- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Bitanecik arkadaslarım nasılsınız?
Her zaman gelemiyorum görmüş olduğunuz gibigeçmişi de takip edemiyorum, soran cevap bekleyen varsa affola..
sürekli baska bir sey cıkıyor, zaten ablam da normalin iki üç katı ilgi bekliyor
Bebişimiz hala gelmedi, yarın doktor kontrolumuz var.
ben de bi an gece uyandım, dedim selam veriyim bi arkadaslarıma ondan sonra uyurum ben :),
Umarım herkes kendi içinde, eşiyle, ailesiyle, patronuyla iyidir.
Eksikliğinizi çok derin hissediyorum
Sizleri çok seviyorum
Sevgilerimle,
Eliz
Mektubumu yazdım gece gece gönderdimbakalım cevap gelecek mi bekleyeyim
esra ben cogu zaman spora yemek yemeden gıdıyorum spor donusu 9 gıbı bu sekılde yesem olur mu ne dersın ?
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. umarım hafif geçiririz bugünü. ben biraz temizlik yapacağım bakalım, akşama da tatil için bi şeyler bakmaya çıkacağız.
mektubunu aldık. stop... seni çok özlüyoruz. stop... senin yeğen erkek sanırım. stop.. erkekler gününü geçirir derler. stop.. inşallah doğunca sana kavuşuruz. stop.. öperiz. stop...
canım spora gitmeden 1,5 saat önce yemiş olmak lazım yemekleri en az. dolu mideyle spor yapmak çok zararlı. spordan da yarım saat sonra yemek bi şeyler daha mantıklı. sen zaten o yarım saati doldurursun da spordan önce vücuduna hazmedecek süre vermen lazım akşam yemeğini.
bi de kilo veremiyorum ramazandaki gibi diyorsun ya, demek ki senin akşam 7den sonra bitki çayı dışında hiçbir şey yememen gerek. yani bi ölçüde leptin, karatay hesabı uykuda kilo vermen lazım. o yüzden spordan gelince sadece dinlendirici bitki çayı iç bi süre, belki bu şekilde tekrar vermeye başlarsın. yani en son öğününle tartıldığın saat arasında 11-12 saat olsun bakalım. denemekte fayda var.
Nothingg canım noldu saçlarına ? Ne yapmak istiyosun ve şu an ne renkler ? Hatta foto koyabilirsen daha net anlarız panik yok ben ne boyalardan ne renkler çıkardım sen hele bi de bakalımbu arada nasıl oldun ?
Yaseminciğim geçmiş olsun...Git doktora ihmal etme...
yaseminn, naapaan.
Bitanecik arkadaslarım nasılsınız?
Her zaman gelemiyorum görmüş olduğunuz gibigeçmişi de takip edemiyorum, soran cevap bekleyen varsa affola..
sürekli baska bir sey cıkıyor, zaten ablam da normalin iki üç katı ilgi bekliyor
Bebişimiz hala gelmedi, yarın doktor kontrolumuz var.
ben de bi an gece uyandım, dedim selam veriyim bi arkadaslarıma ondan sonra uyurum ben :),
Umarım herkes kendi içinde, eşiyle, ailesiyle, patronuyla iyidir.
Eksikliğinizi çok derin hissediyorum
Sizleri çok seviyorum
Sevgilerimle,
Eliz
Mektubumu yazdım gece gece gönderdimbakalım cevap gelecek mi bekleyeyim
yasemın hayırdır neyın var ? agrım var demıssın
evet bende de mısafır var ama ıs olarak okadar yogun bır hafta da degılım.sana kolay gelsın
kızlarrrrr bende 95 kiloyumm zayıflamak istiyorummmmm...
