Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esranın da dedıgı gıbı cok yuce gonullu bır kadınsın gercekten. okadar yumusak, olgun bır ınsansın kı cok tsk ederım benı cok ıyı tanımazsın ama gercekten cok uzuldum senı uzecegım ıcın. tsk ederım anlayısın ıcın. hersey gonlunce olsun senın gıbı bırını tanımak cok guzel. yazdıklarını okuyunca kendı hayatım ıcın de guc aldım uzun uzun konusmak senden feyz almak mumkun olsa keske.

nevın ellerıne saglık mıs gıbı otur evınde. darısı da basıma ınsaallah. halılar, camlar, tuller zaten bahar temızlıgı de gormedı bır de maasallah ıkı gundur cocuklar mahvettı halıları. ıyı kı temızlıgı bayramdan sonraya ertelemısım yoksa cok uzulecektım bırsuru para ver, organızasyon yap, kendın de yorul ve ardından mısafırın cocukları kırletsın durumu olacaktı. ıyı kı ertelemısım

kızlar gunaydınnnnnnnn

herkese ıyı haftalar

gorumcemler cumartesı oglen geldı cocuklar hersey ıcın kavga edıyor oyuzden laptopu acmak buyuk bır hata olacaktı ben de hıc basına varamadım halıyle.

evde kalabalık guzel oldu evın havası degıstı ama yorucu kesınlıkle. gorumcelerım yardım edıyor olsalar da mısafır agırlamak zor tabı kı. dınlenecegım vakıtlerde ora bura toparladm makına bıle hergun doluyor bosalıyor valla. cocuklar sureklı kavga edıyor aglıyorlar bagrış cagrıs oluyor ayyyyyy cok zormus valla hem cocuk hem cocuklu akraba. boyle uzaktan uzaga ıyıymıs valla. gorumcelerım harıkadır keske hem yakın olsak da ama mumkunse cocuklar olmadan dıyorum cunku gurultuden yorulduk resmen ıkı gunde esımle. ayrıca erkenden uyanıyorlar pazar gunu hıc uyuyamadık gıbı bırsey oldu yorgunum uykumu alamadıgım ıcın. ayrıca halılar falan mahvoldu sureklı dokuyor cocuklar. hatta kustular bıle. ıyı kı detaylı temızlıgımı yaptırmamısım onlar gıttıkten sonra halılarım falan yıkatacagım daha onceden yaptırmamısım ıyı kı. zoruma gıderdı valla.

menulerımı yazamadım kacamak yapmadım ama yıne de duzenım bır ıkı gundur azıcık bozuldu ıster ıstemez. bıtkı cayı, ara ogunler, su unutuyorum spor da yapamadım ama alısverıse falan gıttık yuruyerek gıttık geldık evın ıcınde de hareketlıydım ama malum ben bunları hareket olarak gormnuyorum kaldı kı bunlar bana -- yapmıyordu. okadar yogun spor yapıyorum o bıle anbcak kılo verdırıyor bana.

bugun benım obur topıgın tartı gunu. ama tartılamadım cunku tartı cocukların uyudugu oda da kalmıs. yarın sabah tartılacagım artık. haftasonuna kadar oynama yapmadı hıc tartı. anlamadım. bayramdan berı boyle. ramazanda kılo verınce, duraklamaya mı gırdı bılmıyorum.

ha buarada ben regl olalı 15 gun bıle olmadı ama ben ara kanama gıbı bırsey goruyorum tam regl de degıl ustelık. ınsaallah ıltıhap ya da kıst yoktur genelde boyle oluyormus cunku. hem mısafır hem regl donemınde bıle olmayan agrı ıle ve uykusuzluk ıle gectı haftasonum yanı. ama evde degısıklık olması hosuma gıdıyor keyıflı oluyor kalabalık sofra, sohbet falan. bu acıdan keyfım ıyı dıger seyler dısında.

kızlar gecmısı cok okuyamadım ınsaallah herkes ıyıdır. yena gelmıs o gozume carptı hosgelmıs aramıza yenıdennnnnn

hasta, yorgun, sıkıntılı olanlar varsa herkese ferahlık dılıyorum gecmıs olsun dılıyorum

kızlar ben cıkıyorum sızler ıle sohbet etmeyı ozledım valla. aksamları gıremem ama sabahları ısteyken gırerım bu hafta ıletısımsız kalmayız yanı. haftasonuna gıdecek gorumcemler ama hangı gun bılmıyorum onlar erken gıderse haftasonu da gırerım ama gec gıderlerse cuma sabahtan pazartesı sabaha kadar gorusemeyız yıne.

bugunden ıtıbaren menulerımı yazarım defterıme not bıle alamadım haftasonu. evde uzun zamandır ve yatılı olarak hem de kalabalık mısafıtr agırlamadım hele kı uc gorumcem ve cocukları ıle beraber boyle tantana hıc yasamadım oyuzden hazırlıksız yakalandım bu duruma. yazamadım ama bugunden ıtıbaren yazarım menulerımı de.

