Günaydınlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum. umarım hepimizin iyice toparlandığı bir hafta olur bu. zaten Ağustos ortasını da geçtiğimiz için havalar yavaş yavaş serinler inşallah.
ben cumadan beri 900 gr vermişim, 82.6 geldim bu sabah. pizza, tantuni ve dondurma yedim bu 3 günde, ama ölçülü. ben böyle kilo verebiliyorum, hayatımdan çıkarmaya çalıştığımda şirazem kayıyor bunları. inşallah iradem baki olur da porsiyon kontrolünü becerebilirim.
Filizcim misafirlerle yoruluyormuşsun, umarım haftaya dinlenirsin canım. temizliği de onlar gidince yaptırırsın inşallah.
bu arada sen yazınca hatırladım, Esra çiğköfte metabolizma çalıştırır mı diye sormuştu. sen de cevaplamışsın. bence haftada en fazla iki ayrı gün 3-4 taneden fazla yenmemeli. içeriği sadece karbonhidrat, yağ ve tuz çünkü. diyetteyken mesafe koymamız gereken şeyler yani. ayrıca 2 çiğköfte 1 porsiyon tahıl değişimine denk geliyor.
Zehracım çok sevindim düğününüzün güzel geçmesine. ne güzel çok eğlenmişsiniz, Allah büyük düğününü de göstersin inşallah kuzum. Fotoları da heyecanla bekliyoruz
bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...
Merhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun...
Sanırım aküyle alakalı problem.. araba henüz tamire gitmedi eşimin iş yoğunluğundan ilgilenemedi..
Esracım çok dillendirme insanın kendi kendine bile nazarı daha çok değiyor...
Benim öyle inan...Bazen düşünürüm bu yaşta bile dikkat ettiğim de iyi kilo veriyorum diyorum hemen ya çok yemeye başlıyorum yahut kitleniyorum gitmiyor bir türlü..Veya çocukların maşallahı var hastalanmıyorlar bu aralar çok mutlular vb. dediğim de ertesi gün olumsuz bişey oluyor))
ayyyy yazık ;( Üzüldüm.. ama kurtuldu değilmi.??
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inş...
Zehrammm kuzunun Allah damatlığını da göstersin Allah uzun ömür versin.
Filizcim misafir ağırlıyormuş
Yenam bende tırsığım biraz ücra bir yerde kalmışınız Allah korusun geçmiş olsun.
Esram totonu kaşı nazar değcek kuzu azıcık bu haftaki motivenden bende alayım bu hafta kaçırdım ben treni nolcak bakalım
Asummmm
kuzular işler malum yoğun eleman dayanmıyor işi sıkı bulan ertesi güne gelmiyor hastayım v.b v.b pıffff
benim menü
sabah1 dilim 2 dilime bedel ortadan bölüp peynir ve yeşillik ile sandviç yaptım 3 chery domates 2 yeşil biber açık çay
ara yokkk
öğle1 tabak ıspanak ve yoğurt üzerine
1 fincan nescafe
arayeşil elma,yoğurt diyodum iş yerinde kalmamış
akşam bilmiyorum tavuk haşlama niyetim eşime de biber dolması
spor var bugün cuma gidemedim bütün hatunlar gelmedi bende kendi başıma gitmedim bugünde yok hatunlar aradılar ama ben giicem yoksa ipin ucu iyice kaçıcak.
ağrılarım var jinekologluk sanırım:18::26::26:
benden böyle canlarr
Sağolasın yenam evet şükür atlattımMerhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun...
Sanırım aküyle alakalı problem.. araba henüz tamire gitmedi eşimin iş yoğunluğundan ilgilenemedi..
zehracım gözünüz aydın atlattın büyük günü...
Salonmu tuttun yoksa daha küçük bir yermi.??
yiyecek olarak neler var dı, klasik meyvesuyu pastamı.??
filizciğim,kolay gelsin misafirlerin varmış çalışırken zor oluyor haklsıın ama nasılsa yabancı değiller ve yardımcı oluyorlar..
