Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menum:

sabah ıse gelınce 8de kahvaltı

ıkı dılım kepek ekmek arasına beyaz peynır domates ve yesıl bıber
yarım ekstra domates
acık sekersız cay

ara: bır murdum erık, bır domates, yarım salatalık, 500 ml ılık su, bir kupa yeşil çay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 5 kasık kıymalı nohut yemegı, 4 kasık pırınc pılavı, 4 kasık domates salatası, kucuk kuru sogan

ara: ıkı cevız, ıkı kuru kayısı, 500 ml ılık su

16:00 500 ml ılık su, yarım salatalık, yarım seftalı, bır kupa yeşıl çay

ıs cıkısı spora gıttım.

1,5 saat salonda spor + 40 dk eve yuruyus

bu kez eve gelınce cok acıktım aksam yemegı yemeden cok gıttım spora normalde. ama bu kez cok acıktım

sporda 500 ml su

saat 9 da bır kase ev yapımı mercımek corbası ve bır dılım ekmek yedım. bır murdum erık, acık sekersız cay

500 ml yatmadan su.

gunumu kapatmıs oldum 130 dk spor + 3 lt su ıle.

Günaydın canlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. umarım hafif geçiririz bugünü. ben biraz temizlik yapacağım bakalım, akşama da tatil için bi şeyler bakmaya çıkacağız.

mektubunu aldık. stop... seni çok özlüyoruz. stop... senin yeğen erkek sanırım. stop.. erkekler gününü geçirir derler. stop.. inşallah doğunca sana kavuşuruz. stop.. öperiz. stop...

esra ben cogu zaman spora yemek yemeden gıdıyorum spor donusu 9 gıbı bu sekılde yesem olur mu ne dersın ?

canım spora gitmeden 1,5 saat önce yemiş olmak lazım yemekleri en az. dolu mideyle spor yapmak çok zararlı. spordan da yarım saat sonra yemek bi şeyler daha mantıklı. sen zaten o yarım saati doldurursun da spordan önce vücuduna hazmedecek süre vermen lazım akşam yemeğini.

bi de kilo veremiyorum ramazandaki gibi diyorsun ya, demek ki senin akşam 7den sonra bitki çayı dışında hiçbir şey yememen gerek. yani bi ölçüde leptin, karatay hesabı uykuda kilo vermen lazım. o yüzden spordan gelince sadece dinlendirici bitki çayı iç bi süre, belki bu şekilde tekrar vermeye başlarsın. yani en son öğününle tartıldığın saat arasında 11-12 saat olsun bakalım. denemekte fayda var.

gunaydın canım

demek cıcıler alacaksın hımmmmmmm

mektuba cok guzel cevap vermıssın cok hosuma gıttı

ben ramazandan once bazen ısyerınde 5 bucukta yıyordum 7 de baslıyordum ıste spora, bazen de sımdıkı gıbı hıc yemek yemeden gıdıyordum. bayramdan berı yemek yıyıp gıtmedım spora ve dun dısında aksam eve gelınce de bırsey yemedım yanı.

ayrıca anlamadıgım baska bırsey var kı, dun yatmadan tartıldıgımda da aynı rakamı gordum sabah da aynı rakamı gordum.

esra ben kefir ıcmeyı dusunuyorum tadı cok ıgrenc gelecek bılıyorum damak tadımı bılen arkadaslar begenmeyecegımı soylemıslerdı daha once. ama metabolızmaya cok faydası varmıs bugun aksam alıp ıcecegım bakalım. alkali su da deneyebılırım vucudumu sasırtayım dıyorum

Nothingg canım noldu saçlarına ? Ne yapmak istiyosun ve şu an ne renkler ? Hatta foto koyabilirsen daha net anlarız panik yok ben ne boyalardan ne renkler çıkardım sen hele bi de bakalım bu arada nasıl oldun ?

ONUR BELGEN HAYIRLI OLSUN TEBRİK EDERİM ESRAM.Kuzum benim ana saç rengi koyu kahve ama hep 2 ton açığı falan kullandım genelde gölge kullandım ama eşim isteği ile düz renge döndüm.şimdide resmen siyah en son açık kahve boyatım koleston köpük boya ile ama dipler beyazlar var tabi orlara açık tuttu mazamort bişey oldu anlıycağın canım kısa ve öz ben bu saçı oreel olmadan nasıl açarım amma uzun anlattım

Yaseminciğim geçmiş olsun...Git doktora ihmal etme...
yaseminn, naapaan.

evet Yenam bugün ağrı yok gidicem inşallah vakit bulursam bu iş yerinde delirmeden

İYİYİM SEN NAPAN.

