Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum istiyosan seni çıkartırım, stress olma sen. acele cevap

Ooooo liste çok iddialı ama ben çok sevdim sonuç nasıl olacak merak ediyorum hepinizin azmine güveniyorum kızlarrr haydinnn bakalım

Yenam haklısın ama ben rüyanın çok etkisinde kalıyorum bütün gün aklıma geliyor belki ondan sonuçta bir şekilde geçip gidiyorr takılmamak lazım haklısın

Hava bir açılıp bir kapanıyor hafifde rüzgar var muhteşem bir his rüzgarı hissetmek
kapalı havada bunalım yapan ben neredeyse göbek atacağım hava kapalı diye...
Öylesine bunaldık sıcaklardannn..

Kızlar bu arada unuttum size yazmayı beni abimlerin yazlığında kırkayak ısırdı..
hem de boynumdan hala etkisindeyim sürekli elim ensem de boynumda ara ara..

Bugün biraz ev işim var..Ne zaman yok ki
Sonra markete uğrayacağım akşam yemek için bamyam var ev de, et alıp bamyayı pişireceğim..

hahaha kız alemsin haaa ama yakındır o rakam bak demedi deme

Annem öyle diyor onlar konuşsada sen konuşsanda rüyana girermiş hatta izmirli bir aile dostumuz var ona süpriz yaptık kadın kapıyı açıp bizi gördüğünde ' anammm e ben sizi dün rüyamda görmedim ki ' dedi.O da öyle düşünüyor uzun süre görmediği biri gelemeden rüyasına girermiş insanın tabi ki doğruluk paylarını bilmiyorum :44::44:

Aaaa Yena kırkayakda mı ısırıyomuş bilmiyodum nasıl oldun şimdi ? geçtimi ?

Aaaa Yena kırkayakda mı ısırıyomuş bilmiyodum nasıl oldun şimdi ? geçtimi ?

Isırdı heralde, çünkü şişti ve kızardı,acaip acıdı bir süre...
herkse çok panik oldu benim dışımda. doktora gidelim doktora gidelim diye ben çok soğukkanlıydım gerek yok dedim..
İçimden de diyorum ki eğer zehirlenirsem anlarlar heralde,o vakit götürürler artık şimdi gitmeye gerek yok

Yaseminciğim nasılsın canım...

Ses tonunu asu ya anlattım senin dedikodunu yaptık accık
Çok sıcak kanlı çok düzgün konuşan bir hatun dedim senden ötürü..

Canım Yenam iyiyim bugün birde çalışmasam süper olucakkk Sen nasılsın?enerji veriyosun

yaaa ben çok merak ettim şimdi, bana niye yapmadın dedikodu

ilk fırsatta Yasemin ablayla da konuşmam lazım o zaman, sonra Asuman abla, sonra da Nursena

oyyyy kuzuma hemen senlede konuşalım Esram ni demek

Asuyla yasemin hemşolarmış yaa..hatta köyleri yakınmış )
Birbirlerine derin duygular besliyorlar o bakımdan

evet canım Asum ile çok yakınız hemşom benim toprağımmm.sizde can topikdaşlarımsınız umarım bir gün hepinizi görme imkanı olur yolu antalyadan geçen herkesi beklerim

kuzum bende işteyim ve aynı moddayım ama işi kim yapcak gene biz kendimi motive edip edip işleri toparlıyorum arada kafa dağıtıyorum sonra devammm

Kızlar bu arada unuttum size yazmayı beni abimlerin yazlığında kırkayak ısırdı..
hem de boynumdan hala etkisindeyim sürekli elim ensem de boynumda ara ara..

eneeemmm geçmiş olsunnn Yenam fenistil krem var kurtarıcı o böcek sokmaları v.s elinde bulundur canım onu.geçmiş olsunnn

geçmiş olsun canım ya, insanın rüyalarına girer valla. oyy bi tuhaf oldum...

aynı ben, hiçbir şart ve koşulda doktora gitmeye yanaşmaz. bana bi şey olursa anlarlar herhalde diye de düşünüp durur
korkusuz korkak oluyoruz bi sanırım

selam kızlar işler benim baya yoğun o yüzdende çok fazla yazamıyorum ama arada nefes almak için geliyorum akşamlarıda cepten takipteyim

Aynurum nasılsın maneviyatı değişilmez oranın değilmi?

aynurummmm cücüşüm

selam kızlar işler benim baya yoğun o yüzdende çok fazla yazamıyorum ama arada nefes almak için geliyorum akşamlarıda cepten takipteyim

Aynurum nasılsın maneviyatı değişilmez oranın değilmi?

canlarrıımmmm

adanaya geldik dün akşam ,bi kaç parça bişeyler aldım , bugünde alışverişe devammm , eeee ben artık türbanlı bi hatunumm ,accık yeni şeyler alayım dimi ama kendimeee

Yaseminimmmmm anlatamam sana , kelimeler yetmez ifade etmeye ,Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin İNŞALLAHHH , yanısıra banada tekrarını tabikiii

eminim çok güzel olacaksın yeni cicilerinle, yeni halinle nurlu arkadaşım benim

duana da kocaman bir aminnn.

Kuzum hayır diyelim hayır olsun inşallah bi derin nefes al rahatlamaya çalış canım benim
O günleride görcez inşallah esram bi gün o tartılar bizi 64,5 gösterecek başka yolu yok
Eline sağlık canım hadi bakalım yarış başlasın
Canım merakla fotoğraf bekliyoruz...
İnşallah yenam yükleyince haber ederim
Yenam geçmiş olsun ya Allah korusun ben valla hem tiksinirim hem korkarım böcükden

Hayırlı günler mutlu hafta sonları herkese
Sabah okudum yazacaktım aynuru arayım dedim cücüş beni benden alınca kaldı yazmak
Unuttum haliyle yazacaklarımı:)
Yenam geçmiş olsun kırkayak kötü bir tecrübe olmuş tırstım valla
Esracım beni de almış kilo verecekler listesine demek umut vadediyorum hala inşallah utanmam da utandırmam da 70 lere tekrar inmek süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…