HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ esrammm000:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ elizabeth_bath
Haftanın spor birincisi ..................pomogranate:119:
Haftanın spor ikincisi ...................esraamm00:119:
Haftanın spor üçüncüleri ...............efeeeemmm & Nilceeee:119:
bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Filizim çook teşekkür ederim canımmm , sizlerde sürekli aklımdaydınız , bende hepinizi çook seviyorum canlarımm
canım benim ben artık kendim için birşeyler yapmanın vaktinin geldiğini anladım ve yaptım , iyiki yapmışım diyormm , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin oralara gitmeyi , banada tekrarını nasip etsin ,inşAllahhh
sporcularımızı ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik edip darısı başıma diyorum...
kızlar ayrılık vakti geldi ben toparlanıyorum ve eve geçiyorum....bi daha ne zaman sizinle olabilirim bilmiyorum...yarışmanıza katılamıcam ama kurbana kadar bende elimden geleni yapıcam inş...dua edin bir sonraki görüşmemizde bende eksi haberleri vereyim size...şuan kaç kiloyum onu bile bilmiyorum....ama toparlancam inşallah...hepiniziöpüyorum Allaha emanet olun....
Merhaba küçülen arkadaşlar
Hepiniz çok iyisinizdir umarım..Ben de iyi olmaya çalışıyorum hatta iyiyim
Bugün işe gittim uzun bir aradan sonra çok yoruldum hep ayakta arşiv odasındaydım sonra fotokopi faks vb.işleri + sıcak hava dan dolayı leyla hallerindeyim..
MEyracım,gözün aydın annenler gelmiş,çok seviniyorum senin adına....
Meyracım salı günü benim de misafirim olacak kolay gelsin sana da şimdiden ne güzel annen de yanında yardımcı olur sana
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum yarın benim oğlumun düğünü var ama ben malesef işteyim özel şirket yapcak bişi yok öğlen çıkcam bakalım hayırlısı artık
Öpüyorum hepinizi kızlar
Kuzum teşekkür ederim o senin güzelliğin utandım şimdi
Ayrıca ne yardımı kuzum siz yanımda olsaydınız yeterdi bana
Tamam kuzum inşallah p.tesi salı hallederim
Canım hadi sana şimdiden Allah kolaylıklar versin inşallah sorunsuz atlatırsınız rabbim hep güzel günlerini göstersin oğluşunun öpüyorum ikinizide
Burdayım daha canım benim öğlen çıkıcam ondan sonra giremem bidaha
Teşekkür ederim güzel dileklerin için bizde seni öpüyoruz gelinimin annesi
Canım inşallah biran önce senin şu net sorunu düzelir dönersin aramıza bekliyoruz seni öpüldün
Anammmm yenam gelmiş hoşgelmiş özledik seni ablacım
Teşekkür ederim yenam inşallah öle geçerBizde seni öpüyoruz kocaman
Günaydın herkese;
Ben yine işteyim bugün ve nedense canım çok sıkılıyor bugün biter mi yaaa
Zaten rüyamdada saçma sapan insanları gördüm benden mi bahsettiler acaba ?
İnşallah düzelir günümm
günaydın kızlar benim afacan sağolsun erkenden hortladı benım uykumu açtı şimdi kendi mışıl mışıl uyuyo
tartıdan da yüzüm güldü hemencik bildirim yapayım didim :)
Kilo bildirimi : 97.3
Spor bildirimi : 240 dk
sanırım yogun tempo beni iyi zayıflatmıs önümüzdeki haftada gelen gidenle yogun olurum inş dvm ı gelir
geçmişe az biraz baktım meyramı gördüm sağol kuzum iyi dileklerin için
özlettin kendini denkleşemedik şu sünnet merasimi bitsin bol bol görüşürük
he gerçi seninde annenler gelmiş aynı zamana denk gelir belki
bol bol güzel vakit geçirin ana kız öpüyorum seni kocamaan kocaman
bız medya market vardı sanırım ordan alısverıs yaptık sadece canım. ben tartı aldım esım tras makınası. fıyatlar cok ıyıydı baska seylere bakacak kadar zaman yoktu zaten. kent plaza ya henuz gırmedım ama kule sıteye gıttım hatta en ust katında musterımıze yemek yedırmıstık bır ay sonra tekrar koye gıdebılırız sebzeler cıkar alıp getırırız ozaman vakıt olursa kent plazaya da gıdeyım herzaman onunden gecıyor arac ama bız koye gectıgımız ıcın fırsat olmuyor
canlarrıımmmm
adanaya geldik dün akşam ,bi kaç parça bişeyler aldım , bugünde alışverişe devammm , eeee ben artık türbanlı bi hatunumm ,accık yeni şeyler alayım dimi ama kendimeee
Yaseminimmmmm anlatamam sana , kelimeler yetmez ifade etmeye ,Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin İNŞALLAHHH , yanısıra banada tekrarını tabikiii
Hayırlı günler mutlu hafta sonları herkese
Sabah okudum yazacaktım aynuru arayım dedim cücüş beni benden alınca kaldı yazmak
Unuttum haliyle yazacaklarımı:)
Yenam geçmiş olsun kırkayak kötü bir tecrübe olmuş tırstım valla
Esracım beni de almış kilo verecekler listesine demek umut vadediyorum hala inşallah utanmam da utandırmam da 70 lere tekrar inmek süper olur
Yenacım geçmiş olsun...