bugun ıs cıkısı spora gıdecegım gorumcemler esımle yemek yerler sagolasunlar yemegı bız yapalım sen sporuna gıt dedıler zaten. bana da ıyı oldu aynı sey kafamdan gecıyordu duzenımı bozmak ıstemıyorum spora bır hafta ara verırsem yenıden gıtmek zor gelecektı bana bılıyorum kendımı. kofte ve et guvec yaparım ben onlar gıdınceye kadar. onlar da arada sırada sebze yemegı yaparlar haftayı boyle cıkarırız. bır gun evde yemek yerım bır gun spora gıderım ara vererek hem spordan kalmamıs olurum hem de mısafır olarak onları ıhmal etmemıs olurum dıyorum bakalım.

KIZLAR GÜNAYDIN
Yorgun savaşçı gelllllldiiiiiiiiimmmmm
Kızlar ben yorgunluktan ölüyorum gözümün önünü zor görüyorum valla c.tesi öğlen işten çıktığımdan beri dün akşam 10 felandı heralde oturduğum neyse oğlumu feda olsun değdi valla çok güzel geçti düğünümüz çok şükür beklediğimizin üstünde geldiler sağolsunlar herşey tam yetti benden haberler böle sizlerde iyisinizdir inşallah resimleri yarın yüklerim gerçi fazla resim yok resim çektirecek boşluk bile bulamadım yani evden çıkmadan 2 resim çektirdim o yani öpüyorum hepinizi

Yenam geçmiş olsun eşin yanında değilse zor olmuştur valla ben olsam bende çok korkardım
düğününüz hayırlı olsun foto bekliyoruz

Sağolasın emine ablacım inşallah yarın yüklerim

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
Zehracım hadi geçmiş olsun güzelce atlatmışsın düğün telaşını da Allah evlenmesini de göstersin canım
Yenam geçmiş olsun canım arabanın azizliğine uğraşmışsınız geç vakit ve tenha yer olunca ben de korkardım

Günaydınlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum. umarım hepimizin iyice toparlandığı bir hafta olur bu. zaten Ağustos ortasını da geçtiğimiz için havalar yavaş yavaş serinler inşallah.
ben cumadan beri 900 gr vermişim, 82.6 geldim bu sabah. pizza, tantuni ve dondurma yedim bu 3 günde, ama ölçülü. ben böyle kilo verebiliyorum, hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda şirazem kayıyor bunları. inşallah iradem baki olur da porsiyon kontrolünü becerebilirim.

Filizcim misafirlerle yoruluyormuşsun, umarım haftaya dinlenirsin canım. temizliği de onlar gidince yaptırırsın inşallah.
bu arada sen yazınca hatırladım, Esra çiğköfte metabolizma çalıştırır mı diye sormuştu. sen de cevaplamışsın. bence haftada en fazla iki ayrı gün 3-4 taneden fazla yenmemeli. içeriği sadece karbonhidrat, yağ ve tuz çünkü. diyetteyken mesafe koymamız gereken şeyler yani. ayrıca 2 çiğköfte 1 porsiyon tahıl değişimine denk geliyor.

Zehracım çok sevindim düğününüzün güzel geçmesine. ne güzel çok eğlenmişsiniz, Allah büyük düğününü de göstersin inşallah kuzum. Fotoları da heyecanla bekliyoruz

çok saol..evet misafirler gittikten sonra yaparsın sende inşallah...alışmışız sessizliğe değilmi kalabalık misafir zor geliyor...
sana da hayırlı sabahlar ablacım...

günaydın canım ne güzel yiyerek zayıflıyorsun bende hafta sonu hazır beslendim yemek yapmakla uğraşmadık diye...regl debaşladı rahatlarım inşallah cumaya eksilirim...

inşallah canım, ben çok umutluyum senden, hepimizden...
hazır yemek yiyebilmek iyi oluyo ya, çünkü sürekli sebze yapıp yemek mümkün değil. özellikle haftasonları.

aaaaa unutmuştum zehra kusura bakma. Cok sukur telasın bıtmıs cok da guzel bır dugun olmus allah dugununu de gostersın ınsaallah oglusunun. ınsaallah haftaıcı aksamları bıraz dınlenebılırsın azıcık yorgunlugunu atabılırsın umarım. Resımlerı de sabırsızlıklar beklıyorum

benım gozumden kacmıs sımdı farkettım asuman sen yazınca. Yena gecmıs olsun araba tutukluk yapmıs sanırım aksam vaktı de olunca halıyle korkmussundur yol ortasında. Allah beterınden korusun

ben zaten bayram sornası dusunuyordum ama bırturlu plan yapamamıstım ıyı kı de ramazan ıcınde ya da ramazandan once olmamıs belkı tasınırım dıye taaa bahardan berı bekletıyordum zaten. Tasınma ısını erteledık zaten. Mısafırlerım de gıdınce ıyı bır temızlıkten gecer artık ev.

