Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun...
Sanırım aküyle alakalı problem.. araba henüz tamire gitmedi eşimin iş yoğunluğundan ilgilenemedi..

zehracım gözünüz aydın atlattın büyük günü...
Salonmu tuttun yoksa daha küçük bir yermi.??
yiyecek olarak neler var dı, klasik meyvesuyu pastamı.??

filizciğim,kolay gelsin misafirlerin varmış çalışırken zor oluyor haklsıın ama nasılsa yabancı değiller ve yardımcı oluyorlar..

Esracım çok dillendirme insanın kendi kendine bile nazarı daha çok değiyor...
Benim öyle inan...Bazen düşünürüm bu yaşta bile dikkat ettiğim de iyi kilo veriyorum diyorum hemen ya çok yemeye başlıyorum yahut kitleniyorum gitmiyor bir türlü..Veya çocukların maşallahı var hastalanmıyorlar bu aralar çok mutlular vb. dediğim de ertesi gün olumsuz bişey oluyor ))

bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...

ayyyy yazık ;( Üzüldüm.. ama kurtuldu değilmi.??
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inş...

akü bitti yolda kaldık gerçek oldu desene canım :)
inşallah halleder eşin fırsat bulduğunda, Allah bi daha yaşatmasın inşallah.

sanırım sen de sünnet düşünüyorsun sorduğuna göre Zehraya. Barış oldu mu sünnet?

ay haklısın canım ya benim de değer kendime nazarım. ne bileyim, paylaşayım istedim. böyle gittiğini görüp paylaşınca daha çok motive oluyor insan :)

Zehrammm kuzunun Allah damatlığını da göstersin Allah uzun ömür versin.

Filizcim misafir ağırlıyormuş

Yenam bende tırsığım biraz ücra bir yerde kalmışınız Allah korusun geçmiş olsun.

Esram totonu kaşı nazar değcek kuzu azıcık bu haftaki motivenden bende alayım bu hafta kaçırdım ben treni nolcak bakalım

Asummmm

kuzular işler malum yoğun eleman dayanmıyor işi sıkı bulan ertesi güne gelmiyor hastayım v.b v.b pıffff

benim menü

sabah 1 dilim 2 dilime bedel ortadan bölüp peynir ve yeşillik ile sandviç yaptım 3 chery domates 2 yeşil biber açık çay

ara yokkk

öğle 1 tabak ıspanak ve yoğurt üzerine

1 fincan nescafe

ara yeşil elma,yoğurt diyodum iş yerinde kalmamış

akşam bilmiyorum tavuk haşlama niyetim eşime de biber dolması

spor var bugün cuma gidemedim bütün hatunlar gelmedi bende kendi başıma gitmedim bugünde yok hatunlar aradılar ama ben giicem yoksa ipin ucu iyice kaçıcak.

ağrılarım var jinekologluk sanırım:18::26::26:

benden böyle canlarr

ablacım o treni hepimiz kaçırıyoruz hafta sonu, inşallah toparlarsın sen hafta içi

ayrıca az toparlanalım yeniden yaparız bel basen listesini, o zaman eminim çok daha motive gezicez.

Sağolasın yenam evet şükür atlattım
Canım menümüzü sayayım kuruyemiş , meyve suyu , ayran , pide , salata ve tatlı bizim için yeterli geldi memnun kalmayan olmadı şükür salon tuttuk yani sitemizin düğün salonu ama dışardaki düğün salonlarından hiçbir farkı yoktu çokta iyi bi rakama kapattık memnun kaldık yani darısı şerbetli barışa inşallah

Çok teşekkür ederim yasemin ablacım amin inşallah
Bazen fazla kaçırma olayını hepimiz yapıyoruz takma kafana sen üstesiden gelirsin eminim

canım. hatırlamıyorum.

kuzular iyi akşamlar

berbat garip bir ağrım var hayrolsun spora gidicem eşimde gelmiycek geç gelicekmiş yemek v.s de ayarlamadım öle takıldım kaldım

kuzular iyi akşamlar

berbat garip bir ağrım var hayrolsun spora gidicem eşimde gelmiycek geç gelicekmiş yemek v.s de ayarlamadım öle takıldım kaldım

Yasemin abla geçmiş olsun, neren ağrıyor ki?