BEBİŞ HAYIRLISIYLA DOĞSUNDA SENDE KATIL ARAMIZA ARTIK KUZUM

yasemın hayırdır neyın var ? agrım var demıssın

evet bende de mısafır var ama ıs olarak okadar yogun bır hafta da degılım.sana kolay gelsın

Jinekolojik canı tşk ederim.bugün iyiyim

kızlarrrrr bende 95 kiloyumm zayıflamak istiyorummmmm...

hoşgeldin aramıza yolu burdan geçen herkese yer var burada azmin daim olsunnn

7den sonra yemek yemek bana yaramıyor zaten. bunu gecen yaz dıyete ılk basladıgım zamanlar kesfetmıs olduk oyuzden yemeklerımı ısteyken yeme fıkrını gelıstırmıstım ama buna ragmen ramazanda nasıl verdım anlamıyorum torpıl oldu galıba, bır ay ıcınde normalde hıc kılo vermedım okadar. yanı ramazan ve ramazan sonrası derken vucudum ıyıce kafamı karıstırdı

aman dıkkat et ısyerlerı ınsanı gercekten delırtıyor ben delırdım mesela sımdılerde azucuk daha normal bır ınsancık oluyor gıbıyım

hımm anlasıldı olay. aman ıhmal etme de gıt doktora canım.

sağol canım, benim var aslında mayom falan da eşime bakacağız bi şeyler. kilo vermeden almaya niyetim yok pek bi şey

canım işte diyetisyenlerin tam da haftada 1 tartılın dediği noktaya geliyoruz şu anda. çok fazla tartılmak ve diyete çok kafa yormak kilo vermeyi engelliyor. ben dünden 200 gr fazlayım bugün, çünkü önceki gün çok az yediğim için (yaklaşık 1000 kalori) dün o kadar az çıkmıştım. moralim bozulmadı mı, bozuldu ama akşam dışarda yiyebileceğim en hafif şeyleri araştırmaya başladım. seni çok iyi anlıyorum, vakit kaybetmek istemiyorsun. ama vücudun o kadar kilodan sonra 2 hafta alışma sürecinde olabilir.

istersen şöyle yapalım, 2 hafta kadar akşam 6da iş yerinde akşam yemeğini ye ve spora 7.30 gibi başlamaya bak. spordan sonra da sadece yeşil çay iç eve gelince. bence bu haliyle işe yarayacaktır. bazıları akşamdan sabaha uzun açlık sürelerinin metabolizmayı yavaşlattığını söylüyor, doğrudur. ama bende akşam ara öğünde bitki çayından başka bi şey yersem kilo verememe oluşuyor. benimki de güneş battıktan sonra yenilen şeylerin kilo vermeyi engellemesi oluyor. sanırım senin için de akşam yemek sıkıntı. o yüzden spordan sonra bi şey yemeyip akşam yemeğini spordan önce yiyerek deneyelim bence bi süre. bu işe yarayacaktır ramazandan da tecrübe ettiğimize bakılırsa.

Merhaba güzeller,

mutlu bir gün olsun hepimize...

selam canlarımm

nasılsınız bakalımm ? bende yoğunluk aynen devam , gelen gidenimiz eksik olmuyor MaşAllahh )

Mersinde yayladayız , düğünden bi foto ekledim , ancak o kadar olabildi , bu seferlik idare edin

Canım sıkma canını esramda açıklamış sana bencede tartıya bu kadar sık çıkma yani şuanda vücudun verdiğin kiloları koruma evresine geçmiş olabilir önümüzdeki yol uzun kuzum sakin olmakta fayda var çok öpüyorum seni

Bana gelince inan böle vaktim olsa birgün boyunca tvnin karşına geçip hiç kalkmadan yatasım var ama malesef olmuyo büyük bi umutla tatilimi bekliyorum orda dinlenme şansım olur belki
Canım hoşgeldin ozaman aramıza inan en doğru yerdesin azmin daim gazan mübarek olsun
Biraz kendinden bahset bize seni tanıyalım
selam canlarımm

nasılsınız bakalımm ? bende yoğunluk aynen devam , gelen gidenimiz eksik olmuyor MaşAllahh )

