Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım geçmiş olsun...

Asuman ablacım sana da hayırlı günler...

Esoşum sen 64,5 kg da göreceksin eminim...bende 89,999...görecem inşallah...

selam ahali:)

şöyle bi geçmişi okudum şimdi.....

dün annemlerle amcamlara gittim gündüzden, akşama yemeğe ve çaya bizde kaldık eşimle çok ısrar edince amcamlar....
gece tekrar biz evimize döndük, annemler orada kaldılar, bugün ikindin tekrar gelcekler bize annemgil:)
amcamların terasında akşam çay keyfi süperdi kalabalıkça, artı çok serin bi hava vardı.....
havanın serinliğinden dolayı şimdi kulaklarım ağrıyo ama olsun çok güzeldi yinede:)))))
ayyyy aynı van kedisi gibiyim ben yaaaaa
van kedileri böyle benim gibi çok hassas olurlar da:))))

yarında kuzenimin oğlunun sünneti var oraya gidicez inşaallah.
en azından bi maşaallah takalım istiyorum ben ama bakıcaz artık.

bu salıda benim günüm var:))))
ve bende bu sefer gün:)
heycanlıyım ilk gün alışım çünkü bu:)
annemin olması benim için iyi oldu, destek bana, ikramlarda da bişeyler yapcaz artık......

ben şimdi şöyle bi alıntılarıma bi bakayım hele:)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ clutch

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ esrammm000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ elizabeth_bath
Haftanın spor birincisi ..................pomogranate :119:
Haftanın spor ikincisi ...................esraamm00 :119:
Haftanın spor üçüncüleri ...............efeeeemmm & Nilceeee :119:

kızlar tebrikler

esracım, elizcim; elceezlerinize sağlık inşaallah, çok teşekkürler.....
ikinizide koccaman öpüyorum

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

amin.....

hoşgeldin tatlım:))))

bende seni öpüyorum canım, sende Allaha emanet ol.......

çok sağol ablacım benim........
I-love-YOU

bu arada kırkayak ısırmış ablacım seni yaaa....
çok geçmiş olsun ablacım.....
o kırkayak bi benim elime geçseydiiiiiiii

çok şükür zehirlenme falan olmamış
aslında bi doktora gitseydin yada hala gitsen dahamı iyi olurki ablacım???
hani mikrop falan taşırda, sana geçmesin Allah korusun ablacım yada hadi başka verdiği zararlar varsa bizim bilmediğimiz......
Allaha emanet olasın, çok öpüyorum, görüşürüz ablacım

Meyracım salı günü benim de misafirim olacak kolay gelsin sana da şimdiden ne güzel annen de yanında yardımcı olur sana

canım yarın düğün çok rahatca geçer inşaallah.......
Allah kolaylıklar versin inşaallah yarın size canım......
öpüyorum

ne günler geçmedi ki bu günün geçmesin bence canım......
ayrıca şuan bu lafım bana da kapak oldu.........

çok sağol canım.....
inşaallah.....

bende seni koccaman öpüyoruuuum......
ayrıca tekrardan kolay gelsiiiin........
ı*love*you:)

güle güle kullanın canım aldıklarınızı:)
kent plazaya gidersen ipekyoluna bakmayı unutma o zaman:))
bakalım sen nasıl bulacaksın ipekyolunu, ben bayıldım.
birde varya kule sitenin en üstündeki o restoranta ben asla çıkamaaaaam
nasıl çıktın kız oraya:))))
maşaallah
oraya çıkabilen çok tanıdığım oldu tabide ben asla cesaret edemem yani şahsen......
uçağa binmek ondan kolay geliyo banaDD
biri deseki bana; sana 5milyar verelim oraya çık, orda 10dk dur dese yine çıkamam, çıkmam
birde dönüyo durmadan yaaaa

öpüyorum

bizde bir kedi var biliyormusunuz:)))
yoğunluğumdan dolayı bahsedemedim size bu kediden:))))

annemler bu sefer kedilerinide getirdiler gelirken:)))
giderken tabi yine götürecekler.
ismi pamuk.

zaten dışarıya alışkın bi kedi, bahçemiz oluncada iyi oldu pamuğa bizim ev:)
eşim biraz huzursuz oluyo bazen ama olacak yaşıyoruz hayatta yani:)))
bahçeden içeri girdiği pek yok zaten pamuğun:))))

misafirde olsa evimde bi kedinin olması beni çok mutlu etti gerçekten:)))))
büyük aşkım======> kediler:)))))

hadi artık ben kaçaaar.....
herkesleri öptüm

İyi günler de giyin aldıklarını canım...

canım sen verdiğin rakamla hepimiz için umutsun zaten..