Esracım çok dillendirme insanın kendi kendine bile nazarı daha çok değiyor...
Benim öyle inan...Bazen düşünürüm bu yaşta bile dikkat ettiğim de iyi kilo veriyorum diyorum hemen ya çok yemeye başlıyorum yahut kitleniyorum gitmiyor bir türlü..Veya çocukların maşallahı var hastalanmıyorlar bu aralar çok mutlular vb. dediğim de ertesi gün olumsuz bişey oluyor))
ayyyy yazık ;( Üzüldüm.. ama kurtuldu değilmi.??
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inş...
Zehrammm kuzunun Allah damatlığını da göstersin Allah uzun ömür versin.
Filizcim misafir ağırlıyormuş
Yenam bende tırsığım biraz ücra bir yerde kalmışınız Allah korusun geçmiş olsun.
Esram totonu kaşı nazar değcek kuzu azıcık bu haftaki motivenden bende alayım bu hafta kaçırdım ben treni nolcak bakalım
Asummmm
kuzular işler malum yoğun eleman dayanmıyor işi sıkı bulan ertesi güne gelmiyor hastayım v.b v.b pıffff
benim menü
sabah1 dilim 2 dilime bedel ortadan bölüp peynir ve yeşillik ile sandviç yaptım 3 chery domates 2 yeşil biber açık çay
ara yokkk
öğle1 tabak ıspanak ve yoğurt üzerine
1 fincan nescafe
arayeşil elma,yoğurt diyodum iş yerinde kalmamış
akşam bilmiyorum tavuk haşlama niyetim eşime de biber dolması
spor var bugün cuma gidemedim bütün hatunlar gelmedi bende kendi başıma gitmedim bugünde yok hatunlar aradılar ama ben giicem yoksa ipin ucu iyice kaçıcak.
ağrılarım var jinekologluk sanırım:18::26::26:
benden böyle canlarr
Musmutlu pazarlar diliyorum güzeller,
Eşim arkadaşına araba bakmaya gitti erkenden daha doğrusu birlikte gittiler..
Bu saat oldu ben de onu bekliyorum kahvaltı için..
Bir yanım ye boşver diyor,diğer yanım en sevdiğiniz öğünü birlikte yapın diyor..
daficiğim geçmiş olsun deprem kaçınılmaz gerçeğimiz maalesef ;(
Yağmur burayıda etkiledi sadece kısa bir süre yağpmasına rağmen..
MAlum altyapı şahane olduğundan...
MErhaba başaran arkadaş.tebrik ediyorum.
Daha önce kısa süreliğinede olsa bizim listemizdeydin değilmi.?
kuzular iyi akşamlar
berbat garip bir ağrım var hayrolsun spora gidicem eşimde gelmiycek geç gelicekmiş yemek v.s de ayarlamadım öle takıldım kaldım
Esram menü süper dengeliyosun darısı başımıza :))
sabah ayzmıştım ben akşamda 6 ksşık barbunya pilaki ve 1 dilim ç avdar ekmek yedim protein yok spor dönüşü yoğurt soda olabilir
hımmmmmm
eşim kökeni kıbrıslı bazen akrabaları getiriyordu hellim
süper seçenek tşk ederim kuzum
ben çıkayım canım hadi kocamannn
Esram nasılsın kuzumm??
dızılerden konu acılmıs dızıden cok fılm ızlemeyı severım ben ama bahardan berı şu spor olayım da baslayalı kendıme hıc vakıt ayıramıyorum bır suru kıtap aldım ama okuyamaya vakıt bulamıyorum fılm desen gunde 3 tane fılm ızleyıp oyle uyuyan bırıydım ama sımdı hıcbırseye vakıt bulamıyorum valla.
o dugunler bızde de var orkestralar falan. yollarda sureklı arabalar, konvoylar. bayramdan sonra dugunler baslamıs anlasılan. bır de asker ugurlanıyormus sureklı eglenceler var. spordan donerken eve, zor gelıyorum valla. her yer araba, konvoy falan ıste.
tsk ederım canım haber vermıssın kızlara.
abartmamak kaydıyla cıg kofte yıyebılırsın ben dun ogleden sonra 5 adet yedım mesela. ama aksam yemegımı cok sınırlı tuttum mesela. yanı dengeledım. ben de cok severım buarada cıg kofte.
