sagolasın. daha ıyılerını daha guzel haberlerı senden hepınızden alalım ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?