Yenacım geçmiş olsun...

Asuman ablacım sana da hayırlı günler...

Esoşum sen 64,5 kg da göreceksin eminim...bende 89,999...görecem inşallah...

Ben de göreyim 8 li bişey..

Meyracım 2 hafta geçti üzerinden bir kaç gün şişlik durdu onun dışında çok şükür bişeyim yok...
Çok sağol ilgin için..

Zehracım sana çookk kolay gelsinn..çok güzel geçsin düğününüz inşaAllah...

bugün işler çok ve can sıkıcı gıcık gıcık siparişler...

regl olmadım onun verdiği şişlik ve gerginliklte cabası...

evde bekleyen işler hep kafamda..bunalımım bennnn....

herkesi öpüyorum...kendinize cici bakın

geçmişi okuyup geleyim dedim ama daha 17 sayfa var. benim zamanım yok.
bir görünüp bir kayboluyorum. özledim sizi
bir türlü gelemedim. bu sabah döndük kumladan. tabi yine misafirlerim vardı. bursadada düğün var dönmemiz gerekti. evin anahtarlarını misafirlere verdik onları orda bırakıp döndük. biraz göz attım sonra düğüne gittik. kapatınca alıntılarım gitmiş. neleri alıntıladım onuda unuttum.
asuuu makinanı almışsın hayırlı olsun güle güle kullan.
başka ne vardı unuttum işte
akşama başka düğün var yine düğüne gidicem. yarında köye gidicem kısmetse.
yeğenimin adağı vardı günde bize kuzu kesecekti. yarın günümüz var. köyde toplanalım adağımı yapayım dedi. kuzuyu almış
gitmişken biraz domates toplarım. pazarteside salça yapar öyle dönerim inşallah.

ay be canım üzüldüğün şeye bak. benim hiç öyle takıntılarım yoktur. istediğiniz gibi rahat olabilirsiniz.hiç üzülmem alınmamda .biz kadere inanan insanlarız. Allahtan gelene amenna.ben hiçbir zaman illaki olsun diye dua etmedim.Yarabbi hakkımda hayırlı olanı ver dedim. Rabbimde böylesini nasibetti.demekki benim için hayırlı olan bu. hem hayırlısını isteyip, hem illaki olsun demek abes olur zaten.Rabbim neylerse güzel eyler. ona gönül koymakta olmaz belki kendimin olup asi olacak üzülecektim. Rabbim hep hayırlı insanları çıkardı karşıma hepside saygıda kusur etmmemek için uğraşıyorlar. kocaman güzel bir ailem var. şükürler olsun onları bana verene. daha önce kendimle ilgili yazmıştım siz yoktunuz doğal olarak bilmiyorsunuz. tekrar tekrar yazarsam insanlar sıkılabilir diye düşünüp açıklama yapmamıştım. nerden bileceksinki.
için rahat olsun canım.

Allah ağız tadıyla yemeyi nasibetsin zeynepcim

Son düzenleme:
esraa geçmişolsun canım . kendine dikkat et
bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar canlarımm ,cücüşleriimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
oy oy hoş geldin cücüğüm Allah kabul etsin.oralara dokunan avuçlarından, oraları gören gözlerinden öperim

görmeyen bir aşık gören bin aşık . daha oralardan dönemedin biliyorum ve hemen ne zaman tekrar gidebilirim diye düşünüyorsun.Rabbim gitmeyenlere gitmeyi, gidenlere tekrarını nasibetsin inşallah.