Asuman ablacım sana da hayırlı günler...
Esoşum sen 64,5 kg da göreceksin eminim...bende 89,999...görecem inşallah...
selam ahali:)
şöyle bi geçmişi okudum şimdi.....
dün annemlerle amcamlara gittim gündüzden, akşama yemeğe ve çaya bizde kaldık eşimle çok ısrar edince amcamlar....
gece tekrar biz evimize döndük, annemler orada kaldılar, bugün ikindin tekrar gelcekler bize annemgil:)
amcamların terasında akşam çay keyfi süperdi kalabalıkça, artı çok serin bi hava vardı.....
havanın serinliğinden dolayı şimdi kulaklarım ağrıyo ama olsun çok güzeldi yinede:)))))
ayyyy aynı van kedisi gibiyim ben yaaaaa
van kedileri böyle benim gibi çok hassas olurlar da:))))
yarında kuzenimin oğlunun sünneti var oraya gidicez inşaallah.
en azından bi maşaallah takalım istiyorum ben ama bakıcaz artık.
bu salıda benim günüm var:))))
ve bende bu sefer gün:)
heycanlıyım ilk gün alışım çünkü bu:)
annemin olması benim için iyi oldu, destek bana, ikramlarda da bişeyler yapcaz artık......
ben şimdi şöyle bi alıntılarıma bi bakayım hele:)
bu arada kırkayak ısırmış ablacım seni yaaa....
çok geçmiş olsun ablacım.....
o kırkayak bi benim elime geçseydiiiiiiii
çok şükür zehirlenme falan olmamış
aslında bi doktora gitseydin yada hala gitsen dahamı iyi olurki ablacım???
hani mikrop falan taşırda, sana geçmesin Allah korusun ablacım yada hadi başka verdiği zararlar varsa bizim bilmediğimiz......
Allaha emanet olasın, çok öpüyorum, görüşürüz ablacım
ay be canım üzüldüğün şeye bak. benim hiç öyle takıntılarım yoktur. istediğiniz gibi rahat olabilirsiniz.hiç üzülmem alınmamda .biz kadere inanan insanlarız. Allahtan gelene amenna.ben hiçbir zaman illaki olsun diye dua etmedim.Yarabbi hakkımda hayırlı olanı ver dedim. Rabbimde böylesini nasibetti.demekki benim için hayırlı olan bu. hem hayırlısını isteyip, hem illaki olsun demek abes olur zaten.Rabbim neylerse güzel eyler. ona gönül koymakta olmazdafi abla dıyeyım benden buyukmussun. ben senden bınlerce kez ozur dılıyorum senı tanımaya ve cok yoruldugun ıcın dınlenmen vs gıbı seyler ıcın yazısırken senı ıncıttım belkı de . su an okadar uzgunum kı. bız bır taneyı bıle beceremedık sana maasallah cocuklar, torunlar dıye bıle yazdım ben bılmıyordum dafi abla. cok cok ozur dılerım benı affet. canını acıttım sorularımla. ama bılerek yapmadım kesınlıkle. asla yapmam. hele kı cocugunun olma ıhtımalı cok dusuk, 26larda erken menopoza gırmıs bırı olarak bu konuda kımsenın canını yakmam. ne dıyım ne soyleyım bılmıyorum keske bılseydım kendıme cok kızıyorum aglayacagım valla nerdeyse.