-----------

yediklerimi yazayım hazır gelmişken.

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
yarım salatalık
yeşil çay

öğle;
ton balıklı salata
1 dilim kaşarlı kepekli ekmek
100 gr kavun

ara;
1 tane hurma
1 fincan sütle kahve

akşam;
8 kaşık az etli bamya yemeği
2 dilim kepekli ekmek
100 gr kavun
1 bardak ayran

ara;
beyaz çay

toplamda 1250-1300 kalori civarında aldım. 3 litreden fazla su içmeyi planlıyorum. 40 dakika 3.1 km yürüyerek de 300 kalori civarı yakmışımdır. bugün sebze açısından güzeldi, sevdim

Esram menü süper dengeliyosun darısı başımıza :))

sabah ayzmıştım ben akşamda 6 ksşık barbunya pilaki ve 1 dilim ç avdar ekmek yedim protein yok spor dönüşü yoğurt soda olabilir

Esram menü süper dengeliyosun darısı başımıza :))

sabah ayzmıştım ben akşamda 6 ksşık barbunya pilaki ve 1 dilim ç avdar ekmek yedim protein yok spor dönüşü yoğurt soda olabilir

ablacım aslında markete uğrayabilirsen hellim alıp yağsız tavada kızartabilirsin. hem protein olur hem kalsiyum. gerçi biraz tuzlu ama tuzsuz domatesle süper olur, 1 dilim ekmek bi de. ben de yapayım bi ara, canım istedi yahu anlatırken

hımmmmmm

eşim kökeni kıbrıslı bazen akrabaları getiriyordu hellim

süper seçenek tşk ederim kuzum

ben çıkayım canım hadi kocamannn

bence sen bu ara tvnin bile yanından geçemezsin hatun ne dizisi ne kitabı ama biraz sakinlesin kitaplardan başlarsınn ne kitabı aldın bakemmm ????

rica ederim canım sanırım haftada 3 -5 çiğköftenin bize faydası olur herhalde kim sevmez ki onu :)))

Ahh canım arkadaşım yorulmuş mu ? Kıyamam ki ben ona :)) Misafirlerinde haftasonuna kadar kalacaklarmış inşallah cuma ya da cumartesi giderler de sen kalan günde temizliği yapar dinlenirsin.Ben misafiri çok severimm hergün gelsin isterim ama bi konuda hassasım .Çocuğu yaramazlık yaparken -yaramazlıktan kastım ev eşyasını dökmesi- ses çıkarmayan anneler.Ben sevmiyorum bu hususu.Yoksa çocukda gelsin misafirde .Oynasın yesin içsin hiç gocunmam ama az sorumluluk yaa az takip yani senin de işin zor canım kaç tane çocuk kavgalır döğüşleri heleki sizin gibi sessiz olunca ev insanın kafası kaldırmayabiliyor seni iyi anlıyorum bitanem

Sen kanama gördün mü?Ağrın vardı ama kanama da geldi demekki.En yakın zamanda doktora gidiyosun hiç anlamam.Bu kadın hastalıkları hassas mevzudur ihmale gelmez geçen konuştuğumuzda sen de benimle aynı fikirdeydin hatta bu hafta içi tıpış tıpışşş doktoraaa

Vayyy ne düşünceli gelinsin sen öylee bak güveçler falan ellerine sağlık şimdiden Sana yine helal olsun bugün de gittin spora canım işte budur senin azmine hayranımmm

Kızlar bugün işyerinde çok gergin bi gün geçirdim.Patronum müşteriler çağrı merkezi susmak bilmeyen telefonlar bi ara çığlık atacaktım kabul günüm mü dedim sanki herkes benimle kavga etmek için anlaşmıştı sinirden ağladım bile zor bi işim var ama burda çalışabileceğim başka bi yer yok maalesef şurda 2 ay sonra rahatlıcam ama bu 2 ay burnumdan dökecekler belli oldu

Yine ders çalışmaya başladım malum kayıt dönemi yaklaştı sınavlar falan yine yine yoğun günler uykusuz geceler beni bekler aaa ben size söylemedim demi Onur Belgem geldi çok güzel yaa ama üstünde iki soyadımda yazıyor eve asmadım göz önünden kaldırdım Kısmet böyleymiş