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. umarım hafif geçiririz bugünü. ben biraz temizlik yapacağım bakalım, akşama da tatil için bi şeyler bakmaya çıkacağız.
mektubunu aldık. stop... seni çok özlüyoruz. stop... senin yeğen erkek sanırım. stop.. erkekler gününü geçirir derler. stop.. inşallah doğunca sana kavuşuruz. stop.. öperiz. stop...
canım spora gitmeden 1,5 saat önce yemiş olmak lazım yemekleri en az. dolu mideyle spor yapmak çok zararlı. spordan da yarım saat sonra yemek bi şeyler daha mantıklı. sen zaten o yarım saati doldurursun da spordan önce vücuduna hazmedecek süre vermen lazım akşam yemeğini.
bi de kilo veremiyorum ramazandaki gibi diyorsun ya, demek ki senin akşam 7den sonra bitki çayı dışında hiçbir şey yememen gerek. yani bi ölçüde leptin, karatay hesabı uykuda kilo vermen lazım. o yüzden spordan gelince sadece dinlendirici bitki çayı iç bi süre, belki bu şekilde tekrar vermeye başlarsın. yani en son öğününle tartıldığın saat arasında 11-12 saat olsun bakalım. denemekte fayda var.
ONUR BELGEN HAYIRLI OLSUN TEBRİK EDERİM ESRAM.Kuzum benim ana saç rengi koyu kahve ama hep 2 ton açığı falan kullandım genelde gölge kullandım ama eşim isteği ile düz renge döndüm.şimdide resmen siyah en son açık kahve boyatım koleston köpük boya ile ama dipler beyazlar var tabi orlara açık tuttu mazamort bişey oldu anlıycağın canım kısa ve öz ben bu saçı oreel olmadan nasıl açarım amma uzun anlattım
evet Yenam bugün ağrı yok gidicem inşallah vakit bulursam bu iş yerinde delirmeden
İYİYİM SEN NAPAN.
BEBİŞ HAYIRLISIYLA DOĞSUNDA SENDE KATIL ARAMIZA ARTIK KUZUM
Jinekolojik canı tşk ederim.bugün iyiyim
hoşgeldin aramıza yolu burdan geçen herkese yer var burada azmin daim olsunnn
gunaydın canım
demek cıcıler alacaksın hımmmmmmm
mektuba cok guzel cevap vermıssın cok hosuma gıttı
ben ramazandan once bazen ısyerınde 5 bucukta yıyordum 7 de baslıyordum ıste spora, bazen de sımdıkı gıbı hıc yemek yemeden gıdıyordum. bayramdan berı yemek yıyıp gıtmedım spora ve dun dısında aksam eve gelınce de bırsey yemedım yanı.
ayrıca anlamadıgım baska bırsey var kı, dun yatmadan tartıldıgımda da aynı rakamı gordum sabah da aynı rakamı gordum.
Canım sıkma canını esramda açıklamış sana bencede tartıya bu kadar sık çıkma yani şuanda vücudun verdiğin kiloları koruma evresine geçmiş olabilir önümüzdeki yol uzun kuzum sakin olmakta fayda var çok öpüyorum senigunaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmmmmm
ben mutlu ama bıraz kafam dolu gune basladım ben kılo veremıyorum bayramdan berı. hatta bayrama gıderkenkı kılomdan 700 gr fazlayım cumadan berı. anlamadım bu ısı. canımı sıkıyor. yemem duzgun, spor desen zaten yogun yapıyorum.
Canım hoşgeldin ozaman aramıza inan en doğru yerdesin azmin daim gazan mübarek olsunkızlarrrrr bende 95 kiloyumm zayıflamak istiyorummmmm...
Kuzum Allah kolaylıklar versin tatlı yorgunluklar bunlar dikkat et kendineselam canlarımm
nasılsınız bakalımm ? bende yoğunluk aynen devam , gelen gidenimiz eksik olmuyor MaşAllahh)
Mersinde yayladayız , düğünden bi foto ekledim , ancak o kadar olabildi , bu seferlik idare edin
merhaba kızlar nasılsınız ..
birazdan nöbete gideceğim.
bugün ev temizliği ile geçti.gece eşimin teyzesinin kızları falan gelecek yakın bir ilçede düğüne gelince uğrayacaklarmış..
yataklarını bile hazırladım gece gelirler kahvaltılık gibi yerler yatarlar ben sabah gelirim eve yarın yine eşim nöbetçi bakalım nasıl geçecek misafirlerimizle birkaç günümüz..çalışmasak sorun değil ama hele nöbetli olunca zor oluyor ayarlamak.hele yaz dönemi izin dönemi
Canım benm maşallah diyelim de :)valla nazar olayına ben de ınanıyorum ben kendıme nazar degdım sanırım mesela. bayramdan berı tık oynamıyor tartı hatta cuma gununkunu rakam bugun de aynı.