Son düzenleme:
günüm güzel başladı bugün ama öülene doğru eşimle hafif atışınca keyfim kaçtı önemli bişey değil hatta bizimle ilgili bir mevzu bile değil ama çenemi tutamadım işte
dışarı çıkacaktım hem yürüyüp hem ufak tefek işlerimi halledeyim diye ama vazgeçtim hiç çıkmadım evden bugün iyi oldu aslında evdeki ertelediğim göze görünmeyen ama yapılması gereken ufak tefek işlerimi hallettim fırınım kaldı temizlenecek onu da akşam ya da yarın hallederim artık

Kızlar gün bitti eve geldim ohhh gelirken annemle alışveriş yaptık biraz bana sebze meyve falan aldık hatun çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem

Bizim burda yine orkestra çalıyor erkekler kına gecelerini kahvede yapıyorlar bizim eve yakın en az 10 tane kahve var artık kışa kadar her haftasonu böyle bari sabah gelini biraz geç çıkarsalar saat 8 de başlıyor korna sesleri taaa öğlene kadar susmuyor hiç uyuyamıyorum

Bu arada Filizin misafrleri gelmiş görümceleri bir de çocukları da varmış o yüzden başı kalabalık ancak pazartesi işyerinden bakabilirmiş haber vermemi istemiş merak etmeyinn kızlarrr

Bişey daha kızlar geçenlerde diyetteyken çiğköfte yemek hatta günde 3 tane iyi gelirmiş diye bi yazı okumuştum ama şimdi hatırlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? ben çok severim bugün de yedim acaba acı metabolizmayı hızlandırıp yağlarımı yakıyor ? tabi etsiz çiğköfte

Meyracım çok teşekkür ederim tabi neler geçiyor bunlarda gelir geçer bu arada ben hayvanları pek severim ama kedilerden biraz korkuyorum küçükkken elimde bıraktığı izden dolayı sanırım ben köpek çok severim olsa varya kucağımdan ayırmam

Dafi abla ne güzel düğünden düğüne ohhh tadını çıkar bol eğlenceler

Asuman ablacım kalbinde yüzün gibi güzel senin.Karı koca arasında ufak tefek problemler hep oluyor.Büyüklerimiz der ya hani tadı tuzu bunlar diye.Sen çok akıllı bir kadınsın eminim sonradan durum değerlendirmesi yapıp konuyu uzatmamışsındır.Rabbim başka sıkıntı vermesinn bunlar küçücük şeyler gelir geçer.Hem dışarı işinde yarına kalmış pazar günü halledersin hepsini

Yenam çok geçmiş olsun bak sen kırkayağa nasıl da ısırmış aslında keşke bi görünseymişsin doktora yaa ben zaten şu börtü böcek olayında çok tırsağım pikniğe falan gitsek tik olur kaşınırım o derece

Nothing sorma canım yaaa işler pek sıkı bu ara deli ediyor beni müşteriler üstüne patronlarımın sorumsuzluğu tabi ben muhatap oluyorum kendileri değil şu durum olmasa işimi çok seviyorum ortamda idare eder yanii küçük yer mecburum burda çalışmaya

Son düzenleme:
kızlar listeleride gördüm.
kilo veren ve spor yapan azimlilerimizi tebrik ediyorum.
esracım, Elizcim Ellerinize sağlık ikinizinde

esracım kumlada tartı var cuma bildirim yaparım diye umuyordum ama çay bahçesine gitmeye fırsat bulamadım. ya izinli yazarlar ya iki gün önce bildirdiğim 92.5 i geçerler diye düşündüm. sende izinli yazmışsın

ay yena gelmiş hoş geldin canım özlettin kendini seni görmek güzel.her ne kadar bende karabatak gibi bir gelip bir giyor olsamda eksikliğin hissediliyor.
cecoya bende üzüldüm en azından gitmeden önce yazdığım mesajı alıtılar sanmıştım. giderkende bir gidiyorum der demiştim. özeldende yazmak istemedim.biz burada bir aileysek birbirimizden ayrı gayrımız olmaz diye düşündüm. kim bilir belki alındıklarının arasında bende varımdır dedim.

esracım günlerdir aklımda sana soracağım ama telefonla konuştuğumzda unutuyorum..
Kuzen ablanın talihsiz bir durumundan bahsetmiştin bir ara..
Nooldu varmı bir gelişme.??
hafızana hayranım maşallah subhanallah

esracım bende bu listede olsam belki yine sekiz görürüm dedim biran ama artık liste çıkmış. kısmetse bişrdahakine girerim.

geçmiş olsun yenacım. hiç kırkayak ısırana rastlamamıştım

iyi cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…