Mersinde yayladayız , düğünden bi foto ekledim , ancak o kadar olabildi , bu seferlik idare edin
Kuzum Allah kolaylıklar versin tatlı yorgunluklar bunlar dikkat et kendine

merhaba kızlar nasılsınız ..
birazdan nöbete gideceğim.
bugün ev temizliği ile geçti.gece eşimin teyzesinin kızları falan gelecek yakın bir ilçede düğüne gelince uğrayacaklarmış..
yataklarını bile hazırladım gece gelirler kahvaltılık gibi yerler yatarlar ben sabah gelirim eve yarın yine eşim nöbetçi bakalım nasıl geçecek misafirlerimizle birkaç günümüz..çalışmasak sorun değil ama hele nöbetli olunca zor oluyor ayarlamak.hele yaz dönemi izin dönemi

Allah kolaylıklar versin emine ablacım hem iş hem misafir zor valla

valla nazar olayına ben de ınanıyorum ben kendıme nazar degdım sanırım mesela. bayramdan berı tık oynamıyor tartı hatta cuma gununkunu rakam bugun de aynı.
Canım benm maşallah diyelim de :)
Sık sık tartılmamak konusunda güzel seyler konusulmus. her birine katılıyorum :)
evet canım. biz bir ay önceden gelmis olduk. bugün 3 hafta doldu :)
ablam cok ısrar etti erken gelmemiz için. eniştem de arayıp anne gelin artık çünkü doğum baslarsa ben tek basıma yapamam deyince biz de kalktık geldik.
zor vallahi evden uzak olmak. babamı da coook özledim...
evet canım filize de söyledigim gibi ablamın ısrarı yüzünden erken geldik biz.
hayırlısı olsun artık insallah :) 42 hafta ne zor olmustur yaa sana. ablam kendini tasıyamıyo artık :)
penguen gibi yürüyo
ihihi ay ne güzel cevap :)
ya ben fotografının altına yazmayı unuttum mu bilmiyorum ama ne kadar asil ve güzel görünüyorsun.
maşallah esramıza
hosgeldin.
umarım daimi bizimle olursun :)
İYİYİM SEN NAPAN.

BEBİŞ HAYIRLISIYLA DOĞSUNDA SENDE KATIL ARAMIZA ARTIK KUZUM
insallah canım insallah :)
beklemek baya zormus valla :)
Merhaba güzeller,

mutlu bir gün olsun hepimize...
merhaba
insallah sorunsuz mutlu bir gün geçiririz :)
selam canlarımm

Aleyküm selam :)
Allah gelen gidenin eksikliğini de göstermesin:) özledik

Evet kuzum ablanı en iyi anlayabilenlerden biri benimdir heralde eylül 14 doğumlu oğlum anlıcağın en zor dönemlerim yaza geldi ben günde 3 defa buz gibi suyun altına girip çıktığımı bilirim valla çok zor çok

Filizim öyle güzel yazmışsın ki sanki içimi açtında okusun zaten sen hep öylesinn canım :) Bu aralar abana güneş yok hep yağmur hep yağmur bugünde sıkıntılı geçti şimdi yazmıyım burdan kimsenin başını ağırtmak istemiyorum ama biliyorum geçecek hala düzenimi kuramadım bir seneye ancak kurarım gibi görünüyor seneye zaten burda çalışmıcam ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam aslında şimdi de yaparım ama insanları yarı yolda bırakmak huyum değil ilk defa kış gelsim istiyorum biraz rahatlıyoruz o dönemde

Bugün regl oldm aslında kaç gündür pembe pembeydi ama beyfendinin bir telefonu kanamamı açmaya yetti .Bugün leslie yapmam.BUrda hava çok soğuk hırka giydim eğer akşam üşümezsek ve yollar müsait olursa çıkarız yine yürüyüşe.Benim regl ağır ve sancılı geçiyor pek spor yapamıyorum ama diyete dikkat ediyorum bayramdan sonra toparlayamamıştım özellikle tatlı olayını artık dahada oturttum umarım haftayada güzel eksiler görürüz.

amannn kuzum ettiğin derde bak seninki gayet normal zaten gelen misafirinden bahsetmişsin bunu hepimiz yapıyoruz kimse öyle düşünmemiştir için rahat olsun

demek sen ilerde kitapçı açmayı düşünüyorsun ne güzel bi haber yaa nasıl sevindimm ben o dükkandan çıkmam ki hiç
bence güzel fikir kitap altından bile değerli benim gözümde tam destek full destek

Haftaya randevunu alıp öyle git doktora gerçi o zaman konuşuruz yine ben sana hatırlatırım ihmale gelmez

Senin enerjine bayılıyorum zaten sesinden gayet rahat alıyorum o pozitifliği zaten seni başka türlü düşünemiyorum ki ben

Canım geçer yorgunluğun yaaa hem ben baktım fotolarına o yorgunluğa değmiş çok hoş olmuşsun çıtır anne seni Bu arada teşekkür ederin belgem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…