- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
geçmişi okuyup geleyim dedim ama daha 17 sayfa var. benim zamanım yok.
bir görünüp bir kayboluyorum. özledim sizi
bir türlü gelemedim. bu sabah döndük kumladan. tabi yine misafirlerim vardı.bursadada düğün var dönmemiz gerekti. evin anahtarlarını misafirlere verdik onları orda bırakıp döndük. biraz göz attım sonra düğüne gittik. kapatınca alıntılarım gitmiş. neleri alıntıladım onuda unuttum.
asuuu makinanı almışsın hayırlı olsun güle güle kullan.
başka ne vardı unuttum işte
akşama başka düğün var yine düğüne gidicem. yarında köye gidicem kısmetse.
yeğenimin adağı vardı günde bize kuzu kesecekti. yarın günümüz var. köyde toplanalım adağımı yapayım dedi. kuzuyu almış
gitmişken biraz domates toplarım. pazarteside salça yapar öyle dönerim inşallah.
ay be canım üzüldüğün şeye bak. benim hiç öyle takıntılarım yoktur. istediğiniz gibi rahat olabilirsiniz.hiç üzülmem alınmamda .biz kadere inanan insanlarız. Allahtan gelene amenna.ben hiçbir zaman illaki olsun diye dua etmedim.Yarabbi hakkımda hayırlı olanı ver dedim. Rabbimde böylesini nasibetti.demekki benim için hayırlı olan bu. hem hayırlısını isteyip, hem illaki olsun demek abes olur zaten.Rabbim neylerse güzel eyler. ona gönül koymakta olmazbelki kendimin olup asi olacak üzülecektim. Rabbim hep hayırlı insanları çıkardı karşıma hepside saygıda kusur etmmemek için uğraşıyorlar. kocaman güzel bir ailem var. şükürler olsun onları bana verene. daha önce kendimle ilgili yazmıştım siz yoktunuz doğal olarak bilmiyorsunuz. tekrar tekrar yazarsam insanlar sıkılabilir diye düşünüp açıklama yapmamıştım. nerden bileceksinki.
için rahat olsun canım.
Allah ağız tadıyla yemeyi nasibetsin zeynepcim
günaydın...
ben çokkk yorgunum cumartesi gecesi başladığımız temizlik merasimi dün gece yarısı bitti.duş al uyu 1,30 du 6,30 da kalktım... ama içim baya rahatladı...görümcem yardım etti saolsun. ben regl oldum birde çoğunu o yaptı..bugün işler de yoğun bana akşam olurmu bilemiyorum...
Yenacım arabanız arızalanmış bir sorun yoktur inşallah...
Dafi ablacım deprem olmuş çok geçmiş olsun herkesi Korusun Rabbim...
Asuman abla sorun ne ise hallolmuştur İnşallah...
Yenam geçmiş olsun eşin yanında değilse zor olmuştur valla ben olsam bende çok korkardımKızlar,eve dönerken yolda kaldık ..araba durdu hiç bir şekil de basmıyor.. Hem de öylesine tenha ve dik bir yer de durduk ki çok korkunç..
bir de orası manzarasından dolayı her daim alkollü elemanların uğrak yeri..
OĞlum başladı ağlamaya benim ödüm ağzım da..
KOmşumuzu aradık geldi bizi eve getirdi sonra tekrar eşimin yanına gitti sağolsun..Umarım arabayı uygun bir yere çekebilirler..