Ahh canım arkadaşım yorulmuş mu ? Kıyamam ki ben ona :)) Misafirlerinde haftasonuna kadar kalacaklarmış inşallah cuma ya da cumartesi giderler de sen kalan günde temizliği yapar dinlenirsin.Ben misafiri çok severimm hergün gelsin isterim ama bi konuda hassasım .Çocuğu yaramazlık yaparken -yaramazlıktan kastım ev eşyasını dökmesi- ses çıkarmayan anneler.Ben sevmiyorum bu hususu.Yoksa çocukda gelsin misafirde .Oynasın yesin içsin hiç gocunmam ama az sorumluluk yaa az takip yani senin de işin zor canım kaç tane çocuk kavgalır döğüşleri heleki sizin gibi sessiz olunca ev insanın kafası kaldırmayabiliyor seni iyi anlıyorum bitanemkızlar gunaydınnnnnnnn
herkese ıyı haftalar
gorumcemler cumartesı oglen geldı cocuklar hersey ıcın kavga edıyor oyuzden laptopu acmak buyuk bır hata olacaktı ben de hıc basına varamadım halıyle.
evde kalabalık guzel oldu evın havası degıstı ama yorucu kesınlıkle. gorumcelerım yardım edıyor olsalar da mısafır agırlamak zor tabı kı. dınlenecegım vakıtlerde ora bura toparladm makına bıle hergun doluyor bosalıyor valla. cocuklar sureklı kavga edıyor aglıyorlar bagrış cagrıs oluyor ayyyyyy cok zormus valla hem cocuk hem cocuklu akraba. boyle uzaktan uzaga ıyıymıs valla. gorumcelerım harıkadır keske hem yakın olsak da ama mumkunse cocuklar olmadan dıyorum cunku gurultuden yorulduk resmen ıkı gunde esımle. ayrıca erkenden uyanıyorlar pazar gunu hıc uyuyamadık gıbı bırsey oldu yorgunum uykumu alamadıgım ıcın. ayrıca halılar falan mahvoldu sureklı dokuyor cocuklar. hatta kustular bıle. ıyı kı detaylı temızlıgımı yaptırmamısım onlar gıttıkten sonra halılarım falan yıkatacagım daha onceden yaptırmamısım ıyı kı. zoruma gıderdı valla.
menulerımı yazamadım kacamak yapmadım ama yıne de duzenım bır ıkı gundur azıcık bozuldu ıster ıstemez. bıtkı cayı, ara ogunler, su unutuyorum spor da yapamadım ama alısverıse falan gıttık yuruyerek gıttık geldık evın ıcınde de hareketlıydım ama malum ben bunları hareket olarak gormnuyorum kaldı kı bunlar bana -- yapmıyordu. okadar yogun spor yapıyorum o bıle anbcak kılo verdırıyor bana.
bugun tartı gunu. ama tartılamadım cunku tartı cocukların uyudugu oda da kalmıs. yarın sabah tartılacagım artık. cızelgeyı yarın sabah yayınlayacagım bılgınız olsun. gecıkme ıcın kusura bakmayın. cocuklar uyanmasın dıye odaya gırmedım. haftasonuna kadar oynama yapmadı hıc tartı. anlamadım. bayramdan berı boyle. ramazanda kılo verınce, duraklamaya mı gırdı bılmıyorum. bakalım yarın ne gosterecek. ıkı uc gundur tartılamadım zaten cocuklardan dolayı
ha buarada ben regl olalı 15 gun bıle olmadı ama ben ara kanama gıbı bırsey goruyorum tam regl de degıl ustelık. ınsaallah ıltıhap ya da kıst yoktur genelde boyle oluyormus cunku. hem mısafır hem regl donemınde bıle olmayan agrı ıle ve uykusuzluk ıle gectı haftasonum yanı. ama evde degısıklık olması hosuma gıdıyor keyıflı oluyor kalabalık sofra, sohbet falan. bu acıdan keyfım ıyı dıger seyler dısında.