Allah ağız tadıyla yemeyi nasibetsin zeynepcimben geldiimmm ama kimsecikler yokk...neyse...benim bugünüm uzun yorucu ve güzel geçti....sabah doktara gittik röntgen falan çektirdik çok fazla kireçlenmesi varmış tedaviside yok dedi ilaç verdi ağrılar için ve bikaç egzersiz....sonra eltime çaya gittik güzel geçtii...dönüşte pazara uğradık 40 kilo fasülye 10 kilo domates aldımm... akşam namazından beri onlarla uğraşıyoz maaa aile....şimdi pişiyolar ama bi 10 kilosunu sabah yapıcaz yorulduk artıkkk.....bende havadisler böylee....
oy oy hoş geldin cücüğüm Allah kabul etsin.oralara dokunan avuçlarından, oraları gören gözlerinden öperimbol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
görmeyen bir aşık gören bin aşık . daha oralardan dönemedin biliyorum ve hemen ne zaman tekrar gidebilirim diye düşünüyorsun.Rabbim gitmeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasibetsin inşallah.Filizim çook teşekkür ederim canımmm , sizlerde sürekli aklımdaydınız , bende hepinizi çook seviyorum canlarımm
canım benim ben artık kendim için birşeyler yapmanın vaktinin geldiğini anladım ve yaptım , iyiki yapmışım diyormm , Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin oralara gitmeyi , banada tekrarını nasip etsin ,inşAllahhh
ay yena gelmiş hoş geldin canım özlettin kendini seni görmek güzel.her ne kadar bende karabatak gibi bir gelip bir giyor olsamda eksikliğin hissediliyor.Geçmişi öylesine okudum pek hareket yokmuş zaten
egedeniz yine yok sanırım pc oğlun da yine..
dafinin misafirleri var yine, yine yoğun.. geçmiş olsun bu arada daficiğim..
dikkatimi çeken ceco neden yok..Hatta bayramlaşmaya bile gelmemiş..
Üzüldüm açıkçası bir açıklama yapmadan gitmesine.. keşke böyle olmasaydı..Sonuçta 2 yıldır buradaydı beslenme bağından çok gönül bağımız vardı diye biliyordum ben...
hafızana hayranım maşallah subhanallahesracım günlerdir aklımda sana soracağım ama telefonla konuştuğumzda unutuyorum..
Kuzen ablanın talihsiz bir durumundan bahsetmiştin bir ara..
Nooldu varmı bir gelişme.??
esracım bende bu listede olsam belki yine sekiz görürüm dedim biran ama artık liste çıkmış. kısmetse bişrdahakine girerim.KURBAN BAYRAMINA KADAR 8 HAFTA/ 8 KG YARIŞMASI LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta [/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta [/TD]
[TD="width: 55"]5.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]6.Hafta [/TD]
[TD="width: 55"]7.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]8.Hafta [/TD]
[TD="width: 85"]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]esramm00[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nilceee[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]1.73[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
geçmiş olsun yenacım. hiç kırkayak ısırana rastlamamıştımHava bir açılıp bir kapanıyor hafifde rüzgar var muhteşem bir his rüzgarı hissetmek
kapalı havada bunalım yapan ben neredeyse göbek atacağım hava kapalı diye...
Öylesine bunaldık sıcaklardannn..
Kızlar bu arada unuttum size yazmayı beni abimlerin yazlığında kırkayak ısırdı..
hem de boynumdan hala etkisindeyim sürekli elim ensem de boynumda ara ara..
Bugün biraz ev işim var..Ne zaman yok ki
Sonra markete uğrayacağım akşam yemek için bamyam var ev de, et alıp bamyayı pişireceğim..
iyi cesaretIsırdı heralde, çünkü şişti ve kızardı,acaip acıdı bir süre...
herkse çok panik oldu benim dışımda. doktora gidelim doktora gidelim diye ben çok soğukkanlıydım gerek yok dedim..
İçimden de diyorum ki eğer zehirlenirsem anlarlar heralde,o vakit götürürler artık şimdi gitmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?