telefon elim de sürekli haberleşiyorum eşimle ;(
Bugün yediklerim cıslıydı o yüzden kahvaltıda yaptığım hamları yazmayacağım
Sabah/öğlen;
cısssssss
Akşam;
6 köfte
Bir kaç tane parmak patates
4 köz biber
2 dilim ekmek
salata
düğününüz hayırlı olsun foto bekliyoruz
çok saol..evet misafirler gittikten sonra yaparsın sende inşallah...alışmışız sessizliğe değilmi kalabalık misafir zor geliyor...nevın ellerıne saglık mıs gıbı otur evınde. darısı da basıma ınsaallah. halılar, camlar, tuller zaten bahar temızlıgı de gormedı bır de maasallah ıkı gundur cocuklar mahvettı halıları. ıyı kı temızlıgı bayramdan sonraya ertelemısım yoksa cok uzulecektım bırsuru para ver, organızasyon yap, kendın de yorul ve ardından mısafırın cocukları kırletsın durumu olacaktı. ıyı kı ertelemısım
sana da hayırlı sabahlar ablacım...Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
Zehracım hadi geçmiş olsun güzelce atlatmışsın düğün telaşını da Allah evlenmesini de göstersin canım
Yenam geçmiş olsun canım arabanın azizliğine uğraşmışsınız geç vakit ve tenha yer olunca ben de korkardım
Günaydınlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. umarım hepimizin iyice toparlandığı bir hafta olur bu. zaten Ağustos ortasını da geçtiğimiz için havalar yavaş yavaş serinler inşallah.
ben cumadan beri 900 gr vermişim, 82.6 geldim bu sabah. pizza, tantuni ve dondurma yedim bu 3 günde, ama ölçülü. ben böyle kilo verebiliyorum, hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda şirazem kayıyor bunları. inşallah iradem baki olur da porsiyon kontrolünü becerebilirim.
Filizcim misafirlerle yoruluyormuşsun, umarım haftaya dinlenirsin canım. temizliği de onlar gidince yaptırırsın inşallah.
bu arada sen yazınca hatırladım, Esra çiğköfte metabolizma çalıştırır mı diye sormuştu. sen de cevaplamışsın. bence haftada en fazla iki ayrı gün 3-4 taneden fazla yenmemeli. içeriği sadece karbonhidrat, yağ ve tuz çünkü. diyetteyken mesafe koymamız gereken şeyler yani. ayrıca 2 çiğköfte 1 porsiyon tahıl değişimine denk geliyor.
Zehracım çok sevindim düğününüzün güzel geçmesine. ne güzel çok eğlenmişsiniz, Allah büyük düğününü de göstersin inşallah kuzum. Fotoları da heyecanla bekliyoruz
çok saol..evet misafirler gittikten sonra yaparsın sende inşallah...alışmışız sessizliğe değilmi kalabalık misafir zor geliyor...
sana da hayırlı sabahlar ablacım...
günaydın canım ne güzel yiyerek zayıflıyorsun bende hafta sonu hazır beslendim yemek yapmakla uğraşmadık diye...regl debaşladı rahatlarım inşallah cumaya eksilirim...
kızlar günaydın
yorgun savaşçı gelllllldiiiiiiiiimmmmm
Kızlar ben yorgunluktan ölüyorum gözümün önünü zor görüyorum valla c.tesi öğlen işten çıktığımdan beri dün akşam 10 felandı heralde oturduğum neyse oğlumu feda olsun değdi valla çok güzel geçti düğünümüz çok şükür beklediğimizin üstünde geldiler sağolsunlar herşey tam yetti benden haberler böle sizlerde iyisinizdir inşallah resimleri yarın yüklerim gerçi fazla resim yok resim çektirecek boşluk bile bulamadım yani evden çıkmadan 2 resim çektirdim o yani öpüyorum hepinizi
Yenam geçmiş olsun eşin yanında değilse zor olmuştur valla ben olsam bende çok korkardım
Sağolasın emine ablacım inşallah yarın yüklerim
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
zehracım hadi geçmiş olsun güzelce atlatmışsın düğün telaşını da allah evlenmesini de göstersin canım
yenam geçmiş olsun canım arabanın azizliğine uğraşmışsınız geç vakit ve tenha yer olunca ben de korkardım
çok saol..evet misafirler gittikten sonra yaparsın sende inşallah...alışmışız sessizliğe değilmi kalabalık misafir zor geliyor...
Sana da hayırlı sabahlar ablacım...