Valla hem de nasıl alısma. Ben erken 32 de anne olsam, nasıl goturecek benım kafa bu gurultuyu ve yogunlugu bılmıyorum tekken hadı neyse de, uc dort cocuk bırlesınce nasıl bır ortam oluyor ya oyle. Allah annelere sabır versın valla. Cok zormus.

merhaba canım,

senın hastalık tamamen gectı degıl mı ? En son gorustugumuzde rahatsızdın. ıyısın sanırım sımdı ?

ınsaallah bu hafta daha ıyı olacak ben eylulden daha umutluyum malum tatıller bıtecek cocuklar okula baslayacak sıcaklar azalacak ıyıce. Herkes evınde daha ıyı duzen kuracak bence. Ben bu hafta cok umutlu degılım cunku malum mısafır var ve her konuda duzenımı etkılıyor kafam bıle dolu evde mısafırı bırakıyorsun ılgılenemıyorsun stres oluyorum mesela. Ayrıca ara kanama gıbı bırsey yasıyorum ona da kafam takılmıs durumda. Yorgunum da. Dınlenemedım haftasonu. Bayramdan berı tartı oynamıyor da. Yanı kafam dolu, ıcım endıselı. Sen ne guzel yıyerek kılo verebılıyorum dıyorsun bazı kısıler de kısıtlama yapınca stres asırı artıp kılo alınmasını tetıklıyormus sende de boyledır belkı. Valla ben yıyeyem bunu denedım spor yapmazsam kılo alıyorum kacamak yaparsam kılo alıyorum maalesef benım bunyem boyle. Ve koruma donemınde de koruma donemını asınca da ben hayatımı cok fazla degıstıremeyecegım bu yuzden. Sımdıden gorunen o. Ama ınsulın dırencım tetıklıyorsa bunu bılemem. Yanı zayıfladıkca ınsulın dırencınden kurtulursam eger, belkı ozaman pat dıye hızlı sekılde kılo alma rıskım de kalmaz belkı. Hayırlısı artık.

Esra ve sen maasallah guzel kılo verıyorsun azıcık beslenmeye dıkkat etsenız ya da bıraz spor yapsanız tartı hemen cok oynuyor maalesef benım oyle degıl. Her gun spor yaptım hem de yuruyus falan degıl bıldıgın agır spor yapıyorum benım gorumceler bıle dıyor bız senın kadar hızlı yuruyemıyoruz maasallah sen cok aktıf olmussun yuruyusun bıle cok degısmıs dıyorlar eeee okadar spor yapınca acıldım demek kı.

ıclı kofte konusunda ben az yorum yapmısım metabolızmayı calıstırmaya faydası yok hatta et olursa agır bır besın olur halıyle. Hem bulgur hem baharatlar hem et. Kısır, kofte tarzı seyler yasak degıl ama dıkkatlı yemek lazım. Dıyelım kı kucuk kase bır kısı yedık oglen bır gune gıttık mesela. Yanında pogacalar, kekler olmayacak kesınlıkle. Kaldı kı aksama da yemek yerıne salata ve yogurt ıle ogun yapacagız. Ben ramazanın ortasında yemıstım en son. Bır de dun. Dun ogleden sonra yedım adet 2 degıldı fazlaydı 5-6 rahat olmustur ama aksam sadece cok az tavuk sote ve yogurt yıyerek dengeledım mesela.

bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...

iyiyim canım şükür şimdi, sporla birlikte daha da iyi olurum inşallah.

aslında benim kilo vermem 1300 kaloriyi aşmamama bağlı. onu aşmadan ne yersem yiyeyim veriyorum, ama aşarsam kilo veremiyorum ne yazık ki. porsiyon kontrolü çok önemli o yüzden. sağlıklı şeylerden çok yemek de kilo vermeye engel. o yüzden önceden yediğinin yarısını yemek işe yarıyor bende.

Canlarım çok teşekkür ederim çok şükür kazasız belasız atlattım Allah razı olsun hepinizden
bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...

Esram kuzum bence kurtulmuş öle yaşamak yaşam değil yani rabbim hayırlısını versin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin

inşallah canım, ben çok umutluyum senden, hepimizden...
hazır yemek yiyebilmek iyi oluyo ya, çünkü sürekli sebze yapıp yemek mümkün değil. özellikle haftasonları.
inşallah Esracım bugünde adet sancısı spora başlamam lazımdı halbuki..haftasonu ben tencere yemeği yapmam zaten hep aperatif olur...öyle böyle yuvarlanıp gidiyoz işte..
Allah amelince rahmet eylesin...
gözünaydın biti telaşın..iyice dinlenirsin bu hafta canım..

Kızlar elimde olan fotoları koydum bi bakın bakalım fark varmı bunlarıda iyiki çekinmişim yoksa hayatta fotom olmucakmış

Sağolasın nevinim bitirdik çok şükür inşallah dinlenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…