Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar,
bu saat iyibariyle akşam yemeğimizi yemiş bulunuyoruz. geç kalkınca kahvaltı öğle bir oldu, akşamı da erken yedik. 8 gibi bi ara öğün daha yapıp günü kapatırım herhalde..

kahvaltı-öğle
2 dilim kepekli ekmekle tost
yarım domates
yeşil çay

ara
1 fincan sütle kahve
1 tane iri hurma

akşam
90 gr kuzu ızgara
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
biraz göbek marul

ara
50 gr kaymaklı dondurma
100 gr kavun
beyaz çay

toplamda 1000-1100 kalori civarı olacak yediklerim. gün evde tembelllikle geçince az yiyeim böyle dedim. 3 litreden fazla su içerim. spor yapmam sanırım. akşam ara öğününde külah dondurma yiyecektim de donra ne gerek var dedim o kadar kaloriye.

İyi akşamlar
Biz de akşam yemeğimizi yedik az önce canım kahve istiyor ama biraz kavun karpuz yedim şiştim daha sonra içerim artık belki o zamana kadar sohbet arkadaşı da gelir bana
İş bitmez tabii ama mutfağım epeyce temiz oldu bayramda da yüzeysel yapmıştım silmekten kollarım ağrımış bünye alışık değil :)))

iyi akşamlar kızlarrrr sabah kahvaltısı saati sapıtınca akşam yemeği saatide sapıttı.bugün için yemek düzenim berbattı(

saçları boyadım ama olmadı sanırım açmaya çalıstıkca rengi beceremiyorum EsraOO yardımmmmmmmm

Kızlar,eve dönerken yolda kaldık ..araba durdu hiç bir şekil de basmıyor.. Hem de öylesine tenha ve dik bir yer de durduk ki çok korkunç..
bir de orası manzarasından dolayı her daim alkollü elemanların uğrak yeri..
OĞlum başladı ağlamaya benim ödüm ağzım da..
KOmşumuzu aradık geldi bizi eve getirdi sonra tekrar eşimin yanına gitti sağolsun..Umarım arabayı uygun bir yere çekebilirler..
telefon elim de sürekli haberleşiyorum eşimle ;(

Bugün yediklerim cıslıydı o yüzden kahvaltıda yaptığım hamları yazmayacağım

Sabah/öğlen;

cısssssss

Akşam;

6 köfte
Bir kaç tane parmak patates
4 köz biber
2 dilim ekmek
salata

düğününüz hayırlı olsun foto bekliyoruz

ellerine emeğine sağlık bacımm hadi inşallah

benim bildiğim ısırmaz ama dolaşsa bile alerji gibi kabartır..
çok geçmiş olsun

hayırlı olsun kapanman canım allahım tüm ibadetlerini kabul etsin..çok özeniyorum sana

geçmiş olsun canım, niye öyle olmuş ki araba. inşallah halleder eşin de rahat edersin sen de.

çok geçmiş olsun canım allah kazada belada vermesin gece yolculuğunu hiç sevmem ben

deprem için çok geçmiş olsun allahım beterinden saklasın

bugün nöbetten çıktım evde çamaşır sil süpür öğle oldu öğleden sonra kısır yaptım kahvaltılık falan hazırladık çay yapıp hem yakın bi köye su doldurmaya hemde piknik gibi gezmeye gittik..geç geldik yarım saat kadar uyumuşum sonra düğüne gittik..birazda yürüyüş yaptık..şimdi herkes yuyudu makinada çamaşır vardı onu beklerken geleyim ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim..
şimdilik çıkıyorum yarın gündüz çalışıyorum akşama evdeyim herkese iyi geceler
geçen salı eşim nöbetçi idi.çarşamba ben cuma eşim ,cumartesi ben.pazartesi eşim salı ben .perşembe eşim cuma ben ve nihayet sonrasında izne ayrılacağız..millet izinde olduğundan sıkıştık bu aralar hem yorucu hem aile hayatı kalmıyor.bunada şükür...

lıste hazırlanmıssssssssssss supersın canım. ellerıne saglık. hepımız ıcın hayırlı olsun ınsaallah bol -------- ler goruruz

günaydın...

ben çokkk yorgunum cumartesi gecesi başladığımız temizlik merasimi dün gece yarısı bitti.duş al uyu 1,30 du 6,30 da kalktım... ama içim baya rahatladı...görümcem yardım etti saolsun. ben regl oldum birde çoğunu o yaptı..bugün işler de yoğun bana akşam olurmu bilemiyorum...

Yenacım arabanız arızalanmış bir sorun yoktur inşallah...

Dafi ablacım deprem olmuş çok geçmiş olsun herkesi Korusun Rabbim...

Asuman abla sorun ne ise hallolmuştur İnşallah...

aynurcugum hosgelmıssın evıne de. adana, sıcak ve turban. maasallah sana. ben 6 yıldır nerdeyse kapalıyım hem de adana gıbı sıcak ve nemlı yerde degılım ama yazları cok zorlanıyor ınsan. heyecanın, mutlulugun, sabrın daım olsun canım. ahhhhh yakınımda olsan ben de 100 tane var sanırım turban. renk renk, desen desen. ortak kullanırdık vallaaaaaaaaa

valla ben cıktım cok da sevdım gercı uzun duramadık cunku o saatte yemek servısı yokmus musterıye jest yapmak ıcın bız orda yemek yedırmek ıstedık ama yemek olmayınca ındık tekrar fast food bolumune.

bana takı deme yaaaaa. kapandıktan sonra bır canta dolusu takı dagıttım kuzenlerıme. malum hepsı olmuyor kullanmıyorsun. halen de gorunce kullanabılecegım takılar alırım takı cok severım ıpekyoluna gırersem kendımı kaybetmem umarım.

o dugunler bızde de var orkestralar falan. yollarda sureklı arabalar, konvoylar. bayramdan sonra dugunler baslamıs anlasılan. bır de asker ugurlanıyormus sureklı eglenceler var. spordan donerken eve, zor gelıyorum valla. her yer araba, konvoy falan ıste.

tsk ederım canım haber vermıssın kızlara.

abartmamak kaydıyla cıg kofte yıyebılırsın ben dun ogleden sonra 5 adet yedım mesela. ama aksam yemegımı cok sınırlı tuttum mesela. yanı dengeledım. ben de cok severım buarada cıg kofte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…