Günaydın canım ne güzel yiyerek zayıflıyorsun bende hafta sonu hazır beslendim yemek yapmakla uğraşmadık diye...regl debaşladı rahatlarım inşallah cumaya eksilirim...
günaydınlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. Umarım hepimizin iyice toparlandığı bir hafta olur bu. Zaten ağustos ortasını da geçtiğimiz için havalar yavaş yavaş serinler inşallah.
Ben cumadan beri 900 gr vermişim, 82.6 geldim bu sabah. Pizza, tantuni ve dondurma yedim bu 3 günde, ama ölçülü. Ben böyle kilo verebiliyorum, hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda şirazem kayıyor bunları. Inşallah iradem baki olur da porsiyon kontrolünü becerebilirim.
Filizcim misafirlerle yoruluyormuşsun, umarım haftaya dinlenirsin canım. Temizliği de onlar gidince yaptırırsın inşallah.
Bu arada sen yazınca hatırladım, esra çiğköfte metabolizma çalıştırır mı diye sormuştu. Sen de cevaplamışsın. Bence haftada en fazla iki ayrı gün 3-4 taneden fazla yenmemeli. Içeriği sadece karbonhidrat, yağ ve tuz çünkü. Diyetteyken mesafe koymamız gereken şeyler yani. Ayrıca 2 çiğköfte 1 porsiyon tahıl değişimine denk geliyor.
Zehracım çok sevindim düğününüzün güzel geçmesine. Ne güzel çok eğlenmişsiniz, allah büyük düğününü de göstersin inşallah kuzum. Fotoları da heyecanla bekliyoruz
merhaba canım,
senın hastalık tamamen gectı degıl mı ? En son gorustugumuzde rahatsızdın. ıyısın sanırım sımdı ?
ınsaallah bu hafta daha ıyı olacak ben eylulden daha umutluyum malum tatıller bıtecek cocuklar okula baslayacak sıcaklar azalacak ıyıce. Herkes evınde daha ıyı duzen kuracak bence. Ben bu hafta cok umutlu degılım cunku malum mısafır var ve her konuda duzenımı etkılıyor kafam bıle dolu evde mısafırı bırakıyorsun ılgılenemıyorsun stres oluyorum mesela. Ayrıca ara kanama gıbı bırsey yasıyorum ona da kafam takılmıs durumda. Yorgunum da. Dınlenemedım haftasonu. Bayramdan berı tartı oynamıyor da. Yanı kafam dolu, ıcım endıselı. Sen ne guzel yıyerek kılo verebılıyorum dıyorsun bazı kısıler de kısıtlama yapınca stres asırı artıp kılo alınmasını tetıklıyormus sende de boyledır belkı. Valla ben yıyeyem bunu denedım spor yapmazsam kılo alıyorum kacamak yaparsam kılo alıyorum maalesef benım bunyem boyle. Ve koruma donemınde de koruma donemını asınca da ben hayatımı cok fazla degıstıremeyecegım bu yuzden. Sımdıden gorunen o. Ama ınsulın dırencım tetıklıyorsa bunu bılemem. Yanı zayıfladıkca ınsulın dırencınden kurtulursam eger, belkı ozaman pat dıye hızlı sekılde kılo alma rıskım de kalmaz belkı. Hayırlısı artık.
Esra ve sen maasallah guzel kılo verıyorsun azıcık beslenmeye dıkkat etsenız ya da bıraz spor yapsanız tartı hemen cok oynuyor maalesef benım oyle degıl. Her gun spor yaptım hem de yuruyus falan degıl bıldıgın agır spor yapıyorum benım gorumceler bıle dıyor bız senın kadar hızlı yuruyemıyoruz maasallah sen cok aktıf olmussun yuruyusun bıle cok degısmıs dıyorlar eeee okadar spor yapınca acıldım demek kı.