kızlar ben cıkıyorum sızler ıle sohbet etmeyı ozledım valla. aksamları gıremem ama sabahları ısteyken gırerım bu hafta ıletısımsız kalmayız yanı. haftasonuna gıdecek gorumcemler ama hangı gun bılmıyorum onlar erken gıderse haftasonu da gırerım ama gec gıderlerse cuma sabahtan pazartesı sabaha kadar gorusemeyız yıne.
bugunden ıtıbaren menulerımı yazarım defterıme not bıle alamadım haftasonu. evde uzun zamandır ve yatılı olarak hem de kalabalık mısafıtr agırlamadım hele kı uc gorumcem ve cocukları ıle beraber boyle tantana hıc yasamadım oyuzden hazırlıksız yakalandım bu duruma. yazamadım ama bugunden ıtıbaren yazarım menulerımı de.
bugun ıs cıkısı spora gıdecegım gorumcemler esımle yemek yerler sagolasunlar yemegı bız yapalım sen sporuna gıt dedıler zaten. bana da ıyı oldu aynı sey kafamdan gecıyordu duzenımı bozmak ıstemıyorum spora bır hafta ara verırsem yenıden gıtmek zor gelecektı bana bılıyorum kendımı. kofte ve et guvec yaparım ben onlar gıdınceye kadar. onlar da arada sırada sebze yemegı yaparlar haftayı boyle cıkarırız. bır gun evde yemek yerım bır gun spora gıderım ara vererek hem spordan kalmamıs olurum hem de mısafır olarak onları ıhmal etmemıs olurum dıyorum bakalım.
bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...
Kızlar bugün işyerinde çok gergin bi gün geçirdim.Patronum müşteriler çağrı merkezi susmak bilmeyen telefonlar bi ara çığlık atacaktım kabul günüm mü dedim sanki herkes benimle kavga etmek için anlaşmıştı sinirden ağladım bile zor bi işim var ama burda çalışabileceğim başka bi yer yok maalesef şurda 2 ay sonra rahatlıcam ama bu 2 ay burnumdan dökecekler belli oldu
Yine ders çalışmaya başladım malum kayıt dönemi yaklaştı sınavlar falan yine yine yoğun günler uykusuz geceler beni bekler aaa ben size söylemedim demi Onur Belgem geldi çok güzel yaa ama üstünde iki soyadımda yazıyor eve asmadım göz önünden kaldırdımKısmet böyleymiş
Hemen menümü yazayım
Sabah
Aç karnına 1 bardak alkali su
3 kuru esmer kayısı
Yarım saat sonra
iki dilim kepek ekmek
peynir,reçel,maydonoz
Ara
bir bardak yeşil çay
Öğlen
bir tabakdan az tavuklu mantar yemeği
bir dilim kepek ekmek
bir koca bardak ayran ( ev yoğurdundan )
Ara
bir bardak süt
Akşam
Güzel bir salat yaptım içine az biraz mantar ve yine az tavuk eti koydum
Saat 10 ( yani şimdi içicem )
1 bardak yarım yağlı süt
Suyumu yatana kadar 2,5 lt alkali yaparım.Spora gelince bugün ilk kez burda dışarda yürüyüşe çıktım çok iyi geldi resmen nefes aldım.30 dk tempolu yürüyüş yaptık eve geldim 30 dk leslie yaptım.Toplam da 1 saat oldu ohh rahatladım gitsin kaloriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?