Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet katılıyorum spor hem motive ediyor hem vücut sıkılaşıyor.bugünden itibaren başlıyorum spor ve liste yazmaya..

Son düzenleme:

bazen bırak bu takımı hiç birşey yok gibi devam et eski günlere ye iç boşver tartıyı diyorum
inan hani öküze hakaret oldu belki ama inanın kendimi frenlemek çok zor...
yarına baçlarım sabaha başlarım diye geçiyor günler bu emeklerime de yazık olacak :26::26::26::26:
spor spor spor yapmam lazım şimdi evim malum bayram tatili nedeniyle temizlenemedi ve çamaşırlar toparlanamadı ..yarın nöbetim var bugün hepsini halledip spoor yapmam lazım..
kilo verenler spor yapanlar sizleri tebrik ediyor ve diyorum
lisateleri hazırlayanlarada elleriniz dert görmesin diyorum

Yaaa herkeste dönem dönem olabiliyor mesela söz konusu tatlıysa ben de kendimi durduramıyorum ama telafisini yapmaya çalışıyorum sende biliyorsn ki herşey sende bitiyor.Eski günlerdeki halin seni mutlu ediyormuydu? Hiç sanmıyorum.Düşün seneye yazın 40 beden giyinebilirsin ki sen çalışan birisin elbetteki spora vakttin kalmayabilir ama haftada bir kaç gün de yapabilirsin hadi hadiiii kaldır totoyuuu ve diyetine sarıl az kaldı sabırr lütfen

Merhaba küçülen arkadaşlar

Hepiniz çok iyisinizdir umarım..Ben de iyi olmaya çalışıyorum hatta iyiyim
Bugün işe gittim uzun bir aradan sonra çok yoruldum hep ayakta arşiv odasındaydım sonra fotokopi faks vb.işleri + sıcak hava dan dolayı leyla hallerindeyim..

Yemeğimi yedim bol köpüklü türkkahvesi eşliğinde size bakayım dedim...
Listeler için ellerinize sağlık esracım ve elizcim aslında benim de vardı yürüyüşüm ama unuttum yazmayı..

Şu an bunları yazıyorum ama bir yandan oğlumu susturmaya çalışıyorum deli gibi ablasına bağırıyor seni sevmiyorum artık diye..
İçine Kadir İnanır kaçmış sanki

----------

Aynurcuğum,hoşgeldin..Kırmızı yazılarınla seni görmek çok güzel canım..

Zehracım,düğününüz hayırlı olsun,sorunsuz çok güzel geçsin...Öpücükler efe paşaya..

asucum,makinan hayırlı olsun..ben de istiyorum gri makina ama bir türlü benim ki bozulmuyor )
18 senedir takır takır çalışıyor mübarek...buraya taşınırken gri ankastre aldık nasıl olsa yakında gider diye düşündüm ama yok anacım maşallahı var

Filizciğim,ne hayırlı evlatlarsınız siz öyle karı koca.. Allah dilediklerinizi hayırlısıyla gerçekleştirir inş...

MEyracım,gözün aydın annenler gelmiş,çok seviniyorum senin adına....

off ben çok kötüyüm ya toplanamıyorum bir türlü öküz gibi yiyorum hiç doymuyorum
yediklerimi tekrar yazmam lazım o zaman daha iyi oluyorum..sporda yok offff

Ben de kutup ayusu gibi yiyorum yahut yiyordum gün itibariyle normal insan gibi yedim..

Yazayım bari...

Sabah,
11:30

2,5 dilim ekmek
peynirli omlet
3 zeytin
domates salatalık biber

Akşam, 18:45

1 tabak sebzeli bulgur
1 tabak semizotu salatası
2 bardak ayran
türk kahvesi

Sonra meyve saatin de meyve yeyip,kefir içmeyi düşünüyorum..

Saat 12:30,17:30 arası işteydim. vakitsizlikten hiçbirşey yeyip içemedim...

Son düzenleme:
Çok ilginç.. Ben son mesajımı 19:30 civarı yazdım siteden çıktım işlerimden dolayı şimdi dikkat ettim 16:11 gösteriyor...
Çok korkuyorum ne ki bu böyle..)

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar,

yorgun argın size bakayım dedim. Yenam gelmiş şükür

bugün yediklerimi yazayım önce;

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle;
1 koca kase yoğurtlu şehriyeli mercimek çorbası (içeriği dünkünün aynısı)
2 tane salatalık
1 tane iri hurma
1 kutu lipton ice tea light

ara;
1 tane hurma
1 tane activia

akşam;
2 dilim pizza
4 tane elma dilim patates
1 kaşık sufle

ara;
beyaz çay

toplam 3 litreden fazla su içerim herhalde. spor yok bugün. ağrım hafifledi biraz ama sırtım ağrıyor bu sefer de. sanırım iyi üşütmüşüm ben.
Esracım romantik yemek demişsin ama biz pizzacıya gittik eşimin ısrarlarıyla. ama kendimi tebrik ettim, normalde 4 dilim pizza, ayrı porsiyon patates, ayrı porsiyon sufle yerdim yarın tekrar başlarım diye. ama tuttum kendimi, hayat tarzı haline gelecek inşallah bu durum zamanla...

hoşgeldin canımmm

adım atar atmaz süper menü paylaşmışsın, devamı da gelecek inşallah
bu arada karatay gibi olmuş sanki 2 büyük öğünle.

sitede saatler öğleden sonra bozuldu, baya bi geriden geliyor. sanırım teknik bir şey.