ıclı kofte konusunda ben az yorum yapmısım metabolızmayı calıstırmaya faydası yok hatta et olursa agır bır besın olur halıyle. Hem bulgur hem baharatlar hem et. Kısır, kofte tarzı seyler yasak degıl ama dıkkatlı yemek lazım. Dıyelım kı kucuk kase bır kısı yedık oglen bır gune gıttık mesela. Yanında pogacalar, kekler olmayacak kesınlıkle. Kaldı kı aksama da yemek yerıne salata ve yogurt ıle ogun yapacagız. Ben ramazanın ortasında yemıstım en son. Bır de dun. Dun ogleden sonra yedım adet 2 degıldı fazlaydı 5-6 rahat olmustur ama aksam sadece cok az tavuk sote ve yogurt yıyerek dengeledım mesela.
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
Zehracım hadi geçmiş olsun güzelce atlatmışsın düğün telaşını da Allah evlenmesini de göstersin canım
Yenam geçmiş olsun canım arabanın azizliğine uğraşmışsınız geç vakit ve tenha yer olunca ben de korkardım
Günaydınlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. umarım hepimizin iyice toparlandığı bir hafta olur bu. zaten Ağustos ortasını da geçtiğimiz için havalar yavaş yavaş serinler inşallah.
ben cumadan beri 900 gr vermişim, 82.6 geldim bu sabah. pizza, tantuni ve dondurma yedim bu 3 günde, ama ölçülü. ben böyle kilo verebiliyorum, hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda şirazem kayıyor bunları. inşallah iradem baki olur da porsiyon kontrolünü becerebilirim.
Filizcim misafirlerle yoruluyormuşsun, umarım haftaya dinlenirsin canım. temizliği de onlar gidince yaptırırsın inşallah.
bu arada sen yazınca hatırladım, Esra çiğköfte metabolizma çalıştırır mı diye sormuştu. sen de cevaplamışsın. bence haftada en fazla iki ayrı gün 3-4 taneden fazla yenmemeli. içeriği sadece karbonhidrat, yağ ve tuz çünkü. diyetteyken mesafe koymamız gereken şeyler yani. ayrıca 2 çiğköfte 1 porsiyon tahıl değişimine denk geliyor.
Zehracım çok sevindim düğününüzün güzel geçmesine. ne güzel çok eğlenmişsiniz, Allah büyük düğününü de göstersin inşallah kuzum. Fotoları da heyecanla bekliyoruz
Canlarım çok teşekkür ederim çok şükür kazasız belasız atlattım Allah razı olsun hepinizdenaaaaa unutmuştum zehra kusura bakma. Cok sukur telasın bıtmıs cok da guzel bır dugun olmus allah dugununu de gostersın ınsaallah oglusunun. ınsaallah haftaıcı aksamları bıraz dınlenebılırsın azıcık yorgunlugunu atabılırsın umarım. Resımlerı de sabırsızlıklar beklıyorum
bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...
inşallah Esracım bugünde adet sancısı spora başlamam lazımdı halbuki..haftasonu ben tencere yemeği yapmam zaten hep aperatif olur...öyle böyle yuvarlanıp gidiyoz işte..inşallah canım, ben çok umutluyum senden, hepimizden...
hazır yemek yiyebilmek iyi oluyo ya, çünkü sürekli sebze yapıp yemek mümkün değil. özellikle haftasonları.
Allah amelince rahmet eylesin...bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...
gözünaydın biti telaşın..iyice dinlenirsin bu hafta canım..Canlarım çok teşekkür ederim çok şükür kazasız belasız atlattım Allah razı olsun hepinizden
Esram kuzum bence kurtulmuş öle yaşamak yaşam değil yani rabbim hayırlısını versin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...
inşallah Esracım bugünde adet sancısı spora başlamam lazımdı halbuki..haftasonu ben tencere yemeği yapmam zaten hep aperatif olur...öyle böyle yuvarlanıp gidiyoz işte..
Allah amelince rahmet eylesin...
gözünaydın biti telaşın..iyice dinlenirsin bu hafta canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?