Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarım daha iyisindir asucum...

daficiğim esra senide ekler muhakak gözünden kaçmıştır...
Sensiz olurmu şeker..

Kırkayakta o kadar kişinin içinden beni buldu )

selamlar,

geçmişi telden okudum da belki dafi abla buradadır diye hemen ona yazayım dedim. ablacım eklerim seni de listeye 92,5 ile. sen 85e bile yaklaşırsın misafirler azalsın...

iyi tatiller bu arada, gel git baya yoruluyorsun ama

ÖĞleden sonra yağmur yağdı burada, çok mesuduz hepimiz nasıl püfür püfür esiyor..

Çaya misafirim var dı..Onlar çıktıktan sonra kızımla 30 dk. yürümeye çıktık evin etrafını döndük
gelince mutfak toparla makinaya yerleştir vb.

yediklerime gelince

Sabah; 11:00
2,5 dilim tb ekmek, dilimin biri tereyağlı..
peynir
1 zeytin
domates,salatalık,biber
3 hurma

Ara;
3 top dondurma

Akşam;
18:30
1 tabak etli bamya
5 kaşık bulgur
1 kase cacık
acı yeşil biber

Ara;

2 hurma kurabiye niyetine çayın yanında yedim..

Selamlar yeniden,

sanırım kaçırdım sizleri, benden başka kimse görünmüyor. belki uğrarsınız yine.
biz dışardaydık akşam, yemeği de dışarda yedik mecbur. eve gelince de iyisin, çık koşu bandına diye zorladım kendimi. iyi de oldu.

Dafi ablacım ben seni 92.5la eklemeyi akıl edemedim. haftaya ama iki listeye de o kiloyla eklerim seni
Asuman abla senden demişsin umut vaadediyorum falan diye senden ala umut vaadeden olur mu. sen ve özlem benim bu topikate gördüğüm en çok kilo veren insanlarsınız. buradan kopmayarak da kilonu korumaya çalışıyorsun, harikasın
bence kurbana kadar 7leri de görürsün kesin sen.

yediklerimi yazayım bugün;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
1 kutu lipton ice tea light

öğle
ton balıklı salata
1 dilim kaşarlı kepekli ekmek
10 tane mor üzüm

ara
1 tane iri hurma
1 tane mor erik
1 tane activia
yeşil çay

akşam
1 tane lavaş tantuni
1 yemek kaşığı kadar fındıklı sütlaç

ara
beyaz çay

3 litreden fazla su içtim. 1300 kalori civarı aldım. 40 dakikada 3.1 km yürüyerek 310 kalori yakmışım ayrıca. eh fena değildi sanki bugün. benden haberler böyle, hepinizi öperim. iyi geceler

afiyet olsun canım, yine harika görünüyor menün. iyi başladın maşallah sana

esracım seni görüyorum aşağılarda
listeye eklemeye uğraşma istersen tekrr eziyet olmasın sana. bir sonrakine eklersin.

bende bugün yemek yiyip düğüne gittim.düğünde yemekliymiş. davetiyeye yazmamışlar.sadece birkaççatal ucu et aldım başka yemedim.
bizim kumlada kalan misafirlerde döndüler. kumlada deprem olmuş korkmuşlar. aslında bursadada hafif hissedilmiş ama biz düğüne giderken yolda anlamadık. merkez üssü gemlik engürücükmüş

yenacım burdada çok yağmur yağdı. ögleden sonra düğüne giderken silgeçler silmeye yetiştiremedi.kumlayı aradık hiç damlamadı dediler. akşam deprem oldu. hava şu anda bile çok sıcak. yapış yapış nem var. birkaç gün önce gök taşı düştü orman yangını başladı demişlerdi. havada çok anormallik var.

Son düzenleme:

yok ablacım bugün eklerim, haftaya yayınladığımda kesin olursun

geçmiş olsun deprem için. Allah korusun büyüklerinden, dün de 17 ağurtostu malum

Hayırlı pazarlar canlarım
Ev halkı uyuyor daha ben uykumu almışım kalktım biraz oyalanıp yavaştan kahvaltı hazırlarım ekmek felan da alınacak gidip almak bana düşecek herhalde:)

gunaydın arkadaslarım nasılsınız?
nasıl gıdıo dıyetler. ben gectıgımız cuma lısteye gırmeyecegım heralde dıye bıldırımımı yapmadım bu onumuzdekı cuma yapabılır mıyım?

Musmutlu pazarlar diliyorum güzeller,

Eşim arkadaşına araba bakmaya gitti erkenden daha doğrusu birlikte gittiler..
Bu saat oldu ben de onu bekliyorum kahvaltı için..
Bir yanım ye boşver diyor,diğer yanım en sevdiğiniz öğünü birlikte yapın diyor..

daficiğim geçmiş olsun deprem kaçınılmaz gerçeğimiz maalesef ;(

Yağmur burayıda etkiledi sadece kısa bir süre yağpmasına rağmen..
MAlum altyapı şahane olduğundan...

nasıl gıdıo dıyetler. ben gectıgımız cuma lısteye gırmeyecegım heralde dıye bıldırımımı yapmadım bu onumuzdekı cuma yapabılır mıyım?

MErhaba başaran arkadaş. tebrik ediyorum.

Daha önce kısa süreliğinede olsa bizim listemizdeydin değilmi.?

Son düzenleme:

Melekcim yapabilirsin bildirim, keşke geçen cuma da yapsaydın, alırdık listeye. olsun bundan sonra bizimle olursun artık

canım nasıl bekledin aç aç, keşke yeseydin

Eşim bugün evde değil bizde kızlarla balkonda kahvaltımızı yaptıktan sonra epeyce oturdum sütçü bekleme bahanesiyle 2 de geldi sütçü de
Sütümü sebzelerimi aldım mutfağa girdim perde cam buzdolabı fırın temizliği var şimdi dinlenmedeyim

selam kızlar mutlu pazarlarrr.çokca iş az az arada oturmayla bu saate geldik kahveye beklerim hepinizi beni dinlendirir hep

Asummm kolay gelsin canım eşimin odanın güneşliği ısladım akşama yıkıycam sigardan dolyı sık yıkamak lazım,ev işleri olmasaaaa pazar bize kalsaa

selam kızlar mutlu pazarlarrr.çokca iş az az arada oturmayla bu saate geldik kahveye beklerim hepinizi beni dinlendirir hep

Kahvenin yanına dost muhabbetide eklendimiydi dadından yenmez diimi

----

Biz de biraz daha serinlesin ortalık diye bekliyoruz. dünden eser yok. hava yine cehennem sıcaklığına geri döndü..
Dışarı çıkalım da oğlan çıldırdı sıkıntıdan...

Geyik topiklerin birin de okudum. çok hoş yaaa..

"Rus kadınlarının güzel olma sebebi komünizmdir çünkü para değer oluşturmadığı için kimse kimseye parası için vERmemiştir hepsi aşk çocuğudur"

kolay gelsin Asuman abla, çok yorma ama kendini.

ah keşke yakın olsak da gelebilsek :)) içmiş kadar oldum ama ablam.

Bekledim valla saat bir birbuçuk arası yedik..acaip çok yedim..

hain koca

neyse canım olsun, telafi edersin elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…