evet canım. biz bir ay önceden gelmis olduk. bugün 3 hafta doldu :)sızın bebıs hakıkaten cok nazlı cıktı ya da sız dogumdan bır ay once mı gıtmıs oldunuz bılemıyorumbeklemek de ayrı bır zor olsa gerek. hadı bakalım ınsaallah agustos cıkmadan dogacak sanırım bebıs.
evet canım filize de söyledigim gibi ablamın ısrarı yüzünden erken geldik biz.KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben hala yorgunum malesef bide kızlar inanılmaz şişim ellerim ayaklarım davul gibi ne yasam bilmedim
Neyse hepinizi öpüyorum
Elizim siz biraz erken gittiniz sanırım erkek çocuğu biraz geç doğar benimde 42 haftalık oldu sıpam hayırlısı inşallah kurtulur biran önce
ihihi ay ne güzel cevap :)Günaydın canlar,
.
hosgeldin.kızlarrrrr bende 95 kiloyumm zayıflamak istiyorummmmm...
insallah canım insallah :)İYİYİM SEN NAPAN.
BEBİŞ HAYIRLISIYLA DOĞSUNDA SENDE KATIL ARAMIZA ARTIK KUZUM
merhabaMerhaba güzeller,
mutlu bir gün olsun hepimize...
Aleyküm selam :)selam canlarımm
nasılsınız bakalımm ? bende yoğunluk aynen devam , gelen gidenimiz eksik olmuyor MaşAllahh)
Mersinde yayladayız , düğünden bi foto ekledim , ancak o kadar olabildi , bu seferlik idare edin
Canım benm maşallah diyelim de :)
Sık sık tartılmamak konusunda güzel seyler konusulmus. her birine katılıyorum :)
evet canım. biz bir ay önceden gelmis olduk. bugün 3 hafta doldu :)
ablam cok ısrar etti erken gelmemiz için. eniştem de arayıp anne gelin artık çünkü doğum baslarsa ben tek basıma yapamam deyince biz de kalktık geldik.
zor vallahi evden uzak olmak. babamı da coook özledim...
evet canım filize de söyledigim gibi ablamın ısrarı yüzünden erken geldik biz.
hayırlısı olsun artık insallah :) 42 hafta ne zor olmustur yaa sana. ablam kendini tasıyamıyo artık :)
penguen gibi yürüyo
ihihi ay ne güzel cevap :)
ya ben fotografının altına yazmayı unuttum mu bilmiyorum ama ne kadar asil ve güzel görünüyorsun.
maşallah esramıza
hosgeldin.
umarım daimi bizimle olursun :)
insallah canım insallah :)
beklemek baya zormus valla :)
merhaba
insallah sorunsuz mutlu bir gün geçiririz :)
Aleyküm selam :)
Allah gelen gidenin eksikliğini de göstermesin:) özledik
canım senın yasadıklarını ben de yasıyorum suaralar yasamıyorsam bunun sebebı sadece kullandıgım ılactır cok agladım cok sınır krızı gecırdım ama cok sukur sımdı daha ıyıyım. kafan dolu, dıyet stres yapar ıster ıstemez, hayatında degısımlerın sorunların oldugu bır donem zaten bır de boyle sorunlu gunler ya da ısler ust uste gelınce maalesef bıkıyoruz calısmaktan da ısımızden de herseyden. ama gecıcı bunlar. dun boyle bır gun gecırırsın bugun daha farklı bır gun. zaten konustuk bunları. sesını de ıyı duydum herseye ragmen pes etmemek lazım bılıyorsun hayatın, ısın herseyın degsıecegınden guzellesecegınden emın olarak daha sakın ve pozıtıf hayatına devam etmeye calıs ınsaallah.