Son düzenleme:

Yenamm iyi gördüm sanki seni ama çok özletiyosun kendini menülerin güzel olmuş afiyet olsun canım türk kahvesi de candır mımmm ben de yarın içeyim akşam

İşteki yoğunluk bazen iyi oluyor dalıyosun dağıtıyosun sen de toparlarsın zaten

tebrik ederim esracım bi an kendimi o pizzacıda düşündüm de ooooo tutabilirmiydim bilmiyordum belki pizzada tutar suflede kendimi kaybederdim benim tatlı aşkım malumm hele bir de şu sınırsız olanlar varyaaa ne kaybederdik onlarda kendimizi ayy hatırlamak istemiyroum

bazen o pizzacılardada çok eğlenebiliyosun hem eşinle sana da değişiklik olmuş bu arada menün de güzel pizza için akşam ara öğün yapmammışsın sadece çayla geçiştirmişsin iyi olmuş sanırım spor yapamıyosun değil mi ?

sağol canım, ben de kendime hayret ettim. yol boyunca 3 dilim yerim diye düşünüyordum ama sonra vazgeçtim 2 dilime düşürdüm. gerçekten gözü dönüyor insanın orada.

tatlıya hiç gelmeyelim zaten, gelince çıkamıyoruz

Ben de menümü yazayım

Sabah aç karnına
bir bardak alkali su
4 kuru esmer kayısı

yarım saat sonra
bir yumurta ve az yağsız peynirle yaptıpım omlet
bir dilim kepek ekmek
bir domates

ara
bir bardak yeşilçay
yarımdan az haşlama mısır

öğlen
yarımdan az haşlanmış yumurta( ben eve geldiğimde bizimkiler kahvaltıdaydı ben de onu attım ağzıma )
bir buçuk servis kaşığı bamya yemeği
bir dilim kepek ekmek
bir bardak ayran ( ev yoğurdundan)

saat 4 gibi
bir küçük şeftali

saat 6 gibi
dolapta gördüğüm incirli pastayı 2-3 çatal didikledim
yarımdan az haşlama mısır

saat 7.30 da akşam yemeği niyetine ki öyle
bir kase yayla çorbası

Suyum 2,5 lt bunu 2 ltsi alkali olarak içtim ve 45 dk leslile yaptım

Hoşbuldum canım. nasılsın görüşmeyeli )

geçmiş olsun, hastamısın.?

Karatay olmuş sanırım.. nursena ne diyordu nuratay
Benimki de nilatay o zaman )

Aslın da ben hep montiye özenmişimdir ama tabi bendeki kursak nedeniyle hiiç ilişmedim..
Du bakalım ortaya karışık bişeyler yapıcaz artık

esracım sağol canım iyiyim şükür...Zaman herşeyin ilacı..

Senin de maşallahın var...devamı hep gelsin..

Geçmişi öylesine okudum pek hareket yokmuş zaten
egedeniz yine yok sanırım pc oğlun da yine..
dafinin misafirleri var yine, yine yoğun.. geçmiş olsun bu arada daficiğim..

dikkatimi çeken ceco neden yok..Hatta bayramlaşmaya bile gelmemiş..
Üzüldüm açıkçası bir açıklama yapmadan gitmesine.. keşke böyle olmasaydı..Sonuçta 2 yıldır buradaydı beslenme bağından çok gönül bağımız vardı diye biliyordum ben...

menün gayet güzel canım, her şeyi bi güzel dengelemişsin. yalnız benim de senin de çiğ sebzemiz azmış bugün. yarın onlardan da yersek iyi olur

sağol canım, böbreğim ağrıyor dünden beri hafif hafif. inşallah düzelirim. bi de akşam kürek kemiğime girdi bi ağrı feci. sanırım sırtımı üşütmüşüm.

monti dukanın ilk hali değil mi? ben yumurta yiyemediğimden bana zor geliyor o modeller. zaten düşük karbonhidrat, yüksek protein diyetleri artık çok demode

Yaseminciğim nasılsın canım...

Ses tonunu asu ya anlattım senin dedikodunu yaptık accık
Çok sıcak kanlı çok düzgün konuşan bir hatun dedim senden ötürü..

yaaa ben çok merak ettim şimdi, bana niye yapmadın dedikodu

ilk fırsatta Yasemin ablayla da konuşmam lazım o zaman, sonra Asuman abla, sonra da Nursena

dikkat et canım...Sağlam üşüttün demek ki..Öpeyim geçsin..

Modamı,demodamı bilemiyorm ki..

yaaa ben çok merak ettim şimdi, bana niye yapmadın dedikodu

ilk fırsatta Yasemin ablayla da konuşmam lazım o zaman, sonra Asuman abla, sonra da Nursena

Asuyla yasemin hemşolarmış yaa..hatta köyleri yakınmış )
Birbirlerine derin duygular besliyorlar o bakımdan

Esracım nursena nasıl cıvıl cıvıl,nasıl neşeli, çok civelek bir ses tonu var..

Son düzenleme:
İyi akşamlar güzel hatunlar
Dün kayınvalideme gittik akşam düğüne sabah da kahvaltıdan sonra kardeşime geçtik tüm kardeşler toplandık yaptık
Ancak akşama eve gelebildim gece doğru dürüst uyuyamadım akşamı zor ettim ama
Yenam da gelmiş kadro toplanıyor iyice
Ben daha başlayamadım ama evde olmayınca olmuyor işte of beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…