günüm güzel başladı bugün ama öülene doğru eşimle hafif atışınca keyfim kaçtı önemli bişey değil hatta bizimle ilgili bir mevzu bile değil ama çenemi tutamadım işte
dışarı çıkacaktım hem yürüyüp hem ufak tefek işlerimi halledeyim diye ama vazgeçtim hiç çıkmadım evden bugün iyi oldu aslında evdeki ertelediğim göze görünmeyen ama yapılması gereken ufak tefek işlerimi hallettim fırınım kaldı temizlenecek onu da akşam ya da yarın hallederim artık
esracım bende bu listede olsam belki yine sekiz görürüm dedim biran ama artık liste çıkmış. kısmetse bişrdahakine girerim.
geçmiş olsun yenacım. hiç kırkayak ısırana rastlamamıştım
ÖĞleden sonra yağmur yağdı burada, çok mesuduz hepimiznasıl püfür püfür esiyor..
Çaya misafirim var dı..Onlar çıktıktan sonra kızımla 30 dk. yürümeye çıktık evin etrafını döndük
gelince mutfak toparla makinaya yerleştir vb.
yediklerime gelince
Sabah; 11:00
2,5 dilim tb ekmek, dilimin biri tereyağlı..
peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber
3 hurma
Ara;
3 top dondurma
Akşam; 18:30
1 tabak etli bamya
5 kaşık bulgur
1 kase cacık
acı yeşil biber
Ara;
2 hurma kurabiye niyetine çayın yanında yedim..
esracım seni görüyorum aşağılarda
listeye eklemeye uğraşma istersen tekrr eziyet olmasın sana. bir sonrakine eklersin.
bende bugün yemek yiyip düğüne gittim.düğünde yemekliymiş. davetiyeye yazmamışlar.sadece birkaççatal ucu et aldım başka yemedim.
bizim kumlada kalan misafirlerde döndüler. kumlada deprem olmuş korkmuşlar. aslında bursadada hafif hissedilmiş ama biz düğüne giderken yolda anlamadık. merkez üssü gemlik engürücükmüş
yenacım burdada çok yağmur yağdı. ögleden sonra düğüne giderken silgeçler silmeye yetiştiremedi.kumlayı aradık hiç damlamadı dediler. akşam deprem oldu. hava şu anda bile çok sıcak. yapış yapış nem var. birkaç gün önce gök taşı düştü orman yangını başladı demişlerdi. havada çok anormallik var.
esracım seni görüyorum aşağılarda
listeye eklemeye uğraşma istersen tekrr eziyet olmasın sana. bir sonrakine eklersin.
bende bugün yemek yiyip düğüne gittim.düğünde yemekliymiş. davetiyeye yazmamışlar.sadece birkaççatal ucu et aldım başka yemedim.
bizim kumlada kalan misafirlerde döndüler. kumlada deprem olmuş korkmuşlar. aslında bursadada hafif hissedilmiş ama biz düğüne giderken yolda anlamadık. merkez üssü gemlik engürücükmüş
yenacım burdada çok yağmur yağdı. ögleden sonra düğüne giderken silgeçler silmeye yetiştiremedi.kumlayı aradık hiç damlamadı dediler. akşam deprem oldu. hava şu anda bile çok sıcak. yapış yapış nem var. birkaç gün önce gök taşı düştü orman yangını başladı demişlerdi. havada çok anormallik var.
gunaydın arkadaslarım nasılsınız?
nasıl gıdıo dıyetler. ben gectıgımız cuma lısteye gırmeyecegım heralde dıye bıldırımımı yapmadım bu onumuzdekı cuma yapabılır mıyım?
gunaydın arkadaslarım nasılsınız?
nasıl gıdıo dıyetler. ben gectıgımız cuma lısteye gırmeyecegım heralde dıye bıldırımımı yapmadım bu onumuzdekı cuma yapabılır mıyım?
Musmutlu pazarlar diliyorum güzeller,
Eşim arkadaşına araba bakmaya gitti erkenden daha doğrusu birlikte gittiler..
Bu saat oldu ben de onu bekliyorum kahvaltı için..
Bir yanım ye boşver diyor,diğer yanım en sevdiğiniz öğünü birlikte yapın diyor..
canım nasıl bekledin aç aç, keşke yeseydin
selam kızlar mutlu pazarlarrr.çokca iş az az arada oturmayla bu saate geldik kahveye beklerim hepinizi beni dinlendirir hep
Eşim bugün evde değil bizde kızlarla balkonda kahvaltımızı yaptıktan sonra epeyce oturdum sütçü bekleme bahanesiyle 2 de geldi sütçü de
Sütümü sebzelerimi aldım mutfağa girdim perde cam buzdolabı fırın temizliği var şimdi dinlenmedeyim
selam kızlar mutlu pazarlarrr.çokca iş az az arada oturmayla bu saate geldik kahveye beklerim hepinizi beni dinlendirir hep
Bekledim valla saat bir birbuçuk arası yedik..acaip çok yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?