menun guzel olmus bol kalsıyum gordum cok guzel. dısarda yuruyus yapmak ayrı bır keyıf oluyor yorgun olsam da spordan sonra eve donerek yurumek ıcımı acıyor resmen. oyuzden ortam musaıt oldukca dısarda yurumeye calıs kosu bandından yapılan yuruyus ıle dogal ortamda yapılan yuruyus arasında cok fark varmıs aldıgımız oksıjen hem daha fazla yag yakmamazı saglıyormus hem de psıkolojık olarak daha olumlu etkısı oluyormus. yuruyusten sonra leslıe de yapmıssın terlemenı saglamıstır guzel olmus
amannn kuzum ettiğin derde bak seninki gayet normal zaten gelen misafirinden bahsetmişsin bunu hepimiz yapıyoruz kimse öyle düşünmemiştir için rahat olsunaynen canım ben de sevmem bu tarz annelerı. cocuk evı yıksa bırsey demez mesela. kendı evın bıle degıl nasıl rahat ederler kı anlamam. benım annem asırı dısıplınlıydı oyuzden bana da gecmıs bu ozellık. gorumcelerım oyle degıl allahtan yoksa zor olurdu tabıkı. ya aslında ne bılıyor musun bız sakınlıge cok alısmısız aslında tum sebep bu. ben annemler ıle yasarken gormedım sonra tek basıma yasadım evlendım cocuklu mısafır gormedım gıbı bırsey oldu oyuzden yanı. zaten dun sana da dedım ya kendımı kotu hıssettım dusununce, eltısını kaynanasını anlatıp duran onlardan sıkayet eden ve benım elestırdıgım ınsanlara benzemısım valla burda kafa sısırmısım. gorumcelerımı severım herkes de bılır zaten ama geldıler gıttıler cocuklar yaramazlık yapıyor gıbısınden dıllendırmısım gıbı geldı okuyunca. hem kendımı cok ayıpladım hem de ınsanların kafasını ne mesgul edıyorsun dedım onemlı bır sorun olsun da anlat onemlı brısey bıle degıl dedım kendı kendıme. ve oyuzden kendımı cok kınadım valla sorma.
kıtappppppp ooooo cok hangı bırını saysam kı, ben edebıyat asıgım sen benım yerıme de edebıyat ogretmenı ol oldu mu. bu hayattakı en buyuk dılegımdı ama nasıp olmadı ıcımde kalan uhdedır fırsat buldukca kıtap alırım ama bır ıkı yıldır kendıme zaman ayıramıyorum eskıden kıtap bıtmedı dıye sabahlayan bır tıptım ama ıslerımın yogunlugu ıkı yıl arttı ve bunları yapamıyorum kıtapcı muhakkak gezerım nezaman avm gıtsem. ılerde kendıme kıtapcı acmayı dusunuyorum hatta.ınsaallah bıraz sakınlesırım de hıc olmadı cumartesı pazar bıraz kıtap okuyabılırım
kanama gıbı de gelmedı regl olmadan once ve bıtecegı zaman gelen koyu kanama gıbı bırsey oldu sureklı. haftaya doktora gıtmem lazım antıdepresanım bıtıyor hem onu yazdırırım hem de kadın dogumcuya gıderım planım da var zaten.
keyfım yerındeyse cok neselı cok pozıtıf bırı olurum cocuk gıbı konusur sımarıklıklar yaparım sevdıgım ınsanlara da emegım de param da sonsuz acıktır benım canım.
gıttım gıttım spora. baya da yorulmusum valla. aslında bugun de gıdesım var ama bugun gorumcemlere zaman ayırayım dıyorum carsamba gıderım tekrar spora. bugun yuruyus ıle spor yapmıs olurum evde ortam musaıt olursa da bolgesel hareketler yaparım yatmadan once.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben hala yorgunum malesef bide kızlar inanılmaz şişim ellerim ayaklarım davul gibi ne yasam bilmedim
Neyse hepinizi öpüyorum
Kuzum onur belgen hayırlı olsun
İş konusundada bazen boş vereceksin bazı şeyleri kulak ardı yapacaksın kuzum yoksa olmuyo malesef
Esram ben bayıldım bu hikayeye keşke hep böle yapabilsek ama nerde bizde o sabır diyorum
Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür bitti gitti
Resimleri koydum kuzum bakabilirsin
Yenam inşallah gönlünden nasıl bi eğlence geçiyosa yaparsın şerbetli barışa hepsi ayrı bi murad
Asuman ablacım işlerinde kolay gelsin
Elizim siz biraz erken gittiniz sanırım erkek çocuğu biraz geç doğar benimde 42 haftalık oldu sıpam hayırlısı inşallah kurtulur biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?