Hemen menümü yazayım

Sabah
Aç karnına 1 bardak alkali su
3 kuru esmer kayısı

Yarım saat sonra
iki dilim kepek ekmek
peynir,reçel,maydonoz

Ara
bir bardak yeşil çay

Öğlen
bir tabakdan az tavuklu mantar yemeği
bir dilim kepek ekmek
bir koca bardak ayran ( ev yoğurdundan )

Ara
bir bardak süt

Akşam
Güzel bir salat yaptım içine az biraz mantar ve yine az tavuk eti koydum

Saat 10 ( yani şimdi içicem )
1 bardak yarım yağlı süt

Suyumu yatana kadar 2,5 lt alkali yaparım.Spora gelince bugün ilk kez burda dışarda yürüyüşe çıktım çok iyi geldi resmen nefes aldım.30 dk tempolu yürüyüş yaptık eve geldim 30 dk leslie yaptım.Toplam da 1 saat oldu ohh rahatladım gitsin kaloriler

bizim karşı komşu vefat etmiş dün gece, hani şu annesine bakan. kurtuldu mu desem bilemedim, yaşadığı eziyetti. Allahım günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah...

Ben üzüldüm yaa Rabbim mekanını cennet etsin inşallah çok hazin esracım ne bileyim

Esracım sabretmeye çalış canım, belki çok zor geçer bu iki aya evde olmak daha zorlar seni. o yüzden sabırla geçer inşallah çabucak bu günler. ayrıca kimseyi kişisel alma. herkes kendi karakterini yansıtıyor iki dakikalık telefon konuşmasına bile. o yüzden boşver onları, sen pozitif bi insansın bunu düşün. bak bi yazı eklicem, bunaldıkça bunu okuyorum ben.

"Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemiş. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola önlerine çıktı. Taksi şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp, bağırmaya ve küfretmeye başladı. Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Taksideki kadın bütün bu olanların şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı. Şoföre sordu “neden böyle davrandınız?. Adam neredeyse arabanızı mahvedip, ikimizi de hastanelik edecekti”. Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek “Bu çöp kamyonu kanunu hanımefendi” dedi. Kadın bu sözden bir şey anlamamıştı. “Çöp kamyonu kanunu nedir?” diye sordu. Şoför açıkladı. “Bazı insanlar çöp kamyonu gibidir. Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar. İçlerinde kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöplerini bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar.
Bu bazen ben bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın sadece gülümseyin onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıpta işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın.” Başarılı insanlar çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler. Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa dolayısıyla size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar içinde iyi temennilerde bulunun.
Hayatın % 10'u onunla ne yaptığınız ,% 90'ı ise onu nasıl alıp karşıladığınızdır."

Nothingg canım noldu saçlarına ? Ne yapmak istiyosun ve şu an ne renkler ? Hatta foto koyabilirsen daha net anlarız panik yok ben ne boyalardan ne renkler çıkardım sen hele bi de bakalım bu arada nasıl oldun ?

1.73 izne çıkyormuşsunuz ne güzel yaa git kafanı dağıt yoğun nöbetlerden sonra iyi gelecktir

Nevincim temizlikler yapılmış ohh miss gibi güle güle kullan bitanem

Zehramm alnının akıyla bu işten de çıktın ne güzel işte Rabbim hep böyle yorgunluk verir inşallah Fotoğraflar için yarın mutlaka bekliyorum

Esrammm
ne güzel gidiyor senin kilocuklar sanki sen verdikçe ben hafifliyorum az mı kaldı ne altılara tebrik ederim bitanem Buarada senin ve Filizn yazığı çiğköfte yorumlarınızı gördüm aynen uygulucam zaten çok sık almayız ama alınıncada 3 tane falan yerim

Yenamm çok geçmiş olsun neyski önemli bişey olmamış

Elizi göremedim nasılsın kuzum ? gelmedimi yiğen ?

Ohh geçmişide yaptığıma göre gidip az ders çalışayım güzel ve fit hatunlar öpüyorum hepinizi en kocamanındann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…